Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1370177 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #5300 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 12:42 »
Εδω στο pas.gr δεν υποκαθιστουμε τη δουλεια κανενός. Εδω γραφουμε τις αποψεις μας.

Επισης αποψη μου ειναι πως το απολλων - ΠΑΣ , οπως και το χθεσινο ηταν αστεια παιχνιδια. Για διαφορετικους λογους το καθενα. Αν ημουν ουδετερος παρατηρητης στο δικο μας θα ειχα πεθανει απο τα γελια με τα γκολ που φαγαμε, ενω σαν ουδετερος παρατηρητης χθες πεθανα στα γελια με την απαθεια του συνηθως σκληροτραχηλου παναιτωλικου

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5301 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 12:46 »
Ασυνήθιστα γκολ και χθες και στο 4 - 3.

Το ασυνήθιστο σε καμία περίπτωση δεν συνιστα στημένο, ουτε καν ύποπτο. Τουλάχιστον χωρίς αποδείξεις.

Υ.Γ. Ουδείς αναμάρτητος.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5302 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 12:47 »
Το να γράφω εγώ κάτι μεταξύ σοβαρού και αστείου, δεν είναι κάτι που θα επηρεάσει παίχτες, προπονητή και λοιπούς για να κάνουν τη δουλειά τους. Το ότι αφήνω υπονοούμενα για την πιθανή εκβαση του ματς της Δευτέρας δε σημαίνει ότι επιθυμώ το αποτέλεσμα να έρθει διπλό. Κάθε άλλο θα έλεγα, αν δεις άλλα post που έχω κάνει, θα καταλάβεις αν θέλω να κερδίσει η ομάδα ή οχι. Ουδέποτε θα γινόταν τέτοια σχόλια να πέρυσι δεν πήγαινες αδιάφορος ένα ολοκληρο γύρο, αν ο πρόεδρος ήταν κύριος και πλήρωνε στην ώρα του και αν δύο-τρεις χρονιές που έβγαινες άνετα 5ος, έκανες τα πάντα για να πας σε 6-7-8 θέση!!!!
Χέστηκα για τον Απόλλωνα, την Κέρκυρα και την κάθε ομαδούλα σειράς που καίγεται για νίκη...αν η ομάδα παίξει στα ίσια το μάτς είναι ασσος από δω έως τη Σμύρνη, τον αν στραβώσει άλλο αυτό, μπάλα είναι, αλλά το στήσιμο φαίνεται από χιλιόμετρα.

Αυτά..

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5303 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 13:03 »
Ρε μεγαλε ποια να ξεπληρωσει ακτιβως ο δικος μας σε Τσουκαλα και Ναδαλες...
Χρωστάει κατι και δε το ξερει κανεις μας εδω μεσα...
Τι εννοεις ακριβως?

Τα υπονοουμενα που πολυ σωστα ανεφερες τα στηριζεις σε καποιες πληροφοριες και τα γραφεις?
Και γιατι κανεις θεμα για Τσουκαλα και Ναδαλες για δηθεν χρωστουμενα (απο που το βρηκες αυτο πραγματικα απορω) τουτη την στιγμη (πριν το ματς με την ομαδα αυτων των δυο)...

Θελεις να δημιουργησεις εντυπωσεις και να κανεις θεμα, παραμονη ενος ακομη κρισιμου αγωνα... Και μετα αναρωτιομαστε και κραζουμε τους "φρουρους του ΠΑΣ"....

Αθελα σου-θελω να πιστευω- ακολουθεις τακτικες που ολοι το περασμενο Σ.Κ  τις εχουμε καταδικασει αν δε το καταλαβαινεις.

Υ.Γ Το ποιος διαβαζει pas.gr ή επηρεαζεται απο το τι γραφεται εδω μεσα ας στο εξηγησουν ο Λοκο και οι υπολοιποι παλιοι του φορουμ...
Ας σου εξηγησουν για μελος που ακομη γραφει εδω μεσα για τα ποστ που ανεβαζε πριν το παιχνιδι στην Ξανθη που παιζαμε την Ευρωπη...

