Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368849 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Pas7Amfilochia

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6225 στις: Πεμ 09 Μάι 2019 15:12 »
Και έστω ότι φεύγει ο ΧΒ ρε παιδιά.. Μετά ποιος έρχεται;

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6226 στις: Πεμ 09 Μάι 2019 15:26 »
Το εχω ξαναπει.
Απο τη στιγμή που δεν βάζει λεφτα απο την τσεπη του, ειτε ειναι αυτος, ειτε εσυ, ειτε εγω το ιδιο ειναι.
Παιρνει τα εσοδα της ομαδας και τα διαχειριζεται.
Προφανως ψαχνουμε καποιον που να μπορει με μια αμκ να βαλει και καποια χρηματα να παμε μπροστα.
Αν δεν βρεθει κατι καλυτερο οικονομικά τουλαχιστον να βρεθει ενας καλυτερος διαχειριστης.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #6227 στις: Πεμ 09 Μάι 2019 18:08 »
Κλασικά επιλέγει την σιωπή το όρθιο σακί για να καταλαγιάσει ο θόρυβος... Πόσο ακόμα προβλέψιμος έχει γίνει ο μαπας.
Πραγματικά είναι ο πιο κουτοπόνηρος πρόεδρος που έχει περάσει από την ιστορία του ΠΑΣ

Από του χρόνου μόνο καναπέ,τέρμα τα ταξίδια για τον ΠΑΣ,και οι ατελείωτες σπατάλες που έκανα χρόνια για τον ΠΑΣ.....Όσο είναι αυτό το καθίκι πρόεδρος τουλάχιστον από εμένα δεν βλέπει ούτε ένα ευρώ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ikis

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #6228 στις: Παρ 10 Μάι 2019 01:03 »
Ο άνθρωπος ΧΒ δεν έχει αγοράσει σορτσάκι για να κάνουν προπόνηση τα πιτσιρίκια του ΠΑΣ και αυτό που τους έχει δώσει είναι μεταχειρισμένο. Όπως όταν έπαιζα σε ομάδες του ερασιτεχνικού και μας έδιναν τα μεταχειρισμένα.

Αυτός θα φτιάξει γήπεδο? Και οι άλλοι να του παραχωρήσουν έκταση?
Χαχαχαχαχα... Αλήθεια, ούτε ο ίδιος ο ΧΒ δε θα το έγραφε αυτό πραγματικά.

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6229 στις: Παρ 10 Μάι 2019 10:07 »
Ο άνθρωπος ΧΒ δεν έχει αγοράσει σορτσάκι για να κάνουν προπόνηση τα πιτσιρίκια του ΠΑΣ και αυτό που τους έχει δώσει είναι μεταχειρισμένο. Όπως όταν έπαιζα σε ομάδες του ερασιτεχνικού και μας έδιναν τα μεταχειρισμένα.

Αυτός θα φτιάξει γήπεδο? Και οι άλλοι να του παραχωρήσουν έκταση?
Χαχαχαχαχα... Αλήθεια, ούτε ο ίδιος ο ΧΒ δε θα το έγραφε αυτό πραγματικά.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς για σορτσάκια και γήπεδα και δεν με ενδιαφέρουν οι απόψεις ουτε υπέρ ουτε κατά του ΧΒ. Εγώ ξέρω οτι ως πρόεδρος η ομάδα έγραψε την μεγαλύτερη ιστορία στην πορεία της βγαίνοντας ευρώπη, που άλλωστε ήταν ο διακαής πόθος καθε Γιαννιώτη, και η ομάδα μετά από 25 χρόνια σταμάτησε να είναι ασανσερ μεταξύ Α, Β και Γ. 
Ξέρω κάποιοι θα πείτε επιφανείακή προσέγγιση αλλά μέχρι στιγμής αυτή είναι η αλήθεια. Το τι θα γίνει στο μέλλον ουδείς γνωρίζει! Αν του χρόνου ανέβουμε αέρα πατέρα και σε 2 χρόνια είμαστε πάλι ευρώπη ουδείς το ξέρει! ¨οπως όταν άρχισε το ονειρο της Ευρώπης να γίνεται πραγματικότητα κάποιοι δεν το πίστευαν και κάποιοι άλλοι εύχονταν να είναι ψέμματα. Το να τα μηδενίζουμε όλα είναι τουλάχιστον αχαριστεία! Αν διάβαζε κανείς χωρίς να ξέρει την ομάδα θα νόμιζε οτι ο ΠΑΣ ανέκαθεν στην ιστορία του ήταν σουπερλιγκάτη ομάδα χωρίς χρέη και κάθε χρόνο ευρώπη και ήρθε ο ΧΒ και την κατέστρεψε. Ας μην τα μηδενίζουμε όλα!
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 10 Μάι 2019 10:13 από nkats_99 »

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6230 στις: Τρι 14 Μάι 2019 12:15 »
Μια προταση απο την μεριά μου....
Αντι να συζηταμε και να προτεινουμε προπονητες , δε κανουμε το ιδιο για προεδρους....

Ετσι και αλλιως ο προπονητης θα κριθει απο τον εκαστωτε προεδρο και αυτη την στιγμη η ομαδα εχει αναγκη πρωτα να αλλαξει προεδρο...

Αρα ας βαλουμε ονοματα προεδρων (ρεαλιστικα και με υπαρκτο ενδιαφερον κατα το παρελθον) να δουμε ποιος θελει τι...

Ετσι και αλλιως αν αλλαξουμε προεδρο αυτος θα επιλεξει τον νεο προπονητη...

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6231 στις: Τρι 14 Μάι 2019 13:14 »

Αντι να συζηταμε και να προτεινουμε προπονητες , δε κανουμε το ιδιο για προεδρους....

(...)
Αρα ας βαλουμε ονοματα προεδρων

Είχα γράψει κάποια αυτονόητα ονόματα που θα μπορούσαν (Χήτος, Σεπετάς, Νιτσιάκος, Δωδώνη)

Να βάλω κι ένα ιντριγκαδόρικο όνομα.
Πέτρος Κόκκαλης.
Ορίστε πεδίο δόξης λαμπρό για τους (φιλο)συριζαίους να δραστηριοποιηθούν και να τον πείσουν να μας αγοράσει. Φυσικά πρόκειται για σενάριο φαντασίας αλλά στη δεδομένη συγκυρία δεν είναι χωρίς ούτε μια πιθανότητα στο εκατομμύριο να το κατάφερναν

Αποσυνδεδεμένος maletska

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #6232 στις: Τρι 14 Μάι 2019 14:23 »
Σήμερα γράφουν για Κόκαλη, αλλά ο λίγδας  διαψεύδει...
Θυμάστε την πώληση Μαυροπάνου? Ετσι λειτουργεί και τώρα...
Εγώ πάντως ουτε για σκιάχτρο δεν θα τον εβαζα στο χωράφι μου να διώχνει τα κοράκια...
Ο άνθρωπος είναι πέρα τ λάκα..

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6233 στις: Τρι 14 Μάι 2019 14:26 »
Σήμερα γράφουν για Κόκαλη, αλλά ο λίγδας  διαψεύδει...
Θυμάστε την πώληση Μαυροπάνου? Ετσι λειτουργεί και τώρα...
Εγώ πάντως ουτε για σκιάχτρο δεν θα τον εβαζα στο χωράφι μου να διώχνει τα κοράκια...
Ο άνθρωπος είναι πέρα τ λάκα..

Πού το γράφουν;

Αποσυνδεδεμένος maletska

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #6234 στις: Τρι 14 Μάι 2019 14:36 »
Κανένα θέμα πώλησης του ΠΑΣ Γιάννινα
Φήμες θέλουν επενδυτές να θέλουν τον ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα να είναι σε προχωρημένες επαφές για την αγορά του, κάτι που σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr δεν ισχύουν. Οργισμένη αντίδραση του προέδρου των Ηπειρωτών, Γιώργου Χριστοβασίλη.

Μετά τον υποβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα όπως είναι λογικό οι φήμες που αφορούν  ομάδες που αλλάζουν κατηγορία είναι πολλές. Από την αλλαγή προπονητή και την αποχώρηση ποδοσφαιριστών, μέχρι και αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Από την ημέρα που οι Ηπειρώτες υποβιβάστηκαν στα Γιάννενα ξεκίνησαν να βγαίνουν προς τα έξω διάφορες φήμες που θέλουν τον Γιώργο Χριστοβασίλη να αποχωρεί από τον σύλλογο αφού - σύμφωνα πάντα με τις φήμες αυτές -βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με υποψήφιους επενδυτές για την πώληση της ομάδας.

Μάλιστα, η μία από τις φήμες ήθελε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ, και άλλοτε πρόεδρο της Super League, Πέτρο Κόκκαλη, να είναι ένας από τους ενδιαφερόμενους. Επειδή οι φήμες αυτές μέρα με την ημέρα αρχίζουν και δυναμώνουν και στον κόσμο δημιουργείται η αίσθηση πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, να πούμε πως δεν υπάρχει καμία δόση αλήθειας στις φήμες αυτές.

Σύμφωνα με τα όσα είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr δεν υπάρχει κανένας ενδιαφερόμενος για την αγορά του ΠΑΣ Γιάννινα και πως ο Γιώργος Χριστοβασίλης (περιμένοντας παράλληλα την εκδίκαση της προσφυγής στο Διαιτητικό) ετοιμάζει ομάδα η οποία όχι μόνο θα διεκδικήσει την άμεση επιστροφή στην Super League, αλλά την δημιουργία ομάδας η οποία θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα βάλει τις βάσεις ώστε με την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια να μην έχει πορείες όπως η φετινή. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα θέλοντας να βάλει τέλος στις φήμες αυτές με δήλωσή του στο gazzetta.gr ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία πρόταση και πως καλό είναι να σταματήσουν όσοι βγάζουν τις φήμες αυτές να χρησιμοποιούν την ομάδα για τους δικούς τους σκοπούς. 
http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1355289/kanena-thema-polisis-toy-pas-giannina
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 14 Μάι 2019 17:56 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6235 στις: Τρι 14 Μάι 2019 17:26 »
http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1355289/kanena-thema-polisis-toy-pas-giannina
Ευχαριστω. Βλεπω οι επαγγελματιες με συναγωνιζονται σε φαντασια  :))

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6236 στις: Τρι 14 Μάι 2019 18:46 »
Στις ποδοσφαιρικες ομαδες και μαλιστα αυτου του διαμετρηματος ,δεν μπαινουν αγγελιες πωλησης. Δεν ειναι ο ΠΑΣ ουτε γκαρσονιερα, ουτε δυαρακι στην καλουτσιανη. Αυτο το παραμυθακι δεν εχει πλεον ακροατηριο.Αν υπαρξει ενδιαφερομενος θα γινει αλλιως η δουλεια,οπως γινεται παντου και παντα.

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6237 στις: Τρι 14 Μάι 2019 19:00 »
O Πέτρος Κόκκαλης! Σιγά μην θέλει την ομάδα και ο αμπράμοβιτς... :)) :)) :)) :)) :)) :))

Να δείς εκεί που έλεγα μαυρο στις εκλογές να έπερνε την ομάδα ο κοκκαλης και να ψήφιζα και συριζα αλλά και κοκκαλη (που τον θεωρώ καταστροφέα του ελληνικού ποδοσφαίρου μαζί με τον βαρδινογιάννη).   :P

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6238 στις: Τρι 14 Μάι 2019 19:06 »
Ιστοριες για αγριους οτι αφορα κοκαλη.
Βρηκε αλλο παιχνιδακι να περναει την ωρα του αυτος.
Παμε παρακατω

Αποσυνδεδεμένος maletska

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #6239 στις: Τρι 14 Μάι 2019 19:24 »
Πέρα από το υποτιθέμενο  ενδιαφέρον του Κοκαλη για τον  ΠΑΣ ,ο άνθρωπος βλέπει την περιοχή ως καλή ευκαιρία να φτιάξει κι ένα μπατζαριο..

Αποσυνδεδεμένος pasoles07

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6240 στις: Κυρ 02 Ιούν 2019 10:20 »
Δημοσίευμα για επενδυτές στον ΠΑΣ (pic)
Από Olaballa

Ένα περίεργο δημοσίευμα σχετικά με επαφές του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ξένους επενδυτές, αποκάλυψε σήμερα η εφημερίδα «Forza».
Συγκεκριμένα, στη στήλη «NONPAPER», που υπογράφει ο Κώστας Πλιάτσικας, αναφέρονται επαφές του Γιώργου Χριστοβασίλη με επενδυτές από την Ελβετία, με προξενητή Έλληνα μάνατζερ, που δραστηριοποιείται στο εξωτερικό.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6241 στις: Κυρ 02 Ιούν 2019 17:58 »
 Πρόεδρε άλλαξε τα όλα...μέχρι και τα πλακάκια!  :P
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6242 στις: Τρι 04 Ιούν 2019 16:56 »
Τον έκαψε ο Αχτσιόγλου τον ΧΒ.

Αύξησε τον υποκατατότατο μισθό και πρέπει να ξηλωθεί τώρα ο ΧΒ για προπονητή! 550 ευρώ το μήνα!

Υ.Γ. Σκέψου να τον βάλεις part time για ένα δίωρο αγώνα κάθε Κυριακή.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #6243 στις: Πεμ 06 Ιούν 2019 00:19 »
Ότι λεφτά έχεις βγάλει από τον Π.Α.Σ. να στα φάει η ίδια η ζωή.

Φύγε τώρα.Εισαι ότι πιο άθλιο και ελεεινό,σιχαμενο και αποκρουστικό έχει περάσει από τον Π.Α.Σ..
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος maletska

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #6244 στις: Πεμ 06 Ιούν 2019 14:29 »
Σας το είπα και δε δώσατε σημασία. Εργάτης, μεροκαματιαρης άνθρωπος πέρασε μέσα από το χωράφι του λίγδα  και του ζήτησε 300 ευροπουλακια. Τα συμπεράσματα δικά σας για το πόσο μεγάλος κουβαρντάς είναι.  Από τη μύγα βγάζει λίπος  και το αποθηκεύει να τηγανίσει αυγά.  Σπαγγοραμμενος στην κυριολεξία. Είναι δυνατόν ένας τέτοιος πρόεδρος να πληρώσει  έναν
 καλό προπονητή για να φτιάξει ομάδα? Όσοι  πιστοί φίλαθλοι  ακολουθούν  ακόμη την ομάδα σιγά σιγά θα αραιώνουν, γιατί δε θα αντέχονται οι κουτοπονηριες και λαμογιες του. 
Γενικότερα   ξουπαρμενος προσβάλει με τις ενέργειες του    τρεις γενιές ανθρώπων, που λάτρεψε αυτή την ομάδα και την έκανε σύμβολο για όλη την Ηπειρο   και κερδισε τη συμπάθεια όλης της Ελλάδας.
Γιατί ρε παπάρα μας χάλασες όλα τα καλοκαίρια και μας σκοτείνιασες ολα  τα Σαββατοκυριακα.
Ξέρω δε σε τρώει ο λαιμός σου.
Είσαι αναισθητος  στην αρπαχτη και δε καταλαβαινεις τίποτε.
Να θυμάσαι όταν περάσει η εποχή των παχέων αγελάδων έρχεται ο καταποντισμος..
Αληθεύει ότι πήρες τηλέφωνο το Βαζακα και τον Νικόλα?

Αποσυνδεδεμένος pasoles07

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6245 στις: Πεμ 13 Ιούν 2019 17:23 »
Εχει πατημα λεει ο Λασα να φυγει γιατι του χρωστάει λευτα, έναν παικτη πρεπει να κρατησει και σε αυτόν χρωστάει λευτα. Καλο καλοκαιρι, τουλάχιστον θα είναι μακρη με αυτόν που μπλεξαμε

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6246 στις: Πεμ 13 Ιούν 2019 17:41 »
Ειδικά αν ανεβαίνει του χρόνου και ενας και ο άλλος μπαράζ (πάλι ένας δηλαδή θα ανέβει) τον κάθισαν στον κάθετο ημιαξόνια τον δικό μας. Αν κοπούν και τα φράγκα όπως λέγεται στη B,  ε ρε γλέντια φέτο!!! Χρυσό κουφέτο! Και φέτος!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6247 στις: Δευ 24 Ιούν 2019 16:16 »
Φάρρας το -νέο- αγαπημένο παιδί του ΠΑΣ Γιάννινα

Νέο στον χώρο δεν τον λες… Τελευταία, όμως, ο Κωνσταντίνος Φάρρας είπε να ψαχτεί λίγο παραπάνω με την Ελλάδα. Έτσι ασχολήθηκα κι εγώ μ’ εκείνον.

Για να σας βάλω στο κλίμα, παίκτες πολλούς δεν έχει. Μπαίνει σε δουλειές ως ενδιάμεσος και τις τελειώνει. Καλός ντίλερ είναι απ’ ό,τι μου λένε. Και όλα τα χρωστάει στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Κατάφερε κάποια στιγμή να τον πάρει από τον Αντώνη Αποστολόπουλο και να κάνει τη μεταγραφή στην Ντόρτμουντ. Έγιναν και κουμπάροι μετά, βγήκε και το κονέ με τον Σβεν Μίσλινταντ και όλα έστρωσαν. Ο τελευταίος βοήθησε στην περίπτωση του Αργύρη Καμπετσή, εκείνος άνοιξε τον δρόμο και στον Ντίνο Μαυροπάνο για την Άρσεναλ.

Φτάσαμε, λοιπόν, και στον ΠΑΣ Γιάννινα. Γίνεται να μη διατηρείς καλές σχέσεις με τον άνθρωπο που έκανε το μεγαλύτερο deal στην ιστορία σου; Κάτι παραπάνω από 2.000.000 ευρώ μπήκαν στα ταμεία της ομάδας και ο Γιώργος Χριστοβασίλης δεν το ξέχασε. Γι’ αυτό και τον αφήνει τώρα να κάνει τα δικά του.

Υπάρχουν και κάποιες κακές γλώσσες που λένε ότι έτσι ρεφάρει και ένα υπόλοιπο που υπήρχε, αλλά αυτό μόνο οι ίδιοι το ξέρουν. Η Άρσεναλ πλήρωσε πολύ γρήγορα όσα ήταν και ας συνάντησε μία δυσκολία για το πού έπρεπε να μπουν τα χρήματα…

Πάμε ξανά στον πρωταγωνιστή. Ο Φάρρας ήταν αυτός που έφερε τον Αργύρη Γιαννίκη, που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ήξερε κανείς μας, εκείνος έκανε και τη συμφωνία με την Κορόνα Κίελτσε. Όπως αποκάλυψαν τα παιδιά, στην πολωνική ομάδα πηγαίνει ο Θέμης Τζημόπουλος. Μαντέψτε ποιος έκλεισε το ντιλ…

Ο «Τζημό» δεν ήταν εύκολος. Εάν δεν έβρισκε τα λεφτά που ήθελε, δεν το έλυνε. Το πήρε πάνω του ο Φάρρας, λοιπόν, και το «καθάρισε» και αυτό το ζήτημα. Και δεν ήταν τυχαία η επιλογή της ομάδας. Είχε άκρες εκεί, αφού στο παρελθόν είχε πάει τον Άγγελο Αργύρη. Ένα παιδί που τώρα «πασάρει» στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Φάρρας και στη συνέχεια
Αυτή τη στιγμή οι δύο πλευρές διανύουν ακόμη τον μήνα του μέλιτος. Γι’ αυτό και ο συγκεκριμένος ατζέντης παίζει μπάλα σχεδόν μόνος του. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως στα Ιωάννινα είναι τσακωμένοι με τους μάνατζερ. Δεν τους θέλουν. Ακόμα και ανθρώπους που βοήθησαν πολύ και κάποτε ο πρόεδρος τους είχε δίπλα του, τώρα δε θέλουν να τον βλέπουν. Η τακτική είναι γνωστή. Αφήνουμε τους μάνατζερ έξω από ό,τι μας παίρνει. Όπως έχει πει και ο πρόεδρος «ό,τι μπορώ να γλιτώσω, το γλιτώνω». Γιατί να δίνει προμήθειες όταν κάποιος δεν έχει φροντίσει να διασφαλίσει τα δικαιώματά του με συμβόλαιο;

Όσο για τον Φάρρα, αναμένεται να έχει και συνέχεια… Δε θα σταματήσει εδώ η ενασχόλησή του με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Να περιμένετε και άλλες πινελιές. Το ερώτημα, βέβαια, είναι τι θα συμβεί εάν στραβώσει το project με τον Γιαννίκη. Γιατί εάν πάει καλά, φανταζόμαστε όλοι την εξέλιξη. Θα συνεχίσει να λύνει και να δένει. Αν όχι;

Με τις γνωστές συνήθειες κάποιων στα Ιωάννινα, αλλά και τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του ίδιου, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πώς θα αντιδράσουν οι δύο πλευρές στο ενδεχόμενο στραβής. Και όπως μου μετέφεραν και για τον Φάρρα, δύσκολα πάει κανείς με τα νερά του. «Εδώ ακόμη και άτομα που ήταν κάποτε φίλοι του, δεν τον αντέχουν πια» μου μεταφέρθηκε. Και αυτός που το είπε κάτι παραπάνω ξέρει για τον Ελληνογερμανό ατζέντη. Από το πώς έκλεισε ο Φάρρας τη μεταγραφή του Σωκράτη στην Ντόρτμουντ, μέχρι τις βόλτες που έκανε με τους άλλους τέσσερις στο Λονδίνο για να «κλειδώσουν» του Ντίνου στην Άρσεναλ…

https://www.sportime.gr/bloggers/agent-greek/farras-to-neo-agapimeno-pedi-tou-pas-giannina/

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6248 στις: Δευ 24 Ιούν 2019 17:11 »
Το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6249 στις: Δευ 24 Ιούν 2019 18:20 »
Φάρρας το -νέο- αγαπημένο παιδί του ΠΑΣ Γιάννινα

Νέο στον χώρο δεν τον λες… Τελευταία, όμως, ο Κωνσταντίνος Φάρρας είπε να ψαχτεί λίγο παραπάνω με την Ελλάδα. Έτσι ασχολήθηκα κι εγώ μ’ εκείνον.

Για να σας βάλω στο κλίμα, παίκτες πολλούς δεν έχει. Μπαίνει σε δουλειές ως ενδιάμεσος και τις τελειώνει. Καλός ντίλερ είναι απ’ ό,τι μου λένε. Και όλα τα χρωστάει στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Κατάφερε κάποια στιγμή να τον πάρει από τον Αντώνη Αποστολόπουλο και να κάνει τη μεταγραφή στην Ντόρτμουντ. Έγιναν και κουμπάροι μετά, βγήκε και το κονέ με τον Σβεν Μίσλινταντ και όλα έστρωσαν. Ο τελευταίος βοήθησε στην περίπτωση του Αργύρη Καμπετσή, εκείνος άνοιξε τον δρόμο και στον Ντίνο Μαυροπάνο για την Άρσεναλ.

Φτάσαμε, λοιπόν, και στον ΠΑΣ Γιάννινα. Γίνεται να μη διατηρείς καλές σχέσεις με τον άνθρωπο που έκανε το μεγαλύτερο deal στην ιστορία σου; Κάτι παραπάνω από 2.000.000 ευρώ μπήκαν στα ταμεία της ομάδας και ο Γιώργος Χριστοβασίλης δεν το ξέχασε. Γι’ αυτό και τον αφήνει τώρα να κάνει τα δικά του.

Υπάρχουν και κάποιες κακές γλώσσες που λένε ότι έτσι ρεφάρει και ένα υπόλοιπο που υπήρχε, αλλά αυτό μόνο οι ίδιοι το ξέρουν. Η Άρσεναλ πλήρωσε πολύ γρήγορα όσα ήταν και ας συνάντησε μία δυσκολία για το πού έπρεπε να μπουν τα χρήματα…

Πάμε ξανά στον πρωταγωνιστή. Ο Φάρρας ήταν αυτός που έφερε τον Αργύρη Γιαννίκη, που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ήξερε κανείς μας, εκείνος έκανε και τη συμφωνία με την Κορόνα Κίελτσε. Όπως αποκάλυψαν τα παιδιά, στην πολωνική ομάδα πηγαίνει ο Θέμης Τζημόπουλος. Μαντέψτε ποιος έκλεισε το ντιλ…

Ο «Τζημό» δεν ήταν εύκολος. Εάν δεν έβρισκε τα λεφτά που ήθελε, δεν το έλυνε. Το πήρε πάνω του ο Φάρρας, λοιπόν, και το «καθάρισε» και αυτό το ζήτημα. Και δεν ήταν τυχαία η επιλογή της ομάδας. Είχε άκρες εκεί, αφού στο παρελθόν είχε πάει τον Άγγελο Αργύρη. Ένα παιδί που τώρα «πασάρει» στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Φάρρας και στη συνέχεια
Αυτή τη στιγμή οι δύο πλευρές διανύουν ακόμη τον μήνα του μέλιτος. Γι’ αυτό και ο συγκεκριμένος ατζέντης παίζει μπάλα σχεδόν μόνος του. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως στα Ιωάννινα είναι τσακωμένοι με τους μάνατζερ. Δεν τους θέλουν. Ακόμα και ανθρώπους που βοήθησαν πολύ και κάποτε ο πρόεδρος τους είχε δίπλα του, τώρα δε θέλουν να τον βλέπουν. Η τακτική είναι γνωστή. Αφήνουμε τους μάνατζερ έξω από ό,τι μας παίρνει. Όπως έχει πει και ο πρόεδρος «ό,τι μπορώ να γλιτώσω, το γλιτώνω». Γιατί να δίνει προμήθειες όταν κάποιος δεν έχει φροντίσει να διασφαλίσει τα δικαιώματά του με συμβόλαιο;

Όσο για τον Φάρρα, αναμένεται να έχει και συνέχεια… Δε θα σταματήσει εδώ η ενασχόλησή του με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Να περιμένετε και άλλες πινελιές. Το ερώτημα, βέβαια, είναι τι θα συμβεί εάν στραβώσει το project με τον Γιαννίκη. Γιατί εάν πάει καλά, φανταζόμαστε όλοι την εξέλιξη. Θα συνεχίσει να λύνει και να δένει. Αν όχι;

Με τις γνωστές συνήθειες κάποιων στα Ιωάννινα, αλλά και τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του ίδιου, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πώς θα αντιδράσουν οι δύο πλευρές στο ενδεχόμενο στραβής. Και όπως μου μετέφεραν και για τον Φάρρα, δύσκολα πάει κανείς με τα νερά του. «Εδώ ακόμη και άτομα που ήταν κάποτε φίλοι του, δεν τον αντέχουν πια» μου μεταφέρθηκε. Και αυτός που το είπε κάτι παραπάνω ξέρει για τον Ελληνογερμανό ατζέντη. Από το πώς έκλεισε ο Φάρρας τη μεταγραφή του Σωκράτη στην Ντόρτμουντ, μέχρι τις βόλτες που έκανε με τους άλλους τέσσερις στο Λονδίνο για να «κλειδώσουν» του Ντίνου στην Άρσεναλ…

https://www.sportime.gr/bloggers/agent-greek/farras-to-neo-agapimeno-pedi-tou-pas-giannina/

Τα bold δικα μου.....

Σηκω και φυγε επιτελους βρε ανθρωπε....
Βρες αλλη ομαδα να ζησεις...