Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368551 φορές)

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6350 στις: Τρι 16 Ιούλ 2019 18:45 »
Για την υποθεση Καστρο δεν εγινε καποια ερωτηση;
Υπαρχει καποια εξελιξη;

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6351 στις: Τρι 16 Ιούλ 2019 18:52 »
Εκτός των άλλων....

Εμπορικές Απαιτήσεις 1.702.512,30 €

Εσείς δεν θα καθόσαστε δηλαδή να παριστάνεται τον πρόεδρο άλλη μια χρονιά ??????????

Διαβάστε λέμε....!!!!

Το μονο για να ανησυχει κανεις θα ηταν αν αυτες ηταν επισφαλεις. Εικαζω ομως οτι ανησυχεις για το αντιστροφο. Ανησυχεις οτι ειναι εισπραξιμες...

Ο ΧΒ ανεφερε συγκεκριμενο νουμερο για το χρεος. Συγκεκριμενο αριθμο δοσεων που εχει πληρωσει. Αφου δε βλεπω κανεναν να το αμφισβητει, υποθετω οτι τα ειπε σωστα.

Και τωρα βγαινει καποιος να μιλησει για εμπορικες απαιτησεις. Αν οι εμπορικες απαιτησεις ειναι εισπραξιμες, αυτο ειναι κατι θετικο. Οχι κατι αρνητικο.

Άξιος !!!!!!
(όχι ο μισθός σου)

Αλλά εμφανώς αδιάβαστος!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6352 στις: Τρι 16 Ιούλ 2019 18:56 »
Χρέη σε παίχτες, μάνατζερ, τρίτους, γήπεδο, ξενοδοχεία, ενοίκια έχουμε;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6353 στις: Τρι 16 Ιούλ 2019 19:12 »
Ο ισολογισμός είναι ένα Τ αριστερά είναι οι απαιτήσεις δεξια είναι οι υποχρεώσεις   το νούμερο  1.700 και κάτι υποθέτω θα είναι από τα χρήματα που έχει να λαμβάνει ακόμα η ομάδα από την νόβα η οποία χρωστά αρκετούς μήνες στην ΠΑΕ ασφαλώς και δεν είναι όλα τα χρήματα για το ταμείο της ομάδας αλλά ξεκινάει ο ΠΑΣ από θέση ισχύος στο γελοίο προταθλημα της βήτα εθνικής ντρέπομαι να το αποκαλώ σούπερ Λίγκα 2 αισχός.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6354 στις: Τρι 16 Ιούλ 2019 19:23 »

Άξιος !!!!!!
(όχι ο μισθός σου)

Αλλά εμφανώς αδιάβαστος!!!!!!!!!

Και αλλες φορες σε εχουν παρακαλεσει αλλο να γινεις πιο διαφωτιστικος, ποτε ομως δεν εγινες. Το γιατι, εσυ το ξερεις.
Καποτε ο παπατζης ειχε πει για τον Γριβα "εδοξασθη κρυπτομενος και κατεποντισθη εμφανιζομενος". Ελπιζω να μην κρυβεται καποιος πισω απο σχολιακια δυο γραμμων και να μη θελει να μοιραστει τη βαθεια του γνωση μαζι μας.
Δεν καταλαβαινω σε τι ειμαι αδιαβαστος και ειλικρινα εχω τη διαθεση να διαβασω. Στο σχολιο μου εμεινα σε κατι που ειπες. Οτι η ΠΑΕ εχει εμπορικες απαιτησεις 1.7 εκατομμυρια ευρω. Αν αυτα ειναι εισπραξιμα στο σύνολό τους, τοτε γιατι ειναι κακο; Εχεις ολο το χρονο να διαφωτισεις το forum.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6355 στις: Τρι 16 Ιούλ 2019 19:25 »
Αν υπηρχαν μη ρυθμισμενα χρεη προς αυτους, προφανως θα το ξεραμε μεσω προσφυγων οτι δεν ικανοποιουνται.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6356 στις: Τρι 16 Ιούλ 2019 19:29 »
Αν υπηρχαν μη ρυθμισμενα χρεη προς αυτους, προφανως θα το ξεραμε μεσω προσφυγων οτι δεν ικανοποιουνται.

Έχουμε δει αρκετές προσφυγές από παίχτες κατά καιρούς.
Όλοι οι υπόλοιποι π.χ. ο ιδιοκτήτης διαμερισμάτων πως θα κάνει προσφυγή ή ένας απλός υπάλληλος της ΠΑΕ;

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6357 στις: Τρι 16 Ιούλ 2019 19:34 »
Προσφυγες εχεις δει κ παντα τακτοποιουνται (πχ Τσαβες που ηταν μεγαλο το ποσο). Οτι προσφυγη ειναι προσφατη ειναι για μικροποσα. Τετοια μικροποσα δε νομιζω να διαφοροποιουν το χρεος. Η πιο προσφατη, του Καστρο, νομιζω τακτοποιηθηκε και εγαιρα.
Καποιος ιδιοκτητης ακινητου, σαφως και θα εκανε προσφυγη στη δικαιοσυνη για οφειλομενα

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6358 στις: Τρι 16 Ιούλ 2019 19:37 »
Προσφυγες εχεις δει κ παντα τακτοποιουνται (πχ Τσαβες που ηταν μεγαλο το ποσο). Οτι προσφυγη ειναι προσφατη ειναι για μικροποσα. Τετοια μικροποσα δε νομιζω να διαφοροποιουν το χρεος. Η πιο προσφατη, του Καστρο, νομιζω τακτοποιηθηκε και εγαιρα.
Καποιος ιδιοκτητης ακινητου, σαφως και θα εκανε προσφυγη στη δικαιοσυνη για οφειλομενα

Εμείς πως θα το μαθαίναμε;

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6359 στις: Τρι 16 Ιούλ 2019 19:46 »

Εμείς πως θα το μαθαίναμε;
Δε νομιζω πως ο ιδιοκτητης θα ηταν εχεμυθος προς τα μεσα της περιοχης κ να μη δημοσιοποιουσε την καταγγελια του

Συνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6360 στις: Τρι 16 Ιούλ 2019 19:59 »
Φτάσαμε να θεωρούμε ΕΠΙΤΥΧΙΑ (!!!) το γεγονός ότι η παρούσα διοίκηση καταφέρνει να αποπληρώνει το χρέος που η ίδια δημιούργησε. Χωρίς φυσικά να προβαίνει σε επενδύσεις ως προς το έμψυχο υλικό, με συνέπεια από εκεί που πριν τρία χρόνια βγάζαμε διαβατήρια για Ευρώπη, τώρα να  βγάζουμε "διαβατήρια" για τη Β εθνική.

Α ρε κατακαημένα ΓΙΑΝΝΕΝΑ.  :( :(
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6361 στις: Παρ 02 Αύγ 2019 15:00 »
Καποιοι εφταναν το τροπαρι ως του σημειου να ευχηθουν Β για να "τιμωρηθει ο ΧΒ". Τωρα ο νεος ψεκασμος λεει οτι ευχονταν αυτο που επεδιωκε ο ΧΒ.

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6362 στις: Παρ 02 Αύγ 2019 15:14 »
Ο βαζελος υπεγραψε στη νοβα με 1.5 μυριο και τοσα θελει ο χβ? :))

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6363 στις: Παρ 02 Αύγ 2019 15:17 »
Καποιοι εφταναν το τροπαρι ως του σημειου να ευχηθουν Β για να "τιμωρηθει ο ΧΒ". Τωρα ο νεος ψεκασμος λεει οτι ευχονταν αυτο που επεδιωκε ο ΧΒ.

Όποια άποψη δεν σου αρέσει είναι ψεκασμένη;

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6364 στις: Παρ 02 Αύγ 2019 15:20 »

Όποια άποψη δεν σου αρέσει είναι ψεκασμένη;

Οχι. Αυτη παντως ειναι ψεκασμενη.
Οι ψεκασμενες ποτε δε μου αρεσουν.

Αποσυνδεδεμένος paskimolos67

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6365 στις: Παρ 02 Αύγ 2019 16:14 »
Γράφεις στο PAS.GR FORUM
ή
από αγωνία και αγανάκτηση λόγω της ανόθευτης αγάπης σου για τον ΠΑΣ,αναλογιζόμενος την κατάσταση που βρίσκεται και φυσικά  δεν του ταιριάζει, λόγω ιστορίας και λαού,
ή
από σκοπιμότητα, μονίμως αποπροσανατολιστικά, εκμεταλλευόμενος αποσπασματικά σχόλια, και κατά βάση στρατευμένος να υπηρετείς το κάθε παράσιτο (τώρα ή παλιότερα) που απομυζά το αίμα του Ταύρου.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6366 στις: Παρ 02 Αύγ 2019 17:13 »

Πού το διαβασες αυτό;
Επειδη δεν ισχυει, γι' αυτο ρωταω

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #6367 στις: Παρ 02 Αύγ 2019 18:11 »

Πού το διαβασες αυτό;

https://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/panathhnaikos-sth-nova-kai-oi-prasinoi.5570747.html

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6368 στις: Παρ 02 Αύγ 2019 18:20 »

Πού το διαβασες αυτό;

https://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/panathhnaikos-sth-nova-kai-oi-prasinoi.5570747.html
Οπου μπορεις να διαβασεις οτι υπεγραψε για 5,5 και οχι για 1,5 οπως ανεφερε στο σχόλιό του ο ahpas.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #6369 στις: Παρ 02 Αύγ 2019 18:28 »
Και τώρα οι διάφοροι 'μικροί' τύπου Κωστούλα παραπονιούνται που τους άφησε ο βάζελος ξεκρέμαστους αφού τον στήριξαν να μείνει κατηγορία!  :)) :))

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6370 στις: Παρ 02 Αύγ 2019 19:52 »
ειδικά για το βάζελο εκτιμώ ότι έκανε πάρα πολύ καλό deal καθώς δεν θα μπορούσε να έχει ρευστό από δημόσιο φορέα (όπως η ΕΡΤ) μιας και θα έπρεπε να παρακρατηθούν τα έσοδά του για να καλύψουν άλλες οφειλές του προς το δημόσιο! Αυτό ασφαλώς μείωνε τη διαπραγματευτική του δυνατότητα και δυσκολεύομαι να αντιληφθώ πώς δεν το εκμεταλλεύτηκαν τα ιδιωτικά κανάλια ... προφανώς υπάρχουν "επεισόδια τα οποία έχω χάσει" (όπως πχ το κατά πόσο "ανεξάρτητα" της όποιας κυβέρνησης είναι τα ιδιωτικά κανάλια) ...   Ας με διορθώσει κάποιος αν δεν τα έχω καταλάβει σωστά...

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6371 στις: Παρ 02 Αύγ 2019 23:37 »
Το οτι θα παρει 1.5 ο βαζελος το ακουσα στο ραδιο το επανελαβαν μαλιστα αρκετες φορες τωρα αν εκαναν λαθος δεν γνωριζω εγραψα αυτο που ειπαν.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6372 στις: Σαβ 03 Αύγ 2019 08:14 »
Το οτι θα παρει 1.5 ο βαζελος το ακουσα στο ραδιο το επανελαβαν μαλιστα αρκετες φορες τωρα αν εκαναν λαθος δεν γνωριζω εγραψα αυτο που ειπαν.
Πιθανοτατα ειπαν οτι θα παρει 1.5 περισσοτερο και καταλαβες οτι θα παρει 1.5.
Ως 5.5 θα παρει, συμπεριλαμβανονται και τα αργυρια της προδοσιας απεναντι στους υπολοιπους του περυσινου μπλοκ στην ΕΡΤ που τους πουλουσε "ενοτητα".
Δυστυχως καποιοι προεδροι δε σταθηκαν στο υψος του ΧΒ που πηγε κοντρα στο ρευμα να αλλαξουν οι κανονισμοι για να μην πεσει ο παναθηναικος στη Β.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6373 στις: Σαβ 03 Αύγ 2019 08:57 »
Δοξάστε με

Εγώ όρθωσα ανάστημα και πήγα κόντρα στο ρεύμα να αλλάξουν οι κανονισμοί για να μην πέσει ο παναθηναικος στη Β …
Είμαι παλικάρι …

Δοξάστε με

Εγώ γέμισα την ομάδα με χρέη …
Για να σας φέρω παιχταράδες να βλέπετε μπάλα, τους οποίους σιγά μη τους πλήρωνα …

Δοξάστε με

Εγώ πούλησα τον Μαυροπάνο με 2.2 εκατομύρια …
Και φυσικά δεν έδωσα ούτε 100 χιλιάρικα για μεταγραφές αφήνοντας την ομάδα να πέσει για να μην έχω πολλά έξοδα  …

Δοξάστε με

Εγώ πούλησα τον Κόντε την μέρα που ξεκινούσε το πρωτάθλημα αφήνοντας την ομάδα χωρίς επίθεση ….
Γιατί είμαι καλός άνθρωπος και ήθελα να δώσω στον Κλάους μια νέα ευκαιρία αφού το παιδί ήθελε να κάνει μια νέα αρχή …

Δοξάστε με

Εγώ παρόλο που η ομάδα δεν βλεπόταν κράτησα τον Πετράκη τα Χριστούγεννα και πέσαμε με τα χέρια κατεβασμένα  …
Γιατί είπαμε είμαι καλός άνθρωπος και είχα συναισθηματικούς δεσμούς με τον κυρ Γιάννη
Και να ξέρετε δεν το έκανα για την κονόμα από τα τηλεοπτικά …
Δε φταίω εγώ που οι φίλαθλοι είναι ψεκασμένοι …

Δοξάστε με

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6374 στις: Σαβ 03 Αύγ 2019 10:06 »
Δοξάστε με

Εγώ όρθωσα ανάστημα και πήγα κόντρα στο ρεύμα να αλλάξουν οι κανονισμοί για να μην πέσει ο παναθηναικος στη Β …
Είμαι παλικάρι …

Έχεις κάποια αντίρρηση στη στάση του ΧΒ έναντι του παναθηναϊκού; Η στάση του ΧΒ ήταν σωστή και δίκαιη. Και προφανώς είχε κόστος που ο ΧΒ το ανέλαβε. Προσωπικά είμαι περήφανος που ο ΠΑΣ δια του ΧΒ κράτησε αυτή τη στάση. Αν στενοχωρήθηκαν κάποιοι "πολύ περήφανοι" δικό τους θέμα και του καθρέφτη στον οποίο κοιτούν το πρόσωπό τους.

Εγώ πούλησα τον Μαυροπάνο με 2.2 εκατομύρια …
Και φυσικά δεν έδωσα ούτε 100 χιλιάρικα για μεταγραφές αφήνοντας την ομάδα να πέσει για να μην έχω πολλά έξοδα  …

Δοξάστε με

Εγώ πούλησα τον Κόντε την μέρα που ξεκινούσε το πρωτάθλημα αφήνοντας την ομάδα χωρίς επίθεση ….
Γιατί είμαι καλός άνθρωπος και ήθελα να δώσω στον Κλάους μια νέα ευκαιρία αφού το παιδί ήθελε να κάνει μια νέα αρχή …

Δοξάστε με

Αντί σχολίων, για Κλάους το παρακάτω
νομίζω ότι πρόκειται για μια συμφωνία win win  μεταξύ παίχτη και ομάδας
(...)
τα έσκασε τελικά ο πρόεδρος αν και άργησε (τουλάχιστο δε μας έφτασε την τελευταία μέρα όπως φοβόμουν)
(...)
Αυτός είναι ο φτηνός αντιχριστοβασιλισμός...
Δεν είναι κάποιος άλλος ...