ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Είμαι ένας απλός φίλαθλος και κάποιες φορές οπαδός του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Έχω δεί πολλά, έχω ακούσει πολλά, έχω αναλογιστεί πολλά και θα ήθελα να τα παρουσιάσω σε αυτό το ταπεινό αρθρο.
Πρώτα θα ήθελα να αναφερθώ στη τωρινή ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (περ. 2012-2013) η οποία όπως ξέρουμε αποτελείται από τη μια μεριά από παλιούς και έμπειρους παίχτες ενώ από την άλλη από νέους παίχτες που τώρα ξεκινούν την ποδοσφαιρική τους καριέρα και από τους οποίους περιμένουμε πολλά. Δεν χρειάζεται γκρίνια για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Πιστεύω πως θα έρθουν κ αυτά κάποια στιγμή. Αυτό που θα πρέπει να προσέξει η ομάδα είναι να κρατήσει τη συνοχή της και το δυναμικό της και για την επόμενη χρονιά καθώς του χρόνου εάν δεν υποβιβαστούμε (που δεν το πιστεύω) θα είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα καθώς θα πρέπει να ανταγωνιστούμε 2 παραπάνω ομάδες.
Ύστερα θα ήθελα να μιλήσω για τη διοίκηση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ καθώς θα ήθελα να εκφράσω μερικά παράπονα. Ως αναφορά στην αδειοδότηση που δεν πήραμε το προηγούμενο καλοκαίρι δεν μπορώ να πώ πως αδικηθήκαμε. Από τη στιγμή που ο κ. Χριστοβασίλης δεν ανέφερε τους λόγους που αφαιρέθηκε η αδειοδότηση τη δεύτερη φορά δεν μπορώ να αμφισβητήσω και την άλλη μεριά που στη περίπτωση αυτή είναι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Και κατά τη ταπεινή μου άποψη η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.
Επίσης, όπως όλοι γνωρίζουμε η έλευση του κόσμου τη φετινή χρονιά δεν είναι ανάλογη του ονόματος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Σε αυτό μπορώ να πώ πως παίζει μεγάλο ρόλο η οικονομική στενότητα του κάθε Έλληνα. Παρόλα αυτά η τιμές των εισητηρίων είναι ένα ακόμη πρόβλημα για τον γιαννιώτη που θα πάει να δεί τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο γήπεδο. Και πάνω σε αυτό το θέμα θα ήθελα να κάνω μια πρόταση στο κ. Χριστοβασίλη.
Θα μπορόυσατε κ. Χριστοβασίλη να μειώσετε τις τιμές των εισητηρίων κατά το ήμιση; Έστω για έναν αγώνα, να κάνετε αυτή τη δοκιμή, δηλαδή να κατεβάσετε τις τιμές των εισητηρίων απο 10Ε στα 5Ε απο 15Ε στα 8Ε και απο 25Ε στα 15Ε. Πιστέυω πως κάτι τέτοιο θα προσέλκυε το κόσμο περισσότερο στο γήπεδο. Και πιστέψτε με, εάν θα κάνετε τους υπολογισμόυς σας τα έσοδα θα είναι πολλά παραπάνω απο τα τωρινά
Στο τρίτο σημείο που θα ήθελα να σταθώ είναι η θέση των οπαδών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο εθνικό στάδιο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ. Δεν αρμόζει αυτή η θέση που βρίσκονται οι οπαδοί με την ιστορία που κουβαλάνε. Θα πρέπει και το τονίζω ξεκάθαρα να κατασκευαστεί το ίδιο σκέπαστρο που κατασκευάστηκε και στην θύρα 10 και 9 αντίστοιχα στο πέταλο.
Το πρόβλημα αυτής της μετακίνησης που είχα ακούσει σε μια εκπομπή των Blue Vayeros στο TV1 είναι η μη καλή ορατότητα και τα άσχημα καιρικά φαινόμενα που θα επηρεάσουν όσους βρίσκονται εκεί. Και αναρωτιέμαι εγώ αυτή τη στιγμή, εάν κατασκευαστεί το σκέπαστρο στο πέταλο και φύγουν τα μεγάλα σε ύψος διαφημιστικά της VODAFONE που βρίσκονται πίσω ακριβώς από το τέρμα πόσες είναι οι πιθανότητες να επηρεαστεί κάποιος από τα καιρικά φαινόμενα και πως γίνεται να μην βλέπει κανείς ποδόσφαιρο; Εξάλλου ούτε στη θέση που βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι οπαδοί βλέπουν ποδόσφαιρο. Και για να κλείνω το θέμα μετακίνησης οπαδών στο πέταλο θα ήθελα να προσθέσω αυτό:
Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ…
Υ.Γ.: Δεν πιστεύω να είναι τα οικονομικά το εμπόδιο για την κατασκευή του σκέπαστρου.
Κλείνοντας, γνωρίζω πως κάποιους μπορεί να τους εκφράσει η αναφορά μου κάποιους πάλι όχι. Γνωρίζω επίσης πως η αναφορά μου δεν θα διαβαστεί από πολλούς, αλλά από όποιους διαβαστεί θερμή παράκληση να γίνει αισθητή και σε άλλους ανθρώπους που αγαπάνε τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.