Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1370180 φορές)

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #5375 στις: Πεμ 08 Μάρ 2018 11:26 »
Αυτό το πράγμα να παίζουμε Σάββατο και μετά Δευτέρα δεν παλεύεται.
Πολλές οι μέρες ρε γαμώτο.
Δεν την παλεύω!
Εσείς πώς την παλεύετε μακρυά από το γήπεδο για τόσο πολύ;
Πείτε κάνα μυστικό γιατί δεν το 'χω βρει ακόμα.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5376 στις: Πεμ 08 Μάρ 2018 11:37 »
Πείτε κάνα μυστικό γιατί δεν το 'χω βρει ακόμα.
Από μυστικά φίλε δεν ξέρω, σε χαίρομαι όμως όπως και κάποιους άλλους σύνταυρους - έστω και μειοψηφία πια - που απλά είναι ΠΑΣ χωρίς "ίσως", "μπορεί" και "άμα", που χαίρονται στις νίκες του και "πλαντάζουν" στις στραβές του.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #5377 στις: Πεμ 08 Μάρ 2018 18:03 »
Παράθεση
Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννενα Γιώργος Χριστοβασίλης, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα φέρεται να είναι ένας από τους 6 που έχουν ήδη υπογράψει με τη NOVA δήλωσε στο gazzetta ότι “Ο ΠΑΣ δεν έχει υπογράψει με κανέναν. Ούτε έχει συμφωνήσει με κάποιον. Εχουμε κάνει συζητήσεις με τη NOVA, αλλά ούτε συμφωνήσαμε, ούτε υπογράψαμε...”.
http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1206857/poioi-alitheia-ehoyn-ypograpsei

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5378 στις: Πεμ 08 Μάρ 2018 21:33 »
Δηλαδη , η εμπαθεια για τον ΧΒ,για μερικους εχει γινει  εμμονη ιδεα.  Ας το ψαξετε.Ειναι απιστευτο  κομπλεξ. Ισως θελουν Μητση. Ισως προτιμουν Γκλιναβο κωστακη, η ισως Χρηστιδη Κωστακη;;;;;;;; Μπορει και Κολεμπα σαν εναλλακτικη ρε αδερφε. Η εστω κουγια. Πεστε μας τι θελετε τελος παντων εσεις οι εναλλακτικοι  . Εμεις οι ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣ  μπαφιασαμε με αυτη την ανευ λογου εσωστρεφεια.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5379 στις: Πεμ 08 Μάρ 2018 21:38 »
Δηλαδη , η εμπαθεια για τον ΧΒ,για μερικους εχει γινει  εμμονη ιδεα.  Ας το ψαξετε.Ειναι απιστευτο  κομπλεξ. Ισως θελουν Μητση. Ισως προτιμουν Γκλιναβο κωστακη, η ισως Χρηστιδη Κωστακη;;;;;;;; Μπορει και Κολεμπα σαν εναλλακτικη ρε αδερφε. Η εστω κουγια. Πεστε μας τι θελετε τελος παντων εσεις οι εναλλακτικοι  . Εμεις οι ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣ  μπαφιασαμε με αυτη την ανευ λογου εσωστρεφεια.

Να και ο 100% ΠΑΣολές έβγαλε το ΠΑΣομετρο, άρχισε τους αφορισμούς και τους χαρακτηρισμούς σε οποιον διανοείται να διαφωνήσει μαζί του!

Υ.Γ. Σκόρπισε η Λέσχη και το φορουμ της και μαζευτήκατε όλοι έδω!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #5380 στις: Πεμ 08 Μάρ 2018 22:11 »

Να και ο 100% ΠΑΣολές έβγαλε το ΠΑΣομετρο, άρχισε τους αφορισμούς και τους χαρακτηρισμούς σε οποιον διανοείται να διαφωνήσει μαζί του!

Υ.Γ. Σκόρπισε η Λέσχη και το φορουμ της και μαζευτήκατε όλοι έδω!
ΛΑΜΙΑ, κάτι παρόμοιο έγραψες και χθες:
Παράθεση
     Λέτε λοιπόν για τους "αισχρους" που πέταξαν τα φυλλάδια, που γράφουν για μειωμένες αποδόσεις, δεν λέτε τίποτα για τους ΑΙΣΧΡΟΥΣ που πουλάγαν εισητήρια με καπέλο, που για να πουλήσουν σου ζήταγαν εκβιαστικά σύνδρομη για τους ίδιους, που αποφάσιζαν ποιοι θα πάρουν διαρκείας και ποιοι όχι, που συναποφασίζουν για την ΠΑΕ και είχαν θέσεις, που σε κάθε φταίξιμο του ΧΒ έριχναν μαεστρικά, συντονισμένα και γκεμπελιστικά το φταίξιμο άλλου, κάνοντας κακό στην ομάδα, που...., που....., που.........

Αλλά αυτοί δεν σας ενοχλούν γιατί είναι στο ίδιο στρατόπεδο με εσάς, και ας έκαναν κακό στην ομάδα και ας έφταιξαν περιουσίες από την ομάδα.

Δεν είναι αισχροί για εσάς! 1000 Μνημόμια μας αξίζουν! 
Είπα να μην ασχοληθώ, αλλά νομίζω ότι το παράκανες.
Ούτε εμένα γνωρίζεις, γιατί εγώ γράφω συνεχώς για τους "μάγκες φρουρούς του κώλου" και θα συνεχίσω να γράφω μέχρι να μάθουμε ποιοί είναι, αλλά ούτε και το μέλος ΠΑΣ γνωρίζεις για να μας πετάς τη λάσπη "λεσχίτες".
Χρειάζεται να υποβάλλουμε κάποια διαπιστευτήρια στο PAS.GR ως μέλη?
Δεν θυμάμαι να το έχω διαβάσει κάπου σαν προϋπόθεση.
Εκτός κι αν είναι απαραίτητο να ξεκατινιάζουμε διαρκώς τη λέσχη για να θεωρούμαστε ικανά μέλη του φόρουμ.
Όσο για εμένα, όσοι με γνωρίζουν και είναι πολλοί, ξέρουν ότι ούτε υπήρξα αλλά ούτε και θα υπάρξω ποτέ και από πεποίθηση μέλος κανενός συνδέσμου.
Και τα μπινελίκια εναντίον των bv τα έχω πετάξει και επί προσωπικού και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...
Εάν θέλετε το PAS.GR να είναι αποκλειστικά για χώσιμο στην εκάστοτε διοίκηση της ΠΑΕ, πείτε το να τελειώνουμε και να σας αφήσουμε στην... ευτυχία σας.
Να το πείτε όμως.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5381 στις: Πεμ 08 Μάρ 2018 22:14 »
Το pas.gr ειναι εδω για να μπορει ο καθενας να πει την αποψη του και οχι για να μπαινουν μερικοι και να χαρακτηριζουν αλλα μελη.
Οποιος θελει να συζητησει με επιχειρηματα ας το κανει. Οποιος νομιζει οτι θα επιβάλλει την αποψη του με χαρακτηρισμους μελων μαλλον βρισκεται σε λαθος σημειο του διαδικτύου

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5382 στις: Πεμ 08 Μάρ 2018 22:19 »
Τα έγραψα και πριν στο νήμα.Τι να πω σε όλους σας.
Να φτιάξουμε δυο νήματα αν είναι.Χριστοβασιλικοί και αντιχριστοβασιλικοί.Να ξεχαρμανιάζετε όλοι,ο καθένας στο τόπικ του.Να το κάνουμε να είναι κλειδωμένο το τόπικ για τους μεν κα τους δε.Η μεταφορά μελών να γίνεται μετά από αίτηση.
Έχει καταντήσει κουραστικό.Αν θέλετε και να πλακωθείτε οκ.Εγώ προσωπικά όρεξη δεν έχω να τρέχω να μαζεύω.Να το ξέρετε.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5383 στις: Πεμ 08 Μάρ 2018 22:26 »
Crimson Glory,

Είπα να μην ασχοληθώ αλλά αφου το θες θα ασοχληθώ!

Όχι δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από την αποψή σου να γραψεις εδώ μέσα.

Και ναι θα δεχθείς και αυτους του χαρακτηρισμούς, όταν αποδίδονται σε άλλα μελη του φορουμ "αισχροί" "ααντι-πασολεδες", "αλλόθρησκοι", "κομπλεξικοί", "ξεφτίλες", σε πράγματα που συφωνείς. Μέχρι και ότι ο κόσμος δεν πάει γήπεδο επειδη ο ΠΑΣ παει καλά έγραψες! Πέρα από κάθε λογική! Ερμήνευσες και εμμέσως χαρακτήρισες χιλιάδες ανθρώπους που δεν πάνε στο γήπεδο. Χωρίς προφανώς να τους ξέρεις!  Αυτό δεν είναι λάσπη;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5384 στις: Πεμ 08 Μάρ 2018 22:28 »
Φίλτατε pagourenko, απευθύνομαι στον ΛΑΜΙΑ.
Μέσα σε δυο μέρες έκανε ο ίδιος χαρακτηρισμούς αποκαλώντας κυρίως εμένα που επιμένω για "τους φρουρούς" λεσχίτη, ενώ το ξέρεις κι εσύ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ότι αυτό απλά δεν ισχύει.
Επίσης, δε νομίζω ότι το PAS.GR είναι εδώ για να πετάνε οι mods χαρακτηρισμούς και λάσπη στο γενικό και στο αόριστο αλλά για να αφαιρούν προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προς αποφυγήν περαιτέρω εντάσεων.
Το να συνεχίζετε τους χαρακτηρισμούς και να τους ανταποδίδετε κι εσείς στο γενικό, μόνο να προάγει τη μανούρα είναι ικανό, εκτιμώ.
Άλλωστε το είδαμε να συμβαίνει πολλάκις.
Όπως και τώρα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5385 στις: Πεμ 08 Μάρ 2018 22:33 »
Να κάνω μια διευκρίνηση ως μοντ.Σαν μοντς όλοι μας μπορούμε να λέμε την γνώμη μας χωρίς απαραίτητα να εκφράζουμε το PAS.Gr.Απλά εκφράζουμε την προσωπική μας γνώμη.Αν είμαστε σωστοί ή λάθος,αν είναι αρεστή ή όχι,αυτό είναι άλλο καπέλο.
Ευχαριστώ.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5386 στις: Πεμ 08 Μάρ 2018 22:33 »
Crimson Glory,

Είπα να μην ασχοληθώ αλλά αφου το θες θα ασοχληθώ!

Όχι δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από την αποψή σου να γραψεις εδώ μέσα.

Και ναι θα δεχθείς και αυτους του χαρακτηρισμούς, όταν αποδίδονται σε άλλα μελη του φορουμ "αισχροί" "ααντι-πασολεδες", "αλλόθρησκοι", "κομπλεξικοί", "ξεφτίλες", σε πράγματα που συφωνείς. Μέχρι και ότι ο κόσμος δεν πάει γήπεδο επειδη ο ΠΑΣ παει καλά έγραψες! Πέρα από κάθε λογική! Ερμήνευσες και εμμέσως χαρακτήρισες χιλιάδες ανθρώπους που δεν πάνε στο γήπεδο. Χωρίς προφανώς να τους ξέρεις!  Αυτό δεν είναι λάσπη;
ΛΑΜΙΑ...
Μια χαρά διαχείριση κάνεις.  B-)
Τίποτε άλλο.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5387 στις: Πεμ 08 Μάρ 2018 22:35 »
Δηλαδη φιλε μου εμεις θα πρεπει να τα ακουμε αλλα δεν πρεπει να απανταμε ποτε?
Μεγαλο λαθος. Δεν εχω ουτε εγω ουτε κανενας μοντ λιγοτερα δικαιωματα να πω τη γνωμη μου απο το οποιοδηποτε μελος. Ουτε σημαινει οτι η γνωμη μου εκπροσωπει το φορουμ. Επισης οπως δεν ειναι ενα μελις υποχρεωμενο να σκεφτει 2 φορες πριν γραψει κατι ετσι δεν ειμσι ουτε εγω ουτε ο λαμιας ουτε ο λοκο ουτε ο φον.

Μπηκε ο ΠΑΣ ενω ειχαμε αφησει ολοι το θεμα να περασει και λεει για εμπαθεις για εμμονες κτλ.
Και μετα λενε καποιοι γιατι ανοιγουν τετοια θεματα πριν απο σημαντικα παιχνιδια
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 08 Μάρ 2018 22:44 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #5388 στις: Πεμ 08 Μάρ 2018 22:43 »
Ο σύνταυρος ΠΑΣ,  :-? έχει χαρακτηρισθεί μόνος του...αρκεί. Έχω την αφελή εντύπωση, ότι όσοι έχουν μπει, εδώ και 1-1,5 χρόνο στο Pas.gr, δεν θα μπορούσαν να είναι οτιδήποτε άλλο, πλην B.V. Φτάνει να δεις τα γραφόμενα, αυτών των "οπαδών του ΠΑΣ, που μπάφιασαν από την εσωστρέφεια", για να καταλάβεις το ποιόν τους...βρωμάνε λεσχολίβανο, ακόμα και από το πληκτρολόγιο. :P
Blue to the hair...

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5389 στις: Πεμ 08 Μάρ 2018 22:50 »
Φίλε Crimson Glory,

Χαίρομαι που βλέπεις μόνο τις εκφρασεις των άλλων. Τις δικές σου και όσων συμφωνείς μαζί τους ΠΟΤΕ! Δεν πείραζει! Καλή καρδιά!

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5390 στις: Πεμ 08 Μάρ 2018 22:57 »
Ρώτησα χθες αν επιτρέπεται να λέμε την ομάδα "στημένη", αλλά απαγορεύεται να σχολιάζουμε όποιον το γράφει. Απάντηση προφανώς δεν πήρα.
Μέχρι να πάρω λοιπόν, θεωρώ πως αφού επιτρέπεται να χαρακτηρίζουμε όπως γουστάρουμε τρίτους, επιτρέπεται να το κάνουμε και μεταξύ μας.
Είπε λοιπόν χθες ο serifis, πώς τα στημένα ματς τα καταλαβαίνει από χιλιόμετρα, γι' αυτό και έχει δικαίωμα να πετά υπονοούμενα. Συμφωνήσατε. Πολύ ωραία λοιπόν.
Σαν υπάκουο μέλος των γραπτών και άγραφων κανόνων που υιοθετεί πλέον το forum, θα πάρω το θάρρος να πω πως επειδή μπορώ κι εγώ από χιλιόμετρα να κόψω τι ρόλο βαράει ο καθένας σας, έχουν απόλυτο δίκιο ο ΠΑΣ και ο Crimson σε ότι έγραψαν.

