Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368382 φορές)

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #5700 στις: Τετ 11 Ιούλ 2018 14:15 »
Αν είναι αλήθεια, αναρωτηθείτε: συμφέρει τον Πρόεδρα να "βγει προς τα έξω";;; ;)
Όχι συμφέρει,όχι δεν συμφέρει και θα ζούμε με ένα φάντασμα που δεν ξέρουμε αν υπάρχει.Έτσι τότε το κάθε γεγονός της ομάδας θα το κρίνουμε με βάση αυτό το φάντασμα.
Μετά θα έχουμε διάφορους γνώστες που αυτοί ξέρουν και οι άλλοι δεν ξέρουν.Μαλακίες στο τετράγωνο δηλαδή.

Ε δεν είναι έτσι.
Για να το κάνω "λιανό", επειδή βρε αδερφέ, μπορεί να μην μιλάω και καλά τα ελληνικά...
Εγώ δεν είπα αν είναι ή δεν είναι έτσι. Το μόνο ερώτημα που έθεσα είναι, αν συμφέρει τον Πρόεδρα να "βγει προς τα έξω". Προσέξτε: τον Πρόεδρα. Όχι εμάς, την ομάδα, το φούφουτο και δεν ξέρω εγώ ποιον άλλο...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5701 στις: Τετ 11 Ιούλ 2018 14:36 »
Για να το κάνω "λιανό", επειδή βρε αδερφέ, μπορεί να μην μιλάω και καλά τα ελληνικά...
Εγώ δεν είπα αν είναι ή δεν είναι έτσι. Το μόνο ερώτημα που έθεσα είναι, αν συμφέρει τον Πρόεδρα να "βγει προς τα έξω". Προσέξτε: τον Πρόεδρα. Όχι εμάς, την ομάδα, το φούφουτο και δεν ξέρω εγώ ποιον άλλο...
Όπως βγαίνεις εσύ και λες έτσι,υπάρχουν και άλλοι που βγαίνουν και λένε ότι είναι αλλιώς.Κάπως έτσι θα κάτσουμε όλοι να παίζουμε με ένα φάντασμα.Με ένα φάντασμα που δεν ξέρουμε αν υπάρχει.
Όχι δεν το βγάζουμε παραέξω γιατί θα αρχίσουν οι παίχτες να ζητάνε παραπάνω λεφτά.
Θα καθαρίσει ο πρόεδρας με την εφορία και θα σας φέρει παιχταράδες και θα φτιάξει γήπεδα και προπονητικά να δείτε ρε γκρινιάρηδες.Αυτό το κομμάτι μοιάζει με τον χλαπάτσα που λέει καλά θα σας δείξω εγώ,θα δείτε τι θα πάθετε.
Κάπως έτσι μέσα από τα φαντάσματα,την παραπληροφόρηση,τους γνώστες και μη γνώστες,τους προεδρικούς και αντιπροεδρικούς και όλα αυτά τα αρνητικά,κάνουμε ότι θέλουμε τον μέσο ΠΑΣολέ,κατά το δοκούν.Όπως μας συμφέρει.Ωραίο παιχνιδάκι.Για μένα όμως είναι μαλακίες.Μαλακίες που κάνουν κακό στην ίδια την ομάδα σε βάθος χρόνου.Το αποτέλεσμα το βλέπουμε κάθε Κυριακή.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 11 Ιούλ 2018 14:39 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5702 στις: Τετ 11 Ιούλ 2018 14:44 »
Αλήθεια, τώρα: τί πίνεις;;;
Ότι και αν είναι, κόψτο πάραυτα. Σου δημιουργεί παραισθήσεις. Δεν σου κάνει καλό - ότι και να σου λένε.
Εκτός, αν θέλεις όπως και δήποτε, να τα βγάλεις από μέσα σου, με ή χωρίς λόγο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5703 στις: Τετ 11 Ιούλ 2018 14:49 »
Ότι και αν είναι, κόψτο πάραυτα. Σου δημιουργεί παραισθήσεις. Δεν σου κάνει καλό - ότι και να σου λένε.
Τρομερό επιχείρημα...Δεν έχω λόγια...

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5704 στις: Τετ 11 Ιούλ 2018 14:56 »
Τρομερό επιχείρημα...Δεν έχω λόγια...

Ε, όχι και δεν έχεις ...
[/quote]
Όπως βγαίνεις εσύ και λες έτσι,υπάρχουν και άλλοι που βγαίνουν και λένε ότι είναι αλλιώς.Κάπως έτσι θα κάτσουμε όλοι να παίζουμε με ένα φάντασμα.Με ένα φάντασμα που δεν ξέρουμε αν υπάρχει.
Όχι δεν το βγάζουμε παραέξω γιατί θα αρχίσουν οι παίχτες να ζητάνε παραπάνω λεφτά.
Θα καθαρίσει ο πρόεδρας με την εφορία και θα σας φέρει παιχταράδες και θα φτιάξει γήπεδα και προπονητικά να δείτε ρε γκρινιάρηδες.Αυτό το κομμάτι μοιάζει με τον χλαπάτσα που λέει καλά θα σας δείξω εγώ,θα δείτε τι θα πάθετε.
Κάπως έτσι μέσα από τα φαντάσματα,την παραπληροφόρηση,τους γνώστες και μη γνώστες,τους προεδρικούς και αντιπροεδρικούς και όλα αυτά τα αρνητικά,κάνουμε ότι θέλουμε τον μέσο ΠΑΣολέ,κατά το δοκούν.Όπως μας συμφέρει.Ωραίο παιχνιδάκι.Για μένα όμως είναι μαλακίες.Μαλακίες που κάνουν κακό στην ίδια την ομάδα σε βάθος χρόνου.Το αποτέλεσμα το βλέπουμε κάθε Κυριακή.
[/quote]
Γι` αυτό σου λέω. Άστο το ρημάδι να πάει στο διάολο...
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 11 Ιούλ 2018 15:03 από μπαμΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5705 στις: Τετ 11 Ιούλ 2018 15:02 »
Ε, όχι και δεν έχεις ...
Όταν δούμε κανένα επιχείρημα συνεχίζουμε..Προς το παρόν δεν βλέπω κάτι.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #5706 στις: Τετ 11 Ιούλ 2018 15:04 »
Αν είναι αλήθεια, αναρωτηθείτε: συμφέρει τον Πρόεδρα να "βγει προς τα έξω";;; ;)

ΝΑΙ, γιατί θα είναι κατ΄αρχήν θρίαμβος επί ενός μισητού ανθρώπου, αντίπαλου, που έχει εκφραστεί πολλάκις εναντίον του απαξιωτικά και κατά δεύτερον θα λειτουργήσει αποφορτιστικά στη σχέση του με τον κόσμο, πράγμα που έχει ανάγκη, είναι το δικό μου πιστεύω...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5707 στις: Τετ 11 Ιούλ 2018 15:21 »

ΝΑΙ, γιατί θα είναι κατ΄αρχήν θρίαμβος επί ενός μισητού ανθρώπου, αντίπαλου, που έχει εκφραστεί πολλάκις εναντίον του απαξιωτικά και κατά δεύτερον θα λειτουργήσει αποφορτιστικά στη σχέση του με τον κόσμο, πράγμα που έχει ανάγκη, είναι το δικό μου πιστεύω...

O κοσμος παντα θα εχει απαιτησεις...Απαιτησεις ειχε και την εποχη που χρωστουσε πολλα περισσοτερα, απαιτησεις θα εχει και τωρα, και με το δικιο του μιας και ο βραχνας των χρεων, δε θα υφιστανται, συμφωνα με τις υποθεσεις...

Εδω ο κοσμος "τσακωνεται"  ακομη και με μια απλη υποθεση (ξεχρεωσε ο ΠΑΣ) και μια ευλογη  ερωτηση (συμφερει τον Προεδρα να βγει προς τα εξω;).