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5304 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 13:05 »
Στο πλαίσιο της ανταλλαγής απόψεων του pas.gr λοιπόν, κι επειδή και οι κρίνοντες κρίνονται, ας μου επιτραπεί να χαρακτηρίσω αυτού του είδους τις απόψεις-υπονοούμενα ως αισχρά. Χαρακτηρισμός σαφώς ηπιότερος και ευγενικότερος από αυτά που εννούνται για το "ποιόν" αυτών που συμμετείχαν στα γκολ.
Κι επειδή προσωπικά αυτούς γνωρίζω-παρακολουθώ-πιστεύω και μου δείχνουν συνεχώς δείγματα γραφής, θα τους εμπιστευτώ και θα τους στηρίξω πολύ περισσότερο από τον οποιονδήποτε διαδίδει ανώνυμα και αστήρικτα φήμες της άνω και κάτω πλατείας.

Είναι προφανές ότι την γουστάρουμε αυτή την κατάσταση εδώ μέσα για διάφορους λόγους. Όσο μου επιτρέπεται όμως ο αντίλογος θα τον λέω κι ας χαλάμε τις καρδιές μας.
Αυτά και το κλείνω.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5305 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 13:09 »
Παράθεση
αν η ομάδα παίξει στα ίσια το μάτς είναι ασσος από δω έως τη Σμύρνη, τον αν στραβώσει άλλο αυτό, μπάλα είναι, αλλά το στήσιμο φαίνεται από χιλιόμετρα.

Ακριβως αυτο...
και στην κερκυρα η λογικη ελεγε 2 και μαλιστα ανετο.
Το χτυπησε η ομαδα το παιχνιδι αλλα στραβωσε.
Δεν μιλησε κανεις.
Οταν μια ομαδα θελει να παρει το παιχνιδι φαινεται ξεκαθαρα,
οπως φαινεται και οταν ΔΕΝ θελει να το χτυπησει. (πχ χθες το αγρινιο)

καποιοι ομως και τις δυο περιπτωσεις τις βλεπουν ισιωμα..ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ , ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. Δικαιωμα τους δεν με αφορα καν, και ουτε καρδιες θα χαλασω με κανεναν ουτε θα καθησω να μαλωσω. Μη θεωρουμε ομως την αποψη του αλλου αισχρη γιατι δεν συμπιπτει με τη δικη μας.

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5306 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 13:15 »
Πρωτάθλημα 2016-2017

Ο ΠΑΣ έπαιξε μεταξύ των άλλων με Βέροια, Λεβαδειακό, Ηρακλή.
Οι τρεις τελευταίοι της βαθμολογίας.
Οι δύο πέσανε.
Τι αποτελέσματα έφερε μέσα-έξω ο κ. Χριστοβασίλης με τις συγκεκριμένες ομάδες????

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5307 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 13:16 »
Θα διαφωνησει κανεις οτι υπηρξαν στο παρελθον παχνιδια που και εμεις δεν θελαμε να χτυπησουμε?
Η μηπως περνιομαστε σαν οι πιο καθαροι στην χωρα?

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #5308 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 13:39 »
Και για ποιόν ακριβώς λόγο άνοιξε αυτή η κουβέντα ΚΑΙ ΠΑΛΙ παραμονές κρισιμότατου αγώνα???
Έτσι, να 'χαμε να λέγαμε, φαντάζομαι?
Και γιατί δεν ασχολούμαστε με τους διάφορους "φρουρούς"-γλύφτες-μαριονέτες που κόντεψαν να κάνουν μπουρδέλο μία ολόκληρη πόλη?
Δεν μας απασχολεί το τί θα γινόταν ΕΑΝ το ματς στράβωνε προχθές?
Ή μήπως το ότι δεν τους έκατσε ο άσσος και βάλαν τα χαρτάκια στον τάχα τους πρέπει να το προσπεράσουμε σαν φίλαθλοι και σαν ΠΑΕ?

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5309 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 13:58 »
Ἀναρρωτιέμαι γιὰ πολλοστὴ φορὰ!
Ὃσοι γράφετε ἐδῶ εἶστε σίγουρα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ;

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5310 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 14:03 »
Ἀναρρωτιέμαι γιὰ πολλοστὴ φορὰ!
Ὃσοι γράφετε ἐδῶ εἶστε σίγουρα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ;

Οχι μπαινουμε για να διαφημισουμε τις πολιτικες πεποιθησεις μας

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5311 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 14:07 »
"Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και δεν είναι καθόλου ευφυές την ώρα που ο παίκτης σου είναι στο ρίνγκ να πηγαίνεις εσύ από πίσω να του τραβάς το σορτσάκι"

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5312 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 14:37 »
Αυτοι που φτιαξαν τα χαρτακια ειμαι σιγουρος οτι τους βρισκει η αστυνομια οποτε θελησει

Αυτο με τον κρισιμοτατο αγωνα εδω και καιρο καθε φορα που παιζουμε ενα ματς γιατι δεν σταματαει?
Κρισιμο για ποιο πραγμα?
Μηπως ξαναβγουμε ευρωπη και γινει τι δηλαδη?
Παμε ταξιδι στην ευρωπη?
Με τα παραμυθια θα ζουμε?

Βγηκαμε μια φορα ευρωπη για να παψει να γκρινιαζει ο κοσμος με αυτα που εβλεπε και συνεχιζεται ο κατηφορος απο τοτε
Μας κοροιδευει 100 φορες περισσοτερο στα μουτρα μας απο τοτε που μας εδωσε το ευρωπαικο εισιτηριο
Θα αλλαξει τιποτα προς το καλυτερο αν ξαναβγουμε?
Ποιος θα χαρει πραγματικα αν βγουμε ευρωπη με την ομαδα να μην ξερουμε τι ρολο βαραει μεσα και εξω απο τα γηπεδα?

Παραβλεπω το γεγονος οτι δεν εχουμε ομαδα αυτη τη στιγμη να βγουμε ευρωπη ετσι οπως ειμαστε αγωνιστικα

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5313 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 14:43 »
Πέρα από τις δικές μας επιθυμίες μας για Ευρώπη, θα ήταν φρόνιμο να ρωτήσουμε και τον κ. Χριστοβασίλη για το αν διακατέχεται κι ο ίδιος από την επιθυμία αυτή.

Θέλει Ευρώπη ο κ. Χριστοβασίλης ???????????????

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5314 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 14:48 »
Πέρα από τις δικές μας επιθυμίες μας για Ευρώπη, θα ήταν φρόνιμο να ρωτήσουμε και τον κ. Χριστοβασίλη για το αν διακατέχεται κι ο ίδιος από την επιθυμία αυτή.

Οχι γιατι μπαινει μεσα οικονομικα η ομαδα.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #5315 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 14:54 »

Οχι γιατι μπαινει μεσα οικονομικα η ομαδα.

Πώς μπαίνει μέσα; Περίεργο το βρίσκω.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5316 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 14:56 »
Aπλο ειναι.Εσοδα-εξοδα

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5317 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 15:02 »
Aπλο ειναι.Εσοδα-εξοδα

Δεν είναι τόσο απλό.

Μια ΠΑΕ που έχει ως στόχο της να βγαίνει Ευρώπη (ας μη το κατορθώνει κάθε χρονιά) πέρα από τα έσοδα που έχει για την UEFA, ανεβαίνει ως brandname. Γίνεται πιο θελκτική σε προπονητές - παίχτες - μάνατζερ. Μπορεί να πουλήσει έναν παίχτη σε καλύτερη τιμή μιας και θα έχει ανοίξει η αγορά της με έναν ακόμη τρόπο. Μπορεί να προσεκλύσει περισσότερους και πιο ισχυρούς διαφημιστές - χορηγούς.

Το θέμα ΑΝ και ΠΟΙΟΣ από την ΠΑΕ έχει τη διάθεση να τα κάνει όλα αυτά.

Η αποψή μου είναι ότι ο ΧΒ δεν έχει σαν στόχο την Ευρώπη.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5318 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 15:09 »
Παράθεση
  Αυτο με τον κρισιμοτατο αγωνα εδω και καιρο καθε φορα που παιζουμε ενα ματς γιατι δεν σταματαει?
Κρισιμο για ποιο πραγμα?
Μηπως ξαναβγουμε ευρωπη και γινει τι δηλαδη?   
Υποθέτω ότι κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις...

