Δεν καταλαβαίνω γιατί πειράζει μερικούς η 'γραπτή' συνέντευξη. Κι εγώ αν ήμουν στη θέση του το ίδιο θα έκανα αφού αισθάνομαι πολύ πιο δυνατός στον γραπτό παρά προφορικό λόγο.
Φίλε Mythos, επειδή είμαι ένας απ' αυτούς που τους πειράζει...
Κατ' αρχάς δεν είναι συνέντευξη. Γιατί σε μια ζωντανή συνέντευξη, οι ερωτώντες, διαμορφώνουν τις ερωτήσεις τους και από τις ερωτήσεις των άλλων, αφήνοντας έτσι τα λιγότερα κενά.
Στη συνέχεια, από που κι ως που επιλέχθηκαν μέσα ή δημοσιογράφοι; Για παράδειγμα γιατί έμειναν στην απ' έξω sportsioannina.gr, passports.gr, ή ο Βασίλης Σχολιανός (και Μπίτας αποκαλούμενος από μερικούς);
Και πως αν μια απάντηση δεν καλύπτει τον ερωτώντα, ή εκλήφθηκε λάθος, θα διευκρινιστεί;
Το απλούστερο όλων, εσύ εδώ μπορείς να αναπαντήσεις διαφωνώντας με την άποψή μου, μπορούσε να γίνει αυτό με τον τρόπο που οργανώθηκε αυτή η κατ' ευφημισμό συνέντευξη;
Αντί όλου αυτού του ...hapenning, καλύτερα, να έλεγε - έγραφε 2 γραμμές ο πρόεδρος με τις απόψεις του, παρά όλη αυτή η φάρσα.
Μια @μημένη ερώτηση ήθελα να του κάνουν και δεν του την κάναν...Πήρες τα φετινά λεφτά από την SuperLeague και αν ναι, που πήγαν?...
Και που ξέρεις, παρ' ολίγον, Ιταλέ εσύ στα σίγουρα ότι δεν τη κάναν; Αναρωτιέμαι εγώ ο δύσπιστος.