Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368835 φορές)

Αποσυνδεδεμένος chris.t

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #7375 στις: Δευ 14 Νοέ 2022 09:01 »
Δεν τον διώχνει γιατί δεν υπάρχουν άλλοι που να θέλουν να έρθουν. Έχουν καταλάβει όλοι τι παίζει στην ομάδα μας.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7376 στις: Τετ 16 Νοέ 2022 12:03 »
Πρόεδρα της καρδιάς μας, το νου σου... Μην αφήνεις τους ντατσκαναραίους παγουράδες, αυτά τα ταγάρια, να σε πιέζουν να κάνεις πράγματα που είναι πάνω και πέρα από σένα.
Ακου μεταγραφές... Από τα τώραγιας μωρέ (που θα `λεγε και η γιαγιά μου);
Αφού ότι και όποιον και να πάρεις, θα παίξει από τον Ιανουάριο... Είσαι για τέτοια έξοδα τώρα; Έχεις καιρό, ξέρεις εσύ, εκεί κατά το διάστημα 30/12 - 15/1.
Μπορεί να βρεις και κανα μουντιαλικό λαβράκι... Θα `φήσεις να το "καμακώσει" άλλος; Όχι βέβαια, αυτό λέω και γω στους μπαστουνόβλαχους, τζερεμέδες που στα ζαλίζουν με τα θέλω και θέλω...
Μωρέ, είμαι βέβαιος ότι το ξέρεις καλύτερα από εμένα, αλλά να, άκουσέ με και άσε τα λεφτάκια σου εκεί που τα έχεις καταχωνιασμένα να είναι ζεστά ζεστά... Που να τα βγάλεις έξω, τώρα που χαλάει και ο καιρός... Αν πάθουν καμιά βρογχοπνευμονία, το σκέφτεσαι;
Άσε που θα κακομάθεις και τον όποιο προπονητή και θα σου ζητάει μεταγραφές πριν την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας...
Ρε που τα `χουν μάθει αυτά; Όλο ζητάνε, ζητάνε...
Α, και για προπονητή, ξέρεις εσύ, κάνε τα δικά σου... Τι να σου πουν τα γατάκια, μωρέ...
Το νου σου πολυχρονεμένε μας...
Τα σέβη μου...
 :(

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7377 στις: Τετ 16 Νοέ 2022 12:08 »
Δεν τον διώχνει γιατί δεν υπάρχουν άλλοι που να θέλουν να έρθουν. Έχουν καταλάβει όλοι τι παίζει στην ομάδα μας.

Πλάκα, πλάκα η πιάτσα είναι μικρή και λίγο πολύ ο καθένας ξέρει τι παίζει σε κάθε ομάδα. Αν έχει βγει καμμιά βρώμα για τον ΧΒ θα παίρνει μόνο προπονητές μόλις βγουν από τη σχολή για τα πρώτα ένσημα. Κάτι σαν αγροτικό ή πρακτική. Ζήτω που καήκαμε. Δεν αμφιβάλλω όμως γιατί η όλη εικόνα του δείχνει τον κλασσικό, τον μ@λ@κ@, τον ελληνάρα εργοδότη.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7378 στις: Τετ 16 Νοέ 2022 13:13 »
Το σάιτ οι προεδρικοί το έριξαν το διήμερο που μας πέρασε;
Να μη τους ζαλίζουμε με αλλαγή προπονητή και μεταγραφές;

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #7379 στις: Τετ 16 Νοέ 2022 13:33 »
Το σάιτ οι προεδρικοί το έριξαν το διήμερο που μας πέρασε;
Να μη τους ζαλίζουμε με αλλαγή προπονητή και μεταγραφές;
Όχι βέβαια, αυτοί είναι ακίνδυνοι.

