Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1369274 φορές)

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1400 στις: Τετ 16 Μάι 2012 19:06 »
Παράθεση
Μας εκλεισε τα στοματα ολων εμας(αυτοι οι 3-4 μωρε που γραφουμε με 6 nickname  ο καθενας) των γραφικων...       

2-3  είναι οι γραφικοί,όχι 3-4.Σιγά μη δεν τους παίρναν είδηση τα λαγωνικά.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #1401 στις: Τετ 16 Μάι 2012 21:40 »
passports.gr
Παράθεση
Συνέντευξη-παρωδία Χριστοβασίλη

Αναρτήθηκε πριν λίγες ώρες στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα (www.pasgiannina.gr) μια ιδιότυπη διαδικασία ερωταπαντήσεων μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κ. Χριστοβασίλη και δημοσιογράφων.

Η αλήθεια είναι ότι θεωρούμε προκλητικά αστεία τη συγκεκριμένη διαδικασία και δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο πραγματικός εμπνευστής αυτής της φαρσοκωμωδίας, ωστόσο θα θέλαμε να θέσουμε ορισμένα ερωτήματα:

1) Με ποια κριτήρια επελέγησαν να αποτελέσουν συγκεκριμένοι μόνο δημοσιογράφοι τον περιούσιο δημοσιογραφικό λαό;

2) Για ποιο λόγο αποκλείστηκαν αρκετοί από τους κατεξοχήν αρμόδιους του αθλητικού ρεπορτάζ με συνοπτικές και αφανώς δημοκρατικές διαδικασίες;

3) Για ποιο λόγο δεν επιθυμεί ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ τη συνέντευξη Τύπου με απευθείας ερωτήσεις από ΟΛΟΥΣ τους δημοσιογράφους; Τι πραγματικά έχει να φοβηθεί από τη συνηθισμένη επαφή με τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ;

Αν και είναι ματαιοπονία να περιμένουμε ουσιαστικές απαντήσεις, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα παρέδωσε για πολλοστή φορά μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας αποκλείοντας από την ιδιότυπη αυτή ακροαματική διαδικασία αθλητικογράφους της πόλης, οι οποίοι ασχολούνται με το καθημερινό ρεπορτάζ της ομάδας.

Είναι αλήθεια ότι τις τελευταίες ενέργειες της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θα ζήλευαν και οι απόγονοι του "χρυσού" αιώνα του Περικλέους για τη δημοκρατικότητα του χαρακτήρα τους.

Ο κ. Χριστοβασίλης, ως άλλος πρόεδρος της «ποδοσφαιρικής» δημοκρατίας, δεν δέχτηκε τους δημοσιογράφους στο…προεδρικό του ανάκτορο και αποφάσισε να απαντήσει μόνο σε γραπτά ερωτήματα, κάτι το οποίο δεν αποτόλμησε ούτε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Η συγκεκριμένη ενέργεια, αποδεικνύει, κατά την άποψή μας, περίτρανα τη ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ συγκεκριμένων μέσων ενημέρωσης από την πλευρά της ιδιοκτησίας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Και καταδεικνύει πως ο μοναδικός λόγος «τιμωρίας»-«αποκλεισμού» είναι ότι ο κ. Χριστοβασίλης «ενοχλείται» με την κριτική που ασκούμε και τον τρόπο που παρουσιάζουμε τις ειδήσεις που αφορούν τον ίδιο και την ομάδα.

Οι «πεφωτισμένοι» επιλέγουν τους εκλεκτούς και τους αυλικούς τους για να συμβουλευτούν, ο κατήφορος όμως δείχνει να μην έχει τέλος…

Να είστε σίγουροι πάντως φίλες και φίλοι αναγνώστες ότι και να ενημερώνονταν το passports.gr, είχαμε λάβει την απόφαση να μην συμμετέχουμε σε αυτή τη φαρσοκωμωδία.

Κατόπιν τούτου, το passports.gr, στα πλαίσια της σωστής και χωρίς σκοπιμότητες, αλλά και διακρίσεις, ενημέρωσης επιλέγει να μη δημοσιεύσει τη διαδικτυακή συνέντευξη του κ. Χριστοβασίλη.
Β.ΜΠΙΤΑΣ- Ν. ΣΚΟΥΜΠΟΣ- Θ. ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ- Χ.ΚΑΛΥΒΑΣ- Λ.ΠΑΠΠΑΣ- Ε.ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1402 στις: Τετ 16 Μάι 2012 22:10 »
Η μια ερώτηση φέρνει την άλλη.

Παράθεση
ΕΡΩΤΗΣΗ (Εφημερίδα ΣΟΥΤ, Παναγιώτης Μπούρης): Γιατί δεν προχωράτε στην κατασκευή του γηπέδου που ζητάνε πάντα οι προπονητές για τις προπονήσεις. Είναι σοβαρό το θέμα και βέβαια για το καλό της ομάδας. Που σκοντάφτει; Είναι μόνο το οικονομικό ή και τα γραφειοκρατικά; Και επίσης, είχατε μιλήσει για το όνειρό σας, για το «σπίτι του ΠΑΣ». Είναι ακόμη στόχος σας ή θα... μείνει στα όνειρά μας;
Είναι μεγάλη η επιθυμία μου για την δημιουργία ιδιόκτητου γηπέδου αλλά και εγκαταστάσεων για τον ΠΑΣ. Είναι κάτι που πιστεύω ότι πρέπει να γίνει, αν θέλουμε να μιλάμε για την δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας που όλοι επιδιώκουμε. Έκανα ότι ήταν δυνατό ώστε να παραχωρηθεί η έκταση στην Κατσικά, εφόσον με την έρευνα που κάναμε διαπιστώσαμε ότι εκεί είναι το καταλληλότερο σημείο. Δυστυχώς δεν υπάρχει βούληση να δοθεί η συγκεκριμένη έκταση στον ΠΑΣ, παρ ότι είχα εξασφαλίσει τα κονδύλια που απαιτούντο για την κατασκευή του. Είναι ένα θέμα που με έχει στεναχωρήσει αλλά και απογοητεύσει, γιατί πίστευα ότι όλοι θα έκαναν αποδεκτή την πρόταση μου, εφόσον θα δημιουργείτο πέραν των άλλων και ένα έργο πνοής για την περιοχή, που θα απασχολούσε και πολλούς εργαζόμενους. Εξακολουθεί πάντως να με απασχολεί η επιθυμία της δημιουργίας ιδιόκτητου γηπέδου, αλλά θα πρέπει πλέον βρεθεί και η κατάλληλη έκταση που να πληρεί και τις ανάλογες προδιαγραφές.
Όσον αφορά το πλαστικό γήπεδο αυτό είναι μέσα στα άμεσα σχέδιά μας .
pasgiannina.gr (απόσπασμα)

Παράθεση
ΕΡΩΤΗΣΗ (Εφημερίδα Z sports news, Λάκης Σγάρας):  Δικαιολογημένη η απογοήτευση σας στο θέμα έκταση  Κατσικάς, αίσθημα που διακατέχει  ολόκληρο τον κόσμο του ΠΑΣ. Σημασία όμως έχει ότι εξακολουθεί  να σας  απασχολεί επίμονα η ιδέα δημιουργίας ενός ιδιόκτητου γηπέδου ως επιθυμία και ως ενεργή επιδίωξή σας η εξεύρεση  κατάλληλης έκτασης που όπως είπατε, το γήπεδο αποτελεί προϋπόθεση στη δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας, αλλά  και νέων θέσεων εργασίας στην περιοχή.  Αν υποθέσουμε ότι αύριο αλλάζουν τα δεδομένα και προκύπτει η βούληση και σας παραχωρείται η  κατάλληλη έκταση, ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σας?

Z sports news   
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 16 Μάι 2012 22:22 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1403 στις: Τετ 16 Μάι 2012 22:16 »
''Όσον αφορά το πλαστικό γήπεδο αυτό είναι μέσα στα άμεσα σχέδιά μας''...............Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις???

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1404 στις: Τετ 16 Μάι 2012 23:39 »
Αν το είχε σκεφτεί να απαντάει γραπτά στις ερωτήσεις κ ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου ίσως ήταν ακόμα πρωθυπουργός!!!! :P :P
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1405 στις: Τετ 16 Μάι 2012 23:59 »
Δεν καταλαβαίνω γιατί πειράζει μερικούς η 'γραπτή' συνέντευξη. Κι εγώ αν ήμουν στη θέση του το ίδιο θα έκανα αφού αισθάνομαι πολύ πιο δυνατός στον γραπτό παρά προφορικό λόγο.
Πάντως αν και δεν μας είπε πολλές λεπτομέρειες, κρατάω τα εξής:

1. "Σήμερα καταλήγω στο συμπέρασμα ότι έχω κάνει λάθη και στην επιλογή ορισμένων  συνεργατών μου,  όμως όταν ξεκίνησα την συνεργασία μαζί τους έδειχναν  ότι ήταν οι κατάλληλοι άνθρωποι για την κατάλληλη θέση."
2. "Ο κος Αναστασιάδης μίλησε σε μια συνέντευξη του για κάποιες αλλαγές,  αλλά σε εμένα προσωπικά δεν ανέφερε ποτέ κάτι τέτοιο,  όπως και ποτέ δεν του αρνήθηκα οτιδήποτε μου ζήτησε."
3. "Δεν θα προβώ όμως φέτος  σε ενίσχυση της ομάδας με μεγάλα ονόματα όπως κατά τις προηγούμενες χρονιές μιας και πλέον δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Όλη την  χρονιά όμως είχαμε δραστηριοποιήσει ανθρώπους που αλώνιζαν στην κυριολεξία τα γήπεδα σε όλη την Ελλάδα και έχουμε στα χέρια μας μια μεγάλη λίστα ποδοσφαιριστών που μπορούν εφόσον αποκτηθούν,  να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα".
4. "Όσον αφορά το πλαστικό γήπεδο αυτό είναι μέσα στα άμεσα σχέδιά μας ."
5. "γνωρίζω ότι  δεν έχω καταφέρει ακόμη να γίνω αποδεκτός από μεγάλη μερίδα του κόσμου".

Ειδικά για το τελευταίο πιστεύω ότι αν γίνει πιο επικοινωνιακός και δεν μας κρατάει στο σκοτάδι, τότε θα βελτιωθεί η αποδοχή του από τον κόσμο.

Αποσυνδεδεμένος Anton

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1406 στις: Πεμ 17 Μάι 2012 00:22 »
1)
Παράθεση
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, στα πλαίσια  της σωστής και χωρίς σκοπιμότητες,  αλλά και διακρίσεις,  ενημέρωσης,   ζήτησε από τους δημοσιογράφους που εκπροσωπούν τα  τοπικά Μ.Μ.Ε (τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, εφημερίδες) να αποστείλουν στα γραφεία της  ερωτήσεις, που θα ήθελε ο καθένας τους  να απευθύνει στον πρόεδρο κο Χριστοβασίλη.

Όταν λέμε χωρίς διακρίσεις εννοούμε όλοι. Κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλα τα κανάλια (γιατί κάπου λείπει το ΙTV), όλα τα ραδιόφωνα, όλες οι εφημερίδες, όλα τα site (2012 έχουμε και πλέον ζούμε με το ιντερνετ και τα laptop ή τώρα δε στρέει;) Επίσης όταν λέμε χωρίς σκοπιμότητες, εννοούμε πως τις ερωτήσεις που πήραμε την Δευτέρα το βράδυ, θα τις έχουμε ανεβάσει την Τρίτη το μεσημέρι. Όχι 2 μέρες μετά. Ερωτήσεις για τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν, όχι τα σχέδια ασφαλείας του Προεδρικού Μεγάρου.

2)
Παράθεση
Όλοι δείχνουν καλή διάθεση προς το πρόσωπό μου αλλά και την ομάδα πάνω απ όλα.

Όταν λέμε όλοι για πες μας λίγο ποιοι ακριβώς; Όλοι, έλα τώρα, μεταξύ μας είμαστε..... ;)

3)
Παράθεση
Είμαι ανοικτός  και πρόθυμος σε κάθε πρόταση που μπορεί να είναι για το συμφέρον του ΠΑΣ. Μην ξεχνάτε ότι ήδη έχει αποφασισθεί αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου οπότε όποιος επιθυμεί μπορεί να έρθει  να αγοράσει μετοχές και να συμμετέχει ενεργά στην ΠΑΕ

Τώρα, τώρα που δεν βγαίνουν τα κουκιά....Δεν είναι κακό, απλά επισημαίνω.

4)
Παράθεση

Τα έσοδα που ποτέ δεν είχαμε παρ ότι τα υπολογίζαμε, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό που είχαμε κάνει,  ήταν η χορηγία από τον Ο.Π.Α.Π., οι προσδοκώμενες χορηγίες από τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και τέλος  τα κατά πολύ λιγότερα, σε σχέση με την προπέρσινη παρουσία μας στην super league, εισιτήρια διαρκείας,  αλλά και  η μείωση της τιμής των εισιτηρίων κατά την διάρκεια τη χρονιάς.
Χρέη υπάρχουν και πάντοτε θα υπάρχουν,  όπως σε όλες τις εταιρείες μιας και συνεχώς προκύπτουν υποχρεώσεις ,   αλλά είναι διαχειρίσημα
Από τις υποχρεώσεις της ομάδας προς τρίτους έχουν διακανονισθεί όλα τα ποσά που τις αφορούν με τέτοιο τρόπο ώστε να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα  τουλάχιστον για τους επόμενους πέντε μήνες.
Στους ποδοσφαιριστές υπάρχουν οφειλές οι οποίες με τους περισσότερους  έχουν διακανονισθεί,  ενώ από  κάποιους περιμένουμε τις απαντήσεις τους στις προτάσεις που τους έγιναν, για την οριστική αποπληρωμή τους
Σχετικά με το μπάτζετ θα υπάρχει μείωση ώστε να μπορέσει το τέλος της χρονιάς (12-13)  να βρει την ομάδα σε απόλυτα υγιή οικονομική κατάσταση . Σίγουρα όμως δεν θα είναι τέτοιο που δεν θα επιτρέπει την αξιοπρεπή βιωσιμότητα αλλά και  ούτε θα μειώσει την ανταγωνιστικότητα της ομάδας

Αφού θες συμπαίκτες, γιατί δε λες πόσα μας λείπονται; Με νούμερο, γιατί το πολλά και το λίγα είναι σχετικό. Για να ξέρουν ΟΛΟΙ. Χωρίς σκοπιμότητα και διακρίσεις.

5)
Παράθεση
Στόχος μου είναι πάντα το καλύτερο δυνατόν για την ομάδα με το όποιο προσωπικό κόστος, εφόσον χρειασθεί, να αποδώσω.

Όποιο προσωπικό κόστος; Ακόμα κι αν χαλάσουν φιλίες;

6)
Παράθεση
Λάθη έκανα και θα ήταν άλλωστε περίεργο το αντίθετο.  Ασχολούμαι με την ομάδα τον περισσότερο χρόνο μου και παρ όλο αυτό γνωρίζω ότι  δεν έχω καταφέρει ακόμη να γίνω αποδεκτός από μεγάλη μερίδα του κόσμου. Σίγουρα λοιπόν κάτι δεν κάνω καλά, αλλά και σίγουρα δεν είναι κάτι που το θέλω.  Σήμερα καταλήγω στο συμπέρασμα ότι έχω κάνει λάθη και στην επιλογή ορισμένων  συνεργατών μου,  όμως όταν ξεκίνησα την συνεργασία μαζί τους έδειχναν  ότι ήταν οι κατάλληλοι άνθρωποι για την κατάλληλη θέση.

Ποιοι, ποιοι;! Για πες!

7)
Παράθεση
ΕΡΩΤΗΣΗ (Κ.Κυρίτσης  Βήμα F.M. ΑCL GROUP ):Τι έχετε να απαντήσετε σε αυτούς που συχνά πυκνά δηλώνουν πως έχετε αποκόψει τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ από τον κοινωνικό ιστό της πόλης και από τους απλούς ανθρώπους που ήταν πάντα η βάση της δύναμης του;

Ένσταση κύριε πρόεδρε! (της έδρας έτσι, να μην μπερδευόμαστε). Ο μάρτυς ψεύδεται ασύστολα.

8 )
Παράθεση
Οι οργανωμένοι φίλαθλοι ποτέ δεν δημιούργησαν πρόβλημα στην ομάδα ούτε ποτέ ζήτησαν να επιβάλλουν την άποψή τους σε μένα όλα αυτά τα χρόνια. Αν ρωτούσα τους οργανωμένους για την λήψη αποφάσεων , που το κόστος των οποίων  ούτως ή άλλως έχω εγώ , τότε θα είχα τελειώσει σαν πρόεδρος από την πρώτη στιγμή.  Να είστε σίγουροι πως αν υπήρχε τέτοια περίπτωση,  θα ήμουν ο πρώτος που θα το κατήγγειλα και θα γινόμουν και ήρωας

Θα μου το κόψουν άμα βάλω κι αυτό. Άσε που θα αρχίσουν να χτυπάνε υπεραστικά τηλέφωνα πάλι ;) 

Συγχαρητήρια στη Σοβιετικού-Σταλινικού τύπου οργάνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγχαρητήρια και στους εμπνευστές αυτής της "πρωτοποριακής" πραγματικά κίνησης.

Υ.Γ. Κούνια που μας κούναγε  :stop:

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1407 στις: Πεμ 17 Μάι 2012 01:22 »
Μια @μημένη ερώτηση ήθελα να του κάνουν και δεν του την κάναν...Πήρες τα φετινά λεφτά από την SuperLeague και αν ναι, που πήγαν?...
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #1408 στις: Πεμ 17 Μάι 2012 01:29 »
Συνεντευξη της πλακας ηταν αυτη.
Ουτε για διπλωμα οδηγησης να ηταν.

Εγω γνωριζω και το ακουσαν τα αφτακια μου ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ απο τα χείλη του Αγγελου ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ,

1) ''Εγω ημουν αυτος που καθαρισα τα αποδυτηρια απο τον καθε ασχετο που εκανε οτι ηθελε....... γιατι οταν ηρθα επικρατουσε ενα χαος''

2) ''Αυτοι με βριζανε γραφανε για μενα βρισιες οτι ειμαι τρελος, μεθυστακας...... αυτα τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΟΥΣ''

Καληνυχτα ΠΑΣ Γιαννινα....

Υ.Γ. Σημερα βγαλαμε και πρωθυπουργο τον καθε πικραμενο ..... αντε σειρα μας να γελασουμε με παρατραγουδα μπορουμε και το θελουμε

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 17 Μάι 2012 01:43 από vagge-lakis-buffon »
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1409 στις: Πεμ 17 Μάι 2012 01:39 »
Ρε μάγκες, τι ψάχνετε???

Σας λέω εγώ τώρα, καταθέστε  μου μια ερώτηση και θα σας στείλω την απάντηση!!!

Και με ρωτάτε: Είχατε πει ότι δε σας αρέσουν τα όσπρια, ωστόσο όμως σας έχουμε δει να τα τρώτε πολύ τακτικά και με βουλιμία.
Και σας απαντώ: Να ξέρετε ότι προτιμώ τα ζυμαρικά, αλλά δυστυχώς κάποιοι μου τα στερούν και αναγκαστικά την πέφτω στα όσπρια.

Λογικά η επόμενη ερώτηση που θα θέλατε να μου κάνετε είναι: Ποιοί σας στερούν τα ζυμαρικά και γιατί?

Όμως η διαδικασία που επιλέξαμε ως συνέντευξη,  αποκλείει τη ουσιαστική - συμπληρωματική ερώτηση, που απαντάει στο γιατί  μόνο όσπρια - με το ποιός σας στερεί τα ζυμαρικά.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #1410 στις: Πεμ 17 Μάι 2012 02:01 »
Παράθεση
Πλέον δεν μπορώ να αποφασίσω ποιος είναι καλύτερος ο Κούγιας ή ο Χριστοβασίλης... %-|

Κι επειδή εμείς άδικοι δεν είμασταν ποτέ, οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε οτι είναι εξαιρετικά ταλαντούχος που κατάφερε κάτι τέτοιο.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1411 στις: Πεμ 17 Μάι 2012 09:12 »
Συνέντευξη Χριστοβασίλη....  :takataka: :takataka: :takataka: :takataka: :takataka: :takataka: :takataka: :takataka: :takataka: :takataka: :takataka: :takataka: :takataka:
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #1412 στις: Πεμ 17 Μάι 2012 09:42 »
Δεν καταλαβαίνω γιατί πειράζει μερικούς η 'γραπτή' συνέντευξη. Κι εγώ αν ήμουν στη θέση του το ίδιο θα έκανα αφού αισθάνομαι πολύ πιο δυνατός στον γραπτό παρά προφορικό λόγο.

Φίλε Mythos, επειδή είμαι ένας απ' αυτούς που τους πειράζει...
Κατ' αρχάς δεν είναι συνέντευξη. Γιατί σε μια ζωντανή συνέντευξη, οι ερωτώντες, διαμορφώνουν τις ερωτήσεις τους και από τις ερωτήσεις των άλλων, αφήνοντας έτσι τα λιγότερα κενά.
Στη συνέχεια, από που κι ως που επιλέχθηκαν μέσα ή δημοσιογράφοι; Για παράδειγμα γιατί έμειναν στην απ' έξω sportsioannina.gr, passports.gr, ή ο Βασίλης Σχολιανός (και Μπίτας αποκαλούμενος από μερικούς);
Και πως αν μια απάντηση δεν καλύπτει τον ερωτώντα, ή εκλήφθηκε λάθος, θα διευκρινιστεί;
Το απλούστερο όλων, εσύ εδώ μπορείς να αναπαντήσεις διαφωνώντας με την άποψή μου, μπορούσε να γίνει αυτό με τον τρόπο που οργανώθηκε αυτή η κατ' ευφημισμό συνέντευξη;
Αντί όλου αυτού του ...hapenning, καλύτερα, να έλεγε -  έγραφε 2 γραμμές ο πρόεδρος με τις απόψεις του, παρά όλη αυτή η φάρσα.

Μια @μημένη ερώτηση ήθελα να του κάνουν και δεν του την κάναν...Πήρες τα φετινά λεφτά από την SuperLeague και αν ναι, που πήγαν?...

Και που ξέρεις, παρ' ολίγον, Ιταλέ εσύ στα σίγουρα ότι δεν τη κάναν; Αναρωτιέμαι εγώ ο δύσπιστος.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #1413 στις: Πεμ 17 Μάι 2012 10:01 »
super-fm.gr
Παράθεση
Πήραμε μέρος σε μια διαδικτυακή συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα και εξ' αρχής το εγχείρημα μας φάνηκε αρκετά προχωρημένο και ενδιαφέρον. Στην πορεία, όμως, διαπιστώσαμε ότι αποκλείστηκαν από τη συνέντευξη τα τοπικά site, με αποτέλεσμα να μην έχουν τη δυνατότητα να ρωτήσουν δημοσιογράφοι που ασχολούνται ενεργά με το ρεπορτάζ της ομάδας. Ελπίζουμε ότι ο πρόεδρος θα αντιληφθεί την παράλειψη και θα επανορθώσει, επανερχόμενος και με μία συνέντευξη προς τα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης. Άλλωστε το εγχείρημα, ως πειραματικό σε αυτήν τη φάση, δεν απέδωσε 100% και θα χρειαζόταν ένας δεύτερος γύρος ερωτήσεων.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1414 στις: Πεμ 17 Μάι 2012 10:05 »
Τα είπε όλα ο Λόκο.
Απλά δίνεις συνέντευξη όταν έχεις να πεις κάτι πραγματικά κ να δεχθείς ερωτήσεις για όλα τα θέματα.Αν είναι να βγεις να πείς τις ίδιες λαλακίες που ξέρουμε ποιος ο λόγος να την ονομάζεις συνέντευξη κ να κουράζεις τα χεράκια σου γράφοντας γενικότητες κ αερολογίες?Είπε αυτά που ήθελε να πει κ να ακουστούν απο την πλευρά του κ όχι αυτά που θέλαμε να ακούσουμε εμείς οι φίλαθλοι.Ζεστά κ σοβαρά θέματα δεν τα έπιασε καν στο στόμα του(χέρι του καλύτερα) ή δεν δέχθηκε να απαντήσει σε σοβαρές κ συγκεκριμένες ερωτήσεις!!!!!
Στο γραπτό λόγο βλέπω είναι κ έξυπνος!! :P
Κ δεν του το είχα,αφού είναι καλύτερος στα γραπτά γιατί δεν τα λέγανε με τον Άγγελο στα γραπτά μήπως κ υπήρχε καλύτερη συννενόηση κ τον έπειθε!! :P
Πρόεδε μόνο γραπτώς να εκφράζεσαι απο εδώ κ στο εξής:με πάικτες-προπονητές-δημοσιογράφους-διαιτητές-φιλάθλους κ μην σου πω κ με τον Κεϊτά στα γραπτά μίλα του.ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ!!!!!
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1415 στις: Πεμ 17 Μάι 2012 10:07 »
Φίλτατε ΛΟΚΟ, εγώ μόνο για το 'γραπτο' (vs. προφορικό) τρόπο συμφώνησα, όχι για το πώς διεξήχθει. Προφανώς και πρέπει να μετέχουν όλοι όσοι δημοσιογράφοι επιθυμούν και προφανώς θα πρέπει να υπάρχει συνέχεια για διευκρινίσεις ή περαιτέρω ερωτήσεις/απαντήσεις.
Και τέλος, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ο πρόεδρος θα πρέπει να μιλάει πιο συχνά και πιο συγκεκριμένα.

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1416 στις: Πεμ 17 Μάι 2012 10:51 »
Παράθεση

χωρις διαθεση να σε προσβαλω η οτιδηποτε αλλο....το οτι θα εκανες κι εσυ το ιδιο δε σημαινει οτι ειναι και σωστο και παλι!
κανονικα δε θα επρεπε καν να ασχοληθουμε με αυτη τη φαρσοκομωδια.
ειναι αναξιο σχολιασμου ολο αυτο το τσιρκο με τους κλοουν δημοσιογραφους και τον μπουλη θηριοδαμαστη.

και φιλε μου chilly μην αναρωτιεσαι γιατι δε ρωτηθηκαν πραγματα......δε συμφερε κανεναν!

το να κατσω και να σχολιασω τις ερωτησεις και τις απαντησεις ,θεωρω οτι μηδενιζω το επιπεδο της νοημοσυνης μου.
ειναι για γελια και για κλαματα.
πλεον μας δουλευουνε και οι πετρες.

ΣΕ ΠΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΓΕΛΑΦΙΚΑ????????????

και εχουμε και τον κυριο θιγμενο να μας λεει οτι ειναι προχωρημενο και ενδιαφερον και οτι θελει κι αλλη!

κριμα.....πολυ κριμα γι αυτον τον κοσμο!πραγματικα στεναχωριεμαι :( :(
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

• Hero Member
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1417 στις: Πεμ 17 Μάι 2012 11:48 »
Και εγώ συμφωνώ με τον Λοκο και ειδικά για την τελευταία του ερώτηση...που πήγαν τα λεφτά από την nova??

Και το θέμα είναι ότι υπάρχουν ποσά που αναρτώνται σε όλα τα site,αναλυτικά τι δικαιούται να πάρει η κάθε ομάδα...στην περίπτωση μας κοντά τα 2 εκατομμύρια ευρώ...που πήγαν αυτά?
Γιατί αναφέρεται μόνο σε εισητηρια,διάρκειας και επιχορήγηση ΟΠΑΠ??

Μήπως ξεχνάει ότι δεν είμαστε στο 1980 και όλα δημοσιοποιούνται και όλα μαθαίνονται??

Λέω εγώ τώρα...

ΥΓ.Κάπου είπε ότι θεωρεί τον ευατο του Επιτυχημένο γιατί ανέβασε τον ΠΑΣ 2 φορές από την Β και τον κράτησε στην Α 1 φορά...τρομερή επιτυχία...τι θα έλεγε αν τον κρατούσε όλα τα χρόνια στην Α?

Λέω εγώ τώρα...
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1418 στις: Πεμ 17 Μάι 2012 11:54 »
Παράθεση
ΥΓ.Κάπου είπε ότι θεωρεί τον ευατο του Επιτυχημένο γιατί ανέβασε τον ΠΑΣ 2 φορές από την Β και τον κράτησε στην Α 1 φορά...τρομερή επιτυχία...τι θα έλεγε αν τον κρατούσε όλα τα χρόνια στην Α?

απο εκει να καταλαβουμε ποιες ειναι οι φιλοδοξιες του για την ομαδα αυτη!αυτος μας δειχνει ανοιχτα τα αστερια κι εμεις κοιταμε το δαχτυλο!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1419 στις: Πεμ 17 Μάι 2012 12:04 »
Παράθεση
Παράθεση
    Όλοι δείχνουν καλή διάθεση προς το πρόσωπό μου αλλά και την ομάδα πάνω απ όλα.

Όταν λέμε όλοι για πες μας λίγο ποιοι ακριβώς; Όλοι, έλα τώρα, μεταξύ μας είμαστε..... ;)

Αυτοι που κρατουσαν ανεξηγητα και με παθος  πεθαμενο οικονομικα 2 χρονια τον Κολεμπα στην διοικηση
και αυτοι που στηριζαν τον Κουγια μεχρι ενος πολυ συγκεκριμενου σημειου

Οι υπολοιποι στηριζουμε την ομαδα οχι εσενα.
και θα τη στηριζαμε ακομη και στη Δ εθνικη

Παράθεση
Και το θέμα είναι ότι υπάρχουν ποσά που αναρτώνται σε όλα τα site,αναλυτικά τι δικαιούται να πάρει η κάθε ομάδα...στην περίπτωση μας κοντά τα 2 εκατομμύρια ευρώ...που πήγαν αυτά?
Γιατί αναφέρεται μόνο σε εισητηρια,διάρκειας και επιχορήγηση ΟΠΑΠ??

εμ εδω ειναι το ζουμι ολο.....
και επειδη δεν επρεπε να ερθει σε δυσκολη θεση
με τετοιου ειδους ερωτησεις

καθε "απαντηση" του γραφειου της προεδριας (του ΧΒ οχι του αλλουνου με τα non-paper)
χωραει αντερωτηση
και αυτες επρεπε να αποφευχθουν.

Παράθεση
Και πως αν μια απάντηση δεν καλύπτει τον ερωτώντα, ή εκλήφθηκε λάθος, θα διευκρινιστεί;
Το απλούστερο όλων, εσύ εδώ μπορείς να αναπαντήσεις διαφωνώντας με την άποψή μου, μπορούσε να γίνει αυτό με τον τρόπο που οργανώθηκε αυτή η κατ' ευφημισμό συνέντευξη;
Αντί όλου αυτού του ...hapenning, καλύτερα, να έλεγε -  έγραφε 2 γραμμές ο πρόεδρος με τις απόψεις του, παρά όλη αυτή η φάρσα.

Και που ξέρεις, παρ' ολίγον, Ιταλέ εσύ στα σίγουρα ότι δεν τη κάναν; Αναρωτιέμαι εγώ ο δύσπιστος.

παντως ΛΟΚΟ διαγραφηκαν και αλλες δυσκολες ερωτησεις
καποιοι απο τους εγκυρους δημοσιογραφους ρωτησαν ποσο κανει 1+1, 1*4, 2-2
ενω ενας αλλος ρωτησε: πτηνο που κανει αυγα και ζει κοτετσι. αρχιζει απο κο και τελειωνει σε τα ποιο ειναι????????? :P

Α ρες κατακαημενα Γιαννενα.....
Απ το κακο στο χειροτερο....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1420 στις: Πεμ 17 Μάι 2012 13:40 »
Τι να πεις...Γενικολογίες....Εκτός από το που πήγαν τα λεφτά μπορεί να μας πει γιατί λάκισαν οι ντόπιοι από την ομάδα όπως περιφεριάρχης ή ο Χήτος;Επίσης για τα λεφτά να μας πει τι έβαλε στο σακούλι και που πήγε το μπάτζετ κάθε χρονιά σε Α και Β.Το δεν θέλω να αποκόψω την ομάδα από τον κοινωνικό ιστό είναι σίγουρο;Γιατί κάποτε ακούστηκε και για μεταφορά της έδρας ή μήπως φταίνε τα παιδιά του σκότους;

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1421 στις: Πεμ 17 Μάι 2012 14:05 »
Το πρόβλημα της «γραπτής συνέντευξης» δεν είναι πρόβλημα για τον συνεντευξιαζόμενο, αλλά πρόβλημα της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Τα παρακάτω  «ΕΡΩΤΗΣΗ (Εφημερίδα Z sports news, Λάκης Σγάρας)» δεν το έγραψα για πλάκα ούτε για εξυπνάδα, αλλά ως παράδειγμα ... όπως εύστοχα παρατηρεί, εννοεί και αναδεικνύνει τη συνέντευξη τη συνεντευξένια ο ΛΟΚΟ.

Κατ' αρχάς δεν είναι συνέντευξη. Γιατί σε μια ζωντανή συνέντευξη, οι ερωτώντες, διαμορφώνουν τις ερωτήσεις τους και από τις ερωτήσεις των άλλων, αφήνοντας έτσι τα λιγότερα κενά.

Μια @μημένη ερώτηση ήθελα να του κάνουν και δεν του την κάναν...Πήρες τα φετινά λεφτά από την SuperLeague και αν ναι, που πήγαν?...[/i]

Ημιδομημένη (διαμορφούμενη) θέλεις να πεις ... όπου το ένα ερώτημα ανάλογα με το είδος της απάντησης φέρνει το άλλο ερώτημα.

π.χ. στην ΕΡΩΤΗΣΗ νέο γήπεδο ... ο δημοσιογράφος  έθεσε 1 καίριο ερώτημα και πήρε μια FIX απάντηση ... που σηκώνει δεύτερη ερώτηση.

Παράθεση
ΕΡΩΤΗΣΗ (Εφημερίδα ΣΟΥΤ, Παναγιώτης Μπούρης): Γιατί δεν προχωράτε στην κατασκευή του γηπέδου που ζητάνε πάντα οι προπονητές για τις προπονήσεις. Είναι σοβαρό το θέμα και βέβαια για το καλό της ομάδας. Που σκοντάφτει; Είναι μόνο το οικονομικό ή και τα γραφειοκρατικά; Και επίσης, είχατε μιλήσει για το όνειρό σας, για το «σπίτι του ΠΑΣ». Είναι ακόμη στόχος σας ή θα... μείνει στα όνειρά μας;
Είναι μεγάλη η επιθυμία μου ...

Πότε, που σε και σε ποιόν να θέσει ο κάθε ο δημοσιογράφος   την επόμενη ερώτηση ΕΚΤΑΣΗ για Νέο γήπεδο, που πήγαινε καπάκι???   

π.χ. την
Παράθεση
ΕΡΩΤΗΣΗ (Εφημερίδα Z sports news, Λάκης Σγάρας):  Δικαιολογημένη η απογοήτευση σας στο θέμα έκταση  Κατσικάς, αίσθημα που διακατέχει  ολόκληρο τον κόσμο του ΠΑΣ. Σημασία όμως έχει ότι εξακολουθεί  να σας  απασχολεί επίμονα η ιδέα δημιουργίας ενός ιδιόκτητου γηπέδου ως επιθυμία και ως ενεργή επιδίωξή σας η εξεύρεση  κατάλληλης έκτασης που όπως είπατε, το γήπεδο αποτελεί προϋπόθεση στη δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας, αλλά  και νέων θέσεων εργασίας στην περιοχή.  Αν υποθέσουμε ότι αύριο αλλάζουν τα δεδομένα και προκύπτει η βούληση και σας παραχωρείται η  κατάλληλη έκταση, ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σας?
..............???

Ποιά θα ήταν η απάντηση???
Τα σχόλιά μου δεν αφορούν τον κ. Χριστοβασίλη και πολύ καλά λειτούργησε μάλιστα ... αφορούν το ... Ας σοβαρευτούμε επικοινωνιακά - δημοσιγραφικά.
Δεν είμαστε οι ιθαγενείς που θα γυαλιστούν στα καθρεφτάκια του Κολόμβου.

Η «γραπτή  συνέντευξη» είναι αυτό που ο λαός λέει ... «Ρώταμε να σε ρωτώ να περνάμε τον καιρό.»
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 17 Μάι 2012 14:15 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος John

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1422 στις: Πεμ 17 Μάι 2012 15:05 »
Παράθεση
Όλοι δείχνουν καλή διάθεση προς το πρόσωπό μου αλλά και την ομάδα πάνω απ όλα

Όταν λέμε όλοι...εννοούμε ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ??????Ή "όλοι"....????

Κοιμήσου άστρο της Αυγής...κοιμήσου νιο φεγγάρι...

Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ

Το μεγάλο δράμα για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι πως έχουν καταφέρει να κάνουν τον κόσμο να μην έχει όρεξη ούτε να γκρινιάξει...είναι νομίζω το τελευταίο στάδιο κατάντιας.
3η Πτέρυγα Ψυχιατρικής Κλινικής CLUB[/size]

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1423 στις: Πεμ 17 Μάι 2012 16:09 »
Παράθεση
Το μεγάλο δράμα για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι πως έχουν καταφέρει να κάνουν τον κόσμο να μην έχει όρεξη ούτε να γκρινιάξει...είναι νομίζω το τελευταίο στάδιο κατάντιας.

ακριβως και 100% συμφωνω!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1424 στις: Πεμ 17 Μάι 2012 17:03 »
Ρε το εχω γραψει και σε προηγουμενο ποστ.....

Εδω στα Γιαννινα μας ψεκαζουνε και δεν παιρνουμε γραμμη τιποτα,δεν εξηγειται αλλιως!!!

Καλη μας διαλυση λοιπον........
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS