Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1370059 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #5400 στις: Παρ 09 Μάρ 2018 10:23 »
Συγγνώμη κύριε που δεν έχουμε ούτε τον χρόνο, ούτε την δυνατότητα να ανεβοκατεβαίνουμε Γιάννινα. Δεν θα ξαναγίνει.

Εσύ έχεις τη δυνατότητα να ξημεροβραδιάζεσαι στο Πανηπειρωτικό, εμείς δεν την έχουμε.

Δικαιώμα σου! Αλλά μην κρίνεις τους άλλους!

Υ.Γ. Ωστε το γήπεδο "παραδόθηκε" απο τον ΧΒ; Εντός εισαγωγικων;

Υ.Γ. 2 Τα περί στημένων κ.λπ. ουδέποτε τα έγραψα εγώ. Και το ξέρεις! Βεβαία ο τρόπος που το γράφεις είναι σαν να υπονόεις ότι εγώ το έγραψα.

Υ.Γ. 3 Αν δεν σου αρέσει κάτι αποχωρείς! Απλή λογική! Αν θες να μείνεις, δεν με αποσχολεί!

Υ.Γ. 4 Πριν δύο μήνες που σου "επιτέθηκαν" άλλα μέλη του φορουμ πήρα το μέρος σου, γιατί κατ΄εμε είχες δίκιο. Τώρα φρονώ ότι δεν έχεις!

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5401 στις: Παρ 09 Μάρ 2018 10:33 »
Αν καποιος θεωρει οτι κανουμε διακρισεις αναμεσα στα μελη ας επικοινωνησει με αχιλλεα ή λοκο και ας κανει τα παραπονα του.
Αν τωρα καποιος εχει γενικα προβλημα με το pas.gr ας αποχωρησει. Ειναι προσωπικο θεμα κανενως. Ουτε αναγκη εχει το φορουμ κανεναν μας ουτε διωχνει κανεναν.

Επισης εχουμε κανει καλεσμα για βοηθεια σε οτι αφορα τη διαχειρηση διαφορων λειτουργιων του φορουμ.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5402 στις: Παρ 09 Μάρ 2018 10:36 »
Το pas.gr ειναι εδω για να μπορει ο καθενας να πει την αποψη του και οχι για να μπαινουν μερικοι και να χαρακτηριζουν αλλα μελη.
Ενώ το να να μπαίνουν προηγουμένως τα "άλλα μέλη" και, επανειλημμένα, εκ του ασφαλούς (χωρίς απάντηση) από του καναπέως τους, δια του πληκτρολογίου τους, υπό μορφή εκτόξευσης λάσπης στον ανεμιστήρα, να απευθύνουν ανήθικους, μειωτικούς, αήθεις και αισχρούς χαρακτηρισμούς για προπονητή και παίκτες τουλάχιστον, και να τους κατηγορούν είτε με υπονοούμενα είτε ξεκάθαρα ότι "στήνουν παιχνίδια" ή για οτιδήποτε άλλο τους καρφωθεί στην κεφάλα (ξεκινώντας τους χαρακτηρισμούς τους από τα ήπια, "ύπνοι", "πουθενάδες", κλπ, και φτάνοντας πολύ πέρα από τα όρια που επιβάλλει η καλόπιστη κριτική) είναι θεμιτό και ανεκτό;;;
Αν υποτίθεται ο ΠΑΣ είναι αυτός που μας ενώνει, και, ποδοσφαιρικά, αυτό εκφράζεται μέσα από τον προπονητή και τους παίκτες του, ε διάολε, προφανώς δεν θέλω, ούτε υπάρχει κάποιος λόγος να έχω οιανδήποτε σχέση ούτε κανένα δεσμό με τα όποια "άλλα μέλη" που, ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ & ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ (δικές τους) - τουλάχιστο μέχρις αποδείξεως του εναντίου - συρρικνώνουν τον ΠΑΣ, πολύ περισσότερο από όσο το έχει ήδη κάνει ο Πρόεδρας.

Βεβαιώς μπαμΠΑΣ και δεν μπορούμε να γράφουμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι. Βεβαιώς και δεν μπορούμε να γράφουμε για στημένα a priori και χωρίς στοιχεία. Για αυτό δεν γρ'αφω πότε κάτι τέτοιο.

Θέλω όμως η ομάδα μου να λυσάει μέσα στο γήπεδο, για να μην δίνει λαβές για σχόλια σε κανένενα κακόπιστο.

Αλλό αυτό όμως, άλλο αγιοποιούμε τον ΧΒ.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5403 στις: Παρ 09 Μάρ 2018 10:44 »
Υ.Γ. 3 Αν δεν σου αρέσει κάτι αποχωρείς! Απλή λογική! Αν θες να μείνεις, δεν με αποσχολεί!
Συγγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά το να προσπαθήσεις με λογικά, αιτιολογημένα επιχειρήματα και παρεμβάσεις να το αλλάξεις και να το βελτιώσεις, "δεν παίζει";;;

Αν καποιος θεωρει οτι κανουμε διακρισεις αναμεσα στα μελη ας επικοινωνησει με αχιλλεα ή λοκο και ας κανει τα παραπονα του.
Αν τωρα καποιος εχει γενικα προβλημα με το pas.gr ας αποχωρησει. Ειναι προσωπικο θεμα κανενως. Ουτε αναγκη εχει το φορουμ κανεναν μας ουτε διωχνει κανεναν.

Επισης εχουμε κανει καλεσμα για βοηθεια σε οτι αφορα τη διαχειρηση διαφορων λειτουργιων του φορουμ.
- Τι κάνεις Γιάννη;
- Κουκιά σπέρνω
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 09 Μάρ 2018 10:59 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5404 στις: Παρ 09 Μάρ 2018 10:52 »
Δηλαδη , η εμπαθεια για τον ΧΒ,για μερικους εχει γινει  εμμονη ιδεα.  Ας το ψαξετε.Ειναι απιστευτο  κομπλεξ. Ισως θελουν Μητση. Ισως προτιμουν Γκλιναβο κωστακη, η ισως Χρηστιδη Κωστακη;;;;;;;; Μπορει και Κολεμπα σαν εναλλακτικη ρε αδερφε. Η εστω κουγια. Πεστε μας τι θελετε τελος παντων εσεις οι εναλλακτικοι  . Εμεις οι ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣ  μπαφιασαμε με αυτη την ανευ λογου εσωστρεφεια.

Να και ο 100% ΠΑΣολές έβγαλε το ΠΑΣομετρο, άρχισε τους αφορισμούς και τους χαρακτηρισμούς σε οποιον διανοείται να διαφωνήσει μαζί του!

Υ.Γ. Σκόρπισε η Λέσχη και το φορουμ της και μαζευτήκατε όλοι έδω!

Κραταω το Υ.Γ. σου και μονο...
Επειδη στην κατηγορια του μελους ΠΑΣ και με την ιδια φιλοσοφια ειναι και καποιοι αλλοι ανθρωποι, οπως
η αφεντεια μου,
ο Crimson
o PASas

και οι οποιοι εχουν δωσει το στιγμα τους τοσο σε αυτο εδω το νημα και το φορουμ οσο και γενικοτερα γυρω απο την ομαδα, θα σου ζητησω να ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ παραυτα γιατι θεωρω τον εαυτο μου τουλαχιστον προσβεβλημενο...
Δυστυχως για σενα ΛΑΜΙΑ, oλοι μας εχουμε μια πορεια στο φορουμ και στα του ΠΑΣ πολλα χρονια και θα τολμησω να πω πριν ακομη εμφανιστει η δικη σου αφεντια.
Δεν ειχε κανεις μας σχεση με την λεσχη και τον λεσχαρχη και δε γινεται εσυ να μας κατατασεις σε αυτη την κατηγορια γιατι εχεις τις θεματαρες σου με τον λεσχαρχη.
Το οτι καποιες αποψεις μας πλησιαζουν στην γραμμη που ειχε κατα καιρους, δεν σημαινει οτι ανηκαμε εκει ή εξυπηρετουμε καποιον αλλον.
Εγω και οι υπολοιποι εξυπηρετω μονο τον εαυτο μου και την προσωπικη μου αποψη και κανενα αλλον.
Θα σε παρακαλουσα για τελευταια φορα και με πολυ κοσμιο τροπο να προσεχεις ποιους χαρακτηριζεις και ποιους βαζεις στην ιδια κατηγορια με τον ανθρωπο με τον οποιο αποδεδειγμενα εχεις θεμα.

Μην παιξεις με τις λεξεις οτι δε ειπες και δεν αναφερθηκες σε καποιον απο μας προσωπικα... Χαρακτηρισες και κατεταξες μια κατηγορια ανθρωπων με συγκεκριμενη φιλοσοφια οτι ανηκαμε σε ενα χωρο που εισαι φανατικος πολεμιος τους....

Ειναι η τελευταια φορα που δεχομαι τετοιους ειδους τσουβαλιασμα απο καποιον εδω μεσα.
Δεν ανεχομαι το παραμικρο και τον οποιοδηποτε σχολιασμο ή κριτικη στο προσωπο μου απο την στιγμη που δε εχεις την παραμικρη αποδειξη για αυτο.

Και κατι τελευταιο ΦΙΛΕ ΛΑΜΙΑ.... οταν καποιοι απο εμας ειμασταν μελη στους Τoros Locos απο την αρχη αυτης της ιστοριας, πιθανον εσυ να ηξερες μονο τους BLUE VAYEROS.
Oποτε οταν ζητας απο μενα ΣΕΒΑΣΜΟ, εσυ ως mod οφειλει να δειχνεις τον ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ στα μελη του φορουμ και να μην τα κατηγοροποιεις χωρις την παραμικρη αποδειξη.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5405 στις: Παρ 09 Μάρ 2018 11:18 »
ΟΚ vourbiani, ανακαλώ και ζητώ συγγνώμη μιας και δεν σας γνώριζω προσωπικά και την πορεία σας.

Το ότι όμως πλησιάζουν οι απόψεις σας, αυτών για μένα είναι 100% λάθος.

Προσβλητικοί χαρακτηρισμοί υπήρξαν και από την άλλη πλευρά. Ας μην τους περνάς στα ψιλά.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #5406 στις: Παρ 09 Μάρ 2018 11:25 »
Μερικοί μυγιάζεστε χωρίς λόγο ρε συ Βούρμπιανη. Επειδή σε ξέρω και με ξέρεις, έχουμε διαπιστώσει ότι παρέα και μάλιστα καλή, μπορούν να κάνουν άνθρωποι που μπορεί να έχουν διάσταση απόψεων, και σε βασικά και σε μη βασικά θέματα που αφορούν στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Δυσκολεύομαι να πιστέψω, ότι ο Λαμίας, που δεν το ξέρω καθόλου το παιδί, έγραψε περί λέσχης, περιλαμβάνοντας κι εσένα μέσα. Από κι ως που αγορίνα μου; Τι σχέση μπορεί να έχεις εσύ και η Λέσχη και διαμαρτύρεσαι επί του πράγματος; Θεωρώ ότι κακώς μπήκες...δεν σε αφορά το θέμα καθόλου, αντίθετα με αρκετούς άλλους, τελευταίας "σοδιάς", που δεν είναι δύσκολο να αντιληφθείς, ότι ΝΑΙ, ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ...  :P
Μην χολοσκάς χωρίς λόγο, φιλαράκι μου, απόλαυσε τη μέρα σου, εκεί στας εξοχάς που είσαι...ο ΠΑΣ χρειάζεται παιδιά σαν κι εσένα.  :mono:

Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #5407 στις: Παρ 09 Μάρ 2018 12:04 »
Είπα το κλείνω από τη μεριά μου αλλά δεν παίζεται το πράγμα.

