Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368588 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #7350 στις: Κυρ 16 Οκτ 2022 11:08 »
Ο Κούγιας έτσι έφυγε.
Με ένα γήπεδο γεμάτο.
Τότε αν θυμάστε ο σύνδεσμος τον έβριζε και αυτός πήγαινε στο πέταλο και έκανε ντου στα παιδιά  για να τα φοβίσει αλλά δεν έφευγε κάνεις μέχρι να τον διώξουν
Τώρα ο σύνδεσμος κάνει ντου στα αποδυτήρια για να δει ο Στάικος και οι παίχτες σε ποια ομάδα είναι.
Λες και αυτό είναι το πρόβλημα μας.

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7351 στις: Κυρ 16 Οκτ 2022 12:23 »
Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται αλλά από ότι καταλαβαίνω ο σύνδεσμος με τον Χρηστοβασίλη έχουν άριστες σχέσεις.Γιατί συμβαίνει αυτό δεν γνωρίζω αλλά το ότι τα χώνουν μόνο σε παίκτες και προπονητή ενώ ο κύριος υπεύθυνος της κατάντιας είναι στο απυρόβλητο είναι πολύ περίεργο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7352 στις: Κυρ 16 Οκτ 2022 12:37 »
Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται αλλά από ότι καταλαβαίνω ο σύνδεσμος με τον Χρηστοβασίλη έχουν άριστες σχέσεις.Γιατί συμβαίνει αυτό δεν γνωρίζω αλλά το ότι τα χώνουν μόνο σε παίκτες και προπονητή ενώ ο κύριος υπεύθυνος της κατάντιας είναι στο απυρόβλητο είναι πολύ περίεργο.
Δεν είναι καθόλου στο απυρόβλητο.Ούτε μάλλον θυμάσαι τι γινόταν όταν υποβιβάστηκε η ομάδα.Στον σύνδεσμο δεν είναι εξωγήινοι.Κάποιοι από εμάς είναι.Δεν ζουν σε γυάλα.

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7353 στις: Κυρ 16 Οκτ 2022 12:53 »
Ο Κούγιας έτσι έφυγε.
Με ένα γήπεδο γεμάτο.
Τότε αν θυμάστε ο σύνδεσμος τον έβριζε και αυτός πήγαινε στο πέταλο και έκανε ντου στα παιδιά  για να τα φοβίσει αλλά δεν έφευγε κάνεις μέχρι να τον διώξουν
Τώρα ο σύνδεσμος κάνει ντου στα αποδυτήρια για να δει ο Στάικος και οι παίχτες σε ποια ομάδα είναι.

Ο Κούγιας έφυγε γιατί βρήκε να πουλήσει στην τιμή που ήθελε.Τα άλλα είναι παραμύθια.

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #7354 στις: Κυρ 16 Οκτ 2022 13:13 »
Ο Κούγιας έτσι έφυγε.
Με ένα γήπεδο γεμάτο.

Ο Κούγιας έφυγε γιατί βρήκε να πουλήσει στην τιμή που ήθελε.Τα άλλα είναι παραμύθια.

Μαλλον θα συμφωνησω με τον Dio. Ουτε εγω πιστευω οτι ο Κουγιας εφυγε λογω των αντιδρασεων των φιλαθλων . Ποτε δεν το εκανε . Απλα θεωρησε για τους δικους του λογους οτι επρεπε να φυγει και φυσικα βρηκε το καταλληλο τιμημα.
Και μιας και ανεφερθηκαν οι αντιδρασεις των φιλαθλων και οι λοιποι ‘’ηρωισμοι’’ , μολις μου ηρθε στο μυαλο ενα επεισοδιο εξω απο τους BV , με τον αλητη αυτον να βριζει μεσα στα μουτρα << γ@@@ω τα σπιτια σας, μην ξαναπατησετε στο γηπεδο >> και καμια εκατοστη ατομα να τον κοιταζουν αποχαυνωμενοι και να προσπαθουν να ψελλισουν κατι …

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #7355 στις: Κυρ 16 Οκτ 2022 13:27 »
Ρε συ, μην πετάς σκάγια στον αέρα και όποιον πάρει ο χάρος. Δεν είμαι, δεν υπήρξα ποτέ και ούτε θα γίνω μέλος κανενός συνδέσμου, καθαρά λόγω πεποίθησης. Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να γνωρίζω κάποια παιδιά από τους συνδέσμους της Ομάδας μας, είτε από τον τωρινό σύνδεσμο, είτε τους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, είτε τους blue vayeros, είτε πολύ παλιότερα από τους Ταύρους. Το ότι απέχω από τους αργανωμένους, μου δίνει τη δυνατότητα να είμαι πιό ξεκάθαρος στις απόψεις μου όσον αφορά τυχόν λάθη τους αλλά και τη σωστή στάση που κρατάνε σε πολλά θέματα. Σε λίγο θα φτάσουμε στο σημείο να πούμε ότι ασκούνε και διοίκηση, όπως κάποτε οι vayeros...
Είναι άδικη η εντύπωση που σου δημιουργήθηκε.

Το μόνο που μας έλειπε τώρα, είναι η εσωστρέφεια και να ξεκινήσουμε να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον...

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7356 στις: Κυρ 16 Οκτ 2022 13:52 »
Ρε συ, μην πετάς σκάγια στον αέρα και όποιον πάρει ο χάρος. Δεν είμαι, δεν υπήρξα ποτέ και ούτε θα γίνω μέλος κανενός συνδέσμου, καθαρά λόγω πεποίθησης. Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να γνωρίζω κάποια παιδιά από τους συνδέσμους της Ομάδας μας, είτε από τον τωρινό σύνδεσμο, είτε τους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, είτε τους blue vayeros, είτε πολύ παλιότερα από τους Ταύρους. Το ότι απέχω από τους αργανωμένους, μου δίνει τη δυνατότητα να είμαι πιό ξεκάθαρος στις απόψεις μου όσον αφορά τυχόν λάθη τους αλλά και τη σωστή στάση που κρατάνε σε πολλά θέματα. Σε λίγο θα φτάσουμε στο σημείο να πούμε ότι ασκούνε και διοίκηση, όπως κάποτε οι vayeros...
Είναι άδικη η εντύπωση που σου δημιουργήθηκε.

Το μόνο που μας έλειπε τώρα, είναι η εσωστρέφεια και να ξεκινήσουμε να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον...
Ελπίζω να κάνω λάθος,όσον αφορά το σύνδεσμο.Η εσωστρέφεια ξεκίνησε πριν πολύ καιρό όταν οι απόψεις κατά του Χρηστοβασίλη θεωρούνταν βλάσφημες.Και να που καταλήξαμε.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #7357 στις: Κυρ 16 Οκτ 2022 14:36 »
Ο Κούγιας έτσι έφυγε.
Με ένα γήπεδο γεμάτο.

Μίλας για ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ. Ναι;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7358 στις: Κυρ 16 Οκτ 2022 15:34 »
Μιλάω για ΑΠΕΙ Ρωταν για αυτό και είπα για πέταλο.
Οι vayeros δεν ήταν στο πέταλο.
Το ότι ακουγόταν πανελληνίως ότι ο Κούγιας κάθε αγωνιστική μέσα στα Γιάννενα τα άκουγε και γινόταν ρεζίλι τον ώθησε να ψάξει αγοραστή.
Οι Βαρδινογιάννηδες πώς έφυγαν;
Ο κόσμος έχει δύναμη αλλά την χρησιμοποιεί λάθος.
Το να μην του δώσει το 10αρικο την Κυριακή σαν αντίδραση και να έχει ένα άδειο γήπεδο είναι πολύ καλύτερο για αυτόν από το να έχει ένα γήπεδο να του φωνάζει να φύγει.

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7359 στις: Κυρ 16 Οκτ 2022 17:12 »
Αν ειχα γηπεδο της προκοπης μπορει να του εδινα μια φορα ενα δεκαρικο να του τα ψαλω
Σε αυτο το γηπεδο και με αυτη την καταντια και να με πληρωσει δεν ξαναπηγαινω
Αληθευει οτι σε προηγουμενο αγωνα δεν υπηρχε ανοιχτο κυλικειο να παρει καποιος νερο?

Για φωναξτε σημερα να δω τι μαγκες ειστε, που θελετε να τον διωξετε με τις φωνες 1000 ατομα

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7360 στις: Κυρ 16 Οκτ 2022 17:15 »
Αν ειχα γηπεδο της προκοπης μπορει να του εδινα μια φορα ενα δεκαρικο να του τα ψαλω
Αληθευει οτι σε προηγουμενο αγωνα δεν υπηρχε ανοιχτο κυλικειο να παρει καποιος νερο?

Για φωναξτε σημερα να δω τι μαγκες ειστε, που θελετε να τον διωξετε με τις φωνες 1000 ατομα

Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7361 στις: Κυρ 16 Οκτ 2022 18:48 »

Δεν ξέρω πώς να σου το πω αλλά εδώ και πολλά χρόνια δεν υπάρχει κυλικείο.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7362 στις: Κυρ 16 Οκτ 2022 18:53 »
Μιλάω για ΑΠΕΙ Ρωταν για αυτό και είπα για πέταλο.
Οι vayeros δεν ήταν στο πέταλο.
Το ότι ακουγόταν πανελληνίως ότι ο Κούγιας κάθε αγωνιστική μέσα στα Γιάννενα τα άκουγε και γινόταν ρεζίλι τον ώθησε να ψάξει αγοραστή.
Οι Βαρδινογιάννηδες πώς έφυγαν;
Ο κόσμος έχει δύναμη αλλά την χρησιμοποιεί λάθος.
Το να μην του δώσει το 10αρικο την Κυριακή σαν αντίδραση και να έχει ένα άδειο γήπεδο είναι πολύ καλύτερο για αυτόν από το να έχει ένα γήπεδο να του φωνάζει να φύγει.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ ΔΕΝ αγκαλιάστηκαν από την πόλη.

Η πόλη έτρεχε για εισιτήρια, για κασκολ, για μπλούζα, για καπέλο, για συνδρομή πίσω από τον Βρυκόλακα και ας ήξεραν τα πεπραγμένα τους.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7363 στις: Κυρ 16 Οκτ 2022 19:09 »
Τραγουδιστα πεστο αν δεν ξερεις πως

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7364 στις: Κυρ 16 Οκτ 2022 20:33 »
Απιθανο το οτι τα βαζετε και με τον συνδεσμο τωρα και καποιοι λετε οτι προστατευουν τον προερδο. Απιθανο επισης τι μπορει να πει ο καθενας σαν δικαιολογια για να μην παει γηπεδο. Λες και το 1970 που ειχε 7000 ατομα μεσα (ακομα και 14000) ειχε θερμενομενες θεσεις, σουιτες, vip lounge και εστιατορια και χορτο περναμπεου. Απιθανο επισης οτι θεωρειτε πως αν δεν πατε γηπεδο ποναει ο ΧΒ και θα φυγει. Γενικα πολλα απιθανα γραφτηκαν σε αυτο το νημα απο χθες

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7365 στις: Δευ 17 Οκτ 2022 13:41 »
Λέω εγώ τώρα. Ο Παναγιωτάκης εθεάθη στο γήπεδο περιχαρής. Είναι τόσο βλάκας να χασκογεγαει μετά από 6ποντο ματς που χάθηκε στο 90; Όχι τόσο,θα πω εγώ. Γιατί λοιπόν η οικογένεια δεν κάνει κάτι για να παλέψει τη σωτηρία;

Και που ξέρουμε εμείς μήπως η οικογένεια θέλει να ξαναπεσουμε για πιο μεγάλη κόνομα.

Τα παίρνουμε από αυτούς που κινδυνεύουν,παίρνουμε το 1,7 μύρια του στοιχηματος,πουλάμε και 2,3παιχτες αξίας,πουλάμε ίσως και την παε.

Φαντασία μεγάλη έχω!!! Δεν τον έχω ικανό για τέτοια.....( και ξανά σιδερένιος).

Συσπείρωση όλοι μαζί τώρα,για να κονομησει όσο περισσότερα μπορεί,γιατί που να μπλέξουμε με προέδρους λαμόγια.....

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #7366 στις: Δευ 17 Οκτ 2022 14:45 »
Λέω εγώ τώρα. Ο Παναγιωτάκης εθεάθη στο γήπεδο περιχαρής. Είναι τόσο βλάκας να χασκογεγαει μετά από 6ποντο ματς που χάθηκε στο 90;
Ναι είναι.
Μπορεί κι ακόμα περισσότερο από ότι πιστεύεις.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7367 στις: Δευ 17 Οκτ 2022 17:28 »
Υπαρχει ανθρωπος στον πλανητη που θα αγοραζε ομαδα χρεωμενη?
Και θα πληρωνε το χρεος που δημιουργησε ο προηγουμενος προεδρος?
Εγω δεν ξερω κανεναν
Το χρεος της αεκ( το οποια ηταν ανυπολογιστο)ειδατε πως ρυθμιστηκε, με υποβιβασμο της στην Γ
Δεν το εχει σε πολυ να το τολμησει και αυτο σε τετοια χωρα-μπαχαλο που ζουμε

Οσο για το αν ειναι βλακας και χασκογελαει ή δεν ειναι, εχω να πω το αξης
Γιατι να τον νοιαζει?
Του ειναι τιποτα ο ΠΑΣ?
Εχει κανενα δεσμο με την ομαδα οπως τη νιωθετε οι περισσοτεροι απο εσας?
Μια επενδυση ειναι γι αυτους και τοσα χρονια τους εχει αποφερει πολλα χρηματα

Αρχοντες εχουν γινει απο τον ΠΑΣ
Γιατι να μην ειναι με το χαμογελο λοιπον?
Επειδη φαγαμε γκολ στο 90 και εσεις ειστε σκασμενοι απο τη στεναχωρια σας?
Δεν τους κοστιζει κατι ο υποβιβασμος
Τα εχουν υπολογισμενα ολα, απλα εμας δεν μας τα λενε ποτε

Αποσυνδεδεμένος ΟΥΛΤΡΑΣ [i]

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #7368 στις: Δευ 24 Οκτ 2022 21:04 »

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #7369 στις: Δευ 24 Οκτ 2022 21:39 »

Έτσι ρε πούστη μου έτσι!!!
Αυτοκόλλητα παντού!!!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος panodirlas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7370 στις: Σαβ 12 Νοέ 2022 12:11 »
Τσέπη
Επειδή τόσα χρόνια έχουμε μάθει ότι του Χριστοβασίλη προηγείται η τσέπη, ας σκεφτούμε έτσι. Τελειώνει ο πρώτος γύρος, με τα ψέματα και επειδή είναι όλες οι ομάδες χάλια δεν είμαστε τελευταίοι,άντε να πάρεις κανα Χ με τον Άρη άντε και να κερδίσεις από σπόντα ποδόσφαιρο είναι αυτό. Τι θα έκανα σκεπτόμενος ως κρισμπιλ. Λοιπόν θα έφερνα τον πιό φθηνό κανονικό προπονητή με κανα συμβόλαιο 6μήνες+1 χρόνο τάχα οτι με νοιάζει, μερικές μεταγραφές ελεύθερων με αντίστοιχα συμβόλαια 6 μηνών μην σας πω και με όρο για συμμετοχές. Θα έφερνα απο 2000 ποκποθιτες στα εντός, λουκούμι πρόεδρε όλους μέσα τους έχουμε. Κατάληξη μάιο σωμένος επειδή σου βγαίνει κιόλας. Μετά πώληση Μίνα και ότι άλλο μπορείς και πουλάς την ομάδα α εθνική.άλλη τιμή.
Κατάληξη βαγέρεις με γεμάτη τσέπη ή αλλάζεις γνώμη λες καλή μπάζα καναμαν και φέτο και μενς.

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7371 στις: Σαβ 12 Νοέ 2022 19:42 »
                                                          ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ

&ab_channel=GeneralMusicGreece

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7372 στις: Κυρ 13 Νοέ 2022 17:55 »
Με το ζόρι κρατιέμαι να μην αρχίσω ευχές για τις οποίες θα μετανιώσω σε λίγο....

Εξαφανιστειτε από την πόλη. Πάρτε δρόμο απατεώνες. Το φωνάζουμε 10 χρόνια. Παντελονιασατε όλο το χρήμα και η ομάδα στην τύχη της.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7373 στις: Κυρ 13 Νοέ 2022 19:27 »
Ρε πρόεδρε ξέρουμε ότι είσαι καβούριας, αλλά αυτό καταντάει αηδία. Τι φοβάσαι  για να απολύσεις το Στάικο; Μη του πληρώσεις 10 ευρώ αποζημίωση για σπάσιμο συμβολαίου;
Ουστ και εσύ και αυτός μαζί...

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7374 στις: Δευ 14 Νοέ 2022 08:37 »
ΧΒ προσπαθώ να μη σε κράξω ειδικά τον τελευταίο καιρό. Σέβομαι το πρόβλημα υγείας που έχεις και εύχομαι(όλοι μας) να το ξεπεράσεις.

Αλλά ρε άνθρωπε του Θεού γιατί δεν διώχνεις αυτόν τον υποτιθέμενο Προπονητή; Πες μου ΕΝΑΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ!

ΕΝΑΝ!!!!!!!!!!!!!