Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368927 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #5625 στις: Κυρ 27 Μάι 2018 12:00 »
Καταρχήν θα συνιστούσα πιο χαμηλούς τόνους.
Αν το επιθυμείς.
Κανείς δεν έχει το αλάθητο, κουβέντα κανουμε.

Σε παραπέμπω στον ισολογισμό του 2012 οπου αναφέρεται οτι η εταιρεία δεν εχει ελεγχθεί φορολογικά από 30/6/2010 και μετά.
Αυτό μαλλον σημαίνει οτι ελέγχθηκε μέχρι 30/6/2010.
Τωρα αν ελέγχθηκε κανονικά, αν εγινε περαιωση δεν το ξέρω.

(σαν απο θαυμα  :P οι χρήσεις 2010 κ 2011 δεν εχουν ισολογισμό στο ΦΕΚ)

Αυτό που ισχύει πάντως ειναι ότι ειναι σε δικαστική διαμάχη με το δημόσιο.

Επι της ουσίας, οι οικονομικές καταστάσεις ειναι χάλια. ΣΕ αυτό συμφωνούμε.

Αλλά στην Ελλάδα κονομάνε οι επιχειρηματίες και καταστρεφονται οι επιχειρήσεις...

Εδω τα ΦΕΚ της ομάδας μέχρι το ΓΕΜΗ

http://www.et.gr/idocs-nph/search/fekAeEpeForm.html?args=ghPriTbqMLO1KL8YLjv4MblPftDoqEuJWDjuIvS6Y2P7SbR6Q7-y5HuAEP5mMG8HbpDiIXIxcVX8UqWb_zFijPrRm7egahgoLCai8LZqfPIb1lgdGL5GGY8tLfdod4G0

Οι τόνοι ειναι χαμηλοί.
Οταν γραφω ομως κατι, αναλυτικότατα, που αποδεικνυει οτι δεν έγινε περαίωση κι εσύ ερχεσαι αμέσως απο κατω και λες :
"Αυτό λεμε pasgiannina1967.
Εχει παιραιωσε μεχρι 2009 και του ανοιξαν τις προηγουμενες χρήσεις.
Τουλαχιστον γιαυτο ειναι στο δικαστήριο. (από οσα γνωρίζω)"

δεν θα πρέπει να απορώ για το τι κατάλαβες τελικά???
Και πολύ ήρεμα, σου το εξήγησα πάλι.

Τώρα:
1)Οι χρήσεις πριν το 2010 ελέγχθηκαν και έβγαλαν φορολογικές διαφορές 27.299,66 €.
2)Ισολογισμοί για 2010 και 2011 μια χαρά υπάρχουν δημοσιευμένοι. Είναι στο ΦΕΚ 3645/25-5-2012
3)Στο δικαστήριο είναι γιατί η ΠΑΕ προσέφυγε για τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις που της καταλογίστηκαν. Κανένα άλλο επίδικο δεν υπάρχει.

Αποσυνδεδεμένος Sven

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5626 στις: Κυρ 27 Μάι 2018 12:26 »
Ηρεμάαααα...
Ο πρόεδρος χρειάζεται άλλους 3 μαυροπάνους για να ισιώσει την ομάδα και έναν τέταρτο καβάτζα (για έλεγχο από εφορία...) B-)

Αποσυνδεδεμένος ευρυγένης

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5627 στις: Τρι 05 Ιούν 2018 22:38 »
Ας πούμε για κάτι που μου το υπαγορεύει η κοινή λογική μου αλλά δεν το είδα να γράφεται πουθενά αλλού:

το τελευταίο διάστημα είχαμε τα εξής δεδομένα που αφορούν και τον Απόλλωνα Σμύρνης:

