Τυπάκι περίεργο και αμφιλεγόμενο!!!Οι φανατικοί υποστηρικτές του,οι οποίοι πλέον είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ,εστιάζουν στο ότι είναι ο μακροβιότερος πρόεδρος στην ιστορία του ΠΑΣ με μεγάλες επιτυχίες και με κορυφαία στιγμή την έξοδο στην Ευρώπη και δεν έχουν άδικο.
Οι επικριτές του,που είναι και η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, τον κατηγορούν για αναξιοπιστία και εστιασμό στο προσωπικό του όφελος και όχι στο καλό της ομάδας!
Εγώ ,για τον τύπο αυτόν έχω να κάνω κάποιες σκόρπιες σκέψεις και διαπιστώσεις που είναι οι παρακάτω,
πρόκειται πράγματι για ένα ιδιαίτερο τυπάκι,στο οποίο μου έχουν κάνει εντύπωση δυο πράγματα.Αφ ενός είναι ο άνθρωπος που αν δει στο πάτωμα και ένα ΛΕΠΤΟ του ΕΥΡΩ θα σκύψει και θα το μαζέψει!!!Δεν παίζει ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ να το αφήσει!!!Αφ εταίρου είναι ο τύπος που και μια χώρα ολόκληρη να τον βρίζει ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ!!!!Τους έχει όλους γραμμένους στα παπάρια του όταν πρόκειται να βγάλει χρήμα!!!
Απο τη θητεία του στον ΠΑΣ μου έχουν κάνει εντύπωση δυο πράγματα.Το ένα είναι ότι έφερε στην ομάδα κάποιους ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ που σπάνια βλέπεις στα ελληνικά γήπεδα(Μπεσέρα,Τσάβες,Κόντε,Μαμπουλού)Το άλλο είναι ότι έχει στήσει κάποια παιχνίδια που σε άλλη χώρα θα τον υποβίβαζαν κατευθείαν για διακωμώδηση του αθλήματος!!!Λεβαδειακός το2015,Ηρακλής το 2017,ΠΑΟΚ και ΑΠΟΛΛΩΝ το 2018!!!Κι άλλα έχει στήσει αλλά αυτά τα καταλάβαινε και 5χρονο παιδί!!!κι αυτόν δεν τον ένιαζε τίποτε!!!!
Σίγουρα έχει αλλοιώσει την ιστορία της ομάδας καθώς ο ΠΑΣ ήταν μια ομάδα που ιστορικά δεν ΧΑΡΙΖΟΤΑΝ σε κανέναν,ακόμη και στα πέτρινα χρόνια!!!Απ την άλλη,επί των ημερών του ο ΠΑΣ σταθεροποιήθηκε στην Α ΕΘΝΙΚΗ και πέτυχε πράγματα που είχε να πετύχει 30 χρόνια!!!
Η λογική λέει ότι επειδή πλεον τον έχουν καταλάβει και οι πέτρες το τέλος είναι κοντά!!Απ την άλλη όμως αυτός δε μασάει από κανέναν και τίποτε και δεδομένου ότι τον κόσμο τον απομάκρυνε μπορεί να μείνει και να συνεχίσει να βγάζει χρήμα,εξευτιλίζοντας τον ΠΑΣ με τον να τον τον κάνει ένα ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ της SKODA ΞΑΝΘΗΣ!!!,η οποία σε καμια περίπτωση δεν έχει εκτεθεί όσο ο ΠΑΣ προχθές με τον Απολλωνα που τον έκραξε το πανελλήνιο!!!
Σίγουρα,η ιστορία θα τον κρίνει,όπως και όλους!!Σίγουρα όμως δεν διανύει και την καλύτερη περιοδό του στην ομάδα του ΠΑΣ καθώς τον έχουν πάρει όλοι χαμπάρι,ασχέτως αν τον νιάζει ή δεν τον νιάζει που......δεν τον νιάζει!!!