Με είδες να αναφέρομαι εγώ στον βάζελο;
Στα αλλόκοτα που έγραψες απάντησα με στοιχεία και επιχειρήματα.
Από που προκύπτει ότι είμαι φιλοπροεδρικός; Γιατί αν προκυπτεί μόνο από το μυαλό σου...... κανένα πρόβλημα. Δεν δίνει και κανείς σημασία σε όσα γράφεις.
Αντίθετα εχώ κράξει άπειρες φορές τον ΧΒ. Αλλά και όταν σου απαντάω στις αρλούμπες που γράφεις εσύ και κάποιοι ακόμη εδώ μέσα το κάνω από αντίδραση γιατί είσαι μηδενιστες, τα βλεπετε όλα κακά, εξαφανίζεστε στις χαρές της ομάδας και ξαναεμφανίζεστε μόνο στις λύπες για να βγάλετε τα εσωψυχά σας που δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα αλλά με την προσωπικοτητά σας.
Τα επιχειρηματά σας....απλά ΑΣΤΕΙΑ. Χωρις επιχειρήματα, χωρις στοιχεία, χωρις αποδείξεις.
Ακόμη και η γραμματική και συντακτική σας δεινότητα είναι ανάλογη της δεινότητας της σκέψης σας.
Είστε η καλύτερη διαφήμιση του ΧΒ. Απλά τραγικοί!
Υ.Γ. Πάντως και ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ με τα γραφομενά μου, δεν είμαι εγώ αυτός που ότι πει ο ΧΒ το καταπίνει αμάσητο. Αντίθετα με εσένα και τον Αλέξη, που πέταξε μια κοτσάνα για τον Ιβαν και σε ταϊσε σανό. Σου έγινε ευκολά πιστευτός ο πλήρως αναξιοπιστος. Μιλάμε και για διαφορά σκέψης φυσικά.
Υ.Γ. 2 Μην ξαναπεταχτεί κανεις και γράψει για εμας τους δύο "Πάλι γάματε τη κουβέντα και τσακώνεστε μεταξύ σας...και....και....". Αυτός που χαλάει τη κουβέντα είσαι εσύ, ότι και να γίνει, οτι θέμα και να συζητάμε το γαμάς και πας τη κουβέντα εκει που θες. Και να έγραφες κάτι σοβαρό, χαλάλι σου! Ο μόνος υπεύθυνος είσαι ΕΣΥ. Να μαθείς τι να γράφεις, πως και που για να μπορέσουμε ίσως κάποτε να σε πάρουμε στα σοβαρά!