Παράθεση
  Ποιος θα χαρει πραγματικα αν βγουμε ευρωπη με την ομαδα να μην ξερουμε τι ρολο βαραει μεσα και εξω απο τα γηπεδα?   
:-?
Εάν δεν κάνεις πλάκα και ρωτάς στ' αλήθεια,
εγώ θα χαρώ και πολύ μάλιστα.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #5319 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 15:17 »
Aπλο ειναι.Εσοδα-εξοδα

Δηλαδή τα έξοδα θα είναι παραπάνω από τα έσοδα από την ΟΥΕΦΑ, τα εισιτήρια, τηλεοπτική κάλυψη, κλπ; Δύσκολο να το πιστέψω.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #5320 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 15:21 »
Όλοι πλάκα κάνουμε τελικά.

Ρε φίλε King:

Παράθεση
Και για ποιόν ακριβώς λόγο άνοιξε αυτή η κουβέντα ΚΑΙ ΠΑΛΙ παραμονές κρισιμότατου αγώνα???

Ανάτρεξε στο νήμα και δες ποιος ανακίνησε το θέμα. Από την τελευταία μέρα του Φλεβάρη είχε να πάρει απαντήσεις.
Δηλαδή περίμενες να μην απαντήσει κανείς;

Παράθεση
Είναι προφανές ότι την γουστάρουμε αυτή την κατάσταση εδώ μέσα για διάφορους λόγους
Γρέφεις για αισχρά υποννούμενα, ενώ άνετα μπορούσες να γράψεις πιο ήπια (για νάμαστε και στο κλίμα του τόπικ), αλλά, μετά οι υπόλοιποι γουστάρουμε αυτή την κατάσταση για διάφορους λόγους.

Κι εγω το κλείνω με τη σειρά μου.
Και με τους 2 έχουμε μιλήσει και με προσωπικά μηνύματα και δια ζώσης (σικ).
Ε φαίνεται δε καταλαβαινόμαστε.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5321 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 15:27 »
Εάν στη θέση του Κωστούλα ήσουν εσύ σήμερα στη Ριζούπολη,
θα είχαν πέσει όλα τα αθλητικά σάιτ.
Καταλαβαίνεις τί εννοώ.
ΨΑΞΕ και ΒΡΕΣ τους "φρουρούς" του κώλου που πέταξαν τα χαρτάκια παραμονή του αγώνα με την Κέρκυρα.
Καμία ανοχή πλέον σε τέτοια φαινόμενα, εντάξει ήπιε?  :stop:
ΜΕ κάνεις πλάκα κι εσύ.
Γράφω για τα χαρτάκια ρε ΛΟΚΟ, που είτε το θέλουμε είτε όχι, δημιούργησαν κλίμα στην πόλη παραμονή του αγώνα στην Κέρκυρα.

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5322 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 15:35 »
ΠΑΣ Χωρίς Χριστοβασίλη, ΠΑΣ ΜΧ, ΠΑΣ Ἒστω ΜΧ, ΠΑΣ Τίμιοι Γ΄Ἐθνικὴ, ΠΑΣ CHAMPION LEAGUE, ΠΑΣ Διαπλανητικὸ, ΠΑΣ Κούγιας, Ὀλίγον ΠΑΣ, ΠΑΣ Α΄κι ὃπως να΄ναι, ΠΑΣ Ὂμορφος κόσμος ἠθικὸς ἀγγελικὰ πλασμένος καὶ ἡ πολυπληθέστερη ΠΑΣ Γκρίνια.
Τὀσες ὀργανώσεις θὰ κάναμε ἐὰν ὁμαδοποιούσαμε τὴν γνώμη μας. Περισσότερες κι ἀπό αὐτὲς τῆς ἀριστερᾶς.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5323 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 16:04 »
Και εγω θα χαρω οπως χαρηκα την προηγουμενη φορα
Οχι πραγματικα ομως
Γιατι θα ξερω μεσα μου οτι δεν ειναι η ευρωπη αυτη που θα λυσει τα τεραστια προβληματα αυτης της ομαδας
Οπως δεν τα ελυσε τελικα ουτε την προηγουμενη φορα που βγηκαμε ευρωπη
Απλα μας εδωσε μια χαρα που την αναζητουσαμε δεκαετιες ολοκληρες και επρεπε να την παρουμε πολυ νωριτερα
Μονο τα προβληματα του χριστοβασιλη λυθηκανε για ενα διαστημα