Αποψη μου ειναι οτι ο καθενας για να λειτουργησει σωστα το πραγμα θα πρεπει να κινειται μεχρι εκει που φτανουν τα ορια "δικαιοδοσιας".
Ουτε ο απλος φιλαθλος δεν εχει το δικαιωμα να "απαιτει" οπως κατακορον εχει συμβει εδω να μαθει τα οικονομικα της ομαδας (μην ξεχναμε οτι ειναι μια ανωνυμη εταιρεια και εχει ισολογισμους, ως επισημα εγγραφα μπορει να αποτανθει εκει) ουτε και οφειλει να ζηταει να πληροφορειται για τα παντα στα εσωτερικα της ομαδας.
Δεν ειναι μέτοχος της ανωνυμης εταιρειας που ειναι προφανες οτι απαιτει περαιτερω ενημερωση οικονομικων (περα των οικονομικων καταστασεων) προς διασφαλιση της επενδυσης του, ουτε "τιτικα" για να βγει στα καναλια και να κραξει ή να αποθεωσει καποιον εντος της ομαδας συμφωνα με κατι που συνεβη στο εσωτερικο της.

Εχει καθε δικαιωμα ομως να κρινει απο αυτα που βλεπει και να υποστηριζει με οποιον τροπο μπορει και εφοσον το επιθυμει και του το επιτρεπουν οι δυναμεις του. Ειτε αυτο λεγεται εισητηριο διαρκειας, ειτε λεγεται αγορα μετοχων (με τα παραπανω προνομια), ειτε λεγεται επιλεκτικη παρακολουθηση αγωνων, ειτε βλεποντας της καψουρα του απο το καφε της πολης...

Επιλογη του καθενος ειναι να στηριξει με το τροπο που επιθυμει, επιλογη της εκαστωτε διοικησης ειναι να ενημερωσει για αυτα που αυτη κρινει οτι ειναι σημαντικα προς ενημερωση...

Υ.Γ. Το γεγονος οτι υπαρχει τεραστια ελλειψη ενημερωσης γυρω απο την καθημερινοτητα της ομαδας και ενημερωνομαστε αξιοπιστα απο τον PASas ειναι απολυτα κατακριτεο και απαραδεκτο....
Εν αντιθεση με τα ευσημα που για αλλη μια φορα οφειλω να δωσω στο συνταυρο απο πανω...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5708 στις: Τετ 11 Ιούλ 2018 15:21 »

Για μένα κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.Με προβληματίζει αυτό.Αδυνατώ να πιστέψω πως δεν καταλαβαίνεις.
Δεν έχει νόημα να συνεχιστεί το πράγμα.Έγραψα κάτι και ο καθένας μπορεί να σκεφτεί με βάση το ιστορικό της ομάδας και του τι συμβαίνει για πολλά χρόνια.

ΥΓ:Τα bolds από τον μπαμπά σε δικό μου ποστ.Τα ποστ υπάρχουν παραπίσω.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5709 στις: Τετ 11 Ιούλ 2018 15:40 »
Βούρμπιανη ναι μεν αλλά με τα οικονομικά.Τι θέλω να πω.
Ο κόσμος πλήρωνε κάποτε μια ανώνυμη εταιρία με τηλεμαραθώνιους.Επειδή βλέπει τα χρέη βουνό ξανά,φοβάται μην έχουμε τα ίδια.Βέβαια οι νόμοι αλλάζουν και γίνονται σκληροί.Αυτήν την στιγμή αν πέσεις πας τοπικό και ψάχνεις ΑΦΜ στο τοπικό για να κατέβεις στο πρωτάθλημα.Τα χρέη συνεχίζουν να υπάρχουν.Τότε θυμόμαστε τον κόσμο του ΠΑΣ.

Το να υπάρχει μια νορμάλ ενημέρωση νομίζω θέλουν όλοι,όπως κάνει ο πασάς με τις προπονήσεις.Ούτε με παιδιά,ούτε με αποπαίδια.Απλά πράγματα είναι.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5710 στις: Τετ 11 Ιούλ 2018 15:45 »
Από αυτό και μόνο, ποιο ήταν αυτό που εγώ "βγήκα και είπα έτσι", και "θα βγουν άλλοι και θα πουν αλλιώς" - κατά τους δικούς σου ισχυρισμούς ::) ::) ::)
Πιες ένα καφέ - και δύο αν χρειαστεί - να συνέλθεις, και μετά, ίσως σκεφτείς και ο ίδιος τι ήταν αυτό που σε ώθησε στο ατυχές, απονενοημένο διάβημα ...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5711 στις: Τετ 11 Ιούλ 2018 15:59 »
Την φερατε 15 γυρες την κουβεντα. Ξυδι να πιουμε ή οχι?

Ξεχρεωσε η ομαδα και φτιαχνει γηπεδο οπως λενε οσοι εχουν ειδικη πληροφορηση ή εχουν δικιο αυτοι που λενε οτι δεν μπορει να γινει κατι τετοιο γιατι αγοράζοντας μια αε αγοραζεις και τις υποχρεωσεις της?

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5712 στις: Τετ 11 Ιούλ 2018 18:09 »
άλλοι πίνουν από χαρά,άλλοι από λύπη,μεις εδωγια,απ το πρωί.....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5713 στις: Τετ 11 Ιούλ 2018 19:45 »
Κυκλοφορούν φήμες ότι μετά τις τελευταίες θετικές εξελίξεις έχει προταθεί στον ΠΑΣ η κατασκευή γηπέδου κόστους 300 εκατομμυρίων ευρώ.Η εταιρεία που θα αναλάβει το εγχείρημα είναι η ίδια που κατασκεύασε το Emirates στην Arsenal.Όλα φαίνεται ότι άρχισαν να κινούνται μετά την καταλυτική παρέμβαση του Ντίνου του Μαυροπάνου στον υπεύθυνο ποτίσματος του γκαζόν στο Emirates.Μένει να διερευνηθεί αν το γήπεδο θα έχει 1 ή 2 εμπορικά κέντρα και αν η χωρητικότητα του θα υπερβαίνει τις 80000.Αναμένονται δηλώσεις του κυρίου Χρηστοβασίλη που θα επιφορτιστεί με το μπογιάτισμα των εγκαταστάσεων.

από Al Patzaria me koumpla News

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5714 στις: Τετ 11 Ιούλ 2018 19:54 »
Όταν θα υπάρξει κάτι αποδεδειγμένα προς αυτή την κατεύθυνση, με επίσημο φυσικά τρόπο και με δημόσια έγγραφα, τότε θα είμαστε σε θέση να κρίνουμε και να σχολιάσουμε.
Οι "αποκλειστικές", "επιλεκτικές" "δήθεν" και δεν ξέρω εγώ τι άλλο διαρροές που συνοδεύονται από ξίδια, είναι ανούσιες και μόνο προς δημιουργία εντυπώσεων.
Ας στεκόμαστε αντικειμενικά και κριτικά απέναντι στα πραγματικά και τα ουσιώδη.
Όταν αυτά προκύπτουν όμως.   

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #5715 στις: Κυρ 26 Αύγ 2018 00:01 »
Εισαι ωραιος ρε μαγκα...

Πραγματικα δεν σε ξαναβριζω,αφου μπορεις και πουλας τρελα παντου καλα κανεις....
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5716 στις: Δευ 27 Αύγ 2018 23:50 »
Πρόεδρε των ρεκόρ, συγχαρητήρια για την περήφανη πώληση του Πέτρου. Θα μας ενημερώσεις κ για το "άνοιγμα" ? Έχει ανακοινωθεί η οικονομική χρόνια 2016-2017?
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος papari7

• Sr. Member
  • -Και από τις μεγάλες; -Μόνο ΠΑΣ ρε φλώροι
    • Προφίλ
« Απάντηση #5717 στις: Τρι 28 Αύγ 2018 03:23 »
Ο Πρόεδρος των ρεκόρ ΚΑΙ...

"Δεν μας μέτρησες καλά κουφάλα, είδες τρία απ' τα περίεργα παιδιά μα έρχονται κι άλλα"

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #5718 στις: Τετ 29 Αύγ 2018 00:55 »
Έχεις βγάλει πάρα πολλά χοντρέ.

Έχεις ικανότητες, είναι πασιφανές αυτό.

Το μόνο που φοβάμαι είναι μην πέσεις θύμα της αυτοπεποίθησής σου. Όχι για εσένα αλλά για τον Π.Α.Σ.. Θα τον παρασύρεις. Και είσαι βαρύς. Πολύ βαρύς. Θα πάθουμε μεγάλη νίλα. Με αυτό που έκανες με τον Κόντε αν δεν βοηθήσει η ζωή και δεν βρεις ισάξιο αντικαταστάτη του, την γαμήσαμε.

