Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1354881 φορές)

Αποσυνδεδεμένος OV1950

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.467
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #7450 στις: Σαβ 06 Μάι 2023 23:27 »

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.039
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #7451 στις: Σαβ 06 Μάι 2023 23:58 »

Αποσυνδεδεμένος apnea73

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.605
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #7452 στις: Κυρ 07 Μάι 2023 00:12 »
Άλλη μια χρονιά η κονόμα πάει Καβάλα στο άλογο.. Καιρός να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας..
....

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #7453 στις: Κυρ 07 Μάι 2023 10:38 »
Περαστικά στον προεδρο.

Αποσυνδεδεμένος arispas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.148
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #7454 στις: Κυρ 14 Μάι 2023 15:39 »




Αδυνάτισε και φαίνεται λίγο στεγνός ο πρόεδρος. Για κάποιο λογο όταν τον βλέπω να μιλάει μου βγαίνει ένα χαμόγελο παντα :)) :)). Ελπίζω να είναι καλά στην υγεία του ο άνθρωπος γιατί νομίζω είχε περάσει και μια περιπέτεια. Περιμένουμε να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες το καλοκαίρι...

Είδα ξανά και την συνέντευξη του στους μπεταραδες που ήταν και λίγο πιο χαλαρός και γέλασε και λίγο και στεναχωρήθηκα περισσότερο. Πιο πολύ για τον άνθρωπο Χριστοβασίλη, γιατί ήταν ένας ήρεμος άνθρωπος, πέρασε δύσκολα τα τελευταία χρόνια και η φυσιογνωμία του ήταν "γλυκή" και ευγενική. Και στην φωτογραφία που ανέβασε στο άλλο νήμα ένας φίλος που είναι ακόμα πιο υγιείς έχει τη φυσιογνωμία του συμπαθητικού.

Άντεξε μέχρι την τελευταία αγωνιστική και έφυγε μετα. Έβγαλε όλη τη σεζόν ο πρόεδρος. Την 15η του ολόκληρη. Αχ πόσο κριμα

Αποσυνδεδεμένος arispas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.148
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος arispas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.148
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #7456 στις: Κυρ 14 Μάι 2023 17:58 »


Λεπτό 1.46

Όταν τον είχα δει σε αυτές τις δηλώσεις είχα σοκαριστεί. Δεν τον αναγνώρισα στην αρχή. Δεν είχα καταλάβει ποιος ήταν. Κωλοαρρωστια, πως τον είχε κάνει. Έδωσε πολύ σκληρή μάχη ο πρόεδρος και παρόλο που ήταν τόσο άρρωστος είχε έρθει να δει την ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #7457 στις: Παρ 02 Ιούν 2023 21:09 »
Τζιάρρας: «Ο Χριστοβασίλης ήταν ο ιδανικός πρόεδρος για τους προπονητές»
Στο another football day μίλησε ο πρώην βοηθός του Μεταξά στον Αστέρα Τρίπολης Βαγγέλης Τζιάρρας ο οποίος έχει περάσει και από τα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα και αναφέρθηκε στην απώλεια του Γιώργου Χριστοβασίλη λέγοντας ότι ήταν ο ιδανικός πρόεδρος για κάθε προπονητή και τόνισε ότι τη φιλοσοφία αυτή να την ακολουθήσουν και άλλοι παράγοντες.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Από τις μικρομεσαίες ομάδες υπήρξε κάποια κατά την γνώμη σας, που να ξεχώρισε; «Από τις μικρομεσαίες σίγουρα μου άρεσε η ομάδα του ΟΦΗ είχε μεγάλη βελτίωση καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν γι αυτό και κατάφερε τελικά να τερματίσει στην 7η θέση ενώ δεν είχε ξεκινήσει καλά τη σεζόν. Σίγουρα ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ξεκίνησε με νέο προπονητή το κύριο Στάϊκο που καθοδηγούσε πρώτη φορά ομάδα στη σουπερ λιγκ αλλά και πάρα πολλά νέα πρόσωπα και νεαρούς ποδοσφαιριστές. Παρόλο που κατάφερε να σωθεί την προ τελευταία αγωνιστική ήταν η ομάδα με μεγάλη βελτίωση, σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού, από τη πρώτη μέχρι τη τελευταία αγωνιστική. Και οι δύο προπονητές έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στις ομάδες αυτές».

Εκτός από τον Αστέρα έχετε περάσει και ως προπονητής από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα. Η άποψη σας για την φετινή παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League; «Θεωρώ απόλυτα επιτυχημένη τη χρονιά για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς πέραν της παραμονής στη κατηγορία κέρδισε έναν νέο φιλόδοξο νέο προπονητή αλλά και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως ο Πήλιος που πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ. Ήταν πολύ σημαντικό ότι πίστεψαν όλοι στην ομάδα τον προπονητή και τους παίχτες μέχρι το τέλος και αυτοί τους δικαίωσαν και με το παραπάνω».

Ένα σχόλιο για τον Γιώργο Χριστοβασίλη, που έφυγε πρόσφατα από την ζωή «Αρχικά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Θεωρώ ο κύριος Χριστοβασίλης ήταν ο ιδανικός πρόεδρος για κάθε προπονητή και ειδικά νέο. Μακάρι στο ελληνικό ποδόσφαιρο να υπήρχαν αρκετοί πρόεδροι, με την ίδια ηρεμία και υπομονή που λειτουργούσε αλλά και την πίστωση χρόνου που έδινε στον εκάστοτε προπονητή να δουλέψει, χωρίς καμία παρέμβαση στο έργο του. Δεν είναι τυχαίο ότι επί των ημερών του ο ΠΑΣ Γιάννινα άλλαξε επίπεδο. Σαν ομάδα καθιερώθηκε στη Super League. Έπαιξε Ευρώπη αλλά ταυτόχρονα έδωσε και πολλούς παίχτες, σε μεγαλύτερα κλαμπ, όπως και ότι οι περισσότεροι προπονητές έφυγαν από την ομάδα σαν επιτυχημένοι».

Παράγοντες όπως ο ίδιος πιστεύετε ότι σπανίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ότι πολύ δύσκολα θα υπάρξουν κι άλλοι; «Ναι θεωρώ είναι παράδειγμα προς μίμηση και μακάρι να δούμε αρκετούς παράγοντες να ακολουθούν την φιλοσοφία του. Θέλω να πιστεύω πως θα δούμε αντίστοιχα τέτοιους παράγοντες γιατί τους έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Έλληνας προπονητής, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής. Δύσκολα θα έδινε κάποιος πρόεδρος στην Ελλάδα, τη δυνατότητα σ έναν προπονητή που έχει κοουτσάρει στη Γ΄ Eθνική να αναλάβει ομάδα στη Super League. Αυτό πρέπει να ανοίξει το δρόμο και το μυαλό των παραγόντων στις αντίστοιχες ομάδες της Super League ή της Super League 2, γιατί υπάρχουν αξιόλογοι και φιλόδοξοι προπονητές και ποδοσφαιριστές Έλληνες που βρίσκονται στις παρακάτω κατηγορίες». Ένα από τα βασικά μελήματα του Γιώργου Χριστοβασίλη όταν ανέλαβε τον ΠΑΣ ήταν η αξιοποίηση των ταλέντων από τα τμήματα υποδομής.

Αυτό πιστεύετε είναι κάτι που θα πρέπει να συνεχιστεί από τους γιους του; «Έτυχε στα πρώτα χρόνια του κυρίου Χριστοβασίλη στην ομάδα να βρίσκομαι κι εγώ στις υποδομές. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μετά από κάθε παιχνίδι της Κ20 να παίρνει να ρωτάει πως πήγε η ομάδα, δε ξέρω αν το κάνουν πολλοί πρόεδροι αυτό. Σίγουρα μπορούν να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο, οι υποδομές της ομάδας και με προσωπικό αλλά και με εγκαταστάσεις και εξοπλισμό πιστεύω ότι και οι γιοί του θα λειτουργήσουν προς την ίδια κατεύθυνσή μόνο κέρδος μπορούν να έχουν από κάτι τέτοιο».
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος dio

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 524
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #7458 στις: Τρι 06 Ιούν 2023 21:19 »
Η επιτομή του «οι ομάδες χτίζονται» – Το «αντέχεις» του Χριστοβασίλη στον Στάικο και η δικαίωση!

ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακάλυψε, έφτιαξε, δημιούργησε υπεραξίες. Ο Γιαννίκης, ο Μεταξάς, ο Στάικος, ο Περέα, ο Πήλιος και ο Λώλης. Κοίτα να μαθαίνεις!

Δριμεία κριτική, ακραία πολλές φορές, αλλά ο Γιώργος Χριστοβασίλης είχε και το «μάτι» και τον τρόπο να βρίσκει προπονητές, να φτιάχνει προπονητές, να βγάζει ποδοσφαιριστές, να πουλάει και ξανά από την αρχή!

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης πέρασε στην αιωνιότητα. Έφυγε για κάπου καλύτερα. Για να φτιάξει νέα ομάδα. Αυτό ήξερε να κάνει εξαιρετικά, αφήνοντας πολλούς με την απορία. Πολλούς που του… έκλεψαν τη «πατέντα», αλλά δημιούργησαν φτηνές απομιμήσεις και απέτυχαν παταγωδώς!

Τι να πρωτοθυμηθείς τα τελευταία χρόνια. Ο «μείνε ή πηδάω» Γιαννίκης; Ο Μεταξάς για τον οποίο δεν υπήρχε ποδοσφαιριστής Πήλιος; Φέτος ο Στάικος;

Ο πρώτος εκανε το άλμα για την ΑΕΚ, αλλά έπεσε στο κενό και έκτοτε αγνοείται προπονητικά η τύχη του. Ο δεύτερος πήγε στην Τρίπολη και ακόμα… τρέχουν οι Μπακοκαϋμενάκηδες όταν ακούν το όνομα του!

Κι όμως και οι δύο στον ΠΑΣ Γιάννινα αποθεώθηκαν και όχι αδίκως! Γιατί απέτυχαν στη συνέχεια, είναι ένα ερώτημα που ενδεχομένως να μπορούσε να το απαντήσει ο αείμνηστος, αλλά δυστυχώς θα μείνει αναπάντητο.

«Χάθηκαν» στην μετριότητα μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα!
Και μαζί με αυτούς και πολλοί ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Επιδερμικά να αναφέρουμε τον Καρτάλη που πέρασε από Ατρόμητο και Βόλο ως guest. Ο Παμλίδης που έφυγε νύχτα από τον Απόλλωνα και χρειάστηκε πάλι ο ΠΑΣ Γιάννινα για να αναστηθεί ποδοσφαιρικά. Ο Κάργας που οk ΠΑΟΚ, αλλά επίσης δεν…. Το ίδιο και με τον Πίρσμαν στον Άρη. Και η λίστα μεγάλη. Ο Ελευθεριάδης, ο Στάνκο, ο Ντομίνγκες, ο Γκαρντάφσκι!

Aκόμα και τη φετινή σεζόν που ο Χριστοβασίλης άκουσε τα όσα, πρέπει να αισθάνεται πέρα για πέρα δικαιωμένος για την επιλογή και την στήριξη Στάικου! Ο Γιαννίκης 35 βαθμούς και 9ος, ο Στάικος 34 και ίδια θέση στην βαθμολογία. Χωρίς Περέα, χωρίς Λοντίγκιν, χωρίς Πίρσμαν, χωρίς Σάλιακα, χωρίς Κάργα.

Το «και μπορεί και θέλει» του Παθιακάκη, το «αντέχεις» του Χριστοβασίλη και η δικαίωση!
Προσωπική απόφαση να προαχθει σε πρώτος το περασμένο καλοκαίρι ο Στάικος. Τελευταία επικοινωνία λίγο πριν κλειδώσει η επιλογή Στάικου. «Μπορεί και θέλει;», η ερώτηση στον εκπρόσωπο του, Γιώργο Παθιακάκη. «Πρόεδρε είμαστε έτοιμοι», η απάντηση και λίγο αργότερα η ανακοίνωση!

Ακόμα και στα δύσκολα, όταν όλοι ζητούσαν αλλαγή προπονητή… χθες, ο Γιώργος Χριστοβασίλης, λακωνικός στο τηλέφωνο στον Στάικο. «Αντέχεις;». «Ναι πρόεδρε. Δεν θα κινδυνέψει η ομάδα». Αυτό ήταν «θα τον καθιερώσω ως προπονητή Super League» έλεγε στο περιβάλλον του, χωρίς περιθώρια διαλόγου και αμφισβήτησης.

Η συνέχεια γνωστή. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έστω και με μια μικρή καθυστέρηση καθάρισε τη «μπουγάδα» και άπαντες δικαιωμένοι.

Οι πωλήσεις, ο Πήλιος και ο Στάικος που είδε όσα δεν είδαν οι προηγούμενοι προπονητές του ΠΑΣ Γιάννινα!
Ακόμα και φέτος που οι Γιαννιώτες δεν βγήκαν με πανό στα μπαλκόνια, ο Χριστοβασίλης είχε προετοιμάσει το έδαφος για πωλήσεις. Λώλης jr στον Ολυμπιακό, Πήλιος στην ΑΕΚ!

Ο τελευταίος, τρανό παράδειγμα για το πως λειτουργούσε ο μπαμπάς Χριστοβασίλης στον ΠΑΣ. Ίσως με άλλον πρόεδρο, ο Πήλιος να ήταν μια λύση βάθους στο ρόστερ που ενδεχομένως, με άλλον προπονητή, να προοριζόταν (ξανά) για δανεικός.

Τις πρώτες οκτώ αγωνιστικές στον πάγκο, ο νεαρός μπακ και στο ματς με τον Ιωνικό στη Νίκαια, ο Στάικος τον ξεκινάει βασικός, βλέποντας πραγματάκια που δεν είδαν οι προκάτοχοι του. Η επιλογή Πήλιου στην 11άδα τον περασμενο Οκτώβριο στη Νεάπολη, ξένισε μέχρι και την διοίκηση τότε. Δείγμα οτι δεν έμπαινε στα «χωράφια» του προπονητή. Η συνέχεια για τον Πήλιο γνωστή, με τον Στάικο να πιστώνεται και εκείνος μερίδιο ευθύνης για την μεταγραφή του πιτσιρικά στην νταμπλούχο ΑΕΚ.

Η «συνταγή» που αρκετοί προσπάθησαν να αντιγράψουν, αλλά δεν την πέτυχε κανείς!
Ο Γιωργος Χριστοβασίλης και αυτή είναι πιο βαριά «κληρονομιά» που αφήνει στους διαδόχους του, είναι η άκρως επιτυχημένη «συνταγή» που θέλει τον ΠΑΣ να ανακαλύπτει προπονητές, όταν δεν βρίσκει να δημιουργεί, να φτιάχνει υπεραξίες σε ποδοσφαιριστές και να πουλάει ακόμα και όταν η χρονιά δεν πάει πρίμα.

Οι απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα:

Πόσες φορές μπήκε μέσα στα αποδυτήρια και δεν περίμενε έξω από αυτά για να χαιρετήσει έναν- έναν όλους τους παίκτες και τους προπονητές;

Πόσες φορές παρενέβη στο έργο του προπονητή;

Πόσες φορές πήρε αποφάσεις εν θερμώ;

Πόσες φορές κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να κάνει σόου;

Πόσες φορές έβγαλε ανακοίνωση για την διαιτησία;

Όλες έχουν την ίδια απάντηση. Σπάνια ή ποτέ!

https://www.sportime.gr/podosfairo/pas-giannina-i-epitomi-tou-i-omades-chtizonte-to-antechis-tou-christovasili-ston-staiko-ke-i-dikeosi/

Αποσυνδεδεμένος Μολοσσός®©

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 62
  • Ταύρος εν Πασοπωλείο
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #7459 στις: Πεμ 28 Σεπ 2023 20:38 »
Το ξέρω ότι στεναχωριέσαι με αυτά που βλέπεις από εκεί πάνω, αλλά το ξέρω επίσης ότι δεν πρόκειται να τους κρατήσεις κακία...εξάλλου αίμα σου είναι ...εγώ όμως αείμνηστε «πρόεδρα»,  δεν μπορώ να δεχθώ την ασέβεια των ίδιων σου των υιών...πραγματικά, δεν σεβάστηκαν τα χρόνια που σπατάλησες  στην ομάδα και όλα αυτά που κατάφερες με αυτήν...πιστεύεις ότι θα σεβαστούν την ομάδα, τους φιλάθλους και την περιοχή;Ακόμη και η «εκδίκηση» που παίρνουν για όσα έχεις «ακούσει» όλα αυτά τα χρόνια , είναι ασέβεια προς το πρόσωπό σου...Εύχομαι να είσαι καλά εκεί που βρίσκεσαι και να βάλεις το χεράκι σου,αν μπορείς...
ΠΑΣ φανέλα και τσίπουρο Ζαμπέλα

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.558
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #7460 στις: Τρι 14 Μάι 2024 11:34 »
Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα χωρίς τον Γιώργο Χριστοβασίλη...
Ο μακροβιότερος που έκατσε στο τιμόνι του Π.Α.Σ και που σίγουρα σημάδεψε τη σύγχρονη Ιστορία της Ομάδας μας, για άλλους θετικά, για άλλους αρνητικά.
Προσωπικά θέλω να θυμάμαι μόνο τα καλά του.
Κορυφαία του στιγμή, αλλά και του Π.Α.Σ., η έξοδος στην Ευρώπη. Εκείνο το καλοκαίρι ήταν μοναδικό και ένα από τα ομορφότερα της ζωής μου.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.599
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #7461 στις: Τρι 14 Μάι 2024 13:39 »
Ένας άνθρωπος που ήταν Πρόεδρος για μια δεκαπενταετία και δεν αγαπήθηκε σχεδόν από κανέναν.

Περίεργο; Καθόλου.

Σε απίστευτα ευνοϊκές συνθήκες, χωρίς παο, κούλα, άρη, λάρισα, φόφη, ηρα και άλλους δεν πέτυχε τίποτα που να μην έχουμε πετύχει στο παρελθόν.

Τσέπωμα ανελέητο, επενδύσεις στο μηδέν, περίεργα πράγματα όπως αυτό με τις καταγγελίες κούγια για αλλαγή στην ιδιοκτησία/ μετοχική σύνθεση και άλλα πολλά.

Το μόνο του καλό ότι ήξερε μπάλα και έφερε παίχτες και έφτιαξε ομάδες, που θα τους θυμόμαστε όπως ο Τσάβες, Ο Ντε Βινσέντι, ο Μπεσέρα, ο Ριμόλντι αλλά και άλλους πολλούς.



Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 973
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #7462 στις: Τρι 14 Μάι 2024 16:55 »
Πάντως η ΠΑΕ για αλλά θέματα είναι στη μουγκα....αλλά έβγαλε ανακοίνωση για το μνημόσυνο...
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #7463 στις: Παρ 28 Ιούν 2024 00:21 »
Παράθεση
Με τη συμμετοχή 27 ομάδων το τουρνουά Ακαδημιών «Γ. Χριστοβασίλης»!

Μ’ ένα πολύ μεγάλο τουρνουά θα κλείσει η σεζόν για τις Ακαδημίες, με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, την ΕΠΣΗΠ και το soccer link να συνδιοργανώνουν το 1ο τουρνουά με την επωνυμία «Γεώργιος Χριστοβασίλης», το οποίο θα γίνεται κάθε χρόνο για να τιμάται η μνήμη του επί 15ετία προέδρου του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Το συγκεκριμένο τουρνουά διεξάγεται σε δύο τριήμερα 25 ως 27 Ιουνίου και 28 ως 29 και θα περιλαμβάνει αγώνες ηλικιακών τμημάτων Κ8 ως Κ17. Οι αγώνες θα διεξάγονται στα γήπεδα της ΕΠΣΗΠ, του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, το Epirus Arena, το Λέανδρος Καμηνάς στο Σταυράκι και το γήπεδο της Θύελλα Κατσικά.

Το τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών.

Στο τουρνουά δήλωσαν συμμετοχή 27 ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα από τα Ιωάννινα θα λάβουν μέρος ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Ιωαννίνων,  Tigers, Άτλας Ιωαννίνων, ΑΟ Γιάννινα-Ελπίδες, ΑΟ Σταυρακίου και ΑΟ Ανατολής.

Οι ομάδες που θα έρθουν εκτός Ιωαννίνων θα είναι οι: Απόλλων Σμύρνης, Καλαμάτα,  Ατρόμητος-Αστέρας Χαλανδρίου, Ακαδημία Παθιακάκης, Π.Ο. Ψυχικού, Αθηναΐδα, Sportplex, Coerver Coaching Ρέντη, ΠΑΣ Αθηνών, Ατρόμητος Πλαγιαρίου Θες/νικης, Άρης Βούλας, ΑΟΧ Χρυσούπολης Καβάλας, Έσπερος Τερψιθέας, Ποσειδώνας Ηγουμενίτσας, Α.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας, ΠΑΣ Γαλατσίου, Γ.Σ. Αργυρουπόλεως, Αθλόπολις Πρέβεζας, Α.Σ. Παπάγου, Α.Ε. Ιλίου

από Super fm.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 973
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #7464 στις: Παρ 28 Ιούν 2024 08:55 »
Γίνεται τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του Γ. Χριστοβασίλη και δεν παρεβρέθει ένας από την οικογένεια;;;
Ακόμη με τις πωλήσεις ασχολούνται;
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος fire_pas

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 120
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #7465 στις: Παρ 28 Ιούν 2024 13:15 »
 Ένας θεός να το κάνει τουρνουά... Ξεφτίλα!

Αποσυνδεδεμένος dk

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.978
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #7466 στις: Παρ 28 Ιούν 2024 20:32 »
Ένας θεός να το κάνει τουρνουά... Ξεφτίλα!
Γιατί;
Ενημέρωσέ μας;
Προσωπικά μου άρεσε ως ιδέα... Ο τρόπος που υλοποιείς βέβαια κάποια ιδέα μπορεί να την ευτελίζει ...