Είπα το κλείνω από τη μεριά μου αλλά δεν παίζεται το πράγμα.
Vour
Ακυρο με πρόφτακε ο Λαμίας
ΜπαμΠΑΣ:
Αυτό
"αλλά το να προσπαθήσεις με λογικά, αιτιολογημένα επιχειρήματα και παρεμβάσεις να το αλλάξεις και να το βελτιώσεις"
με αυτό
"- Τι κάνεις Γιάννη;
- Κουκιά σπέρνω"
Παρασσάγγας...
Εχει ξαναγραφεί, το γράφω κι εγώ.
Το ότι κάποιος είναι μοντ, δε του αφαιρεί αυτόματα το δικαίωμα να έχει προσωπική άποψη. Ούτε τον υποχρεώνει να συμβαδίζει και καλά με κάπποια "γραμμή". Πολύ θα ήθελαν αρκετοί να υπάρχει τέτοια γραμμή, αλλά δεν υπάρχει.
Σε κάποια πράγματα επί της αρχής ναι συμφωνούμε όλοι οι μοδεράτορες.
Απο κει και πέρα, μπορούμε και να καταθέτουμε την προσωπική μας άποψη και όταν χρειάζεται να καταθέτουμε και την άποψη του Πγκρ, μόνο που στη δεύτερη περίπτωση το διευκρινίζουμε.
Σε συνέχεια του απαχπάν.
Κανείς δεν είναι αλάθητος.
Μην έχουμε την απαίτηση όμως για πιο ενεργή συμμετοχή των μοδερατόρων κι όταν αυτό συμβαίνει, να τους ξεχέζουμε, ανάλογα με το αν μοντάρουν σύμφωνα ή αντίθετα με τα όσα πιστεύουμε.
ΠΑΣας
"και τυχαία γράφτηκε ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ στο forum για να απαντήσει ειδικά στη δική μου ανάρτηση"
Όχι δεν γράφτηκε τυχαία.
Αντί να κάνει, όπως οι περισσότεροι, επίθεση σε ολόκληρο το Πγκρ, για κάτι που ένα μέλος, εσύ στη προκείμενη, αδίκως του καταλόγισε, μπήκε και σου απάντησε επί προσωπικού και είναι προς τιμή του αυτό που έκανε, εν αντιθέσει με αυτό που του καταμαρτυρούσες εσύ.
Αν θεωρείς ότι μας περιποιεί τιμή γενικότερα σαν φόρουμ, ή προσωπικά για σένα ότι μπήκε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας για να ζητήσει τον λόγο, κάνεις μεγάλο λάθος.
Crimson
Λάθος κατάλαβες, κανείς δεν ενοχλήθηκε, από την απορία σου για τους φρουρούς.
Εγώ μόνον σου είπα όταν ξαναπόρησες γιατί φούντωσε η κουβέντα παραμονές αγώνα, ότι η αφορμή δόθηκε από το δικό σου ποστ που την ξανάνοιξε. Και συνεχίζω να το λέω. Θα μπορούσες ξέρω γω να απαντήσεις εκεί που μιλάμε για τς περίφημους φρουρούς, δε πιστεύω να γινόταν ο ίδιος χαμός. Επέλεξες εδώ ...έγινε.
Για την ουσία της απορίας σου ...ο μόνος που έχει "φωτογραφίσει" τους Φρουρούς, είναι ο ΠΑΣ.
Προφανώς δεν θέλει να το προχωρήσει περισσότερο δημόσια.
Στείλτου ΠΜ κι αν θέλει σου τα λέει πιο αναλυτικά.
ΠΑΣας
Για πες μας το ρόλο βαράει ο καθείς, που φαίνεται από χιλιόμετρα.
"Αυτό το forum επιλέξατε σκόπιμα να έχετε" είναι σε συνέχεια του
"Είναι προφανές ότι την γουστάρουμε αυτή την κατάσταση εδώ μέσα για διάφορους λόγους"
Ε ναι ακριβώς. Επειδή γουστάρουμε αυτή τη κατάσταση κάνουμε χαρακτηρισμούς προς τον συνομιλητή.
Αυτό σου είπα κι έκανες ότι δεν κατάλαβες. Αν δε γουστάρεις συτή τη κατάσταση μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά.
ΟΧΙ μη μιλάς, μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά.
Βέβαια επειδή κατάλαβες, το γύρισες στην προστασία της ομάδας, μέχρι και στα ληξιαρχεία της Αργεντινής.
Σωστά. Εγώ, ο Λαμίας, ο Φον, ο Παγουρένκο γουστάρουμε αυτή τη κατάσταση εδώ μέσα είναι προφανές.
Keep on
παπαρίτσες για το αν επιτρέπεται κάτι, αν απαγορεύεται κάτι τις θεωρώ παπαρίτσες και δεν ασχολούμαι.
Οποιος θελει να συζητησει με επιχειρηματα ας το κανει.
Αυτό