Δεν ξέρω αν είμαι καλός ή κακός στο να λέω τι συμβαίνει εντός γηπέδου mpakoulieros, ξέρω όμως ότι είναι κάτι το οποίο μπορεί να το δει ο καθένας μας με τα μάτια του και να έχει τη δική του άποψη. Τέτοιες ΑΠΟΨΕΙΣ μου αρέσει να τις συζητώ με τις ώρες. Τι συμβαίνει όμως εκτός γηπέδου, δεν το γνωρίζω εγώ επειδή αναλύω το 3-5-2 και τον ρόμβο. Μονο υποθέσεις, σκέψεις και υποψίες έχει ο καθένας. Πέραν λοιπόν του ότι αυτό που βλέπω καθημερινά στο γήπεδο μου βγάζει μια έντονη μυρωδιά υγείας στο ποδοσφαιρικό τμήμα (χωρίς το οποίο δεν γίνεται τίποτα), το τεκμήριο της αθωότητας ΟΛΩΝ το σεβομαι πάντα και δεν το κάνω απλή αναφορά όπως το έκανες παραπάνω.
Με την ευκαιρία που μου δίνεις λοιπόν, ξανακάνω το διαχωρισμό μεταξύ της άποψης και της στόχευσης-κατηγορίας.
Τα υπόλοιπα που με ρωτάς και στα περισσότερα έχω πάρει πολλές φορές θέση, χωρίζονται σε δύο κατηγορίες.
- Η πρώτη, είναι αυτά που συνέβαιναν στο παρελθόν αλλά πλέον έχουν διορθωθεί και δεν συνεχίζονται ( δημιουργία χρεών και έλλειψη αδειοδότησης). Όταν κρίνω αν πρέπει να βάλει πωλητήριο ή όχι ένας πρόεδρος (αυτό συζητούσαμε) μιλώ βάσει της ΠΑΡΟΥΣΑΣ κατάστασης. Αν έγραφα τη βιογραφία του, θα τα έβαζα μέσα όλα.
- Η δεύτερη, είναι διάφορα άλλα θέματα υπαρκτά μεν αλλά μικρότερης σημασίας, που μπαίνουν στη ζυγαριά και δεν κρίνουν το δικό μου συμπέρασμα εναντίον του. Έκτος αν θεωρείς ότι για το τι έγινε με τον ΠΑΟΚ δεν έχω μιλήσει, και τυχαία γράφτηκε ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ στο forum για να απαντήσει ειδικά στη δική μου ανάρτηση ανάμεσα σε 500 post με μπινελίκια
Στην τελική μου κρίση όμως έκανα στην άκρη προσωπικές απογοητεύσεις και εγωισμούς, όπως αυτό που προανέφερα, ή ότι με κοιτάζουν στραβά αρκετοί στο Πανηπειρωτικό, ή ότι συγγενικά μου πρόσωπα έχουν τραβηχτεί στο τμήμα και μηνυθεί με τον Χριστοβασίλη.
Όταν φεύγουμε από το αν πρέπει να πουλήσει ή όχι και συζητάμε αν πρέπει να είμαστε με τον κάθε φρουρό που κυνηγά την ομάδα, ή με τους παίχτες και τον Χριστοβασίλη (σε ΑΥΤΟ πήρα την θέση που λες) ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε αυτούς, τότε σίγουρα και σκυλιασμένα θα σου πω ότι δε με ενδιαφέρει τίποτα αλλά παρά να είμαι δίπλα στην ΟΜΑΔΑ. Σε αυτό λοιπόν το δίλημμα περίμενα να πάρουν θέση περισσότεροι, αλλά προτιμούν να δημιουργούν λίστες των λαθων του Χριστοβασίλη.
Να σε ρωτήσω κι εσένα όμως κάτι:
Υπέθεσε ότι γυρνάμε πίσω το χρόνο, στη δεκαετία του 1970. Όχι στη βάση φημών, αλλά με ομολογίες διοικούντων της εποχής και των ίδιων των Αργεντινών, πλαστογραφήσαμε προσωπικά έγγραφα και βοηθηθήκαμε από πολιτικά πρόσωπα της εποχής με τουλάχιστον "ύποπτο" ρόλο στην τότε πολιτική κατάσταση για να ελληνοποιηθούν και να παίξουν.
Τι κάνουμε;
Απέχουμε, μηδενίζουμε, αηδιάζουμε, ή στεκόμαστε ΔΙΠΛΑ στην προσπάθεια αυτών που παίζουν στο γήπεδο και ανεβάζουν την ομάδα ψηλά;
Θα κλείσω με ενα σχόλιο σε αυτά που μου είπε ο Λαμία.
Πρώτα ακούσαμε "μαθήματα" από όσους είδανε το ματς με τον ΠΑΟΚ από τον καναπέ τους για το πόσο πολύ κινδυνέψαμε όσοι ήμασταν στο γήπεδο από τις 1.00 το μεσημέρι (αυτό που "παρέδωσε" ο Χριστοβασίλης και υπερασπιστήκατε εσείς). Ευχαριστούμε, δεν το ξέραμε.
Στη συνέχεια, στο παιχνίδι με τη Λάρισα, κατηγορήθηκαν από τους ίδιους ως "προδότες" όσοι πανηγύρισαν τα 2 γκολ του Κόντε.
Ακολούθησε σειρά "ατυχών" προβλέψεων για τα επόμενα "μιλημένα" παιχνίδια.
Πλέον οι κριτές του καναπέ (κατ' επιλογή από αντιΧριστοβασιλισμό) μας λένε ότι ίσως ήρθε η ώρα να σκεφτούμε την αποχώρηση από το forum εφόσον δεν συμφωνούμε με το γενικό κλίμα (του καναπέ και της υψηλής κριτικής).
Λεω να πάω να πατησω λίγη ακόμη λάσπη σήμερα στο Πανηπειρωτικό, να μυρίσω κομμένο χόρτο, να το σκεφτώ και θα σου απαντήσω.
Καλημέρα σας.