Να κανω πως δεν καταλαβαινω τι?
Οτι το επομενο ματς ειναι κρισιμο επειδη το λες εσυ ή εγω?
Δεν νομιζω να υπηρξε και κανενα ματς που δεν το βαφτισαμε κρισιμο
Αναλογα με το τι εχει ο καθενας στο μυαλο του για την ομαδα

Και σου εξηγω οτι με ξεπερναει αυτη η αντιμετωπιση γιατι απο τη στιγμη που βγηκα 1 φορα ευρωπη και μου εφυγε η καψα δεν ειναι αυτοσκοπος μου πια η ευρωπη
Θελω να βλεπω μπαλα ικανοποιητικη και αν προκυψει η ευρωπη να παω και εκει
Θελω να εχω παιχτες αξιας που δεν θα τους πουλαω μετα απο 1-2 χρονια με την παραμικρη ευκαιρια
Θελω πορεια ατρομητου να χτυπαω αθηνα-θεσσαλονικη οπως καποτε που ετρεμε το φυλλοκαρδι τους
Αυτοι με 3-4 δανεικους απο τον παοκ τα καταφερνουν ,εμεις με 2-3 αγορασμενους γιατι να μην μπορεσουμε?

Αν στα επομενα 6 παιχνιδια παρουσιαστουμε πολυ βελτιωμενοι θα χαρω ακομα πιο πολυ αν τα καταφερουμε τελικα
Τωρα δεν το αξιζουμε ετσι οπως παιζουμε ειναι ολοφανερο

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5324 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 16:05 »
Γρέφεις για αισχρά υποννούμενα, ενώ άνετα μπορούσες να γράψεις πιο ήπια (για νάμαστε και στο κλίμα του τόπικ), αλλά, μετά οι υπόλοιποι γουστάρουμε αυτή την κατάσταση για διάφορους λόγους.

Κι εγω το κλείνω με τη σειρά μου.
Και με τους 2 έχουμε μιλήσει και με προσωπικά μηνύματα και δια ζώσης (σικ).
Ε φαίνεται δε καταλαβαινόμαστε.

Η λέξη "αισχρά" είναι η ηπιότερη που μπορούσα να βρω. Όχι μόνο δεν την ανακαλώ, αλλά θα μπορούσα να προσθέσω αρκετά ακόμη.
Αυτή η ιστορία με τους συμψηφισμούς και τις υποτιθέμενες ισορροπίες που πρέπει να κρατηθούν, μόνο αν υπάρχουν άλλοι λόγοι μπορεί να εξηγηθεί. Άλλο πράγμα να διαφωνεί κανείς αν το 3-5-2 είναι καλύτερο του 4-4-2 ή ο Γιάκος καλύτερος του Τσουκαλά (αυτά είναι ΑΠΟΨΕΙΣ και ποτέ δεν έχω χαρακτηρίσει κανέναν για αυτές, παρότι έχω χαρακτηριστεί ο ίδιος), κι άλλο να εξισώνεις κάποιον που κατηγορεί μια ομάδα ως ΣΤΗΜΕΝΗ με κάποιον άλλο που του απαντά το προφανές, ότι είναι αισχρό να λέγεται δημόσια χωρίς καμία ένδειξη ή απόδειξη. Ας διαχωρίσουμε επιτέλους την ΑΠΟΨΗ από την δολοφονία προσωπικοτήτων στηριζόμενη σε φήμες και προσωπικές εμπάθειες.

Προσωπικά, αν ένα μέλος Α του forum χαρακτήριζε ένα μέλος Β "πουλημένο" στη δουλειά του, και το Β χαρακτήριζε "αισχρή" την άποψη του Α, θα θεωρούσα τον Β ιδιαίτερα ευγενή και συγκρατημένο.

Ας κάνει το forum ότι θέλει με όσα γράφω, ας τα σβήσει αν είναι εκτός των ορίων του (θα το αποδεχθώ αδιαμαρτύρητα), η γνώμη μου όμως δεν αλλάζει κι ως συνήθως δυσκολεύομαι να την μασήσω.