Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1369457 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6975 στις: Παρ 04 Φεβ 2022 17:46 »
Αααααα μάλιστα...

Όποτε δεν έχει νοημα να του πω πούλα πλέον?

Ψηλέ με τι θα εκβιάζεις τώρα?
Το μόνο που έχει νόημα είναι το
ΦΥΓΕ!!!  >:(

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #6976 στις: Παρ 04 Φεβ 2022 17:49 »
Εγώ φοβάμαι το κακό σενάριο: -10 από την επόμενη χρονιά... θα έχει φύγει και ο μισός κορμός...

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6977 στις: Παρ 04 Φεβ 2022 17:51 »
Μπράβο στον καλύτερο πρόεδρο της ιστορίας του ΠΑΣ..
....

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6978 στις: Παρ 04 Φεβ 2022 17:52 »
Και 10 βαθμούς να μας αφαιρέσουν φέτος, πιστεύω ότι θα σωθεί η ομάδα. Δεν είναι αυτό το σημαντικό τώρα.

Πιο σημαντικό είναι να μάθουμε ποιος έχει τις μετοχές της ομάδας και τι έχει σκοπό να της κάνει.

Σημαντικό είναι να μάθουμε και γιατί έγινε η μεταβίβαση αυτή και έμεινε ο Χριστοβασίλης διαχειριστής.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6979 στις: Παρ 04 Φεβ 2022 17:53 »
μπαμΠΑΣ βαθμούς έχεις για να σωθείς,αν αφαιρεθούν φέτος,γιατί έχουμε και εφετείο λογικά.Την ρετσινιά πως την σβήνεις όμως;;;
Η ρετσινιά δεν βαρύνει τον ΠΑΣ. Δεν έκλεψε βαθμούς, δεν δωροδόκησε, δεν αλλοιώθηκε καμιά βαθμολογία, δεν αδικήθηκε κάποια άλλη ομάδα μέσα στο γήπεδο, δεν κέρδισε κάτι η δική μας ομάδα...Κανείς άλλος δεν έχασε - κατά τον "ψηλό" μπορεί η άλλοτε κραταιά ομάδα του, και νυν χελώνα στα χέρια του, να μην κέρδισε στα χαρτιά όπως θα το ήθελε, αλλά δεν έχασε αγωνιστικά. Ίσα ίσα που ο ΠΑΣ θυσιάστηκε από τον "πατερούλη" του προκειμένου ο ίδιος να εξυπηρετήσει τα όποια δικά του συμφέροντα.
Εγώ τουλάχιστον, ως οπαδός του ΠΑΣ, δεν έχω κάτι να ντρέπομαι για την ομάδα μου από την αιτία αυτή...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6980 στις: Παρ 04 Φεβ 2022 17:55 »
μπαμΠΑΣ βαθμούς έχεις για να σωθείς,αν αφαιρεθούν φέτος,γιατί έχουμε και εφετείο λογικά.Την ρετσινιά πως την σβήνεις όμως;;;
Η ρετσινιά δεν βαρύνει τον ΠΑΣ. Δεν έκλεψε βαθμούς, δεν δωροδόκησε, δεν αλλοιώθηκε καμιά βαθμολογία, δεν αδικήθηκε κάποια άλλη ομάδα μέσα στο γήπεδο, δεν κέρδισε κάτι η δική μας ομάδα...Κανείς άλλος δεν έχασε - κατά τον "ψηλό" μπορεί η άλλοτε κραταιά ομάδα του, και νυν χελώνα στα χέρια του, να μην κέρδισε στα χαρτιά όπως θα το ήθελε, αλλά δεν έχασε αγωνιστικά. Ίσα ίσα που ο ΠΑΣ θυσιάστηκε από τον "πατερούλη" του προκειμένου ο ίδιος να εξυπηρετήσει τα όποια δικά του συμφέροντα.
Εγώ τουλάχιστον, ως οπαδός του ΠΑΣ, δεν έχω κάτι να ντρέπομαι για την ομάδα μου από την αιτία αυτή...
Ξέρεις πολύ καλά όμως ότι η ρετσινιά δεν θα ακολουθεί τον Χβ αλλά τον ΠΑΣ.Όποτε θα αναφέρεται αυτή η υπόθεση,θα αναφέρεται στον ΠΑΣ και πάντα υποτιμητικά.Το βιώνουμε ας πούμε τόσα χρόνια με το χωράφι των Ζωσιμάδων.Τώρα θα το βιώνουμε και από αυτό σε κάθε ευκαιρία.Επίσης θα έχεις τον ψηλό να το φωνάζει κάθε λίγο και λιγάκι.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6981 στις: Παρ 04 Φεβ 2022 18:04 »
Ξέρεις πολύ καλά όμως ότι η ρετσινιά δεν θα ακολουθεί τον Χβ αλλά τον ΠΑΣ.Όποτε θα αναφέρεται αυτή η υπόθεση,θα αναφέρεται στον ΠΑΣ και πάντα υποτιμητικά.Το βιώνουμε ας πούμε τόσα χρόνια με το χωράφι των Ζωσιμάδων.Τώρα θα το βιώνουμε και από αυτό σε κάθε ευκαιρία.Επίσης θα έχεις τον ψηλό να το φωνάζει κάθε λίγο και λιγάκι.

Όπως θα έλεγε και ο μακαρίτης ο παππούλης μου, "ΒΑΛΤΕ ΚΙ ΑΡΓΑΤΕΣ"... Ας λένε...
Ποσώς μ` ενδιαφέρει τι θα πουν στιχουργοί, εισαγόμενοι εξ ανατολών μεγαλοκαρχαρίες, βοθροπετρελαιάδες, σκαισκούληκα, απλά σκουλήκια, και λοιποί νοματαίοι, από τον Κορυδαλλό μέχρι τη Νίκαια, και από το Ηράκλειο μέχρι την Ξάνθη...
Άλλωστε κάθε φορά που θα τα θυμούνται, κάτι καλό αγωνιστικά, μέσα στο γήπεδο θα έχουμε κάνει ;)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6982 στις: Παρ 04 Φεβ 2022 18:09 »
ΦΥΓΕ ΡΕ, το καταλαβαίνεις??? ΦΥΓΕΕΕΕΕ!!!
ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΕΜΕΤΟ ΡΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΑΤΙΚΑ...

Και εάν ισχύουν όλα ρε, τί σε κρατούσε να μην το πεις ρε?
Τί? Θα έχανες τα "ζήτω"  και την αποθέωση της κερκίδας?
Πες μου γαμώτο μου...  >:(
Ποτέ δεν θα με κανεις να ντραπώ για την Ομάδα που υποστηρίζω ρε άθλιε, ΠΟΤΕ!!!
Ντρέπομαι όμως για τον κόπο του Μεταξά και των παικτών του ρε άθλιε, που πριν μερικές μέρες τους ζητούσα Ευρώπη ρε άθλιε!!!
  :stop:
Κηλίδωσες την ψυχή μου ρε πούστη μου...
Κηλίδωσες τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές...
Το περίμενες γαμώτο μου, γι'αυτό δεν ενίσχυσες την Ομάδα?

ΜΙΛΑ ΡΕ, ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ???

ΦΥΓΕΕΕΕΕ!!!

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6983 στις: Παρ 04 Φεβ 2022 18:18 »
ΦΥΓΕ ΡΕ, το καταλαβαίνεις??? ΦΥΓΕΕΕΕΕ!!!
ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΕΜΕΤΟ ΡΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΑΤΙΚΑ...

Και εάν ισχύουν όλα ρε, τί σε κρατούσε να μην το πεις ρε?
Τί? Θα έχανες τα "ζήτω"  και την αποθέωση της κερκίδας?
Πες μου γαμώτο μου...  >:(
Ποτέ δεν θα με κανεις να ντραπώ για την Ομάδα που υποστηρίζω ρε άθλιε, ΠΟΤΕ!!!
Ντρέπομαι όμως για τον κόπο του Μεταξά και των παικτών του ρε άθλιε, που πριν μερικές μέρες τους ζητούσα Ευρώπη ρε άθλιε!!!
  :stop:
Κηλίδωσες την ψυχή μου ρε πούστη μου...
Κηλίδωσες τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές...
Το περίμενες γαμώτο μου, γι'αυτό δεν ενίσχυσες την Ομάδα?

ΜΙΛΑ ΡΕ, ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ???

ΦΥΓΕΕΕΕΕ!!!

