Ακούστηκε χτες στην εκπομπή των B.V η πρόταση να μπουν την Τετάρτη οι παίκτες μας από την Θύρα 1 που είναι για τα ΑΜΕΑ. Διασκεδαστικό ακούγεται, αλλά προσοχή ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ (πάικτες με ταξί κλπ).
ΟΧΙ αποφάσεις εν βρασμώ. Ξέρω, όλους μας παίραξε και το αποτέλεσμα και ο τρόπος που χάσαμε στον Χάντακα.
Όλους μας έχουν πειράξει οι εμφανίσεις του Β' γύρου, αλλά και η απώλεια της 1ης θέσης. Όμως μην φτάσουμε στο άλλο άκρο στην ομάδα να κάνουν κουμάντο οι οπαδοί (οι όποιοι οπαδοί, είτε B.V, είτε Α.Ρ, είτε εμείς από εδω μέσα).
Πιστεύω η διοίκηση να πάρει τις σωστές αποφάσεις στο σωστό χρόνο. Θυμηθείτε πέρυσι μετά τον υποβιβασμό, το τι είχε ακουστεί για τα αποδυτήρια, τι κριτική είχε γίνει για τις αποχωρήσεις Κούσα, Σαϊτιώτη, Κοντογουλίδη, για την παραμονή Μπακαγιόκο, για την μεταγραφή Πάντου κλπ κλπ. Τελικά η άνοδος επιτεύχθηκε, σχετικά άνετα πιστεύω εγώ, την ώρα που αρκετοί (και από εδώ στον κεφενέ μας) προεξοφλούσαν 6η θέση, δυσκολία εισόδου στα μπαράζ κ.ο.κ. Η ομάδα κράτησε τον προπονητή, θα κάνει τις εισηγήσεις του φαντάζομαι, θα συνεκτιμηθεί και η παρουσία πολλών στον Β΄γύρο, η συμπεριφορά πολλών στο ματς με τον Χάντακα και τελικά όσοι αξίζει να μείνουν.
Από κει και πέρα, ας ελπίσουμε ο πρόεδρος να κάνει την υπέρβαση, να πάρει παίκτες που αντέχουν το βάρος της S.L και τέτοια εποχή του χρόνου να μας βρει στην κατηγορία που όλοι θέλουμε τον ΠΑΣ!!!!
Δυστυχώς για το αυριανό ματς, δεν θα μπορέσει να αποτελέσει γιορτή κατάκτησης τίτλου. Μάλλον φιλικό αγγαρείας το κόβω, αφού και τα Αρειανά απλά προπονήσεις συνεχίζουν, μην πάρουν και παραπανίσια κιλά!!!
Όσο για την ενίσχυση παικτών της F.L 2 που υποτίθεται θα πάνε τα έσοδα, δε νομίζω να συγκινεί κανέναν αυτό. Και εμείς όταν βρεθήκαμε σε ανάλογη θέση κανένας (ούτε ο Κιγκάνι τελικά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!) δεν μας βοήθησε. Απλά μας έδωσαν μιά (μέσω Δούρου) και μας στείλανε ακόμα παρακάτω!!!!!