Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368932 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6525 στις: Τρι 13 Αύγ 2019 00:59 »
Καλά θα μας τρελάνεις εσύ δεν έλεγες τις προάλλες στον Λαμια να αλλάξει ομάδα, εσύ δεν ανέφερες πριν όσοι αντιδρούν εναντίον του ΧΒ να αλλάξουν ομάδα (π.χ. Ρεάλ) και τώρα θυμήθηκες τα πασόμετρα.  ::) ::)

Άσε μας ρε φίλε βραδυάτικα που θα μας πεις ότι αντιπαραθέτεις και στοιχεία. Ακόμα περιμένουμε τα "τραπεζικά στοιχεία", όταν λοιπόν τα παραθέσεις τα ξαναλέμε. Μέχρι τότε ελπίζω να μας έχει αδειάσει τη γωνιά ο πρόεδρος των "ρεκόρ" και των προσφυγών.

"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος rakias

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6526 στις: Τρι 13 Αύγ 2019 08:44 »
Έχω μάτια βλέπω διαβάζω ξέρω μερικούς από εσάς προσωπικα το να κουβεντιασει κάποιος και να πει την γνώμη του αντιπαραθέτοντας στοιχεία σε φέρνουν αντιμέτωπο με την άποψη που έχουν  και για να μην το κουράζω πολύ ο πρόεδρος έκανε πολλά λάθη αλλά έφτιαξε την μεγαλύτερη ομάδα που είχαμε στην ιστορία μας πούλησε καλά έκανε χρέωσε την ομάδα άσχημα έκανε ε και τι έκανε που δεν έκαναν οι προηγούμενες διοικήσεις  στα λάθη δηλ θα κολλήσουμε μονάχα το ότι πετύχαμε και κάτι το ξεχνάμε η υπάρχει με τους 40 οργανωμένους που έμειναν άλλου είδους κόντρα και δεν έχουμε πάρει γραμμή.

Δεν γινεται να χαιρομαστε για τον προεδρο το καταλαβαινεις?Ειμαστε με τον ΠΑΣ .
Με τα εσοδα που ειχε ο ΠΑΣ τα τελευταια χρονια θα μπορουσε ανετα να ξεχρεωσει αλλα δεν το εκανε ...που πηγαν τα λεφτα?

Αποσυνδεδεμένος pasoles07

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6527 στις: Τρι 13 Αύγ 2019 14:27 »
Έχω μάτια βλέπω διαβάζω ξέρω μερικούς από εσάς προσωπικα το να κουβεντιασει κάποιος και να πει την γνώμη του αντιπαραθέτοντας στοιχεία σε φέρνουν αντιμέτωπο με την άποψη που έχουν  και για να μην το κουράζω πολύ ο πρόεδρος έκανε πολλά λάθη αλλά έφτιαξε την μεγαλύτερη ομάδα που είχαμε στην ιστορία μας πούλησε καλά έκανε χρέωσε την ομάδα άσχημα έκανε ε και τι έκανε που δεν έκαναν οι προηγούμενες διοικήσεις  στα λάθη δηλ θα κολλήσουμε μονάχα το ότι πετύχαμε και κάτι το ξεχνάμε η υπάρχει με τους 40 οργανωμένους που έμειναν άλλου είδους κόντρα και δεν έχουμε πάρει γραμμή.