Vour
Ακυρο με πρόφτακε ο Λαμίας

ΜπαμΠΑΣ:
Αυτό
"αλλά το να προσπαθήσεις με λογικά, αιτιολογημένα επιχειρήματα και παρεμβάσεις να το αλλάξεις και να το βελτιώσεις"
με αυτό
"- Τι κάνεις Γιάννη;
- Κουκιά σπέρνω"

Παρασσάγγας...

Εχει ξαναγραφεί, το γράφω κι εγώ.
Το ότι κάποιος είναι μοντ, δε του αφαιρεί αυτόματα το δικαίωμα να έχει προσωπική άποψη. Ούτε τον υποχρεώνει να συμβαδίζει και καλά με κάπποια "γραμμή". Πολύ θα ήθελαν αρκετοί να υπάρχει τέτοια γραμμή, αλλά δεν υπάρχει.
Σε κάποια πράγματα επί της αρχής ναι συμφωνούμε όλοι οι μοδεράτορες.
Απο κει και πέρα, μπορούμε και να καταθέτουμε την προσωπική μας άποψη και όταν χρειάζεται να καταθέτουμε και την άποψη του Πγκρ, μόνο που στη δεύτερη περίπτωση το διευκρινίζουμε.

Σε συνέχεια του απαχπάν.
Κανείς δεν είναι αλάθητος.
Μην έχουμε την απαίτηση όμως για πιο ενεργή συμμετοχή των μοδερατόρων κι όταν αυτό συμβαίνει, να τους ξεχέζουμε, ανάλογα με το αν μοντάρουν σύμφωνα ή αντίθετα με τα όσα πιστεύουμε.

ΠΑΣας
"και τυχαία γράφτηκε ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ στο forum για να απαντήσει ειδικά στη δική μου ανάρτηση"

Όχι δεν γράφτηκε τυχαία.
Αντί να κάνει, όπως οι περισσότεροι, επίθεση σε ολόκληρο το Πγκρ, για κάτι που ένα μέλος, εσύ στη προκείμενη, αδίκως του καταλόγισε, μπήκε και σου απάντησε επί προσωπικού και είναι προς τιμή του αυτό που έκανε, εν αντιθέσει με αυτό που του καταμαρτυρούσες εσύ.
Αν θεωρείς ότι μας περιποιεί τιμή γενικότερα σαν φόρουμ, ή προσωπικά για σένα ότι μπήκε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας για να ζητήσει τον λόγο, κάνεις μεγάλο λάθος.

Crimson

Λάθος κατάλαβες, κανείς δεν ενοχλήθηκε, από την απορία σου για τους φρουρούς.
Εγώ μόνον σου είπα όταν ξαναπόρησες γιατί φούντωσε η κουβέντα παραμονές αγώνα, ότι η αφορμή δόθηκε από το δικό σου ποστ που την ξανάνοιξε. Και συνεχίζω να το λέω. Θα μπορούσες ξέρω γω να απαντήσεις εκεί που μιλάμε για τς περίφημους φρουρούς, δε πιστεύω να γινόταν ο ίδιος χαμός. Επέλεξες εδώ ...έγινε.

Για την ουσία της απορίας σου ...ο μόνος που έχει "φωτογραφίσει" τους Φρουρούς, είναι ο ΠΑΣ.
Προφανώς δεν θέλει να το προχωρήσει περισσότερο δημόσια.
Στείλτου ΠΜ κι αν θέλει σου τα λέει πιο αναλυτικά.

ΠΑΣας
Για πες μας το ρόλο βαράει ο καθείς, που φαίνεται από χιλιόμετρα.

"Αυτό το forum επιλέξατε σκόπιμα να έχετε" είναι σε συνέχεια του
"Είναι προφανές ότι την γουστάρουμε αυτή την κατάσταση εδώ μέσα για διάφορους λόγους"

Ε ναι ακριβώς. Επειδή γουστάρουμε αυτή τη κατάσταση κάνουμε χαρακτηρισμούς προς τον συνομιλητή.
Αυτό σου είπα κι έκανες ότι δεν κατάλαβες. Αν δε γουστάρεις συτή τη κατάσταση μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά.
ΟΧΙ μη μιλάς, μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά.
Βέβαια επειδή κατάλαβες, το γύρισες στην προστασία της ομάδας, μέχρι και στα ληξιαρχεία της Αργεντινής.
Σωστά. Εγώ, ο Λαμίας, ο Φον, ο Παγουρένκο γουστάρουμε αυτή τη κατάσταση εδώ μέσα είναι προφανές.
Keep on

παπαρίτσες για το αν επιτρέπεται κάτι, αν απαγορεύεται κάτι τις θεωρώ παπαρίτσες και δεν ασχολούμαι.

Οποιος θελει να συζητησει με επιχειρηματα ας το κανει.

Αυτό

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #5408 στις: Παρ 09 Μάρ 2018 12:30 »
Καλώς τον ΛΟΚΟ!
Πού χάθηκες εσύ?

Να το ξαναβάλω λοιπόν, μήπως και το καταλάβουμε καλύτερα:
Εάν στη θέση του Κωστούλα ήσουν εσύ σήμερα στη Ριζούπολη,
θα είχαν πέσει όλα τα αθλητικά σάιτ.
Καταλαβαίνεις τί εννοώ.
ΨΑΞΕ και ΒΡΕΣ τους "φρουρούς" του κώλου που πέταξαν τα χαρτάκια παραμονή του αγώνα με την Κέρκυρα.
Καμία ανοχή πλέον σε τέτοια φαινόμενα, εντάξει ήπιε?  :stop:
"Οι φρουροί" σε αυτό το ματς αναφέρονταν και έγραψαν ότι ο ΧΒ το έστησε το ματσάκι.
Το ότι δηλαδή το έγραψα στο τόπικ του ΧΒ δημιούργησα το πρόβλημα?
Στον πρόεδρα αναφέρονταν, ΛΟΚΟ.
Και επειδή είμαι γνωστός οπαδός των Blue Vayeros, είπα να βάλω τη φωτιά, αφού βέβαια έγραψα στην ουσία ότι ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ να τους βρει.
Δηλαδή, εάν το έγραφα στο "Κέρκυρα-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ", θα είχαμε ησυχίες...
Έλα τώρα...
Θέλεις να το ξαναγράφω στο τόπικ του αγώνα?
Εύκολο είναι.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #5409 στις: Παρ 09 Μάρ 2018 12:53 »
Καλώς τον King.

