Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1369601 φορές)

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #5950 στις: Τετ 13 Φεβ 2019 08:18 »
Αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι οι πιο ξεφτιλισμένοι παράγοντες από την ίδρυση του ΠΑΣ.
....

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5951 στις: Τετ 13 Φεβ 2019 08:51 »
Ηδη ακουγεται απο Θεσσαλονικη πλευρα για Καυτατζογλειο

Εκει το παει το θεμα το βλημα ο χοντρος
Αν εχουμε σωθει ειναι οχι απλα ΣΩΣΤΗ αλλα και ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ κινηση. Θα ειχαμε ανετα εισροη τουλαχιστον 500.000 ευρω για την ενισχυση της ομαδας το καλοκαιρι.

Ποια επιβεβλημενη

Ρε τα θελετε και τα γραφετε,η σας ξεφευγουν

Ποια σοβαρη ομαδα θα μετακομιζε την εδρα της εις χαρην  των πρωταθλητων
Ο Παναθηναικος,ο Ολυμπικος,η Αεκ,ο Αρης,ο Ηρακλης,η Λαρισα,ουτε η Ξανθη και Οφη δεν τα εχουνε κανει αυτα
Όποια ομάδα θέλει να αυξάνει τους πόρους της για να μεγαλώνει την ισχύ της και επομένως την ανεξαρτησία της, οφείλει να κάνει ότι περνά από το χέρι της χωρίς ούτε τον πιο παραμικρό δισταγμό.
Εάν τα πάντα έχουν κριθεί η μόνη χάρη που θα κάνουμε σε κάποιον, είναι στην ομάδα μας. Αν χαλάει κάποιον να πάρει η ομάδα του τουλάχιστον μισό εκατομμύριο χωρίς να βλάψει κανέναν τρίτο κι όταν όλα θα έχουν κριθεί, να σηκώσει ψηλά το χέρι του να τον δω αυτόν τον χουβαρντά να δούμε τι έχει προσφέρει στον ΠΑΣ για να το παίζει τόσο αφ' υψηλού.
Αμπελοφιλοσοφίες "πτωχοί πλην τίμιοι" από τη μια και οιμωγές "γιατί δεν κάνουμε καλές (δηλ. ακριβές) μεταγραφές;" από την άλλη, είναι απολύτως ενδεικτικές μιας κοινωνίας που έχει εκπαιδευτεί στην αναζήτηση εύκολων κι ανέξοδων λύσεων οι οποίες το μόνο που κάνουν τελικά, είναι να μεγαλώνουν το λογαριασμό. Δε θα σχολιάσω καν τη παράθεση κάποιων ονομάτων ομάδων που έγινε παραπάνω. Είναι κι αυτή ενδεικτική κάποιων πραγμάτων.
Το μόνο αντεπιχείρημα που μπορεί θεωρητικά να σταθεί, είναι η αμφισβήτηση από κάποιους ότι το ποσό θα επενδυθεί στο σύνολό του στην ομάδα. Η διοίκηση θα πρέπει να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να αποδείξει το αντίθετο.
Φυσικά υπάρχει και η εναλλακτική. Να ακούσουμε τις προτάσεις κάποιων "υπερήφανων" ώστε να δούμε αν θα το γεμίσουν το στάδιο εκείνη την αγωνιστική από την τόση αγάπη τους για την ομάδα. Γιατί οι χαρακτηρισμοί "πιο ξεφτιλισμένοι από την ίδρυση του ΠΑΣ" μπορεί δυνητικά να χρησιμοποιηθούν και γι' άλλους, όχι μόνο για τη διοίκηση.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #5952 στις: Τετ 13 Φεβ 2019 09:42 »
Το να αυξήσεις τους πόρους σου θυσιάζοντας την αξιοπρέπειά σου είναι χαρακτηριστικό επιχειρηματιών νέας κοπής. Ευελπιστώ ότι ο ΧΒ είναι από τους παλιούς που δεν θα θυσιάσουν την αξιοπρέπεια της ομάδας για 300 χιλιάρικα παραπάνω. Η κίνηση αυτή επιπλέον θα δείχνει μια ασέβεια και προς τους οπαδούς του ΠΑΣ οι οποίοι θέλουν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά αλλά θα τους είναι οικονομικά ασύμφορο το εξτρά κόστος της μετακίνησης.

Υ.Γ. πού το βρήκατε το μισό εκατομμύριο; Για σταθείτε. Η διαφορά χωρητικότητας είναι γύρω στις 20 χιλιάδες θέσεις.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5953 στις: Τετ 13 Φεβ 2019 09:44 »
O αγώνας είναι μέσα στην έδρα του ΠΑΣ. Το να πάει, να παίξει τον τελευταίο αγώνα της, στην πόλη του δυνητικά πρωταθλητή, για το κέρδος το αφήνω ασχολίαστο. Με την λογική του χρήματος, θα έπρεπε φέτος στους εντός έδρας αγώνες, να δώσουμε εισιτήρια, και στους φιλοξενούμενους κάτι το οποίο, δεν κάναμε. Αρα το επιχείρημα του να κερδίσει η ομάδα, δεν στέκει απο την στιγμή που έχουμε χασούρα οικονομική.

Το επιχείρημα της επένδυσης των χρημάτων, επίσης δεν είναι θεωρητικό, αλλά πραγματικό. Επένδυση στην ομάδα δεν έχει γίνει καμία.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΣ, τόσα χρόνια βλέπουμε, μια διοίκηση που απαξιώνει το προϊόν της, οπότε, εαν το δεί κάποιος καθαρά οικονομικά, η ίδια η διοίκηση δεν κάνει κάτι, για να προσελκύσει νέους πελάτες.

Τα έξοδα για την μετακίνηση θα μας τα βάλει η διοίκηση? Το φαγητό? Την διανυκτέρευση? Αγοράσαμε διαρκείας για να βλέπουμε τα παιχνίδα στην έδρα μας. ΑΝ η διοίκηση θέλει να κάνει την ομάδα περιοδεύων θίασο, δικαίωμά της. Δικαιωμά μας μετά είναι να την απαξιώσουμε πιο πολύ.

ΥΓ. Έχω και άλλη πρόταση. Ολα τα παιχνίδια τα εμπορικά στην έδρα μας, να τα κάνουμε στην έδρα του αντιπάλου. Πιο πολλά χρήματα θα μαζεύουμε.
....

Αποσυνδεδεμένος pasktdl

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5954 στις: Τετ 13 Φεβ 2019 09:46 »
Έχεις δίκιο αδερφέ, έλεος με τους κολλιμένους γιαννενάρες που θέλουνε να παίξουνε Ζωσιμάδες. Λες και δεν έχουμε ξαναπαίξει ή δε θα ξαναπέξουμε ξέρω γω... οτινάναι τωρα... για ένα αγώνα...

Εγώ προτίνω να εκμεταλευτούμε όσο μπορούμε ότι ο φύλος τους προεδρου μας παίρνει προτάθλημα! Ποιος ξερει πότε θα τον ξαναφήσει το κατεστημένο της αθήνας. Μην αφίσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη! Να οργανώσουμε μια καλή εκδρομή (οπος παλια) και να τους πάμε πίτες και τσίπουρα για τους πανηγιρισμους. Όσοι από εμάς μπορούνε να φέρουνε μαζί και καμια αδερφή ή κόρη η πιο μεγαλοι γιατι τα "μετά" τους πανηγιρισμους!

ενοειτε ε όλα με το αζημίωτο! μη μας περάσουνε και για μαλάκες... και όλα τα έσοδα να μπουνε σε κουμπαρά και να τα παρει ο χριστοβασίλης να κανει μεταγραφαρες! ξεκολατε!

Αποσυνδεδεμένος stefpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5955 στις: Τετ 13 Φεβ 2019 09:58 »
Αν γίνει αυτό,  ΜΟΝΟ αυτός με την κ. Χαρίκλεια και τον Παναγιωτάκη θα κόβουν εισιτήριο στο Ζωσιμάδες του χρόνου...
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5956 στις: Τετ 13 Φεβ 2019 10:06 »
Ηδη ακουγεται απο Θεσσαλονικη πλευρα για Καυτατζογλειο

Εκει το παει το θεμα το βλημα ο χοντρος
Αν εχουμε σωθει ειναι οχι απλα ΣΩΣΤΗ αλλα και ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ κινηση. Θα ειχαμε ανετα εισροη τουλαχιστον 500.000 ευρω για την ενισχυση της ομαδας το καλοκαιρι.
Δε σε ξέρω αλλά θα ήμουν πολύ περίεργος να σε γνωρίσω. Ούτε ο γιός του χριστοβασίλη δεν το υποστηρίζει τόσο.
Πιστεύω κι ο ίδιος ο χριστοβασίλης που σκέφτεται την αλλαγή έδρας θα έχει και δεύτερες σκέψεις και δε θα είναι τόσο σίγουρος σαν κι εσένα.

Όπως το είπε κι ο pasktdl και πίτες κι αδερφές κι αν δε φτάνουν να στηθούμε κι εμείς.
Λεφτά είναι αυτά!
Τι ΠΑΣ και τι ιστορίες και τι ρετσινιες και μαλακίες ΛΕΦΤΑ!!

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5957 στις: Τετ 13 Φεβ 2019 10:07 »
O αγώνας είναι μέσα στην έδρα του ΠΑΣ. Το να πάει, να παίξει τον τελευταίο αγώνα της, στην πόλη του δυνητικά πρωταθλητή, για το κέρδος το αφήνω ασχολίαστο. Με την λογική του χρήματος, θα έπρεπε φέτος στους εντός έδρας αγώνες, να δώσουμε εισιτήρια, και στους φιλοξενούμενους κάτι το οποίο, δεν κάναμε. Αρα το επιχείρημα του να κερδίσει η ομάδα, δεν στέκει απο την στιγμή που έχουμε χασούρα οικονομική.

Το επιχείρημα της επένδυσης των χρημάτων, επίσης δεν είναι θεωρητικό, αλλά πραγματικό. Επένδυση στην ομάδα δεν έχει γίνει καμία.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΣ, τόσα χρόνια βλέπουμε, μια διοίκηση που απαξιώνει το προϊόν της, οπότε, εαν το δεί κάποιος καθαρά οικονομικά, η ίδια η διοίκηση δεν κάνει κάτι, για να προσελκύσει νέους πελάτες.

Τα έξοδα για την μετακίνηση θα μας τα βάλει η διοίκηση? Το φαγητό? Την διανυκτέρευση? Αγοράσαμε διαρκείας για να βλέπουμε τα παιχνίδα στην έδρα μας. ΑΝ η διοίκηση θέλει να κάνει την ομάδα περιοδεύων θίασο, δικαίωμά της. Δικαιωμά μας μετά είναι να την απαξιώσουμε πιο πολύ.

ΥΓ. Έχω και άλλη πρόταση. Ολα τα παιχνίδια τα εμπορικά στην έδρα μας, να τα κάνουμε στην έδρα του αντιπάλου. Πιο πολλά χρήματα θα μαζεύουμε.
Λογικα αλματα. Μιλαμε για ενα ματς, το τελευταιο και με τη προϋποθεση οτι ολα θα εχουν ηδη κριθει. Οτι δε θα επηρρεαζεται τιποτα ουτε για τον ΠΑΟΚ, ουτε για εμας. Και φυσικα με την προβλεψη αποζημιωσης για οσους πηραν διαρκειας ή και παροχη προς αυτους της μετακινησης στη Θεσσαλονικη για το ματς.

Υ.Γ. πού το βρήκατε το μισό εκατομμύριο; Για σταθείτε. Η διαφορά χωρητικότητας είναι γύρω στις 20 χιλιάδες θέσεις.
25 ευρω γενικη εισοδος και συμφωνια με ΠΑΟΚ οτι θα πληρωσει την οποια εφορια. Δε θα εβγαινε το ποσο λες;
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 13 Φεβ 2019 17:34 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5958 στις: Τετ 13 Φεβ 2019 10:13 »
Γιατί μόνο 25, γιορτή θα έχουν, τουλάχιστον 40€..

....

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5959 στις: Τετ 13 Φεβ 2019 10:17 »
Τα 3 τα δικα μου θα παρει.

Με ντου θα μπουνε και θα τον παρουν σβαρα.
Αφου δεν τον πηραμε σβαρα εμεις τοσα χρονια ας κανει την αλλαγη εδρας, να τον παρουν αυτοι.
Του αξιζει.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5960 στις: Τετ 13 Φεβ 2019 10:22 »
Οποιος δεν εχει μια αλλα θελει να ζει παραπανω απο τις δυνατοτητες του γιατι θεωρει πως του χρωσταει ο Θεος, αυτος ειναι καταδικασμενος να βγαλει στο κλαρι τη μανα κ την αδερφη του. Κατι καλομαθημενα που αν τα γυρισεις αναποδα δε θα πεσει διλεπτο κατω αλλα θελουν απο τον πατερα να τους παρει iphone. Η σκληρη εποχη θελει σκληρες αποφασεις. Τα περι αξιοπρεπειας δε με αγγιζουν εμενα, τα δωριζω σε αυτους που ανεχονται να γραφεται ανακοινωση που την ομαδα τους την περιγραφει ως παραρτημα-τι να πουν μετα αυτοι για μανες κι αδερφες αυτοι που μονοι τους πουλανε την ομαδα τους να το παιζουν τιμητες... Στο τελος θα καμωθουν οτι δε πανηγυριζουν τα γκολ του Μανου και του Αθανασιαδη γιατι θιγεται η μεγαλη τους αξιοπρεπεια

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5961 στις: Τετ 13 Φεβ 2019 10:24 »
Το καταλαβαμε οτι τα περι αξιοπρεπειας δεν σε αγγιζουν μην αγχωνεσαι.

Δεν μου απαντησες ομως.
Αν τελικα κανουν ντου 40.000 ορκ και τα εισητηρια που κοψει ειναι 10.000 τι θα εχει γινει?
Επισης αυτο που λες να του πληρωσει ο αλλος την εφορια ειναι παρανομο.
Εμενα μου εχω πχ διαρκειας λες να μου βαλει τα εξοδα. Δηλαδη μονο το χρημα ειναι το προβλημα? Το οτι θα ειμαι υποτιθεται εντος εδρας σε ενα γηπεδο με 50.000 ορκ δεν σε προβληματιζει?

Ειλικρινα αν τρολαρεις εισαι μεγαλος μαγκας. Αν τα λες σοβαρα λυπαμαι

Υγ. Οποιος θελει να κανει ζωη καλυτερη απο τις δυνατοτητες που εχει αυτη τη στιγμη παλευει, αγωνιζεται και παιρνει δυσκολες αλλα αξιοπρεπεις αποφασεις. Δεν βγαζει ουτε τη μανα του ουτε την αδερφη στο κλαρι ουτε καθεται να τον πηδηξουν.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 13 Φεβ 2019 10:29 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5962 στις: Τετ 13 Φεβ 2019 10:27 »
Να αναλαβεις τη διαπραγματευση, σε στηριζω

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5963 στις: Τετ 13 Φεβ 2019 10:32 »
Οποιος δεν εχει μια αλλα θελει να ζει παραπανω απο τις δυνατοτητες του γιατι θεωρει πως του χρωσταει ο Θεος, αυτος ειναι καταδικασμενος να βγαλει στο κλαρι τη μανα κ την αδερφη του. Κατι καλομαθημενα που αν τα γυρισεις αναποδα δε θα πεσει διλεπτο κατω αλλα θελουν απο τον πατερα να τους παρει iphone.
Μπορούμε να υποθέσουμε πως εννοείς ότι ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα φτωχή που θέλει παραπάνω απο ότι μπορεί να φτάσει οπότε ας κάνει ότι είναι δυνατόν (ηθικό - ανήθικο) αρκεί να πετύχει το στόχο του που είναι ας πούμε μια καλή μεταγραφή.

Μου αρέσει που τα λες ειρωνικά αλλά είναι όσα πιστεύεις.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5964 στις: Τετ 13 Φεβ 2019 10:34 »
Το καταλαβαμε οτι τα περι αξιοπρεπειας δεν σε αγγιζουν μην αγχωνεσαι.

Δεν μου απαντησες ομως.
Αν τελικα κανουν ντου 40.000 ορκ και τα εισητηρια που κοψει ειναι 10.000 τι θα εχει γινει?
Επισης αυτο που λες να του πληρωσει ο αλλος την εφορια ειναι παρανομο.
Εμενα μου εχω πχ διαρκειας λες να μου βαλει τα εξοδα. Δηλαδη μονο το χρημα ειναι το προβλημα? Το οτι θα ειμαι υποτιθεται εντος εδρας σε ενα γηπεδο με 50.000 ορκ δεν σε προβληματιζει?

