με προβληματιζει ο τροπος σκεψης σου
δεν υπαρχει μονο ανηφορα κατηφορα υπαρχει και το ισιωμα φιλε μου
ουτε συσπειρωση οπως το εθεσες ουτε ομως και διαρκως ανσασερ κατι που κουραζει και ξενερωνει...αν ο χριστοβασιλης μπορει να προσφερει το δευτερο και τιποτα παραπερα εγω ευχαριστω αλλα δεν θα παρω..
μια καλη ομαδα στην α εθνικη που ενιοτε θα χτυπαει ευρωπη,ενα γηπεδο σιγα σιγα που θα μεγαλωσει την ομαδα...αυτο και μονο ζηταει ο παγουρας και το περιμενει απο το 2000 που πραγματικα το πιστεψε..αλλα 11 χρονια μονο πικρες και κοροιδια εισπρατει με μικρες αναλαμπες..
τελευταια ευκαιρια για μενα ειναι φετος οχι για τον πας η για την αγαπη μου προς την ομαδα αλλα για τον προεδρο
Φίλε μου κι εγώ βλέπω το ίσιωμα. Προφανώς όλοι θέλουμε την ομάδα μόνιμα στη S.L. Απλά αν αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, προτιμούμε να είναι μόνιμα στη Β';;; (για να μην είμαστε ασανσέρ;).
Επειδή παρακολουθούσα και την πραγματικά μεγάλη ομάδα 74-83 και τότε είχαμε το όνειρο της Ευρώπης - σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες από τις σημερινές-, αλλά και τότε νιώθαμε τις πίκρες και τις αδικίες στο πετσί μας. Και πίστεψέ με δεν μας ένοιαζε για το γήπεδο, που ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση από ότι σήμερα.
Από και πέρα για μένα δεν υπάρχει "τελαυταία ευκαιρία" για κανέναν. Θα έδινα στον εαυτό μου τελευταία ευκαιρία, αν ήμουνα ιδιοκτήτης ή πρόεδρος της ΠΑΕ. Τώρα (εδώ και 37 χρόνια δηλαδή) απλώς οπαδός είμαι (πότε σε πολυκατοικία, πότε στα παλιά διαρκείας με τον πατέρα μου, μετά με απλό εισιτήριο αρχικά στην 7 και μετά στη μεγάλη και τα 14 περίπου τελευταία χρόνια δικό μου διαρκείας) και θα είμαι εκεί στην κερκίδα όσο με κρατάνε τα πόδια μου.
Όποιος κουράστηκε από το "ασανσέρ" δικαίωμά του είναι να επιλέξει όποια στάση επιθυμεί. Ουδέν το μεμπτόν. Όπως επίσης και κάποιος που λόγω οικονομικής συγκυρίας μπορεί να διαλέγει κάποια ματς να δει. Φυσικά του χρόνου στη S.L θα είναι αρκετοί αυτοί που (πάντα τα τελευταία 35 χρόνια) επιλέγουν να δουν συγκεκριμένα ματς με συγκεκριμένους αντιπάλους. Αλλά προφανώς αυτοί δεν έρχονται να δούν τον ΠΑΣ!!!