Ο πρόεδρος καλά τα λέει για έναν μέσο ΠΑΣολέ.Το πρόβλημα είναι ότι ο ίδιος είναι πρόεδρος.Αν το έχει πάρει χαμπάρι.Η απλή ερώτηση που προκύπτει είναι ότι ναι καλά τα λες αλλά τι έκανες τόσο καιρό ή τι θα κάνεις;
Το να μου κάνει ανασκόπηση από αυτά που ξέρω,τι να το κάνω;Αυτά τα βλέπω και μόνος μου.
Συμφωνώ αλλά το τι γίνεται στα παρασκήνια ουτε το ξερουμε ουτε ποτέ θα το μάθουμε!
Διοτί συμφωνίες και συμμαχίες δεν γίνοντε ποτέ στην σκηνή παρά μόνο στο παρασκήνιο.
Ο πρόεδρος για διάφορους λόγους αποκολήθηκε από το αρμα του βορρά, και αποδείχτηκε και σήμερα. Αυτό πληρώνουμε.
Με μια ομάδα που αντικειμενικά δεν βλέπετε, παρ' ολα αυτά αν την άφηναν θα είχε περισσότερους βαθμούς από πολλές μπαρτσελόνες του φετινού πρωταθλήματος! Και όταν έχεις τετοια ομάδα και παρ' ολα αυτά για να σε ρίξουν δεν μπορούν παρά μόνο με διαιτησία, τότε καταλαβαίνεις πολλά!
Ναι τα λάθη έγιναν αλλά οι άλλοι είναι καλύτεροι από εσένα; Οι δύο προσεχείς αγωνιστικές και το αν θα γίνει αναδιάρθρωση θα κρίνουν πολλά!!
Δεν είναι μόνο το θέμα συμμαχίες.Είναι όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα και τον κόσμο της.Έφυγαν παίχτες.Ρωτάω εγώ ο αδαής.Τι έκανες ρε μάστορα;
Με τα χρέη τι γίνεται;Πως πάμε;Πως πάνε οι δόσεις;Να πει 2-3 πράγματα για τα οικονομικά δεδομένα του ΠΑΣ.Μέχρι που θα κινηθούμε.
Σε κατηγορούν για παράρτημα,για δήθεν πώληση και δεν κάνεις τίποτα.Ούτε μια δήλωση απέναντι στον κόσμο σου.Να δείξεις κάτι στον κόσμο σου.
Καλά για να μαζέψεις κόσμο και να συσπειρώσεις δεν παίζει ούτε για πλάκα.
Έχουμε φτάσει να μην ξέρουμε τι συμβόλαια έχουν οι παίχτες.Ανύπαρκτη ΠΑΕ που δεν μπορεί να ενημερώσει για τίποτα.Από το κεφάλι μέχρι τον τελευταίο.
Ακούμε για ξενύχτια παιχτών,παιχτών με παραγόντων της ομάδας.Τι γίνεται ρε μάστορα;Υπάρχει ομάδα ή το κάναμε νυχτερινό κέντρο;
Τι γίνεται με τον προπονητή;Βρήκαμε έναν προπονητή να του τα ρίξουμε όλα πάνω και να καθαρίσουμε;Μαζί με τραυματισμούς και γενικά το υπόλοιπο τεχνικό τιμ;
Ακούμε για Θεσσαλονίκες και άλλες ιστορίες.Μούγκα στην στρούγκα.
Μας σφάζουν όλη την χρονιά και το μόνο που έχει κάνει είναι ραντεβουδάκια με τον Περέιρα να του πει τον πόνο του.Το πιθανότερο είναι να του είπε που έχει καλές ταβέρνες στην Αθήνα παρά για την διαιτησία.Έβγαλε και 2-3 ανακοινώσεις που τις αναμετέδωσε ο Γιαννάκης και τις διάβασαν μέχρι το Αυγό.Παραπέρα δεν ξέρουν καν για τις ανακοινώσεις.Είχαμε παράγοντες της διαιτησίας στο γήπεδο και έλα πάρε με ύπνε.Ακόμα να φύγουν τα νεύρα με το μαλακισμένο.Αν έγραφα θα με παίρναν μέσα για προτροπή σε βία.
Στην τελική μιλάς λίγο στον κόσμο σου.Τον ανεβάζεις.Τον συσπειρώνεις.Τον φέρνεις κοντά στην ομάδα σου.Για πολλούς και διάφορους λόγους.Το γυναικείο πήρε ένα άδειο γήπεδο και το τιγκάρισε.Αυτός πήρε ένα τιγκαρισμένο γήπεδο και το άδειασε.Αυτό λέει πολλά.Ένα ερασιτεχνικό σωματείο πρέπει να πάει να του διδάξει τι και πως.Πως κάτι κοπέλες που είναι ερασιτέχνες ματώνουν και κάτι άλλα ζωντόβολα με συμβόλαια τα έχουν όλα γραμμένα.
Ποια είναι η οργάνωση της ομάδας;Δουλεύει τίποτα εκεί μέσα.Είναι πληρωμένοι.Φάγαμε προσφυγή μέχρι και από τον Δάλλα.Όλοι αυτοί πρέπει να υπογράψουν για να πάρουμε άδεια.
Είναι τόσα πολλά που μπορεί να πει.Δεν λέει τίποτα.Ούτε νομίζω θα ζητήσει κανείς να γίνει σαν τον ψηλό.Πρέπει και λίγο να μιλάει.Να λέει πέντε πράγματα που και που.