Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368785 φορές)

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6375 στις: Σαβ 03 Αύγ 2019 11:01 »
Εσύ που ψάχνεις τι έχει γράψει ο καθένας, διαφωνείς επί της ουσίας σε κάτι από αυτά που έχει γράψει ο συνταυρος? Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα είτε μας αρέσει είτε όχι.. Και όσον αφορά για τον Κλάους που μόνο αυτό έχεις να αναφέρεις, υπάρχει το ενδεχόμενο αυτός που το έγραψε να το έγραψε ειρωνικά...

Και να σε ρωτήσω έτσι από περιέργεια... Γιατί θίγεσαι όταν κάποιος γράφει και κακό για την διοίκηση? Απαγορεύεται?

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6376 στις: Σαβ 03 Αύγ 2019 12:04 »
Δοξάστε με

Εγώ όρθωσα ανάστημα και πήγα κόντρα στο ρεύμα να αλλάξουν οι κανονισμοί για να μην πέσει ο παναθηναικος στη Β …
Είμαι παλικάρι …

Έχεις κάποια αντίρρηση στη στάση του ΧΒ έναντι του παναθηναϊκού; Η στάση του ΧΒ ήταν σωστή και δίκαιη. Και προφανώς είχε κόστος που ο ΧΒ το ανέλαβε. Προσωπικά είμαι περήφανος που ο ΠΑΣ δια του ΧΒ κράτησε αυτή τη στάση. Αν στενοχωρήθηκαν κάποιοι "πολύ περήφανοι" δικό τους θέμα και του καθρέφτη στον οποίο κοιτούν το πρόσωπό τους.

Εγώ πούλησα τον Μαυροπάνο με 2.2 εκατομύρια …
Και φυσικά δεν έδωσα ούτε 100 χιλιάρικα για μεταγραφές αφήνοντας την ομάδα να πέσει για να μην έχω πολλά έξοδα  …

Δοξάστε με

Εγώ πούλησα τον Κόντε την μέρα που ξεκινούσε το πρωτάθλημα αφήνοντας την ομάδα χωρίς επίθεση ….
Γιατί είμαι καλός άνθρωπος και ήθελα να δώσω στον Κλάους μια νέα ευκαιρία αφού το παιδί ήθελε να κάνει μια νέα αρχή …

Δοξάστε με

Αντί σχολίων, για Κλάους το παρακάτω
νομίζω ότι πρόκειται για μια συμφωνία win win  μεταξύ παίχτη και ομάδας
(...)
τα έσκασε τελικά ο πρόεδρος αν και άργησε (τουλάχιστο δε μας έφτασε την τελευταία μέρα όπως φοβόμουν)
(...)
Αυτός είναι ο φτηνός αντιχριστοβασιλισμός...
Δεν είναι κάποιος άλλος ...

Ψεκασμενος είμαι ότι θέλω λεω

Δοξαστε με

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6377 στις: Σαβ 03 Αύγ 2019 13:53 »
Εσύ που ψάχνεις τι έχει γράψει ο καθένας, διαφωνείς επί της ουσίας σε κάτι από αυτά που έχει γράψει ο συνταυρος? Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα είτε μας αρέσει είτε όχι.. Και όσον αφορά για τον Κλάους που μόνο αυτό έχεις να αναφέρεις, υπάρχει το ενδεχόμενο αυτός που το έγραψε να το έγραψε ειρωνικά...

Και να σε ρωτήσω έτσι από περιέργεια... Γιατί θίγεσαι όταν κάποιος γράφει και κακό για την διοίκηση? Απαγορεύεται?

α) Δε θεωρώ ότι η στάση του ΠΑΣ έναντι του σκανδάλου να μην υποβιβαστεί ο παναθηναϊκός, επιδέχεται ειρωνείας.
β) Δε βλέπω ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα όταν παρατίθενται σε κάποιον τα λόγια του.
γ) Δε βλέπω να θίχτηκα, ούτε να απαγόρευσα κάτι. Ο όποιος αντίλογος δε σημαίνει απαραίτητα κάτι από τα προηγούμενα και φυσικά δεν είναι σωστό να γράφεις ανακρίβειες, προκειμένου να δικαιώσεις μια λάθος θέση σου. Για παράδειγμα, για να μην ανατρέχουμε στα παλιά όταν δεν είναι απαραίτητο, τις τελευταίες μέρες γράφτηκαν αρκετά επί της τιμολογιακής πολιτικής στα εισιτήρια διαρκείας. Έγραψα κάτι σε όποιον εκφράστηκε ενάντια σε αυτήν; 

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6378 στις: Σαβ 03 Αύγ 2019 13:59 »

Δικαίωμά σου αμφότερα.
Η αυτογνωσία είναι η αρχή της ανθρώπινης σοφίας έλεγε ο Αριστοτέλης.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6379 στις: Σαβ 03 Αύγ 2019 15:31 »
Ουτε σεντ στο λαμογιο!

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6380 στις: Σαβ 03 Αύγ 2019 15:58 »

Ο αντίλογος γίνεται όταν με επιχειρήματα αντικρούεις αυτά που ο άλλος λέει. Εσύ απλώς παρέθεσες τα λόγια του συνταυρος για τον Κλάους. Άρα να υποθέσω ότι για όλα τα υπόλοιπα συμφωνείς. Τέλεια....

Οσον αφορά τις τιμές των εισιτηρίων ούτε η ίδια η διοίκηση θα μπορέσει να δικαιολόγησε τις τιμές αυτές, πόσο μάλλον εμείς που είμαστε απ έξω...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6381 στις: Σαβ 03 Αύγ 2019 16:00 »

Δικαίωμά σου αμφότερα.
Η αυτογνωσία είναι η αρχή της ανθρώπινης σοφίας έλεγε ο Αριστοτέλης.

Κι εγώ σ αγαπάω μικρέ μου φιλοσοφε

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6382 στις: Σαβ 03 Αύγ 2019 16:04 »

Ο αντίλογος γίνεται όταν με επιχειρήματα αντικρούεις αυτά που ο άλλος λέει. Εσύ απλώς παρέθεσες τα λόγια του συνταυρος για τον Κλάους. Άρα να υποθέσω ότι για όλα τα υπόλοιπα συμφωνείς. Τέλεια....

Οσον αφορά τις τιμές των εισιτηρίων ούτε η ίδια η διοίκηση θα μπορέσει να δικαιολόγησε τις τιμές αυτές, πόσο μάλλον εμείς που είμαστε απ έξω...

Τα λογια του πριν κατι μηνες ελεγαν οτι ο ΧΒ τελικα τα εσκασε για τη μεταγραφαρα, τα λογια του τωρα λενε οτι ουτε 100.000 ευρω δεν ξοδεψε για μεταγραφες. Δε νομιζω οτι χρειαζονται περισσοτερα επιχειρηματα για να αντικρουστει κατι. Το να κανουμε σα στρουθοκαμηλοι οτι δε βλεπουμε τις αντιφασεις καποιας συγκεκριμενης ομαδας ανθρωπων, ειναι βεβαια μια τακτικη αλλα μια τακτικη ανευ ουσιας.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6383 στις: Σαβ 03 Αύγ 2019 16:09 »

Κι εγώ σ αγαπάω μικρέ μου φιλοσοφε
Μονο οι αστατοι γνωριζουν τις χαρες της αγαπης. Οι σταθεροι γευονται την τραγωδια της.
Οσκαρ Ουάιλντ
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 03 Αύγ 2019 16:13 από OV1950 »

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6384 στις: Σαβ 03 Αύγ 2019 21:40 »
Δηλαδή λες ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα να δει εκ των υστέρων ότι είχε πει λάθος.

Και επίσης έχεις πιαστεί μόνο για το τι είπε ο συνταυρος για τον Κλάους. Όμως έχει αναφέρει και άλλα πράγματα για τα οποία όπως προείπα, προφανώς συμφωνείς γιατί δεν είδα εκεί κάποιον αντίλογο....
Αυτά από εμένα για το θέμα γιατί πάλι ξεφύγαμε...  :dab:

Και κάτι γενικό... Στα διάφορα φόρουμ ο καθένας μπορεί να νομίζει ότι είναι ότι θέλει..  ;) ;) :-?

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6385 στις: Κυρ 04 Αύγ 2019 08:47 »

Τα λογια του πριν κατι μηνες ελεγαν οτι ο ΧΒ τελικα τα εσκασε για τη μεταγραφαρα, τα λογια του τωρα λενε οτι ουτε 100.000 ευρω δεν ξοδεψε για μεταγραφες. Δε νομιζω οτι χρειαζονται περισσοτερα επιχειρηματα για να αντικρουστει κατι. Το να κανουμε σα στρουθοκαμηλοι οτι δε βλεπουμε τις αντιφασεις καποιας συγκεκριμενης ομαδας ανθρωπων, ειναι βεβαια μια τακτικη αλλα μια τακτικη ανευ ουσιας.

Λοιπόν οκ, έκανα λάθος το παραδέχομαι
οπότε ξαναγράφω ότι ο πρόεδρος πήρε 3+ εκατομμύρια απο Μαυροπάνο και Κόντε και έδωσε "........." ευρώ για μεταγραφές
μπορείς εσύ ο ίδιος ή όποιος άλλος ξέρει ακριβώς να συμπληρώσει το ποσό, δυστυχώς εγώ ο κοινός φίλαθλος δεν γνωρίζω

μην αγχώνεσαι τόσο πολύ, εμπάθεια ως προς τον πρόεδρο δεν έχω κι αυτό το αποδεικνύει αυτό που είχα γράψει πέρυσι για τον κλάους ... όταν κάνει κάτι που νομίζω ότι είναι καλό για την ομάδα θα το γράψω

όμως αυτά που κάνει είναι πολύ λίγα και το αποτέλεσμα που στην τελική μετράει είναι ότι αφενός η ομάδα έπεσε κατηγορία και αφετέρου ο πρόεδρος με τις δηλώσεις του για τα τηλεοπτικά μας γέμισε με υποψίες !!!!

Συνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #6386 στις: Κυρ 04 Αύγ 2019 11:11 »
Δοξάστε με

Εγώ όρθωσα ανάστημα και πήγα κόντρα στο ρεύμα να αλλάξουν οι κανονισμοί για να μην πέσει ο παναθηναικος στη Β …
Είμαι παλικάρι …

Έχεις κάποια αντίρρηση στη στάση του ΧΒ έναντι του παναθηναϊκού; Η στάση του ΧΒ ήταν σωστή και δίκαιη. Και προφανώς είχε κόστος που ο ΧΒ το ανέλαβε. Προσωπικά είμαι περήφανος που ο ΠΑΣ δια του ΧΒ κράτησε αυτή τη στάση. Αν στενοχωρήθηκαν κάποιοι "πολύ περήφανοι" δικό τους θέμα και του καθρέφτη στον οποίο κοιτούν το πρόσωπό τους.

Υπάρχει και ο αντίλογος σε αυτό: ο ΧΒ ακολούθησε τον ΠΑΟΚ και ως καλό σκυλάκι έκανε ότι του έλεγε ο Ιβάν μπας και του δώσει κανέναν δανεικό σαν τον Μυστακίδη τρομάρα μας. Οπότε να είσαι περήφανος όταν σε φωνάζουν παράρτημα.
Ειδεμή θα μπορούσε να ρίξει λευκό και να το παίξει ουδέτερος.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6387 στις: Κυρ 04 Αύγ 2019 12:27 »
Ναι. Σκυλακι του ΠΑΟΚ γι' αυτο Μανθατη τη μια χρονια κ Ευαγγελου-Μανο την επομενη (μετα την ψηφο).

Ωστε να ψηφιζε λευκο και να ηταν ουδετερος ο ΠΑΣ απεναντι α) στο σκανδαλο να αλλαξει ο κανονισμος του πρωταθληματος εν μεσω της σεζον κ β) απεναντι στον παναθηναικο. Μαλιστα. Ουδετερος απεναντι στον ιδιο παναθηναικο που για να την πεσουν καποιοι στον ΧΒ θυμουνται τα επεισοδια στο ημιχρονο πριν κατι χρονια κ που για να την πεσουν παλι στον ΧΒ τα πετανε στη ληθη και θελουν ουδετεροτητα.

Αυτον τον "περηφανο" ΠΑΣ ονειρευομαστε;

Συνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #6388 στις: Κυρ 04 Αύγ 2019 12:50 »
Μη με κάνεις να αρχίσω και για τους δανεικούς του γαύρου....
Τη μια μας βάφτιζαν παράρτημα του γαύρου του νότου, την άλλη του βορρά (Ζάιρο, Μυστακίδης, Κοροβέσης, και δεν θυμάμαι τώρα ποιους άλλους, συν παραχώρηση κερκίδας).
Αυτό είναι κατόρθωμα μόνο του ΧΒ. Πριν από αυτόν ουδέποτε δεν δώσαμε λαβή για τέτοιου είδους σχόλια όταν είμασταν στην α'.
Ας ψήφιζε λοιπόν λευκό όπως ψήφισε λευκό στην τελευταία ψηφοφορία! Προτιμότερο να είναι ουδέτερος και να τον βρει τον παο σε κάποια άλλη γωνία παρά να δείξει ότι ανήκει σε κάποιο στρατόπεδο.
Αλλά τι να λέμε, για ποια τσίπα μιλάς όταν παίρνει τον Χρήστο Δώνη δανεικό από τον βάζελο μετά από όλα αυτά;;; ε;

Αποσυνδεδεμένος Argento

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6389 στις: Κυρ 04 Αύγ 2019 17:18 »
Ο χβ δεν ήταν ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλον.  Ήταν όπου νόμιζε ότι έχει κέρδος. Όμως σε τέτοιες περιπτώσεις μια,δυο,τρεις θα σε καταλάβουν όπως και έγινε και τώρα  ζούμε τα αποτελεσματα. Τώρα πλέον δεν του έχει κανένας εμπιστοσύνη και αυτό φαίνεται στα κέντρα αποφάσεων.  Οπότε όπως έστρωσε θα κοιμηθεί.  Κρίμα όμως για την ομάδα, την πόλη και τους οπαδους

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6390 στις: Κυρ 04 Αύγ 2019 23:05 »
Ο Πανουργιάς χτες ανακοίνωσε ότι σταματά να ασχολείται ενεργά με τη Λαμία. Σήμερα ο Χάβος έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα. Φυσικά κάποιοι θα συνεχίσουν να ζουν στο συννεφάκι τους...

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6391 στις: Κυρ 04 Αύγ 2019 23:09 »
Ο Πανουργιάς χτες ανακοίνωσε ότι σταματά να ασχολείται ενεργά με τη Λαμία. Σήμερα ο Χάβος έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα. Φυσικά κάποιοι θα συνεχίσουν να ζουν στο συννεφάκι τους...

Και;

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6392 στις: Κυρ 04 Αύγ 2019 23:19 »

Και;
Τϊποτα μωρέ. Ουρές οι επενδυτές, πολλά τα φράγκα από την ενασχόληση με τις ΠΑΕ...
Πολλοί περιμένουν να αγοράσουν ότι κινείται, το βλέπουμε παντού να συμβαίνει γύρω μας, ο ΧΒ δεν πουλάει.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6393 στις: Κυρ 04 Αύγ 2019 23:41 »

Και;
Τϊποτα μωρέ. Ουρές οι επενδυτές, πολλά τα φράγκα από την ενασχόληση με τις ΠΑΕ...
Πολλοί περιμένουν να αγοράσουν ότι κινείται, το βλέπουμε παντού να συμβαίνει γύρω μας, ο ΧΒ δεν πουλάει.

Προτρεχεις και κυριως μπερδευεις ανομοιες περιπτωσεις

Αποσυνδεδεμένος Argento

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6394 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 09:34 »
Ο πανουργιας όλα αυτά τα χρόνια έβαλε πάνω από 3,5 εκατομ στην Λαμία . Σε αντίθεση με τον δικό μας που μάλλον παντελονιασε τόσα.  Αν λοιπόν και ο δικός μας έβαζε στην ομάδα τότε ναι, να  σκεφτόμουν όπως εσύ.  Όμως για κάποιον που έχει καταντήσει τον ΠΑΣ έτσι, συγνώμη δεν θα στεναχωρήσω αν φυγει

Αποσυνδεδεμένος fire_pas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6395 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 10:12 »
 Δεν μπορώ με τίποτα να συγκρίνω τον Π.Α.Σ. με την Λαμία ή την Δόξα Δράμας.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6396 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 13:01 »

Γιατί γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν;

1. Ο Πανουργίας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη Λαμία πρωτίστως για λόγους υγείας.
2. Δεν εγκαταλείπει την ομάδα, εγγυάται εως το Γενάρη τα πάντα και ότι η σαιζον θα βγει με τη δικιά του βοήθεια.
3. Σήμερα πήρε τον Αντωνιού Προπονητή (μάλλον) και ανακοινώνει μεταγραφές.

Υ.Γ. Δικιά μου αίσθηση είναι ότι τελικά άμεσα ή έμμεσα δεν θα αποχωρήσει.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6397 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 14:32 »

Γιατί γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν;

1. Ο Πανουργίας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη Λαμία πρωτίστως για λόγους υγείας.
2. Δεν εγκαταλείπει την ομάδα, εγγυάται εως το Γενάρη τα πάντα και ότι η σαιζον θα βγει με τη δικιά του βοήθεια.
3. Σήμερα πήρε τον Αντωνιού Προπονητή (μάλλον) και ανακοινώνει μεταγραφές.

Υ.Γ. Δικιά μου αίσθηση είναι ότι τελικά άμεσα ή έμμεσα δεν θα αποχωρήσει.

α) Η ακριβής μου έκφραση ήταν "σταματά να ασχολείται ενεργά". Υποθέτω καταλαβαίνεις τη διαφορά.
β) Περί ανακρίβειας που έγραψα εγώ
Παράθεση
Οριστική είναι η απόφαση του μεγαλομετόχου της Λαμίας, Πανουργιά Παπαΐωάννου να αποχωρήσει άμεσα από τα διοικητικά της Λαμίας, κάτι που γνωστοποίησε σε έκτακτη συνέντευξη τύπου:
"Σας ανακοινώνω ότι η αποχώρηση μου είναι γεγονός. Από σήμερα θα ασχολούμαι όσο το δυνατόν λιγότερο και διοικητικά θα αναλάβουν ότι ευθύνες είχα εγώ, τα άλλα τα παιδιά. Αποχωρώ από την ομάδα, δεν αποχωρώ την πετάω και την κλείνω γιατί μπορούσα να κάνω και αυτό, αποχωρώ από την ομάδα διοικητικά. Και υπάρχουν λόγοι που δεν θέλω να τους, λέω συνέχεια που μου απαγορεύουν να βρίσκομαι σε εντάσεις, υπάρχουν λόγοι επαγγελματικοί γιατί δεν ξέρω πόσο θα βρίσκομαι στην Ελλάδα και πόσο στο εξωτερικό. Επίσης θέλω να πω κάτι που με έχει στεναχωρήσει τον τελευταίο καιρό και επειδή εγώ δεν έχω ούτε Facebook ούτε Instagram, να πω στους φιλάθλους αυτούς που τους έχω κουράσει ότι πλέον θα τους ξεκουράσω και δεν θα ασχολούνται με εμένα».
Ο ισχυρός άνδρας επικαλέστηκε σοβαρούς λόγους υγείας, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα αφήσει την ομάδα στην τύχη της: «η ομάδα δεν διαλύεται αλλά συνεχίζει. Θα πρέπει όμως όλοι να στηρίξουν τα παιδιά της διοίκησης, ώστε η Λαμία αυτό που έχει κερδίσει και αυτό που είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ένα κόσμημα, δεν πρέπει να χαθεί, γιατί έχει χτιστεί μέσα σε 8 χρόνια με θυσίες, κόπους προσωπικούς, οικονομικούς και με μεγάλες υπερβάσεις».
https://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/624135/telos-epoxis-apoxorei-o-panoyrgias-papaioannoy-apo-tin-lamia
Επικαλέστηκε ένα μίγμα λόγων. Και επαγγελματικούς και υγείας. Για μένα το σημαντικό είναι το τέλος "κόπους προσωπικούς, οικονομικούς και με μεγάλες υπερβάσεις". Εν ολίγοις οικονομικά μπήκε μέσα
γ) Χάνεις όλη την ουσία του γιατί παρέθεσα την είδηση. Σημασία δεν έχει ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση (ακόμη) ένας παράγοντας. Σημασία έχει ότι σε μια ακόμα περίπτωση (Ηρακλής, Δόξα, Λαμία κτλ) δε φαίνονται πουθενά στον ορίζοντα σοβαροί επενδυτές να πάρουν τις ομάδες και να τις πάνε παραπέρα ...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6398 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 14:46 »
Οι λόγοι που ο Παπαιωανου κάνει πίσω είναι οι λόγοι υγείας.

Δεν υπάρχουν σοβαροί επενδυτές, θα συμφωνήσω. Αλλά αν ο ΧΒ παραδώσει την ΠΑΕ καθαρή οικονομικά, θα βρεθεί πιο εύκολα επενδυτής από τώρα που έχει χρέη.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6399 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 15:19 »
Κατι ακουγεται για αγορα του αφμ της Λαμιας απο τον Ηρακλη.
Τωρα αν καποιοι θελουν να συγκρινουν τον ΠΑΣ με ομαδες οι οποιες εστω και σαν φημη υπαρχει περίπτωση να εξαγοραστουν απο αλλη ΠΑΕ και να σβηστουν απο το χαρτη δικο τους θεμα.