Ειλικρινα αν τρολαρεις εισαι μεγαλος μαγκας. Αν τα λες σοβαρα λυπαμαι
Δε σου μιλησα μονο για κοστος μετακινησης αλλα κ για αποζημιωση που αγορασες εισιτηριο διαρκειας. Τα υπολοιπα λυνονται. Και να κατσεις σε συγκεκριμενο μερος και τα εισιτηρια να τα παρει ο ΠΑΟΚ να τα διαθεσει και να προπληρωθουν απο αυτον. Λυσεις υπαρχουν

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5965 στις: Τετ 13 Φεβ 2019 10:35 »
Περιμένετε να σωθούμε πρώτα και μετά ασχοληθείτε με το τελευταίο ματς, τώρα απαιτείται συστράτευση για να σωθεί η ομάδα εκτός αν επιθυμείτε να πέσει η ομάδα μήπως και φύγει ο πρόεδρος, κάτι που δεν είναι και περίεργο μετά τα όσα έχει κάνει ο πρόεδρος.
Πάντως η ομάδα τα τελευταία χρόνια δεν είχε διοίκηση αντάξια της ιστορίας της και του λαού της. Τι να πρωτοθυμηθούμε Χρηστίδης, Γκλίναβος, Κολέμπας, Παπαδόπουλος, Κούγιας, καθένας για τους δικούς του λόγους δεν μπορούσε.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5966 στις: Τετ 13 Φεβ 2019 10:36 »
Να αναλαβεις τη διαπραγματευση, σε στηριζω

Εγινε, φέρε με σε επαφή, αλλά φυσικά με το αζημιώτο!
....

Αποσυνδεδεμένος pasktdl

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5967 στις: Τετ 13 Φεβ 2019 10:39 »
α μπραβο ov1950 τωρα τα λες καλα...ήμαστε και συνομιλικοι μηπως ήμασταν και σημμαθητες;
με αξιοπρεπεια δε χορτασε κανεις! μονο εμας εδω στν ηπειρο μας κοροιδευανε τοσα χρονια για αξιοπρεπειες και περηφανιες... και που φτασαμε; ημαστε οι τελεφταιοι στην ευρωπη!!!! πιοι εμεις που καποτες δεν ηχαμε τι να τα κανουμε τα χρυσαφια... γιαννενα πρωτα σταρματα στα γροσα και στα γραματα!
αμα δε στροσεις κολο να δουλεψεις να κανεις και τα απαρετητα σουξου μουξου με αυτους που εχουν τη διναμη πως περιμενης να πας μπροστα; με ανακοινοσεις οπως τα λες και συ; η ζωη ειναι σκληρη μια χαρα ταλες. εμεις εδο ηχαμε καλομαθει να καθομαστε πανο στα βουνα και να μας τα χουνε ολα ετημα. και μετα θα σκισουμε και κανα καλτσονι αμα πεξουμε ενα αγωνα καυκατζογλιο λες και θα φιγουν οι ζωσιμαδες απτα γιαννενα.αντε.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5968 στις: Τετ 13 Φεβ 2019 10:41 »
Οποιος δεν εχει μια αλλα θελει να ζει παραπανω απο τις δυνατοτητες του γιατι θεωρει πως του χρωσταει ο Θεος, αυτος ειναι καταδικασμενος να βγαλει στο κλαρι τη μανα κ την αδερφη του. Κατι καλομαθημενα που αν τα γυρισεις αναποδα δε θα πεσει διλεπτο κατω αλλα θελουν απο τον πατερα να τους παρει iphone.
Μπορούμε να υποθέσουμε πως εννοείς ότι ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα φτωχή που θέλει παραπάνω απο ότι μπορεί να φτάσει οπότε ας κάνει ότι είναι δυνατόν (ηθικό - ανήθικο) αρκεί να πετύχει το στόχο του που είναι ας πούμε μια καλή μεταγραφή.

Εγώ αυτό που θέλω είναι να έχει η ομάδα περισσότερες δυνατότητες. Υποθέσεις να κάνεις γι' αυτούς που από τη μια  δεν κάνουν τίποτε για να έχει περισσότερες δυνατότητες η ομάδα τους κι από την άλλη φωνάζουν για μεταγραφές

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5969 στις: Τετ 13 Φεβ 2019 10:45 »
Επίσης, όντως προτείνω, σε όσους αγοράσουν διαρκείας την επόμενη σεζόν, και επειδή για περισσότερα κέρδη, τα παιχνίδια, με τις "μεγάλες" ομάδες, θα γίνονται στα γήπεδά του, να προσφέρεται πακέτο,διανυκτέρευση και φαγητό για 2 άτομα.

"Μεγάλες" ομάδες: παοκ, παο, οσφπ, αεκ, λαρισα, οφη, αρης

....

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5970 στις: Τετ 13 Φεβ 2019 10:49 »
α μπραβο ov1950 τωρα τα λες καλα...ήμαστε και συνομιλικοι μηπως ήμασταν και σημμαθητες;
με αξιοπρεπεια δε χορτασε κανεις! μονο εμας εδω στν ηπειρο μας κοροιδευανε τοσα χρονια για αξιοπρεπειες και περηφανιες... και που φτασαμε; ημαστε οι τελεφταιοι στην ευρωπη!!!! πιοι εμεις που καποτες δεν ηχαμε τι να τα κανουμε τα χρυσαφια... γιαννενα πρωτα σταρματα στα γροσα και στα γραματα!
αμα δε στροσεις κολο να δουλεψεις να κανεις και τα απαρετητα σουξου μουξου με αυτους που εχουν τη διναμη πως περιμενης να πας μπροστα; με ανακοινοσεις οπως τα λες και συ; η ζωη ειναι σκληρη μια χαρα ταλες. εμεις εδο ηχαμε καλομαθει να καθομαστε πανο στα βουνα και να μας τα χουνε ολα ετημα. και μετα θα σκισουμε και κανα καλτσονι αμα πεξουμε ενα αγωνα καυκατζογλιο λες και θα φιγουν οι ζωσιμαδες απτα γιαννενα.αντε.
Αυτό το έκαναν όσοι δεν καθόταν στο κονάκι τους να μεμψιμοιρούν παίζοντας με τα χαλίκια αλλά αυτοί που δεν σκιαζόντουσαν να φτάσουν ως τη Βιέννη και την Οδησσό προκειμένου να αλλάξουν τη μοίρα τους, τη μοίρα των οικογενειών τους και τη μοίρα του τόπου τους.
Η εικόνα στις κερκίδες κάθε αγωνιστική φανερώνει πόσο σκληραγωγημένοι και πόσοι πολλοί είναι διάφοροι "περήφανοι"

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5971 στις: Τετ 13 Φεβ 2019 10:56 »

Εγώ αυτό που θέλω είναι να έχει η ομάδα περισσότερες δυνατότητες. Υποθέσεις να κάνεις γι' αυτούς που από τη μια  δεν κάνουν τίποτε για να έχει περισσότερες δυνατότητες η ομάδα τους κι από την άλλη φωνάζουν για μεταγραφές
Το κατάλαβα ότι θες να έχει περισσότερες δυνατότητες αλλά το θέμα είναι με τι τρόπο;
Αν έρθει κάποιος πλούσιος και σου έλεγε θέλω τη γυναίκα σου για ένα βράδυ και θα σου δώσω μισό εκατομμύριο θα την έδινες;
Το εύκολο χρήμα μπορείς να το βρεις με πολλούς τρόπους.
Είναι τι προτεραιότητες βάζει ο κάθε ένας στη ζωή του.

Ένας οπαδός δεν μπορεί να κάνει και πολλά για την οικονομική ενίσχυση μιας ομάδας.
Όταν βλέπεις όμως μια ομάδα να έχει αρκετά έσοδα θες να γίνουν και κάποιες επενδύσεις, όπως θες και τον πρόεδρο σου να δείξει μια φορά ότι σε σέβεται σαν οπαδό αλλά σέβεται και την ιστορία της ομάδας και του τόπου που αυτή η ομάδα αντιπροσωπεύει.

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5972 στις: Τετ 13 Φεβ 2019 11:09 »
Πάντως νομίζω ότι τζάμπα μιλάμε.

Αυτό που με πολύ ευκολία υποστηρίζει ο φίλος OV1950 (και στο οποίο φυσικά και διαφωνώ), είμαι σίγουρος ότι δε θα το τολμήσει ο ΧΒ. Όσο και να το θέλει, όσο και να θέλει να τσεπώσει το χρήμα (και όχι φυσικά να το επενδύσει στην ομάδα), βλέπει τον κίνδυνο να τον πάρουν με τις πέτρες ή στο ψιλό όλα τα Γιάννενα αλλά και όλη η Ελλάδα και δε θα το τολμήσει. Συμφωνώ σε όλα όσα γράφετε ότι στο βωμό του εύκολου χρήματος (για την τσέπη του προέδρου, όχι για τον ΠΑΣ) δε γίνεται να θυσιάσεις τα πάντα.

Το θέμα με ένα τρόπο αντιμετωπίζεται. Το υπενθυμίζεις από τώρα για να ξέρουν και οι Βόρειοι ούγκανοι ότι δεν πρόκειται να τους δοθεί ούτε ένα εισιτήριο στους Ζωσιμάδες, σύμφωνα με την απόφαση που πήρες και τήρησες για όλους τους άλλους φέτος, το τηρείς κατά γράμμα, αφήνοντας τις ηλίθιες δικαιολογίες του τύπου  "μα η αστυνομία έφταιγε" και ο μΠΑΟΚ κάνει την γιορτή του την προτελευταία αγωνιστική στην Τούμπα με τον Λεβαδειακό.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5973 στις: Τετ 13 Φεβ 2019 11:20 »
1ον. Απαγορεύεται το να παίξεις σε άλλη έδρα που δεν έχεις καν δηλώσει για το πρωτάθλημα. 2η έδρα έχουμε δηλώσει. Δεν θυμάμαι ποιά.
2ον. Πως ov1950 είσαι βέβαιος οτι θα επιτρέψουν οι άλλες ομάδες που θα είναι από κάτω μας στη βαθμολογία να υπάρξει αλλίωση του πρωταθλήματος, γιατί αυτό που λες είναι αλλοίωση, ας είναι και στην τελευταία αγωνιστική. Και η αλλοίωση τιμωρείται.
3ον. Ξυπνάω και γώ αύριο το πρωί και γράφω σε site ως σχόλιο οτι ο ΠΑΣ σκέφτεται να γίνει το παιχνίδι στο καυτατζόγλειο. Ξέρεις πόσα παόκια θα το αναπαράγουν σε dt και θα γίνει η φήμη της ημέρας;
4ον Γήπεδο έχουμε. Είναι το ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ. Σε αυτούς που δεν αρέσει να δώσουν λεφτά, να φτιαχτεί καινούργιο. Και τα εισιτήρια παραμένουν στο 10-20% του συνόλου των εσόδων της ομάδας. Δεν θα'αλλάξει το ποσοστό από ένα αγώνα. Ούτε θα σωθεί η ομάδα.
Πόσο κακό κάνει αυτή η φήμη στο πρότελευταίο ματς της ομάδας εντός έδρας;

Αποσυνδεδεμένος Proctor

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5974 στις: Τετ 13 Φεβ 2019 11:39 »
Κύριε πρόεδρε:
Έστω λοιπόν ότι πέρυσι και φέτος πήρα διαρκείας μόνο για να δω τους μεγάλους στους Ζωσιμάδες, χωρίς να με ενδιαφέρει η κερκίδα ή να είμαι Πασολές. Γούστο μου θα ήταν και πάμε παρακάτω.
Πέρυσι με έδιωξες από το γήπεδο που πλημμύρισε με Ορκ και δεν μπόρεσα να δω το μεγάλο Παοκ. Σου τη χάρισα γιατί ήταν η 1η φορά. Αν μου κάνεις το ίδιο κακό φέτος να μην δω το Βαρέλα λάιβ, θα σου τραβήξω μια ξεγυρισμένη μήνυση. Εκτός αν μου στείλεις λίαρ τζετ να με πάρει να με πάει Σαλονίκη, αφού το εισιτήριο δεν το αγόρασα για να τραβιέμαι με πούλμαν. Είμαι μοδάτος αδερφέ.
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.