- ο Απόλλωνας πήρε (κόντρα σε κάθε λογική) διπλό παραμονής στα Γιάννινα με ελλέιψεις από την πλευρά μας έξι παικτών
- ο παίχτης Ναδάλες αξιοποίησε μία γνωστή στην ομάδα πρακτική (βλ. Πασχαλάκης) και μετά από προσφυγή υπέγραψε στον Απόλλωνα εν γνώσει της πρωην ομάδας του
- ο παίχτης Σταύρος Τσουκαλάς με το που έμεινε ελεύθερος από την Τρίπολη υπέγραψε στον Απόλλωνα, ενώ το όνομά του ακούγεται για τον ΠΑΣ δεδομένου ότι και από τον Απόλλωνα έμεινε πέραν ποδοσφαιρικής λογικής ελεύθερος!
- ο προπονητής Πετράκης είχε σοβαρή πρόταση από τον Απόλλωνα σε περίπτωση που δεν συνέχιζε στα Γιάννινα (αυτό έκλεισε επιτυχώς)
- υπήρξαν δύο νέοι παίκτες του Απόλλωνα που έπαιξαν ως μεταγραφές (δεν θυμάμαι ονόματα)
- ο Απόλλων Σμύρνης ως πρωην ομάδα του Μαυροπάνο ωφελήθηκε από τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ ως προς τα τροφεία του 300.000 €
- παίκτες ειδικού ενδιαφέροντος όπως ο Ντάσιος και τώρα ο Γιάννης Στάθης που έπαιξαν στα Γιάννινα (Γιαννιώτες στην καταγωγή που πάντα ενδιαφέρει τον ΠΑΣ η τύχη τους) βρήκαν στέγη στον Απόλλωνα Σμύρνης
- πρώην πρόεδρος του ΠΑΣ, αντί για καλημέρα, λέει ότι ιστορική ομάδα έχει μεταβάλει τη μετοχική της σύνθεση με μη αποδεκτό τρόπο
- ο Απόλλωνας βγήκε πρωταθλητής των μεταγραφών στη χειμερινή περίοδο περίπου μαζί με τη μεταγραφή Μαυροπάνου...

Η λογική μου λέει ότι δεν πρόκειται για απλή συνεργασία των ομάδων, αλλά όλα τα παραπάνω μαζί είναι ενδείξεις ότι Χρηστοβασίλης και Μονεμβασιώτης ή οποιος άλλος είναι ο ουσιαστικός χρηματοδότης του Απόλλωνα, συνεργάζονται πιθανώς και με συμμετοχή του ενός στην πραγματική διοίκηση της ομάδας του άλλου και ανάποδα. Είναι γνωστό το ειδικό ενδιαφέρον του Χρηστοβασίλη για την Αθήνα ως τόπο και αθλητικής του δραστηριοποίησης και ο Απόλλωνας μετά τα κάκιστα αποτέλέσματα του πρώτου γύρου ήταν ομάδα διαθέσιμη για συμμετοχή του.

Επαναλαμβάνω ότι δεν γνωρίζω, δεν λέω ότι αυτό συμβαίνει αλλά χρησιμοποιώ το μυαλό μου για να συνάγω προβληματισμό, σας καλώ να παρετε θέση στον προβληματισμό μου και είμαι ανοικτός σε αντίλογο. Μάλιστα ανησυχώ για το πόσο βάρος μπορεί να στερήσει ένας πρόεδρος από τον ΠΑΣ σε όφελος άλλης ομάδας.

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5628 στις: Τρι 05 Ιούν 2018 23:13 »
Ζερὰρ ντὲ Βιλλιὲ;

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #5629 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 02:38 »
Ευρυγένη πολλές ενδείξεις ή συμπτώσεις, ακόμη και χιλιάδες δεν συνιστούν απόδειξη.

Οπότε...

Άλλα τόσα μπορούσες να πεις και για τον ΠΑΟΚ ή το γαύρο παλιότερα.

Αν δεν υπάρχουν μαρτυρίες από τους άμεσα εμπλεκόμενους ή αν δεν φανεί κάτι σε επίσημα έγγραφα (π.χ. συμβόλαια που έλεγε ο κοντός αλλά έμεινε στα λόγια), τότε όλα μα όλα είναι αστήρικτες εν πολλοίς εικασίες καφενείου, γηπέδου. Να χαμε να λέγαμε δηλαδή.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5630 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 13:44 »
Ας πούμε για κάτι που μου το υπαγορεύει η κοινή λογική μου αλλά δεν το είδα να γράφεται πουθενά αλλού:

το τελευταίο διάστημα είχαμε τα εξής δεδομένα που αφορούν και τον Απόλλωνα Σμύρνης:

- ο Απόλλωνας πήρε (κόντρα σε κάθε λογική) διπλό παραμονής στα Γιάννινα με ελλέιψεις από την πλευρά μας έξι παικτών
- ο παίχτης Ναδάλες αξιοποίησε μία γνωστή στην ομάδα πρακτική (βλ. Πασχαλάκης) και μετά από προσφυγή υπέγραψε στον Απόλλωνα εν γνώσει της πρωην ομάδας του
- ο παίχτης Σταύρος Τσουκαλάς με το που έμεινε ελεύθερος από την Τρίπολη υπέγραψε στον Απόλλωνα, ενώ το όνομά του ακούγεται για τον ΠΑΣ δεδομένου ότι και από τον Απόλλωνα έμεινε πέραν ποδοσφαιρικής λογικής ελεύθερος!
- ο προπονητής Πετράκης είχε σοβαρή πρόταση από τον Απόλλωνα σε περίπτωση που δεν συνέχιζε στα Γιάννινα (αυτό έκλεισε επιτυχώς)
- υπήρξαν δύο νέοι παίκτες του Απόλλωνα που έπαιξαν ως μεταγραφές (δεν θυμάμαι ονόματα)
- ο Απόλλων Σμύρνης ως πρωην ομάδα του Μαυροπάνο ωφελήθηκε από τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ ως προς τα τροφεία του 300.000 €
- παίκτες ειδικού ενδιαφέροντος όπως ο Ντάσιος και τώρα ο Γιάννης Στάθης που έπαιξαν στα Γιάννινα (Γιαννιώτες στην καταγωγή που πάντα ενδιαφέρει τον ΠΑΣ η τύχη τους) βρήκαν στέγη στον Απόλλωνα Σμύρνης
- πρώην πρόεδρος του ΠΑΣ, αντί για καλημέρα, λέει ότι ιστορική ομάδα έχει μεταβάλει τη μετοχική της σύνθεση με μη αποδεκτό τρόπο
- ο Απόλλωνας βγήκε πρωταθλητής των μεταγραφών στη χειμερινή περίοδο περίπου μαζί με τη μεταγραφή Μαυροπάνου...

Η λογική μου λέει ότι δεν πρόκειται για απλή συνεργασία των ομάδων, αλλά όλα τα παραπάνω μαζί είναι ενδείξεις ότι Χρηστοβασίλης και Μονεμβασιώτης ή οποιος άλλος είναι ο ουσιαστικός χρηματοδότης του Απόλλωνα, συνεργάζονται πιθανώς και με συμμετοχή του ενός στην πραγματική διοίκηση της ομάδας του άλλου και ανάποδα. Είναι γνωστό το ειδικό ενδιαφέρον του Χρηστοβασίλη για την Αθήνα ως τόπο και αθλητικής του δραστηριοποίησης και ο Απόλλωνας μετά τα κάκιστα αποτέλέσματα του πρώτου γύρου ήταν ομάδα διαθέσιμη για συμμετοχή του.

Επαναλαμβάνω ότι δεν γνωρίζω, δεν λέω ότι αυτό συμβαίνει αλλά χρησιμοποιώ το μυαλό μου για να συνάγω προβληματισμό, σας καλώ να παρετε θέση στον προβληματισμό μου και είμαι ανοικτός σε αντίλογο. Μάλιστα ανησυχώ για το πόσο βάρος μπορεί να στερήσει ένας πρόεδρος από τον ΠΑΣ σε όφελος άλλης ομάδας.

Τον Τζανη και τον Παρασχο ξεχασες.

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5631 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 13:51 »
Ως γνωστό λέγεται...είναι ότι ο δικός μας μέσω της τεχνικής εταιρείας που διαθέτει κάνει/έχει κάνει ανακαίνιση στους φούρνους Βενέτη....λέει κάτι? Επίσης η τεχνική αυτή εταιρεία έχει κάνει την ανακαίνιση του Μακεδονία Παλλας και άλλων επιχειρήσεων ιδίου επιχειρηματία. Λέει κάτι?

Και όχι και ναι? Πυθείας χρησμός

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #5632 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 14:13 »

Αμ τον Αλεκάρα τον Παπαγεωργίου, τον Τσέλιγκα βρε!
Αυτόν πώς τον ξέχασε???
Μιλάμε για χρόοοοονια ολόκληρα διαπλοκής...

Και τελικά τίνος πουτάνες είμαστε?
Του γαύρου, του μπάογκ, του βάζελου, της χανούμισας ή του Απόλλωνα???  :-?

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #5633 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 19:01 »
Τωρα ειμαστε του Παοκ..

Αναμενουμε δανεικους απο Παοκ Over
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5634 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 20:27 »

Αμ τον Αλεκάρα τον Παπαγεωργίου, τον Τσέλιγκα βρε!
Αυτόν πώς τον ξέχασε???
Μιλάμε για χρόοοοονια ολόκληρα διαπλοκής...

Και τελικά τίνος πουτάνες είμαστε?
Του γαύρου, του μπάογκ, του βάζελου, της χανούμισας ή του Απόλλωνα???  :-?
"πόντιες" πουτάνες είμαστε..όλες οι άλλες κονομάνε ,έστω κ ευκαιριακά,ενώ εμεις γαμιόμαστε από αλτρουισμό κ αγάπη για το συνάνθρωπο.....μεταξύ μας όμως αυτά,ενταξει?  :joker:
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #5635 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 22:18 »
Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι πουτάνα κανενός
Πουτάνες είναι οι ομάδες που υποστηρίζετε!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5636 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 22:28 »
Παράθεση

Εδω μεσα το 99% ΠΑΣ υποστηριζει...

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #5637 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 22:39 »
Χρησιμοποίησα επίτηδες σκληρή έκφραση
δεν είναι προσωπικό με κανέναν..

Έχω την αίσθηση πως από το όνομα του το pas.gr
δεν είναι φόρουμ φιλοσοφικής αναζήτησης
είναι φόρουμ φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννινα
και μάλιστα με υψηλή επισκεψιμότητα..

Οπότε να συνέλθουμε και να βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό μας,
τουλάχιστον το 99 %, που υποστηρίζει τον ΠΑΣ..

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #5638 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 22:46 »
Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι πουτάνα κανενός
;)
 :dab:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5639 στις: Πεμ 07 Ιούν 2018 01:58 »
Θα αναφερθώ 2 σε 1 εδώ.Καλό θα ήταν να προσέχετε εκατέρωθεν τις εκφράσεις σας.Είτε για πουτάνες είτε για γαυροβάζελους.Είστε μεγάλοι άνθρωποι.Πρέπει να το καταλάβετε από μόνοι σας.Μην ακούσω περί Χβ ή είπε ο ένας έτσι,όχι ο άλλος έτσι.
Το ένα πείραξε τον έναν,το άλλο πείραξε τον άλλον.Δεν είστε σε προσωπικό σας μπλογκ.Είστε σε φόρουμ και πρέπει να συνυπάρχετε με άλλους ανθρώπους.Ο καθένας βλέπει τα πράγματα διαφορετικά με βάση διάφορα κριτήρια (ηλικία,εμπειρίες από την ζωή του,οτιδήποτε άλλο).

Πάμε στο άλλο από το νήμα με τον Χαλκιαδάκη.Άλλη μια συζήτηση που γυρνάει στον Χβ.Προσωπικά με έχει κουράσει αυτή η Χβασιλιάδα.Γενικά προεδρικοί αντιπροεδρικοί.Πολύ μπανάλ.20 χρόνια αυτό το πράγμα.Έχω πει τόσες φορές στοπ με τον Χβ σε κάθε νήμα αλλά προκοπή δεν βλέπω.
Είχαμε μια ακόμη προσφυγή.Η αλήθεια είναι ότι ο Χβ έχει δώσει δικαιώματα στο παρελθόν.Οπότε για αυτό τα ακούει.Προφανώς δεν μπορούμε όλοι να έχουμε πάρε δώσε με παίχτες,με άτομα από την ΠΑΕ.Επίσης δεν υπάρχει δημοσιογραφία στα Γιάννενα.Επίσης η ΠΑΕ διαχρονικά δεν το έχει με την επικοινωνία.Αυτά όλα συμβάλουν στις πολλές φωνές.Δίκαια ή άδικα.Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω μπορεί να το καταθέσει.Το να πάμε σε προσωπικές κόντρες δεν θα βγάλει κάτι.
Όταν υπάρχει αυτή η κατάσταση με τον ΠΑΣ,τότε είναι δύσκολο να ξέρουμε τι γίνεται με την νόβα.Η μοναδική ίσως λύση για να βγάζουμε μια άκρη και να φτάνουμε κοντά στην αλήθεια είναι ο καθένας να προσφέρει ένα κομμάτι μικρό για να βλέπουμε κάποιο γεγονός όσο καλύτερα γίνεται.Μπορεί να ξέρεις κάτι.Μπορεί να είδες ένα δημοσίευμα.Να τα συνδυάσουμε κάπως.
Η πρώτη παράγραφος ισχύει και για εδώ.
Το πως θα πάει το πράγμα είναι στο χέρι όλων.Αυτά τα λίγα.

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5640 στις: Πεμ 07 Ιούν 2018 22:11 »
Ευρυγένη πολλές ενδείξεις ή συμπτώσεις, ακόμη και χιλιάδες δεν συνιστούν απόδειξη.

Οπότε...

Άλλα τόσα μπορούσες να πεις και για τον ΠΑΟΚ ή το γαύρο παλιότερα.

Αν δεν υπάρχουν μαρτυρίες από τους άμεσα εμπλεκόμενους ή αν δεν φανεί κάτι σε επίσημα έγγραφα (π.χ. συμβόλαια που έλεγε ο κοντός αλλά έμεινε στα λόγια), τότε όλα μα όλα είναι αστήρικτες εν πολλοίς εικασίες καφενείου, γηπέδου. Να χαμε να λέγαμε δηλαδή.

επειδή πάντα υπάρχει κάποιος που δυσκολεύει τα πράγματα με υπερβολές:
- να σηκώσουν το χέρι όσοι βλέπουν το site ως τόπο ανταλλαγής απόψεων στη βάση κοινής λογικής που θα μπορούσαν να έχουν γίνει στην κερκίδα ή στο καφενείο απλά δεν γνωριζόμαστε τόσο...
- τώρα να σηκώσουν το χέρι όσοι θέλουν για όσα λέμε στο site την εφαρμογή αυστηρής δικονομίας και πλήρους αποδείξεως, ότι δηλαδή έχω έγγραφα και αυτόπτες μάρτυρες ότι ο Χριστοβασίλης έχει συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων του Απόλλωνα, και αν όχι να μην μιλάω...

προσωπικά είμαι οπαδός και με παραξενεύει αυτή η ιδιαίτερη σχέση με τον Απόλλωνα (που δεν είναι ανάλογη με το status υποκαταστήματος ΠΟΚ καθώς μιλάω για δεύτερη ομάδα του ιδίου προέδρου), αφού και απαγορεύεται από τους κανόνες και γι αυτό μπορεί ο ΠΑΣ να μπεί σε κίνδυνο και πιθανώς μας στερεί καλύτερη πορεία της ομάδας μας (αρκεί να δούμε τι θα γινόταν αν είχαμε ένα τρίποντο ακόμα εντός έδρας).

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5641 στις: Πεμ 07 Ιούν 2018 22:25 »
Κακά τα ψέματα ο Δρακόλιμνης έχει δίκιο.

Δεν θέλουν να δώσουν το πρωτάθλημα εκτός Αθήνας ή/και δεν θέλουν να το δώσουν στο Ρώσο. Παρά το γεγονός ότι έχει την κυβέρνηση μαζί του, παρά το γεγονός ότι έχει σκάσει εκατομμύρια ευρώ από το 2012, παρά το γεγονός ότι έχει μέρος της διαιτησίας και του συστήματος μαζί του, φαίνεται ότι αυτά δεν είναι αρκετά. Το βαθύ κράτος δεν είναι με τον ΠΑΟΚ. Άμα σε αυτό προσθέσεις τις ποδοσφαιρικές μαλακίες του Ρώσου και τα ούγκα ούγκα των Παοκτζήδων καταλαβαίνεις γιατί φέτος χάνουν το πρωτάθλημα.

Τι να λέμε τώρα. Δεν τον θέλουν τον Ρώσο πρώτα και μετά τον ΠΑΟΚ.

Όσο για το όπλο αν το κατέχει νόμιμα γιατί θα τον τιμωρήσουν ήθελα να ήξερα.

το παραθέτω για να δείξω ότι όλοι μας λέμε αυτό που πιστεύουμε για πιθανό... ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον κλπ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5642 στις: Πεμ 14 Ιούν 2018 22:32 »
Αδυνατω να πιστεψω ακομα και αν εδωσε πανω απο 500 χιλιαρικα σε ολοκληρη την περσινη μεταγραφικη περιοδο

Χαλκιαδακης απο Φ κατηγοριας Βραζιλιας
Ζαχαρος ταλνετακι ισον τσαμπα
Ροντριγκεζ ποδοσφαιριστης Β εθνικης με 7 συμμετοχες σαν αλλαγη
Μανθατης δανεικος ισος
Τσικαρτσι ελευθεερος απο χρεωκοπημενη ομαδα της Κυπρου
Χελκβιστ ελευθερος και παρολιγον να μεινει χωρις ομαδα
Βελλιδης τραμπα με ανταλαγμα τον Πασχαλακη ισον τσαμπα και με κερδισμενο τον ΧΒ
Μπετρααααα σουπερ ασος

Αλλα ναι εμεις οι γκρινιαρηδες ειμαστε οι κακοι ως γνωστον.........

Να υπενθυμισω οτι ο χρεωκοπημενος Βαζελος φετος εχει θεσει σαν στοχο τα 4,5 μυρια σαν φεταγραφικο μπατζετ,και ο προεδρας σας τσιγκουνευεται ακομα και στο 1 μυριο

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5643 στις: Πεμ 14 Ιούν 2018 23:12 »

Να υπενθυμισω οτι ο χρεωκοπημενος Βαζελος φετος εχει θεσει σαν στοχο τα 4,5 μυρια σαν φεταγραφικο μπατζετ,και ο προεδρας σας τσιγκουνευεται ακομα και στο 1 μυριο

Κλαιω!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5644 στις: Πεμ 14 Ιούν 2018 23:37 »
Αδυνατω να πιστεψω ακομα και αν εδωσε πανω απο 500 χιλιαρικα σε ολοκληρη την περσινη μεταγραφικη περιοδο

Ζαχαρος ταλνετακι ισον τσαμπα
Μανθατης δανεικος ισος
Τσικαρτσι ελευθεερος απο χρεωκοπημενη ομαδα της Κυπρου
Χελκβιστ ελευθερος και παρολιγον να μεινει χωρις ομαδα
Βελλιδης τραμπα με ανταλαγμα τον Πασχαλακη ισον τσαμπα και με κερδισμενο τον ΧΒ
Μπετρααααα σουπερ ασος

Η πρώτη σου πρόταση δεν βγάζει νοήμα.

Υπάρχει και Φ΄κατηγορία;
Ο Ροντρόγκεζ είχε 23 συμμετοχές και 5 γκολ τη χρονιά που μας ήρθε.
"Μανθάτης δανεικός ίσος";;;;;; Τι θέλει να πει ο ποιητής; Ούτε το Google translate δεν με σώζει.
Τσικάρσκι λένε τον πρώην παίχτη μας.

Αν έχεις επιχειρήματα πείθεις.....τα προνήπια.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5645 στις: Πεμ 14 Ιούν 2018 23:47 »
Παράθεση
Τσικάρσκι λένε τον πρώην παίχτη μας

Είναι ο Τσικαρσκι πρώην παίχτης μας?

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5646 στις: Πεμ 14 Ιούν 2018 23:50 »

Ζαχαρος ταλεντκι ισον τσαμπα
Μανθατης δανεικος
Τσικαρτσι ελευθερος απο χρεωκοπημενη ομαδα της Κυπρου
Χελκβιστ ελευθερος και παρολιγον να μεινει χωρις ομαδα τον Φλεβαρη
Βελλιδης τραμπα με ανταλαγμα τον Πασχαλακη ,ισον τσαμπα και με κερδισμενο τον ΧΒ
Μπετρααααα σουπερ ασος

Η πρώτη σου πρόταση δεν βγάζει νοήμα.

Υπάρχει και Φ΄κατηγορία;
Ο Ροντρόγκεζ είχε 23 συμμετοχές και 5 γκολ τη χρονιά που μας ήρθε.
"Μανθάτης δανεικός ίσος";;;;;; Τι θέλει να πει ο ποιητής; Ούτε το Google translate δεν με σώζει.
Τσικάρσκι λένε τον πρώην παίχτη μας.

Αν έχεις επιχειρήματα πείθεις.....τα προνήπια.

Τα παραπονα σου στην Ερα σπορ οπου αναφερε  το μεταγραφικο μπατζετ του Βαζελου φιλοπροεδρικε μου Λαμιωτη

Θες και επιχειρηματα ρε αστραχαν της Φθιωτιδος!!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5647 στις: Πεμ 14 Ιούν 2018 23:52 »
Παράθεση
Τσικάρσκι λένε τον πρώην παίχτη μας

Είναι ο Τσικαρσκι πρώην παίχτης μας?

Άκυρο. Δεν μας έφυγε αυτός.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5648 στις: Πεμ 14 Ιούν 2018 23:55 »
Αναφερω οσους πηραμε και οχι οσους φυγανε

Over

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5649 στις: Παρ 15 Ιούν 2018 00:07 »
Με είδες να αναφέρομαι εγώ στον βάζελο;

Στα αλλόκοτα που έγραψες απάντησα με στοιχεία και επιχειρήματα.

Από που προκύπτει ότι είμαι φιλοπροεδρικός; Γιατί αν προκυπτεί μόνο από το μυαλό σου...... κανένα πρόβλημα.  Δεν δίνει και κανείς σημασία σε όσα γράφεις.

Αντίθετα εχώ κράξει άπειρες φορές τον ΧΒ. Αλλά και όταν σου απαντάω στις αρλούμπες που γράφεις εσύ και κάποιοι ακόμη εδώ μέσα το κάνω  από αντίδραση γιατί είσαι μηδενιστες, τα βλεπετε όλα κακά, εξαφανίζεστε στις χαρές της ομάδας και ξαναεμφανίζεστε μόνο στις λύπες για να βγάλετε τα εσωψυχά σας που δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα αλλά με την προσωπικοτητά σας.

Τα επιχειρηματά σας....απλά ΑΣΤΕΙΑ. Χωρις επιχειρήματα, χωρις στοιχεία, χωρις αποδείξεις.

Ακόμη και η γραμματική και συντακτική σας δεινότητα είναι ανάλογη της δεινότητας της σκέψης σας.

Είστε η καλύτερη διαφήμιση του ΧΒ. Απλά τραγικοί!

Υ.Γ. Πάντως και ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ με τα γραφομενά μου, δεν είμαι εγώ αυτός που ότι πει ο ΧΒ το καταπίνει αμάσητο. Αντίθετα με εσένα και τον Αλέξη, που πέταξε μια κοτσάνα για τον Ιβαν και σε ταϊσε σανό. Σου έγινε ευκολά πιστευτός ο πλήρως αναξιοπιστος. Μιλάμε και για διαφορά σκέψης φυσικά.

Υ.Γ. 2 Μην ξαναπεταχτεί κανεις και γράψει για εμας τους δύο "Πάλι γάματε τη κουβέντα και τσακώνεστε μεταξύ σας...και....και....". Αυτός που χαλάει τη κουβέντα είσαι εσύ, ότι και να γίνει, οτι θέμα και να συζητάμε το γαμάς και πας τη κουβέντα εκει που θες. Και να έγραφες κάτι σοβαρό, χαλάλι σου! Ο μόνος υπεύθυνος είσαι ΕΣΥ. Να μαθείς τι να γράφεις, πως και που για να μπορέσουμε ίσως κάποτε να σε πάρουμε στα σοβαρά!