Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368914 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #7400 στις: Κυρ 08 Ιαν 2023 23:21 »
Crimpson , εισαι γιγαντας. Και βεβαια ειμαι λιγο φοβικος με ολα αυτα που εζησα. Περνανε και τα χρονια βλεπεις. Καλα κανεις και ψηνεσαι ρε μαγκα. Ας βρεθει καποιος να μας νικησει απο δω και περα. Τα ιδιοκτησιακα ειπαμε στο τελος του πρωταθληματος. Τωρα δεν εχει νοημα.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7401 στις: Κυρ 08 Ιαν 2023 23:22 »
Ας μην μεγαλοπιανόμαστε, το πρωτάθλημα έχει δρόμο και η ομάδα μόλις άρχισε να ρολαρει, χώρια που έχει ελλιπές ροστερ. Θα έρθουν ίσως και δυσάρεστα αποτελέσματα, που θα αναζωπυρώσουν τη γκρίνια. Ελπίζω όμως στο μέταλλο και στο καλό κλίμα.
Τώρα περί ΧΒ, ίσως επειδή είμαι μακριά μου διαφεύγουν γεγονότα. Δεν θέλω όμως σε καμία περίπτωση να βρεθεί η ομάδα στα χέρια κανενός νέου Κούγια ή τύπων σαν αυτούς που ανεβοκατεβαζουν ομάδες του μπάσκετ αλλαξοκολιάζοντας ΑΦΜ. Ο ΧΒ θα φύγει, αργά ή γρήγορα. Μακάρι να βρεθεί κάποιος που να μην έχει τις λοξές νοοτροπίες του αλλά να εχει τις γνωστές αρετές του. Δυστυχώς σε αυτά ο οπαδός ελάχιστο ρόλο έχει.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #7402 στις: Κυρ 08 Ιαν 2023 23:36 »
Ας μην μεγαλοπιανόμαστε, το πρωτάθλημα έχει δρόμο και η ομάδα μόλις άρχισε να ρολαρει...
Επειδή η Ομάδα άρχισε να ρολάρει, άρχισε να μου έρχεται η γνωστή ηρεμία. Οπότε όπως καταλαβαίνεις...  :))

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7403 στις: Κυρ 08 Ιαν 2023 23:47 »
Μόλις παίξει σέντερ μπακ ο Μορέιρα τότε θα καταλάβουμε για χιλιοστή φορά τι εστί Χρηστοβασίλης.Αναρωτιέμαι πως μπορούν ακόμα να υπάρχουν και οι ελάχιστοι ενδοιασμοί για το πρόσωπο του.Ο φούφουτος να αναλάβει καλύτερος θα είναι από αυτόν.Ακέφαλη να είναι η ομάδα καλύτερα θα λειτουργεί.
Μέχρι και ο προπονητής του,ο δικός του άνθρωπος,τον άδειασε.Ιστορική αναδρομή δεν θα κάνω.Όλα γνωστά είναι.Αλλά η αλήθεια είναι ότι ο άνθρωπος αυτός είναι μακράν ο χειρότερος πρόεδρος όλων των εποχών.Χρηστίδης και Γκλίναβος ήταν σούπερ σε σύγκριση με αυτόν.Ακόμα και ο Τζόνυ ο Γκιγκάνι που δεν εμφανίστηκε ποτέ καλύτερος ήταν.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #7404 στις: Κυρ 08 Ιαν 2023 23:53 »
Μόλις παίξει σέντερ μπακ ο Μορέιρα τότε θα καταλάβουμε για χιλιοστή φορά τι εστί Χρηστοβασίλης.Αναρωτιέμαι πως μπορούν ακόμα να υπάρχουν και οι ελάχιστοι ενδοιασμοί για το πρόσωπο του.Ο φούφουτος να αναλάβει καλύτερος θα είναι από αυτόν.Ακέφαλη να είναι η ομάδα καλύτερα θα λειτουργεί.
Μέχρι και ο προπονητής του,ο δικός του άνθρωπος,τον άδειασε.Ιστορική αναδρομή δεν θα κάνω.Όλα γνωστά είναι.Αλλά η αλήθεια είναι ότι ο άνθρωπος αυτός είναι μακράν ο χειρότερος πρόεδρος όλων των εποχών.Χρηστίδης και Γκλίναβος ήταν σούπερ σε σύγκριση με αυτόν.Ακόμα και ο Τζόνυ ο Γκιγκάνι που δεν εμφανίστηκε ποτέ καλύτερος ήταν.
Ε, εδώ θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.
Τους έζησα και τους θυμάμαι πάρα πολύ καλά.
Για τον Γεωργιανό μεγιστάνα μπορεί να έχεις δίκιο.  :))
Τέλος πάντων.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7405 στις: Δευ 09 Ιαν 2023 00:29 »
Εγώ θα ψάξω για αγοραστή.
Πες μου όμως κύριε ΠΑΣ τρια πράγματα

Πρώτον αν πωλείται η ΠΑΕ, δεύτερον πόσο πωλείται και
τρίτον τι υποχρεώσεις έχει.

Αυτά είναι τα πρώτα δύο-τρια πράγματα που θα με ρωτήσει ο πιθανός αγοραστής.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7406 στις: Δευ 09 Ιαν 2023 12:13 »
Που θυμηθήκατε τον Τζόνυ Γκιγκάνι!!!!!!!!
....

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7407 στις: Δευ 09 Ιαν 2023 12:33 »
Που θυμηθήκατε τον Τζόνυ Γκιγκάνι!!!!!!!!
Τον βλέπουμε στην πόλη, σχεδόν τόσο συχνά όσο βλέπουμε και τον πρόεδρα...

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7408 στις: Δευ 09 Ιαν 2023 15:27 »
Υγ. Παρεμπιπτοντως , προσωπικα ειμαι εναντια του επαγγελματικου αθλητισμου και της εμπορευματοποιησης του. Ο αθλητισμος και το ποδοσφαιρο θα επρεπε να ειναι ενα λαικο δρωμενο που να δινει χαρα σε ολο τον κοσμο. Μακρια απο μενα ολα αυτα που ζουμε με τους μαφιοζους που εχουν παρει τα παντα ακομα και τον αθλητισμο υπο την εποπτεια τους . Τελος παντων ,αφου σημερα ετσι ειναι τα πραγματα και ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, ας ψωνισουμε κανεναν μεγιστανα  αλλα Ξανθη, Αγρινιο και σε δυο χρονια θα παιζουμε πρωταθλημα με το Αυγο.

Για ένα πράγμα να είσαι σίγουρος:
Με αυτόν που έχουμε τώρα,μόλις πέσεις θα δανειστούμε την έδρα του Αυγού.....

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7409 στις: Δευ 09 Ιαν 2023 16:17 »
Παιδιά τον είδα στις δηλώσεις μετά το ματς και δεν τον αναγνώρισα σχεδόν. Δεν ξέρω τι αρρώστια έχει (υποθέτω καρκίνο) και πόσο καιρό έχει που τον χτύπησε, πάντως τον έχει ρίξει πολύ. Το πρόσωπο του έχει αλλάξει. Υγεία να έχει ο άνθρωπος και ότι και να έχει να γίνει καλα

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7410 στις: Δευ 09 Ιαν 2023 18:26 »
Ρε συνταυρε paggurenko ,εγω θα ψαξω να βρω αυτα που ζητας;;;;;;;;;;; Επαναλαμβανω για μια ακομα φορα οτι το διοικητικο κομματι με αφηνει αδιαφορο. Οχι ομως να διαλυθει η ομαδα [βλεπε Ξανθη ,σε λιγο και τον Παναιτωλικο ] καθαρα και μονο απο προσωπικες εμμονες.Επενδυτες αξιοπιστοι δεν βλεπω να υπαρχουν . Αν υπαρξουν πρωτος θα βγω να τους στηριξω. Να σαι σιγουρος. Να θυμισω οτι ο ΧΒ οταν αγορασε απ τον Κουγια, ανελαβε και τα χρεη του που ηταν πολλα παρεμπιπτοντως κι ας λεει ο ψηλος τα δικα του περι καθαρης ομαδος. Ολοι τα ξερουμε τι παρελαβε ο ΧΒ. Τελος παντων .Οταν βλεπεις επιχειρηματιες σαν τον Χητο ,τον Νιτσιακο , για να μην σου πω ομογενεις Ηπειρωτες του εξωτερικου και δεν βαζουν ουτε ευρω για διαφημιση στην φανελα ρε αδερφε, τι να πεις;;;;;;;;;; Υγ ΧΒ  κανει μπαμ οτι η ομαδα χρειαζεται αμεσα εναν στοπερ ενδεκαδατο. Διαβασα χθες στον Γιαννη Γιαννακη ,οτι θα αποκτηθει μονο αν υπαρξει κατι εξαιρετικο. Ερωτω προεδρα. Αν ο μη γενοιτο προκυψει καποιος σοβαρος τραυματισμος τον Φλεβαρη ,τι θα κανεις;;;;;;;; Εξαιρετικες περιπτωσεις παντα υπαρχουν , μονο που πρεπει να ματωσεις και λιγο την τζεπη. Τωρα που η ομαδα ρολαρει μην την αφησεις ξεβρακωτη στην πιο νευραλγικη θεση.

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7411 στις: Δευ 09 Ιαν 2023 18:31 »
Ρε συνταυρε paggurenko ,εγω θα ψαξω να βρω αυτα που ζητας;;;;;;;;;;; Επαναλαμβανω για μια ακομα φορα οτι το διοικητικο κομματι με αφηνει αδιαφορο. Οχι ομως να διαλυθει η ομαδα [βλεπε Ξανθη ,σε λιγο και τον Παναιτωλικο ] καθαρα και μονο απο προσωπικες εμμονες.Επενδυτες αξιοπιστοι δεν βλεπω να υπαρχουν . Αν υπαρξουν πρωτος θα βγω να τους στηριξω. Να σαι σιγουρος. Να θυμισω οτι ο ΧΒ οταν αγορασε απ τον Κουγια, ανελαβε και τα χρεη του που ηταν πολλα παρεμπιπτοντως κι ας λεει ο ψηλος τα δικα του περι καθαρης ομαδος. Ολοι τα ξερουμε τι παρελαβε ο ΧΒ. Τελος παντων .Οταν βλεπεις επιχειρηματιες σαν τον Χητο ,τον Νιτσιακο , για να μην σου πω ομογενεις Ηπειρωτες του εξωτερικου και δεν βαζουν ουτε ευρω για διαφημιση στην φανελα ρε αδερφε, τι να πεις;;;;;;;;;; Υγ ΧΒ  κανει μπαμ οτι η ομαδα χρειαζεται αμεσα εναν στοπερ ενδεκαδατο. Διαβασα χθες στον Γιαννη Γιαννακη ,οτι θα αποκτηθει μονο αν υπαρξει κατι εξαιρετικο. Ερωτω προεδρα. Αν ο μη γενοιτο προκυψει καποιος σοβαρος τραυματισμος τον Φλεβαρη ,τι θα κανεις;;;;;;;; Εξαιρετικες περιπτωσεις παντα υπαρχουν , μονο που πρεπει να ματωσεις και λιγο την τζεπη. Τωρα που η ομαδα ρολαρει μην την αφησεις ξεβρακωτη στην πιο νευραλγικη θεση.
Σιγά μην τον νοιάζει τον Χρηστοβασίλη αν θα μείνει η ομάδα με ένα στόπερ ή αν θα παίξω στόπερ εγώ και εσύ η αν υποβιβαστεί η ομάδα.Η τσέπη του τον νοιάζει και μας έχει όλους γραμμένους.Όπως ακριβώς είχε γραμμένους όλους αυτούς που με προσωπικά έξοδα πήγαν στην Λιβαδειά το Σάββατο και είδαν το ματς από τα κορφοβούνια.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7412 στις: Δευ 09 Ιαν 2023 18:45 »
Συνταυρε PASsenger, δεν διαφωνω σ αυτα που γραφεις. Διαδοχη κατασταση υπαρχει;;;;;;;;; Ξερεις καμια ομαδα που να μην εχει χρεη;;;;;; Ετσι ειναι το επαγγελματικο ποδοσφαιρο δυστυχως. Εδω εχουν ομαδες τυποι σαν τον Καρυπιδη και τον Αλαφουζο που χρωστανε σ οποιον μιλαει ανθρωπινη γλωσσα. Βρεστε λοιπον εναν να ξεμπερδευουμε.

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #7413 στις: Δευ 09 Ιαν 2023 20:29 »
Εύχομαι περαστικά στον Πρόεδρο, αυτό που είδα απ'τις δηλώσεις του στην κρατική με σόκαρε.
Έχει μείνει μισός...γαμημενη αρρώστια.
Μάγκες υγεία, όλα τα άλλα έπονται.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #7414 στις: Δευ 09 Ιαν 2023 20:59 »
Ας ελπίσουμε ότι θα βγει νικητής.

Το ότι πάει στο γήπεδο και κάνει δηλώσεις είναι ενθαρρυντικό.

Του ευχόμαστε ειλικρινώς και από καρδιάς ταχεία ανάρρωση.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7415 στις: Δευ 09 Ιαν 2023 21:09 »
Χιλια στραβα κι αναποδα μπορουμε να του καταλογιζουμε. Το οτι ομως ξαναβαλε στον ποδοσφαιρικο χαρτη την ομαδα μας που βολοδερνε επι δεκαετιες απο χωριου εις χωριον, αυτο ειναι αναμφισβητητο.Ενστασεις εχω πολλες ,αλλα αυτο του το πιστωνω.Περαστικα προεδρε. Πανω απ ολλα η υγεια και η ζωη. Σιδερενιος.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7416 στις: Δευ 09 Ιαν 2023 21:29 »
Χιλια στραβα κι αναποδα μπορουμε να του καταλογιζουμε. Το οτι ομως ξαναβαλε στον ποδοσφαιρικο χαρτη την ομαδα μας που βολοδερνε επι δεκαετιες απο χωριου εις χωριον, αυτο ειναι αναμφισβητητο.Ενστασεις εχω πολλες ,αλλα αυτο του το πιστωνω.Περαστικα προεδρε. Πανω απ ολλα η υγεια και η ζωη. Σιδερενιος.
ποιες ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ κ πότε,βολόδερνε όπως λες (όχι οτι δεν πιστώνεται στον χ/β η παρουσία αυτά τα χρόνια στην Α Εθνική με ότι αυτό συνεπάγεται για τα κέρδη που αποκόμησε).....κατι τέτοια για ομάδα που βολόδερνε,κ την έσωσε ,έλεγε κ ο 1.79.....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #7417 στις: Δευ 09 Ιαν 2023 21:57 »
Μια ευχή και μόνο.
Σιδερένιος και γρήγορα δυνατός ξανά σαν ταύρος! Περαστικά από καρδιάς.
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7418 στις: Δευ 09 Ιαν 2023 22:53 »
Rasta , η ομαδα βολοδερνε απο το 1984 μεχρι που ανελαβε ο ΧΒ. Αυτο μονο .Αν δεν το γνωριζεις ,μπορεις να το επιβεβαιωσεις. Απορω πως κανεις οτι ξεχνας την ιστορια της ομαδας. Δεν ειναι ωρα αντιπαραθεσεων σε γνωστα ζητηματα ομως συνταυρε. Ευχομαι υγεια πανω απ ολα στον ανθρωπο.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7419 στις: Δευ 09 Ιαν 2023 23:04 »
Τι ακριβως θελεις να σου αντιπαραθεσω;;;;;;;;;; Μιλημενα μπαραζ;;;;;;;;; Απληρωτοι παιχτες που πηγαινανε να παιξουνε ματς ανοδου με ΙΧ και ΤΑΧΙ ;;;;;;;;;;Αποκαλυψεις παιχτων της Καβαλας για δωροδοκιες απο Κωστακη Γκλιναβο ;;;;;;;;;;; [απορω πως την σκαπουλαραμε τοτε.] Το αληστου μνημης 0-3 [καραμιλημενο ]απο την Καλαματα εδω επι Κολεμπα;;;;;;;;;; Τα ξουραφια συνοδεια νερατζιων που τρωγαμε στην Αρτα επι Κουγια;;;;;;;;; .Τον πετροπολεμο που δεχτηκαμε στην Πρεβεζα στην Γ εθνικη;;;;;;;;;; Τις ταπεινωτικες ηττες με Παυλους Μελαδες και Θερμαικους Θερμης;;;;;;;;;; Τι ακριβως κανεις οτι δεν θυμασαι;;;;;;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7420 στις: Τρι 10 Ιαν 2023 01:22 »
Τι ακριβως θελεις να σου αντιπαραθεσω;;;;;;;;;; Μιλημενα μπαραζ;;;;;;;;; Απληρωτοι παιχτες που πηγαινανε να παιξουνε ματς ανοδου με ΙΧ και ΤΑΧΙ ;;;;;;;;;;Αποκαλυψεις παιχτων της Καβαλας για δωροδοκιες απο Κωστακη Γκλιναβο ;;;;;;;;;;; [απορω πως την σκαπουλαραμε τοτε.] Το αληστου μνημης 0-3 [καραμιλημενο ]απο την Καλαματα εδω επι Κολεμπα;;;;;;;;;; Τα ξουραφια συνοδεια νερατζιων που τρωγαμε στην Αρτα επι Κουγια;;;;;;;;; .Τον πετροπολεμο που δεχτηκαμε στην Πρεβεζα στην Γ εθνικη;;;;;;;;;; Τις ταπεινωτικες ηττες με Παυλους Μελαδες και Θερμαικους Θερμης;;;;;;;;;; Τι ακριβως κανεις οτι δεν θυμασαι;;;;;;;;;;;;
λόγω ηλικίας κάτι θυμάμαι,πριν από το μπαράζ με το νιωνιο... εξίσου ότι την ομάδα τη πήρε ο Χ/β στη β από τον 1,79, (το γιατί δεν ανέβαινε είναι μια "άλλη" ιστορία),κ φαντάζομαι ως επιχειρηματίας (με σκοπό πάντα το κέρδος) δεν το έκανε γιατί βολοδερναμε στη γ εθνική (θυμήσου ή ψάξε τους σχετικούς πίνακες) αλλά λόγω δυναμικής του συλλόγου κ κυρίως γιατί ήταν το μεγάλο όνομα στη Β....τα ίδια ισχύουν κ για τον 1,79 που τα περί βολοδερναμε στη γ τα θυμήθηκε όταν έφυγε ενώ όταν ήταν καβάλα στο καλάμι κάπως αλλιώς τα παρουσίαζε.... Υγ. Όλοι κρίνονται/κρινομαστε από το αποτέλεσμα κ όχι τις προθέσεις ή το πόσο καλοί άνθρωποι είμαστε στη γειτονιά μας κλπ , ειδικά σε αυτό τον όμορφο κόσμο κ αγγελικά πλασμένο ,του ελληνικού ποδοσφαίρου...  εξαίρεση οι κουμπουροφοροι πρόεδροι, άλλοι που ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις, κάποιοι που έχουν παπορια πιθανά με δρομολόγια στη Περσία κλπ υγ2...κ χωρίς τον 1, 79 δεν θα είχαμε χαθεί, απλά δεν θα είχαμε ζήσει στιγμές που μερικοί ξεχνούν, πιθανά βρυκολακες παρά το πρόεδρο κλπ κλπ
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 10 Ιαν 2023 01:25 από RASTA »
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7421 στις: Τρι 10 Ιαν 2023 01:29 »
Αγνώριστος ο πρόεδρος, μπορώ να πω ότι σοκαρίστηκα και εγω με αυτο που είδα. Πρόεδρε ελπίζω τα χειρότερα να εχουν περάσει και απο καρδιάς να έχεις υγεία και να βγεις νικητης.

Μπορεί να εχω ξενερώσει, να εχω εκνευριστει, να νιωθω προδομένος κλπ ως προς την ομάδα και την ιδέα που λέγεται ΠΑΣ Γιάννινα αλλά πάνω από ολα είμαστε άνθρωποι με ενσυναισθηση, ιδιαίτερα σε τέτοιες καταστασεις.

Καλό θα είναι ολοι διοικηση και κόσμος να ηρεμήσουμε εφόσον τελευταία βοηθάει και η ομάδα με τις εμφανίσεις της. Δε χρειάζονται σκηνικά τύπου δίνω εισητηρια στους γαυρους. Να βγάλει η ΠΑΕ έσοδα, αλλά προσελκυοντας κοσμο της πόλης και της Ηπείρου για τον ΠΑΣ.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #7422 στις: Τρι 10 Ιαν 2023 07:46 »
Αγνώριστος ο πρόεδρος, μπορώ να πω ότι σοκαρίστηκα και εγω με αυτο που είδα. Πρόεδρε ελπίζω τα χειρότερα να εχουν περάσει και απο καρδιάς να έχεις υγεία και να βγεις νικητης.

Μπορεί να εχω ξενερώσει, να εχω εκνευριστει, να νιωθω προδομένος κλπ ως προς την ομάδα και την ιδέα που λέγεται ΠΑΣ Γιάννινα αλλά πάνω από ολα είμαστε άνθρωποι με ενσυναισθηση, ιδιαίτερα σε τέτοιες καταστασεις.

Καλό θα είναι ολοι διοικηση και κόσμος να ηρεμήσουμε εφόσον τελευταία βοηθάει και η ομάδα με τις εμφανίσεις της. Δε χρειάζονται σκηνικά τύπου δίνω εισητηρια στους γαυρους. Να βγάλει η ΠΑΕ έσοδα, αλλά προσελκυοντας κοσμο της πόλης και της Ηπείρου για τον ΠΑΣ.

Μπράβο Kun!! Πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7423 στις: Τρι 24 Ιαν 2023 18:04 »
Χριστοβασίλης: «Κανείς δεν μου χτύπησε την πόρτα για αγορά της ΠΑΕ – Θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια»
Ικανοποιημένος, δεδομένων των συνθηκών με τις οποίες ξεκίνησε το καλοκαίρι να «χτίζεται» η ομάδα με πολλές αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο και στο ρόστερ και κάνοντας μία κακή αρχή στο πρωτάθλημα, δήλωσε ο Γ. Χριστοβασίλης στον τηλεοπτικό σταθμό Ioannina TV για την πορεία του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα.

Η διακοπή λόγω του Μουντιάλ αποδείχθηκε ευεργετική, όπως είπε, για τον ΠΑΣ που κατάφερε σε έξι παιχνίδια να συγκεντρώσει όσους βαθμούς συγκέντρωσε σε 13 στον πρώτο γύρο και να έχει κάνει σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία, χωρίς να μπει σε περιπέτειες ως το τέλος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά από αρκετό καιρό στα τοπικά ΜΜΕ, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ITV το βράδυ της Δευτέρας όπου ρωτήθηκε αρχικά για την πορεία της ομάδας και για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο.

«Η διακοπή μας βοήθησε να βρούμε τα πατήματά μας και ευελπιστούμε ότι στη συνέχεια θα πάμε ακόμη καλύτερα. Οι μεταγραφές του Δεκεμβρίου είναι μία δύσκολη υπόθεση, όμως φαίνεται ήδη ότι ο Ουρουγουανός (σ.σ Τζίνο) είναι ένας παίκτης που θα μας βοηθήσει πολύ και στο μέλλον, ο Τσιντώτας είναι ένας τερματοφύλακας που εμπνέει εμπιστοσύνη στους υπόλοιπους και ο Νίνης είναι ένας παίκτης, που μακάρι να βρει τον καλό του εαυτό και να μας βοηθήσει. Με τον Ατρόμητο παραδοσιακά, γίνονται καλά παιχνίδια και από εδώ και πέρα ό,τι παίρνουμε στα παιχνίδια, είτε νίκες είτε ισοπαλίες, είναι σημαντικό. Θεωρώ, ότι αν πάρουμε ακόμη έξι βαθμούς πριν τα πλέι άουτ, θα είμαστε πιο ήσυχοι», ανέφερε ο κ. Χριστοβασίλης.

«Κανείς δε χτύπησε την πόρτα του ΠΑΣ…»

Ο Γ. Χριστοβασίλης επανέλαβε, ότι ουδέποτε έκλεισε την πόρτα σε κάποιον ενδιαφερόμενο αγοραστή της ΠΑΕ, κάτι που ισχύει και σήμερα, όμως όπως σημείωσε «προς το παρόν, τόσα χρόνια που είμαι στον ΠΑΣ, δε βρέθηκε ένας να χτυπήσει την πόρτα μου για την ομάδα». Ο πρόεδρος του ΠΑΣ ερωτηθείς σχετικά για το αν υπάρχει συναισθηματική και ψυχολογική κόπωση στον ίδιο από την ενασχόλησή του με τα διοικητικά δρώμενα δεν κρύφτηκε. «Τα χρόνια περνάνε κι εμείς μεγαλώνουμε και είναι λογικό να υπάρχει κόπωση, από τη συνολική ενασχόληση με το ποδόσφαιρο. Γίνονται και κάποια πράγματα που σε στεναχωρούν και δεν τα ξεπερνάς εύκολα. Στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα οι καλές στιγμές είναι πάντα λίγες και ξεχνιούνται εύκολα. Πάντα όμως αυτό που μας ενοχλεί, είναι ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά μεταξύ των μεγάλων και των μικρών ομάδων. Όλοι αντιμετωπίζουν με διαφορετικό τρόπο τους μικρούς και τους μεγάλους και δείτε τι αποφάσεις βγήκανε για την τιμωρία με τον Ολυμπιακό. Η κατάσταση στην ΕΠΟ σήμερα είναι η χειρότερη που ήταν ποτέ, στα χρόνια που τουλάχιστον εγώ ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο».

Αποστάσεις από την αλλαγή στον Παναιτωλικό

Ο Γ. Χριστοβασίλης ρωτήθηκε στο μεταξύ και για την άποψη που έχει για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναιτωλικός από τον ιδιοκτήτη και μεγαλομέτοχο κ. Κωστούλα στον Αμερικανοπολωνό επενδυτή Κασμίνσκι. «Ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί κάποια διαδικασία, ούτε και έχει επικυρωθεί κάτι στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Προσωπικά, δεν το βλέπω με θετικό μάτι, γιατί ένας νέος επενδυτής, σε μία ομάδα με το που έρχεται δε θα πουλούσε τους δύο καλύτερους παίκτες του, αντί να ενισχύσει την ομάδα. Είναι πράγματι περίεργη κίνηση να πάει να επενδύσει σε μία πόλη που δεν έχει αεροδρόμιο, δεν έχει λιμάνι, δεν έχει τουρισμό, δεν έχει κάτι να του προσφέρει σε οικονομικό επίπεδο. Ούτε από τα εισιτήρια μπορεί να πει κάποιος, ότι θα κερδίσει κάτι τόσο μεγάλο που τον έκανε να επενδύσει. Οι αλλαγές στις διοικήσεις των ομάδων της επαρχίας δε μπορούν να αλλάξουν τη μοίρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο όταν αλλάζουν οι διοικήσεις στις μεγάλες ομάδες», ανέφερε ο κ. Χριστοβασίλης.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7424 στις: Τρι 24 Ιαν 2023 20:22 »
Στην τελευταια παραγραφο ολη η κακομοιρια, η πονηρια και η κακια μαζεμενη

:pas: :pashat: :joker: