Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1370046 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #5425 στις: Σαβ 10 Μάρ 2018 00:59 »
Κακή διαχείριση πρωτίστως. Από άγνοια ή από δόλο, αυτό ελέγχεται. Ίσως και συνδυασμός αυτών.
Διαλέγεις και παίρνεις.
Γίνεται όμως.

(όσο για την μικρομεσαία, αυτό είναι σχετικό. Αναλογίσου ότι μόνο τα τηλεοπτικά και οι χορηγίες για αυτή την δεκαετία είναι ένα πολύ μεγάλο ποσό. Συν χρήματα από αγοροπωλησίες ποδοσφαιριστών κλπ).
Οπότε...

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5426 στις: Σαβ 10 Μάρ 2018 01:12 »
Τίτλος  :  Πως μειώνω τα χρέη.
Μια φανταστική ιστορία που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Διαθέτω, ως επιχείρηση, ένα περιουσιακό στοιχείο (π.χ. ποδοσφαιριστή) το οποίο οι ανταγωνιστές μου θα ήθελαν.
Σε αυτό το περιουσιακό στοιχείο,  για το υπόλοιπο της ωφέλιμης ζωής του (π.χ. μέχρι την λήξη του συμβολαίου ας πούμε) οφείλω ένα ποσό 200.000 € (τυχαίο).
Μια μέρα λοιπόν ξεχνάω να πληρώσω ένα παράβολο χρήσης του (ας το πούμε δόση) 1.500 € και με βάση το νόμο χάνω την κυριότητά του περιουσιακού μου στοιχείου.
Μέχρι εδώ έχει συμβεί ένα καλό κι ένα κακό.
Καλό γιατί σβήνω από τις υποχρεώσεις μου τις 200.000 € (οοπ!!!, να τη μια μείωση χρέους) που θα πλήρωνα και κακό γιατί χάνω ένα μεγαλύτερο ποσό που θα καρπωνόμουν αν πωλούσα το περιουσιακό αυτό στοιχείο π.χ.300.000 € (τυχαίο).
Προσέξτε εδώ τώρα.
Αν πωλούσα το περιουσιακό στοιχείο την προηγούμενη της αστοχίας με το παράβολο, θα έσβηνα υποχρέωση  200.000 € (που δεν θα έδινα τελικά) αλλά και ακόμη 300.000 € (τυχαίο) που θα έβαζα στο ταμείο της  εταιρεία και με τα οποία θα ξεπλήρωνα άλλες υποχρεώσεις (οοπ!!!, να άλλη μια μείωση χρέους). Αυτό θα ήταν το ιδανικότερο!!! 500.000 € μείωση υποχρεώσεων !!!!!!
Εγώ είμαι πονηρός όμως. Αν ξέρω τον αγοραστή του περιουσιακού στοιχείου-που τον ξέρω γιατί είμαι γάτα-εύκολα το τακτοποιώ το ζήτημα. Τον πιάνω και του λέω:
«Ξέρω ότι λιγουρεύεσαι και θέλεις πολύ το περιουσιακό μου στοιχείο. Δίκιο έχεις, γιατί είναι πολύ καλό εργαλείο! Κοίταξε να δεις τι θα κάνουμε. Εγώ «θα ξεχάσω» να πληρώσω το παράβολο κι εσύ την άλλη μέρα θα το αποκτήσεις άνετα. Θα δώσεις και σε μένα «που θα ξεχάσω», το κατιτίς μου κάτω από το τραπέζι κι όλα μέλι - γάλα. Θα σου έρθει και φθηνότερα».
Η επιχείρηση απαλλάχθηκε από μια υποχρέωση 200.000 € (είμαι θεός λέμε, μείωσα έστω και λίγο το χρέος της εταιρείας). Οι φίλοι μου θα με συγχαίρουν και οι εχθροί μου θα λουφάξουν. Θα περάσω κι από τον ράφτη να μου φτιάξει λίγο τις τσέπες του παντελονιού κι όλα ωραία.
Κάθε μέρα Πασχαλιά….
Φίνα και ωραία!!!
Δεν πιστεύω να υπάρχει κανένας που να μη με θεωρεί τον καλύτερο πρόεδρο για την επιχείρηση ????
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 10 Μάρ 2018 01:18 από pasgiannina1967 »

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5427 στις: Σαβ 10 Μάρ 2018 01:19 »
Απορω πως δεν περασε ποτε απο το μυαλο ιδιοκτητων παε αυτη η ιδεα... Εκτος αν το σκεφτηκαν αλλα βαλανε πανω σπ ολα την ηθικη.. ετσι ειναι στην πουτανα τη ζωη.. ο καλος, καλο δε βλεπει

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #5428 στις: Σαβ 10 Μάρ 2018 01:28 »
Τίτλος: Πως μπερδεύω τις υποχρεώσεις με τα χρέη

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #5429 στις: Σαβ 10 Μάρ 2018 01:52 »
Το σενάριο της φανταστικής ιστορίας πάσχει σ ένα καίριο σημείο.
Δεν υπάρχει μπέσα, όταν έχουμε να κάνουμε με φράγγα.

Και οπ ξεχνάς το παράβολο και οπ παίρνεις τα πελε απ όσα, ωσαν γάτος, περίμενες να πάρεις από το γνωστό σου αγοραστή.

Άσε που η αναγκαία συνθήκη - να είναι όλα σου τα περουσιακά στοιχεία τακτοποιημένα μέχρι δεκάρας δηλαδή, ώστε να ξεχάσεις κάτι ψιλά - δεν υφίσταται στην Ελλάδα και όχι μόνον στην φανταστική επιχείρηση της ιστορίας.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5430 στις: Σαβ 10 Μάρ 2018 09:37 »
Το σενάριο της φανταστικής ιστορίας πάσχει σ ένα καίριο σημείο.
Δεν υπάρχει μπέσα, όταν έχουμε να κάνουμε με φράγγα.

Και οπ ξεχνάς το παράβολο και οπ παίρνεις τα πελε απ όσα, ωσαν γάτος, περίμενες να πάρεις από το γνωστό σου αγοραστή.

Άσε που η αναγκαία συνθήκη - να είναι όλα σου τα περουσιακά στοιχεία τακτοποιημένα μέχρι δεκάρας δηλαδή, ώστε να ξεχάσεις κάτι ψιλά - δεν υφίσταται στην Ελλάδα και όχι μόνον στην φανταστική επιχείρηση της ιστορίας.

Άμα τα έχω πάρει κάτω από το τραπέζι πριν ξεχάσω το παράβολο, μια χαρά την στρώνω τη δουλειά. Δεν χρειάζεται καμία μπέσα. Όταν επίσης η συναλλαγή είναι win-win, τότε το deal κλείνει στο λεπτό.

Όταν μιλάμε για ένα συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχεία με μια δεδομένη διαχείριση του, δεν απαιτείται καμία αναγκαία συνθήκη του να είναι όλα σου τα περιουσιακά στοιχεία τακτοποιημένα μέχρι δεκάρας δηλαδή.
Το συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο το έχασα για 1.500 €. Αν όλα τα υπόλοιπα τα έχω πληρωμένα μέχρι κεραίας ή τα έχω όλα απλήρωτα ουδόλως σχετίζεται με το συγκεκριμένο deal.

Να σημειώσω ότι κάτω από το τραπέζι δεν κυκλοφορούν μόνο μετρητά. Κυκλοφορούν και επαγγελματικές συμβάσεις άλλων ειδών (π.χ. να ζωγραφίσω τίποτα μεγάλες επιφάνειες ανά την Ελλάδα κ.λπ.)
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 10 Μάρ 2018 09:43 από pasgiannina1967 »

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5431 στις: Σαβ 10 Μάρ 2018 09:42 »
Τίτλος: Πως μπερδεύω τις υποχρεώσεις με τα χρέη

Προφανώς το παραπάνω το έγραψες από άγνοια.
Οπότε, είσαι δικαιολογημένος.
Απλά,  άνοιξε έναν οποιοδήποτε ισολογισμό (όποιας εταιρείας θέλεις) και κοίταξέ τον.
Μόνο με αυτό, θα βοηθηθείς.

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5432 στις: Σαβ 10 Μάρ 2018 09:51 »
2012-2013         8.565.486,63
2013-2014         9.535.361,59
2014-2015       10.881.204,92
2015-2016         8.750.944,99

αν εσύ αυτό το λες σταθερότητα, όταν μάλιστα σου έχουν διαγραφεί-χαριστεί 1,690,000 € τότε σηκώνω τα χεριά ψηλά.

Θέλω να αγιάσω ρε συ pasgiannina1967 και δε με αφήνεις.
(8.750.944,99 - 8.565.486,63)  / 8.565.486,63 *100= 2,17% αύξηση υποχρεώσεων από το 2013 ως το 2016. Αν διαφωνείς με την ερμηνεία του 2,17% ως σταθεροποίηση, ok. Το χρέος που χαρίστηκε φυσικά και το λαμβάνω υπόψιν, όπως λαμβάνω υπόψιν και τις προσαυξήσεις που το πολλαπλασίασαν και κάνει τον κόσμο να θεωρεί ότι όντως χρωστούσε όλο αυτό το ποσό. Εάν επίσης κερδίσει την υπόθεση με τα χρέη του Κούγια και μειωθεί περαιτέρω το χρέος, εννοείται ότι θα το λάβω υπόψιν μου.

Επίσης η μείωση κατά 19,6% των υποχρεώσεων την τελευταία χρονιά πριν διακοπούν τα στοιχεία, δείχνει μια τάση μετά απο καιρό. Θυμίζω ότι η περίοδος 2015-2016, που αρχίζει η μείωση, δεν είναι τυχαία αλλά είναι ακριβώς μετά την υπαγωγή στη ρύθμιση των 100 δόσεων που έγινε την Άνοιξη του 2015. Αυτό σημαίνει ότι σταμάτησαν οι προσαυξήσεις που συνεχώς ανέβαζαν το χρέος, ενώ από τότε συνεχίζεται η μηνιαία αποπληρωμή του, που το μειώνει.
Επίσης την διετία που μας λείπει μέχρι σήμερα, η ομάδα 1) ξαναπήρε αδειοδότηση, 2) είχε μεγάλα έσοδα από πωλήσεις, 3) έσοδα από την Ευρώπη, 4) διατήρησε τα έξοδά της χαμηλά.
Όλα αυτά με κάνουν να πιστεύω ότι θα συνεχιστεί αυτή η τάση που φαίνεται και ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ θα επαληθευτεί η άποψή μου ότι πλέον "δεν παράγουμε χρέος", την οποία παρέθεσες και πάνω στην οποία ξεκίνησες τη συζήτηση.
Μιας και συνηθίζω να διαλέγω τις λέξεις που χρησιμοποιώ με προσοχή και θέλω να κρίνομαι πάνω σε ότι λέω, πού διαφωνείς μαζί μου λοιπόν;

Κατά τα άλλα, φυσικά και ΔΕΝ θα του πω μπράβο που δημιούργησε από το 2009 ως το 2014 αυτό το χάλι. Κι αυτό γιατί δεν είμαι ούτε μονοθεματικός, ούτε φανατικός. Αν δω όμως ότι αλλάζει πορεία και βελτιώνεται η κατάσταση, θα το πω χωρίς προαπαιτούμενα και χωρίς να νιώθω την ανάγκη να αναφερθώ σε όλο το παρελθόν του. Το γνωρίζω άλλωστε.

Μεταγραφές υποθετικής ΠΑΕ:

Όταν ένας παίχτης καταθέτει προσφυγεί και την κερδίζει, δεν παίρνει μόνο τα δεδουλευμένα του αλλά και όλο το υπόλοιπο του συμβολαίου του. Συχνά και x2 (όπως το διεκδίκησε ο Τσάβες). Επομένως η προσφυγή όχι μόνο δεν μειώνει τις υποχρεώσεις, αλλά τις αυξάνει, χωρίς μάλιστα η εταιρία να απολαμβάνει τις υπηρεσίες του εραζόμενου παίχτη (διπλή ζημιά). Άρα άκυρη η πρώτη συλλογιστική σου.

Δεν βλέπω επίσης τον λόγο να μπει η υποθετική ΠΑΕ στη διαδικασία αυτή, για να πάρει ο ιδιοκτήτης της μέρος των χρημάτων κάτω από το τραπέζι. Θα μπορούσε κάλλιστα να συμφωνήσει με τον αγοραστή σε ένα Χ ποσό, να αναγραφεί στο συμβόλαιο πώλησης μια τιμή 20% του Χ, και το υπόλοιπο 80% να πάει κάτω από το τραπέζι. Έτσι, διατηρεί ο ιδιοκτήτης την ασφαλιστική δικλείδα της υπογραφής πριν τη μεταγραφή (δεν υπάρχει μπέσα, όπως αναφέρθηκε), ενώ ταυτόχρονα τόσο η ομάδα όσο και ο παίχτης αποφεύγουν τον διασυρμό που θα επέφερε το σενάριο της προμελετημένης προσφυγής.
Επομένως όλη αυτή η φαντασίωση που ακούγεται ΑΣΤΗΡΙΚΤΑ τον τελευταίο χρόνο στα Γιάννενα, στερείται λογικής και κινήτρου.

Υπάρχει ένας ακόμη καλύτερος τρόπος όμως, ο οποίος είναι και 100% νόμιμος. Ο θεωρητικός πρόεδρος, ή ο θεωρητικός γιος του, μπορεί να "προσληφθεί" ως μάνατζερ ενός νεαρού παίχτη, διατηρώντας ποσοστό συνιδιοκτησίας επί των δικαιωμάτων του (συχνό φαινόμενο). Στην περίπτωση πωλησής του λοιπόν, το αντίστοιχο ποσοστό των χρημάτων της πώλησης εισρέει κανονικότατα στον τραπεζικό του λογαριασμό.
Το τελευταίο σενάριο, απ' όσο ξέρω, το τελευταίο διάστημα δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα κι έχει βρει εφαρμογή σε κάποιο-α από τα παιδιά της Κ20 που γίνανε επαγγελματίες και τα οποία ο πρόεδρος πιστεύει πολύ για το μέλλον.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5433 στις: Σαβ 10 Μάρ 2018 10:10 »
Για το τελευταίο περί μάνατζερ.Νομίζω χρειάζεται άδεια από ΕΠΟ.Οπότε πρέπει να ξεπεράσεις αυυόν τον σκόπελο.Συνεργασία με άλλον.Δημιουργείςεταιρία.Κάπως τελοσπάντων.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5434 στις: Σαβ 10 Μάρ 2018 11:15 »
Στηριζω ΧΒ στον αδικο πολεμο που δεχεται..

Λευτερια στον Κιτσιομπιλη

Που ματωνει οικονομικα απο την παρτυ του για να κρατησει τον ερμο τον  ΠΑΣ στην Α εθνικη........

Ειδικά μετά τις αποκαλύψεις του Κούγια!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5435 στις: Σαβ 10 Μάρ 2018 17:41 »
2012-2013         8.565.486,63
2013-2014         9.535.361,59
2014-2015       10.881.204,92
2015-2016         8.750.944,99

αν εσύ αυτό το λες σταθερότητα, όταν μάλιστα σου έχουν διαγραφεί-χαριστεί 1,690,000 € τότε σηκώνω τα χεριά ψηλά.

Θέλω να αγιάσω ρε συ pasgiannina1967 και δε με αφήνεις.
(8.750.944,99 - 8.565.486,63)  / 8.565.486,63 *100= 2,17% αύξηση υποχρεώσεων από το 2013 ως το 2016. Αν διαφωνείς με την ερμηνεία του 2,17% ως σταθεροποίηση, ok. Το χρέος που χαρίστηκε φυσικά και το λαμβάνω υπόψιν, όπως λαμβάνω υπόψιν και τις προσαυξήσεις που το πολλαπλασίασαν και κάνει τον κόσμο να θεωρεί ότι όντως χρωστούσε όλο αυτό το ποσό. Εάν επίσης κερδίσει την υπόθεση με τα χρέη του Κούγια και μειωθεί περαιτέρω το χρέος, εννοείται ότι θα το λάβω υπόψιν μου.

Επίσης η μείωση κατά 19,6% των υποχρεώσεων την τελευταία χρονιά πριν διακοπούν τα στοιχεία, δείχνει μια τάση μετά απο καιρό. Θυμίζω ότι η περίοδος 2015-2016, που αρχίζει η μείωση, δεν είναι τυχαία αλλά είναι ακριβώς μετά την υπαγωγή στη ρύθμιση των 100 δόσεων που έγινε την Άνοιξη του 2015. Αυτό σημαίνει ότι σταμάτησαν οι προσαυξήσεις που συνεχώς ανέβαζαν το χρέος, ενώ από τότε συνεχίζεται η μηνιαία αποπληρωμή του, που το μειώνει.
Επίσης την διετία που μας λείπει μέχρι σήμερα, η ομάδα 1) ξαναπήρε αδειοδότηση, 2) είχε μεγάλα έσοδα από πωλήσεις, 3) έσοδα από την Ευρώπη, 4) διατήρησε τα έξοδά της χαμηλά.
Όλα αυτά με κάνουν να πιστεύω ότι θα συνεχιστεί αυτή η τάση που φαίνεται και ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ θα επαληθευτεί η άποψή μου ότι πλέον "δεν παράγουμε χρέος", την οποία παρέθεσες και πάνω στην οποία ξεκίνησες τη συζήτηση.
Μιας και συνηθίζω να διαλέγω τις λέξεις που χρησιμοποιώ με προσοχή και θέλω να κρίνομαι πάνω σε ότι λέω, πού διαφωνείς μαζί μου λοιπόν;

Κατά τα άλλα, φυσικά και ΔΕΝ θα του πω μπράβο που δημιούργησε από το 2009 ως το 2014 αυτό το χάλι. Κι αυτό γιατί δεν είμαι ούτε μονοθεματικός, ούτε φανατικός. Αν δω όμως ότι αλλάζει πορεία και βελτιώνεται η κατάσταση, θα το πω χωρίς προαπαιτούμενα και χωρίς να νιώθω την ανάγκη να αναφερθώ σε όλο το παρελθόν του. Το γνωρίζω άλλωστε.

Μεταγραφές υποθετικής ΠΑΕ:

Όταν ένας παίχτης καταθέτει προσφυγεί και την κερδίζει, δεν παίρνει μόνο τα δεδουλευμένα του αλλά και όλο το υπόλοιπο του συμβολαίου του. Συχνά και x2 (όπως το διεκδίκησε ο Τσάβες). Επομένως η προσφυγή όχι μόνο δεν μειώνει τις υποχρεώσεις, αλλά τις αυξάνει, χωρίς μάλιστα η εταιρία να απολαμβάνει τις υπηρεσίες του εραζόμενου παίχτη (διπλή ζημιά). Άρα άκυρη η πρώτη συλλογιστική σου.

Δεν βλέπω επίσης τον λόγο να μπει η υποθετική ΠΑΕ στη διαδικασία αυτή, για να πάρει ο ιδιοκτήτης της μέρος των χρημάτων κάτω από το τραπέζι. Θα μπορούσε κάλλιστα να συμφωνήσει με τον αγοραστή σε ένα Χ ποσό, να αναγραφεί στο συμβόλαιο πώλησης μια τιμή 20% του Χ, και το υπόλοιπο 80% να πάει κάτω από το τραπέζι. Έτσι, διατηρεί ο ιδιοκτήτης την ασφαλιστική δικλείδα της υπογραφής πριν τη μεταγραφή (δεν υπάρχει μπέσα, όπως αναφέρθηκε), ενώ ταυτόχρονα τόσο η ομάδα όσο και ο παίχτης αποφεύγουν τον διασυρμό που θα επέφερε το σενάριο της προμελετημένης προσφυγής.
Επομένως όλη αυτή η φαντασίωση που ακούγεται ΑΣΤΗΡΙΚΤΑ τον τελευταίο χρόνο στα Γιάννενα, στερείται λογικής και κινήτρου.

Υπάρχει ένας ακόμη καλύτερος τρόπος όμως, ο οποίος είναι και 100% νόμιμος. Ο θεωρητικός πρόεδρος, ή ο θεωρητικός γιος του, μπορεί να "προσληφθεί" ως μάνατζερ ενός νεαρού παίχτη, διατηρώντας ποσοστό συνιδιοκτησίας επί των δικαιωμάτων του (συχνό φαινόμενο). Στην περίπτωση πωλησής του λοιπόν, το αντίστοιχο ποσοστό των χρημάτων της πώλησης εισρέει κανονικότατα στον τραπεζικό του λογαριασμό.
Το τελευταίο σενάριο, απ' όσο ξέρω, το τελευταίο διάστημα δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα κι έχει βρει εφαρμογή σε κάποιο-α από τα παιδιά της Κ20 που γίνανε επαγγελματίες και τα οποία ο πρόεδρος πιστεύει πολύ για το μέλλον.

Η διαχρονικότητα των οικονομικών στοιχείων ενός οργανισμού, είναι από τις βασικές παραμέτρους που διερευνώνται προκειμένου να αντληθούν σημαντικά συμπεράσματα για την ποιότητα και την προοπτική μιας οικονομικής μονάδας. Καταδεικνύει την λειτουργικότητα, την προσαρμοστικότητα και την αποτελεσματικότητα των οργανωτικών δομών, της διοίκησης και της ηγεσίας. Ποτέ και κανένας δεν κρίνεται από μια, δυο ή και τρεις οικονομικές χρήσεις.
Από την άλλη, η αποσπασματική εξέταση των στοιχείων, παρασύρει σε πλάνη και οδηγεί σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Όταν δε, η αποσπασματική αυτή άντληση των στοιχείων παρουσιάζεται επιτηδευμένα, η πλάνη διογκώνεται.
(η σημασία του τρόπου της παρουσίασης των στοιχείων φαίνεται ξεκάθαρα από το παρακάτω απλό παράδειγμα :
Τρέχουμε σε έναν αγώνα οι δυο μας και το αποτέλεσμά του παρουσιάζεται από τους φίλους μας στα social media.
Οι φίλοι μου γράφουν ότι εγώ βγήκα δεύτερος κι εσύ προ τελευταίος.
Οι φίλοι σου γράφουν ότι εσύ βγήκες πρώτος κι εγώ τελευταίος.
Τι συνέβη τελικά? Ποιοι έχουν δίκιο?
Και οι δύο σωστά το έγραψαν!!! Απλά παρέλειψαν να αναφέρουν ότι στον αγώνα συμμετείχαμε μόνο εμείς οι δύο. Κι ωραιοποίησαν το αποτέλεσμα κατά το δοκούν δείχνοντας την καλύτερη εικόνα για τον καθένα μας.)

Πάμε τώρα να δούμε τα στοιχεία.
Μεταξύ 2007-2008   38,34%   αύξηση υποχρεώσεων
Μεταξύ 2008-2009   37,71%   μείωση υποχρεώσεων
Μεταξύ 2009-2010   100,60%   αύξηση υποχρεώσεων
Μεταξύ 2010-2011   7,37%   μείωση υποχρεώσεων
Μεταξύ 2011-2012   62,64%   αύξηση υποχρεώσεων
Μεταξύ 2012-2013   26,18%   αύξηση υποχρεώσεων
Μεταξύ 2013-2014   11,33%   αύξηση υποχρεώσεων
Μεταξύ 2014-2015   14,11%   αύξηση υποχρεώσεων
Μεταξύ 2015-2016 *   19,58%   μείωση υποχρεώσεων
* χωρίς τη διαγραφή  προσαυξήσεων 4,05% μείωση υποχρεώσεων

Αυτό λέγεται αύξηση των χρεών διαχρονικά με μειούμενο ρυθμό αύξησης από χρόνο σε χρόνο.Δημιουργεί όμως σχεδόν πάντα νέα χρέη. (Αυξάνει επίσης και τις συσσωρευμένες ζημιές, μειώνει επίσης και τα ίδια κεφάλαια αλλά αυτά δεν είναι της παρούσας ανάλυσης).
Εσύ πήρες αυθαίρετα και αποσπασματικά 2 έτη, το 2012-13 και το 2015-16 και μου λες ότι, συγκριτικά, η αύξηση ήταν 2,17%. Σωστό. ΑΥΞΗΣΗ 2,17%.

Εγώ θα κάνω το ίδιο και θα πάρω την πρώτη και την τελευταία χρήση της παρούσας διοίκησης.
Μεταξύ 2009-2016   236,00%   αύξηση υποχρεώσεων
Σωστό ? Σωστό.

Αν δεν υπολογίσω και την διαγραφή των προσαυξήσεων θα έχουμε
Μεταξύ 2009-2016   301,00%   αύξηση υποχρεώσεων
Σωστό? Σωστό.

Διάλεξε όποιο θέλεις για να το βάλεις στη βιογραφία του.

*Υπόθεση Κούγια δεν υπάρχει. Τα νομικά πρόσωπα (εφόσον δεν διαλύονται ή δεν τίθενται σε εκκαθάριση) έχουν νομική και φορολογική συνέχεια. Η όποια διαφορά που μπορεί να έχουν είναι αστική πλέον. Ο κ. Χριστοβασίλης (ως φυσικό πρόσωπο) πιθανόν να ισχυρίζεται ότι ο κ. Κούγιας (ως φυσικό πρόσωπο) τον οδήγησε σε πλάνη αποκρύπτοντας πιθανές μελλοντικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ τις οποίες, με δόλο δεν παρουσίασε. Δεδομένου ότι τέτοιες υποχρεώσεις είναι πάρα πολύ δύσκολο να αποκρύπτονται, η όλη υπόθεση ούτε έχει πολλές ελπίδες να κερδηθεί (11 σχεδόν χρόνια μετά), αλλά ούτε και ποιεί τιμή για τον κ.Χριστοβασίλη και το επιτελείο του.  Δεν μπορώ να φανταστώ τι του έκρυψε !!!
(π.χ. όταν αγοράζεις μια ΑΕ και διαβάζεις στις οικονομικές καταστάσεις, στις εκθέσεις και τα προσαρτήματα ότι η ΑΕ έχει ανέλεγκτες 1,2,3…13 προηγούμενες χρήσεις, οφείλεις να είσαι υποψιασμένος και να κινηθείς ανάλογα στην διαπραγμάτευση για το τίμημα της αγοραπωλησίας).
* Λες ότι κάποια από τα χρέη είναι προσαυξήσεις. Και??? Προσαυξήσεις καταλογίζονται όταν από αδυναμία, αβελτηρία ή στρατηγική επιλογή, αποφασίζεις να μην πληρώνεις τα χρέη σου στην ώρα τους. Ευθύνη 100% της διοίκησης.
* Παράγουμε κανονικότατα νέο χρέος όπως αναλύθηκε παραπάνω.
* Μονοθεματικός φυσικά και είσαι. Επιλέγεις αποσπασματικά συγκεκριμένα έτη και υπερθεματίζοντας, προσπαθείς να ξεπλύνεις το παρελθόν. Στα οικονομικά (και όχι μόνο) η αποσπασματική επιλογή δεδομένων δεν μπορεί να λειτουργήσει ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ για την διαχρονική πραγματικότητα.
* Όταν ένας ποδοσφαιριστής (ο υποτιθέμενος) φεύγει με τον γνωστό τρόπο, θα είναι το λιγότερο αφελής κάποιος, αν πιστεύει ότι όλα έγιναν εν αγνοία του κι ότι φεύγοντας πληρώθηκε όλο το συμβόλαιο.
Για την οικονομία της συζήτησης όμως, εγώ θα δεχθώ τον ισχυρισμό σου. Ο αγαπημένος σου πρόεδρος (ο υποτιθέμενος) προκάλεσε πολλαπλή ζημιά στην εταιρεία.
Α) Πλήρωσε για υπηρεσίες που δεν έλαβε
Β) δεν μείωσε τις υποχρεώσεις τις εταιρείας 
Γ) δεν έβαλε ούτε ευρώ στα ταμεία της εταιρείας με τα οποία θα κάλυπτε άλλες υποχρεώσεις παρά μόνον επισκέφτηκε τον ράφτη του
* Όλα τα παρακάτω που περιγράφεις στο κείμενό σου, είναι οι η ποικιλία των συναλλαγών κάτω από το τραπέζι. Τρόποι υπάρχουν πολλοί. Το αποτέλεσμα όμως πάντα το ίδιο. Κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει. Και τις περισσότερες φορές χάνει η εταιρεία και κάποιοι άλλοι πηγαίνουν στον ράφτη τους!!!
*Χαίρομαι που το κολπάκι και με το υποτιθέμενο «υιο-μανατζερ» το βλέπεις να έχει εφαρμογή στην Κ-20. Αυτό, το 100% νόμιμο ντε !!! Μπράβο !!! Εντύπωση μου κάνει που το βλέπεις !!! Μπράβο !!! Για πες μας κιόλας, συναινούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές να δεσμευτούν με τον συγκεκριμένο «υιό-μανατζερ» (το υποτιθέμενο) ή εκβιάζονται με κάποιον τρόπο για αυτή την συναίνεση για συνεργασία ?????
Την 100% νόμιμη ντε !!! (για ηθική δεν θα μιλήσω).
Όταν θα γράψεις την βιογραφία του προέδρου, μην αναφέρεις τίποτε από τα παραπάνω παραμύθια. Μη στεναχωρηθεί κιόλας!!!!
Αλλά μια βιογραφία που σέβεται την υπόστασή της, καλό είναι να αρχίζει από την αρχή του βίου και των πεπραγμένων του βιογραφούμενου προσώπου κι όχι από το 2015-2016 !!!

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #5436 στις: Σαβ 10 Μάρ 2018 18:55 »
Αγαπητέ pasgiannina1967,
δεν έχω καμία αμφιβολία για τις λογιστικές σου γνώσεις και σε ευχαριστώ
που κατανοείς την δική μου άγνοια..

Για την ιστορία, δεν αναφερόμουν στους ισολογισμούς, αναφερόμουν
στο υποθετικό παράδειγμα σου όπου συσχέτισες την υποχρέωση μιας ΠΑΕ απέναντι
σε ποδοσφαιριστή με το χρέος. Χρέος είναι μια οφειλή που δεν πληρώνεις, όταν υποχρεούσε
κι όχι οι μελλοντικές υποχρεώσεις ενός συμβολαίου.
Όταν λοιπόν, αποδεσμεύεις ένα συμβόλαιο, δεν απομειώνεται χρέος όπως έγραψες, αποδεσμεύεις μελλοντικές υποχρεώσεις.

Τα υπόλοιπα στην φανταστική σου ιστορία, τα είπε ο ΠΑΣας, εγώ θα πρόσθετα μόνο
ένα στοιχείο. Αν ήταν να το κάνει αυτό μια ομάδα, γιατί να διακοπεί το συμβόλαιο μέσω προσφυγής
και να γίνει ελεύθερη μεταγραφή και να μην διακοπεί μέσω κοινής συναίνεσης?

Μπάζει το σενάριο σου από παντού κι αυτό γιατί στην προσπάθεια σου να αποδείξεις πως ο ΠΑΣ Γιάννινα παει από το κακό στο χειρότερο πήρες μια φανταστική ιστορία καφενείου και την πασπάλισες με λογιστική.Κι αυτό επαναλαμβάνεται..

Λέγοντας διαρκώς την μισή αλήθεια, μας παρουσίασες μια αύξηση χρεών της τάξης του 50 %, προσθέτοντας το ποσό των 1.690.000, λέγοντας πως διαγράφηκε (σαν να έγινε χάρη), ξεχνώντας να μας πεις πως νομίμως αφαιρέθηκε, ξεχνώντας επίσης στο ποσοστό της αύξησης σου να προσμετρήσεις τις, επίσης νόμιμες, προσαυξήσεις.

Σε ότι αφορά τον πίνακα, που κάθε τρεις και λίγο παρουσιάζεις, δεν αναγράφει
κάτι λιγότερο ή περισσότερο από αυτά που γνωρίζουμε κι από αυτό που η διοίκηση στην πρόσφατη συνέντευξη στην ουσία δήλωσε.
Όλοι έχουμε καταλήξει στα συμπεράσματα μας
που βασίζονται σε δυο κοινές παραδοχές.
Τα πρώτα 5 χρόνια της διοίκησης Χριστοβασίλη γίνανε πολλά λάθη (είτε από δόλο, είτε από άγνοια)
Τα 5 τελευταία χρόνια της διοίκησης Χριστοβασίλη γίνονται κινήσεις προς την σωστή κατεύθυνση.

Σε όσους ίσως προσπαθήσουν να μου προσάψουν φιλοΧριστοβασιλικά  (ή και άλλα) αισθήματα,
οφείλω να υπενθυμίσω πως τα γραπτά υπάρχουν στον λογαριασμό μου σε αυτό το φόρουμ, που σχολιάζουν εκείνα τα χρόνια των πολλών λαθών. Επίθεση όμως στην ομάδα από προκατάληψη, εμπάθεια ή άλλο λόγο δεν θα κάνω και πάνω απ' όλα οφείλω να ομολογήσω πως πλέον ο ΠΑΣ διάγει τις καλύτερες μέρες της πενηντάχρονης ιστορίας του.

Είμαι βέβαιος πως όσο θα μεγαλώνει η ομάδα και θα καθιερώνεται στα πάνω ράφια, θα ακούσουμε κι αλλα
(εντός κι εκτός των τειχών). Μείνει ή φύγει ο ΧΒ μου είναι αδιάφορο, αν και τον θεωρώ εντιμότερο από τον μέσο Έλληνα ποδοσφαιρικό παράγοντα (με ότι σημαίνει αυτό για την διάδοχη κατάσταση), οφείλω όμως επίσης να ομολογήσω πως αυτή τη στιγμή ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα που δεν χρειάζεται τα λεφτά κάποιου, και το σημαντικότερο, βρίσκεται στις καλύτερες ομάδες της χώρας..

Δεν επιχειρώ να αντιπαρατεθώ με τις λογιστικές σου γνώσεις pasgiannina1967,
άλλωστε σε φόρουμ φιλάθλων βρισκόμαστε κι όχι σε λογιστών, οπότε δεν τις αμφισβητώ.
Ευρισκόμενοι όμως σε φόρουμ φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννινα, αναρωτιέμαι γιατί κάποιος αφιερώνει
το σύνολο των παρεμβάσεων του για να αποδομήσει την ομάδα μας..

Υ.Γ.
Συγνώμη για το μακροσκελές, επιχείρησα να συμμαζέψω τη σκέψη μου σε ένα ποστ,
γιατί θα προσπαθήσω να μην ξανά γράψω σε αυτό το νήμα για δυο λόγους:
Ο πρώτος έχει να κάνει με την εικόνα που δεν θέλω να δώσω, σαν να είμαι κάποιος υποστηρικτής του προέδρου.
Υποστηρικτής του ΠΑΣ Γιάννινα είμαι..
Ο δεύτερος έχει να κάνει με την εμπειρία μου από διαδικτυακούς καφενέδες.. Έχοντας γράψει πολλά ποστ σε φόρουμ φιλάθλων, από απλό μέλος ως διαχειριστής, ξέρω πως τέτοιες συζητήσεις μπορούν να οδηγηθούν σε μια στείρα αντιπαράθεση, όπου ο καθένας θα υποστηρίζει εμμονικά την γνώμη του, χωρίς να δίνει το περιθώριο στον εαυτό του να πεισθεί από τα επιχειρήματα του άλλου.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5437 στις: Σαβ 10 Μάρ 2018 20:04 »
Φίλε sellos
•   Η λέξη χρέος και υποχρέωση είναι συνώνυμες. Στην οικονομική επιστήμη πρόκειται περί του ιδίου ακριβώς πράγματος.  Σε προτρέπω και πάλι να ανοίξεις έναν οποιοδήποτε ισολογισμό. Δεν θα βρεις πουθενά την λέξη χρέος. Μόνο υποχρεώσεις θα βρεις. Όλα τα άλλα είναι αυθαίρετες και βολικές ερμηνείες.
•   Το φανταστικό σενάριο θέλει να καταδείξει την εφαρμοζόμενη πρακτική και όχι την ακριβή αλληλουχία των γεγονότων. Παρά ταύτα, εσύ ισχυρίζεσαι ότι μπάζει από παντού. Και αμέσως μας παραθέτεις ως αντεπιχείρημα ότι «θα μπορούσε να λύσει το συμβόλαιο κοινή συναινέσει». Σίγουρα αυτό το έγραψες βιαστικά, χωρίς πολύ σκέψη φαντάζομαι! Όταν βουίζει ο τόπος ότι το συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο το θέλουν πολλοί και πολύ ο πρόεδρος, για να τον αγαπήσει ακόμη πιο πολύ ο κόσμος, θα του λύσει το συμβόλαιο!!! Μάλιστα!!!
•   Ο ΠΑΣ είναι σε κακό δρόμο οικονομικά. Αν θα πάει από το κακό στο χειρότερο θα το δείξει το μέλλον. Οι αριθμοί πάντως είναι δυσοίωνοι.
•   Μισή αλήθεια βλέπεις εσύ. Εγώ έχω βάλει τα οικονομικά δεδομένα με και χωρίς την διαγραφή των προσαυξήσεων. Όποια και να διαβάσεις η αλήθεια είναι η ίδια.
•   Τον πίνακα που βαρέθηκες ή δεν σου αρέσει  να βλέπεις, τον ανεβάζω όταν κάποιος ή κάποιοι, προκλητικά,   επιλέγουν από αυτόν περιόδους και δεδομένα που τους βολεύουν.
•   Μπορείς να είσαι φιλοχριστοβασιλικός ή εχθροχριστοβασιλικός. Αυτό είναι δικαίωμά σου. Είναι καλό όμως να αντιληφθείς ότι ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και Χριστοβασίλης, την δεδομένη χρονική στιγμή είναι ένα και το αυτό. Οι επιλογές του κ. Χριστοβασίλης είναι κρίσιμες και καθοριστικές για το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Και οι επιλογές του ( στα οικονομικά αλλά και πέρα από αυτά) κινούνται κάτω από την βάση.
•   Ο ΠΑΣ που «διάγει τις καλύτερες μέρες της πενηντάχρονης ιστορίας του» δεν είχε ποτέ, ιστορικά, τόσο μεγάλα χρέη. Αν αύριο η ΠΑΕ πωλήσει ΟΛΑ τα περιουσιακά της στοιχεία (ουσιαστικά τους ποδοσφαιριστές της δηλ.) , τι χρήματα θα συγκεντρώσει ? Τι ποσοστό των χρεών της θα αποπληρώσει με αυτά ? Πως θα λειτουργήσει την επόμενη μέρα?
•   Οι ομάδες δεν μεγαλώνουν με τα λόγια. Μεγαλώνουν με πράξεις και έργα που καλώς ή κακώς αποτιμώνται σε χρήμα. Οι υπόλοιπες απλά υπάρχουν. Με ελάχιστες αναλαμπές και πολλές δύσκολες περιόδους. Ίσως έτσι να βολεύει και κάποιους. Ταΐζουν μπόλικο σανό στις αναλαμπές και επικαλούνται εξυγίανση στις δυσκολίες.
•   Μη κουράζουμε όμως με τα χιλιοειπωμένα. Αυτοί που καταλαβαίνουν, καταλαβαίνουν !!!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5438 στις: Κυρ 11 Μάρ 2018 09:08 »
"Όποιος έχει στοιχεία κύριοι, να τα πάει στον Εισαγγελέα"

Κωνσταντίνος Σημίτης, πρωθυπουργός της Ελλάδος

(Ο επονομαζόμενος και Κινέζος (μηπως επειδη τον έκανε;))  :P

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5439 στις: Κυρ 11 Μάρ 2018 11:51 »
O νοών νοείτω...

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5440 στις: Δευ 12 Μάρ 2018 15:28 »
Μιας που το είδα τώρα, καθότι τα Σαββατοκύριακα απέχω.
ΜπαμΠΑΣ:
Αυτό
"αλλά το να προσπαθήσεις με λογικά, αιτιολογημένα επιχειρήματα και παρεμβάσεις να το αλλάξεις και να το βελτιώσεις"
με αυτό
"- Τι κάνεις Γιάννη;
- Κουκιά σπέρνω"

Παρασσάγγας...

Ρε μπαγασάκο, ρε μπαγασάκο...
Πρώτα ένωσες, οικεία βουλήσει και αυθαίρετα, δύο διαφορετικά μηνύματά μου (επί διαφορετικών αναρτήσεων) σε ένα, και ύστερα, στη δική σου ανάρτηση, τα "πάντρεψες", "νυμφεύοντας", επίσης αυθαίρετα, α) μία ειλικρινή ερώτησή μου (και μόνο) - η οποία ανέμενε βεβαίως μία απάντηση - απέναντι σε μία απόλυτη και άκαμπτη θέση, και β) μία σκωπτική παρατήρηση απέναντι σε μία, ΜΗ απάντηση, άλλου γραφέα και επί διαφορετικής ανάρτησης από την προηγούμενη (την απόλυτη και άκαμπτη θέση ντε), επειδή κάτι προφανώς τριβέλιζε το μυαλό σου - αποφανθείς ως ανωτέρω "Παρασσάγγας..."
Αυτό, και μόνο ως απεικόνιση του εν λόγω φαινομένου ...
ΥΓ. Μπορεί, για χίλιους δυο λόγους (...), να μην το θυμάσαι, αλλά ειλικρινά, έχω γράψει και αρκετές άλλες φορές και αυτές ή αυτή - όπως την εμφάνισες - δεν ήταν η πρώτη μου. Αλήθεια στο λέω. Θα μπορούσαν να αποτελέσουν και σημεία αναφοράς για εμένα, στην περίπτωση που κάτι σε "παίδευε"...
ΥΓ 2. Εφόσον θα μου επιτρέπεται - και δεν λάβω καμία "ωραιότατη ποινή" - θα ξαναγράψω πιθανότατα, οπότε μην εκλάβεις και πάλι τα μελλοντικά μηνύματά μου ως new entry.   

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #5441 στις: Δευ 12 Μάρ 2018 15:56 »
Δεν τα ενωσα με την έννοια που καταλογίζεις.
Είπα ό,τι στη μια περίπτωση λες ετσι και στην άλλη (εντελώς διαφορετική θες; Παντελώς λεω) λες αλλιώς.
Τπτ λιγότερο ή περισσότερο.

Υ.Γ.
Δεν είχα χρόνο να το κάνω, αλλα αν θυμάμαι καλα πρέπει να ενωθούν ετσι κι αλλιώς γιατι ειναι συνεχόμενα.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #5442 στις: Τρι 13 Μάρ 2018 19:19 »
Μετά από ανταλλαγή των αναγκαίων π.μ. οφείλω να πω ότι αδίκησα τον σύνΤΑΥΡΟ και συνΠΑΣολέ ΠΑΣ, αφήνοντας υπόνοιες ότι προέρχεται από την λέσχη, όνομα και μη χωριό...μακριά από λέσχες και λεσχάρχες, ποδοσφαιρικές, χαρτοπαιχτικές και ελιτίστικες...φίλε μου ΠΑΣ να είσαι καλά!!!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5443 στις: Πεμ 15 Μάρ 2018 05:18 »
Απαντηση  αντρικια. Τιποτε αλλο . Σ ευχαριστω  jimako ,Εισαι αντρας με αλφα κεφαλαιο. Η συμβουλη   μου γενικα για τους νεους ανθρωπους , ειναι μια. Να εχουν αλλες συλλογικες δραστηριοτητες, πιο ουσιαστικες για το μελλον τους και την ζωη τους. Η συμμετοχη  νεων παιδιων σε συνδεσμους οργανωμενων  οπαδων , δεν ειναι κατι που θα το συμβουλευα. Αγαπη για την ομαδα ;;; ΝΑΙ. Μεχρι τελους. Ποτε ομως  σε στρατους που δυστυχως  δημιουργουν τερατα.

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5444 στις: Πεμ 22 Μάρ 2018 15:13 »
Αναδημοσιευμένο άρθρο

"Ο ΠΑΟΚ "ΤΡΩΕΙ" ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣ

Η "SPORTDAY" και "...Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ" καταπιάνονται με την άνεση που έχει αναπτύξει ο ΠΑΟΚ στην Ήπειρο, κρατώντας ό,τι ταλέντο κυκλοφορεί για τις ακαδημίες του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι καλές σχέσεις των "ασπρόμαυρων" με την ΕΠΣ της περιοχής έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό δίκτυο εξεύρεσης και αξιοποίησης πολλά υποσχόμενων ποδοσφαιριστών. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει πονοκεφάλους στον Χρηστοβασίλη ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της στήλης ίδρυσε ομάδα στην Αττική ως αντίβαρο στην υπόθεση".

τωρα που φύγανε κανα 2-3 παίχτες για μπαογκ (τζαμπα) και όχι με αντίτιμο, τώρα πήραν χαμπάρι τη σχέση παραγόντων και παοκ στην ηπειρο....χαχαχαχαχαχ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5445 στις: Πεμ 22 Μάρ 2018 15:19 »
Ακάδημίες οι ομάδες έχουν εδώ.Εδώ και χρόνια.Το ίδιο και ο παοκ.Τα περί παοκ γνωστά βέβαια.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #5446 στις: Πεμ 22 Μάρ 2018 20:46 »
Ακάδημίες οι ομάδες έχουν εδώ.Εδώ και χρόνια.Το ίδιο και ο παοκ.Τα περί παοκ γνωστά βέβαια.

Άμεσο λουκέτο να μπει σε αυτές τις "ακαδημίες". Υποκλέπτουν τα ταλέντα μας. Σύγχρονο ποδοσφαιρικό παιδομάζωμα θα το χαρακτήριζα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5447 στις: Πεμ 22 Μάρ 2018 22:00 »
Δεν γίνονται αυτά.Αυτό που μπορείς να κάνεις σαν ΠΑΣ είναι να οργανώσεις δικό σου δίκτυο ακαδημιών.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5448 στις: Παρ 23 Μάρ 2018 12:48 »
Καμία ανησυχία από τις νέες προσφυγές Ναδάλες και Κοζορώνη
Στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών εκδικάζονται την Δευτέρα δύο νέες προσφυγές των Κοζορώνη και Ναδάλες κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δύο ποδοσφαιριστές, μετά τις πρώτες τους προσφυγές, είχαν προχωρήσει σε διακανονισμό των υπολοίπων τους με την ομάδα, με τους «κυανόλευκους» να καθυστερούν για μερικές μέρες τη δόση Φεβρουαρίου. Ο νομικός εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών προχώρησε σε νέα προσφυγή, αλλά οι οφειλές αυτές δεν αποτελούν «αγκάθι» για τον ΠΑΣ, αφού του μεν Κοζορώνη ήδη πληρώθηκε η δόση, ενώ μέχρι Δευτέρα το αργότερα θα πληρωθεί και του Ναδάλες.

super-fm

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5449 στις: Παρ 23 Μάρ 2018 13:15 »
Συκοφαντίες ειναι παγουρενκο.

Τετοια πραγματα δεβ πρεπει να λέγονται για τον μεγαλο ευεργέτη του ΠΑΣ και της πόλης
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο