Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368811 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6950 στις: Κυρ 09 Ιαν 2022 15:43 »
Πρόεδρα, με πάνω από 1 μύριο views (ξανά μανά sic) και σχεδόν 300 σελίδες για πάρτη σου, εγώ θα έβαζα για δήμαρχος και θα έβγαινα πανηγυρικά!
Το πώς καταφέρνεις να με έχεις συνέχεια στα κάγκελα, μόνο εσύ το ξέρεις. Ή μάλλον κι εγώ. Βρε άνθρωπε, χρόνια τώρα, καταφέρνεις και χτίζεις Ομάδες αξιόμαχες, οκ, με λίγες εξαιρέσεις, αλλά δεν είναι του παρόντος. Ταλέντο, τύχη, φάρδος, βάλε όποια λέξη θέλεις εσύ, εγώ μαζί σου. Υπάρχουν φορές που η Ομάδα που φτιάχνεις και οι όντως πετυχημένοι στην πλειοψηφία τους προπονητές που φέρνεις να ουρλιάζουν από μακριά ότι χρειάζονται ένα τόσο δα μικρό σ(μ)πρωξιματάκι για να αλλάξουν επίπεδο... Κι εσύ κάνεις πως δεν ακούς. Εντάξει, thanks για τον Κόντε, αλλά να, μας βάρεσε η ατυχία. Ακόμη κι έτσι, η Ομάδα μια χαρά τα πάει. Αλλά κράζει ότι μπορεί και καλύτερα! Ξέρω ότι δεν είσαι ο Έλον Μασκ, αλλά δεν έχεις και πρόβλημα επιβίωσης. Αφουγκράσου λίγο τον κόσμο και τον παλμό του, το πάθος του για την Ομάδα, και άναψε εκείνο το σπίρτο για να εκτοξευθεί ο πύραυλος που δημιούργησες! Αυτά που θα βάλεις θα τα πάρεις πίσω πολλαπλάσια. Και με όρους οικονομικούς και σε υστεροφημία!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6951 στις: Κυρ 23 Ιαν 2022 21:18 »
Βοηθα την ομάδα βρωμιαρη ή σήκω φυγε

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6952 στις: Τρι 25 Ιαν 2022 22:49 »
Λοιπον, επειδή αυτόν τον καιρό είναι στην επικαιρότητα ο πρόεδρος να μου λίγο την άποψη μου.

Εγώ είμαι πιο νέος από τους περισσότερους εδώ μέσα. Θέλω λοιπόν να σας ρωτήσω. Ποιους μεγάλους προέδρους ζήσατε εσείς; Αυτούς που μας είχαν από το 85' έως το 05' στις β και γ εθνικές; Η τον Κούγια με τα καραγκιοζιλικια του. Εγώ δεν έζησα ούτε τις δόξες του 73-85, ούτε κάποια κακά χρόνια μετά από αυτά. Έζησα όμως την ομάδα στη β, την ομάδα στη γ (να παίζει με την Κρανούλα), έζησα την ομαδάρα που είχαμε στη β και τον κόσμο που είχαμε τότε, έζησα την άνοδο για μια χρονιά με 5 χιλιάδες διάρκειας, και μετά από έναν υποβιβασμό ακόμα έζησα την καθιέρωση της ομάδας μου στην Α. Το είχα δεδομένο ότι θα είμαστε για πάντα εκεί και πριν 3 χρόνια ξαναπεσαμε τελικά. Έζησα ακόμα και αυτό που δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου. Τη Γιαννεναρα μου στην Ευρώπη. Έχω ζήσει δηλαδή κυρίως τα καλά χρόνια της ομάδας μου.

Από το 10 και μετά έχουμε στο τιμόνι τον ηπιο. Μας πήρε, μας έσωσε από τον άλλο τον τρελό, και προσπάθησε να σβήσει τα χρέη μας. Έφτιαξε ομαδαρες (συνέβαλε κυρίως με την επιλογή προπονητών, βλέπε Χριστόπουλο, Πετράκη, Γιαννικη, Μεταξά αλλά και με προσωπικές επιλογές παιχτών καθώς γνωρίζει από μπαλα, βλέπε Μαυροπανος). Δεν κατάφερε να πάρει αδειοδότηση, έκανε κάποια πράγματα που δε μας άρεσαν κλπ κλπ. Τον βρισαμε (ακόμα και συνθήματα για γυναίκα και παιδιά), τον κραξαμε, τον υποτιμήσαμε κλπ. Τον αποθεωσαμε ποτέ για τίποτα όμως;

Θέλω να πω δηλαδή ότι εγώ έχω ζήσει τα καλά χρόνια της ομάδας μου και παρόλα αυτά όλα αυτά δε μου φαίνονται δεδομένα τώρα πια. Εσείς όλοι που ζήσατε τα πιο δύσκολα χρόνια της ομάδας, με τόσες λύπες, και τόσα χωράφια και φτάσατε τώρα να βλέπετε την ομάδα σας συνεχώς στην Α και ακόμα και στην Ευρώπη κάνετε τωρα έτσι; Κάνετε λες και κανονικά είχαμε 1000 κύπελλα και 100 πρωταθλήματα και τώρα μας έχει ρίξει στα τάρταρα ο ΧΒ.

Φώναζα κι εγώ κάποτε "ΠΟΥΛΑ ΦΥΓΕ" χωρίς να σκεφτώ το άλλο μέρος. Να φύγει και να έρθει ποιος; Ποιος θα μας πάρει; Να μας πάρει ένας νέος Κούγιας να μας αφανίσει; Να μας πάρει ένας νέος Κωστούλας να μη μας αφήνει να πάμε γηπεδο και να μας ακυρώνει τα αμκα. Να μας πάρει ένας επόμενος Πανόπουλος να μας δώσει στην μπαοκ. Να μας πάρει ένας Κομποτης; ΟΧΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ. Κράζουμε όλοι λες και είχαμε μάθει στα κύπελλα και στα εκατομμύρια λεφτά. Βρείτε άξιο αγοραστή και διώξτε τον τον ΧΒ. Αν μας έρθει κάνενα τραγι όμως εμείς θα φταίμε.

Επίσης θεωρώ ότι είναι ένας καλός άνθρωπος (τσιγκούνης αλλά καλός), δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα με μας τους οπαδούς, οσο και αν τον βριζαμε, δεν έκανε ποτέ καραγκιοζιλικια και νταβατζιλικια άλλων προέδρων, δεν μας απαγόρευσε το γήπεδο. Από την άλλη βέβαια ξεπουλαει ότι καλό βγάζει η ομάδα, δε μπορεί να κρατήσει αρκετές φορές τους καλούς παίχτες, έχει βάλει εισιτήρια παράλογα, άφησε να μπουκαρουν μέσα τα Ορκ... Το χειρότερο βέβαια απ' όλα είναι οι τραγικές υποδομές των κ17,κ19 αλλά και κάποιοι άνθρωποι που δούλευαν και δουλεύουν σε αυτές και δεν καταλαβαν ποτέ το μέγεθος της ομάδας μας. Τα έζησα από μέσα και είχα εξοργιστεί με τις μηδενικές ανέσεις που μας πρόσφεραν

Για μένα πάντως τελικά, η ζυγαριά με τον Χριστοβασίλη, γέρνει προς το θετικό, ειδικά αν σκεφτώ τα παλιότερα χρόνια που βολοδερναμε στις γ στις β και στους μαλακές προέδρους. Γι αυτό πιστεύω ότι δεν αξίζει τέτοια υποτίμηση ο ΧΒ. Μαζί ξαναμεγαλωσαμε. Ίσως να έχει κλείσει ο κύκλος του. Μακάρι να αλλάξουμε διοίκηση να βρούμε κάποιον αξιολογο πάντως.

