Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368554 φορές)

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6325 στις: Σαβ 13 Ιούλ 2019 13:31 »
Όχι δεν θέλουμε να τον δούμε να φεύγει 40 άτομα είσαστε απόδειξε μου αν είστε 41 άτομα  με αποδείξεις.
Θεωρώ ότι υπάρχουν αναρχικα ατομα ανάμεσα μας και με εξοργίζει αφάνταστα γι'αυτό και μαζί σας είμαι αρνητικος  τώρα για τα περί αναξιόπιστος κουραφεξαλα τα ακούω

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6326 στις: Σαβ 13 Ιούλ 2019 13:33 »
Όχι δεν θέλουμε να τον δούμε να φεύγει 40 άτομα είσαστε απόδειξε μου αν είστε 41 άτομα  με αποδείξεις.
Θεωρώ ότι υπάρχουν αναρχικα ατομα ανάμεσα μας και με εξοργίζει αφάνταστα γι'αυτό και μαζί σας είμαι αρνητικος  τώρα για τα περί αναξιόπιστος κουραφεξαλα τα ακούω

Το πόσοι είναι εναντίον τον ΧΒ μπορείς να διαπιστώσεις με το πόσο κόσμο είχε το γήπεδο όταν ανέλαβε και πόσο τώρα.

Και μυαλό κότας να έχει κάποιος θα καταλάβει!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6327 στις: Σαβ 13 Ιούλ 2019 13:36 »
Και κάπου εδώ κλείνει η αντιπαράθεση  το θέμα έκλεισε και τέλος τώρα αν θέλετε πάμε γήπεδο αν δεν θέλετε εγώ γήπεδο διάρκειας  εσείς αντιπολίτευση στον πρόεδρο  πυρσούς πρόστιμα βρισιές κλοτσιες στα καθίσματα και ότι άλλο θέλετε μην ζητάτε άνοδο όμως   κλείνω.

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6328 στις: Σαβ 13 Ιούλ 2019 13:49 »
Ένα παίκτη από τους παλιούς δεν μπορεί να ρωτήσει κάποιος για να καταλάβει ποιός χρώσταγε τι; και ποιός τα πλήρωσε τελικά;και τι εκκρεμοδικίες υπάρχουν και δε μιλάει κανένας για το θέμα (σε τυλίγει ο 2,50 σε μία κόλλα χαρτί πριν καταλάβεις τι είπες);
Υπάρχουν άπειρες μακακίες που έχει κάνει ο ΧΒ αλλά ξεχρέωτη ομάδα δεν πήρε. Και τις διαφορές διεκδικεί ο ΧΒ. Τις οποίες δεν αναγνωρίζει ο πρώην (έχω και τιμολόγιο αν θετε). Άλλο να σου ζητάει κάποιος 4μύρια για ξεχρέωτη παε και άλλο να σου ζητάει 4μύρια + χρέη αγνώστου ηθικής και προελεύσεως. Αλλά όπως λέει και ο Δρακόλιμνης, τα θελε και τα παθε. Υπήρχαν άνθρωποι της πρώην παε που ζήταγαν από το ΧΒ ακόμη και λεφτά για τους υπολογιστές που υπήρχαν στην παε γιατί τους είχαν φέρει από το σπίτι τους.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 13 Ιούλ 2019 13:52 από Tsimendos »

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6329 στις: Σαβ 13 Ιούλ 2019 16:58 »
Μολις μπηκαν τα καυτα ερωτηματα εμφανιστηκαν τα προβληματα
Αν δεν μπορεις να απαντησεις πες δεν μπορω, μην κλεινεις την συζητηση επειδη δεν σε συμφερει
Απαντησε λοιπον στα ερωτηματα 1 προς 1, αλλιως θα θεωρηθεις αναξιοπιστος και τιποτα αλλο

Παρε το διαρκειας σου οπως λες και πηγαινε γηπεδο
Εγω προσωπικα εχω χρονια να παρω διαρκειας, γιατι ουτε μπαλα βλεπω ουτε με συμφερει γενικα να ασχολομαι με το προιον της ΠΑΕ
Πηρα διαρκειας στην Β εθνικη πριν 10 χρονια και χορτασαν τα ματακια μου μπαλα με ντεμολ προπονητη

Το θεμα ειναι να χτισουμε κατι καλο με αυτον τον προπονητη
Εγω ανοδο δεν ζηταω γιατι ξερω με τι προεδρο εχουμε να κανουμε, μπαλα της προκοπης ζηταω

