Καταρχήν τόσο καιρό εδώ δεν χαιρομαι με τον πρόεδρο νευριάζω με τους αντιδραστικούς που δεν έρχονται γήπεδο εξαιτίας του προέδρου χέστηκα εγώ για το ποιόν έχουμε πρόεδρο χέστηκα και για τον Χριστοβασίλη μαζί σας τα έχω με όλους τους αντιρρησίες συνείδησης ο άλλος έλεγε να μην δοθούν κρατικά λεφτά στον ΠΑΣ από κάτω συμφωνούσαν όλοι. τι κλίκα έχετε ούτε κατάλαβα πότε εγώ είμαι καπιταλιστής θέλω για την ομάδα κρατικό χρήμα και βοήθεια για το γήπεδο ότι κάνουν και τα υπόλοιπα αρπακτικά , μια ζωή εμείς θέλετε να είμαστε οι μαλακές όχι λοιπόν οι μαλακές το δηλώνουν οι έξυπνοι περνούν το κρατικό χρήμα Άρης οφη Ατρόμητος ΠΑΟ θρήνος ΑΕΚ ΠΑΟΚ θέλω και για την ομάδα μας τέλος.
Καποια άτομα δεν κατανοούν τι λέω ειρωνεύονται απλός το πώς γράφω αυτά που γράφω γενικότερα είναι ενάντια στους αναρχικούς τις κερκίδας και όχι μόνο το έχω δηλώσει εξάλλου βγάζω σπυριά μαζί τους αυτοί βλέπουν τον έρωτα μου για τον πρόεδρο iq χαμηλό όμως και πολύ μποφόρ μέσα τους την ομάδα όταν λέω ότι κάποιοι δεν την αγαπάτε ξέρω τι λέω αλλά αν έρθει ο χοντρός και σας δώσει τσάμπα διάρκειας όλα θα τελειώσουν σύντομα θα γίνει ξανά γάμος.
Φίλε Μάκη, πρώτα απ όλα να ξέρεις ότι αν έγραφες τα κείμενα σου όπως αυτό εδώ, πολλοί περισσότεροι θα σε διάβαζαν και θα λάμβαναν πιό σοβαρά υπόψη τους αυτά που γράφεις.
Φαντάζομαι ότι ένας από τους αντιπροεδρικούς για εσένα μεταξύ άλλων θεωρούμαι κι εγώ.
Κι όμως την ομάδα δεν την εγκατέλειψα όπως λες ούτε έφυγα από το γήπεδο όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα φαντάζομαι. Τα μάτια μου τα τελευταία χρόνια έχουν δει διάφορα που με ενοχλούν και μου τη δίνουν στα νεύρα και σχεδόν σε όλα ευθύνεται η διοίκηση.
Δε θέλω να λένε τον ΠΑΣ παράρτημα καμιάς ομάδας, δεν θέλω να υπάρχουν υποψίες για την ομάδα μου για στοιχήματα, ύποπτες συναλλαγές και υποβιβασμούς για την κονόμα, δεν θέλω να πουλάμε αμέσως όποιον ποιοτικό παίχτη έχουμε και να μην τον αντικαθιστούμε με κανέναν, δεν θέλω να φοβάμαι ότι οποιαδήποτε στιγμή οποιοσδήποτε παίχτης μπορεί να κάνει προσφυγή για ψίχουλα και να φύγει, δε θέλω η ομάδα μου να μην έχει γήπεδα και υποδομές, δε θέλω η Κ19 να μην κατεβαίνει να παίξει παιχνίδια για να μη πληρώσει έξοδα.
Έχεις δίκιο, μπορεί πολλοί να θέλουν να πηγαίνουν τσάμπα στο γήπεδο. Στο φιλικό πέρυσι με τον παναιτωλικό το ΠΕΑΚΙ ήταν γεμάτο. Το ότι εκείνη τη μέρα είχε 30+ βαθμούς όμως δείχνει ότι ο
κόσμος υπάρχει και ενδιαφέρεται για τον ΠΑΣ αλλά οι τιμές ρε φίλε είναι απαράδεκτες.
Όσο για μένα κάθε χρόνο λέω οτι δεν θα ξαναπάρω διαρκείας αλλά στο τέλος σαν μ@λ@κας πάω την τελευταία μέρα και παίρνω. Θέλω όμως όταν πηγαίνω γήπεδο να νιώθω άνθρωπος. Θέλω να πηγαίνω στην τουαλέτα χωρίς μανταλάκι στη μύτη, να δουλεύει ο φωτεινός πίνακας του γηπέδου, να μη παίρνουν οι μπάτσοι το καπάκι από το μπουκάλι του νερού της ανήλικης κόρης μου και από την άλλη πόρτα να αφήνουν τα ορκ να οργιάζουν, θέλω μαζί με το διαρκείας του γιου μου να του δώσουν ΔΩΡΟ ένα κασκόλ που να γράφει ΜΟΝΟ ΠΑΣ.
ζητάω πολλά ?