Αυτό το forum επιλέξατε σκόπιμα να έχετε, αυτό θα έχετε. Με τη διαφορά ότι θα ισχύει κι από την ανάποδη, κι ας σκούζετε επειδή σας λέμε "αισχρούς". Αν όχι, θα (ξανα)περιμένω να μας το πείτε ευθέως ότι επιτρέπεται μόνο το 1ο.
Να ξέρουμε πού βρισκόμαστε όμως!

ΥΓ. Όχι Λαμία, δεν άδειασε η Λέσχη και ήρθαμε εδώ. Το forum άδειασε από συγκεκριμένου τύπου άτομα και σου φαίνεται έντονη η διαφορά όταν τυγχάνει να (ξανα)γράφουν. Βέβαια όταν πάνω από μια 10ετία πριν δίναμε μάχες εδώ μέσα εναντίον της λέσχης, μάλλον θα ήσουν αλλού. Όπως κι αρκετοί ακόμα που σήμερα βγάζουν ανόητα συμπεράσματα μέσα στην αδυναμία τους να αντιληφθούν τι συμβαίνει.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5391 στις: Πεμ 08 Μάρ 2018 23:01 »
Φίλοι, εκείνο που καταλαβαίνω είναι ότι το φόρουμ ενοχλήθηκε πολύ και εξ αρχής από την απορία που εξέφρασα σχετικά με "τους φρουρούς".
Δεν πειράζει, εγώ θα συνεχίσω να αναρωτιέμαι μέχρι να μάθω.
Θα συνεχίσω να επαναφέρω την απορία μου κι ας μην γίνομαι αρεστός.
Εσείς συνεχίστε να χαρακτηρίζετε και να χαρακτηρίζεστε, εφόσον το επιθυμείτε.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ???

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5392 στις: Πεμ 08 Μάρ 2018 23:02 »
Kάθε συμπέρασμα που βγαίνει θα πρέπει να προκύπτει από στοιχεία κι όχι από εικασίες, όνειρα, αυταπάτες ή μύθους.
Και τα στοιχεία είναι υπέρ του ΧΒ, θέλουμε-δε θέλουμε, καλώς ή κακώς.

Μύθος 1 : Ο ΧΒ διώχνει τον κόσμο από το γήπεδο

Τότε από τον Ατρόμητο ρε μάγκες που κάνει πορεία πρωταθλητισμού ποιος τον διώχνει ;

Αλήθεια 1 : Τον κόσμο από τΑ γήπεδΑ διώχνει ένα πλήθος παραγόντων με κυριότερο το άθλιο προϊόν που λέγεται ελληνική superleague, που μοιάζει με πρωτάθλημα Ταγκανίκας. Και φυσικά κάτι που είναι καθολικό σε όλες τις ομάδες, είναι τουλάχιστον μυωπικό - για να μην το πω τρελό -, το να το εστιάζεις σε μια ομάδα, και ειδικότερα σε ένα άτομο.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5393 στις: Πεμ 08 Μάρ 2018 23:15 »
Φίλοι, εκείνο που καταλαβαίνω είναι ότι το φόρουμ ενοχλήθηκε πολύ και εξ αρχής από την απορία που εξέφρασα σχετικά με "τους φρουρούς".

Ολα τα μελη που ασχοληθηκαν ειτε καταδικασαν ειτε εμφανιστηκαν πολυ επιφυλακτικα για τα κινητρα των 'φρουρων' οποτε αυτο που πες ειναι λιγο ακυρο φιλε μου.
Τουλαχιστον αυτο θυμαμαι. Δεν θυμαμαι να ειπε καποιος μπραβο πουτσαραδες μου που μας κανατε περηφανους. Αν κανω λαθος με διορθωνετε

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5394 στις: Πεμ 08 Μάρ 2018 23:17 »
Κρίμσον όσο και να ρωτάς εδώ μέσα,δύσκολα να μάθεις.Ξέρεις κάποιον τρόπο να μάθουμε;Ακόμα και εγώ να σου πω ότι το έγραψα,θα μπορέσεις κάπως να το τεκμηριώσεις ότι όντως εγώ το έκανα;Έχεις κάποιον τρόπο;Σκέψου τώρα να βγαίνει ο καθένας να λέει ότι άκουσε κτλ.Άντε βγάλε άκρη.Στο τέλος καταλήγουμε να τσακωνόμαστε μεταξύ μας.Χαλιόμαστε όλοι.

Πασά έχουμε πει ότι καλό είναι να αποφεύγουμε τέτοια πράγματα.Περί στημένων.Δεν μπορούμε όμως να ξεριζώσουμε το σαράκι.Γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτό που είναι.Γιατί υπάρχει το στοίχημα.Οι πρόεδροι,οι δημοσιογράφοι.Όλο αυτό το πράγμα που λέμε ελληνικό ποδόσφαιρο.Ειδικά προς το τέλος κάθε χρόνο έχουμε πανηγύρι.Με όλες τις ομάδες.
Χάσαμε πέρυσι ματς που μπορούσαμε να τα νικήσουμε.Γιατί ο ΠΑΣ είναι καλή ομάδα.Εκεί μπαίνει το ζιζάνιο και λες γιατί;Αυτό το ζιζάνιο δεν είναι να κάνει μόνο με τον ΠΑΣ.Είναι γενικό το φαινόμενο.Πολλές φορές υπάρχουν και τα νεύρα.Αμέτρητες φορές.Παράδειγμα με τον παοκ.
Μια διαφορά που γίνεται συχνά λάθος.Άλλο σε χαρακτηρίζω αισχρό σαν άνθρωπο και άλλο χαρακτηρίζω αισχρό αυτό που γράφεις.Μπορεί να φαίνεται μικρή διαφορά αλλά είναι τεράστια.
Μαλακίες μπορεί να έχουμε γράψει όλοι.Ειδικά όσοι γράφουν περισσότερο.Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι αισχρός,αντιπασολές,λεσχίτης ή οτιδήποτε άλλο έχει γραφτεί.

Γιατί το σπας
Γιατί είναι αντιπασολές

Γιατί το σπας
Γιατί είναι λεσχίτης

Γιατί το σπας
Γιατί είναι στημένος

Γιατί το σπας
Γιατί είναι αισχρός

Γιατί....Γιατί....Γιατί....Γιατί....Γιατί....Γιατ ί....Γιατί....Γιατί....Γιατί....Γιατί....Γιατί... .Γιατί....Γιατί....Αμέτρητα γιατί...

Να σας βάλουμε σε ξεχωριστά τόπικς;Να σας βάλουμε σε ξεχωριστή κερκίδα.Τι να κάνουμε;

Χαμένα θα πάνε όσα γράφω το ξέρω.Απλά η προσπάθεια.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #5395 στις: Πεμ 08 Μάρ 2018 23:17 »
Παράθεση

Ρε συ φιλαράκι, ρε συ...και ποιος περιμένεις να σου λύσει αυτή την απορία; Θα μείνεις με το ερώτημα αναπάντητο...
Και γιατί να ενοχληθούν κάποιοι εδώ μέσα για τους "φρουρούς"; Δεν το καταλαβαίνω...είναι σαν να ρίχνουμε βέλη προς μέλη του φόρουμ, με αυτό τον τρόπο, υπονοώντας, ότι οι "φρουροί" είναι ΕΔΩ ΜΕΣΑ και μανιπιουλάρουν καταστάσεις. Δεν θα βρεις απάντηση, πιστεύω...πρέπει να ψάξετε αλλού.

Και κάτι άλλο...κοσμητικά και καλολογικά πυροτεχνήματα, εδώ μέσα, έχουν εκτοξευθεί μόνο από την πλευρά των cool-άτων οπαδών τους ΠΑΣ, προς τους εναλλακτικούς...
...δυσκολεύομαι να θυμηθώ, πλην ίσως, ελάχιστων περιπτώσεων, να υπάρχουν περιπτώσεις και από την αντίθετη πλευρά.
Λοιπόν, αφήστε τις λεκτικές υπερβολές και υπερασπίστε τον Χρηστοβασίλη σας και όποιον άλλον θέλετε, παντοιοτρόπως...θα υπάρχει, να ξέρετε πάντα, και αντίδραση στην προσπάθεια της αγιογραφίας του χλαπάτσα...εγώ πάντως, ποτέ δεν θα αναφερθώ σε άλλο μέλος του φόρουμ, με χαρακτηρισμούς αισχρούς και ανοίκειους...

Θα μου επιτρέψετε, να αποσυρθώ, τώρα, στο cool room του σπιτιού μου, να διαλογιστώ και να ονειρευτώ τον ΠΑΣ του μέλλοντός μας.
Blue to the hair...

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5396 στις: Πεμ 08 Μάρ 2018 23:19 »
Παράθεση
Μέχρι να πάρω λοιπόν, θεωρώ πως αφού επιτρέπεται να χαρακτηρίζουμε όπως γουστάρουμε τρίτους, επιτρέπεται να το κάνουμε και μεταξύ μας.

Προφανώς αυτό δεν ενοχλεί τον Crimsnon; Μην ξενχάς PASas τους χαρακτηρισμούς ΕΣΥ του ξκίνησες και έγινε μετά χάμος.

Παράθεση
Είπε λοιπόν χθες ο serifis, πώς τα στημένα ματς τα καταλαβαίνει από χιλιόμετρα, γι' αυτό και έχει δικαίωμα να πετά υπονοούμενα. Συμφωνήσατε. Πολύ ωραία λοιπόν.

Ψέμα! Ψέμα! Ψέμα! Βόλικο όμως! Ελάχιστοι συμφώνησαν! Κακή η γενίκευση!

Παράθεση
Σαν υπάκουο μέλος των γραπτών και άγραφων κανόνων που υιοθετεί πλέον το forum, θα πάρω το θάρρος να πω πως επειδή μπορώ κι εγώ από χιλιόμετρα να κόψω τι ρόλο βαράει ο καθένας σας, έχουν απόλυτο δίκιο ο ΠΑΣ και ο Crimson σε ότι έγραψαν.

To ίδιο ισχύει και από την αντίθετη πλευρά. Αλλά ξέχασα....μόνο εσείς έχετε την δυνατότητα να χαρακτρίζετε και να βγάζετε συμπεράσματα για άνθρωπους που δεν ξέρουν.

Παράθεση
Αυτό το forum επιλέξατε σκόπιμα να έχετε, αυτό θα έχετε. Με τη διαφορά ότι θα ισχύει κι από την ανάποδη, κι ας σκούζετε επειδή σας λέμε "αισχρούς". Αν όχι, θα (ξανα)περιμένω να μας το πείτε ευθέως ότι επιτρέπεται μόνο το 1ο.
Να ξέρουμε πού βρισκόμαστε όμως!

Αφού θεώρεις ότι είναι έτσι γιατί συνεχίζεις να συμμετέχεις σε αυτό; Σε κάτι που δεν σου αρέσει! Που δεν σε εκφράζει! 

Φυσικά το "αισχροί" δεν είναι χαρακτηρισμός; Ε Crimson Glory;

Παράθεση
ΥΓ. Όχι Λαμία, δεν άδειασε η Λέσχη και ήρθαμε εδώ. Το forum άδειασε από συγκεκριμένου τύπου άτομα και σου φαίνεται έντονη η διαφορά όταν τυγχάνει να (ξανα)γράφουν. Βέβαια όταν πάνω από μια 10ετία πριν δίναμε μάχες εδώ μέσα εναντίον της λέσχης, μάλλον θα ήσουν αλλού. Όπως κι αρκετοί ακόμα που σήμερα βγάζουν ανόητα συμπεράσματα μέσα στην αδυναμία τους να αντιληφθούν τι συμβαίνει.

Όπως ακριβώς λιβανίζει η Λέσχη την εκάστοτε διοικηση, λιβανίζετε και εσεις τον ΧΒ! Χωρίς να δέχεστε κανένα κακό του! Χωρίς να δέχεστε την κρτιτική εναντίον του!

Αν πράγματι κατάλαβες έχεις καταλάβει κάτι τέτοιο η τζάμπα συζητάμε ή σε βολεύει αυτή η ουτοπία!

Το ποιοι είναι οι φρουροί δεν ξέρω! Εσύ που το ξέρεις ας πεις!

Υ.Γ.Θα στο επαναλάβω! Σε ενοχλούν οι χαρακτηρισμοί των άλλων!! Αλλά πότε οι δικοί σου! Για ποιο λόγο;

Kάθε συμπέρασμα που βγαίνει θα πρέπει να προκύπτει από στοιχεία κι όχι από εικασίες, όνειρα, αυταπάτες ή μύθους.
Και τα στοιχεία είναι υπέρ του ΧΒ, θέλουμε-δε θέλουμε, καλώς ή κακώς.

Μύθος 1 : Ο ΧΒ διώχνει τον κόσμο από το γήπεδο

Τότε από τον Ατρόμητο ρε μάγκες που κάνει πορεία πρωταθλητισμού ποιος τον διώχνει ;

Αλήθεια 1 : Τον κόσμο από τΑ γήπεδΑ διώχνει ένα πλήθος παραγόντων με κυριότερο το άθλιο προϊόν που λέγεται ελληνική superleague, που μοιάζει με πρωτάθλημα Ταγκανίκας. Και φυσικά κάτι που είναι καθολικό σε όλες τις ομάδες, είναι τουλάχιστον μυωπικό - για να μην το πω τρελό -, το να το εστιάζεις σε μια ομάδα, και ειδικότερα σε ένα άτομο.

Μύθος 1: Πότε Πάυλο ο Ατρόμητος δεν έίχε κόσμο!Περισσότερο από τώρα αλλά όχι σαν εμάς! (Την άποψη μουυ για τον Σπανό την έγραψα πρόσφατα)

Αλήθεια 1: Πάντα τα χάλια του είχε το ελληνικό ποδόσφαιρό! Ειδικά επί εποχές παράγκας! Τα τελευταία χρόνια έχει πέσει και άλλο σε ποιότητα ασφαλώς αλλά Πάυλο ο ΠΑΣολες πήγαινε να δει το .....υπέρθεαμα με Λύκους και Θέρμη. Τον χαλάει το σημερινό;
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 09 Μάρ 2018 10:54 από ΛΟΚΟ »

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #5397 στις: Παρ 09 Μάρ 2018 01:01 »
Ρώτησα χθες αν επιτρέπεται να λέμε την ομάδα "στημένη", αλλά απαγορεύεται να σχολιάζουμε όποιον το γράφει. Απάντηση προφανώς δεν πήρα.

Πασά να σε ρωτήσω και εγώ κάτι; Χωρίς ίχνος ειρωνείας ρωτώ.

Επειδή σε διαβάζω προσεκτικά, ιδίως τις πολύ καλές ποδοσφαιρικές σου αναλύσεις, που δείχνουν άτομο που κατέχει το τόπι, επομένως γνωρίζει και οτι συμβαίνει και εκτός γηπέδου, μήπως θα μπορούσες να μου πεις γιατί ο Πρόεδρος που κατά δική σου δήλωση στηρίζεις ανεπιφύλακτα, έκανε το Ζωσιμάδες Τούμπα και παλιότερα Κλεάνθης Καρπαζίδης;

-Μήπως θα μπορούσες να μου πεις πόσα χρέη έχουμε;
-Μήπως θα μπορούσες να μου πεις πως δημιουργήθηκαν αυτά τα χρέη;
-Μήπως θα μπορούσες να μου πεις γιατί δεν παίρναμε άδεια για τρία χρόνια, ενώ χωριά, κυριολεκτικά, σαν τον Πλατανιά έπαιρναν;
-Μήπως θα μπορούσες να μου πεις γιατί επί προεδρίας ΧΒ, που κατά δήλωσή σου στηρίζεις χωρίς επιφυλάξεις, έχουμε βγει στη σέντρα και στα δικαστήρια για στημένα πόσες φορές; Άλλο αν αθωώθηκε τελικά ο ΧΒ. Νομίζω και ο Βίκτωρας και ο Θωμάς Μητρόπουλος έχουν αθωωθεί, όπως και ο Κομπότης, Μαρινάκης και ΣΙΑ. Σύμφωνα με τη λογική σου κανείς δεν πρέπει να πει ότι Βίκτωρας, Θωμάς, Κόκκαλης, Μαρινάκης είχαν στήσει παράγκα και έδιναν το πρωτάθλημα δώρο στο γαύρο. Δεν έχει αποδειχθεί κάτι από όσα γνωρίζω...

Πραγματικά αναμένω με ενδιαφέρον τις απαντήσεις σου και προσμένω σε έναν ειλικρινή και ανοιχτό διάλογο επιχειρημάτων και αντεπιχειρημάτων.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5398 στις: Παρ 09 Μάρ 2018 08:51 »
Δεν ξέρω αν είμαι καλός ή κακός στο να λέω τι συμβαίνει εντός γηπέδου mpakoulieros, ξέρω όμως ότι είναι κάτι το οποίο μπορεί να το δει ο καθένας μας με τα μάτια του και να έχει τη δική του άποψη. Τέτοιες ΑΠΟΨΕΙΣ μου αρέσει να τις συζητώ με τις ώρες. Τι συμβαίνει όμως εκτός γηπέδου, δεν το γνωρίζω εγώ επειδή αναλύω το 3-5-2 και τον ρόμβο. Μονο υποθέσεις, σκέψεις και υποψίες έχει ο καθένας. Πέραν λοιπόν του ότι αυτό που βλέπω καθημερινά στο γήπεδο μου βγάζει μια έντονη μυρωδιά υγείας στο ποδοσφαιρικό τμήμα (χωρίς το οποίο δεν γίνεται τίποτα), το τεκμήριο της αθωότητας ΟΛΩΝ το σεβομαι πάντα και δεν το κάνω απλή αναφορά όπως το έκανες παραπάνω.

Με την ευκαιρία που μου δίνεις λοιπόν, ξανακάνω το διαχωρισμό μεταξύ της άποψης και της στόχευσης-κατηγορίας.

Τα υπόλοιπα που με ρωτάς και στα περισσότερα έχω πάρει πολλές φορές θέση, χωρίζονται σε δύο κατηγορίες.
- Η πρώτη, είναι αυτά που συνέβαιναν στο παρελθόν αλλά πλέον έχουν διορθωθεί και δεν συνεχίζονται ( δημιουργία χρεών και έλλειψη αδειοδότησης). Όταν κρίνω αν πρέπει να βάλει πωλητήριο ή όχι ένας πρόεδρος (αυτό συζητούσαμε) μιλώ βάσει της ΠΑΡΟΥΣΑΣ κατάστασης. Αν έγραφα τη βιογραφία του, θα τα έβαζα μέσα όλα.
- Η δεύτερη, είναι διάφορα άλλα θέματα υπαρκτά μεν αλλά μικρότερης σημασίας, που  μπαίνουν στη ζυγαριά και δεν κρίνουν το δικό μου συμπέρασμα εναντίον του. Έκτος αν θεωρείς ότι για το τι έγινε με τον ΠΑΟΚ δεν έχω μιλήσει, και τυχαία γράφτηκε ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ στο forum για να απαντήσει ειδικά στη δική μου ανάρτηση ανάμεσα σε 500 post με μπινελίκια

Στην τελική μου κρίση όμως έκανα στην άκρη προσωπικές απογοητεύσεις και εγωισμούς, όπως αυτό που προανέφερα, ή ότι με κοιτάζουν στραβά αρκετοί στο Πανηπειρωτικό, ή ότι συγγενικά μου πρόσωπα έχουν τραβηχτεί στο τμήμα και μηνυθεί με τον Χριστοβασίλη.
Όταν φεύγουμε από το αν πρέπει να πουλήσει ή όχι και συζητάμε αν πρέπει να είμαστε με τον κάθε φρουρό που κυνηγά την ομάδα, ή με τους παίχτες και τον Χριστοβασίλη (σε ΑΥΤΟ πήρα την θέση που λες) ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε αυτούς, τότε σίγουρα και σκυλιασμένα θα σου πω ότι δε με ενδιαφέρει τίποτα αλλά παρά να είμαι δίπλα στην ΟΜΑΔΑ. Σε αυτό λοιπόν το δίλημμα περίμενα να πάρουν θέση περισσότεροι, αλλά προτιμούν να δημιουργούν λίστες των λαθων του Χριστοβασίλη.

Να σε ρωτήσω κι εσένα όμως κάτι:
Υπέθεσε ότι γυρνάμε πίσω το χρόνο, στη δεκαετία του 1970. Όχι στη βάση φημών, αλλά με ομολογίες διοικούντων της εποχής και των ίδιων των Αργεντινών, πλαστογραφήσαμε προσωπικά έγγραφα και βοηθηθήκαμε από πολιτικά πρόσωπα της εποχής με τουλάχιστον "ύποπτο" ρόλο στην τότε πολιτική κατάσταση για να ελληνοποιηθούν και να παίξουν.
Τι κάνουμε;
Απέχουμε, μηδενίζουμε, αηδιάζουμε, ή στεκόμαστε ΔΙΠΛΑ στην προσπάθεια αυτών που παίζουν στο γήπεδο και ανεβάζουν την ομάδα ψηλά;

Θα κλείσω με ενα σχόλιο σε αυτά που μου είπε ο Λαμία.
Πρώτα ακούσαμε "μαθήματα" από όσους είδανε το ματς με τον ΠΑΟΚ από τον καναπέ τους για το πόσο πολύ κινδυνέψαμε όσοι ήμασταν στο γήπεδο από τις 1.00 το μεσημέρι (αυτό που "παρέδωσε" ο Χριστοβασίλης και υπερασπιστήκατε εσείς). Ευχαριστούμε, δεν το ξέραμε.
Στη συνέχεια, στο παιχνίδι με τη Λάρισα, κατηγορήθηκαν από τους ίδιους ως "προδότες" όσοι πανηγύρισαν τα 2 γκολ του Κόντε.
Ακολούθησε σειρά "ατυχών" προβλέψεων για τα επόμενα "μιλημένα" παιχνίδια.
Πλέον οι κριτές του καναπέ (κατ' επιλογή από αντιΧριστοβασιλισμό) μας λένε ότι ίσως ήρθε η ώρα να σκεφτούμε την αποχώρηση από το forum εφόσον δεν συμφωνούμε με το γενικό κλίμα (του καναπέ και της υψηλής κριτικής).
Λεω να πάω να πατησω λίγη ακόμη λάσπη σήμερα στο Πανηπειρωτικό, να μυρίσω κομμένο χόρτο, να το σκεφτώ και θα σου απαντήσω.

Καλημέρα σας.
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 09 Μάρ 2018 08:55 από PASas_ »

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5399 στις: Παρ 09 Μάρ 2018 10:15 »
Το pas.gr ειναι εδω για να μπορει ο καθενας να πει την αποψη του και οχι για να μπαινουν μερικοι και να χαρακτηριζουν αλλα μελη.
Ενώ το να να μπαίνουν προηγουμένως τα "άλλα μέλη" και, επανειλημμένα, εκ του ασφαλούς (χωρίς απάντηση) από του καναπέως τους, δια του πληκτρολογίου τους, υπό μορφή εκτόξευσης λάσπης στον ανεμιστήρα, να απευθύνουν ανήθικους, μειωτικούς, αήθεις και αισχρούς χαρακτηρισμούς για προπονητή και παίκτες τουλάχιστον, και να τους κατηγορούν είτε με υπονοούμενα είτε ξεκάθαρα ότι "στήνουν παιχνίδια" ή για οτιδήποτε άλλο τους καρφωθεί στην κεφάλα (ξεκινώντας τους χαρακτηρισμούς τους από τα ήπια, "ύπνοι", "πουθενάδες", κλπ, και φτάνοντας πολύ πέρα από τα όρια που επιβάλλει η καλόπιστη κριτική) είναι θεμιτό και ανεκτό;;;
Αν υποτίθεται ο ΠΑΣ είναι αυτός που μας ενώνει, και, ποδοσφαιρικά, αυτό εκφράζεται μέσα από τον προπονητή και τους παίκτες του, ε διάολε, προφανώς δεν θέλω, ούτε υπάρχει κάποιος λόγος να έχω οιανδήποτε σχέση ούτε κανένα δεσμό με τα όποια "άλλα μέλη" που, ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ & ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ (δικές τους) - τουλάχιστο μέχρις αποδείξεως του εναντίου - συρρικνώνουν τον ΠΑΣ, πολύ περισσότερο από όσο το έχει ήδη κάνει ο Πρόεδρας.