Αυτά που κάνεις τα κάνουν μόνο καμικάζι. Τελευταία στιγμή πηδάς στο κενό και πουλάς τον καλύτερό σου παίχτη. Το πήρες αλεξίπτωτο ή σου είπαν ότι σε περιμένει στρώμα εκεί κάτω στα πεδινά;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5719 στις: Τετ 29 Αύγ 2018 01:28 »
Ο φιλος fon πιστευει ομως οτι μετα απο 8 χρονια ειναι ακομα ερασιτεχνης στο κουρμπετι και τον κοροιδευουνε τον προεδρα B-)

Που να ξερει ο Χριστοβασιλης,μικρο παιδι ειναι ακομα

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5720 στις: Τετ 29 Αύγ 2018 01:56 »
Ο φιλος fon πιστευει ομως οτι μετα απο 8 χρονια ειναι ακομα ερασιτεχνης στο κουρμπετι και τον κοροιδευουνε τον προεδρα B-)

Που να ξερει ο Χριστοβασιλης,μικρο παιδι ειναι ακομα
Μπορείς να μου δείξεις που το έγραψα;Με το ανάλογο λινκ.

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5721 στις: Σαβ 01 Σεπ 2018 09:05 »
Ο Χριστοβασίλη το επόμενο καλοκαίρι βάζει πωλητήριο στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ένα δικαστήριο ακόμα με την εφορία να ελαφρύνει 1,5 εκατομμύριο ακομα το χρέος και μετά έχει διαπραγματευτική ατού για την πώληση τις ομαδως μας αυτά........ Θα επανέλθω σύντομα.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #5722 στις: Σαβ 01 Σεπ 2018 11:26 »
Αν συνεχιστούν αυτές οι εμφανίσεις, να δεις το Καλοκαίρι τι ωραίο διαπραγματευτικό ατού θα έχει για να πουλήσει.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5723 στις: Σαβ 01 Σεπ 2018 21:11 »
Μην ανησυχεις θα αρχιζει να πουλαει το σκεπαστρο και της παλιας και της καινουργιας

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #5724 στις: Τρι 04 Σεπ 2018 00:19 »
Εύχομαι να είναι η τελευταία χρονιά με το Χοντρό στο τιμόνι.

Είναι πασιφανές πλέον σε όλους, πλην των ανοήτων, των γλειψιματιών κ.ο.κ., ότι το παλικάρι δεν τραβάει άλλο.

Δύο χρόνια τώρα κοροϊδευόμαστε. Τρελά λεφτά από πωλήσεις για να πληρωθεί ένα χρέος που κανένας δεν ξέρει πως δημιουργήθηκε. Και πληρώνεται κιόλας; Κανείς δεν ξέρει να πει με ακρίβεια τα ποσά. Που; Πόσα;Γιατί χρωστάει η ομάδα;

Μπάτζετ που έχουν πέσει σε επίπεδα ομάδας Γ' εθνικής προ κρίσης, ποταμοί χρημάτων από πωλήσεις παιχτών που δεν επενδύονται πουθενά.

Σε αντίθεση με τους χωριάτες, τη Λάρισα, τον Αστέρα, την Ξάνθη, για να μην αναφέρω την Κούλα, δεν έχει γίνει η παραμικρή κίνηση για γήπεδο και εγκαταστάσεις. Απολύτως τίποτα. Ότι μα ότι έχει γίνει έγινε με λεφτά των φορολογουμένων. Δεν ξέρω μόνο το σκέπαστρο στη μικρή κερκίδα αν έγινε με λεφτά της ΠΑΕ, έστω ένα μέρος του.

Ηθικά έχουμε καταρρακωθεί, η ΠΑΕ έκανε το Ζωσιμάδες Τούμπα και όλοι φοβούνται τα χειρότερα και για φέτος, τη τελευταία αγωνιστική.

Οι δανεικοί πάνε και έρχονται, ενώ χωρίς κανένα σχεδιασμό και προγραμματισμό, πωλείται ο καλύτερός σου παίχτης μια ώρα πριν την πρώτη αγωνιστική.

Αναρωτιέμαι πραγματικά πόσο χάλια θα ήμασταν χωρίς το ΧΒ. Πραγματικά να φύγει. Να πάει στο καλό. Να πάρει κάποια άλλη ομάδα βρε αδερφέ μπας και γυρίσει και ο κόσμος στο γήπεδο.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!