Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1354331 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.813
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1750 στις: Παρ 18 Ιαν 2013 17:53 »
η πρωτη φορα ειναι δυσκολη μετα συνηθιζεις...

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1751 στις: Παρ 18 Ιαν 2013 18:13 »
Αντι να πιασουν τον χοντρό του ΠΑΣΟΚ έπιασαν τον χοντρό του ΠΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1752 στις: Παρ 18 Ιαν 2013 23:24 »
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 (να το έχουμε πρόχειρα εδώ).

Παράθεση
Μια σειρά από αθλητικούς συλλόγους της επαρχίας, άλλαξαν διοικήσεις και συνθέσεις του Δ.Σ. Από τους πρώτους ποδοσφαιρικούς η Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Ποδοσφαιρική ΑΕ 1966».

Με δεύτερο πρακτικό του Δ. Σ. μετά την αντικατάσταση των ανωτέρω παραιτηθέντων μελών (Χήτου Νικολάου, Κολόκα Παντελή, Καχριμάνη Αλέξανδρο, Θεοδωρή Γεώργιο, Βρόσγου Ξενοφώντος, Σουκουβέλου Γεώργιου και Χρίστου Τσάγκα) συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
 
1. Χριστοβασίλης Γεώργιος του Ιωάννη, ΔΟΥ Γλυφάδας, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, Κομνηνών 155, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος.
 
2. Παπαγεωργίου Χρήστος του Δημητρίου και της Κωνσταντινιάς, ΔΟΥ Α΄−Β΄ Ιωαννίνων, κάτοικος Ιωαννίνων, Γριμπόβου 6, Αντιπρόεδρος.
 
3. Γκόντας Νικόλαος του Δημητρίου, Α΄ ΔΟΥ Ιωαννίνων, κάτοικος Ιωαννίνων, Σαλαμάγκα 2, Μέλος.
 
4. Μπέλλος Κων/νος του Ευθυμίου, ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής, κάτοικος Αγίας Παρασκευής Αττικής, Ύδρας 22, Μέλος.
 
5. Σαμαντούρος Κωνσταντίνος του Ιωάννη, ΔΟΥ Χαλκίδας, κάτοικος Κασσάνδρας − Δροσιάς Δήμου Αμφιδόνων, Χαλκίδα, Μέλος.
 
6. Ιωάννου Γεώργιος του Ευαγγέλου και της Πολυξένης, ΔΑΤ Τ 909910, ΔΟΥ Α΄−Β΄ Ιωαννίνων, κάτοικος Δρόσας Ιωαννίνων στην οδό Δρακολίμνης 7, Μέλος.
 
7. Στούκας Δημήτριος του Αναστασίου, ΔΟΥ Α΄ − Β΄ Ιωαννίνων, κάτοικος Ιωαννίνων στην οδό Αργυροκάστρου 9, ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη, σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 116/23−7−2012 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη.
 
8. Κώστας Χρήστος του Ιωάννη και της Χαρίκλειας, κάτοικος Παλαιού Φαλήρου Αττικής στην οδό Κρήτης 13, ΔΟΥ Παλαιού Φαλήρου, Μέλος.
 
9. Φαρμάκης Αλέξανδρος του Θωμά και της Ελευθερίας, κάτοικος Ιωαννίνων, στην οδό Παντελεήμονος Μητροπολίτου Αργυροκάστρου 10, ΔΟΥ Α΄− Β΄ Ιωαννίνων, Μέλος.
 
10. Χριστοβασίλης Ιωάννης του Γεωργίου και της Χαρίκλειας, κάτοικος Κατσίκα  Ιωαννίνων στην οδό Μιχαήλ Αγγέλου 11, ΔΟΥ Γλυφάδας, Μέλος.
 
11. Χριστοβασίλης Παναγιώτης του Γεωργίου και της Χαρίκλειας, κάτοικος Κατσίκα  Ιωαννίνων στην οδό Μιχαήλ Αγγέλου 11A, ΔΥΟ Γλυφάδας, Μέλος.
 
Η θητεία του νέου Δ.Σ. λήγει την 18−2−2013.
 
ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Το Δ.Σ. ανέθεσε στον πρόεδρο του Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο Χριστοβασίλη Γεώργιο την ενάσκηση των δικαιωμάτων αυτού στο σύνολο και σε περίπτωση κωλύματος στον Αντιπρόεδρο Παπαγεωργίου Χρήστο, με έγγραφη εξουσιοδότηση του Προέδρου.
Ειδικότερα, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Χριστοβασίλης Γεώργιος εκπροσωπεί αποκλειστικά από μόνος του την εταιρεία ενώπιον παντός Δικαστηρίου, επάγει ή αντεπάγει όρκο, ορίζεται αστικά και ποινικά υπεύθυνος για την παρακράτηση και καταβολή των εισφορών στο Ι.Κ.Α. για τους εργαζόμενους της εταιρείας, την απόδοση φόρων στο Δημόσιο, και εκπροσωπεί την εταιρία σε όλα τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1753 στις: Σαβ 19 Ιαν 2013 08:29 »
«Μετά από μένα, ανέλαβε την ομάδα ο κ. Θωμάς Μητρόπουλος. Πρόκειται για την περίοδο εκείνη που γίνονταν προσπάθειες να συγχωνευθεί το Αιγάλεω με τον Ηλυσιακό όταν και πραγματοποιήθηκε οικονομικός έλεγχος στην ομάδα και από εκεί προέκυψε το ποσό χωρίς να ξέρω τι αφορά. Ξαφνικά με ρωτούσαν πράγματα για τα οποία δεν ήξερα τι να πω. Εγώ έδωσα τις εξηγήσεις μου και διευκρίνισα ό,τι ήξερα αλλά και εκείνοι δεν γνώριζαν τι ακριβώς έψαχναν. Νομίζω τον Μάιο ο κ. Μητρόπουλος έχει δικαστήριο για την υπόθεση αυτή. Οπωσδήποτε θα έχει ενοχληθεί από την αστυνομία και ο κ. Μητρόπουλος αλλά δεν είναι δυνατόν να ζητούν τα χρήματα και από εκείνον και από μένα. Πραγματικά δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί το θέμα. Είναι πολύ αόριστα τα πράγματα. Πιστεύω να βγει κάποια άκρη γιατί ξαφνικά πήρε μεγάλη δημοσιότητα η υπόθεση», τόνισε ο Γιώργος Χριστοβασίλης σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

Το θετικό είναι ότι ο πρόεδρος μασάει προσαγωγές και σίδερα.
Αλλά ρε χρεωκοπημένοι συμ – πολίτες, εφόσον  τον συνέλαβαν  για «χρέη του Ηλυσιακού προς το Δημόσιο» και εφόσον  το θέμα είναι ακαθάριστο  και  ενδεχόμενα να  μη αφορά στο οικονομικό πρόσωπο Χριστοβασίλης, όπερ και ελεύθερος … γιατί δεν προκαλούν μια «ενόχληση»  στο προηγούμενο πρόεδρο (ΘΜ) και καθ' υπόδειξη του επόμενου (ΧΒ) ???

Παράθεση
Συγχώνευση Αιγάλεω-Ηλυσιακού 
Το καλοκαίρι του 2008 ο Θ. Μητρόπουλος έκλεισε συμφωνία με τους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ Ηλυσιακός Μαρκάκη και Χριστοβασίλη, που του εκχώρησαν το ιδιοκτησιακό πακέτο της ομάδας.
Στη συνέχεια ο Μητρόπουλος υπέβαλλε αίτηση μετονομασίας της ομάδας των Ιλισίων σε Αιγάλεω Α.Ο. η οποία απορρίφθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αλλά λίγους μήνες αργότερα επανήλθε με νέα αίτηση συγχώνευσης δια απορρόφησης της πρώτης ΠΑΕ από τη δεύτερη, η οποία και έγινε δεκτή τον Αύγουστο του 2009.
Ωστόσο, ένα χρόνο αργότερα το ΣτΕ με απόφασή του, ακύρωσε τη συγχώνευση σαν παράνομη.

Ο Μακράκης ζει ανενόχλητα?
Ο Θωμάς??

Παράθεση
Ηλυσιακός - Mαύρη σελίδα: Θωμάς Μητρόπουλος Κοκκαλιάρης

Σε πολλούς πιθανώς να μην καίγεται καρφάκι για την τραγική θέση που έχει περιέλθει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηλυσιακού που 81 χρόνια τώρα πορεύεται χωρίς λαμογιές, άρθρα 44, συγχωνεύσεις, ανταλλαγές κατηγοριών ή άλλα χρέη.

Τον περασμένο Ιούνιο, η διοίκηση που είχε αναλάβει τον Ηλυσιακό μετά τις πουστιές Πηλαδάκη - Δώνη που έφυγαν ομαδικά μαζί με παίκτες για Λάρισα, αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο αρτινός πρώην πλέον πρόεδρος Χριστοβασίλης αγόρασε από τον γραφικό Κούγια τον ΠΑΣ Γιάννινα και πούλησε τον Ηλυσιακό στο γνωστό αρχιλαμόγιο Θωμά Μητρόπουλο που υποτίθεται τα «ψιλο-τσούγκρισε» με τον Βίκτωρα Μήτροπουλο και ήθελε να έχει άλλη ομάδα μετά την πτώση του Αιγάλεω στη Γ' Εθνική.

Πληροφοριακά, μέσα στη διοίκηση Χριστοβασίλη ήταν ο Ζαχαρίας Μαρκάκης, Ιλισιώτης, με μακρά ιστορία στον Ηλυσιακό, που εν γνώση του έγινε ό,τι έγινε και τραβάει η ομάδα αυτό το μαρτύριο.
 
Και οι οπαδοί του Αιγάλεω, αλλά και όλοι όσοι έχουν ακούσει τι έχει γίνει και τι πάει να γίνει στον Ηλυσιακό από τον Μητρόπουλο, είναι προφανώς εναντίον του παραγκάρχη φίλου του Κρόκους.
Προσωπικά προτιμώ να δω τον Ηλυσιακό στο τοπικό Αθηνών, παρά να ξεφτιλίζεται έτσι.


Παράθεση
ΠΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ=ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Έγραψε ο Μπλέκ
 
ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ [Β΄ΕΘΝΙΚΗ]Ο ΘΩΜΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ .
Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ.. ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ΣΤΗ Β ΚΑΙ Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ..
ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ΧΘΕΣ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΡΑΒΕΛ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Π.Α.Ε ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ [ΜΑΡΚΑΚΗ,ΧΡΥΣΤΟΒΑΣΙΛΗ]ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΝ ΘΩΜΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΚΘΑΜΠΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΟΥ.




Τέλος πάντων, στο φόρουμ για να γαμήσουμε ήρθαμε (τον Ολυμπιακό κανένας?), όχι δημοσιογραφήσουμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 19 Ιαν 2013 09:01 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1754 στις: Δευ 11 Φεβ 2013 04:14 »
Παράθεση
Τέλος πάντων, στο φόρουμ για να γαμήσουμε ήρθαμε (τον Ολυμπιακό κανένας?), όχι δημοσιογραφήσουμε


                                                                     (μόνο?)
                                                      ΠΑΡΩΝ
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1755 στις: Σαβ 16 Φεβ 2013 00:37 »
http://www.sportsioannina.gr/pas-giannina/29953----photo.html


Kαποιο ονομα δεν αναγραφηκε λεει για καποιον λογο,σπαω το κεφαλι μου μπας κ υπονοει κατι,  αλλα που!!Για καποιο καλο μαντατο  μου ακουγεται παντως.....
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1756 στις: Πεμ 04 Απρ 2013 08:10 »
 
Παράθεση
O ΓΙΩΡΓΟΣ, Η ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ ΤΟΥ ... ΣΑΒΒΙΔΗ (γατα 4 Απριλίου)

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1757 στις: Πεμ 04 Απρ 2013 15:36 »
Ο ΠΑΣ μπροστά στο σταυροδρόμι
Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία, ο ΠΑΣ Γιάννινα διαγράφοντας την καλύτερη πορεία των τελευταίων ετών βρίσκεται μια ανάσα από τη συμμετοχή του στα πλέι οφ και μοιραία οι εξελίξεις εν όψει της επόμενης μέρας αρχίζουν να τρέχουν. Σύμφωνα με όσα ψιθυρίζονται στις όχθες της λίμνης, δεν αποκλείεται να φτάνουμε στο κατώφλι του τέλους εποχής Χριστοβασίλη στην ομάδα, ύστερα από πέντε έτη! Δυο ισχυρά δεδομένα οδηγούν σε τέτοια συμπεράσματα: Η επικείμενη ευρωπαϊκή πρόκληση που έχει ως αποτέλεσμα την ενεργοποίηση του γνωστού επιχειρηματία και πρώην μεγάλου χορηγού της ΠΑΕ Νίκο Χήτου (Νερό Ζαγόρι) και η παραμονή του Γιάννη Χριστόπουλου στον πάγκο που για τον Γιώργο Χριστοβασίλη κρίνεται επιβεβλημένη. Σε ό,τι αφορά το πρώτο σκέλος, οι συζητήσεις στα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης αναφέρουν πως οι επαφές των δυο ανδρών δεν είναι μόνο διερευνητικές αλλά στο τραπέζι έχουν πέσει και ποσά! Το δεύτερο σκέλος έχει να κάνει με τον Χριστόπουλο για τον οποίον ο Χριστοβασίλης φτάνει στο σημείο να υποστηρίζει πως αν θελήσει να αλλάξει πάγκο, ο ίδιος θα επιδιώξει να πουλήσει την ομάδα! Ολα αυτά σε μια περίοδο που στην ευρύτερη περιοχή η εμπλοκή των Ρώσων επενδυτών στη «Δωδώνη» αλλά και η ανάγκη η Περιφέρεια να συμβάλει στη δημιουργία προπονητικού κέντρου για τον ΠΑΣ, θεωρούνται επιβεβλημένες και στρατηγικής σημασίας κινήσεις...

 *** ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ μια πιθανή νέα τάξη πραγμάτων πόσες πιθανότητες έχει να επαναφέρει στο
προσκήνιο το όνομα του Αγγελου; Ο Χήτος τι άποψη έχει για τον Αναστασιάδη;

Sentragoal.gr

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1758 στις: Πεμ 04 Απρ 2013 15:58 »
Θέμα Αναστασιάδη ούτως ή αλλως δεν υπάρχει
απλά για την ιστορία, εχει έρθει ήδη σε προφορικη συμφωνια με την διοίκηση
Πλατανιά για επέκταση συμβολαίου.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1759 στις: Πεμ 04 Απρ 2013 16:08 »
Τον πνευματικό του τον ρώτησε;
 :)

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1760 στις: Πεμ 04 Απρ 2013 16:17 »
Ετσί φαινεται.. :)

εχουν συζητηθει παντως ολες οι λεπτομέριες (προετοιμασιας-μεταγραφικου σχεδιασμου)
και απλά απομένουν τα τυπηκα, τα οποια πιθανον λογω γουριου
θα γινουν με την ληξη του πρωταθλήματος.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.037
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1761 στις: Πεμ 04 Απρ 2013 16:52 »
αν βγει ευρώπη γιατί να πουλήσει και να μην χαρεί αυτό που κέρδισε;

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1762 στις: Πεμ 04 Απρ 2013 17:06 »
αν βγει ευρώπη γιατί να πουλήσει και να μην χαρεί αυτό που κέρδισε;
Γιατί τότε θα πουλήσει πιο ακριβα.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1763 στις: Πεμ 04 Απρ 2013 17:13 »
Ο ΠΑΣ μπροστά στο σταυροδρόμι
Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία, ο ΠΑΣ Γιάννινα διαγράφοντας την καλύτερη πορεία των τελευταίων ετών βρίσκεται μια ανάσα από τη συμμετοχή του στα πλέι οφ και μοιραία οι εξελίξεις εν όψει της επόμενης μέρας αρχίζουν να τρέχουν. Σύμφωνα με όσα ψιθυρίζονται στις όχθες της λίμνης, δεν αποκλείεται να φτάνουμε στο κατώφλι του τέλους εποχής Χριστοβασίλη στην ομάδα, ύστερα από πέντε έτη! Δυο ισχυρά δεδομένα οδηγούν σε τέτοια συμπεράσματα: Η επικείμενη ευρωπαϊκή πρόκληση που έχει ως αποτέλεσμα την ενεργοποίηση του γνωστού επιχειρηματία και πρώην μεγάλου χορηγού της ΠΑΕ Νίκο Χήτου (Νερό Ζαγόρι) και η παραμονή του Γιάννη Χριστόπουλου στον πάγκο που για τον Γιώργο Χριστοβασίλη κρίνεται επιβεβλημένη. Σε ό,τι αφορά το πρώτο σκέλος, οι συζητήσεις στα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης αναφέρουν πως οι επαφές των δυο ανδρών δεν είναι μόνο διερευνητικές αλλά στο τραπέζι έχουν πέσει και ποσά! Το δεύτερο σκέλος έχει να κάνει με τον Χριστόπουλο για τον οποίον ο Χριστοβασίλης φτάνει στο σημείο να υποστηρίζει πως αν θελήσει να αλλάξει πάγκο, ο ίδιος θα επιδιώξει να πουλήσει την ομάδα! Ολα αυτά σε μια περίοδο που στην ευρύτερη περιοχή η εμπλοκή των Ρώσων επενδυτών στη «Δωδώνη» αλλά και η ανάγκη η Περιφέρεια να συμβάλει στη δημιουργία προπονητικού κέντρου για τον ΠΑΣ, θεωρούνται επιβεβλημένες και στρατηγικής σημασίας κινήσεις...

 *** ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ μια πιθανή νέα τάξη πραγμάτων πόσες πιθανότητες έχει να επαναφέρει στο
προσκήνιο το όνομα του Αγγελου; Ο Χήτος τι άποψη έχει για τον Αναστασιάδη;

Sentragoal.gr

Πάτησα κατά λάθος 'Συμφωνώ" στις αρλαούμπες της Sentragoal.gr ... τα πήρα στο κρανίο.

Πρώτα, προσβάλει το Χήτο που τον παρουσιάζει σαν κοράκι (καιροσκόπο) στην φετινή επιτυχία του ΠΑΣ ... κατά τη γνώμη μου.
Ο Χήτος ποτέ δεν έφυγε από την Ομάδα ... άλλωστε το Μάη του 2010 το είχαν πει: ΠΑΣΠΑΣΠΑΣ
Και αν φύγει ο Χριστοβασίλης (δύσκολα αποδεσμεύονται οι Πρόεδροι ... Τραβέρσο), ο πήχυς του ΠΑΣ έχει ανέβει ψηλά, για τον επόμενο, π.χ., Χήτος. 
 
Ας μιλήσει κάποιος από αυτούς που ήταν στην κοπή της Πίτας 2013.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 04 Απρ 2013 17:38 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1764 στις: Πεμ 04 Απρ 2013 17:49 »
Βαστάτε όρε..!!!
3 στροφές μέιναν και φθασαμε...

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.037
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1765 στις: Πεμ 04 Απρ 2013 17:58 »
αν βγει ευρώπη γιατί να πουλήσει και να μην χαρεί αυτό που κέρδισε;
Γιατί τότε θα πουλήσει πιο ακριβα.
σε αυτήν την εποχή το ακριβά δεν....χλωμό...

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1766 στις: Πεμ 04 Απρ 2013 18:14 »
Παράθεση
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, και ο πρόεδρος της κος Γιώργος Χριστοβασίλης, διαψεύδουν κατηγορηματικά σημερινό άρθρο της εφημερίδας «GOAL news», που υπογράφει ο συντάκτης της Ακης Τριανταφύλλου,  και  αναφέρεται σε δήθεν πρόθεση, από τον πρόεδρο,  πώλησης  του πλειοψηφικού πακέτου  της ομάδας μας, σε επιχειρηματία της πόλης των Ιωαννίνων, αλλά και σε θέματα που αφορούν τον προπονητή της ΠΑΕ, κο Γιάννη Χριστόπουλο.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ο πρόεδρος κος Γιώργος Χριστοβασίλης απέστειλαν  τόσο στην εφημερίδα όσο και στον Άκη Τριανταφύλλου εξώδικη δήλωση - κλήση στην οποία  αναφέρονται τα εξής:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ- ΚΛΗΣΗ

Του Γεωργίου Χριστοβασίλη του Ιωάννη

Της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966», η οποία εδρεύει στο ΠΕΑΚΙ, Ανατολής, Ιωαννίνων και εκπροσωπείται νόμιμα

ΚΑΤΑ

Της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «SPORT PLUS AAE», ως ιδιοκτήτριας της εφημερίδας «GOAL news», η οποία εδρεύει στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου, επί της οδού Μπενάκη αρ. 5 και εκπροσωπείται νόμιμα.

Του Άκη Τριαντάφυλλου, δημοσιογράφου, κατοίκου ομοίως.

Αθήνα, 4 Απριλίου 2013

---

Με έκπληξη και δικαιολογημένη  αγανάκτηση αναγνώσαμε το «ρεπορτάζ», που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα σας σήμερα, 4η Απριλίου 2013, και συγκεκριμένα στη σελίδα 5 του υπ' αριθμ. 3.331 φύλλου σας. Το «ρεπορτάζ» αυτό έφερε τον τίτλο «Ο ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ», και αναφερόταν σε αυτό, δήθεν πρόθεσή του πρώτου εξ ημών,  να πωλήσω το πλειοψηφικό μου πακέτο που κατέχω στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, σε επιχειρηματία της πόλης των Ιωαννίνων, αλλά και σε θέματα που αφορούν τον προπονητή της ΠΑΕ, Κ. Χριστόπουλο.

Η κακή σας πληροφόρηση, έως και κατασκευή «ειδήσεων» από εσάς, σας οδήγησε να αναφέρετε, όπως προανέφερα, ότι δήθεν πωλείται η δεύτερη εξ ημών  ΠΑΕ, και πως μάλιστα ο πρώτος ημών, έχω ήδη προχωρήσει,  σε συμφωνία με επιχειρηματία της πόλης. ΔΙΑΨΕΥΔΩ κατηγορηματικά ότι έχω προχωρήσει σε συζητήσεις με δική μου πρωτοβουλία ή με πρωτοβουλία οιουδήποτε άλλου, με αντικείμενο την πώληση της δεύτερης εξ ημών ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Διαψεύδω επίσης μετ' επιτάσεως , ότι οιοσδήποτε με πλησίασε με στόχο την οιαδήποτε εμπλοκή του στην Π.Α.Ε.. Σημειωτέον δε και σας το κάνω σαφές, ότι σκέψη περί πωλήσεως της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ΟΥΔΕΠΟΤΕ πέρασε από το μυαλό μου.

Είναι αναμφίβολο και πασιφανές, ότι η πρόθεσή σας, δια του εν λόγω δημοσιεύματος, αλλά και περί των "αναζητήσεών" σας και δήθεν ρητορικών ερωτημάτων σας, σχετικά με τον προπονητή της ομάδος μας και προηγούμενου προπονητή αυτής, είναι να δημιουργήσετε αναταραχή για το ιδιοκτησιακό καθεστώς αλλά και στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας, ενόψει των τριών κρίσιμων για την ομάδα αγωνιστικών που ακολουθούν.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι πλέον σε οιαδήποτε αναφορά στο μέλλον ψευδών γεγονότων ή κατασκευασμένων πληροφοριών, οι οποίες αφορούν αμφότερους ημάς, αρμόδιος θα είναι ο Εισαγγελέας και τα πολιτικά δικαστήρια.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ όπως δημοσιεύσετε την παρούσα στο αυριανό σας φύλλο, στο ίδιο σημείο και σε έκταση ίδια με αυτή του επίμαχου ανακριβούς, ανωτέρω αναφερθέντος δημοσιεύματος σας.

Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μας, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σε αυτούς που απευθύνεται, προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο της παρούσης στην έκθεση επίδοσης που θα συντάξει.
pasgiannina.gr

Ασχετως με το εαν σκεφτεται να αποχωρησει ή όχι
ασχετως με το εαν υπάρχει ενδιαφερον ή όχι
ασχετως με το τι θα γίνει με τον προπονητή

θεωρώ πως ορθά προχωρησε σε αυτην την κίνηση η ΠΑΕ.
Από χθες επιχειριεται μια σπεκουλα απο παπαγαλάκια
(εδω μεχρι και ο Νικολακοπουλος χωθκε)
με σκοπό τον αποπροσανατολισμό θεωρω, αναλογο με αυτόν πριν τον αγωνα με τον Αρη.
ειτε με αναφορες στην αδειοδότηση
ειτε με αναφορες στα διοικητικα
ειτε με αναφορές (και ενδιαφερον) για Χριστόπουλο.

Τρεις στροφές πριν το τελος, πρέπει να μεινουμε προσυλωμένοι στο στόχο.
θα υπάρξει χρόνος για όλα με το τελος των αγωνιστικων υποχρεώσεων.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 04 Απρ 2013 18:24 από sellos »

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1767 στις: Πεμ 04 Απρ 2013 18:37 »

Ας μιλήσει κάποιος από αυτούς που ήταν στην κοπή της Πίτας 2013.

Παράθεση
Δημοσίευση: Πέμπτη, 04 Απρίλιος 2013 18:02 - Τελ. ανανέωση: Πέμπτη, 04 Απρίλιος 2013 18:08
http://www.pasgiannina.gr/articles/anakoinose_pae_pas_giannina_1

Μπράβο αντίδραση ... !!!
Συμφωνώ.

Βαστάτε όρε..!!!
3 στροφές μέιναν και φθασαμε...

Το ότι ο sellos έγραψε από κάτω μου, σύμπτωση ::)
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος SAS

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 340
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1768 στις: Πεμ 04 Απρ 2013 19:22 »
ρε τριανταφυλλου ειπαμε.........

αχ και σε πετυχω στην Αρτα ,........@
ONLY PAS GIANNINA

«Κοιτάξτε να τα βρείτε εδώ. Να ενωθείτε, παράγοντες, γήπεδα, ερασιτέχνης, ΠΑΕ, γίνεται όλοι σας ένα και θα διεκδικεί η ομάδα ΟΥΕΦΑ σε λίγα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος marios814

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 20
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1769 στις: Πεμ 04 Απρ 2013 20:34 »
Επιτελους ωρε σαργκανια ξεκολληστε. Τρια παιχνιδια εχουν μεινει.  Μια το ενα μια το αλλο, οχι ετουτο οχι εκεινο.  Οι παπαγαλαιοι μεροκαματο βγαζουν.  Σταματηστε  να  ανακυκλωνετε  ψυχολογικες  τακτικες-μαλακιες.  Μονο κακο κανουν εις βαρος της ομαδας.  Φετος τσ  ηρθαν ολλα στραβα κι αναποδα, κι οι πουστιες εχουν πολλα πουδαρια. Ακομα  και μετα την μαθηματικη  εισοδο στα play offs,  και μετα το παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ, οι παπαγαλαιοι δεν θα σταματησουν.  Αυτοι τ δειλιατς κι εμεις τ θκιαμας

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1770 στις: Πεμ 04 Απρ 2013 21:34 »
Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ GOAL ΣΤΟ «ΕΞΩΔΙΚΟ -ΦΑΝΤΑΣΜΑ»
Ψεύδεται και συκοφαντεί η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα

 Από ανάρτηση στο
επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα πληροφορηθήκαμε με έκπληξη ότι ο πρόεδρός της, Γιώργος Χριστοβασίλης, απέστειλε εξώδικη δήλωση –κλήση προς την εφημερίδα “Goal” και αναμένει τη δημοσίευσή της στο αυριανό φύλλο (Παρασκευή 5 Απριλίου 2013), ως ανασκευή σημερινού ρεπορτάζ ! Πέραν του γεγονότος ότι η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα ΨΕΥΔΩΣ πληροφορεί το κοινό περί εξώδικης διαμαρτυρίας, καθώς ουδέποτε μας επιδόθηκε οποιοδήποτε εξώδικο και πλέον έχει παρέλθει το ωράριο εργασίας των δικαστικών επιμελητών, η συγκεκριμένη ανάρτηση στο επίσημο site της ΠΑΕ περιέχει και άκρως ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ περιεχόμενο, που ΔΙΑΣΥΡΕΙ την εφημερίδα και τους εργαζόμενούς της και πλήττει την αξιοπιστία τους, αφού στο «εξώδικο φάντασμα» –μεταξύ άλλων-κατηγορούμαστε ως «κατασκευαστές ειδήσεων»! Αναμένουμε την άμεση ανάκληση της επίμαχης ανάρτησης και τη γραπτή συγγνώμη της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα για την προσβολή της επαγγελματικής μας αξιοπρέπειας, ειδάλλως η συνέχεια θα δοθεί άμεσα στις δικαστικές αίθουσες.


GOAL

Απαντήσεις αν εχουν βάσεις για οσα έγραψε η εφημερίδα στο άρθρο της δεν βλέπουμε

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1771 στις: Πεμ 04 Απρ 2013 21:56 »
-Αν στο Goal δεν είναι ''κατασκευαστές ειδήσεων''
πρέπει να αποδείξουν όλα αυτά που λένε
με έγγραφα και αποδεικτικά στοιχεία...

-Βρήκαν πάτημα τώρα και....βγήκαν στην αντεπίθεση....
-Ίσως εφαρμόζουν το οτι
η καλύτερη άμυνα, είναι  επίθεση....

=========================

-Να θυμίσω το εξής
κάποτε γράφτηκε (ανώνυμα φυσικά απο ...κάποια εφημερίδα...)
για κάτι... πορτοκαλάδες
που έδινε ο Ντεμόλ στους παίκτες (επι Β Εθνικής)
και γι αυτό τον λόγο η ομάδα μας είχε καλή πορεία -έτσι γράφτηκε-... :stop:

-Υπάρχει το συγκεκριμένο ντοκουμέντο πάντως......

==========================

-Τίποτα δεν είναι τυχαίο 3 αγωνιστικές πριν το τέλος...
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1772 στις: Πεμ 04 Απρ 2013 22:01 »

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1773 στις: Πεμ 04 Απρ 2013 22:15 »
Παράθεση
Σύμφωνα με όσα ψιθυρίζονται στις όχθες της λίμνης,

... εδώ ... το ρουφιανιλίκι το λένε  ειδησεογραφία και ρεπορτάζ ...
 
Παράθεση
... άρθρο της εφημερίδας «GOAL news», που υπογράφει ο συντάκτης
... κι εδώ κάνουν το λάθος (ΠΑΕ), να πουν το λιβελογράφημα, άρθρο.

Για να τελειώνουμε με τους υποκίτρινους ... βάλτε την Κούλα κάτω και ... Οθωμανικό  αβέρτα - κουβέρτα (δηλ., το σήριαλ του Γ. Ντουρούλ, που βλέπει ο paspaliaris)

 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.037
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1774 στις: Πεμ 04 Απρ 2013 23:16 »
αντί να το βουλώσουν εκεί στην γκολ και στην κάθε γκολ βγάζουν και γλώσσα.μετά απορούν γιατί τρώνε ξύλο....
αλλά πρέπει να σας φτύσουν ομαδικώς όλοι.ούτε ευρώ δεν αξίζει να σας δίνουν.πεταμένα λεφτά.
ανακοίνωση από την παε για το από που πήραν τις πληροφορίες για την πώληση.επώνυμα.εκεί να δω ρεπορτάζ.όπως και για τα άλλα που λέει πιο πάνω ο άστραλον.
νούμερα...