Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368669 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #7325 στις: Σαβ 08 Οκτ 2022 21:20 »
Συνταυρε fontas84 , ουτε προεδρικος ειμαι , ουτε παρεξειγουμε .Απλα αυτο το ανεκδοτο που σκαρωσε ο κοντος περι πωλησης , θελω να τελειωσει εδω. Ποτε δεν θελω καβγαδες και τσακωμους με συνταυρους και πολυ πιθανον και φιλους.Η αποψη μου ειναι οτι ο ΧΒ παιρνει ως τωρα προσιμο θετικο σαν απολογισμο. Ομως τωρα ,οπως συμβαινει παντα στη ζωη, ειναι η ωρα να παραδωσει την ομαδα σε αλλα χερια. Του ευχομαι υγεια και στην διαδοχη διοικηση αναλογες επιτυχιες. Θελω να ξερεις οτι ολους εδω μεσα σας θεωρω σαν αδερφια μου και κανενα λογο δεν ανακαλυπτω για παρεξηγηση .Απλα γραφω παντα αυτα που πιστευω και αυτα που γνωριζω. Ολη μου η ζωη ειναι η οικογενεια μου και ο ΠΑΣ . Την ομαδαρα μας την βλεπω απ τοτε που ηταν το γηπεδο ξερο και το ποτιζε ο σχωρεμενος ο Λαγουδης.Αν ειναι δυνατον να εχω προσοωπικα με καποιον ε δω μεσα [εκτος απ τους φασιστες βεβαια]. Αν ειπα κατι και σε πειραξα ζηταω συγγνωμη. ΥΓ Διπλο στο Περιστερι γιγαντα.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σου και μου αρέσει να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις.
Όλοι την ίδια ομάδα αγαπάμε ο κάθε ένας με τον τρόπο του.

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #7326 στις: Σαβ 08 Οκτ 2022 23:00 »
Το θεμα το ξαναβαζω για να μπει τελεια και παυλα στην μαλακια του Κουγια, που καποιοι εδω μεσα την αναπαραγουν τακτικα.Διαμεσολαβητης πωλησης ηταν ο Αυδης και τιποτε αλλο.

Φιλαράκι σόρυ για το ύφος, γιατί όπως λες είσαι και παλιός και δεν θέλω να τσακωθώ με κανέναν εδώ μέσα, πόσο μάλλον με ένα σαν και εσένα.

Νομίζω ότι αυτα που γράφεις ξεπλένουν το Χβ. Πιστεύω όμως ότι το κάνεις άθελά σου.

Εξηγούμαι:
Υπήρξε συγκεκριμένη κατηγορία, για μεταβίβαση μετοχών (διορθώστε με αν κάνω λάθος) από τον Κούγια. Μάλιστα ανέφερε συγκεκριμένο συμβολαιογραφικό γραφείο, με διεύθυνση, όνομα συμβολαιογράφου και αρ. πρωτοκόλου της συμβολαιογραφικής πράξης.

Αυτά τα έλεγε καιρό. Μόλις βγήκαμε 6άξα έκανε καταγγελία. Οι αθλητικοί δικαστές αφού είδαν τα ντοκουμέντα, τα οποία ούτε εσύ ούτε εγώ έχουμε δει, μας έριξαν -8 βαθμούς ποινή.
Κάναμε έφεση και πήραμε τους βαθμούς πίσω γιατί θεωρήθηκε ότι η υπόθεση έχει παραγραφεί.
Από τα παραπάνω συνάγεται ότι όσα λες είναι η άποψή σου.
Πρωτόδικα το δικαστήριο σου έριξε -8, άρα δικαίωσε την καταγγελία του Κούγια. Τα συμπεράσματα δικά σου.
Σε δεύτερο βαθμό πήραμε τους βαθμούς πίσω λόγω παραγραφής, όχι λόγω κάποιου λάθος στην πρωτόδικη απόφαση.
Άρα; Τι κάνει νιαου νιάου στα κεραμίδια;

Εεεεε, ο Αυδής...

Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7327 στις: Σαβ 08 Οκτ 2022 23:27 »
Γίνονται Καλές μπίζνες στην πλάτη της ομάδας μας.. Εμένα ακόμα δεν μου έχει κανένας εξηγήσει η συνδεδεμένη επιχείρηση τι είναι και τι σχέση έχει με τον ΠΑΣ
....

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7328 στις: Κυρ 09 Οκτ 2022 00:39 »
Το πρόσημο του Χρηστοβασίλη είναι καθαρά αρνητικό.Όχι μόνο για το γεγονός ότι έπρεπε να παίξουμε 3 φορές Ευρώπη και παίξαμε τελικά 1 αλλά και για το γεγονός ότι αν φύγει αφήνει πίσω του καμμένη γη.Χρέη,μπέχο ρόστερ και ούτε καν ένα βοηθητικό γήπεδο.Να θυμίσω ότι ακόμα και το λαμόγιο ο Κομπότης έφτιαξε προπονητικό κουκλί για τον Λεβαδειακό.Ακόμα και από αυτόν είναι χειρότερος

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7329 στις: Κυρ 09 Οκτ 2022 01:14 »
Το πρόσημο του Χρηστοβασίλη είναι καθαρά αρνητικό.Όχι μόνο για το γεγονός ότι έπρεπε να παίξουμε 3 φορές Ευρώπη και παίξαμε τελικά 1 αλλά και για το γεγονός ότι αν φύγει αφήνει πίσω του καμμένη γη.Χρέη,μπέχο ρόστερ και ούτε καν ένα βοηθητικό γήπεδο.Να θυμίσω ότι ακόμα και το λαμόγιο ο Κομπότης έφτιαξε προπονητικό κουκλί για τον Λεβαδειακό.Ακόμα και από αυτόν είναι χειρότερος

Που να συγκριθούμε με μπακονιαυμενακηδες ή Κωστούλα;
Απογοήτευση θα μας πιάσει.
Αντικειμενική σύγκριση είναι αυτή με Κωστούλα και όχι με Κολεμπα ή Χρηστίδη.

Με την εποχή σου συγκρίνεται.
Χώρια ο Αυδης και μυριάδες αλλά.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7330 στις: Κυρ 09 Οκτ 2022 11:04 »
Το πρόσημο του ΧΒ είναι θετικό μόνο οσον αφορά την πορεία της ομάδας.

Σε όλα τα άλλα είναι αρνητικό.
Δηλαδή σε υποδομές, γήπεδα, συμπεριφορά προς τους φιλάθλους, προσφυγές, καταγγελίες, τιμωρίες, μη αδειοδότηση και γενικά ερασιτεχνική διαχείριση επαγγελματικής ομάδας σε όλους τους τομείς, ιδίως ως προς τους φιλάθλους

Διαλέξτε με βάση τα παραπάνω και βγάλτε το τελικό συμπέρασμα σας.

Φυσικά και ο καθένας κρίνει διαφορέτικα.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7331 στις: Κυρ 09 Οκτ 2022 12:38 »
Έχουμε ακόμα χρέη;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7332 στις: Κυρ 09 Οκτ 2022 12:56 »
Έχουμε ακόμα χρέη;

Παραπάνω έγραψες ότι είναι άδικο να λέγεται ότι μας έβγαλε ο Αυδης Ευρώπη. Τώρα άλλαξες το τροπάριο;

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7333 στις: Κυρ 09 Οκτ 2022 15:40 »
Ε; Δεν κατάλαβα τι είπες. Πάντως πολύ επιθετικό υφακι έχεις. Ποιο τροπάριο; Δεν σε καταλαβαίνω. Εγώ ρώτησα αν έχουμε ακόμα χρέη.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7334 στις: Κυρ 09 Οκτ 2022 16:27 »
Έχουμε ακόμα χρέη;

Παραπάνω έγραψες ότι είναι άδικο να λέγεται ότι μας έβγαλε ο Αυδης Ευρώπη. Τώρα άλλαξες το τροπάριο;
Μια ερώτηση έκανε.Χαλάρωσε.Αν ο Χβ είναι κακός πρόεδρος,δεν σου φταίει όποιος γράφει εδώ μέσα.

Χρέη υπάρχουν ακόμα αλλά θεωρητικά πάντα είναι διακανονισμένα.Βέβαια αν διαβάσεις τις οικονομικές καταστάσεις που βγάζει η ΠΑΕ,τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά.Για περισσότερα δες παρακάτω.Διάβασε και παραπίσω.
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=2699.200

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7335 στις: Κυρ 09 Οκτ 2022 17:21 »
Η αλήθεια είναι ότι προχθές κάποιος (δε θυμάμαι ποιος) έγραψε κάτι πολύ άδικο και άκυρο. Λέει βγήκαμε Ευρώπη όχι με τον ΧΒ αλλά με τον Αυδή. Ότι δεν ήταν ούτε αυτό επιτυχία επί ΧΒ δηλαδή. Άδικο. Η ομάδα ποτέ δεν ανήκε στον Αυδή. Εδώ συμφωνώ με τον φίλο ΠΑΣ. Να φύγει αύριο κι αυτός και ο διορισμένος βοηθός προπονητής που έχει, αλλά να μη λέμε και ότι να ναι
Αυτό έγραψες.
Και μετά είπες για τα χρέη.
Αυτό σου είπα.
Δυστυχώς τότε η ομάδα ανήκε στον Αυδή.Εγω αυτό εχω καταλάβει από το -8.
Πώς λες ότι είναι άδικο λοιπόν;

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #7336 στις: Δευ 10 Οκτ 2022 00:00 »
Το σίγουρο είναι ένα.
Ο οργανισμός ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχει αρχίσει να σαπίζει και ο μόνος τρόπος να αλλάξει η κατάσταση είναι η αλλαγή προέδρου.
Φτάσαμε ώρα μηδέν.
Ή αλλάζει η διοίκηση άμεσα και η ομάδα κάνει restart  ή αρχίζει ο κατήφορος που οδηγεί στα βράχια.

Δεν είναι μόνο αγωνιστικό το θέμα. Ο ΠΑΣ του ΧΒ έχει κάνει τον κύκλο του και πλέον δεν έχω τίποτα να περιμένω από αυτή τη διοίκηση. Προσωπικά με κούρασε η παρουσία του , έχει χαθεί εντελώς η σπίθα που πλαισιώνει έναν πρόεδρο.

Πρόεδρα περαστικά σου και να σαι καλά στην υγεία σου αλλά σε βαρεθήκαμε ρε φίλε, πλέον έχουμε φύγει από την κουβέντα για το αν κάνεις καλό ή κακό στην ομάδα , πλέον ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.

Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7337 στις: Δευ 10 Οκτ 2022 00:22 »
Ευχαριστώ φίλε Φον. Ακριβώς αυτό που έγραψες, εγώ μια ερώτηση έκανα.

Ο άλλος ο φίλος έχει αποκτήσει κόλλημα. Ακόμα δεν καταλαβαίνω τι θέλει να μου πει. Που συνδέονται τα δύο αυτά μηνύματα μου; Στο ένα έγραψα, πως θεωρω ότι η ομάδα δεν ανήκε ποτέ στον Αυδή και στο άλλο απλά έκανα μια ερώτηση μισής γραμμής. Αν έχουμε ακόμα χρέη ρώτησα. Που κολλάει το ένα με το άλλο δε ξέρω. Και πως αναιρω τον εαυτό μου πάλι δε ξρω

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7338 στις: Δευ 10 Οκτ 2022 07:14 »
Πολυ σοβαρα συνταυρε. Οτι αποδειξεις εχεις , να τις βγαλεις δημοσια. Εδω.
πολύ σωστά μιλάς  αποδείξεις ξέρουν να  ζητάνε από τους άλλους αλλά όταν είναι να κόψουν καμία κάνουν φοροδιαφυγή.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7339 στις: Δευ 10 Οκτ 2022 08:49 »
Πολυ σοβαρα συνταυρε. Οτι αποδειξεις εχεις , να τις βγαλεις δημοσια. Εδω.
πολύ σωστά μιλάς  αποδείξεις ξέρουν να  ζητάνε από τους άλλους αλλά όταν είναι να κόψουν καμία κάνουν φοροδιαφυγή.
Ενώ εσύ για το γήπεδο που μας λες, έχεις παραθέσει θέση, οικοδομική άδεια σχέδια τοπογραφικό κλπ κλπ.
Οι αποδείξεις βγήκαν όταν φάγαμε το - 8..Και makis για πες και καμιά κουβέντα για την συνδεδεμένη επιχείρηση? Όχι ότι μας συμφέρει και τα άλλα τα κάναμε γαργάρες..
....

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7340 στις: Δευ 10 Οκτ 2022 09:01 »
Ε ωρε κι εσύ με την συνδεδεμένη επιχείριση ... αφού δε σου απαντάει κανένας, τι επιμένεις?

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7341 στις: Δευ 10 Οκτ 2022 11:35 »
Από τη μεριά μου έχω να πω ότι ο ΠΑΣ έχει δίκιο. Και εμένα με πειράζει όταν ο Mpakoulieros αναφέρει ότι είμασταν ομάδα του Αυδή, δεν κάθομαι όμως να ασχοληθώ παραπάνω αφού αυτή είναι η άποψή του. Όπως πολύ σωστά έχει αναφερθεί, ο Αυδής δεν είχε μαντήλι να κλάψει και έχουν γίνει εκτενείς αναφορές για το θέμα. Επί της ουσίας η άποψή μου είναι ότι αν είχαμε τιμωρηθεί θα ήταν μόνο για τους τύπους και όχι την ουσία και θα συνιστούσε μια απόφαση σκάνδαλο, για μία μαλακία του ΧΒ η οποία δεν είχε κάποια καμία ουσιαστικά αξία ή θετική επίπτωση για την ομάδα. Το ότι αθωωθήκαμε λόγω παραγραφής δε συνιστά μελανό σημείο στην υπόθεση. Αυτά τα λίγα για το θέμα και δεν επανέρχομαι.
Αυτό που προσωπικά θα ήθέλα να μάθω πραγματικά, είναι αυτό που ρωτάει συνεχώς ο apnea73: Κάποιος να μας εξηγήσει η συνδεδεμένη επιχείρηση τι είναι και τι σχέση έχει με τον ΠΑΣ;

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7342 στις: Δευ 10 Οκτ 2022 11:50 »
εχω καλα νεα.......η συνδεδεμενη επιχειρηση μεσα στη χρονια θα συνδεθει με τον βιολογικο καθαρισμο

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7343 στις: Δευ 10 Οκτ 2022 12:18 »
Ε ωρε κι εσύ με την συνδεδεμένη επιχείριση ... αφού δε σου απαντάει κανένας, τι επιμένεις?

Ειμαι παππούς και έχω κολλήματα!
....

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7344 στις: Τρι 11 Οκτ 2022 19:24 »
Παράθεση
Ότι δεν ήταν ούτε αυτό επιτυχία επί ΧΒ δηλαδή. Άδικο. Η ομάδα ποτέ δεν ανήκε στον Αυδή

Συμφωνούμε
Ανήκε σε έναν που έδωσε τα λεφτά στον Αυδή. Αλλά αυτά πέρασαν

Το πρόβλημα είναι άλλο.
Ότι φέτος θα πέσουμε. >:(

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7345 στις: Σαβ 15 Οκτ 2022 20:54 »
Βλέπω τον βολο του μπεου μονο δευτερο στην βαθμολογια και με πιανει απελπισια
Ψαχνω να βρω αλλο ακριβως ιδιο παραδειγμα με το δικο μας και δεν μπορω
Και αν βρω θα ειναι η εξαιρεση στον κανονα οπως ειμαστε και εμεις

Πως ειναι δυνατον να εχεις τετοια ομαδα, που χτυπαει εξαδα απο την πρωτη χρονια δημιουργιας της και να την διαλυεις εντελως?
Και δεν φερνεις αλλους 10 ιδιας αξιας οπως κανει ο οσφπ, αλλα ριχνεις τον πηχυ τοσο χαμηλα που την επομενη χρονια υποβιβαζεσαι χαλαρα
Ποιος αλλος θα εκανε τετοιο εγκλημα στα Γιαννενα και δεν θα εφευγε νυχτα?
Δεν θα μιλησω για αλλες δεκαετιες τι θα τραβαγε
Η δεν θα υπηρχε μονιμως ενα πανό αναρτημενο εναντιον του σε καθε αγωνα?
Η θα ειχε υποστηρικτες εδω μεσα που θα τολμαγαν να κανουν το ασπρο μαυρο και θα μπορουσαν να μιλανε ακομη?

Το γιατι μαλλον θα το καταλαβουμε συντομα, αν δεν το καταλαβαινουμε ηδη

Και καθονται μερικοι και λενε πατε στο γηπεδο να στηριξετε την ομαδα
Την τσεπη του στηριζετε οχι την ομαδα, καποτε πρεπει να το καταλαβετε
Ηρωα τον εχετε κανει τοσα χρονια
Οσο λιγοτεροι πηγαινατε τοσο πιο γρηγορα θα εφευγε, δεν λειτουργει αναποδα
Ειδικα απο τη στιγμη που δεν βγαζετε αχνα μεσα στο γηπεδο για τις απαραδεκτες συμπεριφορες του
Καταλαβαινω την αρρωστια του καθενος, αλλα τη μερα που θα πανε στο γηπεδο 0 φιλαθλοι αυτος εχει φυγει

ΘΑ ειχε φυγει μαλλον, γιατι τωρα ειναι αργα ετσι οπως τον αφησαμε να τα κανει
Μας αφηνει διαλυμενους εντελως

:pas: :pashat: :joker:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7346 στις: Σαβ 15 Οκτ 2022 21:30 »
Θα έφευγε αγαπητέ αν το γήπεδο ήταν γεμάτο και τον αποδοκίμαζε και αν απομονωναμε τους ελάχιστους γραφικούς που τον στηρίζουν.

Που είναι τώρα όλοι αυτοί του κάλλιο πέντε και στο χέρι;Που είναι να υπερασπιστούν όσα λέγανε τόσο καιρό και βάζανε πλάτη ώστε ο κύριος Χβ,αμέριμνος από κριτική και αμφισβήτηση να δίνει την ομάδα στον Αυδή,να μην παίρνει άδειες,να διαλύει ομάδες, να παντελονιαζει, να να να...

Κρύφτηκαν σαν τους ποντικούς ...

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #7347 στις: Σαβ 15 Οκτ 2022 22:18 »
Θα έφευγε αγαπητέ αν το γήπεδο ήταν γεμάτο και τον αποδοκίμαζε...
Αυτό κρατάω εγώ. Και θεωρώ ότι είναι ο μόνος τρόπος.
Με άδειο το γήπεδο, ο όποιος ιδιοκτήτης κάνει ό, τι θέλει.
Με γεμάτο όμως γήπεδο και 5000 κόσμο να κράζει στα λάθη του, δεν τον παίρνει για πολλά πολλά.

Αποσυνδεδεμένος PAriS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7348 στις: Κυρ 16 Οκτ 2022 10:51 »
Εδώ έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο. Και κόσμο δεν έχει στο γήπεδο, αλλά και όσοι απέμειναν  δεν τον αποδοκιμάζουν!!! Οι σύνδεσμοι ούτε ένα πανό?!!!

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7349 στις: Κυρ 16 Οκτ 2022 11:00 »
Εδώ έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο. Και κόσμο δεν έχει στο γήπεδο, αλλά και όσοι απέμειναν  δεν τον αποδοκιμάζουν!!! Οι σύνδεσμοι ούτε ένα πανό?!!!
Ακριβώς αυτό.... Ούτε μια αποδοκιμασία... Το γήπεδο έχει 1500 σχεδόν... Κανένας δνε από δοκιμάζει.. Ούτε καν ο λαλιστατος σύνδεσμος.
....