:pas: :joker: :joker:

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6330 στις: Σαβ 13 Ιούλ 2019 17:08 »
Το έκλεισα δεν οδηγεί πουθενά 1000 να πω 1000 θα μου πούνε κράζουν όσοι έχουν άγνοια για το τι συμβαίνει πραγματικά το δε χαζό είναι ότι αν δεν τους το αποδείξεις γίνεσαι γραφικός λες και όλοι αυτοί που κράζουν για ότι λένε εδώ μέσα μας έδειξαν ποτέ εγγραφος αποδείξεις .😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6331 στις: Σαβ 13 Ιούλ 2019 20:05 »
Στα θέματα περί άγνοιας του κόσμου,την ευθύνη την έχει η ΠΑΕ.Διαχρονικά.Τα παραδείγματα άπειρα.Ακόμα και για απλά θέματα όπως διάρκεια συμβολαίων.Ο κόσμος μπορεί και να λέει και μαλακίες πολλές φορές.Αν η ΠΑΕ τον αφήνει ανενημέρωτο,τότε δίνει στον οποιονδήποτε θέλει να πετάει τριάρια.Το έχουμε δει και αυτό διαχρονικά Το τι τριάρι κυκλοφορεί.Το ότι πλέον κομμάτι του κόσμου είναι επιφυλακτικό και δε πιστεύει ότι κυκλοφορεί,είναι το αποτέλεσμα των παραπάνω.

Ένα απλό παράδειγμα.Για τον Μολέδο μάθαμε γιατί έκανε προσφυγή.Για τον Κάστρο γιατί δεν μαθαίνουμε αντίστοιχα;;;

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6332 στις: Σαβ 13 Ιούλ 2019 20:13 »
Σωστα

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6333 στις: Δευ 15 Ιούλ 2019 15:30 »
Οι ένθερμοι υποστηρικτές του πιο επιτυχημένου προέδρου μελέτησαν τις οικονομικές καταστάσεις ???
Δεν μας είπαν τίποτα ακόμη για το νοικοκύρεμα των οικονομικών!!!!
Διαπίστωσαν μέσα από αυτές, γιατί ο κ. Χριστοβασίλης επίλεξε να παραμείνει και την νέα χρονιά ???
Από την 24 Απριλίου 2019 ολόκληρη διατριβή έπρεπε να μας γράψουν για τα οικονομικά πεπραγμένα του.
Για στρωθείτε στο διάβασμα !!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6334 στις: Δευ 15 Ιούλ 2019 15:34 »
Οι ένθερμοι υποστηρικτές του πιο επιτυχημένου προέδρου μελέτησαν τις οικονομικές καταστάσεις ???
Διαπίστωσαν μέσα από αυτές, γιατί ο κ. Χριστοβασίλης επίλεξε να παραμείνει και την νέα χρονιά ???
Από την 24 Απριλίου 2019 ολόκληρη διατριβή έπρεπε να μας γράψουν για τα οικονομικά πεπραγμένα του.
[/quote

Κάν΄το δεκαράκια ή δώσε μας που μπορούμε να τα βρούμε αυτά τα στοιχεία.

Κάνε όμως και εσύ μια ανάλυση γιατί καταλαβαίνεις καλύτερα οικονομικά όπως τους τους περισσότερους από εμάς.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #6335 στις: Δευ 15 Ιούλ 2019 20:50 »

Δεν υπάρχουν υποστηρικτές του Χρηστοβασίλη.
Κανένας λογικός και αντικειμενικός φίλαθλος/οπαδός δεν μπορεί να είναι με αυτόν.
Υπάρχουν μόνο υπάλληλοι σε υπηρεσία που ξημερωβραδιάζονται εδώ για να διαστρεβλώνουν την αλήθεια με μαεστρικό τρόπο, να κατηγορούν οπαδούς γιατί έπεσε η ομάδα στη Β' και να απαλλάσσουν το Χοντρό από τις τεράστιες ευθύνες του και τις ¨εγκληματικές¨παραλείψεις του.

Κανένας μα κανένας δεν υπάρχει που να μην αμφιβάλει για τον άνθρωπο που έχει βγάλει στην ιστορία του Π.Α.Σ., τα περισσότερα χρήματα από κάθε άλλον από την ομάδα.

