Συμφωνώ με τις απόψεις του fon7 τον κόσμο του Χριστοβασίλη
Όσο όμως σκέφτομαι το θέμα «κόσμος», και ενώ αναρωτιέμαι για τη σχέση μου με το γήπεδο, περνάει απ’ το μυαλό μου ότι, ο κόσμος έπαψε να είναι παθολογικά εξαρτημένος από τον Πας, οι καιροί άλλαξαν, απλά κάποιοι ξεχαστήκαμε σε εποχές πάθους και δε νομίζω να φταίνε τόσο τα «λάθη» και οι «καθυστερήσεις», όταν υπάρχουν και κάποια δείγματα θετικά στην πορεία.
Μάλλον ο κόσμος, φαίνεται να έχει αποκτήσει μια νοοτροπία και σχέση καταναλωτή – προϊόντος (θετικό και συμφέρον) μέσα σε αυτόν τον οικονομικό μαρασμό και πανικό που βιώνουμε ως νοικοκυριά. Δεν αγοράζει εύκολα πλέον τίποτα και κανένα αγαθό περιττό ή αμφιβόλου προελεύσεως.
Δηλαδή, όσο και αν φαίνεται κουφά παράξενο, φτάσαμε στο πως και αν ήταν δυνατόν η Παε να μπορούσε να μας τρέξει ένα demo trailer αγώνων του πρωταθλήματος 2011 – 12 ώστε να μας πείσει για την αγορά του πακέτου της, κάτι που δεν έκανε ούτε πρόπερσι.
Τρία χρόνια είναι αρκετά νομίζω.
Τέλος, έχω ξαναπεί ότι, πολλοί είναι εκείνοι ανά την Ελλάδα, που νομίζουν πως πρόεδρος του Πας είναι ακόμα ο Κούγιας.
Καλο ειναι να διαχωρησει την ομαδα απο το remetzo,και να μην εχει την ψευδαισθηση οτι θα του δωσουν και κωλο επειδη εχει τον ΠΑΣ
Pizzas, δε σου απευθύνομαι προσωπικά, απλά παραθέτω σκέψεις για τη συνέχιση της συζήτησης.
Επειδή συζητάμε από χτες το θέμα «Ρεμέτζο» (με τα παιδιά), προσωπικά θα με ενδιάφερε πολύ να φωτιστεί το επιχειρηματικό περιβάλλον που αναπτύσσει ο Χριστοβασίλης στα Γιάννινα.
Θα ήθελα να ξέρω για το είδος των σχέσεών, των προθέσεών του, δεδομένων και των παραιτήσεων σημαντικών παραγόντων και τη φιλοσοφία του ως επιτήδευμα σε ότι αφορά την ομιχλώδη (για κάποιους κύκλους?) σχέση Ρεμέτζο Πας ή Πας Ρεμέτζο.
Και επειδή κάνεις λόγο για διαχωρισμό αυτών των δύο «Ρεμέτζο Πας ή Πας Ρεμέτζο», θέτεις αυτομάτως νέα ερωτήματα των οποίων οι απαντήσεις χρειάζονται κάποια ντοκουμέντα.
Τι σχέση μπορεί να έχει το Ρεμέτζο με τον Πας;
Να υποθέσω ότι έχουν φορολογική ή ανταποδοτική αμοιβαιότητα και ότι μπορεί να είναι συγκοινωνούντα δοχεία εκμαυλισμού και διακίνησης πελατών;
Δηλαδή, τελειώνοντας ένα παιχνίδι με γαύρο, θα μπορούσαν να οδηγηθούν 10000 Γιαννιώτες στο Ρεμέτζο ή η πελατεία του Ρεμέτζο θα μπορούσε να ήταν αρκετή για να κάνει κερκίδα στους Ζωσιμάδες;
Προσωπικά, ένα παράγοντα θα έπαιρνα σοβαρά και επικινδύνως υπόψη, την περίπτωση που το Ρεμέτζο θα ήταν το απόλυτο «διαφθορείο» και «άντρο του υπόκοσμου».
Τότε, θα έλεγα, κ. Χριστοβασίλη η φήμη σας δεν είναι αντάξια της φήμης του Πας Γιάννινα και τέλος.
Πάρτε τη μακαρ-ιότητά σας καβαλίστε τη φεράρι σας και πηγαίνετε εκεί από όπου ήρθατε.
Δεν έχω όμως ντοκουμέντα που να απαντούν στην υποτιθέμενη ομιχλώδη σχέση, που υποτίθεται ότι είναι επιζήμια για τον Πας.
Όμως κάπου εδώ προφανώς, θέτουμε (θέτουν) ένα φαιδρό ως ηλίθιο επιχείρημα, που κάνει λόγο για «ασυμβίβαστο» ανάμεσα στις επιχειρηματικές δραστηριότητες του προέδρου (Ρεμέτζο) και στη σχέση του ως μεγαλομετόχου στην Παε.
Αν κατάλαβα, θεωρούν κάποιοι ότι ο πρόεδρος (ο κάθε πρόεδρος) ως επιχειρηματίας, θα πρέπει να είναι επιχειρηματίας (δεν ξέρω πως και με τι?) μόνο στον Πας και πουθενά αλλού.
Νομίζω όμως, ότι για να είναι κάποιος πρόεδρος μιας φιλόδοξης Παε, χρειάζονται και κάποια χρήματα.
Αυτά τα χρήματα από κάπου πρέπει να βγαίνουν και επειδή μιλάμε για Πας Γιάννινα, αυτά τα χρήματα θα πρέπει να είναι και άσπρα.
Θα πάω μια φορά στο ρεμέτζο, έτσι από περιέργεια κια θα ζητήσω και μίζα, αν τελικά το αδειοδοτήσει ο Φίλιππος Ραγκούσης, ο υπέρμαχος των νέων γηπέδων και των ηλεκτρονικών διακυβερνήσεων.
Πλάκα έχουν οι μουσλέρες.
ΥΓ: ΄Τώρα είδα CPAS1 και BILLY_STAM