Αφού τα 4 εκ δεν είναι προς εφορία και φαντάζομαι δεν είναι προς ΙΚΑ,τότε προς ποιον είναι.Πρέπει να μην πλήρωσε κανέναν ποδοσφαιριστή τότε.Μπάτζετ επιπέδου πρωταθλητισμού Β εθνικής και είναι απλήρωτο.
Διάβαζε τους ισολογισμούς.
Στα ελληνικά είναι γραμμένοι.
Μη γράφεις κάτι για εντυπώσεις.
Υποχρέωση σημαίνει "δέσμευση για υποχρεωτική πληρωμή στο μέλλον". Όχι ότι δεν πληρώνω κάποιον, ποδοσφαιριστή που λες εσύ στην προκειμένη περίπτωση!!!!
Γιατί κι εγώ θα σε ρωτήσω τι έκανε με την εφορία κάθε χρόνο και την έφτασε 18 φορές πάνω. Γιατί πήγε τις ζημιές 10 φορές πάνω?
Προφανώς δεν πλήρωνε την εφορία και μετά την βρήκε μπροστά του, λέω εγώ.
Προφανώς δεν διοίκησε αποτελεσματικά και σε συνδυασμό με τις δυσκολίες του "επιχειρείν" γράφει ζημιές.
Δεν δημιουργώ εντυπώσεις.Εσύ μπορεί να το κάνεις που μπερδεύεις τις χρονιές.
Για τώρα ξέρουμε 8 εκ υποχρεώσεις και τα 5 είναι για την εφορία.
Για τότε ξέρουμε 4 εκ υποχρεώσεις με 200 χιλιάρικα σε εφορία.Τα υπόλοιπα προς ποιους είναι;Στον φούφουτο και στον ξεσκούφωτο;
Εγώ ξέρω ότι αν χάσεις ρύθμιση της εφορίας ή αργήσεις έστω και λίγο να πληρώσεις,τότε τα πρόστιμα ανεβάζουν σε τρομακτικό ποσό τα χρέη.Συνήθως τα χρέη δημιουργούνται κυρίως από τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις παρά από το αρχικό κεφάλαιο.
Αν θέλεις να παίζουμε με την λέξη υποχρεώσεις ή χρέη οκ.Το ίδιο πράγμα όμως λέμε.Δεν έχω πρόβλημα και με την λέξη υποχρέωση.
Αν δεν κάνω λάθος ο Σαββίδης πλήρωσε 10 στην εφορία και του χάρισαν πρόστιμα και προσαυξήσεις που ήταν 6-7 εκ ακόμα.
Για όποιον θέλει να διαβάσει, ο ισολογισμός είναι γραμμένος στα ελληνικά και μάλιστα σε πολύ απλά ελληνικά.
Αν δεν θέλεις να το διαβάσεις, δικαίωμά σου. Αν τώρα, τον διαβάσεις εκεί που λέει "υποχρεώσεις¨ κι έχεις ακόμα απορίες εδώ είμαι να σου τις λύσω.
Δεκάδες φορές τα λέμε, αλλά κάνετε πως δεν καταλαβαίνεται.
Κι αν κάποιος έχει τρέχουσες υποχρεώσεις στην εφορία και δεν τις πληρώνει με αποτέλεσμα να μπαίνουν προσαυξήσεις, ποιος είναι ο μ@@κας της υπόθεσης ? Η εφορία ή αυτός ο κάποιος???
Κι αν κάποιος αρνείται φορολογικό έλεγχο (αλήθεια αναρωτήθηκες ποτέ γιατί αρνείται φορολογικό έλεγχο για σειρά ετών ?) με αποτέλεσμα να τρώει αβέρτα τα πρόστιμα (στο παρελθόν ή στο μέλλον) ποιος είναι ο μ@@κας της υπόθεσης ? Η εφορία ή αυτός ο κάποιος ?
Για να τελειώνει το παραμύθι του "ναι μεν αλλά".