Λαχανιασα να το διαβασω

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6528 στις: Τρι 13 Αύγ 2019 15:23 »
Καταρχήν τόσο καιρό εδώ δεν χαιρομαι με τον πρόεδρο νευριάζω με τους αντιδραστικούς που δεν έρχονται γήπεδο εξαιτίας του προέδρου χέστηκα εγώ για το ποιόν έχουμε πρόεδρο χέστηκα και για τον Χριστοβασίλη μαζί σας τα έχω με όλους τους αντιρρησίες συνείδησης ο  άλλος έλεγε να μην δοθούν κρατικά λεφτά στον ΠΑΣ  από κάτω συμφωνούσαν όλοι.  τι κλίκα έχετε ούτε κατάλαβα πότε εγώ είμαι καπιταλιστής θέλω για την ομάδα κρατικό χρήμα και βοήθεια για το γήπεδο ότι κάνουν και τα υπόλοιπα αρπακτικά , μια ζωή εμείς θέλετε να είμαστε οι μαλακές όχι λοιπόν οι μαλακές το δηλώνουν οι έξυπνοι περνούν το κρατικό χρήμα Άρης οφη  Ατρόμητος ΠΑΟ θρήνος ΑΕΚ ΠΑΟΚ θέλω και για την ομάδα μας τέλος.
Καποια άτομα δεν κατανοούν τι λέω ειρωνεύονται απλός το πώς γράφω αυτά που γράφω γενικότερα είναι ενάντια στους αναρχικούς τις κερκίδας και όχι μόνο το έχω δηλώσει εξάλλου βγάζω σπυριά μαζί τους  αυτοί βλέπουν τον έρωτα μου για τον πρόεδρο iq χαμηλό όμως και πολύ μποφόρ μέσα τους την ομάδα όταν λέω ότι κάποιοι δεν την αγαπάτε ξέρω τι λέω αλλά αν έρθει ο χοντρός και σας δώσει τσάμπα διάρκειας όλα θα τελειώσουν σύντομα θα γίνει ξανά γάμος.

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6529 στις: Τρι 13 Αύγ 2019 15:37 »
Τέλος πάντων...

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6530 στις: Τετ 14 Αύγ 2019 08:36 »
Καταρχήν τόσο καιρό εδώ δεν χαιρομαι με τον πρόεδρο νευριάζω με τους αντιδραστικούς που δεν έρχονται γήπεδο εξαιτίας του προέδρου χέστηκα εγώ για το ποιόν έχουμε πρόεδρο χέστηκα και για τον Χριστοβασίλη μαζί σας τα έχω με όλους τους αντιρρησίες συνείδησης ο  άλλος έλεγε να μην δοθούν κρατικά λεφτά στον ΠΑΣ  από κάτω συμφωνούσαν όλοι.  τι κλίκα έχετε ούτε κατάλαβα πότε εγώ είμαι καπιταλιστής θέλω για την ομάδα κρατικό χρήμα και βοήθεια για το γήπεδο ότι κάνουν και τα υπόλοιπα αρπακτικά , μια ζωή εμείς θέλετε να είμαστε οι μαλακές όχι λοιπόν οι μαλακές το δηλώνουν οι έξυπνοι περνούν το κρατικό χρήμα Άρης οφη  Ατρόμητος ΠΑΟ θρήνος ΑΕΚ ΠΑΟΚ θέλω και για την ομάδα μας τέλος.
Καποια άτομα δεν κατανοούν τι λέω ειρωνεύονται απλός το πώς γράφω αυτά που γράφω γενικότερα είναι ενάντια στους αναρχικούς τις κερκίδας και όχι μόνο το έχω δηλώσει εξάλλου βγάζω σπυριά μαζί τους  αυτοί βλέπουν τον έρωτα μου για τον πρόεδρο iq χαμηλό όμως και πολύ μποφόρ μέσα τους την ομάδα όταν λέω ότι κάποιοι δεν την αγαπάτε ξέρω τι λέω αλλά αν έρθει ο χοντρός και σας δώσει τσάμπα διάρκειας όλα θα τελειώσουν σύντομα θα γίνει ξανά γάμος.

Φίλε Μάκη, πρώτα απ όλα να ξέρεις ότι αν έγραφες τα κείμενα σου όπως αυτό εδώ, πολλοί περισσότεροι θα σε διάβαζαν και θα λάμβαναν πιό σοβαρά υπόψη τους αυτά που γράφεις.

Φαντάζομαι ότι ένας από τους αντιπροεδρικούς για εσένα μεταξύ άλλων θεωρούμαι κι εγώ.

Κι όμως την ομάδα δεν την εγκατέλειψα όπως λες ούτε έφυγα από το γήπεδο όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα  φαντάζομαι. Τα μάτια μου τα τελευταία χρόνια έχουν δει διάφορα που με ενοχλούν και μου τη δίνουν στα νεύρα και σχεδόν σε όλα ευθύνεται η διοίκηση.

Δε θέλω να λένε τον ΠΑΣ παράρτημα καμιάς ομάδας, δεν θέλω να υπάρχουν υποψίες για την ομάδα μου για στοιχήματα, ύποπτες συναλλαγές και υποβιβασμούς για την κονόμα, δεν θέλω να πουλάμε αμέσως όποιον ποιοτικό παίχτη έχουμε και να μην τον αντικαθιστούμε με κανέναν, δεν θέλω να φοβάμαι ότι οποιαδήποτε στιγμή οποιοσδήποτε  παίχτης μπορεί να κάνει προσφυγή για ψίχουλα και να φύγει, δε θέλω η ομάδα μου να μην έχει γήπεδα και υποδομές, δε θέλω η Κ19 να μην κατεβαίνει να παίξει παιχνίδια για να μη πληρώσει έξοδα.

Έχεις δίκιο, μπορεί πολλοί να θέλουν να πηγαίνουν τσάμπα στο γήπεδο. Στο φιλικό πέρυσι με τον παναιτωλικό το ΠΕΑΚΙ ήταν γεμάτο. Το ότι εκείνη τη μέρα είχε 30+ βαθμούς όμως δείχνει ότι ο κόσμος υπάρχει και ενδιαφέρεται για τον ΠΑΣ αλλά οι τιμές ρε φίλε είναι απαράδεκτες.

Όσο για μένα  κάθε χρόνο λέω οτι δεν θα ξαναπάρω διαρκείας αλλά στο τέλος σαν μ@λ@κας πάω την τελευταία μέρα και παίρνω. Θέλω όμως όταν πηγαίνω γήπεδο να νιώθω άνθρωπος. Θέλω να πηγαίνω στην τουαλέτα χωρίς μανταλάκι στη μύτη, να δουλεύει ο φωτεινός πίνακας του γηπέδου, να μη παίρνουν οι μπάτσοι το καπάκι από το μπουκάλι του νερού της ανήλικης κόρης μου και από την άλλη πόρτα να αφήνουν τα ορκ να οργιάζουν, θέλω μαζί με το διαρκείας του γιου μου να του δώσουν ΔΩΡΟ ένα κασκόλ που να γράφει ΜΟΝΟ ΠΑΣ.

ζητάω πολλά ?

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6531 στις: Τετ 14 Αύγ 2019 09:32 »
Σε πολλά έχεις δίκιο σε κάποια άλλα όχι όπως στην λειτουργία η ομάδα είναι ερασιτεχνικό σωματείο το δέχομαι , στα έσοδα έξοδα ίσως δεν έχουμε δίκιο ο κόσμος δεν στηρίζει την ομάδα δεν υπάρχουν μεγάλες χορηγίες  οπότε λογικό οι πωλήσεις στο ποδόσφαιρο.
Όσο για τα περί παραρτήματος οι μεγάλες ομάδες έχουν μηχανισμούς προστασίας βλέπε σάιτ δημοσιοκαφρους κλπ η προπαγάνδα είναι ένα ναζιστικό εργαλείο που χρησιμοποιείται κατά κόρον στην σημερινή εποχή με μεγάλη επιτυχία το θέμα είναι πόσα πρόβατα θα πέσουν στην παγίδα για μένα η ομάδα έκανε πολιτική στο θέμα αυτό πήρε δανεικούς από ΠΑΟ Ολυμπιακό ΠΑΟΚ πούλησε σε ΑΕΚ πες μου σε ποιον ανήκει η ομάδα για να καταλάβω καλά .σε άλλα που λες έχεις απόλυτο δίκιο αλλά γι'αυτό είμαστε και ΠΑΣ δεν είμαστε για την άρτια οργανωμένη ομάδα αυτήν ποτέ δεν την είχαμε σωστά?

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #6532 στις: Τετ 14 Αύγ 2019 10:16 »
Τι σημασία έχει αν τα 'πρόβατα' θα πέσουν στην παγίδα; Σημασία έχει ότι ο πρόεδρος έδωσε λαβές για να τα λένε. Είναι σαν να έστησε ο ίδιος την παγίδα όταν παίρνει επανειλλημένως κάθε χρόνο δανεικούς, όταν συναντά τον Ιβάν στο Μακεδονία Παλλάς, όταν αφήνει τους Ζωσιμάδες να γίνουν Τούμπα, και άλλα τέτοια ωραία.
Ο Κωστούλας δηλαδή γιατί τα καταφέρνει καλύτερα;

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6533 στις: Τετ 14 Αύγ 2019 11:09 »
Είδατε που μπορούμε να μιλάμε και να μην μαλώνουμε?

