Μιας και το πιασατε το θεμα καποιοι εκ των οχτρων του ηπιου και αρχισατε τις χρεωσεις για τους "προεδρικους" ας σηκωσω το γαντι μιας και ειναι ξεκαθαρο εδω μεσα οτι, λανθασμενα κατ'εμε, με εχουν χρεωσει ως Χριστοβασιλικο...
Καμια κωλοτουμπα απο την μερια μου σχετικα με το τι πιστευα και πιστευω για τον ηπιο.
Ανατρεξτε σε οτι εχω γραψει και αν δειτε πουθενα οτι αναφερω οτι ειναι ο καλυτερος προεδρος πειτε το μου. Δεν εχω αναφερει να μην φυγει αλλα να υπαρχει μια διαδοχη κατασταση που να ειναι σαφως καλυτερη απο αυτον.
Περα απο αυτο, το οτι εξω στο ποδοσφαιρο γινεται πολεμος και πρεπει να σωσουμε την χρονια ειναι κατι δεδομενο. Η χρονια θα σωθει με ενοτητα των φιλαθλων και στηριξη στην ομαδα. Ας σωθει η χρονια και το καλοκαιρι να μπει ο καθενας εκει που πρεπει. Το να κραζουμε και να ισοπεδωνουμε τα παντα εδω μεσα, εμενα προσωπικα με βρισκει αντιθετο και θα το πολεμησω... Απεναντι θα ειμαι σε καθε εμπαθη που δε βλεπει ενα θετικο και απο το 1ο λεπτο κραζει βγαζοντας οτι απωθημενα εχει μεσα του. Τετοια δραση θα φερει και αντιδραση, τι να κανουμε.
Απο καποιους δε περιμενω να καταλαβουν γιατι η αποψη τους ειναι η βασιλικότερη ολων (χωρις πολιτικες προεκτασεις το βασιλικοτερη,γιατι δε θελουν και πολυ καποιοι να παρεξηγηθουν).
Το γεγονος οτι ο Σ.Φ. κινηθηκε ολη την χρονια με συγκεκριμενο σχεδιο ειχε ως αποτελεσμα αυτην την χθεσινη ανακοινωση που πολλα που συνεβαιναν δε εβγαιναν παραεξω για το καλο της ομαδας. Απλα τους πας με το καλο και ακους δικαιολογιες και υποσχεσεις, τους χτυπας καμπανακια και σου λενε αρεολογιες, μιλας επανειλημμενως με το καπετανιο και περνεις κουφιες υποσχεσεις και φτανεις στο παρα ενα κινδυνευοντας να χασεις την χρονια απο το πουθενα, ε πρεπει να σφιξουν τα γαλατα, να ειπωθουν αληθειες και να ζορισεις λιγο την κατασταση στην ομαδα-παιδικη χαρα.
Ο ΤΑΥΡΟΣ κουβαλαει ιστορια δεκαετιων και πολυ κοσμο και δε μπορει κανεις να παιζει με αυτο.
Τελειωνοντας θα ηθελα να καταθεσω την δικη μου εκτιμηση οτι ο ηπιος μετραει τους τελευταιους μηνες της θητειας του στον ΠΑΣ. Χαζος δε ειναι, το μονο σιγουρο, το κλιμα για αυτον εχει βαρυνει επικινδυνα και νομιζω οτι εχει ετοιμη ή θα εχει ετοιμη την διαδοχη κατασταση στο τελος της σεζον. Δεν με ενδιαφερει προσωπικα αν θα παρει χρηματα, αλλα ενα μονο πρεπει να γνωριζει... ΟΥΤΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ειμαστε, ουτε νεους Γκιγκανηδες θελουμε.
Τα υπονοουμενα ορισμενων οτι μας λαδωνει ή οτι περνουμε λεφτα απο τον ηπιο τα γυρναω πισω οπως ειναι. Το πιο πιθανο ειναι να βοηθησει την ομαδα και τον ηπιο απο τη θεση που μπορει καποιος να βρισκεται παρα να βγαλει χαρτζιλικι απο τον ηπιο...
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣ.