Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368385 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6025 στις: Πεμ 14 Φεβ 2019 10:37 »
Πρόεδρε μην ακούς κανέναν.Συνέχισε την κονόμα και το παντελόνιασμα  και άσε τους παγουράδες να φωνάζουν.Ποιο Καυταντζόγλειο και μαλακίες.Μέσα στην Τούμπα να παίξουμε.Ότι θέλει ο Ιβάν ο φίλος μας.Που ξέρεις;Μετά το Μακεδονία Palace μπορεί να σου αναθέσει και κανένα άλλο μπογιάτισμα.Άρχοντααααααα.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6026 στις: Πεμ 14 Φεβ 2019 13:24 »
Και φυσικά να κάνει επενδύσεις η εταιρεία, για να έχει ελκυστικό προϊόν....Ετσι δεν πρέπει?
Είσαι αρκούντως διαφωτιστικός στο ότι όταν θέμα πάει στη τσέπη και τη προσφορά του καθενός ατομικά, τότε για σένα ο "λαός που είναι ο ΠΑΣ" μετατρέπεται σε "πελάτη του ΠΑΣ".  Δε θα πω ότι δεν το περίμενα

Αν διαβάζεις προσεκτικά, τι γράφω σε όλα τα post μου, τότε θα δείς, οτι απομονώνεις αυτά που σε συμφέρουν.

Ξαναλέω οτι ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ η ομάδα επειδή είναι επιχείρηση πρέπει να έχει σκοπό το κέρδος (και το κοστολόγησες περίπου στα 500.000 στο τελευταίο παιχνίδι). Σου είπα και δεν μου απάντησες βέβαια σε προηγούμενα μυνήματα:
α.Πώς θα καλύψεις τα έξοδα μετακίνησης μου και της γυναίκας μου στην Θεσ/νική, και όλων των άλλων που θέλουν να πάνε.
β.Πως θα με αποζημιώσει, διότι το διαρκείας έχει να κάνει με αγώνες στην έδρα μου, και όχι να χάνω 1 ημέρα απο την δουλειά μου, στον δρόμο, και μέσα στο γήπεδο με όλους τους ουγκάνους, με όλους τους κινδύνους που συνεπάγεται.
γ. Ειπα οτι αφού θεωρείς ΕΣΥ την ομάδα, επιχείρηση με σκοπό το κέρδος, τότε και εγώ ορμώμενος από αυτό έγραψα την πρότασή μου, που έχεις κάνει quote. Αρα η ερώτηση μου έχει να κάνει καθαρά με τις δικές σου απόψεις και όχι με τις δικές μου. Μην παρερμηνευεις κατά το δοκούν τα λεγόμενά μου.

Και κάτι τελευταίο...Δεν απαντάς σε τίποτα. Απλά γράφεις για να γίνεται κουβέντα!
....

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6027 στις: Πεμ 14 Φεβ 2019 14:55 »
Στην Αγγλία υπάρχει μια πόλη η Shrewsbury. Η πόλη έχει τουλάχιστον κατά 30-40% λιγότερους κατοίκους από τα Γιάννινα (στην Αγγλία με τους αρκετά περισσότερους κατοίκους απ' ότι η Ελλάδα). Η ομώνυμη ομάδα αγωνίζεται τα 4 τελευταία χρόνια στην Γ' Εθνική (League 1) και φέτος είναι από τις πρώτες υποψήφιες για υποβιβασμό έχοντας τη τρίτη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία με 33 γκολ (έχει φάει 43). Με απόλυτα αντικειμενικό τρόπο κανείς δε θα τολμούσε να ισχυριστεί ότι μαγεύει με το ποδοσφαιρικό θέαμα που παρουσιάζει.
Τα στοιχεία λένε:

Αξία που δίνει το transfermarkt στη Shrewsbury: 4,43 εκατομμύρια ευρώ
Μ.Ο. εισιτηρίων: 6.152
Αξία που δίνει το transfermarkt σε καθεμιά από τις δυο ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής τους (Premier League): 1 δισεκατομμύριο ευρώ (λίγο πάνω η Σίτυ, λίγο κάτω η Λίβερπουλ)
.

Στην Ελλάδα, τα στοιχεία λένε για τον ΠΑΣ που αγωνίζεται στην Α' Εθνική κατηγορία:

Αξία που δίνει το transfermarkt: 10,28 εκατομμύρια ευρώ
Μ.Ο. εισιτηρίων: 2.732
(http://www.superleaguegreece.net/el/schedule)
Αξία που δίνει το transfermarkt σε καθεμιά από τις 2 διεκδικήτριες ομάδες για τον τίτλο της Α΄Εθνικής: 64 εκατομμύρια ευρώ.

Η σύγκριση είναι καταλυτική και καθόλου αξιοπρεπής. Δε χρειάζεται να πω εις βάρος ποιων.

------

Κάποιοι θέλουν πρώτα να γίνουν ακριβές μεταγραφές και μετά να πάνε στο γήπεδο (πολύ ο πόνος, το αίμα και ο ιδρώτας λέμε).
Όταν παλιότερα γινόταν τέτοιες μεταγραφές, χειροκροτούσαν. Όταν (και) εξαιτίας αυτών των μεταγραφών συσσωρεύτηκαν χρέη (και μάλιστα σε καιρό κρίσης), τα χρέη δεν τους αρέσουν (συνέπεια-όλα κι όλα).
Όταν για να αποπληρωθούν τα χρέη μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον και να σταθεί όρθια η ομάδα επιλέγεται (με το ανάλογο ρίσκο από χρονιά σε χρονιά) το μοντέλο "αγοράζω φτηνά ώστε να πουλήσω ακριβά", το μοντέλο δεν τους αρέσει γιατί "ντροπή να πουλάς-θέλουμε πορεία-Ξάνθη ή χωριάτες θα γίνουμε;" (υπευθυνότητα και πλάνο δηλαδή).
Όταν το χέρι στη τσέπη δεν βάζουν για την ομάδα τους αλλά υπάρχει το σενάριο, χωρίς να βλαφτεί κανείς, να έρθει στην ομάδα τους ένα σημαντικό ποσό για την ενίσχυσή της θυμούνται την αξιοπρέπεια.
Η αξιοπρέπεια βρίσκεται στις κερκίδες και όχι στη τζάμπα μαγκιά. Φυσικά σε όσους οι ίδιοι γράφουν "ναι στη δημιουργική καταστροφή της Β' Εθνικής" και σε όσους περιγράφουν την ίδια τους την ομάδα ως παράρτημα όλα τα παραπάνω είναι αδιάφορα και είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κανείς το γιατί.

ΥΓ. Επειδή κάποιος λέει ότι δεν απαντάω, την ώρα που έχω απαντήσει. Σε ένα σενάριο όπου όλα θα έχουν κριθεί, η ομάδα βάζει πούλμαν για να μεταβεί όποιος θέλει και να καθίσει σε συγκεκριμένο κομμάτι της εξέδρας χωριστά από τους αντίπαλους, αποζημιώνει όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας κατά το 50% του ποσού που είχαν καταβάλει πριν ξεκινήσει η σεζόν και ταυτόχρονα βάζει στο ταμείο της ένα μεγάλο καθαρό ποσό (πχ 500.000) που θα δεσμευτεί ότι θα πάει προσθετικά στο μπάτζετ που προορίζεται για την ενίσχυσή της, τότε, έγραψα ότι αυτό το σενάριο, όχι μόνο θα ήταν θεμιτό αλλά και επιβεβλημένο. Έγνοια οφείλει να είναι η ενίσχυση της ομάδας και όχι η προπαγάνδα κι ο σανός του κάθε αντίπαλου.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6028 στις: Πεμ 14 Φεβ 2019 15:14 »
Θέλω να απολογηθώ στον OV1950 γιατί φέρω ευθύνη ως διαχειριστής που άφησα να υπάρχουν σχόλια εναντίον του, επειδή εξέφρασε μια άποψη.
Το να διαφωνείς με κάποιον είναι θεμιτό.
Το να θέλεις να τον καταστρέψεις/εξαφανίσεις μόνο και μόνο επειδή διαφωνείς είναι πάρα πολύ άσχημο και δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται σε ένα φόρουμ.
Δεν γίνεται να μπαίνει ο άλλος να γράφει για τον ΠΑΣ, στο φόρουμ των οπαδών του ΠΑΣ και να κατηγορείται ότι δεν είναι ΠΑΣ, αλλά κάτι άλλο...

Δεν μπορώ να είμαι συνεχώς online και εννοείται πως αυτά τα απαράδεκτα σχόλια, θα είχαν σβηστεί πάραυτα.

Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει και πάρα πολύ, αλλά η Ελλάδα είναι ακόμα, μία χώρα που υπάρχει ελευθερία λόγου, η Χούντα τελείωσε το 1974 και οι όποιοι 'αντιφρονούντες' δεν εξορίζονται, δεν φυλακίζονται, δεν βασανίζονται και δεν 'εξαφανίζονται'.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6029 στις: Πεμ 14 Φεβ 2019 15:17 »
Κι αν είχαν και λίγο επιχειρηματικό μυαλό εκεί στην αγγλία μπορούσαν να βγάλουν πολλά.

Κληρώνεται η Shrewsbury με σίτι στο κύπελλο εντός.
Κανονίζει με την σίτι αφού δεν έχει ελπίδα να περάσει ούτε να πάρει το κύπελλο και πάνε και παίζουν σαν να είναι εντός έδρας στο γήπεδο της σίτι.
Μαζεύουν και πληρώνουν στους 6 χιλιάδες φιλάθλους της τα εισιτήρια για να πάνε εκεί.
Γεμίζει το γήπεδο με 50.000 κόσμο με μέσο όρο εισιτηρίου 100 ευρώ.

Σε ένα βράδυ βγάζουν 5.000.000 παραπάνω δηλαδή απο ότι αξίζουν σαν ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6030 στις: Πεμ 14 Φεβ 2019 15:31 »
OV1950 θα προσπαθησω να στο εξηγησω για αλλη μια φορα αλλα θα ειναι η τελευταια προσπαθεια απο εμενα.

Μεχρι τωρα ο Χριστοβασιλης πουλησε χοντρικα πανω κατω:
Χαριση κοροβεση βελλιδη  1.000.000
Κουτρη. 150.000
Τσουκαλα. 150.000
Κοντε 1.000.000
Μαυροπανο 2.150.000
Κολοβετσιος ??? Δεν θυμαμαι ποσο
Οικονομου ?? Γυρω στα 200 δε θυμαμαι

Πανω κατω σου λεω τωρα δεν θυμαμαι ακριβως τα ποσα.
Γυρω στα 4.500.000 βγαινουν αυτα
Βαλε και καμια 200.000 χιλιαδες απο το γιουροπα
Παμε στα 4.700.000 συν τον κολοβετσιο και τον οικονομου νομιζω περναμε τα 5 εκατομμυρια

Ποσα απο τα παραπανω χρηματα επενδυσε η ομαδα ξανα για μεταγραφες και ενισχυση του ροστερ?
Τι σε κανει να πιστευεις πως οποιοδηποτε εξτρα εσοδο θα παει στην αναπτυξη της ομαδας?

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6031 στις: Πεμ 14 Φεβ 2019 15:38 »
Αφού κ κάποιος έχει απαντήσει, και έχει δίκιο τότε σταματάω γιατί δεν έχει νόημα
Απαλ αναφέρω Γενικά οτι:
Το διάρκειας είναι εισιτήριο για το σπίτι μου, την έδρα μου. Έχω σταματήσει το πούλμαν από τότε που ήμουν φοιτητής.
Όταν αγόρασα το διάρκειας έχω τις υποχρεώσεις μου αλλά και τις απαιτήσεις μου.

Το να συγκρίνω πρωταθλημα Αγγλίας με Ελλάδας, είναι σαν να συγκρίνω την π...α με την βούρτσα.
Και από εμένα τέλος στην κουβέντα  γιατί δεν έχει νόημα.

Ό καθένας πράττει και κρίνεται.

....

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #6032 στις: Πεμ 14 Φεβ 2019 16:01 »
Όταν το χέρι στη τσέπη δεν βάζουν για την ομάδα τους αλλά υπάρχει το σενάριο, χωρίς να βλαφτεί κανείς, να έρθει στην ομάδα τους ένα σημαντικό ποσό για την ενίσχυσή της θυμούνται την αξιοπρέπεια.

Κατ΄αρχάς το πρώτο μέρος της φράσης είναι λάθος, αφού ο οπαδός έχει βάλει το χέρι στην τσέπη του με τα διαρκείας, εισιτήρια, μπουτίκ, κλπ.
Όσο για το υπόλοιπο σύνταυρε, το 'χωρίς να βλαφτεί κανείς' είναι επίσης λάθος. Ο σκοπός (αύξηση εσόδων) δεν αγιάζει πάντα τα μέσα (γήπεδο Θεσ/νίκης).  Είναι θεμιτό να αγοράζεις φτηνά, να σου βγαίνουν οι παίκτες και να τους πουλάς ακριβά όπως είπες. ΔΕΝ είναι θεμιτό όμως το να ξεσπιτώνεσαι με κίνδυνο να χειροτερέψεις την ήδη σπιλωμένη σου εικόνα. Και επιχειρηματικά δεν στέκει αυτό αφού κινδυνεύεις να σου φύγουν κι άλλοι 'πελάτες'.
Ο απλός οπαδός δεν μπορεί να τα βλέπει στυγνά και επιχειρηματικά όπως ο πρόεδρος (και εσύ ενδεχομένως). Αλλιώς άμα είναι να υποστηρίξουμε ομάδες με μεγάλο μπάτζετ και έσοδα (γαύροι, κλπ) και να ξεχάσουμε το αίσθημα που μας συνδέει με μια ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6033 στις: Πεμ 14 Φεβ 2019 16:32 »
Pagourenko, τα χρήματα που αναφέρεις αποπλήρωσαν ένα μέρος των χρεών που δημιουργήθηκαν την πρώτη τριετία Χριστοβασίλη.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6034 στις: Πεμ 14 Φεβ 2019 16:45 »
Χρεη τα οποια δεν υπαρχει καμια δικαιολογια να δημιουργηθηκαν σε μια ομαδα που ειχε τουλαχιατον 1,5 εκατομμυριο εσοδα καθε χρονο απο τηλεοπτικα και χορηγιες.
Εκτος αν μας κοστισε ο ζαιρι και ο ελευθεροπουλος 10 εκατομμυρια + 1,5 εκατομμυριο εσοδα για καθε χρονια.

Δεν βγαινουν τα νουμερα με τιποτα. Ουτε κατα προσεγγιση.

Αλλα αυτο το θεμα ειναι πολυσυζητημενο. Ας μη το ανοιξουμε ξανα 3 μερες πριν το ματς με τον ατρομητο
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 14 Φεβ 2019 16:50 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6035 στις: Πεμ 14 Φεβ 2019 17:33 »
Πρόεδρε μην ακούς κανέναν.Συνέχισε την κονόμα και το παντελόνιασμα  και άσε τους παγουράδες να φωνάζουν.Ποιο Καυταντζόγλειο και μαλακίες.Μέσα στην Τούμπα να παίξουμε.Ότι θέλει ο Ιβάν ο φίλος μας.Που ξέρεις;Μετά το Μακεδονία Palace μπορεί να σου αναθέσει και κανένα άλλο μπογιάτισμα.Άρχοντααααααα.
Δεν πήρε καμιά δουλειά στο Μακεδονία.Ο ανταγωνιστής του πήρε την δουλειά.Το χρώμα σχόλασε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6036 στις: Πεμ 14 Φεβ 2019 17:39 »
- Φιλαράκι, ο ΠΑΣ είναι ο λαός του και όχι ο μ@λ@κας ο πρόεδρός του.

- Τη 18η αγωνιστική, σ’ ένα ματς ζωής και θανάτου κόντρα στον Απόλλωνα, κόπηκαν 2.072 εισιτήρια στους Ζωσιμάδες. Πού είναι ο λαός του; Γιατί δεν πατάει στο γήπεδο;

- Να κάνει πρώτα μεταγραφές ο πρόεδρος ρε

...
Το γιατί είμαστε τόσοι στο γήπεδο,υπάρχουν πολλοί λόγοι.Η κάθε πλευρά παρουσιάζει τους δικούς της λόγους.Το πιθανότερο είναι να υπάρχουν και παραπάνω λόγοι.Φυσικά η κάθε πλευρά δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το δικό της κομμάτι φταιξίματος.Αντίθετα συμφέρει η μια πλευρά να τα ρίχνει στην άλλη.
Δυστυχώς δεν είμαστε ώριμοι για να ανοίξουμε τέτοια κουβέντα.Καταλήγουμε στα ίδια και στα ίδια.Στο τέλος απλά τσακωνόμαστε.Επίσης δεν είμαστε στα 60ς,70ς,80,90,00ς,10ς.Για να βρούμε λύσεις πρέπει να έρθουμε στο σήμερα.Είτε αυτό λέγεται ΠΑΕ,είτε ΠΑΣολέδες.
Επειδή όλα αυτά μοιάζουν ακόμα μακρινά για τα Γιάννινα,απλά θα βλέπουμε άδειες κερκίδες και τα ίδια και τα ίδια.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #6037 στις: Πεμ 14 Φεβ 2019 18:40 »
Θέλω να απολογηθώ στον OV1950 γιατί φέρω ευθύνη ως διαχειριστής που άφησα να υπάρχουν σχόλια εναντίον του, επειδή εξέφρασε μια άποψη.
Το να διαφωνείς με κάποιον είναι θεμιτό.
Το να θέλεις να τον καταστρέψεις/εξαφανίσεις μόνο και μόνο επειδή διαφωνείς είναι πάρα πολύ άσχημο και δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται σε ένα φόρουμ.
Δεν γίνεται να μπαίνει ο άλλος να γράφει για τον ΠΑΣ, στο φόρουμ των οπαδών του ΠΑΣ και να κατηγορείται ότι δεν είναι ΠΑΣ, αλλά κάτι άλλο...

Δεν μπορώ να είμαι συνεχώς online και εννοείται πως αυτά τα απαράδεκτα σχόλια, θα είχαν σβηστεί πάραυτα.

Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει και πάρα πολύ, αλλά η Ελλάδα είναι ακόμα, μία χώρα που υπάρχει ελευθερία λόγου, η Χούντα τελείωσε το 1974 και οι όποιοι 'αντιφρονούντες' δεν εξορίζονται, δεν φυλακίζονται, δεν βασανίζονται και δεν 'εξαφανίζονται'.

Αν υπήρχε βραβείο υποκρισίας θα το είχες λάβει άμεσα.
Είσαι ο μόνος μοντερατόρας που έχει σβήσει κείμενα (δικά μου και φαντάζομαι και άλλων) όχι γιατί διαφωνούσες αλλά γιατί σε εξέθεταν με λογικά επιχειρήματα, σε παλιότερες προς διετίας συζητήσεις για πολιτικά θέματα. 

Το γεγονός ότι επανέρχεσαι, δια της πλαγίας και κρυπτόμενος υπό την ευθιξία σου (φευ!) για να μου επιτεθείς δείχνει απλά τη μνησιακία σου. Ήξερα ότι είσαι πολιτικά ημιμαθής τώρα έμαθα και αυτό που υποπτευόμουν, ότι είσαι μνησίκακος.

Όσον αφορά την ιδιάζουσα περίπτωση του OV και των όσων λέει:

Αλήθεια από που και ως που προκύπτει ότι η δημόσια επίκληση της διαγραφής απόψεων στυλ να πάμε Καυτανζόγλειο να ξεχρεώσουμε, να βάλουμε 5.000 παοκτζήδες, βάζελους, κούληδες, βλάπτει τη δημοκρατία και την ποιότητα του διαλόγου εδώ μέσα; Είμαι σίγουρος ότι το 99% όλα αυτά τα θεωρεί είτε μπαρμπούτσαλα είτε προβακατόρικες ενέργειες για όσα κάποιοι στη διοίκηση ίσως να σχεδιάζουν. Ήδη πέρυσι φέρανε 3.000 άτομα, διακιολογώντας το με ψεύδη και ανοησίες και ήδη ο Πρόεδρός μας το δήλωσε δημόσια ότι σχεδιάζει ματς στο Καυτανζόγλειο.

Τι λοιπόν προσφέρει μια άποψη στυλ OV; Τη δημοκρατία; Ποια δημοκρατία άραγε; Τη δημοκρατία του Χρηστοβασίλη ώστε να έχει την ελευθερία να κάνει την ομάδα κουρελόχαρτο ή τη δημοκρατία όσων ματώνουν και πονάνε την ομάδα;

Δεν χρειάζεται απάντηση. Η ερώτηση είναι ρητορική. Εγώ πάντως είμαι με τη δημοκρατία όσων αγαπούν αυτή την ομάδα και πονάνε γι' αυτή. Δεν είμαι ούτε με τις τσέπες του Χοντρού, ούτε με το γεμάτο Παοκτζήδες Ζωσιμάδες.

Έκατος εφ' ετάχθη. Και εγώ τάχτηκα δίπλα στην ομάδα, στην πόλη μου, στην έδρα της. Και θα μείνω εδώ και ας είναι να παλεύω μόνος μου. Και θα παλεύω όχι μόνο στα γήπεδα εντός και εκτός αλλά και εδώ μέσα.

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 14 Φεβ 2019 18:44 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6038 στις: Σαβ 16 Φεβ 2019 08:30 »
Να γράψω κάτι και εγώ:
Θα αισθανθώ ξεσπιτωμένος και βεβαίως θα έχω βάναυσα προσβληθεί, αν πάμε να παίξουμε το τελευταιο ματς εκτός των Ζωσιμάδων.
(που έχει αποφασιστεί δηλαδή, απλά εδώ μας κάνουν μασάζ)  ;)

Θα ειναι ένα ακομα χτύπημα μετά τα σκουλήκια που ήρθαν σπίτι μας, μετά το "όχλος" που ξεστόμισε ο προεδρός μας και μετά την περυσινή ξεφτίλα με τα ουγκανα εδώ μέσα.
Του χρόνου, αν γίνει το σενάριο, θα εχουμε 1000 εισητηρια.

ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,
(Υποθέτω οτι στο Shrewsbury το ξέρουν αυτο, στα Γιάννενα μπορει και όχι)

ΥΓ Η αποτυχημένη οικονομική διαχείριση ενός επαγγελματία (εδώ του πρόεδρου μας), ουδόλως μας απασχολεί ως οπαδούς.
Ας κανει την αυτοκριτική του.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #6039 στις: Σαβ 16 Φεβ 2019 10:47 »
Στο οπαδικο κοσμο της χωρας μας,παντα αντιπαθουσα οπαδους ανεξαρτητης ομαδας που ταυτιζε την καθε ομαδα,φιλααθλους με τον μεγαλοπαραγοντα της.......Ε τετοιους εχουμε και στην ομαδα αρκετους

Και ας μην κρυφτουμε οι περισσοτεροι απο αυτους παιζουνε σκοτεινο ρολο
Τι νομιζεται χαζη ειναι η ΠΑΕ
Βαζει 3-4 και καλα δημοσιογραφους  να κανουνε το ασπρο μαυρο,βαζει 3-4 ατομα σε φειμπουκια σε σελιδεες του ΠΑΣ για να δωσουνε γραμμη,βαζει και αλλα τοσα ατομα και εδω μεσα ωστε να με μετριασουνε τις αντιδρασεις*Αν και εδω μεσα δεν μπορουνε*
Και κανουνε το κομματι τους

Eπιτελους με μεγαλη μου χαρα βλεπω μελη που τασσονταν σε καθε ζητημα υπερ του ΧΒ συνεχεια,να βαζουνε κοκκινη γραμμη και να λενε ενα γαμημενο ΣΤΟΠ.Οπως και ο Μυθος που παροτι ειχαμε ερθει σε λογομαχια

Για εμενα εδω ειναι το οριο της αξιοπρεπειας ενος οπαδου που παροτι με καλες προθεσεις αναγκαστικα και μη υποστηριζε τον προεδρο μονο και μονο για το καλο της ομαδας και του κοσμου,και βεβαιως εδω ειναι το οριο της αξιοπρεπειας της ιστοριας του ΠΑΣ που αμαυρωνεται σε καθημερινη βαση απο τον ακατανομαστο

Μεχρι και οι οπαδοι του Πανιωνιου*αργησαν πολλα χρονια* επιτελους ξεσηκωθηκανε και βγαλανε μια ανακοινωση που αποτελει για εμενα σημειο αναφορας για ολο το οπαδικο χωρο
Αν δεν διαχωρισουμε τις εννοιες λαος-ομαδα με προεδρο και διοικηση τοτε θα κινουμαστε μια ζωη στο ιδιο μοτιβο οπως και ο Πανιωνιος,ας μην δωσουμε σε κανενα δικαιωμα σε καθε παρατρεχαμενο του πενηνταευρου να ταυτιζει αυτες τις εννοιες
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 16 Φεβ 2019 10:54 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6040 στις: Σαβ 16 Φεβ 2019 13:57 »

Αν δεν διαχωρισουμε τις εννοιες λαος-ομαδα με προεδρο και διοικηση τοτε θα κινουμαστε μια ζωη στο ιδιο μοτιβο οπως και ο Πανιωνιος,ας μην δωσουμε σε κανενα δικαιωμα σε καθε παρατρεχαμενο του πενηνταευρου να ταυτιζει αυτες τις εννοιες
Ειπε ο ayuto που κανει αποχη απο τους αγωνες της ομαδας λογω προεδρου.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #6041 στις: Σαβ 16 Φεβ 2019 15:16 »
Και συνεχιζω να κανω αποχη και να μην παταω το ποδι μου..

Αλλο ηταν το νοημα του ποστ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6042 στις: Σαβ 16 Φεβ 2019 17:01 »
Να γράψω κάτι και εγώ:
Θα αισθανθώ ξεσπιτωμένος και βεβαίως θα έχω βάναυσα προσβληθεί, αν πάμε να παίξουμε το τελευταιο ματς εκτός των Ζωσιμάδων.
(που έχει αποφασιστεί δηλαδή, απλά εδώ μας κάνουν μασάζ)  ;)

Θα ειναι ένα ακομα χτύπημα μετά τα σκουλήκια που ήρθαν σπίτι μας, μετά το "όχλος" που ξεστόμισε ο προεδρός μας και μετά την περυσινή ξεφτίλα με τα ουγκανα εδώ μέσα.
Του χρόνου, αν γίνει το σενάριο, θα εχουμε 1000 εισητηρια.

ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,
(Υποθέτω οτι στο Shrewsbury το ξέρουν αυτο, στα Γιάννενα μπορει και όχι)

ΥΓ Η αποτυχημένη οικονομική διαχείριση ενός επαγγελματία (εδώ του πρόεδρου μας), ουδόλως μας απασχολεί ως οπαδούς.
Ας κανει την αυτοκριτική του.

Φίλε μου δυστυχώς όλα γίνονται για την κονομα. Δε γίνεται τίποτα για την ψυχή της μάνας κανενός προέδρου. Τα μπερντέ και η δόξα είναι αυτά που συνθέτουν το προφίλ ενός προέδρου. Κάποιους τα χαρακτηριστικά αυτά τους καλύπτουν λιγότερο και άλλο περισσότερο.
Εσύ, εγώ και όλοι όσοι υποστηρίζουν αυτή την ομάδα πιστεύουν ότι θα μπορούσε να κουνηθεί ο εν λόγω πρόεδρας και να σκέφτεται αλλαγή έδρας αν εμείς είμαστε στο γήπεδο 10.000?
Φυσικά και όχι. Βάζει λοιπόν στη ζυγαριά 2000 πασολεδες με 30.000 ορκ (40.000€ με 600.000€). Ποιος θα κερδίσει? Τι θα χάσει?
Οι ομαδουλες της Αττικής τόσα χρόνια πως έβγαζαν λεφτά? Με το οπαδιλικι? Όχι με το να γεμίζουν τα γήπεδα τους αλλόθρησκους 5-6 φορές το χρόνο.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #6043 στις: Σαβ 16 Φεβ 2019 18:04 »
Eπιτελους με μεγαλη μου χαρα βλεπω μελη που τασσονταν σε καθε ζητημα υπερ του ΧΒ συνεχεια,να βαζουνε κοκκινη γραμμη και να λενε ενα γαμημενο ΣΤΟΠ.Οπως και ο Μυθος που παροτι ειχαμε ερθει σε λογομαχια

Συγγνώμη αλλά πάλι γενικεύεις και με χαρακτηρίζεις. Αν κάνεις τον κόπο να ψάξεις θα δεις ότι σε διάφορα ζητήματα είτε τάσσομαι υπέρ είτε κατά αναλόγως με τα δικά μου κριτήρια. Δεν είμαι ούτε φιλοΧΒ ούτε αντιΧΒ. Όμως με αυτόν που έχουμε θα λέω τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη χωρίς υπερβολές όπως πολλές φορές έχω διακρίνει από διάφορα μέλη συμπεριλαμβανομένου και εσένα.
Σε λογομαχία νομίζω είχαμε έρθει για μη ποδοσφαιρικά θέματα, όπου με κατηγόρησες να έχω πει κάτι, που δεν θυμάμαι να το έχω πει σχετικά με τα κουνούπια της Παπαχρήστου.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6044 στις: Κυρ 17 Φεβ 2019 11:06 »
Παράθεση
Βάζει λοιπόν στη ζυγαριά 2000 πασολεδες με 30.000 ορκ (40.000€ με 600.000€). Ποιος θα κερδίσει? Τι θα χάσει?

Το εδεχόμενο να μπουκαρει μεσα η μισή Θεσσαλονίκη, οπως εκανε και εδω , ας σκεφτει.
Και αντι για κονόμα θα παρει τα @@αρια μου.

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6045 στις: Δευ 18 Φεβ 2019 22:31 »
Εχετε σκεφτει το σεναριο οτι ισως μεχρι το ματς με τον Παοκ να εχουν κριθει ολα δηλαδη να εχουμε πεσει μαθηματικα και να ειναι αδιαφορο?Τοτε τι λετε να κανει ο ΧΒ ισως να ειναι και το τελευταιο του ματς ως προεδρος λεω εγω μιας και κονομα στην φουτμολ λιγκ δεν υπαρχει και ισως αφησει το καραβι δεν ξερω.Τοτε λοιπον τι αποφαση θα παρει Ζωσιμαδες η Καυτατζογλειο ειναι ευκαιρια για την τελευταια μεγαλη κονομα τι λετε?

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6046 στις: Δευ 25 Φεβ 2019 23:24 »
Αν άκουσες τι μας φώναζαν τα καπνά απόψε μόνο ντροπή θα έπρεπε να νοιώθεις...

...Αλλά επειδή δε νοιώθεις...
...μπορώ πλέον να στο πω ...

Άντε σάλτσα και γ@μήσου ...

"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6047 στις: Τρι 26 Φεβ 2019 10:21 »
Παράθεση
Βάζει λοιπόν στη ζυγαριά 2000 πασολεδες με 30.000 ορκ (40.000€ με 600.000€). Ποιος θα κερδίσει? Τι θα χάσει?

Το εδεχόμενο να μπουκαρει μεσα η μισή Θεσσαλονίκη, οπως εκανε και εδω , ας σκεφτει.
Και αντι για κονόμα θα παρει τα @@αρια μου.

Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά σήμερα το είδα...Το Καυτατζόγλειο χωράει άνετα 40.000, από αυτούς το 30% θα μπούνε μπέχο άρα 28.000 άτομα.
Εδώ με το γαύρο και μπήκαν 5000-6000 παραπάνω στην τούμπα. Στο Καυτατζόγλειο? Μέχρι και στο ταρτάν θα σουλατσάρουν.

Χωράει άνετα μη το σκέφτεσαι, άσε τα έχει όλα υπολογισμένα ο χοντρός. Σου λέει θα πουλήσω κανα δυο παίχτες από 100-200.000ευρώ να μην ισοσκελίσω τη χρονιά και με εισιτήρια?

Νατο το μύριο. Άσε σου λέω τα έχει όλα υπολογισμένα. Και μετά έξοδο του Μεσολογγίου...και κάτσε εσύ μαλάκα ΠΑΣΟΛΕ να κλαις τη μοίρα σου στη Β'- Γ' μετά...

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6048 στις: Σαβ 02 Μάρ 2019 21:55 »
Α ρε ΧΒ ακουσα οτι απο του χρονου η πιο κατω κατηγορια θα μετονομαστει σε σουπερ λιγκ 2 και θα εχει αρκετα καλα τηλεοπτικα εσοδα μια χαρα σου εκατσε μονο εμεις θα στεναχωρηθουμε τιτανοτεραστιε.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6049 στις: Δευ 04 Μάρ 2019 00:19 »
Καμία ανακοίνωση για τη διαιτησία;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!