Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368679 φορές)

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6425 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 11:06 »
Ρε μάγκες ασταδιαολο τελικά,σε φόρουμ του Πας είμαστε η του Χριστόβασίλη; Έχετε αφήσει 2 άτομα κ μας τ έχουν κάνει,.., ας κάνουν ένα site τα 2τους με όνομα χριστοβασιλης.gr, κ να γράφουν εκεί ύμνους, κ τους υποσχόμαστε ότι δεν θ μπαίνουμε να γράφουμε. Έλεος μπαίνουμε ν δούμε κάτι κ βλέπουμε 2 άτομα ν υμνουν τον Αγιο. Καλή η δημοκρατία αλλά έχει κ τα όρια της, καταλαβαμε τις απόψεις τους φτάνει πια, οπαδικο φόρουμ είναι όχι φόρουμ ιδιοκτητών.

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6426 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 11:09 »
Και εγώ έχω την άποψη μου, και λέω ότι ο ΧΒ απέτυχε, και κατέστρεψε οικονομικά την ομάδα, και το μέλλον της, και έχει και προσωπικό κέρδος.
Και δεν είμαι υποχρεωμένος να φέρω κανέναν επενδυτή. Η δική μου υποχρέωση που δεν έχω κανέναν όφελος απο την ομάδα είναι όταν βλέπω τα  στραβά να τα λέω.
Και η καταστροφή έχει ήδη χτυπήσει τον ΠΑΣ. Όποιος δνε το βλέπει αυτό η στραβός είναι ή εξυπηρετεί προσωπικό του όφελος.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6427 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 11:29 »
Πολλοί για παράδειγμα ίσως ξεχνάμε ότι ένα συμβόλαιο πχ 60.000 ευρώ, στην πράξη καταλήγει κοντά στις 120.000 λόγω εφορίας.

Χωρίς να ασχοληθώ με το ότι οι περισσότεροι που έχουν ένα συμβόλαιο 60.000 καταλήγουν να έχουν οφειλούμενα (προς αυτούς ) μεγάλα ποσά στα οποία γίνεται εκ νέου διακανονισμός για να φύγουν, απλά να θυμίσω ότι στους ισολογισμούς συμπεριλαμβάνονται οι φόροι. Δεν μπορεί στη μία περίπτωση να συμπεριλαμβάνουμε στα έξοδα τα επιπλέον 60 προς εφορία και παράλληλα να αναφερόμαστε σε κόστος 120.000 στα συμβόλαια των 60.000 . Όταν μιλάμε για οικονομικά πρέπει να αναφερόμαστε πάνω στην ίδια βάση ...  Η προσπάθεια να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα σας οδηγεί σε διαστρέβλωση και της αλήθειας...

όσο αφορά το σχόλιο:
Ρε μάγκες ασταδιαολο τελικά,σε φόρουμ του Πας είμαστε η του Χριστόβασίλη; Έχετε αφήσει 2 άτομα κ μας τ έχουν κάνει,.., ας κάνουν ένα site τα 2τους με όνομα χριστοβασιλης.gr, κ να γράφουν εκεί ύμνους, κ τους υποσχόμαστε ότι δεν θ μπαίνουμε να γράφουμε. Έλεος μπαίνουμε ν δούμε κάτι κ βλέπουμε 2 άτομα ν υμνουν τον Αγιο. Καλή η δημοκρατία αλλά έχει κ τα όρια της, καταλαβαμε τις απόψεις τους φτάνει πια, οπαδικο φόρουμ είναι όχι φόρουμ ιδιοκτητών.
είναι τιμή του pas.gr που οι υποστηρικτές του Χριστοβασίλη το κατηγορούν όσο και αυτοί οι οποίοι τον βλέπουν σαν το μεγαλύτερο εμπόδιο για να επανακτήσει η ομάδα την αξιοπρέπειά της ...

Όλες οι απόψεις αν δεν περιέχουν προσωπικές προσβολές και δεν επαναλαμβάνονται πολλάκις είναι ευπρόσδεκτες
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 06 Αύγ 2019 11:38 από dk »

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6428 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 11:30 »
Όποιος δνε το βλέπει αυτό η στραβός είναι ή εξυπηρετεί προσωπικό του όφελος.
Ευτυχώς που πριν λίγες ώρες είχες πρόβλημα με το να υπάρχουν χαρακτηρισμοί με βάση την έκφραση μιας διαφορετικής άποψης
Απαγορεύεται να κριτικαρεις τον ΧΒ,? Και στην τελική αυτοί που τον υποστηρίζουν, ας κάνουν αντίλογο πάνω σε αυτά που τον κατηγορούν οι άλλοι, και όχι να χαρακτηριζουν τους συμφορουμιτες σαν άσχετους, η λιγότερο ΠΑΣολεδες...
Πού να μην είχες κιόλας...

Αποσυνδεδεμένος rakias

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6429 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 11:45 »
Βλέπε ΑΕΚ κ Μελισσανιδης
Όταν κάποιος αγοράζει μια επιχείρηση, αγοράζει προφανώς και το χρέος της.

Ακριβώς αυτό όπως το έγραψες.
Οπως βλέπεις ολόκληρη ΑΕΚ αγοράστηκε ξεχρεωτη στον επόμενο.... Οπότε αυτό που έγραψες πιο πάνω για επενδυτή που θα ζυγίσει τα χρέη κ την προοπτική του συλλόγου δεν ισχύει, ειδικά στην Ελλάδα.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6430 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 11:45 »
Πολλοί για παράδειγμα ίσως ξεχνάμε ότι ένα συμβόλαιο πχ 60.000 ευρώ, στην πράξη καταλήγει κοντά στις 120.000 λόγω εφορίας.

Χωρίς να ασχοληθώ με το ότι οι περισσότεροι που έχουν ένα συμβόλαιο 60.000 καταλήγουν να έχουν οφειλούμενα (προς αυτούς ) μεγάλα ποσά στα οποία γίνεται εκ νέου διακανονισμός για να φύγουν , απλά να θυμίσω ότι στους ισολογισμούς συμπεριλαμβάνονται οι φόροι. Δεν μπορεί στη 1 περίπτωση να την συμπεριλαμβάνουμε και παράλληλα να αναφερόμαστε σε κόστος 120.000 στα συμβόλαια των 60.000 . Όταν μιλάμε για οικονομικά πρέπει να αναφερόμαστε πάνω στην ίδια βάση ...
Η προσπάθεια να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα σας οδηγεί σε διαστρέβλωση και της αλήθειας...
Στους ισολογισμούς γράφονται και τα έσοδα και τα έξοδα, οπότε μπορείς να διαφωτιστείς περί των εσόδων για να μην κάνουμε εικασίες που μπορεί άθελά μας να μας οδηγήσουν σε διαστρέβλωση της αλήθειας

Αποσυνδεδεμένος rakias

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6431 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 11:49 »
Να δεχτώ ότι έγινε αυτό τα 3 πρώτα χρόνια από τον επόμενο χρόνο και μέχρι σήμερα έχεις ιδέα τι έσοδα είχε ο ΠΑΣ?
Ικανά να συμμαζέψουν τα εγκλήματα της πρώτης περιόδου XB ώστε το χρέος να ρυθμιστεί στην ορθολογική δεύτερη περίοδο ΧΒ, να παίρνουμε κανονικά άδεια κτλ αλλά όχι για να εξαλείψουν πλήρως τις συνέπειές τους.

Όχι ο ΠΑΣ είχε έσοδα πάνω από 5 εκατομμύρια το λιγότερο.
μέσα στην 3ετια τα χρέη ήταν λιγότερα από 5 εκατομμύρια. Το θέμα είναι ότι τα τσεπωνει όλα. Στα 10 ευρώ που βγάζει ο ΠΑΣ τα 7 τσεπωνει και τα άλλα 3 τα δίνει στον ΠΑΣ.
Αυτή είναι η γνώμη μου και σύντομα θα φανούν τα αποτελέσματα κ αυτή της χρονιάς μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει ξεκαθαρίσει η χρονιά.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6432 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 11:50 »
γράφω πιο κάτω στο νήμα για να μην επεξεργαστώ εκ των υστέρων το πιο πάνω μήνυμα μιας και έχει ακολουθήσει μεταγενέστερο

Εγώ έχω την άποψη μου και την λέω χύμα όσοι ζητούν από τον Χριστοβασίλη να πουλήσει έχουν υποχρέωση να φέρουν επενδυτή σε διαφορετική περίπτωση είναι εχθροί του πας σπέρνουν την καταστροφή
Η παραπάνω άποψη στερείται στοιχειώδους σοβαρότητας.
Κατ' αντιστοιχία όσοι διαφωνούν με τα πεπραγμένα μίας κυβέρνησης απαγορεύεται να τα σχολιάζουν αν δεν έχουν την πρόθεση να πολιτευτούν ως υποψήφιοι πρωθυπουργοί ή να το βάλω σε άλλο πιο αθλητικό πλαίσιο όποιος εκφράζει την άποψή του για την αγωνιστική τακτική της ομάδας θα πρέπει να είναι διατεθειμένος να αναλάβει προπονητής κ.ο.κ.
Αυτό το επιχείρημα είναι παρωχημένο (έχει ξινίσει όπως έγραψε και κάποιος πιο πριν) και εκφράζεται εκ του πονηρού ...

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6433 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 11:51 »
Βλέπε ΑΕΚ κ Μελισσανιδης
Όταν κάποιος αγοράζει μια επιχείρηση, αγοράζει προφανώς και το χρέος της.

Ακριβώς αυτό όπως το έγραψες.
Οπως βλέπεις ολόκληρη ΑΕΚ αγοράστηκε ξεχρεωτη στον επόμενο.... Οπότε αυτό που έγραψες πιο πάνω για επενδυτή που θα ζυγίσει τα χρέη κ την προοπτική του συλλόγου δεν ισχύει, ειδικά στην Ελλάδα.
Αναφέρεσαι σε μια εξαίρεση, όχι κολακευτική για την Ελλάδα, μια εξαίρεση όμως που έχει έχει πάψει να υφίσταται ως δυνατότητα. Ακόμα και τότε, ο Μελισσανίδης την πήρε μεν ξεχρέωτη, δεν την είχε ξεχρεώσει όμως η προηγούμενη ιδιοκτησία.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6434 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 11:59 »
Στους ισολογισμούς γράφονται και τα έσοδα και τα έξοδα, οπότε μπορείς να διαφωτιστείς περί των εσόδων για να μην κάνουμε εικασίες που μπορεί άθελά μας να μας οδηγήσουν σε διαστρέβλωση της αλήθειας
ακριβώς το ίδιο γράφουμε, θα προτιμήσω να εμπιστευτώ την άποψη όσων έχουν τις οικονομικές γνώσεις και έχουν αναλύσει παλαιότερα τους ισολογισμούς της ομάδας. (φαντάζομαι ότι τα έχεις διαβάσει για να μην ψάχνω τώρα για υπερσύνδεσμο)

Όσο για το συγκεκριμένο δευτερεύον θέμα δεν χρειάζεται γνώσεις για να αναφερθώ στο ότι αν υπάρχουν τα παρακάτω έξοδα:
Παίκτης 70
Εφορία 60 για το συμβόλαιο του παίκτη
δεν ερμηνεύονται ως
Παίκτης 130 και
εφορία 60 για το συμβόλαιο του παίκτη  καθότι το ένα 60ρι έχει υπολογιστεί δύο φορές.

Επίσης δεν βλέπω πουθενά κάποια σοβαρή απάντηση από όσους έχουν τόσο έντονη διάθεση υποστήριξης των πεπραγμένων της ιδιοκτησίας σε αυτό που αποδεδειγμένα έχει καταγραφεί ως έξοδο προς 3η -αγνώστης αρμοδιότητας - εταιρία

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #6435 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 12:20 »
Εγώ έχω την άποψη μου και την λέω χύμα όσοι ζητούν από τον Χριστοβασίλη να πουλήσει έχουν υποχρέωση να φέρουν επενδυτή σε διαφορετική περίπτωση είναι εχθροί του πας σπέρνουν την καταστροφή για να πουν στο τέλος ορίστε δικαιώθηκα για μένα ένας ιδιοκτήτης υπάρχει στην ιστορία τις ομάδος μας ονομάζεται Χριστοβασίλης είναι ο κορυφαίος όλων μας φοβήθηκαν επί των ημερών του και ασχολήθηκαν σε Ευρώπη και Ελλάδα μαζί μας όσοι έχουν και δεύτερη ομάδα στα Γιάννενα σίγουρα τους ξινηζει ο ιδιοκτήτης της ομάδας μας.

Εγώ λέω να βρεις εσυ έναν επενδυτή να τον συγκρίνουμε με το Χοντρό να δούμε ποιος είναι καλύτερος τον λιβανίζεις όλη μέρα εδώ μέσα μαζί με τον άλλον τον υπάλληλο του που βαράει βάρδιες πρωι μεσημερι βράδυ εδώ μέσα αλλά αυτή είναι η δουλειά του εξάλλου και συν τοις άλλοις δεν βάζεις και τελείες βάλε τουλάχιστον τελεία και παύλα στο λιβάνισμα 
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Argento

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6436 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 14:38 »
Με τόνομα νέο νόμο τα χρέη έχουν ονοματεπωνυμο. Δεν είναι της ομαδας. Αν λοιπον θέλει να φύγει πρέπει να αναλάβει τα χρέη.  Τώρα αν βρει κοροιδο να τα πάρει πάνω του τότε οκ. Όμως για αυτό λέω ότι  σοβαρός επενδυτής τον αφήνει να τελειώσει και την παίρνει με τρόπο. Εξαίρεση ο Σαββίδης που πλήρωσε τα χρέη και του ζαγορακη και του βρυζα.

Συνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6437 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 14:49 »
Παράθεση

OV το σκότωσες εντελώς με τις Οικονομικές καταστάσεις. :P :P

Τα έσοδα και τα έξοδα παρουσιάζονται στην Κατάσταση Αποτελεσμάτων Χρήσης. Στον Ισολογισμό παρουσιάζονται τα περιουσιακά στοιχεία, οι υποχρεώσεις προς τρίτους και τα ίδια κεφάλαια της εκάστοτε επιχείρησης.

Ελπίζω να μην έχει την ίδια άποψη ο ΧΒ γιατί την κάτσαμε.  :P :P
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6438 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 14:50 »
Με τόνομα νέο νόμο τα χρέη έχουν ονοματεπωνυμο. Δεν είναι της ομαδας. Αν λοιπον θέλει να φύγει πρέπει να αναλάβει τα χρέη.  Τώρα αν βρει κοροιδο να τα πάρει πάνω του τότε οκ. Όμως για αυτό λέω ότι  σοβαρός επενδυτής τον αφήνει να τελειώσει και την παίρνει με τρόπο. Εξαίρεση ο Σαββίδης που πλήρωσε τα χρέη και του ζαγορακη και του βρυζα.
Δεν ισχυουν αυτα που λες

Αποσυνδεδεμένος PASllez les bleus

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6439 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 15:11 »
Εγώ λέω να βρεις εσυ έναν επενδυτή να τον συγκρίνουμε με το Χοντρό να δούμε ποιος είναι καλύτερος τον λιβανίζεις όλη μέρα εδώ μέσα μαζί με τον άλλον τον υπάλληλο του που βαράει βάρδιες πρωι μεσημερι βράδυ εδώ μέσα αλλά αυτή είναι η δουλειά του εξάλλου και συν τοις άλλοις δεν βάζεις και τελείες βάλε τουλάχιστον τελεία και παύλα στο λιβάνισμα
[/quote]

O makispas66 ,όπως φαίνεται και από την φώτο του, είναι..πολύ σκληρός για να βάζει τελείες..  :P

Ερώτηση προς διαχειριστές : η λέξη ΡΑΓΙΑΣ περνάει ή όχι την λογοκρισία ,όταν χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει ένα άλλο μέλος ;

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6440 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 16:13 »
Τελικά OV έχεις βίτσιο με τις παραθέσεις κειμένων.. Η απάντηση που έγραψα, αφορά τον άλλον που λέει να βρούμε εμείς επενδυτές. Αν στο κείμενο του βρίσκεις κάτι που να μοιάζει με αντίλογο τι να πω τότε.

Αλλά ο αντίλογος σας είναι μάλλον στο να κατηγορείται τους άλλους, η οπως κάνεις εσύ να παραθέτεις ανούσιες παραθέσεις.

Και επειδή κουράστηκα τα ανούσια, και χωρίς αντίλογο ή διάλογο οτι και να γράψετε καλά να το γράψετε, εγώ δεν πρόκειται να απαντήσω, γιατί έχουμε τεράστια διοφορα στην έννοια του διαλόγου, και αντιλογου..

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6441 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 16:42 »
Τελικά OV έχεις βίτσιο με τις παραθέσεις κειμένων.. Η απάντηση που έγραψα, αφορά τον άλλον που λέει να βρούμε εμείς επενδυτές. Αν στο κείμενο του βρίσκεις κάτι που να μοιάζει με αντίλογο τι να πω τότε.

Αλλά ο αντίλογος σας είναι μάλλον στο να κατηγορείται τους άλλους, η οπως κάνεις εσύ να παραθέτεις ανούσιες παραθέσεις.

Και επειδή κουράστηκα τα ανούσια, και χωρίς αντίλογο ή διάλογο οτι και να γράψετε καλά να το γράψετε, εγώ δεν πρόκειται να απαντήσω, γιατί έχουμε τεράστια διοφορα στην έννοια του διαλόγου, και αντιλογου..

Η θέση σου να μην υπάρχουν χαρακτηρισμοί προς τον άλλο στη βάση μιας κριτικής του, αφορούσε μόνο τον συγκεκριμένο χρήστη να υποθέσω; Οι υπόλοιποι χρήστες να το κάνουν; Στα πλαίσια του διαλόγου-αντιλόγου μ' επιχειρήματα...

Αν πάντως έγραψες το σχόλιο για να απευθυνθείς σε έναν και μόνο συγκεκριμένο χρήστη, κατάφερες να το κρύψεις πολύ καλά πίσω από τόσους πληθυντικούς που χρησιμοποίησες. Είσαι κουρασμένος όμως, γι' αυτό και δεν τους μετράω.   

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6442 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 17:43 »
Έχω να θέσω κάποια ερωτήματα και κυρίως προς τους υπέρμαχους του ΧΒ.
Σε ποια άλλη μεγάλη ομάδα με κόσμο οπαδοί λένε σε άλλους οπαδούς να πάνε να αγοράσουν την ομάδα,όταν αυτοί ασκούν κριτική στον πρόεδρο της ομάδας;Επίσης αυτό το φαινόμενο το βλέπουμε τα τελευταία 20 χρόνια στην ομάδα μας.Θα ήθελα να ξέρω λοιπόν αν γνωρίζουν κάποια άλλη τέτοια περίπτωση.
Οι υπέρμαχοι του Χβ δεν έχουν να κριτικάρουν τίποτα από την πορεία του Χβ;Επίσης από που απαγορεύεται να κριτικάρουμε τον Χβ;Από που προκύπτει ότι πρέπει να αγοράσουμε την ΠΑΕ για να ασκούμε κριτική;Εγώ ξέρω ότι στις μεγάλες ομάδες υπάρχει η πίεση του αποτελέσματος.Έτσι γίνεται πάντα.
Εμείς όλοι πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι που βγήκαμε μια φορά στην 5η θέση και μια φορά στην Ευρώπη;Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε τις χειρότερες εγκαταστάσεις και μηδενικό δίκτυο ακαδημιών;Δηλαδή μετά η Ξάνθη,ο Ατρόμητος και ο Αστέρας τι πρέπει να είναι;Μήπως αυτές οι ομάδες είναι μεγαλύτερο μέγεθος από τον ΠΑΣ;Γιατί αν είναι τότε πάω πάσο.Αν δεν είναι όμως...
Αλήθεια τι λένε οι υπέρμαχοι του Χβ για τα χρέη της ομάδας και για την συνδεδεμένη επιχείρηση;
Ποια είναι η επιτυχία του Χβ εκτός ΠΑΣ Γιάννινα;Ποιος τον ήξερε;Ποιος ασχολούταν μαζί του;Ποιος θα ασχοληθεί μαζί του όταν φύγει από τον ΠΑΣ;
Αφού είναι τόσο τρομερός πρόεδρος και τον θαυμάζεται τόσο πολύ,θα τον ακολουθήσετε σε όποια ομάδα πάει;Θα πάτε μαζί του;
Ο τρομερός πρόεδρος γιατί έχει γαντζωθεί στον ΠΑΣ και δεν πάει στα Σούρμενα να βρει την ησυχία του;Γιατί δεν ανεβάζει τα Σούρμενα στην Α εθνική;Να πάτε και όλοι οι θαυμαστές του να τον χειροκροτάτε και να του ζητάτε αυτόγραφα.

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6443 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 18:09 »
Fon αλήθεια περιμένεις απάντηση ουσίας σε αύτα που γράφεις?
Εδώ ένας συνταυρος έγραψε κάτι για τον ΧΒ και το μονο που σχολιάστηκε ήταν για τον Κλάους.

Α και που σαι.... Να βρεις αγοραστή της ΠΑΕ.. Δεν επιτρέπεται να έχεις τέτοιες απορίες..

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6444 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 18:23 »
Έχω να θέσω κάποια ερωτήματα και κυρίως προς τους υπέρμαχους του ΧΒ.
Σε ποια άλλη μεγάλη ομάδα με κόσμο οπαδοί λένε σε άλλους οπαδούς να πάνε να αγοράσουν την ομάδα,όταν αυτοί ασκούν κριτική στον πρόεδρο της ομάδας;Επίσης αυτό το φαινόμενο το βλέπουμε τα τελευταία 20 χρόνια στην ομάδα μας.Θα ήθελα να ξέρω λοιπόν αν γνωρίζουν κάποια άλλη τέτοια περίπτωση.
Οι υπέρμαχοι του Χβ δεν έχουν να κριτικάρουν τίποτα από την πορεία του Χβ;Επίσης από που απαγορεύεται να κριτικάρουμε τον Χβ;Από που προκύπτει ότι πρέπει να αγοράσουμε την ΠΑΕ για να ασκούμε κριτική;Εγώ ξέρω ότι στις μεγάλες ομάδες υπάρχει η πίεση του αποτελέσματος.Έτσι γίνεται πάντα.
Εμείς όλοι πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι που βγήκαμε μια φορά στην 5η θέση και μια φορά στην Ευρώπη;Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε τις χειρότερες εγκαταστάσεις και μηδενικό δίκτυο ακαδημιών;Δηλαδή μετά η Ξάνθη,ο Ατρόμητος και ο Αστέρας τι πρέπει να είναι;Μήπως αυτές οι ομάδες είναι μεγαλύτερο μέγεθος από τον ΠΑΣ;Γιατί αν είναι τότε πάω πάσο.Αν δεν είναι όμως...
Αλήθεια τι λένε οι υπέρμαχοι του Χβ για τα χρέη της ομάδας και για την συνδεδεμένη επιχείρηση;
Ποια είναι η επιτυχία του Χβ εκτός ΠΑΣ Γιάννινα;Ποιος τον ήξερε;Ποιος ασχολούταν μαζί του;Ποιος θα ασχοληθεί μαζί του όταν φύγει από τον ΠΑΣ;
Αφού είναι τόσο τρομερός πρόεδρος και τον θαυμάζεται τόσο πολύ,θα τον ακολουθήσετε σε όποια ομάδα πάει;Θα πάτε μαζί του;
Ο τρομερός πρόεδρος γιατί έχει γαντζωθεί στον ΠΑΣ και δεν πάει στα Σούρμενα να βρει την ησυχία του;Γιατί δεν ανεβάζει τα Σούρμενα στην Α εθνική;Να πάτε και όλοι οι θαυμαστές του να τον χειροκροτάτε και να του ζητάτε αυτόγραφα.
Ενδεικτικά:

Πρέπει να διευκρινιστεί το τι είναι η ετερόρρυθμη εταιρεία διότι όντως είναι κάτι που αν δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα τινάζει τον ισολογισμό στον αέρα.   
Απρίλιος

Ικανά να συμμαζέψουν τα εγκλήματα της πρώτης περιόδου XB ώστε το χρέος να ρυθμιστεί στην ορθολογική δεύτερη περίοδο ΧΒ, να παίρνουμε κανονικά άδεια κτλ αλλά όχι για να εξαλείψουν πλήρως τις συνέπειές τους.
Σήμερα

Να μην είναι κανείς ικανοποιημένος από την πέμπτη θέση και την Ευρώπη. Πριν τον ΧΒ άλλωστε, είχαμε χορτάσει από τέτοιες πορείες.

Το Ζωσιμάδες φέτος είχε τον καλύτερο αγωνιστικό χώρο της ιστορίας του. Φταίει και ο ΧΒ γι' αυτό.

Αν ήταν ανύπαρκτος ο ΧΒ εκτός ΠΑΣ κανείς δεν εμπόδιζε τον όποιον υπαρκτό να πάει να αγοράσει την ομάδα εκείνος, όταν  τον πούλησε ο Κούγιας.

Κανείς δε θα στενοχωρηθεί αν φύγει ο ΧΒ για να έρθει κάποιος καλύτερος και ισχυρότερος οικονομικά. Δε βλέπω να υπάρχουν ουρές υποψήφιων επενδυτών όμως. Ούτε εδώ, ούτε αλλού (από τον παναθηναϊκό ως τον Ηρακλή κι από τη Λαμία ως τη Δόξα).

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 06 Αύγ 2019 18:28 από OV1950 »

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6445 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 18:31 »
Fon αλήθεια περιμένεις απάντηση ουσίας σε αύτα που γράφεις?
Εδώ ένας συνταυρος έγραψε κάτι για τον ΧΒ και το μονο που σχολιάστηκε ήταν για τον Κλάους.

Α και που σαι.... Να βρεις αγοραστή της ΠΑΕ.. Δεν επιτρέπεται να έχεις τέτοιες απορίες..

To να αγοραστεί η ομάδα από κάποιον εδώ μέσα, από πόσους γράφτηκε εδώ μέσα. Κάτσε να τους μετρήσω γιατί ήταν άρα πολλοί. Λοιπόν ήταν ένας...

Τώρα θα μετατρέψουμε τον ενικό σε πληθυντικό για να "δικαιωθούμε";

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6446 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 18:32 »
Παράθεση
Πρέπει να διευκρινιστεί το τι είναι η ετερόρρυθμη εταιρεία διότι όντως είναι κάτι που αν δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα τινάζει τον ισολογισμό στον αέρα.

Παράθεση
Όχι τόσο σκληρή κριτική.Μην μας πάθει τίποτα.

Παράθεση
Να μην είναι κανείς ικανοποιημένος από την πέμπτη θέση και την Ευρώπη. Πριν τον ΧΒ άλλωστε, είχαμε χορτάσει από τέτοιες πορείες.
Άρα δεν πρέπει να υπάρχει κριτική και να τον ευχαριστούμε αιώνια.Για σένα Αστέρας,Ατρόμητος και Ξάνθη είναι μεγαλύτερα μεγέθη από τον ΠΑΣ.

Παράθεση
Το Ζωσιμάδες φέτος είχε τον καλύτερο αγωνιστικό χώρο της ιστορίας του. Φταίει και ο ΧΒ γι' αυτό.
Από που προκύπτει αυτό;Από που προκύπτει ότι το έκανε ο Χβ.Αλήθεια Ξάνθη έχεις πάει;Μήπως να μιλήσουμε για Αστέρα και Ατρόμητο που παίζουν κανονικά στις έδρες τους.Μήπως να δούμε εγκαταστάσεις;Ακόμα και το Αγρίνιο έχει κάνει περισσότερα.

Παράθεση
Αν ήταν ανύπαρκτος ο ΧΒ εκτός ΠΑΣ κανείς δεν εμπόδιζε τον όποιον υπαρκτό να πάει να αγοράσει την ομάδα εκείνος, όταν  τον πούλησε ο Κούγιας.
Μίλησε μου για τον Χβ προ ΠΑΣ.Τι γνωρίζεις για αυτόν;Για πες μου πόσες ομάδες οδήγησε στην Α εθνική.

Παράθεση
Κανείς δε θα στενοχωρηθεί αν φύγει ο ΧΒ για να έρθει κάποιος καλύτερος και ισχυρότερος οικονομικά. Δε βλέπω να υπάρχουν ουρές υποψήφιων επενδυτών όμως. Ούτε εδώ, ούτε αλλού (από τον παναθηναϊκό ως τον Ηρακλή κι από τη Λαμία ως τη Δόξα).
Δεν βγαίνουν όλα στην φόρα.Συμβαίνει πάντα.Αυτό σε τι εμποδίζει να ασκείται κριτική στον Χβ;

Στα υπόλοιπα έχεις απάντηση γιατί απαντάς σε μερικά μόνο.

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6447 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 19:55 »
Όλοι εσείς εδώ ας μου πείτε πού κραζατε τον πρώην Κραζετε τον νυν γιατί να έρθει ένας σοβαρός σαν τον χητο και τον σεπετα για να τον Κραζετε και αυτόν βγάζετε τα μάτια της ομάδος μας σωστά σας χαρακτήρισα εχθρούς της ομάδας μας δουλειά δεν έχει ο διάολος πηδάει τα παιδιά του έχετε τόσο αντιδραστικό χαρακτήρα σας φταιει το σύμπαν ολάκερο , πιστεύω με κανέναν πρόεδρο δεν θα είσαστε ευχαριστημένη ακόμα και αν έρθει ο σωστός και η ομάδα δεν τσουλαει θα τον Κραζετε αν έρθει το λαμόγιο και η ομάδα θα βγαινει Ευρώπη θα Κραζετε .
Έχω την μέθοδο του Προκρούστη  δεν  αλλάζω γνώμη για μερικούς εδώ μέσα με καμία δύναμη.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6448 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 20:04 »
Όλοι εσείς εδώ ας μου πείτε πού κραζατε τον πρώην Κραζετε τον νυν γιατί να έρθει ένας σοβαρός σαν τον χητο και τον σεπετα για να τον Κραζετε και αυτόν βγάζετε τα μάτια της ομάδος μας σωστά σας χαρακτήρισα εχθρούς της ομάδας μας δουλειά δεν έχει ο διάολος πηδάει τα παιδιά του έχετε τόσο αντιδραστικό χαρακτήρα σας φταιει το σύμπαν ολάκερο , πιστεύω με κανέναν πρόεδρο δεν θα είσαστε ευχαριστημένη ακόμα και αν έρθει ο σωστός και η ομάδα δεν τσουλαει θα τον Κραζετε αν έρθει το λαμόγιο και η ομάδα θα βγαινει Ευρώπη θα Κραζετε .
Έχω την μέθοδο του Προκρούστη  δεν  αλλάζω γνώμη για μερικούς εδώ μέσα με καμία δύναμη.
Άρα ο Χβ που ήρθε εδώ στους γκρινιάρηδες δεν είναι σοβαρός θέλεις να μας πεις;;;
Αλήθεια τώρα γράφεις σίγουρα υπέρ του Χβ;;;

ΥΓ:Πίεση υπάρχει σε όλες τις μεγάλες ομάδες.Αλλιώς υπάρχουν και τα Σούρμενα.
Ένας επιχειρηματίας δεν θα κρίνει για να έρθει αν γκρινιάζει ο κόσμος.Άλλα πράγματα κοιτάζει.
Επίσης εσύ πρέπει να είσαι τέρμα ευχαριστημένος με τον Χβ.Αν πέσει και Γ εθνική,θα του κάνεις άγαλμα.Στο μεταξύ μπορείς να φτιάξεις αγάλματα στους προηγούμενους επιτυχημένους προέδρους.Πλέον σταμάτησε και η γκρίνια για αυτούς.
Στο μεταξύ κάτι Ατρόμητοι,κάτι Ξάνθες,κάτι Τρίπολες,κάτι Αγρίνια παίζουν στην Α,φτιάχνουν γήπεδα,εγκαταστάσεις,ακαδημίες.Κάτσε να τους δεις να παίζουν Ευρώπη.
Εσύ περίμενε να φέρεις τον Τσιτσομήτσο για να παίξεις Β εθνική με τον Καραϊσκάκη.Τέτοια επιτυχία ο Χβ.

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6449 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 20:14 »
Είμαστε εχθροί του ΠΑΣ..

Ο πρόεδρος τον έχει καταχρεωσει, τον έριξε Β και εάν δεν πάρει (που όπως φαίνεται δεν θα πάρει) τα λεφτά από την ΕΡΤ δεν υπάρχει μέλλον....
Κατα τα άλλα εμείς είμαστε εχθροί του ΠΑΣ που λέμε την άποψη μας.

Και μιας που αναφερθηκε το Αγρίνιο, εκτός των άλλων έκανε και συνεργασία με την Μπενφικα.... Εμείς?
Οπότε συνεχίστε να υποστηρίζετε τον ΧΒ... Τα έχει κάνει όλα τέλεια...

Αν και μην ξεχάσω την ιστορική φράση του Στρατάρχη μας... "Το πρωτάθλημα τελείωσε για εμάς"......