Ηρέμησε πασάκο μου... Δεν μ` έχεις έτσι μαθημένο... Δεν θ` αρχίσω ν` ανησυχώ και για σένα τώρα, που μεγαλώνεις και είσαι και σε δύσκολη, μεταβατική ηλικία... B-)
Εσύ αγορίνα μου συνέχισε να κοιτάς μπροστά και ψηλά. Εγώ έτσι σ` αγάπησα...  B-)
Κανείς Χρηστοβασίλης δεν πρέπει να τ` αλλάξει αυτό.
Αυτός τη δλιά του και μεις τη δικιά μας. Πάντα δίπλα στα παιδιά μας, πάντα για τη νίκη.
Εμείς να κερδάμε και αυτός να παει να ... φύγει :flag:

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6984 στις: Παρ 04 Φεβ 2022 18:40 »
Μην αγχώνεστε απάντησε η ΠΑΕ.
 αφού πρώτα έπεσε από τα σύννεφα, στη συνέχεια υποσχέθηκε πως θα δικαιωθούμε ακόμη κι αν φτάσουμε στο CAS (όπως τότε) και κάλεσε τον κόσμο σε συσπείρωση....

Θα μπορούσε βέβαια να αντιπαραθέσει κάποιο έγγραφο εδώ που φτάσαμε.
Εμένα άμα μου έλεγες ότι πούλησα το μαγαζί μου θα έβρισκα 3-4 έγγραφα που αποδεικνύουν το αντίθετο και θα σου έλεγα: ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ? (σαν άλλος Στέφανος Χίος)

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6985 στις: Παρ 04 Φεβ 2022 18:50 »
Παράθεση
Πιο σημαντικό είναι να μάθουμε ποιος έχει τις μετοχές της ομάδας και τι έχει σκοπό να της κάνει.

Προσύμφωνο έγινε, δεν προχώρησε, και τα λεφτά επιστράφηκαν με κάποια "ντήλ"

Αναμείνετε μέχρι το καλοκαίρι,

http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=8606.msg237788#msg237788
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 04 Φεβ 2022 19:17 από davelis »

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6986 στις: Παρ 04 Φεβ 2022 18:51 »
Λογικά αφού υπάρχει καπνός θα υπάρχει και φωτιά. Δεν θα βγάλουμε όμως τα ματάκια μας μοναχοί μας. Έχουμε σεζόν που τρέχει και σημαντικό αγώνα αύριο. Ηρεμία, κάποια στιγμή θα μάθουμε τι συμβαίνει.

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6987 στις: Παρ 04 Φεβ 2022 19:19 »
Υπάρχει λογική στο ότι οι δημοσιογράφοι έμαθαν την απόφαση πολύ πριν την άμεσα ενδιαφερόμενη ΠΑΕ? Το λέω γιατί σε αυτή την περίπτωση μπορούν να πάρουν κανα τηλεφωνο τους γνωστούς και αξιόπιστους δημοσιογράφους-οπαδούς μεγάλων ομάδων της Αθήνας να μάθουν λεπτομέρειες... Να μας πουν και εμάς τι γίνεται, γιατί δε μας λέει κανείς...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6988 στις: Παρ 04 Φεβ 2022 20:27 »
Παράθεση

Προσύμφωνο έγινε, δεν προχώρησε, και τα λεφτά επιστράφηκαν με κάποια "ντήλ"

Αναμείνετε μέχρι το καλοκαίρι,

http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=8606.msg237788#msg237788
Παράθεση
Στην αποχαιρετιστήρια χρονιά του προέδρου!  ;)
Και αντί να φύγει με το κεφάλι ψηλά και περήφανος...

Αναμένω με ενδιαφέρον, αλλά και ζοχαδιασμένος...

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #6989 στις: Παρ 04 Φεβ 2022 20:44 »
Σε αυτή τη περίπτωση ένας άνθρωπος με την λιγοστή αξιοπρέπεια, θα φρόντιζε να λύσει το πρόβλημα που δημιούργησε και να πάρει πόδι.

Αγοραστές θα υπάρξουν. Πούλα την στον πατέρα Τριαδη που σε πληρώνει για να παίζουν τα βλαστάρια του στην ομάδα.

Άιντε. Πάρε πουλο επιτέλους και εσύ και η ηπιότητα σου.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6990 στις: Παρ 04 Φεβ 2022 21:12 »
Αν είχε αξιοπρέπεια θα είχε φύγει πριν χρονια.
 Εδώ θα είναι και του χρόνου και σε 5 χρόνια. Από την ομάδα ζει.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #6991 στις: Παρ 04 Φεβ 2022 22:07 »
Και που’σαι , λαμογιο , τωρα που βρεχει ποινες αφαιρεσης βαθμων , ευκαιρια να μξν πληρωσεις Βελιδη και Περιστεριδη και να σωσεις ενα δεκαρικο !
Τι -10 , τι -15 , τι -20 . Πολλοι θα το δουν , λιγοι θα το καταλαβουν .
Ειδικα αν προκειται να την κανεις το καλοκαιρι ,καν’τα ολα  σταχτη και μπουρμπερη !

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6992 στις: Παρ 04 Φεβ 2022 22:38 »
Εάν έχεις τελειώσει από τον Π.Α.Σ. (χωρίς να τελείωσες τον Π.Α.Σ.!), εάν έχεις αποφασίσει ότι ολοκλήρωσες τον κύκλο σου στον Π.Α.Σ., το καλό που σου θέλω να έχεις εξασφαλίσει την ομαλή μετάβαση στην επόμενη μέρα. Και αυτό σημαίνει, όπως εγώ αντιλαμβάνομαι την ομαλή μετάβαση, ότι θα έχεις λίγα και ρυθμισμένα χρέη (για μηδέν χρέος ούτε λόγος...), ότι ο άνθρωπος που θα αφήσεις τις τύχες της Ομάδας στα χέρια του δεν θα είναι λαμόγιο, ότι θα έχει τόσα χρήματα να ξοδέψει - επενδύσει, ώστε να μπορεί να σταθεί μόνος του και χωρίς βοήθειες από ισχυρότερους. Να αφήσεις την Ομάδα σε έναν άνθρωπο που να είναι ο ίδιος τόσο ισχυρός οικονομικά και τόσο ανεξάρτητος, που να έχει το θράσος και την πυγμή να μπει σφήνα στους "μεγάλους" σε επίπεδο αγωνιστικών στόχων. Το μόνο που θέλω να πάρει παρακαταθήκη από εσένα είναι το να μην ανακατεύεται στα αποδυτήρια. Ένα από τα λίγα σου προτερήματα ως μεγαλομέτοχος...
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 04 Φεβ 2022 22:43 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #6993 στις: Παρ 04 Φεβ 2022 22:58 »
Εάν έχεις τελειώσει από τον Π.Α.Σ. (χωρίς να τελείωσες τον Π.Α.Σ.!), εάν έχεις αποφασίσει ότι ολοκλήρωσες τον κύκλο σου στον Π.Α.Σ., το καλό που σου θέλω να έχεις εξασφαλίσει την ομαλή μετάβαση στην επόμενη μέρα. Και αυτό σημαίνει, όπως εγώ αντιλαμβάνομαι την ομαλή μετάβαση, ότι θα έχεις λίγα και ρυθμισμένα χρέη (για μηδέν χρέος ούτε λόγος...), ότι ο άνθρωπος που θα αφήσεις τις τύχες της Ομάδας στα χέρια του δεν θα είναι λαμόγιο, ότι θα έχει τόσα χρήματα να ξοδέψει - επενδύσει, ώστε να μπορεί να σταθεί μόνος του και χωρίς βοήθειες από ισχυρότερους. Να αφήσεις την Ομάδα σε έναν άνθρωπο που να είναι ο ίδιος τόσο ισχυρός οικονομικά και τόσο ανεξάρτητος, που να έχει το θράσος και την πυγμή να μπει σφήνα στους "μεγάλους" σε επίπεδο αγωνιστικών στόχων. Το μόνο που θέλω να πάρει παρακαταθήκη από εσένα είναι το να μην ανακατεύεται στα αποδυτήρια. Ένα από τα λίγα σου προτερήματα ως μεγαλομέτοχος...

Παντως ο …Αυδης δεν μου μοιαζει για τετοιος φιλε Crimson …

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6994 στις: Παρ 04 Φεβ 2022 23:18 »
Σίγουρα όχι.
Το deal με τον συγκεκριμένο δεν προχώρησε, δεν γνωρίζω το λόγο αλλά εμπιστεύομαι τον davelis σε όσα λέει.
Όπως επίσης εμπιστεύομαι τον davelis που λέει ότι είναι η τελευταία χρόνια του πρόεδρα στον Π.Α.Σ.
Εάν λοιπόν ισχύουν τα παραπάνω, τότε φαντάζομαι ότι ήδη έχει κινήσει τις διαδικασίες για τη διάδοχη κατάσταση. Και εύχομαι να είναι η καλύτερη για την Ομάδα μας.

Θέλω, έχω ανάγκη να πιστέψω στη σιγουριά που βγάζει ο mpakoulieros. Ως εκ τούτου, αύριο έχουμε σημαντικότατο ματς στο Αγρίνιο. Και για να ακολουθήσω τη συμβουλή του φίλου μπαμΠΑΣ, ξαναβρίσκω τον εαυτό μου λέγοντας ότι για εμένα, μέχρι νεωτέρας, είναι ματς Ευρώπης! Και αν νικήσουμε, τότε θέτουμε σοβαρή υποψηφιότητα να τερματίσουμε στην πρώτη 5άδα.
Έχουμε βέβαια απουσίες, δεν ξέρω και με τί ψυχολογία θα κατέβουμε να παίξουμε μετά τα σημερινά...
Αλλά αρκετά με τα λόγια. Εύχομαι μόνο να μην τα παρατήσουμε...

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6995 στις: Παρ 04 Φεβ 2022 23:33 »
Έχουμε γίνει άνω κάτω εξαιτίας μιας απόφασης που μπορεί να είναι και μουφα, να αφορά π.χ.  μεταβίβαση μετοχών από το φυσικό πρόσωπο ΧΒ στην εταιρεία ΧΒ Ε.Ε. χωρίς να έχουν τηρηθεί οι προθεσμίες δημοσιότητας του ΓΕΜΗ. Τρίχες δηλαδή.
Ας περιμένουμε με ψυχραιμία κι ας μην δικαζουμε πριν τους δικαστές. Θα τρίβει τα χέρια του ο κοντός με τη φαγωμάρα μας.

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #6996 στις: Σαβ 05 Φεβ 2022 00:15 »
Ειλικρινά δεν έχω όρεξη ούτε να βρίσω τον ΧΒ,ούτε να τον σιχτιρισω, ούτε να τον αποθεωσω αν η υπόθεση έχει αίσιο τέλος, ούτε μπράβο θα του πω αν καταλάβουμε μια θέση στη πεντάδα.
Κουράστηκα ρε ΧΒ ποτέ δεν ήμουν από τούς "πούλα-φυγε" πάντα κοιτούσα την θετική σου πλευρά, αλλά ρε φίλε νισαφι με το σκωτσέζικο ντουζ.
Απ'το 2013 μας έχεις στο ζεστό-κρυο στο κρύο-ζεστο,9 χρόνια πάνω απο ενα πληκτρολόγιο για να μάθουμε αν θα δικαιωθούμε,αν θα πάρουμε αδειοδότηση,αν πληρώθηκε ο τάδε ποδοσφαιριστής,αν το γήπεδο είναι έτοιμο αν αν αν αν...
Βαρέθηκα και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει σε ποια κατηγορία θα παίζουμε ή αν θα χουμε -10 στο τέλος,
εγώ πάλι στο τσιμέντο θα μαι είτε παίζω αγώνα στη σουπερλιγδα είτε με Καραϊσκάκη!
Αλλά ΕΣΎ οφείλεις το καλοκαίρι που έρχεται να αναλάβεις επιτέλους τις ευθύνες σου και ανοίξεις τα χαρτιά σου στον κόσμο του ΆΓΙΑΞ, γιατί ο κόσμος του ΠΑΣ είναι πολύ μεγάλος αλλά είναι ξενερωμενος από τα μπρος-πισω.
Αυτός ο λαός το 2009 σου δώσε 5000 διαρκείας,σε στήριξε στη β το 10, γέμισε την Ξάνθη το 16, πάνω από 300 ήρθαν Νορβηγία-ολλανδια, γέμισαν Αύγουστο μήνα το Περιστέρι και ανάγκασε προέδρους άλλων παε να τον χειροκροτούν όρθιοι!
Έχεις λοιπόν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ το καλοκαίρι ή να αλλάξεις οριστικά σελίδα ή να τα μασεις και να φύγεις!!
Αρκετά!!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6997 στις: Σαβ 05 Φεβ 2022 00:27 »

Και 10 βαθμούς να μας αφαιρέσουν φέτος, πιστεύω ότι θα σωθεί η ομάδα. Δεν είναι αυτό το σημαντικό τώρα.

Σημαντικό είναι να μάθουμε και γιατί έγινε η μεταβίβαση αυτή και έμεινε ο Χριστοβασίλης διαχειριστής.

Παιδιά ας ηρεμήσουμε όλοι. Καταρχάς δεν ξέρουμε ποιο είναι το πόρισμα.
Η ΕΕΑ χαρακτηρίζει την παράβαση ως "Βαρεία", αλλά μου κάνει εντύπωση ότι στο σάιτ της δεν υπάρχει η απόφαση-πόρισμα που θα διαβιβάσει όπως λέει στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα για την επιβολή της προβλεπόμενης ποινής.
Επίσης όπως λενε οι δημοσιογράφοι, δεν είναι μια δεσμευτική απόφαση και μπορεί να προσβληθεί σε δικαστικό επίπεδο (διοικητικό εφετείο).
Άλλο ένα ερώτημα είναι πως την απόφαση την πήραν οι δημοσιογράφοι και όχι η ΠΑΕ..
Ας περιμένουμε λίγο πριν αρχίσουμε να βρίζουμε, αν και όπως έχω πει, προσωπικά μου έκανε εντύπωση ότι ο χοντρός δεν εκανε μήνυση τον ψηλό, αν όλα αυτά που ισχυρίζεται ειναι ψέματα.
Εγώ πάντως αν είχα τέτοιο θέμα θα έκανα μηνυση σε αυτόν που θα με κατηγορούσε άδικα, έστω και αν αυτός ήταν ο Κούγιας....

Δεν υπάρχει φόβος γαι καμία ρετσινιά. Θα σε κατηγορήσουν για ποιό πράγμα;
Μεγαλύτερη ρετσινιά από το να σε λένε παράρτημα, όπως γίνεται τόσα χρόνια, δεν υπάρχει. Γιατί να ιδρώσει το αυτί μας σε οτιδηποτε άλλο;
Στηνόμαστε στον Σαββίδη απ όταν πήρε τις μετοχές σύμφωνα με τον Κούγια; Βεβαίως και όχι.

Το βασικό είναι ότι έχουμε αγώνα αύριο και πρέπει να πάρουμε το τρίποντο στην μάχη για την εξάδα....

Και αν στο τέλος αποδειχτεί ότι έγινε πράγματι μεταβίβαση μετοχών, θα πρέπει να μάθουμε ποιος έχει τις μετοχές της ομάδας και τι έχει σκοπό να της κάνει, οπως γράφει ο vaggelis.
Πάντως το θέμα είναι πολύ μπερδεμένο γιατί ο Κούγιας έκανε καταγγελία για την μεταβίβαση των μετοχών και όχι για πολυιδιοκτησία.
Πήρε λέει ο Αυδής τις μετοχές. Με τί λέω εγώ; Με κίκια; Γιατί φράγκα δε νομίζω να παίζουν....και αν τα χρήματα τα έδωσε ο Σαββιδης και ο ΠΑΣ έγινε υποχείριό του, όπως ισχυρίζεται ο κοντός, γιατί δεν υπάρχει πολυιδιοκτησία; Δεν έχουμε το ίδιο αφεντικό με τον ΠΑΟΚ;
Τέσπα, ας τα ξεδιαλύνουν τα πράγματα και ας μας ενημερώσουν και εμάς να δούμε γα την επόμενη μέρα....

« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 05 Φεβ 2022 00:35 από pextempalla »

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #6998 στις: Σαβ 05 Φεβ 2022 00:29 »
Σίγουρα όχι.
Το deal με τον συγκεκριμένο δεν προχώρησε, δεν γνωρίζω το λόγο αλλά εμπιστεύομαι τον davelis σε όσα λέει.
Όπως επίσης εμπιστεύομαι τον davelis που λέει ότι είναι η τελευταία χρόνια του πρόεδρα στον Π.Α.Σ.
Εάν λοιπόν ισχύουν τα παραπάνω, τότε φαντάζομαι ότι ήδη έχει κινήσει τις διαδικασίες για τη διάδοχη κατάσταση. Και εύχομαι να είναι η καλύτερη για την Ομάδα μας.

Θέλω, έχω ανάγκη να πιστέψω στη σιγουριά που βγάζει ο mpakoulieros. Ως εκ τούτου, αύριο έχουμε σημαντικότατο ματς στο Αγρίνιο. Και για να ακολουθήσω τη συμβουλή του φίλου μπαμΠΑΣ, ξαναβρίσκω τον εαυτό μου λέγοντας ότι για εμένα, μέχρι νεωτέρας, είναι ματς Ευρώπης! Και αν νικήσουμε, τότε θέτουμε σοβαρή υποψηφιότητα να τερματίσουμε στην πρώτη 5άδα.
Έχουμε βέβαια απουσίες, δεν ξέρω και με τί ψυχολογία θα κατέβουμε να παίξουμε μετά τα σημερινά...
Αλλά αρκετά με τα λόγια. Εύχομαι μόνο να μην τα παρατήσουμε...

Άποψή μου (και στο βαθμό που αυτά που ακούω είναι σωστά) είναι ότι ο Χοντρός δεν θα φύγει. Τουλάχιστον όχι στον ορατό ορίζοντα. Αν έχει πάλι δίκιο ο Νταβέλις πάω πάσο. Αλλά δεν μου φαίνεται ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί.

Για την απόφαση η εκτίμηση μου, όχι πληροφορία, είναι ότι θα περάσουμε «αβρόχοις ποσίν». Ίσως κάποια επίπληξη, ένα ψευτοπρόστιμο, κάτι τέτοιο. Τους λόγους δεν θα τους επαναλάβω.

Αυτή την κρίσιμη στιγμή πρέπει όλοι να επικεντρωθούμε σε νίκη επί του Αγριμίου. Ήδη ο Αφραγκούζος και οι συν αυτώ δημοσιογράφοι προεξοφλούν καταδίκες του Π.Α.Σ. και έξοδο στην Ευρώπη για το μπουρδέλο τους. Ε όχι ρε μάγκες. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι. Τουλάχιστον όχι αμαχητί...

Για τον Πρόεδρα έχω που τα λέω (καθώς και ο χαμένος αγιούτο, που τόσο πολύ και τόσοι πολλοί κοροϊδεύατε), εδώ και χρόνια.

Τώρα δεν θα πω φύγε. Τώρα θα πω Χοντρέ ΜΕΙΝΕ να βγούμε Ευρώπη, να πάρουμε τίτλο ή τίτλους, να διορθώσεις τα ολέθρια σφάλματά σου, να αλλάξεις πορεία, να γίνει πάλι το Ζωσιμάδες καζάνι.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #6999 στις: Σαβ 05 Φεβ 2022 00:43 »
Φοβερή κίνηση ΧΒ. Ποιος θα το περίμενε ότι είναι ο τέλειος στρατηγός, καλύτερος και από τον κάθε Ναπολέοντα και Καίσαρα;  :joker:
Αφήνει τον ψηλό να ενεργήσει κατόπιν εντολής του Πειραιώτη μπούλη, και έτσι ο φίλαθλος κόσμος αναγνωρίζει ότι όλα αυτά γίνονται για να φύγει ο ανταγωνισμός του πεντάρη για την εξάδα. Αν διαβάσει κανείς τα σχόλια οπαδών άλλων ομάδων (πλην πεντάρη και γαύρου) αυτό λένε.
Ο κόσμος αναρρωτιέται γιατί ο μπούλης να χτυπήσει τον ΠΑΣ, κι έτσι η ρετσινιά για παράρτημα του γαύρου αρχίζει και αμφισβητείται από το φίλαθλο κοινό.
Βγάζει μια ανακοίνωση ότι πέφτει από τα σύννεφα και παράλληλα η ομάδα συσπειρώνεται κατά της λάσπης και μαζεύει παθιασμένα τρίποντα εφεξής καθότι οι μιλημένοι διαιτητές είναι σίγουροι για την ποινή που θα μας επιβληθεί και χαλαρώνουν για να μην εκτίθενται οπότε τους κερδίζουμε κι αυτούς.
Όταν έρθει η ώρα της δίκης, ο πρόεδρος έχει ήδη μαζεμένες τις ατράνταχτες αποδείξεις που τον αθωώνουν και έτσι ξεμπροστιάζει ψηλό και μπούλη και ετοιμάζει την ομάδα για Ευρώπη με μπροστάρη τον Πέδρο. ΤΣ.Λ. σου ερχόμαστε!
 :dab:
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 05 Φεβ 2022 00:46 από my8os »