Δεν θα μ βάζεις λόγια που δεν ειπα στο στόμα μου, γιατί καιροφυλακτούν παρεξηγήσεις.
Δεν είπα δημιούργησες πρόβλημα, ούτε ότι κακώς το έβαλες εδώ, αν και γνώμη μου είναι ότι καλύτερα εκεί π το συζητούσαμε.
Είπα επίσης ότι το τι θα επακολουθούσε ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο και δεν θα έπρεπε να σε παραξενεύει.
Το να το βάλεις στο άλλο νήμα τώρα μετά από καμιά κοσαριά σελίδες ερωοαπαντήσεων, μ φαίνεται δε θα προσφέρει τίποτε, έτσι νομίζω δηλαδή, μπορεί νάχω κι άδικο.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #5410 στις: Παρ 09 Μάρ 2018 12:54 »
Νομίζω ότι όλοι πρέπει να χαλαρώσετε λιγάκι.
Όλοι αγαπάμε την ομάδα. Κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό.

Οπότε αφήστε τους εκατέρωθεν υπαινιγμούς και ας κάνουμε σωστό διάλογο με ερωτήσεις απαντήσεις κτλ. Και όποιος πείσει περισσότερο έπεισε. Αυτός είναι ο σκοπός ενός φόρουμ.

Πασά. Από τις ερωτήσεις μου δεν απάντησες σε καμία, πλην ότι έκραξες και εσύ το ΧΒ για τα γεγονότα με ΠΑΟΚ.
Και δεν μου απάντησες για δύο λόγους:

Ο πρώτος ήταν ότι κανείς δεν ξέρει να μας πει για οικονομικά στοιχεία, χρέη κτλ (ή σχεδόν κανείς μιας και οι λογιστές του φόρουμ έχουν γράψει αρκετά κατά καιρούς). Κυρίως κανείς δεν ξέρει να μας πει τι μέλλει γενέσθαι. Με σιγουριά και βεβαιότητα.

Ο δεύτερος λόγος που δεν μου απάντησες είναι ότι αν το έκανες θα αποδομούσες αυτά που έγραψες πρωτύτερα, ότι δηλαδή εμπιστεύεσαι το ΧΒ. Γιατί αν έμπαινες στον κόπο κάποιος να απαντούσε για χρέη, άδειες, και κυρίως πως δημιουργήθηκαν όλα αυτά, τότε θα προέκυπτε ένα μόνο αβίαστο συμπέρασμα: Δεν μπορώ να έχω εμπιστοσύνη στο ΧΒ.

Κατά τα άλλα αυτά για ληξιάρχεια που ανέφερες κτλ είναι εκτός διαλόγου. Εγώ μιλάω με στοιχεία όχι χαζομάρες. Σου είπα η ομάδα έχει κατηγορηθεί για στημένα τόσες φορές, έχει πάει δικαστήριο-α ο Πρόεδρός της κτλ... Αυτή είναι μια πραγματικότητα. Δεν είναι τι είπε ο αούτο ή ο σερίφης. Και σε αυτή την πραγματικότητα στρουθοκαμηλίζετε πολύ περίεργα...
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5411 στις: Παρ 09 Μάρ 2018 13:43 »
πας γηπεδο? οχι ρε....τα πηραν οι πουλημενοι με τον πανιωνιο δεν ξαναπαω
πας γηπεδο? με το γκλιναβο προεδρο?
πας γηπεδο? με τον χρηστιδη?αν δεν φυγει αυτος δεν παω γηπεδο
πας γηπεδο? με τον κολεμπα?...
πας γηπεδο?  με τον κουγια προεδρο εγω γηπεδο δεν ξαναπαω
πας γηπεδο?αν δεν φυγει ο χβ δεν ξαναπαταω....ΠΑΣ  μεχρι κοκκαλο αλλα στη γ.......

διαχρονικη η ατακα....34 χρονια την ακουω.....επιτρεψτε μου εδω να πω την αποψη μου
Η ιδιοσυγκρασια του γιαννιωτη...αυτη η μιρλα και η γκρινια...ενταξ δε λεω βουνα γυρω γυρω λογικο....αυτη η μιρλα και γκρινια ξεπερνιεται μονο οταν υπαρχει καποιο μαζικο κινημα που ξεπερναει αυτα τα ψυχολογικα φαινομενα
μια ματια στην ιστορια της ομαδας καταλαβαινει κανεις ποτε οι οπαδοι εκαναν υπερβασεις και ποτε γινομασταν παρθενοπες

2)οικονομικη κριση......βασικος παραγοντας για ολες τις ομαδες....βλεποντας τα εισιτηρια ολων καταλαβαινει κανεις

3)απαξιωση πρωταθληματος
10....20....30...40 χρονια?ποσα πρεπει να δεις για να σε σκιζουν παπαπετρου και υιος και εγγονος ...τεροβιτσας και πνευματικου τεκνου αυτου ...τζηλος και ολα μυλος...

4)τηλεοραση....το πρωτο βημα οταν αηδιασεις απο τα πιο πανω.....

5)παμε στον χβ αντικειμενικα χωρις ολα τα πιο πανω..........

πρωτα 5 χρονια.......σκετη αποτυχια....ισως ηταν η πρωτη φορα που οι οπαδοι πιστεψαν οτι αυτη η καρμοιρια των προηγουμενων προεδρων θα παρει τελος.....κινησεις και υποσχεσεις που σου ανεβαζαν την ποδοσφαιρικη και οπαδικη ψυχολογια
απο την πρωτη ηδη χρονια τα σκωτσεζικα ντους εδιναν και επαιρναν

2008-2009
πολυ καλο κλιμα στην ομαδα-μετα απο ενα σημειo συγκρουση γενικου αρχηγου με τον dj ....χασαπη...μανατζερ..
μεγαλη μπαλαρα με ογιος ανοδος-αποπομπη ογιος και προσληψη παρασχου

2009-2010
διαρκειας 5000 - μπαλα απογοητευτικη και πτωση....φιδια μας ξαναζωνουν....ζουμε μηπως ντεζα βου?

2010-2011
ανοδος παλι...αλλα πλεον κατι εχει ψυχρανει στην πολη

2011-2012
κακη μπαλα και παλι με ντεμολ και διαρκεις αλλαγες προπονητη
ερχεται ο αγγελος....αλλαζουν ολα αρδην...αποδυτηρια...τροπος παιχνιδιου...η χαμενη μαχητικοτητα επιστρεφει...επιστρεφουν και οι νικες και μια μικρη φλογα μεσα στους οπαδους οτι μαζι με τη μαχητικοτητα της ομαδας θα επιστρεψει και η πορωση στις οπαδικες μας ψυχες
ντοπες αγγελου...ο ΠΑΣ  ειναι για να παλευει καθε χρονο για ευρωπη

2012-2013
απαιτηση ολων να μεινει ο αγγελος...αυτος μιλαει τη γλωσσα μας...αυτος καταλαβαινει τι θελει ο γιαννιωτης οπαδος
δεν μενει ο αγγελος...παγωμαρα ....ουτε αυτον κρατησες?....προσληψη χριστοπουλου....η τελεια απογοητευση
αποστασιοποιημενος ο κοσμος μισος στο γηπεδο μισος στις τηλεορασεις βλεπει την ομαδα θαυμα να παιζει τρελη μπαλαρα και να πλασαρεται στην πενταδα και τα πλει οφ.....η πλειοψηφια νομιζει οτι ακομα ονειρευομαστε
νεα ονειρα
θεοποιηση χριστοπουλου
φευγει ο χριστοπουλος ....ουτε αυτον κρατησε...απογοητευση ....δεν παιρνουμε αδεια...πλεον ο χβ ειναι στην συντριπτικη πλειοψηφια  των οπαδων ο φταιχτης ολων των δεινων

στα επομενα χρονια ολη αυτη η μαυριλα των προηγουμενων χρονων ερχονταν να σκιασει καθε επιτυχια  της ομαδας

στα επομενα χρονια διορθωθηκαν πολλα...αλλα εμειναν ιδια...το γυαλι ομως δυσκολα κολαει...ποσο μαλον οταν δεν προκειτε για ραγισμενο αλλα θρυματισμενο
χρειαζεται εκατερωθεν καλη πιστη...αλλα το παρελθον βαραινει παντα καθε "επαφη"...η δε πληρης ελλειψη επικοινωνιακης πολιτικης απο πλευρας χβ ...και η καχυποψια απο την αλλη κανουν τα πραγματα δυσκολα

ειναι και εκεινη εκει η ρημαδα η ατακα που στοιχειωνει απ το 84 αυτη την πολη και την ομαδα
με αυτον προεδρο δεν παω γηπεδο.......δικαιολογια απλη...αντικατοπτριζοντας ομως και μια μεγαλη μιζερια και γκρινια που παντα συνοδευε την πολη(ειπαμε...βουνα γυρω γυρω , αποκομενοι απο παντου)

η εννοια του αγωνιζομαι για την ομαδα μου δε "παιζει" και πολυ στην πολη
οι λιγοι μονο την ακολουθουν ενω οι υπολοιποι περιμενουν αυτη την οπαδικη αναλαμπη που θα τους συμπαρασυρει και παλι σε νεα ονειρα και νεες μαχες στην κερκιδα

μεχρι τοτε ομως....με τον ταδε εγω γηπεδο δεν παω

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #5412 στις: Παρ 09 Μάρ 2018 15:30 »
Παράθεση
  οι λιγοι μονο την ακολουθουν ενω οι υπολοιποι περιμενουν αυτη την οπαδικη αναλαμπη που θα τους συμπαρασυρει και παλι σε νεα ονειρα και νεες μαχες στην κερκιδα   
Ευχή μου είναι να γίνει πραγματικότητα αυτό που γράφεις, thodoris.
Οι κινήσεις που γίνονται σε Γιάννενα και Αθήνα, όσον αφορά τα οπαδικά, και με βάση κάποια πρόσωπα που γνωρίζω ότι θα αναμειχθούν, με κάνουν και αισιοδοξώ.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #5413 στις: Παρ 09 Μάρ 2018 16:36 »
Από το 2013 και μετά ο κόσμος, βλέποντας σταδιακά να αλλάζουν πράγματα
προς το καλύτερο έπρεπε να ξανά στηρίξει την ομάδα.

Καλά, τα τελευταία 2 χρόνια δεν έχει καμία δικαιολογία να μην την στηρίζει..

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5414 στις: Παρ 09 Μάρ 2018 22:03 »

Τα υπόλοιπα που με ρωτάς και στα περισσότερα έχω πάρει πολλές φορές θέση, χωρίζονται σε δύο κατηγορίες.
- Η πρώτη, είναι αυτά που συνέβαιναν στο παρελθόν αλλά πλέον έχουν διορθωθεί και δεν συνεχίζονται ( δημιουργία χρεών και έλλειψη αδειοδότησης). Όταν κρίνω αν πρέπει να βάλει πωλητήριο ή όχι ένας πρόεδρος (αυτό συζητούσαμε) μιλώ βάσει της ΠΑΡΟΥΣΑΣ κατάστασης. Αν έγραφα τη βιογραφία του, θα τα έβαζα μέσα όλα.

Διαχρονικά στοιχεία από τις δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Υποχρεώσεις από φόρους - τέλη
2006-2007          178.610,55
2007-2008          402.356,96 1
2008-2009          583.117,81 2
2009-2010       1.070.990,93 3
2010-2011          911.978,86 4
2011-2012       2.480.903,06
2012-2013       1.950.813,81 5
2013-2014       3.188.678,82 6
2014-2015       1.272.305.11 7
2015-2016       1.829.477,40

1 Υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές 260.000 € για τις οποίες δεν έχει σχηματισθεί πρόβλεψη προστίμων και προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής. (από το πιστοποιητικό του ορκωτού ελεγκτή)
2 Υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές 550.000 € για τις οποίες δεν έχει σχηματισθεί πρόβλεψη προστίμων και προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής. (από το πιστοποιητικό του ορκωτού ελεγκτή)
3 Υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές 1.050.000 € για τις οποίες δεν έχει σχηματισθεί πρόβλεψη προστίμων και προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής. (από το πιστοποιητικό του ορκωτού ελεγκτή)
4 Υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές 900.000 € για τις οποίες δεν έχει σχηματισθεί πρόβλεψη προστίμων και προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής. (από το πιστοποιητικό του ορκωτού ελεγκτή)
5 Υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές 1.240.000 € για τις οποίες δεν έχει σχηματισθεί πρόβλεψη προστίμων και προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής. (από το πιστοποιητικό του ορκωτού ελεγκτή)
6 Οι φορολογικές δηλώσεις της εταιρείας έχουν εξεταστεί από τις φορολογικές αρχές μέχρι την χρήση που έληξε την 30 Ιουλίου 2013. Από τον φορολογικό έλεγχο βεβαιώθηκαν φόροι -κυρίως λόγω της μη απόδοσης παρακρατούμενων φόρων που διαπιστώθηκαν από τα βιβλία της εταιρείας-ποσού 109.991 € και πρόσθετα τέλη και προσαυξήσεις ποσού 1.234.913 €.(από το πιστοποιητικό του ορκωτού ελεγκτή)
7 Περεταίρω η εταιρεία υπήχθη σε ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών………ενώ από την διαγραφή των προσαυξήσεων ωφελήθηκαν τα αποτελέσματα της κλειόμενης χρήσης με  1.691.000 €.

Σύνολο υποχρεώσεων
2006-2007         2.603.749,13
2007-2008         3.614.682,20
2008-2009         2.251.227,63
2009-2010         4.517.043,94
2010-2011         4.184.700,36
2011-2012         6.788.172,87  (από εδώ αρχίζει η οικονομική εξυγίανση κατά δήλωση προέδρου)
2012-2013         8.565.486,63
2013-2014         9.535.361,59
2014-2015       10.881.204,92
2015-2016         8.750.944,99

Συν τα πιστοποιητικά των ορκωτών λογιστών που αναφέρουν διάφορα "όμορφα".

Άρα αυτό που ισχυρίζεσαι για τα οικονομικά δεν ισχύει και το ξέρεις. Γιατί επιμένεις να το υποστηρίζεις δεν ξέρω!!!!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #5415 στις: Παρ 09 Μάρ 2018 22:05 »
Δεν περιμενω θαυματα....Το οπαδικο κινημα εχει κατακορυφη πτωση προς τα κατω

Οι απογοητευσεις που εχει προσφερει ο ΧΒ στα εξωαγωνιστικα θεματα εχει πληξει το ''εγω'' του μεσου ΠΑΣολε

Καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια

Να μην επαναλαβει λενε ολοιι ο ΧΒ τα λαθη της φετινης χρονιας και την επομενη κανει ολο και πιο χειροτερα και αντε εμεις παλι να το δικαιολογησουμε και αντε παλι να του δωσουμε αλλη μια ευκαιρια και αντε ξαναπαλι το ιδιο σκηνικο

Εχει καταντησει κουραστικο

Δεν γινεται ρε μαγκες,το 2010(ενταξει κριση δεν ειχαμε και ειναι δεκτο) να ειναι το γηπεδο με 4-5 χιλιαδες κοσμο  και μεσα σε μια εφταετια να μαζευομαστε τρεις και ο κουκος.......Επιμενω πως ζειτε σε αλλο παραλληλο συμπαν και αποφευγεται να δειτε πως για την απωλεια κοσμου φταει ο Χριστοβασιλης

Καποτε αγωνιουσαμε ολοιι  μεσοβδομαδα ποτε θα δουμε τον ΠΑΣ το σαββατοκυριακο με τους Λυκους και τωρα ερχεται παρασκευη βραδυ ξερω εγω και δεν ξερουμε ποια μερα ποια μερα και τι ωρα παιζει ο ΠΑΣ...Τι να λεμε τωρα?

Καποτε ειμασταν περηφανοι πως δεν ειμασταν μεσα στις συμπαιχνιες του ΠΟΚ και των στημενων και το δηλωναμε με καμαρι και ας τρωγαμε τα μουτρα με τον Οφη στην Ροδο
Και τωρα αρχισαμε τις ατακες του στυλ(οπως και οι Πανιωνιοι και οι Οφητζηδες που ολοι λοιδωρουσαμε)μα ολες οι ομαδες κανουνε αυτα,και ολες ομαδες ζεχνουνε

Απλα εχουμε χασει τα τελευταια χρονια το θεματακι το τι πρεσβευει ο ΠΑΣ και αυτο οσο και αν ξινιζει μερικους ειναι γεγονος

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5416 στις: Παρ 09 Μάρ 2018 22:19 »
Παράθεση
Καποτε ειμασταν περηφανοι πως δεν ειμασταν μεσα στις συμπαιχνιες του ΠΟΚ και των στημενων και το δηλωναμε με καμαρι και ας τρωγαμε τα μουτρα με τον Οφη στην Ροδο
Και τωρα αρχισαμε τις ατακες του στυλ(οπως και οι Πανιωνιοι και οι Οφητζηδες που ολοι λοιδωρουσαμε)μα ολες οι ομαδες κανουνε αυτα,και ολες ομαδες ζεχνουνε
Το ποκ δεν ασχολείται μαζί σου στην Β και στην Γ εθνική.Γιατί να ασχοληθεί;Στην Α εθνική αρχίζει και ασχολείται.Ειδικά αν αρχίσει και χάνει και βαθμούς εκεί να δεις.Αρχίζουν οι δημοσιογράφοι,τα οπαδικά site,τα ίδια τα οπαδά.Πάει η προπαγάνδα γόνα.Στο τέλος φτάνεις να το πιστεύεις ότι έτσι είναι.Πλύση εγκεφάλου λέγεται.

Επίσης επειδή στην Β και στην Γ εθνική δεν υπάρχει αυτός ο πόλεμος που υπάρχει στην Α εθνική,τότε φαίνονται κάπως πιο μαζεμένα τα πράγματα.Όχι όμως ότι είναι απαραίτητα έτσι.Οπότε με τον καιρό λες μα είμαστε όλοι καθαροί και άντε γίνεται καμιά στραβή που και που.Άσε που είσαι από πάνω εκεί και έτσι αρχίζεις μα είμαστε καλύτεροι κτλ.
Να φτιάξει ο κυρ Βαγγέλης,ο Γιαννάκης κτλ της κάθε πόλης κλίμα εναντίον μιας άλλης επαρχιακής πόλης;Ποιος θα τους διαβάσει;Αντίθετα τα δημοσιογραφά που θα γράψουν για την Α εθνική έχουν μεγαλύτερη προβολή.Ειδικά αν το συνδέσουν με ποκ και ποθ.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5417 στις: Παρ 09 Μάρ 2018 22:24 »
Μπράβο ρε φίλε pasgiannina1967...

Ανάλυσέ τα μΠΑΣ και ξεστραβωθούν μερικοί... γιατί τη μύτη μπορεί να την έχουν βουλωμένη και να μη νοιώθουν την μπόχα, αλλά τα μάτια και μυαλό τους τουλάχιστον, πρέπει να λειτουργούν και να αντιλαμβάνονται την παραμύθα...

Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5418 στις: Παρ 09 Μάρ 2018 23:10 »
Το budget έπεσε το 2012-2013, την χρονιά της 5ης θέσης, κι όχι το 2011-2012. Από τότε μέχρι το 2016 οι υποχρεώσεις μας είναι σταθερές, σύμφωνα με όσα παρουσιάζεις. Συμφωνούμε λοιπόν στο ότι δεν παρήχθη χρέος που είπα. Επίσης έχουν μεσολαβήσει άλλα 2 χρόνια, με πολλά έσοδα πωλήσεων, Ευρώπη και διατήρηση χαμηλών εξόδων. Ας περιμένουμε λοιπόν να προστεθούν τα στοιχεία αυτής της διετίας (στην οποία παίρναμε και αδειοδότηση) για να μιλήσουμε συνολικά για την περίοδο που αναφέρθηκα. Αν η καμπύλη συνεχίσει στην κλίση που είχε εκεί που την άφησες (2016), τότε όχι μόνο δεν δημιουργήσαμε χρέος αλλά το μειώσαμε.
Το μόνο σίγουρο είναι πως πιστεύω αυτά που λέω και το ξέρεις.

Μέχρι να ανανεωθεί η κατάσταση λοιπόν, προφανώς και επιλέγω να εμπιστευτώ την τελευταία δήλωση του Χριστοβασίλη για το τωρινό ύψος του χρέους, παρά μονοθεματικούς λογαριασμούς για τους οποίους έχω κι εγώ την απορία πού το πάνε. Προσωπικά ασχολούμαι και με άλλα θέματα εδώ μέσα (για την ακρίβεια ΚΥΡΙΩΣ με άλλα θέματα), παρά με τον Χριστοβασίλη. Δοκίμασέ το, έτσι για αλλαγή.

Μύτες, μάτια, αυτιά είναι όλα ανοιχτά. Μπόχα έχει ανιχνευτεί και αναλυθεί εκτενώς τις τελευταίες μέρες η προέλευσή της. Όχι από την ομάδα πάντως.

ΥΓ. Μετά το πέταγμα αλα-Πάντος της μπάλας στην κερκίδα από τον ΛΟΚΟ, η συμμετοχή μου σε αυτή τη συζήτηση έχει τελειώσει και δεν θα επανέλθω. Έχω κάνει τη θέση μου παραπάνω από σαφή. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του κι εγώ τα δικά μου.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5419 στις: Παρ 09 Μάρ 2018 23:29 »
PASas φίλε μου, ότι λέγεται και γίνεται εδώ μέσα, δεν θα έχει πάντα σημείο αναφοράς εσένα...coolάρησε... υπάρχουν πολλοί με βουλωμένες μύτες και σφραγισμένα μάτια εδώ μέσα και όσο για μυαλά, άστα να πάνε!

Παράθεση
Μπόχα έχει ανιχνευτεί και αναλυθεί εκτενώς τις τελευταίες μέρες η προέλευσή της. Όχι από την ομάδα πάντως.
Κάνεις συνεχώς το λάθος να μπερδεύεις την ομάδα με τον ΧΒ...ασφαλώς η ομάδα δεν αναδύει μπόχα...αυτή προέρχεται από λίγο ψηλότερα και έχει άλλο όνομα, από αυτό του ΠΑΣ Γιάννινα...καταλαβαίνεις φαντάζομαι.
Blue to the hair...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5420 στις: Παρ 09 Μάρ 2018 23:35 »
Γιατι οχι Τζιμακο?

Μπορει να ονομασουμε την ομαδα Χριστοβασιλιακο κατι αναλογο  του Κομποτιακου στην τελικη

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5421 στις: Παρ 09 Μάρ 2018 23:48 »
Να με συγχωρείς, αλλά όταν ο pasgiannina1967 γράφει κάτι αναφερόμενος ονομαστικά σε εμένα και του απαντάς "Μπράβο ρε φίλε pasgiannina1967", ο οποιοσδήποτε θα θεωρούσε ότι το ακόλουθο σχόλιό σου απευθύνεται τουλάχιστον και σε εμένα.
Αν όχι, τότε θα έπρεπε να το διευκρινίσεις.
Και πάντως σίγουρα δεν θα έπρεπε να βγάλεις το συμπέρασμα με το οποίο ξεκίνησες την τελευταία σου απάντηση, καθώς δεν προκύπτει από πουθενά όπως σου εξηγώ, αλλά ίσως ήθελες απλά να το πεις. Ας είναι.

Επί της ουσίας δε θα απαντήσω γιατί όπως είπα, και ήδη κατάφερα να αθετήσω, αποσύρομαι από αυτή τη συζήτηση και δεν θέλω να ανοίξω νέο διάλογο-μέτωπο.

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5422 στις: Σαβ 10 Μάρ 2018 00:06 »
Το budget έπεσε το 2012-2013, την χρονιά της 5ης θέσης, κι όχι το 2011-2012. Από τότε μέχρι το 2016 οι υποχρεώσεις μας είναι σταθερές, σύμφωνα με όσα παρουσιάζεις. Συμφωνούμε λοιπόν στο ότι δεν παρήχθη χρέος που είπα. Επίσης έχουν μεσολαβήσει άλλα 2 χρόνια, με πολλά έσοδα πωλήσεων, Ευρώπη και διατήρηση χαμηλών εξόδων. Ας περιμένουμε λοιπόν να προστεθούν τα στοιχεία αυτής της διετίας (στην οποία παίρναμε και αδειοδότηση) για να μιλήσουμε συνολικά για την περίοδο που αναφέρθηκα. Αν η καμπύλη συνεχίσει στην κλίση που είχε εκεί που την άφησες (2016), τότε όχι μόνο δεν δημιουργήσαμε χρέος αλλά το μειώσαμε.
Το μόνο σίγουρο είναι πως πιστεύω αυτά που λέω και το ξέρεις.
Προσωπικά ασχολούμαι και με άλλα θέματα εδώ μέσα (για την ακρίβεια ΚΥΡΙΩΣ με άλλα θέματα), παρά με τον Χριστοβασίλη. Δοκίμασέ το, έτσι για αλλαγή.

2012-2013         8.565.486,63
2013-2014         9.535.361,59
2014-2015       10.881.204,92
2015-2016         8.750.944,99

αν εσύ αυτό το λες σταθερότητα, όταν μάλιστα σου έχουν διαγραφεί-χαριστεί 1,690,000 € τότε σηκώνω τα χεριά ψηλά.

Όταν σε μια δεκαετία (2006-2016) έχει ανεβάσει τα χρέη από φόρους-τέλη 11 φορές πάνω και τα συνολικά χρέη για το ίδιο διάστημα  4,5 φορές περίπου πάνω, τότε μπορείς να δώσεις και συγχαρητήρια στον πρόεδρο αν θέλεις.
Όταν από το 2011-2012 όπου κατά δήλωση του ίδιου του προέδρου αρχίζει η εξυγίανση καταλήγει το 2015-2016 να έχει
ανεβάσει το συνολικό χρέος κατά 30%,  (συν 20% ήτοι 1.690.000 που διαγράφηκε και άρα 50%) τότε μόνο μπράβο αξίζουν στον πρόεδρο. Μπορείς να του δώσεις συγχαρητήρια επίσης.
Αν δε υπολογίσεις και αυτά που έπονται από τις ανέλεγκτες χρήσης (3 αν θυμάμαι καλά) με ευθύνη του προέδρου (λόγω άρνησης ελέγχου) και τα οποία θα "φάει" στο κεφάλι με την πρώτη ευκαιρία τότε εδώ θα είμαστε να τα υπολογίσουμε, επί τα χείρω βέβαια.
Ομολογουμένως οι ποδοσφαιρικές σου αναλύσεις είναι εξαιρετικά καλές (το λέω με κάθε ειλικρίνεια). Δεν μπορώ να πω το ίδιο βέβαια και για την ανάγνωσή σου επί των οικονομικών δεδομένων. Εδώ ίσως να φταίει και κάτι που ο ίδιος ομολόγησες : " προφανώς και επιλέγω να εμπιστευτώ την τελευταία δήλωση του Χριστοβασίλη". Ίσως έχεις τους λόγους σου.
Μπορείς να εμπιστευθείς όποιον θέλεις αλλά επίτρεψέ μου να μην καταργήσω από την πλευρά μου την κοινή λογική.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 10 Μάρ 2018 00:11 από pasgiannina1967 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5423 στις: Σαβ 10 Μάρ 2018 00:39 »
Στηριζω ΧΒ στον αδικο πολεμο που δεχεται..

Λευτερια στον Κιτσιομπιλη

Που ματωνει οικονομικα απο την παρτυ του για να κρατησει τον ερμο τον  ΠΑΣ στην Α εθνικη........

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5424 στις: Σαβ 10 Μάρ 2018 00:47 »
pasgiannina1967 να κανω μια ερωτηση που δεν εισαι υποχρεωμενος να ξερεις την απαντηση αλλα ουτε εισαι υποχρεωμενος να μου την απαντησεις δημοσια.
Πως γινετε να χρεωσεις μια μικρομεσαια (σε εσοδα-εξοδα) παε 11 εκατομμυρια σχεδον?
Η εμπειρια σου τι λεει?