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6534 στις: Τετ 14 Αύγ 2019 16:48 »
Φυσικα μπορουμε να μιλάμε πολιτισμενα φιλε Μακη

Οταν ολοι συμφωνουν πως ο νερατζοκωλος αλητης που μας εχει κανει καφενειο και μας περνα για μαμελουκους ειναι η ΑΙΤΙΑ της τεραστιας ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ της ομαδας.

Καλη Λευτερια!!!

Μακη πολιτισμενα πιστευω συμφωνουμε,έτσι?????

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6535 στις: Τετ 14 Αύγ 2019 16:51 »
Είδατε που μπορούμε να μιλάμε και να μην μαλώνουμε?

Ναι αλλα ετσι δεν εχει πλακα!!

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6536 στις: Τετ 14 Αύγ 2019 17:49 »
Φυσικα μπορουμε να μιλάμε πολιτισμενα φιλε Μακη

Οταν ολοι συμφωνουν πως ο νερατζοκωλος αλητης που μας εχει κανει καφενειο και μας περνα για μαμελουκους ειναι η ΑΙΤΙΑ της τεραστιας ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ της ομαδας.

Καλη Λευτερια!!!

Μακη πολιτισμενα πιστευω συμφωνουμε,έτσι?????

Σαφώς και μαζί σου δεν συμφωνώ.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #6537 στις: Πεμ 05 Σεπ 2019 14:08 »
"Σε λίγες μέρες θα έχουμε ευχάριστα για το γήπεδο".

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6538 στις: Πεμ 05 Σεπ 2019 14:58 »
ειλικρινα απ τον συγκεκριμενο δεν θελω να μου φτιαξει ουτε κοτετσι
οχι γιατι ειναι ο χβ...αλλα γιατι θα συνεχισει να ειναι ο χβ
05/09/19 σημερα.......φορ δεν εχει παρει.....τι Α τι β  τα ιδια.....περιμενεις μεχρι 15 σεπτεμβρη να κανει μια μεταγραφη
αυτος ο ανθρωπος υπαρχει περιπτωση π.χ να σου φτιαξει γηπεδο και να μην υπαρχει παγιδα σε αυτο?

δεν σεβεται τον κοσμο...δεν τον νοιαζει...και Ο ΠΑΣ  ουτε κυπελα πηρε ουτε πρωταθληματα....με τον κοσμο θεωρουνταν υπολογισιμη δυναμη  σε ολη την υπαρξη του....οταν διωχνεις τον κοσμο διωχνεις την ιδια την ιστορια....αλλαζεις το dna  της ομαδας.......

δεν ειναι το θεμα  οτι υπαρχει συγκρουση ......οδηγει μεθοδικα εδω και πολλα χρονια τη συγκρουση με τον κοσμο....σα να θελει να απαλλαγει απο αυτον........

εχουμε αηδιασει με τον τυπο και δεν ανοικω ουτε σε συνδεσμο ουτε σε τιποτα...και αυτη την αηδια μαζι με την απογοητευση εισπρατω απο ολους οσους μιλαμε για την ομαδα φιλους και γνωστους

Μα βρε ταγαρα τραβα παρε μια ομαδα χωρις κοσμο και κανε τη δουλεια σου....δεν υπαρχει ο ανθρωπος λεμε

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6539 στις: Πεμ 05 Σεπ 2019 15:35 »
05/09/19 σημερα.......φορ δεν εχει παρει.....τι Α τι β  τα ιδια.....περιμενεις μεχρι 15 σεπτεμβρη να κανει μια μεταγραφη

Περιμένεις δηλαδή ότι θα δεις φορ έστω και στις 15/09? 

Αποσυνδεδεμένος pasoles07

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6540 στις: Πεμ 05 Σεπ 2019 16:12 »
ρε μαγκες δεν την παιρνουμε εμεις την ομαδα να ειμαστε ολοι μουτσοι και ολοι καπετανιοι; ούτως η αλλως λεφτα απ την τσεπη του δεν βαζει (ασε που κραταει και απ τα ταμεια της ομαδας). Λογιστες να διαχειριζόμαστε τα εξοδα και τα εσοδα ολοι μπορούμε να ειμαστε, σάμπως εχετε την εντυπωση ότι κανει κατι διαφορετικο; Ασε που στα ζορια κολλαμε ολοι από ένα 50αρικο και κανουμε 3πλασιο μπατζετ απ αυτό που εχουμε 8 χρονια τωρα. Και απ την άλλη να το σκεφτεις πες μενεις στη β για πολλα χρονια. Και;;; τζμπουτσας… Θα εχεις μια πολη να ζει και να αναπνεει για την καψουρα της και όχι μονο τις κυριακες. μεσα στη βδομαδα συνελευσεις για τον ταυρο, οργανωση εκδρομων και τα σαββατοκύριακα γιορτη, οπου και να παιζουμε να γινεται μπλε. Ολοι μαζι στα ευκολα ολοι μαζι στα δυσκολα. Να δεις μεσα σε λιγο καιρο ποσες γενιες πασολεδων θα βγουν απ αυτή την ιστορια

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #6541 στις: Παρ 06 Σεπ 2019 11:48 »
Ο χειρότερος πρόεδρος όλων των εποχών έχει την ομάδα μόνο για να την αρμέγει. Τίποτα άλλο.

Όσοι τον υποστηρίζουν είναι είτε κορόιδα είτε υπάλληλοι του σε εντεταλμένη υπηρεσία είτε γλειφτοδημοσιογραφάκια των Ιωαννίνων.

Τέρμα αυτή είναι όλη η αλήθεια.

Όσο μένει η ομάδα θα είναι στον πάτο είτε παίζει Σκουπρολίγδα είτε Ευρώπη είτε στη Β'.

ΥΓ: Αναμένεται άμεση απάντηση/μήνυμα του γνωστού υπαλλήλου της Παε που γράφει στο φόρουμ.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6542 στις: Παρ 06 Σεπ 2019 14:41 »
Το παν ειναι να μπορεις να κρατησεις μια ισσοροπια στα οικονομικα.
Ο συγκεκριμενος σε καμια περιπτωση δεν μπορει να το κανει αυτο.
Να πεις δηλαδη:
ποσα ειναι τα παγια εξοδα λειτουργιας της εταιριας για την σουπερλιγκ? τοσα
ποσα ειναι τα εσοδα? τηλεοπτικα και διαρκειας (στα διαρκεριςας κοιτας την προηγουμενη χρονια.
οποτε ποσα μας περισσευουν?
ας πουμε ενα τυχαιο ποσο 800.000
ωραια λες εσυ θα δωσουμε τα 700 στο ροστερ και θα κρατησω και εγω σαν επενδυτης 100 να πω οτι αξιζει τον κοπο αυτο που κανω
τυχαια τα ποσα ετσι...

Ποτε δε ζητησαμε κοροιδο ιδιοκτητη να βαζει τα ωραια του λεφτακια που εβγαλε απο την οποια επαγγελματικη του απασχοληση για να γλενταμε εμεις  και αυτος να μπαινει μεσα.
Αν καποιοι νομιζουν οτι ζηταμε κατι τετοιο ειναι γελασμενοι.

Ψαχνουμε εναν ανθρωπο ο οποιος να ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ  καποιο κεφαλαιο στην ΠΑΕ και να εχει ανταποδοτικά οφέλη απο αυτή.
Ειτε να βγαζει καποια χρηματα χωρις ομως να στραγγιζει τα ταμεια και να χρεωνει την ομαδα
ειτε να εχει οφελη  αλλα δικα του μεσω διαφημισης των επιχειρησεων του ή οτιδηποτε αλλο στην πουτσα μας εμας στην τελικη, απο τη στιγμη που η ομαδα θα ειναι ανετη οικονομικα και θα γινεται καλη διαχειριση.

πουλας πχ τον μαυροπανο 2 εκατομμυρια? παρε 300 χιλιαρικα ρε φιλε και κρατα τα.
μαγκια σου.
αλλα τα υπολοιπα ριξτα στην ομαδα.
φτιαξε 2 βοηθητικα. αγορασε κατι το οποιο θα φερνει μηνιαια εσοδα στην εταιρια, παρε παιχτες κανε κατι...

Δημιουργησε ενα τεχνητο (κατα την ταπεινη μου γνωμη χρεος) χωρις να ξερει κανεις που πηγαν τοσα εκατομμυρια και τωρα οτι εσοδο εχει η ΠΑΕ παει εκει.
και αυτα τα λεφτα του χρεους δεν ξερει κανεις που πηγαν.
50 Ζαιρηδες και Ελευθεροπουλος και λουτσιανους να επαιρνες 10 εκατομμυρια δεν θα κοστιζαν. Αυτα ειναι μαλακιες για τους χαζουληδες της πολη και τους παλαμακηδες. Εγω θεωρω οτι δεν μιλαω σε  χαζουληδες εδω μεσα αυτη τη στιγμη οποτε και που φερνω αυτο το επιχειρημα στην συζητηση νιωθω οτι την υποβαθμιζω νοητικα.
Τη στιγμη που τοσα χρονια τα επαιρνες χοντρα απο τη ΝΟΒΑ τετοιες τρυπες δεν διακαιολογουνται. για να μη μιλησω για τα διαρκειας τις πρωτες χρονιες.

και αντε εγω ειμαι καλοπιστος (Μπορει και οχι) και λεω οτι απλα εγινε κακοδιαχειρηση.
τωρα που απ οτι λενε οι ειδημονες και οι γνωστικοι της πολης το χρεος εχει σχεδον μηδενισει με τα εσοδα απο τις πωλησεις (γκουχ γκουχ) γιατι δεν κοβει περα τρεχοντας?
Εχεις κανει τοση κακοδιαχειριση, κινδυνευεις να χρεωθεις ενα τοσο μεγαλο ποσο, τελικα εισαι τυχερος και πληρωνει η ιδια η εταιρια με τις πωλησεις τα χρεη που δημιουργησες και αντι να φυγεις τρεχοντας εσυ μιλας για νεες επενδυσεις σε γηπεδα και νεες αρχες αγωνιστικα?
Πιο ειναι το κερδος σου 10 χρονια για να κανεις κατι τετοιο?
Η εισαι τρελςο ή αγαπας τοσο πολυ την ομαδα.
τιποτα απο τα δυο δεν ισχυει...
Αρα εγω θα σκεφτω την τριτη εκδοχη την πονηρη. οσο καλοπιστος και να ειμαι....
φιλακια και ραντεβου στα τσιμεντα.
ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΟΜΩΣ.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6543 στις: Τρι 10 Σεπ 2019 09:02 »
Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι η αγαπημένη μας ομάδα έχει σαπίσει με το Χοντρό στο τιμόνι.

Νομίζω αυτή είναι μια αλήθεια που την παραδέχονται σχεδόν όλοι.

Απλά αυτοί που τον υποστηρίζουν μας λένε κοιτάξτε που είναι ο Ηρακλής, η Βαζέλα. Κοιτάξτε που καταντάνε ομάδες δίχως διοίκηση, δίχως κάποιον από πίσω που να κρατάει κάπως το τιμόνι. Ο Άρης και η ΦΟΦΗ δεν ξεφεύγουν επίσης, καθώς κανείς δεν έχει πειστεί ότι οι ιδιοκτήτες τους δεν θα τα τινάξουν όλα ένα μεσημέρι.

Όλα αυτά είναι σωστά.

Αλήθεια είναι επίσης ότι αυτοί που υποστηρίζουν την παραπάνω θέση το κάνουν από φόβο. Με άλλα λόγια ο Χοντρός είναι επιλογή φόβου για όσους τον ανέχονται. Αυτό εξηγεί σε μεγάλο βαθμό την κατήφεια αν όχι κατάθλιψή που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στον κόσμο μας.

Δυστυχώς για εμάς που δεν φοβόμαστε ο Χοντρός θα μείνει και άλλα χρόνια στον Π.Α.Σ.. Οι γνωρίζοντες λένε ότι θα ανεβούμε τραίνο φέτος, λόγω πείρας, λόγω ομάδας, λόγω Ν.Δ.... Λίγο από όλα.

Και μοιάζει τόσο δύσκολο να συσπειρωθεί ξανά όλος αυτός ο κόσμος που ακούει το όνομά του και φτύνει στον κόρφο του.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6544 στις: Τρι 10 Σεπ 2019 13:53 »
Δυστυχώς για εμάς που δεν φοβόμαστε ο Χοντρός θα μείνει και άλλα χρόνια στον Π.Α.Σ.. Οι γνωρίζοντες λένε ότι θα ανεβούμε τραίνο φέτος, λόγω πείρας, λόγω ομάδας, λόγω Ν.Δ.... Λίγο από όλα.

Τι να πω; Κουράγιο...

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #6545 στις: Τρι 10 Σεπ 2019 18:01 »

Τι να πω; Κουράγιο...

Ρε φιλαρακι , μιας και εμφανιστηκες για να απαντησεις ( ειρωνευομενος ) ενα αποσπασμα των γραφομενων του Mpakoulieros , δεν κανεις εναν κόπο να πας και λιγο διπλα , στο νημα του Παπαιωαννου , και να μας πεις την αποψη της Διοικησης για τα 4 χιλιαρικα ( !!! ) που οφειλονται στο παιδι , απο μισθους του Ιανουαριου 2019 ;

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6546 στις: Τρι 10 Σεπ 2019 18:27 »
Αυτό , ότι θα ανέβουμε τρένο λόγω φανέλας ή ΝΔ ,που γράφει ο άλλος απαχπαν,στ αλήθεια το πιστεύει κανείς;;;;
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6547 στις: Τρι 10 Σεπ 2019 19:43 »
Αυτό , ότι θα ανέβουμε τρένο λόγω φανέλας ή ΝΔ ,που γράφει ο άλλος απαχπαν,στ αλήθεια το πιστεύει κανείς;;;;
Ο συμφορουμιτης φαίνεται καλά πληροφορημενος, τα άκουσε από "αυτούς που ξέρουν". Δε βλέπω το λόγο να μη βασιστείς πάνω του, φαίνεται να ξέρει τα πολλά κι ο νους του να κατεβάζει...

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6548 στις: Τρι 10 Σεπ 2019 20:46 »
Ο συμφορουμιτης φαίνεται καλά πληροφορημενος, τα άκουσε από "αυτούς που ξέρουν". Δε βλέπω το λόγο να μη βασιστείς πάνω του, φαίνεται να ξέρει τα πολλά κι ο νους του να κατεβάζει...
δεν κατηγορώ κανέναν,όσο κ αν μου φαίνεται αυταπάτη η άποψη του....η φανέλα ή το πολιτικό σπρώξιμο έχουν κάνει "θαύματα" κατά καιρούς...η ερώτηση μου είναι αν πιστεύει κανείς ότι μπορούμε (έστω κ με αυτό το βρώμικο τρόπο σε αυτό το βρώμικο πρωτάθλημα) να τα καταφέρουμε.... επόμενη ερώτηση....ένας δεν ανεβαίνει,αν δεν κάνω λάθος;
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6549 στις: Τετ 11 Σεπ 2019 00:12 »
Προς οπαδούς/φιλάθλους και όχι υπαλλήλους.

Ο Χοντρός είναι πολύ χωμένος στη Ν.Δ.. Όταν λέμε πολύ εννοούμε πολύ. Δεν θα πω περισσότερο γιατί οι κακεντρεχείς είναι έτοιμοι να τρολάρουν.

Εγώ είμαι οπαδός και όχι υπάλληλος. Ότι βλέπω λέω. Ο Χοντρός ευνοήθηκε από το Σαμαρά για να μπει στις δόσεις το 2013. Νομίζω δημόσια τον ευχαρίστησε κιόλας, αν θυμάμαι καλά.

Το 2019 βγάζει μια εμετική, άθλια και πολιτικάντικη ανακοίνωση εναντίον της Κυβέρνησης Σύριζα, νομίζοντας ότι εκπροσωπεί κάποιον άλλον πέρα από τον εαυτόν του. Αυτά είναι τα δεδομένα.

Άποψη μου είναι ότι θα ανέβουμε τραίνο για τους λόγους που ανέφερα. Δύο ανεβαίνουνε και όχι ένας. Αυτό είχαν πει νομίζω.

Μακάρι να ανεβούμε αμέσως γιατί πέρα από την αντιπάθειά μας για το Χοντρό υπάρχει η αγάπη μας για την ομάδα.

Η εκτίμηση που κάνω είναι θα ανεβούμε τραίνο. Και σας το λέω εκ των προτέρων αυτό.