Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368674 φορές)

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6400 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 17:12 »
Σχετικα με τον Παπαιωαννου, επιτρεψτε μου να καταθεσω την ταπεινη μου αποψη.
Δε αντιλεγω οτι εχει προβληματα υγειας και η υγεια ειναι το παν.
Μπορει να δημιουργησει τελειως διαφορετικα την ζωη σου ενα προβλημα υγειας.
Απλα θεωρω οτι σε συνδυασμο με το προβλημα υγειας παιζουν και αλλα...
Τα λεφτα απο τα τηλεοπτικα που παλευε να παρει το σκανδαλωδες ποσο που πηρε και περισυ για να βγαλει την χρονια...
Το γεγονος οτι αλλαξε κυβερνηση και ως ιδιοκτητης τεχνικης εταιρειας που εκανε σημαντικες μπιζνες με την προηγουμενη κυβερνηση (το τι μπιζνες ριξτε μια ματια στις ΙΝΤΕΡΚΑΤ-ΕΡΓΟΚΑΤ) μπορει να θεωρει οτι οι προσβασεις δε θα ειναι οι ιδιες μπορει και αυτο να ειναι ενας ανασταλτικος παραγοντας.

Εν κατακλειδι, ας γινει καλα ο ανθρωπος και ολα τα αλλα θα βρεθει τροπος αντιμετωπισης.

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6401 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 22:31 »
Γιατί δεν ανοίγουν οι πορτοφολαρες σας να φτιάξουμε την ομαδάρα που ονειρεύεται ο καθένας σας κάντε μια σοβαρή πρόταση πιστεύω θα δεχτεί ο Χριστοβασίλης μετά εσείς με όλες τις υποχρεώσεις φυσικών προσώπων θα αποπληρώνεται τις τρέχουσες υποχρεώσεις εισφορές ΙΚΑ Μίκα σύκα και θα αγοράζεται ακριβους παίκτες όχι τσάμπα ασφαλώς.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6402 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 22:42 »
Γιατί δεν ανοίγουν οι πορτοφολαρες σας να φτιάξουμε την ομαδάρα που ονειρεύεται ο καθένας σας κάντε μια σοβαρή πρόταση πιστεύω θα δεχτεί ο Χριστοβασίλης μετά εσείς με όλες τις υποχρεώσεις φυσικών προσώπων θα αποπληρώνεται τις τρέχουσες υποχρεώσεις εισφορές ΙΚΑ Μίκα σύκα και θα αγοράζεται ακριβους παίκτες όχι τσάμπα ασφαλώς.
Καθαρίστε πρώτα τα χρέη που δημιούργησε ο Χβ.Καθαρίστε με την εφορία και τις χρήσεις επί Χβ και μετά αναλαμβάνουμε.Κανά φρέσκο επιχείρημα υπάρχει;Μπαγιάτεψε αυτό.Βρωμάει μπόχα.

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6403 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 23:01 »
Γιατί έχει ανοίξει  η πορτοφολαρα του προέδρου? Διαχείριση των εσόδων έκανε τόσα χρόνια... Χωρίς να βάλει μία.
Όπως είπε και ο fon ας καθαρίσει από τα χρέη που η ίδιος δημιούργησε και μετά το συζητάμε να ανοίξουμε τις δικές μας πορτοφολαρες..

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6404 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 23:34 »
Την άνοιξε αυτός την πορτοφολαρες του το 2008-2011 και το αποτέλεσμα το κατάλαβε πρώτος των έφαγαν τα κυκλώματα και οι παρασχομανατζερς. Αυτός θα την καθαριση την μπουγάδα εσύ τα σκας χοντρά μετά να αγοράσεις μια ΠΑΕ να πληρώνεις τα καθαρά δικά σου τρέχοντα και να αγοράζεις παίκτες ακριβους το δικό σας μπαγιατεψε φίλε μου το να είσαι άσχετος δεν είναι ντροπή το να εμενεις ενώ δεν έχεις διοικητικες ικανότητες αλλά και οικονομικές με ξεπερνάει ακόμα και να βρεις λίρες δεν σημαίνει ότι μπορείς και να τις διαχειριστείς κιολλας.

