Καλό καλοκαίρι σε όλους.
Λίγα λόγια κι από μένα.
Εχω διαβάσει τις απόψεις, σύγκλιση δεν υπάρχει, ας το προσπαθήσουμε όμως.
Δεν μπορεί να μη βρεθεί άκρη, τη στιγμή, που όποιος γράφει, δείχνει ακόμη ενδιαφέρον για την ομάδα.
Μόλις είδα την ανακοίνωση της ΠΑΕ και τους αριθμούς.
Καλά έκανε, αλλά να με σχωρνάτε εμένα, τέτοια εποχή, δεν θα βάλω κι άλλους αριθμούς στο κεφάλι μου.
Αν κάποιος τα μελετήσει ας μας τα κάνει πενηνταράκια και των υπόλοιπων.
Κοιτάω τη τελευταία παράγραφο (εντάξει τρεις είναι, αλλά ...μία):
Η Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, μετά τα τελευταία γεγονότα, είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει με κάθε νόμιμο μέσο το ποσόν που δαπάνησε για έργα τόσο στο Π.Ε.Α.Κ.Ι όσο και στους Ζωσιμάδες που της οφείλεται.
Στο εξής δε, δεν προτίθεται να δαπανήσει ούτε ένα ευρώ για έργα στα στάδια την ευθύνη των οποίων έχει η Ε.Δ. σταδίων, όποια και αν είναι αυτή στο μέλλον.
Εννοείται ότι θα συνεχίσει να αποδίδει το ποσοστό του 15% για την χρήση των γηπέδων όπως οφείλει. Θεωρεί βέβαια αυτονόητο ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος το γήπεδο των Ζωσιμάδων θα πληροί τις προδιαγραφές, ώστε να μπορεί να αγωνίζεται σε αυτό, αλλά και να δικαιολογούνται έτσι τα χρήματα που θα αποδίδει για την χρήση του.Και βέβαια αν θεωρεί ότι έχει δίκιο να το διεκδικήσει με τον όποιο τρόπο.
Κι επειδή έχω χάσει το μπούσουλα και δεν θα βάλω τον κεφάλι μου να ασχοληθεί με μια κολόνια που κρατάει χρόνια, αν όπως λέει η διοίκηση υπάρχει χαρτί υπογραμμένο, ότι θα υπάρξει συμψηφισμός, ας αποτανθεί στον υπογράψαντα κι ας πράξει και τα δέοντα.
Δεν θα δαπανήσει επίσης ευρώ πλέον λέει απειλητικά. Και της χάλασε η δλειά της Σταδιοδιοίηκησης.
Άντε και δε δαπάνησες κι άντε το χόρτο γίνεται (πιο) ακατάλληλο για χωράφι, λάθος για ποδόσφαιρο.
Πόσο πολύ λες να στεναχωρεθεί η Σταδιοδιοίκηση;
Μα ξοδεύω και δεν τα παίρνω πίσω θα μου πεις.
Κι εδω με το φτωχό μου το μυαλό, ας πω κι εγώ το κοντό μου.
Όλοι λίγο πολύ ξέρουμε τι σημαίνει να νοικιάζεις.
Και πες είναι σπίτι...
Πας το βλέπεις, λες στον ιδιοκτήτη κοίτα, θέλει βάψιμο, εντάξει;
Χμ και στάζουν οι βρύσες, θέλουν μάστορα.
Αν μπορούσες να αλλα΄ξεις και το 1800 χρόνων μωζαικο που έχεις στο σαλόνι...
9 στις 10 θα στο φρεσκάρει θα φτιάξει και τις βρύσες αλλά σιγά μην αλλάξει και πατώματα, αυτό είναι το θες πάρτο.
Και μπαίνεις να μείνεις...
Και έχει κι ωραία μπαλκόνια μόνο που τα τρώει ο ήλιος και δε μπορείς να σταθείς.
Ε θα βάλεις τέντες δεν θα βάλεις;
Μέχρι αν σκέφτεσαι να μείνεις για πολύ καιρό και θες να δέχεσαι και κανα επισκέφτη θα μπεις σε σκέψεις να αλλάξεις και το σαλονοπάτωμα.
Αν προκύψουν στη διάρκεια της ενοικίασης προβλήματα πως να το πω υπαρξιακά να το πω
, φωνάζεις τον ιδιοκτήτη να τα λύσει.
Μάστορα τρέχουν κι οι σωλήνες τς αποχέτευσης ξέρω γω.
Αν σπάσεις εσύ κανα τζάμι ε άντε να τον ψήσεις ότι ήταν σπασμένο και δεν τόχες προσέξει.
Τώρα αν, αν, αν, ο ιδοκτήτης είναι συζητήσιμος, μπορεί κάτι να σου κόψει από το νοίκι έναντι πατωμάτων, ή τεντών που θα του μείνουν.
Αν είναι καλής διάθεσης άνθρωπος ρε παιδί μου, αλλιώς χέστηκε, ξαναβάλε το μωζαικό μ που είναι κι αντίκα θα σου πει - α και πούσαι πάρε και τς τέντες να τς βάλς όπ θες εμένα μ χαλάν τη θέα στον ουρανό.
Εκτός κι αν είχες προνοήσει να τον βάλεις να υπογράψει κανα χαρτί, ότι για αυτό κι αυτο κι αυτό, συγκεκριμμένα όμως, θα τσοντάρει κι αυτός, ή μονο αυτός.
Γιατί θαταν μαλάκας από τη πάρτη του να υπογραψει χαρτί ...ότι και να βάλεις εξτρά στο σπίτι θα τα αφαιρώ από τα ενοίκια.
Δηλαδη εσύ μπορεί να θες τζάκι, μπορεί να θες κουζίνα χάι τεκ χίλια δυο μπορεί να θες και χίλα τρία τελικά να βάλεις.
Σιγά μη και στα πλερώσει ο άλλος. Εκτός είπα, αν υπάρχει χαρτί γενικό κι αόριστο.
Στο προκείμενο.
Οτι ευρώ δαπάνησε η ΠΑΕ και καλώς το δαπάνησε για να μπορεί να παίζει μπάλα το δαπάνησε και για να κάνει πιο ευχάριστη τη θέαση στους φιλάθλους.
Με καλή διάθεση κι από τις δύο μεριές θα μπορούσαν να τα βρουν. Ελα μωρέ όλοι ΠΑΣ είμαστε, σάμπως από τη τσέπη σου θα τα βάλεις;
Με κακή διάθεση ο ένας θα λέει ότι έχω χαρτί ότι βάζω το παίρνω πίσω κι ο άλλος θα βεβαιώνει οφειλές στην εφορία.
Μα δεν ξανασχολούμαι με το θέμα, τέλος.
Το να αφήσει η ΠΑΕ το γήπεδο να ερημώσει στον τελευταίο που θα κάνει ζημιά είναι η διοίκησή του Πάντως (έμεινε ο τάσος ε;)
Θα συνεχίσει όμως να αποδίδει λέει στο τέλος το ποσοστό περιμένοντας να βρει γήπεδο που να πληροί προϋποθέσεις πρωταθλήματος.
Ε ναι κι ο άλλος θα τς πει εγώ μωζαϊκό έχω δεν το θέτε; Να πάτε αλλού.
Εν κατακλείδι και χωρίς να πολυαντραλέψω το κεφάλι μου.
Ναι το γήπεδο συνεχίζει να υπάρχει λόγω ΠΑΣ.
Αλλά αν δεν υπήρχε, ποιός θα ήταν ο μεγάλος χαμένος τς υπόθεσης;
Η Σταδιοδιοίκηση;
Επανέρχομαι αργότερα έχετε ανοίξει ένα κάρο θέματα για κβέντες