Έχω καιρό (πάρα πολύ καιρό) να κάνω αντιπαράθεση, αλλά μιας και δεν έχω αυτή τη στιγμή κάτι καλύτερο να κάνω, ας το προσπαθήσω...
Απο'κει και περα ειναι αποψη του καθενος και ο καθενας κρινει με τα δικα του κρητιρια!
Φιλε Γιωργη δεν χρειαζεται να κατακρινουμε τα παντα σε οτι αφορα τις κινισεις της διοικησης.
Άποψή σου
Γιατί ρε παιδιά αναπολείτε κολέμπα κτλ?
Έχουμε απλήρωτους παίχτες?
Γίνονται προσφυγές?
Έχουμε χάσει κανένα παίχτη μας?
Μπουκάρει ο Πρόεδρος στον αγωνιστικό χώρο?
Βγαίνει κάθε μέρα στα ΜΜΕ?
Κάνουμε τηλεμαραθώνιους?
Έχουμε απλήρωτους παίκτες ναι. Πέντε (5).
Γίνονται προσφυγές, ναι. Κάποιες δικαιώθηκαν, κάποιες όχι.
Γιατί; Έχουμε και κανέναν παίκτη για να τον χάσουμε; Όσοι άξιζαν είχαν υπογράψει επί Κούγια μακροχρόνια συμβόλαια και αυτοί είναι που παίζουν.
Κάποιες φορές χρειάζεται να μπουκάρει και στον αγωνιστικό χώρο ο πρόεδρος. Όχι μόνο ο Χριστόδουλος. Κι ο άλλος.
Βγαίνει κάθε μέρα στα ΜΜΕ, ναι. Με καθυστέρηση ενός μήνα...
Δεν κάνουμε τηλεμαραθώνιους (ακόμα...).
Ούτε στα πρώτα χρόνια Κολέμπα κάναμε και φυσικά ούτε επί Κούγια.
Το να κάνει κάποιος κάποιες επιλογές και να μην του βγαίνουν δεν σημαίνει ότι είναι λαμόγιο, κλέφτης κτλ.
Όποιος στην δουλειά του δεν έχει κάνει ποτέ κάποιο λάθος ας βγει εδώ να τα χώσει στον πρόεδρο.
Άλλο λαμόγιο, κλέφτης κι άλλο μη ικανός και κορόιδο. Εγώ δεν έχω γράψει ποτέ ότι είναι λαμόγιο και κλέφτης και δε θυμάμαι και κάποιο άλλο κείμενο που να υποστηρίζει κάτι τέτοιο για το Χριστοβασίλη.
Ντροπή ρε παιδιά.
Το μόνο που βλέπει κάποιος που είναι εκτός συνδέσμων είναι ότι κάποιοι σύνδεσμοι δεν γουστάρουν τον Πρόεδρο μόνο και μόνο λόγω του ότι τον γουστάρουν κάποιοι άλλοι σύνδεσμοι.
Έλεος.
Ήμαρτον.
Αυτό λέω κι εγώ! ΕΛΕΟΣ και ΗΜΑΡΤΟΝ μαζί !
Εγώ το μόνο που βλέπω είναι πως ο πρόεδρος (ο Χριστοβασίλης) μέσω των αποφάσεών του δε γουστάρει τους ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ και γουστάρει τους Blue Vayeros. Εσύ δεν το βλέπεις αυτό;
Και ένα τελευταίο.
Όσοι λένε ότι ο Πρόεδρος έβγαλε λεφτά από την ομάδα που ήτανε ένα χρόνο πριν, όταν έβαλε πωλητήριο ο Κούγιας?
Γιατί δεν πήγαν αυτοι να πάρουν την ομάδα και να κονομήσουν?
Πλάκα μας κάνετε μάγκες?
Έξω από το χορό όλοι είναι γνώστες και μάγκες.
Όταν φτάνει η ώρα των αποφάσεων όλοι λακίζουν.
Ά ρε Έλληνα....
Μήπως τελικά εσύ είσαι έξω απ 'το χορό σύνταυρε;
Σκέψου το... Σοβαρά
Προσωπικά ήμουν 2500 χιλιόμετρα μακριά, αλλά και να μην ήμουν δε σημαίνει ότι για να εκφέρω άποψη ως οπαδός του ΠΑΣ, θα πρέπει και να αγοράσω την ΠΑΕ.
Και θα σου πω ότι υπήρχαν κι άλλες προτάσεις εκτός από αυτή του Χριστοβασίλη. Δεν ήταν ο μόνος που είδε το φιλέτο. Άσχετο αν το πήρε ωμό, το μαγείρεψε και το σέρβιρε σόλα !
Εκεί που είσαι ήμουν, κι εδώ που είμαι (ελπίζω να μην) θα έρθεις...
Θυμάμαι το 2000 τους τσακωμούς μου με το thodoris σε αυτό το forum, επειδή εγώ πρότεινα υπομονή και στήριξη στον Κολέμπα, κι αυτός που έβλεπε τι ερχόταν μας προειδοποιούσε με το δικό του μοναδικό τρόπο.
Και κάτι τελευταίο (όχι για τον Ηλία) :
Όποιο ποστ στο εξής αναφέρεται γενικώς σε ΕΣΕΙΣ ...που ΛΕΤΕ ΕΤΣΙ κι ΑΛΛΙΩΣ και δεν κατονομάζει ποιοι είναι οι ΕΣΕΙΣ, θα αποσύρεται !
Δημιουργούνται εντυπώσεις για το φόρουμ και τα μέλη του που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Δεν ανήκω σε κανένα σύνδεσμο και ούτε θέλω να ταυτίζομαι με κάποιον!
Είμαι οπαδός του ΠΑΣ και γράφω την ανεξάρτητη άποψή μου για αυτά που βλέπω να γίνονται.
Όποιος μπορεί να το καταλάβει, καλώς. Όποιος δε μπορεί, δε θα πετάει λάσπη σε αυτό το φόρουμ! Στη ρίψη λάσπης ειδικεύεται το φόρουμ των βαγερμένων αλλά και οι στήλες των κωλοφυλλάδων της πόλης (έντυπων και ηλεκτρονικών).