Το γνωστό Τσιτάχ το έκανε.
Προσέξτε τί γράφετε και πώς εκφράζεστε για τον ανόητο και επικίνδυνο κομπλεξικό. Και κυριως, μην λέτε ονόματα.
 :dab:

Αποσυνδεδεμένος chris.t

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #7380 στις: Κυρ 20 Νοέ 2022 12:08 »
Αν το Νίνη τον πήρε για να βοηθήσει τους πιτσιρικάδες να εξελιχθούν τον Στάικο λογικά τον κράτησε για βοηθό κάτι που ξέρει καλύτερα.  :P

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7381 στις: Πεμ 24 Νοέ 2022 14:39 »
Πρόεδρε, καλύτερη ευκαιρία για αλλαγή προπονητή και προσθήκη παικτών δεν έχει ξαναϋπάρξει με τον ένα μήνα διακοπής του πρωταθλήματος λόγω μουντιάλ.
Μη την πετάς στα σκουπίδια. Άλαξε το Στάικο ΤΩΡΑ γιατί μετά θα είναι αργά......

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7382 στις: Πεμ 24 Νοέ 2022 15:33 »
Όταν πρόκειται, εξ ανάγκης βεβαίως, ο πολυχρονεμένος μας πρόεδρας να βάλει το χέρι στα κατάβαθα της τσέπης του για να ανασύρει έστω και κέρματα, για οποιοδήποτε ζήτημα που αφορά τον ΠΑΣ, ποτέ δεν είναι τόσο αργά που να μην μπορεί να πάει και για αργότερα...
Έλα τώρα με τους παγουροπουθενάδες... Το νου σου πρόεδρα, μην σε πιάσει κανείς "κώτσο"... :(
Τα σέβη μου, ηγέτη της καρδιάς μας...

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #7383 στις: Κυρ 08 Ιαν 2023 18:29 »
Ήταν ένα κρύο απόγευμα του Γενάρη του 2010, αν θυμάμαι καλά.

Με απόφαση Προέδρου και τη σιωπηρή διαμεσολάβηση των τοποτηρητών του, το Ζωσιμάδες βάφτηκε στα κίτρινα με 1.500 Αρειανούς, ίσως και περισσότερους.

Τότε κάτι έσπασε μέσα μου. Έγινε κάτι που δεν είχε γίνει ξανά. Αν δεν είσαι οπαδός, που το αίμα σου βράζει για την ομάδα, που το πάθος σου ξεχυλίζει κάθε φορά που βλέπεις την ομάδα σου να αγωνίζεσαι είναι δύσκολο να το καταλάβεις. Από τότε για εμένα ο Χβ είχε πεθάνει γιατί με ευθύνη του ράγισε κάτι μέσα μου, για την εικόνα της ομάδας. Θεώρησα αυτό το πράγμα ασυγχώρητο, σφάλμα που δεν παραγράφεται, που δεν ξεχνιέται, αν θέλεις να είσαι τίμιος με τον εαυτό σου και αν θέλεις να φοράς τη φανέλα με τα κυανόλευκα περήφανα στους δρόμους.

Οριστικά έθαψα το Χβ στη συνείδησή μου το 2013 Η μη αδειοδότηση και η συνεπαγόμενη κοροϊδία ήταν αρκετή για μια κηδεία εξπρές. Έμενε άταφος για τρία και βάλε χρόνια, ως τιμωρία για το ασυγχώρητο ατόπημα που διέπραξε για μερικές χιλιάδες ευρώ.

Από τότε όσες φορές και αν προσπάθησα να δω το πράγμα σφαιρικά, όσες φορές και αν προσπάθησα να συγχωρήσω ολέθρια λάθη και παραλείψεις, όσες φορές και αν έγραψα κάτι καλό γι΄αυτόν, υποκρινόμενος πρώτα στον εαυτό μου και μετά στους άλλους η αλήθεια παρέμενε η ίδια. Αυτός ο άνθρωπος, όπως και η οικογένεια του για εμένα δεν υπάρχουν στα διοικητικά του Π.Α.Σ. Γιάννινα.

Το χθεσινό περιστατικό είναι μια τρανή απόδειξη ότι παρά τις δυσκολίες που πέρασε ή που περνά και του ευχόμαστε να τις ξεπεράσει, δεν βάζει μυαλό, δεν έχει καρδιά, δεν συγχωρεί, δεν κατανοεί, δεν μαλάκωσαν την καρδιά του οι δυσκολίες της ζωής.

Αυτό που έκανες χθες αμετροεπή φραγκοφονιά για εμένα μπαίνει στο ίδιο ψηλό ράφι με το 2010, με το 2013, με το 2017.
Το ότι άφησες τόσους ανθρώπους έξω από το γήπεδο, οι περισσότεροι από αυτούς ταξίδεψαν με το υστέρημά τους για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα θα μείνει με τα μελανότερα χρώματα και τις χειρότερες αναμνήσεις στην ιστορία του πολύπαθου συλλόγου μας.

Και για τα τσιράκια και τους παπαγάλους σου θα πω μόνο αυτό: Δεν έχεις καταφέρει τίποτα, που δεν είχαμε κάνει στο παρελθόν. Εσύ μας έχεις ανάγκη όχι εμείς.

Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7384 στις: Κυρ 08 Ιαν 2023 20:43 »
Καποιοι εδω μεσα πιο πολυ ασχολουνται με τον Χβ ,παρα με την ομαδα. Διωξτε τον τελος παντων ,να ησυχασετε και σεις ,να ησυχασουμε και μεις. Φερτε νεο προεδρα να ξεμπερδευουμε. Αηδια καταντησε ολο αυτο. Ο ΠΑΣ δεν ειναι προσωπα. Ειναι η ζωη μας ολη.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7385 στις: Κυρ 08 Ιαν 2023 21:00 »
Υγ. Παρεμπιπτοντως , προσωπικα ειμαι εναντια του επαγγελματικου αθλητισμου και της εμπορευματοποιησης του. Ο αθλητισμος και το ποδοσφαιρο θα επρεπε να ειναι ενα λαικο δρωμενο που να δινει χαρα σε ολο τον κοσμο. Μακρια απο μενα ολα αυτα που ζουμε με τους μαφιοζους που εχουν παρει τα παντα ακομα και τον αθλητισμο υπο την εποπτεια τους . Τελος παντων ,αφου σημερα ετσι ειναι τα πραγματα και ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, ας ψωνισουμε κανεναν μεγιστανα  αλλα Ξανθη, Αγρινιο και σε δυο χρονια θα παιζουμε πρωταθλημα με το Αυγο.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7386 στις: Κυρ 08 Ιαν 2023 21:58 »
Καλύτερα στο Γ τοπικό
Παρά με πρόεδρο αυτό το σιχαμα

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7387 στις: Κυρ 08 Ιαν 2023 22:01 »
Συ ειπας.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7388 στις: Κυρ 08 Ιαν 2023 22:08 »
Δεν εχει νοημα συνταροι να εχουμε εμφυλιο για τον ΧΒ. Ας παει στο καλο του. Με την ομαδα μας μπορουμε να ασχολουμαστε;;;;;;;; Θελω ομως ενας  ,μονο ενας να μου δωσει την διαδοχη κατασταση. Αυτο που ειπες για Γ τοπικο ,να βγεις να το πεις στην πλατεια να δουμε τι ανταποκριση θα εχεις.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7389 στις: Κυρ 08 Ιαν 2023 22:16 »
Δεν εχει νοημα συνταροι να εχουμε εμφυλιο για τον ΧΒ. Ας παει στο καλο του. Με την ομαδα μας μπορουμε να ασχολουμαστε;;;;;;;; Θελω ομως ενας  ,μονο ενας να μου δωσει την διαδοχη κατασταση. Αυτο που ειπες για Γ τοπικο ,να βγεις να το πεις στην πλατεια να δουμε τι ανταποκριση θα εχεις.
Κάποια στιγμή παίρνεις την μοίρα σου στα χέρια σου.Σε λίγο στο γήπεδο θα μείνουν τα καρεκλάκια μόνα τους για να έρχονται μια φορά τον χρόνο οι δολοφόνοι του ΠΟΚ και του ΠΟΘ.Μετά πήγαινε σε αυτούς να δούμε τι ανταπόκριση θα βρεις εσύ και όσοι ασπάζεστε τα περί διάδοχης κατάστασης.
Θεωρείς τόσο μικρό σύλλογο τον ΠΑΣ που δεν θα έχει συνέχεια μετά τον Χβ;Αλήθεια τώρα;

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7390 στις: Κυρ 08 Ιαν 2023 22:21 »
Αλλα ντα αλλα συνταυρε Με λιγα λογια αλλα λογια να αγαπιομστε. Ποιος σου ειπε οτι ειμαι υπερ αυτων των εικονων. Αυτα ειναι νρτοπη χωρις παρενθεσεις. Για την διαδοχη κατασταση κανεις τουμπεκι ομως.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7391 στις: Κυρ 08 Ιαν 2023 22:24 »
Αλλα ντα αλλα συνταυρε Με λιγα λογια αλλα λογια να αγαπιομστε. Ποιος σου ειπε οτι ειμαι υπερ αυτων των εικονων. Αυτα ειναι νρτοπη χωρις παρενθεσεις. Για την διαδοχη κατασταση κανεις τουμπεκι ομως.
Η ερώτηση μου είναι απλή.
Θεωρείς τόσο μικρό σύλλογο τον ΠΑΣ που δεν θα έχει συνέχεια μετά τον Χβ;
Βιολογικά ο Χβ δεν θα είναι για πάντα εδώ.Μετά το κλείνουμε το μαγαζί;Τέλος ο ΠΑΣ;
Μήπως θα τον βαλσαμώσουμε σαν άλλον Ελ Σιντ.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7392 στις: Κυρ 08 Ιαν 2023 22:34 »
Δεν λεω αυτο συνταυρε. Για ονομα του θεου . Βρεστε τον λεω να ησυχασουμε. Που ειναι;;;;;;;;;;; Ουτε διαφημιση στν φανελα δεν βαζουν πλεον τα χουβαρδοπαιδα . Πινδος -ζαγορι - βικος -για να μην πω για τους εκτος Ιωαννινων εκατομμυριουχους του κωλου.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7393 στις: Κυρ 08 Ιαν 2023 22:37 »
Με λιγα λογια ,δεν νοιαζεται κανενας. Μονο για γλεντια και χαρες ειναι ολοι τους και για κανενα Ηπειρωτικο γλεντι στην ΥΕΝΕΔ ,[συγγνωμη στην ΕΡΤ].

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7394 στις: Κυρ 08 Ιαν 2023 22:44 »
Δεν λεω αυτο συνταυρε. Για ονομα του θεου . Βρεστε τον λεω να ησυχασουμε. Που ειναι;;;;;;;;;;; Ουτε διαφημιση στν φανελα δεν βαζουν πλεον τα χουβαρδοπαιδα . Πινδος -ζαγορι - βικος -για να μην πω για τους εκτος Ιωαννινων εκατομμυριουχους του κωλου.
Όπως βρέθηκε και όλες τις προηγούμενες φορές στα 57 χρόνια της ομάδας,θα βρεθεί και τώρα.Εκτός αν στο μυαλό σας ο ΠΑΣ είναι μικρό μέγεθος και δεν φτουράει.
Ένα κλαμπ είναι μια κοινότητα ανθρώπων.Σε λίγο με τον Χβ δεν θα υπάρχει κοινότητα και εσείς μου λέτε για τον Χβ.Κάπου έλεος.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7395 στις: Κυρ 08 Ιαν 2023 22:47 »
Δεν είμαι υπέρ κανενός υποβιβασμού.
Και φυσικά δεν είμαι υπέρ στο να συνεχιστεί η τωρινή άθλια κατάσταση με τη διοίκηση που ασκεί ο τωρινός μεγαλομέτοχος. Ώρες ώρες η φάση μου θυμίζει τον Πάτση με τη Νίκη Βόλου. Τόσο παρατημένη φαίνεται ότι την έχει την Ομάδα. Είναι δυνατόν να κουβεντιάζουμε για το εάν χρειάζεται ενίσχυση η Ομάδα, ειδικά στην άμυνα??? Που ακούστηκε αυτό??? Θα μπω εγώ να παίξω? Θα μου πεις ότι το έγραψε ένα ντόπιο σάιτ. Κι εγώ αναρωτιέμαι εάν είναι τυχαίο...
Καλά, για το πόσο γραμμένους μας έχει εμάς είναι φανερό εδώ και χρόνια...
Δεν είναι δική μας δουλειά να βρούμε αγοραστές για τον Π.Α.Σ.! Οι blue vayeros έψαχναν κάποτε για προέδρους...
Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του ΧΒ να βρει αγοραστή και μάλιστα τον καλύτερο τηρουμένων των αναλογιών. Εάν βέβαια ισχύει ότι πονάει την Ομάδα, όπως ο ίδιος λέει...

Σύνταυρε ΠΑΣ, ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι ο κόσμος του! Ή όπως το θέλει ο ΧΒ, ο κόσμος του Π.Α.Σ. είναι οι πελάτες της επιχείρησης του. Και δεν υπάρχει χειρότερος τρόπος να αντιμετωπίζεις έτσι τους πελάτες σου...
Να είναι καλά, να γίνει καλά! Πραγματικά το θέλω!
Αλλά μακριά πλέον από την Ομάδα μου._

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7396 στις: Κυρ 08 Ιαν 2023 22:50 »
Το αν θα υπαρχει ο ΧΒ ,δεν με αφορα. Ο ΠΑΣ θα υπαρχει και μετα απο εμας ετσι κι αλλιως.Αυτο που δεν θελω να υπαρχει ειναι συνθηματα φιλαθλων μας εν χορω για ναρκωτικα.  Καλο βραδυ συνταυρε.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7397 στις: Κυρ 08 Ιαν 2023 22:57 »
Το λεω για εκατοστη φορα crimpson. Να φυγει αυριο το πρωι ο ΧΒ ,εφοσον ειναι για το καλο της ομαδας. Αν καποιος νομιζει οτι ειμαι με τον ΧΒ ,κανει μεγαλο λαθος. Νομιζω ομως οτι πρεπει να τελειωσουμε καποτε μ αυτο. Ειναι μεγαλο φαουλ να το συνεχιζουμε αυτο. Να τελειωσει ρε λεβεντη μου.Ξερεις οτι σε εκτιμω αφανταστα. Εισαι η ψυχη του forum.Δεν πρεπει ομως να τελειωσει ολο αυτο;;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7398 στις: Κυρ 08 Ιαν 2023 23:04 »
Μπορει καποιος να με πει και ρομαντικο και βλακα συνταυρε crimpson,αλλα εγω πιστευω ακομα και για play off.Ποιος θα μας νικησει τωρα μωρε;;;;; Εκτιμω πολυ και τον makulieros ,αλλα τωρα δεν ειναι ωρα για γκρινιες. Θα μπουμε εξαδα.Μετα το τελος του πρωταθληματος , ξεκιναμε παλι τα ιδιοκτησιακα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7399 στις: Κυρ 08 Ιαν 2023 23:10 »
Το λεω για εκατοστη φορα crimpson. Να φυγει αυριο το πρωι ο ΧΒ ,εφοσον ειναι για το καλο της ομαδας. Αν καποιος νομιζει οτι ειμαι με τον ΧΒ ,κανει μεγαλο λαθος. Νομιζω ομως οτι πρεπει να τελειωσουμε καποτε μ αυτο. Ειναι μεγαλο φαουλ να το συνεχιζουμε αυτο. Να τελειωσει ρε λεβεντη μου.Ξερεις οτι σε εκτιμω αφανταστα. Εισαι η ψυχη του forum.Δεν πρεπει ομως να τελειωσει ολο αυτο;;;;;;;;
Σύνταυρε, δεν πιστεύω ότι είσαι με τον ΧΒ, όμως λίγο φοβικός μάλλον είσαι. Η ηλικία μας βλέπεις...  :))

Επίσης δεν πιστεύω ότι πρέπει να τελειώσει όλο αυτό. Όσο ο κύριος ΧΒ συνεχίζει να προσβάλλει εμένα και την Ομάδα, τόσο περισσότερο θα φωνάζω. Αυτό πιστεύω, αυτό θα κάνω.

Όσο για την 6άδα, άρχισα να ψήνομαι! Για να δούμε...
Ήδη θεωρώ ότι ο κόουτς και τα παιδιά έχουν υπερβάλλει εαυτούς. Χωρίς βοήθειες είναι από ψηλά, κακά τα ψέματα...