Υ.Γ Πρώτη φορά μιλάω για τον πρόεδρο. Δεν είναι η δουλειά μου αυτή. Εγώ αυτό που ξέρω να κάνω είναι να παίζω μπαλα και να χαλάω τη φωνή μου στα τσιμέντα και τα κάγκελα για την ομάδα μου.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6953 στις: Τρι 25 Ιαν 2022 23:05 »
Αυτή η λογική του φόβου μας έχει κάνει και να ψηφίζουμε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μη και χάσουμε τα κεκτημένα μας ακόμα και αν τα βλαστημάμε κι ακόμα κι αν δε μπορούμε να ζήσουμε με αυτά. Φόβος - φόβος -φόβος.

Πετάτε την μπάλα στην κερκίδα και μιλάτε για κύπελλα, πρωταθλήματα και εκατομμύρια ευρώ.
Ποιός μίλησε για όλα αυτά γιατί θα τρελαθούμε τελείως.
Μιλάμε για όραμα ομάδας και για στοιχειώδη, ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ, επαγγελματική διαχείριση μιας ΠΑΕ το έτος 2022.
Από σκάουτερς, υποδομές, εγκαταστάσεις, σωστή διαχείριση δυναμικού με κέρδος είτε σε λεφτά είτε σε άλλα πράγματα για την ομάδα, μάρκετιγκ (Όοοοοοτι αυτό συνεπάγεται από διαφήμιση, επαφή με τον κόσμο και την τοπική κοινωνία, έξυπνα διαρκείας, μπουτικ, κανάλι στο youtube, σοβαρά social media κ.α.), συζητήσεις για το πλάνο της χρονιάς και το πλάνο της επόμενης κτλπ. Μπορώ να σου αραδιάσω χιλιάαααααδες κινήσεις που δεν έχουν να κάνουν ούτε με κύπελλα, ούτε δα και με εκατομμύρια ευρώ.

Οι εποχές αλλάζουν...αν εσύ (και δε το κάνω συγκεκριμένο, ούτε το λέω με άσχημο τρόπο) θέλεις να συγκρίνεις με το κακό εγώ προτιμώ (για να πάω ένα σκαλί πιο πάνω) να συγκρίνω με το καλύτερο. Δε θα πω τι ωραία που δεν είμαστε σαν τον Κολέμπα και να έχω μια ΠΑΕ που δεν έχει μια ΜΠΟΥΤΙΚ εν έτη 2022 !!!!

Μας ενοχλεί το πόσο ερασιτεχνικά χειρίζεται την ομάδα και πόσο φοβικά, κουτοπόνηρα και σταρχ@διστικα σε κάποια σημεία.
Πόσο αδιαφορεί για την ιστορία, τον κόσμο και το όραμα αυτής της ομάδας.

Ο κόσμος πάει μπροστά ούτε πίσω ΑΛΛΑ ούτε και στάσιμος.

ΟΡΑΜΑ δεν υπάρχει ΟΡΑΜΑ...απλά πηγαίνουμε σαν τον ΗΣΑΠ...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6954 στις: Τετ 26 Ιαν 2022 00:06 »
Μιας και γνωρίζεις τα των υποδομών θα αναφερθώ σε αυτό.Παρόμοια λογική είναι και στα υπόλοιπα.
Το να ζητάς να οργανωθεί η ομάδα και να αλλάξει επίπεδο είναι τρελό;Το να υπάρχουν εγκαταστάσεις ή προπονητές;Πάνε στην πρώτη ομάδα και είναι όλα αγύμναστα και αδύναμα.Δηλαδή αν τα οργανώσει,ο Χβ δεν θα βγάλει λεφτά από παίχτες που θα βγουν;Μήπως δεν θα βγουν;Έχει στην ομάδα 14 χρόνια.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6955 στις: Τετ 26 Ιαν 2022 00:14 »

Για μένα πάντως τελικά, η ζυγαριά με τον Χριστοβασίλη, γέρνει προς το θετικό, ειδικά αν σκεφτώ τα παλιότερα χρόνια που βολοδερναμε στις γ στις β και στους μαλακές προέδρους. Γι αυτό πιστεύω ότι δεν αξίζει τέτοια υποτίμηση ο ΧΒ. Μαζί ξαναμεγαλωσαμε  :-? :-? :-? :-? :-? :-? ::) ::) ::) ::) ::) ::).
 Ίσως να έχει κλείσει ο κύκλος του. Μακάρι να αλλάξουμε διοίκηση να βρούμε κάποιον αξιολογο πάντως.

Η κοιλιά και η τσέπη του μεγάλωνε όλα αυτά τα χρόνια. ΜΟΝΟ.

Σύνδρομο της Στοκχόλμης

Το σύνδρομο της Στοκχόλμης είναι ένα ψυχολογικό φαινόμενο κατά το οποίο όμηροι εκφράζουν συμπάθεια και συμπόνοια και έχουν θετικά συναισθήματα προς τους απαγωγείς τους, μερικές φορές σε σημείο που να υπερασπίζονται και ταυτίζονται με τους απαγωγείς. Αυτά τα συναισθήματα γενικά θεωρούνται παράλογα υπό το πρίσμα του κινδύνου ή ρίσκου που υπέστησαν τα θύματα, τα οποία θεωρούν ουσιαστικά, την έλλειψη κακοποίησης από τους απαγωγείς ως μια πράξη καλοσύνης.[1][2] Το Σύστημα Βάσεων Δεδομένων Ομήρων του FBI δείχνει ότι περίπου 8 τοις εκατό των θυμάτων παρουσιάζουν ενδείξεις συνδρόμου της Στοκχόλμης

Ο όρος αυτός προήλθε μετά την ληστεία που έγινε σε υποκατάστημα της τράπεζας Kreditbanken στο Νόρμαλμστοργκ, στην κεντρική Στοκχόλμη της Σουηδίας, τον Αύγουστο του 1973. Δύο ένοπλοι άνδρες οι Γιαν-Έρικ Όλσσον και Κλαρκ Όλοφσον εισέβαλαν σε αυτήν και απήγαγαν 4 υπαλλήλους της τράπεζας, τους Ελίζαμπετ Όλντγκρεν, Κρίστιν Ένμαρκ, Μπιργκίτα Λούντμπλαντ και τον Σβεν Σάφστρομ, για 6 μέρες σε θησαυροφυλάκιο της τράπεζας Sveriges Kreditbank. Μετά τη σύλληψη των δραστών, οι όμηροι προσπάθησαν να συλλέξουν χρήματα, για να ενισχύσουν οικονομικά τον δικαστικό αγώνα των απαγωγέων τους και αρνήθηκαν μάλιστα να καταθέσουν εναντίον τους.

Το σύνδρομο της Στοκχόλμης μπορεί να θεωρηθεί ως μια μορφή τραυματικής συγκόλλησης, η οποία δεν απαιτεί απαραιτήτως ένα σενάριο ομηρείας, αλλά η οποία περιγράφει «ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς που αναπτύσσονται μεταξύ δύο ατόμων, όπου ένα πρόσωπο παρενοχλεί περιοδικά, χτυπάει, απειλεί, κακοποιεί, ή εκφοβίζει το άλλο.""[5] Μια συχνά χρησιμοποιούμενη υπόθεση για να εξηγήσει το φαινόμενο του συνδρόμου της Στοκχόλμης, βασίζεται στη φροϋδική θεωρία. Προτείνει ότι η σύνδεση (του θύματος με τον κακοποιό) είναι αντίδραση του ατόμου στο τραύμα του, αντίδραση στο να γίνει θύμα. Η ταύτιση με τον επιτιθέμενο είναι ένας τρόπος που το ίδιο το "εγώ" υπερασπίζεται τον εαυτό του. Όταν ένα θύμα πιστεύει τις ίδιες αξίες με τον επιτιθέμενο, αυτός παύει να γίνεται αντιληπτός ως απειλή.