Κανένας μα κανένας άλλος δεν διαχειρίσθηκε πότε τόσα λεφτά στην ομάδα και την ίδια στιγμή έκανε τόσο λίγα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις συνέθλιψε την ιστορία της ομάδας για 5.000 ευρώ (βλ. τα ματς με Άρη και ΠΑΟΚστα Γιάννινα και το Ζωσιμάδες Θεσσαλονίκη).

Επίσης κανείς άλλος δεν αποπειράθηκε να μετατρέψει την ομάδα μας σε όχημα πολιτικών σκοπιμοτήτων, βάζοντας μπροστάρη τον κόσμο μας. Έναν κόσμο που χλεύαζε και περιφρονούσε, έναν κόσμο που κοροϊδεύει συνεχώς καθώς δεν μας ενημερώνει αναλυτικά για την οικονομική κατάσταση της ομάδας.Με άλλα λόγια δεν μας ενημερώνει για το μέλλον.

Έναν άνθρωπο που ένω έχει βγάλει τόσα χρήματα από μεταγραφές δεν κατάφερε να φτιάει ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο βοηθητικού γηπέδου. Δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί στοιχειωδώς ομάδες χωριά σαν τον Παναιτωλικό, την Τρίπολη και τη Λαμία με οπαδούς της εμπριμέδες ή φιλάθλους της χαράς.

Αυτόν τον άνθρωπο εκθειάζουν, ευτυχώς ελάχιστοι. Ντροπή απλά. Διπλή ντροπή που γράφουν εδώ μέσα.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 15 Ιούλ 2019 20:53 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6336 στις: Δευ 15 Ιούλ 2019 21:34 »
Φέρε τότε εσύ ένα καλύτερο  η ανέλαβε ο ίδιος κάνε αύξηση μκ και ξεκινά να σκορπάς το χρήμα σου με 50% φορολογίας και αν κάποιοι είναι υπάλληλοι τις ΠΑΕ κατανομασε τους να ξέρω και εγώ να φυλάγομαι από αυτούς και να μην ανοίγω διάλογο μαζί τους και χαλάω την ζαχαρένια μου.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6337 στις: Δευ 15 Ιούλ 2019 22:30 »
Φέρε τότε εσύ ένα καλύτερο  η ανέλαβε ο ίδιος κάνε αύξηση μκ και ξεκινά να σκορπάς το χρήμα σου με 50% φορολογίας και αν κάποιοι είναι υπάλληλοι τις ΠΑΕ κατανομασε τους να ξέρω και εγώ να φυλάγομαι από αυτούς και να μην ανοίγω διάλογο μαζί τους και χαλάω την ζαχαρένια μου.

Αναλαμβάνω εγώ με δύο όρους:

1. 0 ευρώ χρέη.
2. Μεταβίβαση της περιούσιας του ΧΒ στο όνομα μου.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6338 στις: Δευ 15 Ιούλ 2019 23:22 »
 :stop:

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6339 στις: Δευ 15 Ιούλ 2019 23:45 »
 :dab:

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6340 στις: Τρι 16 Ιούλ 2019 14:32 »

1. 0 ευρώ χρέη.
Και μια ενημέρωση για το που πήγαν τα λεφτά των μεταγραφών τα 3 τελευταία χρόνια, με αποδείξεις.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος rakias

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6341 στις: Τρι 16 Ιούλ 2019 15:05 »

1. 0 ευρώ χρέη.
Και μια ενημέρωση για το που πήγαν τα λεφτά των μεταγραφών τα 3 τελευταία χρόνια, με αποδείξεις.

Παντως οχι για την μειωση του χρεους (που δημιουργησε ο ιδιος) ουτε στις ακαδημιες καθως επισης δεν νομιζω να πηγαν για το γηπεδο.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6342 στις: Τρι 16 Ιούλ 2019 15:07 »
Δηλώσεις Χριστοβασίλη:

Αισθανόμαστε διαφορετικά από τις προηγούμενες χρονιές αλλά πιστεύω ότι μάθαμε από τα λάθη μας. Αλλάξαμε πολλά στην ομάδα και με το νέο μας προπονητή που θα φέρει νέα πράγματα στην ομάδα να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά. Αν και μέχρι σήμερα με το θέμα της αναδιάρθρωσης δεν έχει γίνει κάτι αξιόλογο αδικήθήκαμε, αλλά προετοιμαζόμαστε για τη  νέα χρονιά ώστε όλοι μαζί να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που αξίζει. Πιστεύω ότι στις 15 Σεπτεμβρίου να είμαστε έτοιμοι.

Για τα οικονομικά της ομάδας:Το θέμα της εφορίας είναι σε καλό δρόμο πληρώνουμε κανονικά και αυτή τη στιγμή είναι τα χρέη σε 2.000.000 έχουμε πληρώσει 52 δόσεις. Θα προσπαθήσουμε το ποσό να το εντάξουμε στις 120 δόσεις ώστε να βοηθήσει αυτή τη χρονιά στα οικονομικά μας. Πιστεύω ότι όταν φτάσουμε σε διαπραγματεύσεις ο ΠΑΣ νομίζω θα παίρνει τα ίδια χρήματα στα τηλεοπτικά.

Τον λόγο που επέλεξε τον κ. Γιαννίκη: Η ηλικία έπαιξε ρόλο και οι ικανότητες μιας και η προυπηρεσία σε χαμηλότερες κατηγορίες είναι ισοδύναμες με τις δικές μας κατηγορίες. Άκουσε την επιθυμία μας ο κ. Γιαννίκης μιας και είναι ρίσκο για αυτόν και έχει να δώσει πολλά στον ΠΑΣ.

Για το αν θέλει να ξεπεράσει ο κ. Γιαννίκης το ρεκόρ του κ.Πετράκη στον πάγκο του ΠΑΣ:Υπάρχει πολύ συναίσθημα στον ΠΑΣ.

Για το αν υπάρχει συμπαίκτης και το πλάνο για το νέο γήπεδο: Μέχρι σήμερα τίποτα από αυτά δεν έχει γίνει. Όσον αφορά για το γήπεδο περιμένετε σε λίγες μέρες και θα δείτε πολλά πράγματα.

Για το που θα αγωνίζονται η Κ 17 και η Κ 15: Η Κ 15 και η Κ 17 θα αγωνιστεί με τις ομάδες που έπαιζαν πέρυσι απλά περιμένουμε να βγει η πορκύρηξη. Η Κ 19 θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της S.L.2 αλλά θα γίνει και κύπελλο με τη S.L.1

Για τον αν αντέξει ο ΠΑΣ μείωση του προσυμφωνημένου συμβολαίου: Προσωπικά θα έλεγα κανένα, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε. Δεν θα αφήσουμε τις υποχρεώσεις που έχουμε τόσα χρόνια στην πρώτη γραμμή.

Για την προσέγγιση στον κόσμο και τα διαρκείας
: Όταν ξεκίνησα έχουν περάσει 11 χρόνια. Κάναμε μια καλή πορεία και ανεβήκαμε την επόμενη χρονιά με τα μεγάλα συμβόλαια η ομάδα υποβιβάστηκε αλλά εμείς την επαναφέραμε εκεί που πρέπει. Αυτό θα γίνει και τώρα. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν τα διαρκείας. Η S.L.2  είναι υπό σύσταση και έχουν βγάλει ανακοίνωση ότι δεν θα συμμετέχουν αν δεν πάρουν τα τηλεοπτικά.

Για το αν είναι τελικό ότι θα ανέβουν δύο χωρίς μπαράζ: Είναι ξεκάθαρο αυτό, αλλά σε τελική γραμμή η ΕΠΟ είναι αυτή που αποφασίζει.

Για μεταγραφές: Παίκτες ανακοινώνονται κάθε μέρα.

http://passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=28081:live-%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7&Itemid=138

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6343 στις: Τρι 16 Ιούλ 2019 15:11 »
Αντίστοιχα για τον πρόεδρο κρατάω τα εξής:

Αισθανόμαστε διαφορετικά από τις προηγούμενες χρονιές αλλά πιστεύω ότι μάθαμε από τα λάθη μας.
και
Όσον αφορά για το γήπεδο περιμένετε σε λίγες μέρες και θα δείτε πολλά πράγματα.

Για να δούμε!!!!

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6344 στις: Τρι 16 Ιούλ 2019 15:44 »
Όταν πρώτα είσαι ΑΕΚ και μετά ΠΑΣ μπορείς να γράφεις ότι είσαι αρνητικος σε παραχώρηση δημόσιας έκτασης εγώ όμως είμαι καπιταλας θέλω το κράτος να βοηθήσει  να γίνουν γήπεδα να γίνουν Έλληνες μεγιστάνες με ότι αυτό συνεπάγεται θέσεις εργασίας κλπ ναι κανένας δεν γίνεται πλούσιος χωρίς βοήθεια έτσι θέλω και στο γήπεδο μας κρατική βοήθεια μας την χρωστάνε διαχρονικά.

Αποσυνδεδεμένος gecks

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6345 στις: Τρι 16 Ιούλ 2019 16:44 »
Aπό πού μας χρωστάει ποιος;
Καμιά παραχώρηση καμιάς δημόσιας έκτασης σε καμιά ΠΑΕ.

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6346 στις: Τρι 16 Ιούλ 2019 17:48 »
Καμμία παραχώρηση δημοσίου  χώρου σε ομάδα, έστω κι αν είναι ο ΠΑΣ.
Αν θέλει η ομάδα παραχώρηση, τότε να ξοδέψεις το πόσο της αγοράς σε Αλλά, πχ δημιουργία κλειστού για τον κόσμο, κλπ κλπ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6347 στις: Τρι 16 Ιούλ 2019 17:56 »
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά στα Γιάννινα έχουμε 1 πανάρχαιο γήπεδο ποδοσφαίρου με στίβο που δεν μπορεί να φιλοξενήσει ούτε ποδοσφαιρικούς αγώνες επιπέδου αλλά ούτε αγώνες στίβου επιπέδου.Τα σκάματα δε είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο του ποδοσφαίρου.Έχουμε 2 κλειστά.Το ένα πανάρχαιο και το άλλο καινούριο.Ξεκίνησε για κλειστό άρσης βαρών και κατέληξε γήπεδο μπάσκετ.Να κόψουν το λαιμό τους και η πόλη να αποκτήσει αυτά που τις αξίζουν.Έχουμε καταντήσει οι μαλάκες της Ελλάδας.Παντού έχουν γίνει γήπεδα.Εκτός από εδώ.

Φτάσαμε στην μέρα που είχαμε δηλώσεις προέδρου.Θαύμα.Όχι δεν πάθαμε overdose ενημέρωσης.Δεν αρκεί.Χρειάζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.Ακούμε ξανά για γήπεδα.ενώ την ίδια ώρα ζοριζόμαστε να κάνουμε μεταγραφές και να στελεχώσουμε όπως πρέπει το τεχνικό τιμ της ομάδας.Μάθαμε για τα χρέη αλλά νομίζω δεν είναι μόνο αυτά.Όπως έγραψα και αλλού νομίζω υπάρχουν χρήσεις που δεν έκλεισαν ακόμα.Οπότε να περιμένουμε καινούρια δώρα.Πιθανόν να υπάρχει και τίποτα άλλο.
Δεν γίναμε και πολύ σοφότεροι από τα σημερινά.Λίγες ειδήσεις και πολλά ευχολόγια ακούσαμε.Μένει να δούμε και πράξεις.Ουσιαστικές πράξεις.

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6348 στις: Τρι 16 Ιούλ 2019 18:09 »
Εκτός των άλλων....

Εμπορικές Απαιτήσεις 1.702.512,30 €

Εσείς δεν θα καθόσαστε δηλαδή να παριστάνεται τον πρόεδρο άλλη μια χρονιά ??????????

Διαβάστε λέμε....!!!!

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6349 στις: Τρι 16 Ιούλ 2019 18:42 »
Εκτός των άλλων....

Εμπορικές Απαιτήσεις 1.702.512,30 €

Εσείς δεν θα καθόσαστε δηλαδή να παριστάνεται τον πρόεδρο άλλη μια χρονιά ??????????

Διαβάστε λέμε....!!!!
Το μονο για να ανησυχει κανεις θα ηταν αν αυτες ηταν επισφαλεις. Εικαζω ομως οτι ανησυχεις για το αντιστροφο. Ανησυχεις οτι ειναι εισπραξιμες...

Ο ΧΒ ανεφερε συγκεκριμενο νουμερο για το χρεος. Συγκεκριμενο αριθμο δοσεων που εχει πληρωσει. Αφου δε βλεπω κανεναν να το αμφισβητει, υποθετω οτι τα ειπε σωστα.

Και τωρα βγαινει καποιος να μιλησει για εμπορικες απαιτησεις. Αν οι εμπορικες απαιτησεις ειναι εισπραξιμες, αυτο ειναι κατι θετικο. Οχι κατι αρνητικο.