Αποσυνδεδεμένος rakias

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6405 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 23:38 »
Αυτός θα την καθαριση την μπουγάδα εσύ

Σε 10 χρόνια δηλαδή? Αυτά τα χρόνια δηλ ο ΠΑΣ τι μέλλον θα έχει?

Αποσυνδεδεμένος Argento

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6406 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 23:40 »
Επειδή κατά τα λεγόμενά σου λοιπόν τον δαγκωσαν καλά τον χβ είναι λοιπόν άσχετος στα διοικητικά και στα οικονομικά.  Ας καθαρίσει λοιπόν και τότε θα δεις αν υπάρχει άλλος να αναλαβει την ομάδα

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6407 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 00:30 »
Την άνοιξε αυτός την πορτοφολαρες του το 2008-2011 και το αποτέλεσμα το κατάλαβε πρώτος των έφαγαν τα κυκλώματα και οι παρασχομανατζερς. Αυτός θα την καθαριση την μπουγάδα εσύ τα σκας χοντρά μετά να αγοράσεις μια ΠΑΕ να πληρώνεις τα καθαρά δικά σου τρέχοντα και να αγοράζεις παίκτες ακριβους το δικό σας μπαγιατεψε φίλε μου το να είσαι άσχετος δεν είναι ντροπή το να εμενεις ενώ δεν έχεις διοικητικες ικανότητες αλλά και οικονομικές με ξεπερνάει ακόμα και να βρεις λίρες δεν σημαίνει ότι μπορείς και να τις διαχειριστείς κιολλας.
Από τα δικά σου λεγόμενα για αρχή βγάζεις ανίκανο τον Χβ.
Πώς άνοιξε πορτοφολάρες αφού ακόμα τα χρωστάει;
Για να εκφέρει άποψη κάποιος δεν είναι απαραίτητο να αγοράσει την ΠΑΕ.Λάθος το κατάλαβες.Αν ο Χβ δεν αντέχει την πίεση,μπορεί να πάει στα Σούρμενα και να τα ανεβάσει στην Α εθνική.Επίσης μπορούν να πάνε μαζί του οι θαυμαστές του.
Τι να πουν μεγάλες ομάδες με πολύ κόσμο που υπάρχουν πολλές και διαφορετικές απόψεις.

Αποσυνδεδεμένος rakias

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6408 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 07:42 »

Το μέλλον του ΠΑΣ για τα επόμενα 10 χρόνια αν είναι να τσεπωνει αυτός με οποιοδήποτε τρόπο και να πληρώνει 1 δόση το μήνα για τα χρέη του και ο ΠΑΣ αγωνιστικά να είναι ανύπαρκτος σόρυ φίλε δεν το δέχομαι.
Να πληρώσει άμεσα τώρα τα χρέη του (αν δεις τι έσοδα έχει αποφέρει ο ΠΑΣ τα τελευταία 5 χρόνια) και να χαιρετισει.

Συνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6409 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 08:25 »
το ότι έφτασε τα χρέη στο θεό εγώ το μεταφράζω ότι ποτέ δεν άνοιξε κανένα πορτοφόλι

μπορώ κι εγώ πολύ άνετα να πάρω ένα σωρό παίχτες και να μη πληρώσω κανέναν και όπου πάω να αφήνω βερεσέδια

πόσα ήταν είπαμε τα χρέη? ... 5 εκατομμύρια? ... ή να μη τολμήσω να πω νούμερο για να μη μου την πει ο OV ?

πως μαζεύτηκαν όλα αυτά? ... εγώ αναρωτιέμαι τι στο καλό πλήρωνε για τις υποχρεώσεις του τα πρώτα χρόνια

μήπως πήραμε ποτέ 5 παίχτες του ενός εκατομμυρίου αξίας τον καθένα και δεν το κατάλαβα ή μήπως πηγαίναμε για προετοιμασία σε σαλέ στην Ελβετία

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6410 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 08:48 »
Το "πούλα-φύγε" είναι ιδέα μου ή έχει μετατραπεί πλέον σε "ξεχρέωσε την ομάδα";
Μου κάνει και μια εντύπωση που στο βραχνά του χρέους, κάποιοι φαίνεται να δίνουν μεγαλύτερη σημασία τώρα που είναι σχετικά μικρότερος.

Θεωρητικά, αν κάποιος έχει όραμα για μια επιχείρηση και πιστεύει στις προοπτικές της ώστε να κάνει το turn around (κάτι τέτοιο αφήνει τα μεγάλα κέρδη), τότε την αγοράζει όταν έχει κάποια προβλήματα (πχ κάποια χρέη) γιατί η τιμή που θα την αγοράσει εκείνη τη στιγμή, είναι αρκετά χαμηλότερη. Aν περιμένει πρώτα να ισοσκελιστεί το χρέος από το νυν ιδιοκτήτη και κατόπιν να την αγοράσει, τότε είναι σαν να:
α) Θέλει να αγοράσει το ίδιο πράγμα ακριβότερα. Πόσο πειστικό ακούγεται αυτό; Καθόλου.
β) Αναγνωρίζει ότι οι ικανότητες του νυν ιδιοκτήτη στη μείωση του χρέους είναι ανώτερες από τις δικές του. Πόσο κολακευτικό για τον επίδοξο αγοραστή ακούγεται αυτό; Καθόλου.

Αυτό που μάλλον δείχνει, είναι κάποιον που παρά το τι λέει, τελικά τον ενδιαφέρει όχι η προοπτική του "επενδύω/ρισκάρω για να κερδίσω περισσότερα" αλλά το μοντέλο του "βαδίζω στα σίγουρα", "σεμνά και νοικοκυρεμένα" ή πώς αλλιώς το λένε; "Διαχείριση εσόδων".  :)
Κανένα πρόβλημα σε αυτό, το αντίθετο, πόσο όμως "μεγάλο όραμα" φανερώνει για τον ΠΑΣ που λένε ότι ονειρεύονται κάποιοι; Και πόσο διαφορετικό θα είναι κάτι τέτοιο, από αυτό που γίνεται στη περίοδο μνημονίου που διανύει τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΣ;     

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6411 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 08:53 »
Επίσης να μας εξηγήσουν οι υπέρμαχοι της διοίκησης, αυτή η συνδεδεμένη επιχείρηση που την πληρώνουμε και έχει αναφερθεί στον ισολογισμό ποια είναι.
Επίσης είναι εύκολο να τα ισοπεδώνουμε όλα, χωρίς να ξέρουμε τι καπνό φουμαρει ο άλλος... Μόνο ο ΧΒ αξίζει, οι υπόλοιποι είμαστε άσχετοι... Ενώ αυτός είναι ο Στρατάρχης! (Κάπου το διάβασα, εδώ αυτόν το χαρακτηρισμό και μου άρεσε)..

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί όταν γράφονται κριτικές για τον ΧΒ εμφανίζονται άτομα που χαρακτηριζουν αυτούς που τις γράφουν.. Και ρωτώ.. Απαγορεύεται να κριτικαρεις τον ΧΒ,? Και στην τελική αυτοί που τον υποστηρίζουν, ας κάνουν αντίλογο πάνω σε αυτά που τον κατηγορούν οι άλλοι, και όχι να χαρακτηριζουν τους συμφορουμιτες σαν άσχετους, η λιγότερο ΠΑΣολεδες...

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6412 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 08:56 »
το ότι έφτασε τα χρέη στο θεό εγώ το μεταφράζω ότι ποτέ δεν άνοιξε κανένα πορτοφόλι

μπορώ κι εγώ πολύ άνετα να πάρω ένα σωρό παίχτες και να μη πληρώσω κανέναν και όπου πάω να αφήνω βερεσέδια

πόσα ήταν είπαμε τα χρέη? ... 5 εκατομμύρια? ... ή να μη τολμήσω να πω νούμερο για να μη μου την πει ο OV ?

πως μαζεύτηκαν όλα αυτά?

Ξοδεύω 10, περιμένω να έχω έσοδα 10+ και τελικά έχω έσοδα 7 ή και λιγότερα.

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #6413 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 09:23 »
Η μόνη περίπτωση να ανοίξει πορτοφολάρα ο Χοντρός είναι για να πάρει κανά σουβλάκι, κανά κοντοσούβλι γι' αυτόν και για την Γκρέις.

Μόνο για μάσα ανοίγει πορτοφόλια.

Για τον Π.Α.Σ. θα ανοίξει το πορτοφόλι για να βάλει λεφτά και όχι για να βγάλει.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6414 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 09:54 »
Εγώ έχω την άποψη μου και την λέω χύμα όσοι ζητούν από τον Χριστοβασίλη να πουλήσει έχουν υποχρέωση να φέρουν επενδυτή σε διαφορετική περίπτωση είναι εχθροί του πας σπέρνουν την καταστροφή για να πουν στο τέλος ορίστε δικαιώθηκα για μένα ένας ιδιοκτήτης υπάρχει στην ιστορία τις ομάδος μας ονομάζεται Χριστοβασίλης είναι ο κορυφαίος όλων μας φοβήθηκαν επί των ημερών του και ασχολήθηκαν σε Ευρώπη και Ελλάδα μαζί μας όσοι έχουν και δεύτερη ομάδα στα Γιάννενα σίγουρα τους ξινηζει ο ιδιοκτήτης της ομάδας μας.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6415 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 09:59 »
Και η ομάδα φέτος τρένο θα ανέβει και Ευρώπη θα ξαναβγεί και γήπεδο θα αποκτήσουμε και στο τέλος όταν έρθει ο εκλεκτός σας θα ξανά επανέλθει η κανονικότητα μας ασανσέρ ξανά να με θυμάστε τι σας λέω.
Και ποτέ δεν είπα ότι δεν έκανε μαλακίες έκανε πολλές αλλά λιγότερες από όλους τους υπόλοιπους μαζί αυτά  καλημέρα σας.

Αποσυνδεδεμένος Argento

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6416 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 10:18 »
Υμνειστε λοιπόν τον χβ και όταν αρχίσουν τα κανόνια τα λέμε.  Και ανάψτε και κανένα κεράκι μην τυχόν και φύγει και η ομάδα πάει στα τάρταρα. Και μιας και κάνατε μάθημα περί κέρδους και επιχειρησεων κανένας επενδυτης δεν θέλει να αγοράσει επιχείρηση αν δεν πιάσει πάτο. Και βεβαίως κανενας σοβαρός επενδυτης δεν θα χρεωθεί τα χρέη αλλου. Θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή. 

Αποσυνδεδεμένος rakias

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6417 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 10:19 »
Και η ομάδα φέτος τρένο θα ανέβει και Ευρώπη θα ξαναβγεί και γήπεδο θα αποκτήσουμε και στο τέλος όταν έρθει ο εκλεκτός σας θα ξανά επανέλθει η κανονικότητα μας ασανσέρ ξανά να με θυμάστε τι σας λέω.
Και ποτέ δεν είπα ότι δεν έκανε μαλακίες έκανε πολλές αλλά λιγότερες από όλους τους υπόλοιπους μαζί αυτά  καλημέρα σας.

Να δω τι θα λες τον Μάιο έτσι κ δεν ανέβει ο ΠΑΣ που μας έβαλε ακριβότερα εισητηρια στην Β εθνική για να δω τον Κισσαμικό και την Άρτα.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6418 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 10:31 »
κανένας επενδυτης δεν θέλει να αγοράσει επιχείρηση αν δεν πιάσει πάτο. Και βεβαίως κανενας σοβαρός επενδυτης δεν θα χρεωθεί τα χρέη αλλου. Θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή.
Αυτό που γράφεις εμπεριέχει μια πελώρια αντίφαση

Αποσυνδεδεμένος rakias

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6419 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 10:34 »

πως μαζεύτηκαν όλα αυτά?

Να δεχτώ ότι έγινε αυτό τα 3 πρώτα χρόνια από τον επόμενο χρόνο και μέχρι σήμερα έχεις ιδέα τι έσοδα είχε ο ΠΑΣ?

Αποσυνδεδεμένος rakias

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6420 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 10:41 »
Υμνειστε λοιπόν τον χβ και όταν αρχίσουν τα κανόνια τα λέμε.  Και ανάψτε και κανένα κεράκι μην τυχόν και φύγει και η ομάδα πάει στα τάρταρα. Και μιας και κάνατε μάθημα περί κέρδους και επιχειρησεων κανένας επενδυτης δεν θέλει να αγοράσει επιχείρηση αν δεν πιάσει πάτο. Και βεβαίως κανενας σοβαρός επενδυτης δεν θα χρεωθεί τα χρέη αλλου. Θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή.

Βλέπε ΑΕΚ κ Μελισσανιδης

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6421 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 10:47 »
Βλέπε ΑΕΚ κ Μελισσανιδης
Στην περίπτωση που αναφέρεσαι υπήρξε διαγραφή χρεών. Αυτός είναι ο λόγος που την έριξαν στη Γ εθνική με συνεργασία: της τότε διοίκησης, του Μελισσανίδη που έρχονταν και της ορίτζιναλ (κυρίως των δυο τελευταίων). Αυτή η δυνατότητα πλέον δεν υπάρχει.
Όταν κάποιος αγοράζει μια επιχείρηση, αγοράζει προφανώς και το χρέος της.

Συνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6422 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 10:55 »

πως μαζεύτηκαν όλα αυτά?

Αυτά τα 10 αναρωτιέμαι που τα έδωσε

πόσο μεγάλα ήταν τα συμβόλαια των παιχτών δηλαδή? ... γιατί άλλα επιπλέον μεγάλα έξοδα δεν μου πάει στο μυαλό να έκανε τότε σε σχέση με τα τελευταία χρόνια

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6423 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 10:57 »
Να δεχτώ ότι έγινε αυτό τα 3 πρώτα χρόνια από τον επόμενο χρόνο και μέχρι σήμερα έχεις ιδέα τι έσοδα είχε ο ΠΑΣ?
Ικανά να συμμαζέψουν τα εγκλήματα της πρώτης περιόδου XB ώστε το χρέος να ρυθμιστεί στην ορθολογική δεύτερη περίοδο ΧΒ, να παίρνουμε κανονικά άδεια κτλ αλλά όχι για να εξαλείψουν πλήρως τις συνέπειές τους.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 06 Αύγ 2019 11:02 από OV1950 »

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6424 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 11:05 »

πως μαζεύτηκαν όλα αυτά?

Αυτά τα 10 αναρωτιέμαι που τα έδωσε

πόσο μεγάλα ήταν τα συμβόλαια των παιχτών δηλαδή? ... γιατί άλλα επιπλέον μεγάλα έξοδα δεν μου πάει στο μυαλό να έκανε τότε σε σχέση με τα τελευταία χρόνια
Πολλοί για παράδειγμα ίσως ξεχνάμε ότι ένα συμβόλαιο πχ 60.000 ευρώ, στην πράξη καταλήγει κοντά στις 120.000 λόγω εφορίας.