Κοινά συμπτώματα του «Συνδρόμου της Στοκχόλμης»

Θετικά συναισθήματα από το θύμα προς το θύτη (άτομο που το κακοποιεί ή το ελέγχει).                     

Αρνητικά συναισθήματα από το θύμα προς την οικογένειά του, τους φίλους ή τις αρχές.

Θετικά συναισθήματα από το θύτη προς το θύμα.

Υποστηρικτική συμπεριφορά από το θύμα προς το θύτη.                                                          v

Ανικανότητα του θύματος να καταστρέψει την "σχέση" του με το θύτη.                                     v

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%A3%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%BC%CE%B7%CF%82

Υπάρχει θεραπεία για το σύνδρομο της Στοκχόλμης.

Δεν υπάρχουν επομένως επίσημες θεραπείες για αυτό. Ωστόσο, η ψυχοθεραπεία και η φαρμακευτική αγωγή μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση των συμπτωμάτων.

Οι άνθρωποι μπορούν να συνεργαστούν με εξουσιοδοτημένους ψυχολόγους και ψυχιάτρους. Ένας ψυχίατρος μπορεί να συνταγογραφήσει φάρμακα που μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση της διαταραχής. Ακόμα μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να αναπτύξουν στρατηγικές στην προσπάθειά τους να κατανοήσουν και να εργαστούν μέσω των εμπειριών τους.

https://health4u.gr/psyxiki-ygeia/sindromo-stokholmis-psihologia-omiros/

(Με ΑΓΑΠΗ το γράφω.)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6956 στις: Τετ 26 Ιαν 2022 00:17 »
Εγώ έχω σύνδρομο Στοκχόλμης.Ζήτω ο Χβ.Η μελαχρινή γιατρός μπορεί να με βοηθήσει;

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #6957 στις: Τετ 26 Ιαν 2022 12:34 »
Το πρόβλημα είναι ότι εσύ δεν θες να φύγει ο ΧΒ γιατί στο παρελθόν είχαμε χειρότερους ενώ οι υπόλοιποι θέλουν να φύγει γιατί στον ΠΑΣ μας αξίζει κάτι καλύτερο.

Το γεγονός ότι είναι λίγο καλύτερος από τους προηγούμενους δεν σημαίνει ότι είναι καλός.

Ο ΧΒ είναι ένας άνθρωπος χωρίς όραμα και χωρίς επιθυμία να δει τον ΠΑΣ ψηλά. Δεν ταιριάζει η φιλοσοφία του με του κόσμου.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6958 στις: Τετ 26 Ιαν 2022 14:37 »
Ρε μάγκες είπα εγώ να μη φύγει; Να φύγει αλλά να ρθει καλύτερος. Βλέπετε να έπαιξε ποτέ καλύτερο όνομα; Ο ΧΒ μέχρι εκεί μπορεί.

Μιας και γνωρίζεις τα των υποδομών θα αναφερθώ σε αυτό.Παρόμοια λογική είναι και στα υπόλοιπα.
Το να ζητάς να οργανωθεί η ομάδα και να αλλάξει επίπεδο είναι τρελό;Το να υπάρχουν εγκαταστάσεις ή προπονητές;Πάνε στην πρώτη ομάδα και είναι όλα αγύμναστα και αδύναμα.Δηλαδή αν τα οργανώσει,ο Χβ δεν θα βγάλει λεφτά από παίχτες που θα βγουν;Μήπως δεν θα βγουν;Έχει στην ομάδα 14 χρόνια.

Fon με αυτά που λες συμφωνώ και γι αυτό τα έγραψα κι εγώ. Αυτά θα πρέπει να είναι τα παράπονα μας. Αυτά έγραψα κι εγώ αν είδες
Από θέμα όμως παρουσιών σε Α εθνικη, θέσεων στην Α εθνικη, Ευρώπης, ομάδων κλπ δε νομίζω ότι θα έπρεπε τα παράπονα μας να είναι τόσα πολλά. Όσα έχει κάνει η ομάδα τα τελευταία 15 χρόνια (από το 2007 και μετά) δεν τα είχε κάνει σε όλη την υπόλοιπη ιστορία της. Το μόνο που δεν κατάφερε είναι να ξεπεράσει ποδοσφαιρικά την ομάδα των Αργεντινών αν και δεν νομίζω να γίνει αυτό. Άρα εκτός από φέτος (που θα έπρεπε να έχουμε κάνει 2 μεταγραφές ακόμα) τα υπόλοιπα χρονια γιατί να γκρινιάζουμε για το θέμα των αποτελεσμάτων; Στην πλειοψηφία των χρόνων παλεύαμε για την 5αδα και όχι για τη σωτηρία. Και σίγουρα αυτό είναι επιτυχία κύριος των προπονητων και τον παιχτών αλλά ένα λιθαράκι το έβαλε και ο ΧΒ

Θέλω να πω ότι βλέπουμε πάντα μόνο τα αρνητικά και πάντα έχουμε να τονίσουμε το κακό και όχι το καλό

Και ρωτάω εγώ τώρα. Αν ο Κόντε έπαιζε φέτος και ήταν άθλιος στον πρώτο γύρο όλοι δε θα ψάχνατε δικαιολογίες; Θα σας πω εγώ. Ναι. Θα λέγατε δεν τον έχουμε στηρίξει με καλούς παίχτες, δεν τον αξιοποιεί ο Μεταξάς κλπ κλπ. Ο Κόντε όμως δε θα φταίει ποτέ. Το είδαμε κιόλας από τα πρώτα ματς που έλειψε ο Κόντε και άρχισαν εδώ μέσα τα όργανα. Και αφού λείπει αυτός η ομάδα δεν μπορεί να βάλει γκολ, και αχ και να τανε και ο Κόντε κλπ κλπ. Κι όμως αυτός που μας κουβαλάει είναι ένας που παίζει κατά ανάγκη σέντερ φορ, ο Περεα
Ναι ο Κόντε είναι η μεγαλύτερη απώλεια της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια (από θέμα τραυματισμού) αλλά ποιος μου είπε ότι γύρισε εδώ όπως ήταν στην πρώτη του θητεία. Δεν προλάβαμε έτσι κι αλλιώς να τον δούμε καθόλου

Έχουμε λοιπόν από τη μια ένα άτομο που ότι και να γίνει θα κοιτάμε το κακο, θα κράζουμε με ευκολία και ακόμα και όταν κάνει κάτι καλό δε θα πούμε μπράβο. Και από την άλλη έχουμε ένα παράδειγμα (θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος στη θέση του) που ακόμα κι αν έκανε 20 κακά ματς θα τον δικαιολογούσαμε συνεχώς, θα τον προστατευαμε και σε ένα απλό tap in θα τον αποθεωναμε

Εγώ λοιπόν θέλω να κρίνω κάθε άτομο που δουλεύει γι αυτή την ομάδα με βάση το τι προσφέρει τη  συγκεκριμένη χρονική στιγμή σε αυτή. Γι αυτό στο παρελθόν έχω βρίσει εν χορώ τον ΧΒ από τη 10, έχω κράξει εδώ μέσα και παντού για παράλογες τιμές εισιτηρίων, και τον έχω σταυρώσει για το ντου των Ορκ.
Από την άλλη έχω πανηγυρίσει με αγνώστους και έχω δακρύσει με το γκολ του Κόντε στο Περιστέρι, τον έχω αποθεώσει για ματσαρες (με βαζελο και ΑΕΛ πχ) αλλά δε θα φοβηθω να τον κράξω αν κάνει κάτι που δε μου αρέσει ή αν φέτος γυρναγε και γινόταν νέος Κριζμαν με τέτοιο συμβόλαιο (αποκλείεται αλλά λέμε υποθετικά. Έτσι κι αλλιώς υποθετικά πήρα και τον Κόντε επειδή είναι ο πιο λατρεμένος παίχτης μας τα τελευταία χρόνια)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #6959 στις: Τετ 26 Ιαν 2022 15:09 »
Στην πλειοψηφία των χρόνων παλεύαμε για την 5αδα και όχι για τη σωτηρία. Και σίγουρα αυτό είναι επιτυχία κύριος των προπονητων και τον παιχτών αλλά ένα λιθαράκι το έβαλε και ο ΧΒ
Προφανώς! Προφανέστατα έβαλε και ο πρόεδρας το λιθαράκι του στις πετυχημένες χρονιές της Ομάδας!
Επίσης, όμως, θα μπορούσε κάποιες από αυτές τις χρονιές να βάλει ακόμη ένα λιθαράκι για να πάει την Ομάδα λίιιιγο παραπάνω. Θυμίζω τη χρονιά Πετράκη (με υπέροχη μπάλα!) που ΔΕΝ πήραμε αδειοδότηση, με αποτέλεσμα ο ΠΑΣ να χάσει την έξοδο στην Ευρώπη!
Επίσης, τη χρονιά Χριστόπουλου, που χάσαμε την Ευρώπη!
Φέτος δε, με όλα τα προβλήματα, είμαστε εδώ και καιρό σταθερά σε 4η και 5η θέση. Λίιιιιγη βοήθεια θέλει η Ομάδα για να εξασφαλίσει τα πλέι οφ και ΔΕΝ το κάνει! Ή τουλάχιστον δεν το βλέπω εγώ...

Έχω πει και στο παρελθόν ότι πρέπει να θυμόμαστε και τα καλά, αλλά και τα άσχημα.
Όπως λοιπόν αναμφίβολα έχει βάλει τα λιθαράκια του κάποιες φορές για την πρόοδο της Ομάδας, άλλες τόσες έχει βάλει και κοτρόνες, ταφόπλακες στα κεφάλια των φιλάθλων και οπαδών της Ομάδας στα όνειρα για μεγαλύτερες διακρίσεις. Έγραψα πρόσφατα ότι δεν είναι ο Έλον Μασκ, αλλά δεν ψοφάει και της πείνας. Έχει βγάλει αρκετά χρήματα από τον ΠΑΣ (ποτέ δεν έχω πει να μην βγάλει και αυτός!) αλλά θα μπορούσε κάποια από τα κέρδη να τα επενδύσει στις εγκαταστάσεις! Έτσι θα έβγαινε διπλά κερδισμένος και αυτός και η Ομάδα.
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...
Απλά γιατί κοιτάει το εφήμερο κέρδος...
Ή τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ...

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6960 στις: Τετ 26 Ιαν 2022 16:08 »
Crimson glory για μένα, αυτό που έγραψες, είναι ένα πάρα μα πάρα πολύ καλό σχολιο. Αυτό είναι το σωστό. Να κοιτάμε πάντα τα καλά και τα κακα. Σύμφωνω σε όλα.
Απλά στην τελευταία πρόταση δε μπορώ να πω γιατί δεν κάνει αυτά που πρέπει. Δεν το ξέρω. Δεν με νοιάζει κιόλας. Ίσως αυτό που λες για το εφήμερο κέρδος να ισχύει. Μπορεί και όχι. Δεν το ξέρω, δεν ασχολούμαι, δεν με νοιάζει. Το μόνο που με νοιάζει είναι ότι το αποτέλεσμα πέρα των καλών που έχει κάνει για την ομάδα, είναι να έχει προκαλέσει και κάποια πλήγματα στην ομάδα. Δε με νοιάζει η αιτία, με νοιάζει το αποτέλεσμα. Οπότε δεν ασχολούμαι κιόλας με τον λόγο για τον οποίο δεν κάνει όσα θα έπρεπε για αυτή την ομαδα.
Τον συγχαίρω για όσα καλά κάνει και τον κρίνω και μάλιστα αυστηρά (διότι τα έχω ζήσει στο πετσί μου) για όσα δεν κάνει και όσα αφήνει στην τύχη τους

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6961 στις: Τετ 26 Ιαν 2022 16:15 »
Ειναι σαν αυτον που πουλαει σουβλακια με 1,5 ευρω γιατι θελει να στα αρπαξει μια φορα και ας μην σε ξαναδει ποτε
Ενω ολοι οι αλλοι τα εχουν 1  ευρω
Ενω ξερει, δεν τον νοιαζει οτι εσυ μπορει να μην ξαναπας ποτε να αγορασεις
Απλα θελει να σου παρει το 1,5 ευρω και αυτο τον κανει βλακωδως χαρουμενο

Οσο για τον αν το προσημο ειναι θετικο εγω θα συμφωνησω οτι οντως ειναι θετικο το προσημο
Αλλα μωρε αδερφε ενω μπορεις αποδεδειγμενα να εισαι στο +20 εσυ γυροφερνεις μονιμως μεταξυ +1 και +2
Λες και δεν εχεις μυαλο να πετυχεις κατι παραπανω

Μπορεις να πετυχεις πολλα περισσοτερα αλλα συνεχιζεις να σκεφτεσαι σαν τον μαλακα τον σουβλατζη

:pas:  :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6962 στις: Σαβ 29 Ιαν 2022 11:23 »
Εγώ έχω σύνδρομο Στοκχόλμης.Ζήτω ο Χβ.Η μελαχρινή γιατρός μπορεί να με βοηθήσει;
εγώ δέχομαι και να με απαγάγει (είτε στη Στοκχόλμη είτε όπου αλλού επιλέξει)...

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6963 στις: Σαβ 29 Ιαν 2022 14:37 »
Λοιπον, επειδή αυτόν τον καιρό είναι στην επικαιρότητα ο πρόεδρος να μου λίγο την άποψη μου.

Εγώ είμαι πιο νέος από τους περισσότερους εδώ μέσα. Θέλω λοιπόν να σας ρωτήσω. Ποιους μεγάλους προέδρους ζήσατε εσείς; Αυτούς που μας είχαν από το 85' έως το 05' στις β και γ εθνικές; Η τον Κούγια με τα καραγκιοζιλικια του. Εγώ δεν έζησα ούτε τις δόξες του 73-85, ούτε κάποια κακά χρόνια μετά από αυτά. Έζησα όμως την ομάδα στη β, την ομάδα στη γ (να παίζει με την Κρανούλα), έζησα την ομαδάρα που είχαμε στη β και τον κόσμο που είχαμε τότε, έζησα την άνοδο για μια χρονιά με 5 χιλιάδες διάρκειας, και μετά από έναν υποβιβασμό ακόμα έζησα την καθιέρωση της ομάδας μου στην Α. Το είχα δεδομένο ότι θα είμαστε για πάντα εκεί και πριν 3 χρόνια ξαναπεσαμε τελικά. Έζησα ακόμα και αυτό που δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου. Τη Γιαννεναρα μου στην Ευρώπη. Έχω ζήσει δηλαδή κυρίως τα καλά χρόνια της ομάδας μου.

Από το 10 και μετά έχουμε στο τιμόνι τον ηπιο (1). Μας πήρε, μας έσωσε από τον άλλο τον τρελό, και προσπάθησε να σβήσει τα χρέη μας (2). Έφτιαξε ομαδαρες (συνέβαλε κυρίως με την επιλογή προπονητών, βλέπε Χριστόπουλο, Πετράκη, Γιαννικη, Μεταξά αλλά και με προσωπικές επιλογές παιχτών καθώς γνωρίζει από μπαλα, βλέπε Μαυροπανος). Δεν κατάφερε να πάρει αδειοδότηση, έκανε κάποια πράγματα που δε μας άρεσαν κλπ κλπ. Τον βρισαμε (ακόμα και συνθήματα για γυναίκα και παιδιά), τον κραξαμε, τον υποτιμήσαμε κλπ. Τον αποθεωσαμε ποτέ για τίποτα όμως; (3)

Θέλω να πω δηλαδή ότι εγώ έχω ζήσει τα καλά χρόνια της ομάδας μου και παρόλα αυτά όλα αυτά δε μου φαίνονται δεδομένα τώρα πια. Εσείς όλοι που ζήσατε τα πιο δύσκολα χρόνια της ομάδας, με τόσες λύπες, και τόσα χωράφια και φτάσατε τώρα να βλέπετε την ομάδα σας συνεχώς στην Α και ακόμα και στην Ευρώπη κάνετε τωρα έτσι; Κάνετε λες και κανονικά είχαμε 1000 κύπελλα και 100 πρωταθλήματα και τώρα μας έχει ρίξει στα τάρταρα ο ΧΒ.

Φώναζα κι εγώ κάποτε "ΠΟΥΛΑ ΦΥΓΕ" χωρίς να σκεφτώ το άλλο μέρος. Να φύγει και να έρθει ποιος; Ποιος θα μας πάρει; Να μας πάρει ένας νέος Κούγιας να μας αφανίσει; Να μας πάρει ένας νέος Κωστούλας να μη μας αφήνει να πάμε γηπεδο και να μας ακυρώνει τα αμκα. Να μας πάρει ένας επόμενος Πανόπουλος να μας δώσει στην μπαοκ. Να μας πάρει ένας Κομποτης; ΟΧΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ. Κράζουμε όλοι λες και είχαμε μάθει στα κύπελλα και στα εκατομμύρια λεφτά. Βρείτε άξιο αγοραστή και διώξτε τον τον ΧΒ. (4) Αν μας έρθει κάνενα τραγι όμως εμείς θα φταίμε.

Επίσης θεωρώ ότι είναι ένας καλός άνθρωπος (τσιγκούνης αλλά καλός), δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα με μας τους οπαδούς (5) , οσο και αν τον βριζαμε, δεν έκανε ποτέ καραγκιοζιλικια και νταβατζιλικια άλλων προέδρων, δεν μας απαγόρευσε το γήπεδο (6). Από την άλλη βέβαια ξεπουλαει ότι καλό βγάζει η ομάδα, δε μπορεί να κρατήσει αρκετές φορές τους καλούς παίχτες, έχει βάλει εισιτήρια παράλογα, άφησε να μπουκαρουν μέσα τα Ορκ (7)... Το χειρότερο βέβαια απ' όλα είναι οι τραγικές υποδομές των κ17,κ19 (8) αλλά και κάποιοι άνθρωποι που δούλευαν και δουλεύουν σε αυτές και δεν καταλαβαν ποτέ το μέγεθος της ομάδας μας. Τα έζησα από μέσα και είχα εξοργιστεί με τις μηδενικές ανέσεις που μας πρόσφεραν

Για μένα πάντως τελικά, η ζυγαριά με τον Χριστοβασίλη, γέρνει προς το θετικό, ειδικά αν σκεφτώ τα παλιότερα χρόνια που βολοδερναμε στις γ στις β και στους μαλακές προέδρους. Γι αυτό πιστεύω ότι δεν αξίζει τέτοια υποτίμηση ο ΧΒ. Μαζί ξαναμεγαλωσαμε. (9) Ίσως να έχει κλείσει ο κύκλος του. Μακάρι να αλλάξουμε διοίκηση να βρούμε κάποιον αξιολογο πάντως.

Υ.Γ Πρώτη φορά μιλάω για τον πρόεδρο. Δεν είναι η δουλειά μου αυτή. Εγώ αυτό που ξέρω να κάνω είναι να παίζω μπαλα και να χαλάω τη φωνή μου στα τσιμέντα και τα κάγκελα για την ομάδα μου.

Τα bolds δικά μου

(1) Όχι από το 2010, αλλά από τη σεζόν 2008-2009 είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ο ΧΒ.
(2) Όχι μόνο δεν έσβησε χρέη αλλά δημιούργησε κιόλας υπέρογκο χρέος με συνέπεια να επιβληθουν τιμωρίες στην ομάδα με κυριότερες τον αποκλεισμό από την Ευρώπη.
(3) Τον αποθέωσαμε ΝΑΙ όταν βγήκε η ομάδα τελικά στην Ευρώπη. Προσωπικά μέχρι πριν πέσουμε την τελευταία χρονιά Πετράκη τον υποστήριζα και δεν τον κατέκρινα. Πέρισυ του έδωσα συγχαρητήρια που κυνήγησε την υπόθεση με την αλλαγή έδρας στο κύπελλο με τη βαζέλα. Είμαι σίγουρος ότι ειδικά για την έξοδο στην Ευρώπη πολλοί σύνταυροι είπαν ένα καλό λόγο.
(4) Τώρα σοβαρά ο κόσμος θα βρει αγοραστή/επενδυτή και μάλιστα σε μια ΠΑΕ που στις τελευταίες δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις έχει 2-3 σημαντικές παρατηρήσεις από τους ορκωτούς και εγείρεται θέμα συνέχισης της δραστηριότητας.
(5) Αναλόγως σε ποιους οπαδούς αναφέρεσαι γιατί αν εννοείς την κλίκα του γνωστού οπαδοπατέρα όχι δε δημιούργησε αφού ήταν κώλος και βρακί μαζί.
(6) Απαγόρευσε τη πώληση εισητηρίων διαρκείας στο πέταλο που τότε χρησιμοποιούσε για κερκίδα ο σύνδεσμος των Απεί Ρωτάν, κάνοντας πόλεμο στο σύνδεσμο μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει το γνωστό οπαδοπατέρα. Επίσης διέλυσε τον πυρήνα οπαδών που καθόντουσαν μπροστά στα κάγκελα της μεγάλης κερκίδας, αναγκάζοντάς τους να πάνε απέναντι στη μικρή σκεπαστή, με συνέπεια να χαθεί ο πυρήνας από ένα ζωτικό σημείο που έδινε παλμό και πρωτοστατούσε σε συνθήματα μεταξύ μεγάλης και μικρής σκεπαστής.
(7) Ξεχνάς τα σκουλήκια που ήρθαν και κάνανε κατάληψη στο γήπεδο σε μια ντροπιαστική μέρα για το σύλλογο και την ιστορία του. Επίσης να μη ξεχνάμε ότι επί ΧΒ μπούκαραν και βαζέλια μέσα κάνοντας το γήπεδο μπουρδέλο.
(8) Για τις υποδομές και την οργάνωση της ΠΑΕ τι να πούμε?! Που λειτουργεί λες και είναι ερασιτεχνικό σωματείο χωρίς τμήμα σκάουτινγκ, τεχνικό διευθυντή, οργάνωση στην ΠΑΕ, προπονητικές εγκαταστάσεις.
(9) "Ξαναμεγαλώσαμε" μόνο με συνεχόμενες παρουσίες στην Α Εθνική. Για τη συμμετοχή στην Ευρώπη να θυμίσω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα συμμετέχει σε διεθνή ποδοσφαιρικό διαγωνισμό. Η ομάδα μας συμμετείχε δυο φορές στο Βαλκανικό Κύπελλο και μάλιστα τη σεζόν 93-94 πήγε στον τελικό χάνοντας σε διπλά ματς από την Σαμσουνσπορ. Σε οπαδικό επίπεδο δυστυχώς μικρύναμε και μεγάλη ευθύνη φέρει η διοίκηση ΧΒ τόσο για την εικόνα στους Ζωσιμάδες όσο και εκτός. Κάποτε ο ΠΑΣ ήταν γνωστός για τον κόσμο του και προσωπικά εγώ για αυτό έγινα ΠΑΣ Γιάννινα, για τον υπέροχο κόσμο και την αγάπη στην Ήπειρο μας.

Αυτά είναι μερικά από τα πολλά αρνητικά που θα μπορούσα να αναφέρω για τα πεπραγμένα της διοίκησης ΧΒ. Όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν "μομφή" προς το σύνταυρο arispas τον οποίο ευχαριστώ που με το post του μου έδωσε τη δυνατότητα, μετά από καιρό, να αναφέρω κάποια πράγματα.

Συμφωνώ μέχρι κεραίας με όλους τους συνταύρους. Το θέμα είναι ο κύριος Χριστοβασίλης να αντιληφθεί την πραγματικότητα και να βοήθησει την ομάδα και τον οργανισμό ΠΑΣ Γιάννινα οργανωσιακά και με συγκεκριμένο πλάνο. Έτσι είναι σίγουρο ότι οι οπαδοί θα βρεθούμε δίπλα του και θα βάλουμε στην άκρη τα όποια αρνητικά για να δούμε τον ΠΑΣ Γιάννινα έτσι όπως αρμόζει στην ιστορία του.

Υ.γ.: Ευχαριστώ προκαταβολικά για την ανοχή σας για το σεντόνι!
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #6964 στις: Τρι 01 Φεβ 2022 13:41 »
Θα προσπαθήσω να συνεισφέρω με εποικοδομητικό τρόπο στη συζήτηση.

Νομίζω υπάρχουν τρεις τύποι ομάδων, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά γενικώς:

1. Η ομάδα που στηρίζεται υπερβολική και κυρίως μονόπλευρα στην οπαδική/ φίλαθλη βάση της.

2. Η προεδροκεντρική ομάδα. Συνήθως ένα εύπορος αναλαμβάνει μια άσημη και χωρίς ιδιαίτερη οπαδική βάση ομάδα και την αναδεικνύει στις υψηλές θέσεις.

3. Ένας συνδυασμός του 1 και του 2. Δηλαδή μια ομάδα με μεγάλη λαϊκή βάση και πολύ δημοφιλής αναλαμβάνεται από κάποιον πολύ εύπορο και με δυνατότητες πρόεδρο.

Η ομάδα μας για πολλά χρόνια ανήκε στην κατηγορία 1. Με λίγα λόγια είχε και έχει μια πλατιά λαϊκή βάση, που ήταν ο κύριος αιμοδότης και το κύριο στήριγμα της ομάδας. Δεν είχε έως το 2008, σχεδόν ποτέ, γερή διοίκηση σε όλα τα επίπεδα(οικονομικό, παρασκήνιο) και έως αποτέλεσμα βολόδερνε μεταξύ Α' κατηγορίας και Β'.

Παρόλες τις αγωνιστικές αποτυχίες κατάφερνε να προσελκύει το ενδιαφέρον γιατί πάλευε μόνη της, με τις πλάτες και το βάρος του λαού της. Με άλλα λόγια αποτελούσε ένα ιδιότυπο κίνημα, τοπικού χαρακτήρα, που δεν τα παρατούσε μπροστά στις καταφανείς αδικίες και τη δύναμη του ισχυρού. Πάλευε το παρασκήνιο και η έδρα της έβραζε στα παιχνίδια που κάνανε γκελ. Ίσως (και) γιατί ο λαϊκός παράγοντας έβλεπε στο πρόσωπο της ομάδας μας, το δικό του καθημερινό αγώνα απέναντι σε κάθε είδους αντιξοότητα.
Η πορεία της παραπάνω ανάλυσης αποτυπώνεται ανάγλυφα στα αποτελέσματα που είχαμε έως το 2008 στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ήμασταν ομάδα έδρας, σπάνια φέρναμε κανά Χ εκτός και ακόμη πιο σπάνια νικάγαμε. Το βάρος της κερκίδας και της έδρας επιδρούσε σε τέτοιο βαθμό στους παίχτες που φαίνεται ότι δημιουργούσε μια ψυχολογική κατάσταση που μεταφερόταν από χρονιά σε χρονιά, σε κάθε παίχτη ή προπονητή μας. Με λίγα λόγια ο παράγοντας του κόσμου και της έδρας βάραινε υπερβολικά το αγωνιστικό τμήμα.

Με την έλευση του ΧΒ όλοι ελπίσαμε ότι με κάποιον τρόπο εύκολο ή δύσκολο θα μεταπηδήσουμε στην κατηγορία 3. Υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο. Πολύς κόσμος και ένας μάλλον εύπορος πρόεδρος που φαινόταν αποφασισμένος να εκπληρώσει μέρος των ονείρων των χιλιάδων οπαδών μας.

Δυστυχώς όμως στη ζωή  δεν έρχονται τα πράγματα πάντα όπως τα υπολογίζεις. Η ομάδα αντί να μπει στην κατηγορία 3, θύμιζε όλο και πιο πολύ ομάδες στην κατηγορία 2, ενώ μόνο στα λεγόμενα μεγάλα παιχνίδια ή στις κρίσιμες στιγμές ερχόμασταν στην κατηγορία 1, ενώ πολύ πολύ σπάνια καταφέρναμε να μπούμε στην κατηγορία 3.

Συνειδητά ή ασυνείδητα, αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω, ο ίδιος ο Πρόεδρος επεδίωξε να δημιουργήσει μια ομάδα, μια ΠΑΕ καλύτερα, που ανήκει στην ομάδα 2. Ίσως έτσι να ερμηνεύονται και οι παράλογες επιλογές του: Πόλεμος στην αρχή σε σύνδεσμο οπαδών, χιλιάδες Αρειανοί κατακλύζουν το γήπεδο, απόλυτη αδιαφορία έως έχθρα προς τον απλό κόσμο, αδιαφορία για αναθέρμανση του φίλαθλου/οπαδικού ενδιαφέροντος, χιλιάδες Παοκτζήδες ξανά στους Ζωσιμάδες, ευτελισμός της έδρας της ομάδος και εν τέλει της ιστορίας του λαού της.

Ίσως τελικά, συνειδητά ή ασυνείδητα, η επιλογή του Προέδρου να ήταν εξ' αρχής η δημιουργία μιας ομάδας στην κατηγορία 2. Ίσως να ήθελε να είναι ο μόνος πρωταγωνιστής στο θέατρο της ιστορίας, βγάζοντας από τη μέση το φυσικό αλλά το μόνο μέχρι τότε πραγματικό πρωταγωνιστή της: τους χιλιάδες ανιδιοτελείς φιλάθλους της θρυλικής ομάδας της Ηπείρου.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6965 στις: Τρι 01 Φεβ 2022 16:20 »
Εγώ θα έβαζα και μία άλλη υποκατηγορία στην πολύ ωραία ανάλυση σου.
Κάτι που πιστεύω παίζει ρόλο για την ομάδα μας

Η ομάδα που έχουμε γίνει είναι ξεκάθαρα είναι προεδροκεντρική και ο κόσμος γκρινιάζει στο καφενείο και στα φόρουμ.
Η διαφορά είναι ότι έχουμε πρόεδρο επαγγελματία.
Με τον όρο αυτό εννοώ έναν άνθρωπο που θεωρεί μια παε επαγγελματική στέγη όπως έχω εγώ την εταιρία που δουλεύω γι αυτό και έχει αλλάξει ομάδες.
Όπως κάνει και ο κούγιας για τους δικούς του λόγους.
Πριν απο εμάς ήταν στον ηλυσιακό και πριν απο εκεί αλλού.

Ο πρόεδρος μας, δεν έχει έρθει για να μεγαλώσει την ομάδα μας επειδή την αγαπάει και δεν έχει κανένα όραμα για αυτή.
Είναι μια εταιρία που την δουλεύει με σκοπό το μεγαλύτερο κέρδος.
Η Α εθνική δίνει περισσότερα λεφτά γι αυτό και την κρατάει εκεί.

Δεν μπορεί να δεθεί με τον κόσμο και την ιστορία μας γτ δεν έχει αυτή τη λογική, δεν θέλει να έχει τον κόσμο στο γήπεδο γτ είναι ελάχιστο το κέρδος μπροστά σε άλλα πράγματα που κάνει.
Ο κόσμος στο γήπεδο θα κριτικάρει και θα δημιουργεί προβλήματα όπως έκανε και με τον κούγια τον οποίο και έδιωξε.

Για εμένα εκείνη η περίοδος με τον κούγια ήταν και η τελευταία φορά που ο κόσμος ασχολήθηκε δυνατά με την ομάδα και με σκοπό να την κάνει καλύτερη.
Απο τότε μόνο μασάμε οτιδήποτε μας δίνει επειδή είμαστε μόνιμα στην Α και φοβόμαστε την επιστροφή στα χειρότερα.
Βέβαια έτσι δεν γίνεσαι ποτέ καλύτερος. Πάντα όταν κοιτάς τα χειρότερα και φοβάσαι μένεις στάσιμος και σιγά σιγά ξαναγίνεσαι χειρότερος.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6966 στις: Τρι 01 Φεβ 2022 16:41 »
Όταν θέλοντας να προχωρήσεις στο διάβα σου, δεν είσαι ευθυτενής, αγέρωχος, με πίστη στον εαυτό σου και με το βλέμμα σταθερό μπροστά, καταντάς σαν την ομάδα που "οραματίζεται" ο πρόεδρας: μισοκακόμοιρος, ξερακιανός, πάντα σκυφτός, να κυρτώνεις και να καμπουριάζεις στο τέλος, με το βλέμμα μονίμως χαμηλωμένο να κοιτάς στην ουσία τα πόδια σου, είτε για να μην μπουρδουκλωθείς λόγω ανασφάλειας και ατσουμπαλοσύνης είτε με την ελπίδα μη και βρεις κανα πεταμένο δεκάλεπτο από κάποιον μεγιστάνα του "κώλου", ενίοτε και κάποιο στιχουργό, ή κάποιον παλλινοστήσαντα μεγαλοεπιχειρηματία ή κανένα βοθροπετρελαιά...
Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ταυτιστούμε ποτέ με το "όραμα" του πρόεδρα...

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6967 στις: Τρι 01 Φεβ 2022 16:43 »
Παράθεση
Η διαφορά είναι ότι έχουμε πρόεδρο επαγγελματία.
Με τον όρο αυτό εννοώ έναν άνθρωπο που θεωρεί μια παε επαγγελματική στέγη όπως έχω εγώ την εταιρία που δουλεύω γι αυτό και έχει αλλάξει ομάδες.
Όπως κάνει και ο κούγιας για τους δικούς του λόγους.
Πριν απο εμάς ήταν στον ηλυσιακό και πριν απο εκεί αλλού.

Ο πρόεδρος μας, δεν έχει έρθει για να μεγαλώσει την ομάδα μας επειδή την αγαπάει και δεν έχει κανένα όραμα για αυτή.
Είναι μια εταιρία που την δουλεύει με σκοπό το μεγαλύτερο κέρδος.
Η Α εθνική δίνει περισσότερα λεφτά γι αυτό και την κρατάει εκεί.

Δεν μπορεί να δεθεί με τον κόσμο και την ιστορία μας γτ δεν έχει αυτή τη λογική, δεν θέλει να έχει τον κόσμο στο γήπεδο γτ είναι ελάχιστο το κέρδος μπροστά σε άλλα πράγματα που κάνει.

Το θέμα είναι ότι αυτό που λες έρχεται σε αντίθεση με τον εαυτό του.
Το τελευταίο που μπορείς να πεις είναι ότι ο άνθρωπος αυτός είναι επαγγελματίας και διαχειρίζεται καθαρά εταιρικά την ΠΑΕ.
Ποιός επαγγελματίας με μαγαζί εν έτη 2022 θα είχε μηδενικό μάρκετιγκ, καμία επαφή με τους ΠΕΛΑΤΕΣ του, κανένα όραμα για επέκταση του ΔΙΚΟΥ του κέρδους.

Ο Χριστοβασίλης διαχειρίζεται την ομάδα σαν τα μαγαζάκια της δεκαετίας 80 που έχουν ξεμείνει στις πόλεις και που κάθε φορά περνάς και απορείς πως δεν έχει κλείσει.
Δεν έχουν μαρκετιγκ, δεν έχουν καλό και μοντέρνο εμπόρευμα, έχουν έναν δύσμοιρο στο ταμείο που δε ξέρει να πουλήσει ούτε τσίχλα και πουλάνε ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ την σάπια πραμάτια τους. Τα λέω ωμά και ακραία για να καταλαβαίνουμε.

Εαν πραγματικά ο χβ διαχειριζόταν επαγγελματικά την ομάδα, δε θα χωρούσαμε στο γήπεδο, δε θα προλαβαίναμε να αγοράζουμε φανέλες από την μπουτικ και το brand ΠΑΣ Γιάννινα και επακόλουθα τα έσοδα του θα ήταν τριπλάσια.

Δεν το έχει ο άνθρωπος...είναι ξεπερασμένος σε όλα.
Είδατε 1 άνθρωπο νέο έβαλε σε 1-2 θέσεις και κάαααατι ψιλοέγινε κουτσά στραβά.
Φανταστείτε όντως να στελεχώσει την ομάδα σε όλα τα πόστα κι αυτός απλώς να διαχειρίζεται...
Τι λέω τώρα ε;

Πραγματικά γιατί μιας και έχουμε και το Μεταξά να μη πάρει ο πρόεδρος τον κόουτς, τον γυμναστη, τον Πεδιαδιτάκη και όποιον άλλον πιστεύει να πάνω ξέρω γω στην St Pauli ή σε μια άλλη Γερμανική ομάδα (Δε μιλάω για κλάμπ της Bundesliga καν) και να μιλήσουνε με τους εκεί υπεύθυνους να ανταλλάξουν ιδέες, να δούνε πως κινείται ένα κλάμπ, τι από αυτά είναι υλοποιήσιμο, τι μπορεί να γίνει στο περίπου, πως μπορεί να μπει ένα πλάνο 5ετίας,10 ετίας, πως δουλεύει το μάρκετιγκ....δηλαδή πραγματικά πόσο ξένα είναι αυτά ρε παιδιά αλήθεια.
Δηλαδή έχω κάποιο ιδαίτερο iq και τα σκέφτομαι;
Και ξαναλέω αυτός θα βγει κερδισμένος από αυτό αλλά και η ομάδα.

Ένα πλάνο πραγματικά.
Να βγει και να πει το πλάνο της ομάδας είναι σε 5 χρόνια ξέρω γω Κύπελλο, ή σε 5 χρόνια ανάπτυξη ακαδημιών με εγκαταστάσεις κτλπ. Να πει κάτι τελος πάντων...
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 01 Φεβ 2022 16:52 από fadomas »

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6968 στις: Τρι 01 Φεβ 2022 20:39 »

Το ζουμί της υπόθεσης είναι αυτά!!!
....

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #6969 στις: Παρ 04 Φεβ 2022 17:14 »
Ο κοουτς παλεύει χωρίς όπλα και μας κρατάει εντός 6αδας.

Οι παίκτες λόγω μικρού και ανεπαρκούς ρόστερ φτάνουν στα κόκκινα και βγάζουν μέχρι και προβλήματα υγείας από την υπερπροσπάθεια.

Εμείς ζούμε και αναπνέουμε με την ιδέα του ΠΑΣ και περιμένουμε πως και πως να πετύχουμε κάτι καλό και να μπούμε πλέι οφ.

Και αυτός ο κοπριτης καταστρέφει ο,τι αγαπάμε. Ήρθε καιρός να του δώσουμε πόδι.

Συνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6970 στις: Παρ 04 Φεβ 2022 17:31 »
Μάγκες κατάλαβε κανείς τι παράβαση κάναμε? Όλα τα site βάζουν απλά την ανκοίνωση της ΕΕΑ για παράβαση κάποιου άρθρου... Ωστόσο κανείς δεν εξηγεί... Σε προηγούμενη παρόμοια υπόθεση δεν αποδείχτηκε τίποτα... Και επιπλέον στην Ελλάδα είμαστε... Και μη με πείτε προεδρικό... Στα παπάρια μου τον γράφω το χοντρό... Απλά όλοι θα θέλαμε να μάθουμε πιστεύω τι παίζει... Κατά τ' άλλα...
 :mono:

Ούτε τα σαιτ δεν έχουν καταλάβει μην ανησυχείς απλά πουλάει η είδηση. Κάθε δεύτερη βδομάδα το βλέπουμε το έργο πλέον.
Από gazzetta: "η ομάδα της Ηπείρου, κινδυνεύει με αφαίρεση 5-10 βαθμών και την οριστική απόφαση θα την πάρουν τα αρμόδια όργανα της Super League και της ΕΠΟ. Τονίζουμε ότι δεν είναι μια δεσμευτική απόφαση και μπορεί να προσβληθεί σε δικαστικό επίπεδο (διοικητικό εφετείο)."
Κοινώς, δικαστικά ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα ούτε από την μία ούτε από την άλλη πλευρά. Έχει ακόμα δρόμο η υπόθεση.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6971 στις: Παρ 04 Φεβ 2022 17:38 »
#Χριστοβασίληγαμ@#$%. Το νέο hashtag από σήμερα.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6972 στις: Παρ 04 Φεβ 2022 17:40 »
Αααααα μάλιστα...

Όποτε δεν έχει νοημα να του πω πούλα πλέον?

Ψηλέ με τι θα εκβιάζεις τώρα?

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6973 στις: Παρ 04 Φεβ 2022 17:41 »
Πρόεδρα, τα γάμησες, για πολλοστή φορά, και μας γάμησες, επίσης για πολλοστή φορά...

Παρ` όλα αυτά. Πείτε με βιτσιόζο, πείτε με ανώμαλο, εγώ μια φορά ανακουφίστηκα κιόλας... Από δω και πέρα κανείς πούστης δεν θα μπορεί να μας "κρατάει" με κάτι και να μας εκβιάζει, παίζοντας με τα νεύρα μας, όλα αυτά τα τελευταία χρόνια... Πάει (και) αυτός ο βραχνάς - εκτός αν ο "ηγέτης" μας έχει και άλλους "κρυμμένους άσσους"..... Μππρρρρρρ, μόνο που το σκέφτομαι...
Θα μας αφαιρέσουν 5-6-7 βαθμούς...So what; Για εμάς τους φιλαθλοπαδούς λέω. Στ` αρχ@##$ μας, είμαστε μαθημένοι. Ο ΠΑΣ έχει μαζέψει αρκετούς βαθμούς ώστε να μην κινδυνέψουμε και θα μαζέψουμε κι` άλλους.
Εμείς θα κάνουμε γούστα, θα είμαστε ο μπαλαντερ, ακόμη και στα play outs, αν τελικά βρεθούμε εκεί.
Τους μόνους που πραγματικά λυπάμαι, είναι ο κόουτς και οι παίκτες. Λυπάμαι τον ιδρώτα και τον κόπο τους... Μακάρι να μπορούσα να τους αλαφρώσω λίγο από το μαρτύριο του Σίσυφου που τους επιφύλαξε ο "πατερούλης"...
Και ναι, ίσως τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία. Ίσως αυτή η ιστορία να είναι η θρυαλίδα - μακάρι - για να αλλάξουμε σελίδα...
Να μένει, μετά το καλοκαίρι, στην ομάδα ο "ηγέτης" μας, μετά και από αυτό το "κατόρθωμά" του δεν το βλέπω. Πως σκατά να κυκλοφορήσει στην πόλη, πόσο περισσότερο χοντρόπετσος να γίνει πια...
Άρα, ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για όσους ορέγονται την ωραία Ελένη... Η ομάδα θα είναι στην Α΄ Εθνική και του χρόνου, χωρίς το βραχνά αυτό, και με ρυθμισμένα τα σημαντικά μειωμένα (όπως ακούγεται) χρέη της. Αν όχι τώρα, πότε;;;
Αν όχι και τώρα, αν δεν εμφανιστεί κανείς, δώστε μας Χρηστοβασίλη, να μας σφάζει, ν` αγιάζουμε... Προφανώς αυτός θα μας αξίζει...
ΥΓ. Και τώρα που απ` ότι φαίνεται, λύσαμε τους όποιους λογαριασμούς μας, και σου τελείωσαν τα "καλά χαρτιά"... ναι, "ψηλέ" σκαθαροζούμη, σε σένα αναφέρομαι, το μόνο που θέλω να σου πω είναι ότι εμείς και του χρόνου στην Α΄ θα είμαστε, εσύ δεν ξέρω που θα είσαι... Γιατί ως γνωστό, και μετά τον γνωστό μύθο του Αισώπου, η χελώνα παρέμεινε χελώνα και ο λαγός λαγός...
Να παίρνεις και τον δικό μας, που φοβάμαι μη μαραζώσει, για καφέ, κονιάκ και παξιμαδάκι, τις Κυριακές τα μεσημέρια, στις εκδρομές σας ανά την Ελλάδα. Εμείς θα απασχολούμαστε κυρίως Σάββατα και Κυριακές προς το βραδάκι...
ΥΓ2. Φιλικά, μην προσπαθείτε να ερμηνεύσετε και να εξηγήσετε αποφάσεις, όταν δεν έχετε την παραμικρή πρόσβαση στις δικογραφίες... Τσάμπα τη φαιά ουσία...
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ... πουλήσεις και να φύγεις... Ήρθε ο καιρός...
 :flag:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6974 στις: Παρ 04 Φεβ 2022 17:45 »
μπαμΠΑΣ βαθμούς έχεις για να σωθείς,αν αφαιρεθούν φέτος,γιατί έχουμε και εφετείο λογικά.Την ρετσινιά πως την σβήνεις όμως;;;