μπαμΠΑΣ βαθμούς έχεις για να σωθείς,αν αφαιρεθούν φέτος,γιατί έχουμε και εφετείο λογικά.Την ρετσινιά πως την σβήνεις όμως;;;
Και 10 βαθμούς να μας αφαιρέσουν φέτος, πιστεύω ότι θα σωθεί η ομάδα. Δεν είναι αυτό το σημαντικό τώρα.
Πιο σημαντικό είναι να μάθουμε ποιος έχει τις μετοχές της ομάδας και τι έχει σκοπό να της κάνει.
Σημαντικό είναι να μάθουμε και γιατί έγινε η μεταβίβαση αυτή και έμεινε ο Χριστοβασίλης διαχειριστής.
Παιδιά ας ηρεμήσουμε όλοι. Καταρχάς δεν ξέρουμε ποιο είναι το πόρισμα.
Η ΕΕΑ χαρακτηρίζει την παράβαση ως "Βαρεία", αλλά μου κάνει εντύπωση ότι στο σάιτ της δεν υπάρχει η απόφαση-πόρισμα που θα διαβιβάσει όπως λέει στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα για την επιβολή της προβλεπόμενης ποινής.
Επίσης όπως λενε οι δημοσιογράφοι, δεν είναι μια δεσμευτική απόφαση και μπορεί να προσβληθεί σε δικαστικό επίπεδο (διοικητικό εφετείο).
Άλλο ένα ερώτημα είναι πως την απόφαση την πήραν οι δημοσιογράφοι και όχι η ΠΑΕ..
Ας περιμένουμε λίγο πριν αρχίσουμε να βρίζουμε, αν και όπως έχω πει, προσωπικά μου έκανε εντύπωση ότι ο χοντρός δεν εκανε μήνυση τον ψηλό, αν όλα αυτά που ισχυρίζεται ειναι ψέματα.
Εγώ πάντως αν είχα τέτοιο θέμα θα έκανα μηνυση σε αυτόν που θα με κατηγορούσε άδικα, έστω και αν αυτός ήταν ο Κούγιας....
Δεν υπάρχει φόβος γαι καμία ρετσινιά. Θα σε κατηγορήσουν για ποιό πράγμα;
Μεγαλύτερη ρετσινιά από το να σε λένε παράρτημα, όπως γίνεται τόσα χρόνια, δεν υπάρχει. Γιατί να ιδρώσει το αυτί μας σε οτιδηποτε άλλο;
Στηνόμαστε στον Σαββίδη απ όταν πήρε τις μετοχές σύμφωνα με τον Κούγια; Βεβαίως και όχι.
Το βασικό είναι ότι έχουμε αγώνα αύριο και πρέπει να πάρουμε το τρίποντο στην μάχη για την εξάδα....
Και αν στο τέλος αποδειχτεί ότι έγινε πράγματι μεταβίβαση μετοχών, θα πρέπει να μάθουμε ποιος έχει τις μετοχές της ομάδας και τι έχει σκοπό να της κάνει, οπως γράφει ο vaggelis.
Πάντως το θέμα είναι πολύ μπερδεμένο γιατί ο Κούγιας έκανε καταγγελία για την μεταβίβαση των μετοχών και όχι για πολυιδιοκτησία.
Πήρε λέει ο Αυδής τις μετοχές. Με τί λέω εγώ; Με κίκια; Γιατί φράγκα δε νομίζω να παίζουν....και αν τα χρήματα τα έδωσε ο Σαββιδης και ο ΠΑΣ έγινε υποχείριό του, όπως ισχυρίζεται ο κοντός, γιατί δεν υπάρχει πολυιδιοκτησία; Δεν έχουμε το ίδιο αφεντικό με τον ΠΑΟΚ;
Τέσπα, ας τα ξεδιαλύνουν τα πράγματα και ας μας ενημερώσουν και εμάς να δούμε γα την επόμενη μέρα....