Ο ΠΑΣ είναι ίσως, η μοναδική ομάδα από τις μεσαίας δυναμικής που έχει τόσο μεγάλο χρέος, που δεν μπορεί να τραβήξει τον ανήφορο, εξ αιτίας του γεγονότος αυτού.
Ποια άλλη; Η Λειβαδιά; Το Αγρίνιο; Η Ξάνθη; Η Τρίπολη ή το Περιστέρι; Μόνο ο ΠΑΣ και ο βάζελος, εξ αιτίας της αποκοτιάς και των κάκιστων χειρισμών των προέδρων τους, έχουν καταφέρει να είναι βουτηγμένοι μέχρι τη μύτη στο βόθρο με τα σκατά.
Αν δούμε τα όσα καλά, που αναμφισβήτητα, έχουν υπάρξει, θα πρέπει να δούμε και τα όσα κάκιστα έχουν προκύψει επί προεδρίας του Χοντράνθρωπου.
Δεν θα τα αναλύσω, έχουν αναλυθεί από Μπακ και Σιάτρο, αρκούντως ικανοποιητικά.
Θεωρώ, ότι ο ΠΑΣας, αλλά και πολλοί άλλοι, αν ζούσαν στην Ξάνθη, στη Λειβαδιά ή στο Περιστέρι, θα ήταν ΚΑΙ ΕΚΕΙ, φανατικότεροι του βασιλέως -του προέδρου ήθελα να πω- και θα στήριζαν με φανατισμό τους εκάστοτε προέδρους και τις επιλογές τους. Εδώ που τα λέμε βέβαια, πολλοί από αναφερθέντες προέδρους, έχουν να παρουσιάσουν έργο πολύ ανώτερο από του Χρηστοβασίλη.
Νες πα μον αμί;
Τι έχουν καταφέρει οι πρόεδροι των ομάδων αυτών, οέο; Υπάρχουν επί χρόνια (ουάου!!!) στην Σαπιολίγκα, καταλαμβάνοντας θέσεις από την 6η έως την 10η, διώχνοντας όμως σιγά-σιγά με τις πρακτικές τους, τον κόσμο που στήριζε τις ομάδες αυτές και βέβαια -το χειρότερο- δημιουργώντας, απίστευτες ιστορίες διαπλοκής, βρώμας, αναξιοπιστίας και εξάρτησης από τα παράκεντρα.
Μετά τα φετεινά αίσχη -όχι ότι δεν υπήρξαν, ακόμα και χειρότερα στο παρελθόν, όπως η περιβόητη δήλωση "εμείς τελειώσαμε για φέτος", με έντονες νοητικές προεκτάσεις του στυλ, "όσοι ενδιαφέρεστε, ακουμπήστε τα και θα σας ελεήσουμε"-, ο προεδρούλης των ρεκόρ, έριξε την ομάδα στην πλήρη ανυποληψία. Τι να πεις και πού να σταθείς...
Ο ΠΑΣ, που επιτέλους κάνει, το αυτονόητο, να μένει δηλαδή, αρκετά χρόνια στην πρώτη κατηγορία, χωρίς όμως να καταφέρνει κάτι σημαντικό, εκτός της τυχαίας μίας και μόνης φοράς, έχει πάψει να είναι φόβητρο, να έχει απόρθητη έδρα, να απέχει από τις κραυγές και τους ψιθύρους, έχει πάψει να είναι ο ΠΑΣ που ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ονειρεύομαι και αγωνιώ. Υπάρχει μόνο, στο βάθος της καρδιάς μου, ένα ταυράκι, που κάπου-κάπου μου ρίχνει μία με τα κέρατά του και με κάνει να αναριγώ και να συγκινούμαι...
...ΜΟΝΟ όμως χάρις στις παλιές πολλές καλές αλλά και αρκετές κακές, στιγμές...
Ποιός; Ο πρόεδρος, που κατάφερε και έδιωξε τον κόσμο του ΠΑΣ...
Ποιός; Ο πρόεδρος, που έκανε το Ζωσιμάδες, να μοιάζει με έδρα εχθρική για τον ΠΑΣ Γιάννινα...
Ποιός; Ο πρόεδρος που απ΄όπου και να τον πιάσεις λερώνεσαι...
Ποιός; Ο πρόεδρος που ντρόπιασε τον ΠΑΣ, όχι ΜΙΑ, αλλά ΠΟΛΛΕΣ φορές, είναι για μένα, ο χειρότερος εχθρός του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Ποιός; Ο πρόεδρος του ΠΑΣ και των ολίγων του...
Κάθε κουβέντα μου και σκαμπίλι, κάθε μου κριτική και φτύσιμο...
ΜΟΝΟ για τέτοια είναι...
ΑΥΤΟΣ είναι...