Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1354681 φορές)

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1850 στις: Τρι 21 Μάι 2013 11:11 »
Εγω πάλι πιστευω πως είναι η ατυχία της στιγμής.
Είναι κομμάτι του χαρακτηρα του να μην πορώνεται
(πιθανόν να μην ενδιαφερεται κι ολας).

Φαίνεται απλά στην συνέντευξη να μιλάει σαν τριτος παρατηρητής
και ως τετοιος λεει απλα "δεν έχουμε ομάδα για ΤΣΟ.ΛΟΥ"
(δεν λεει ψεμματα).

Καποιοι προτιμάνε προεδρο οπαδό, καποιοι αλλοι όχι
εμένα δεν με πολυ απασχολει, αρκεί να κάνει σωστά τη δουλεια του.

ας πάρουμε άδεια, κρατησει Χριστόπουλο και όλα καλά..

Αποσυνδεδεμένος Nikolaos

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 162
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1851 στις: Τρι 21 Μάι 2013 11:17 »

Η νίκη δεν οφείλεται μόνο σε εμάς αλλά και στη ψυχολογία του ΠΑΟΚ, που έπαιζε με το μαχαίρι στο λαιμό.
Εμείς αυτό που θέλαμε, στο ξεκίνημα της σεζόν να κάνουμε ήταν να σώσουμε την ομάδα, λόγω του ότι είχαμε χαμηλό μπάτζετ αλλά και νεαρούς παίκτες, οι οποίοι, μετά από μια σειρά καλών αποτελεσμάτων, παίζουν πλέον πιο απελευθερωμένα.

Πηγαίνοντας στον ΠΑΟΚ ξέραμε ότι ήθελε τη πρώτη θέση κι έχει άγχος και εμείς από τη μεριά μας θέλαμε να σώσουμε κάποια παιδιά που ήταν φορτωμένα με κίτρινες κάρτες αλλα΄και κούραση. Με την ομάδα που κατεβήκαμε, που είχε τόσα νεαρά παιδιά, κάποιος που δεν ξέρει τη δουλειά που γίνεται στον ΠΑΣ, θα σκεφτόταν ότι ίσως παθαίναμε και συντριβή. Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ, ευτυχώς για μας, η μπάλα γι αυτό έχει την ομορφιά της, οι πιτσιρικάδες μας ξεπέρασαν το άγχος και κατάφεραν μια περήφανη νίκη.

Έχει 4 παιχνίδια ακόμα το πρόγραμμα. Το ότι είμαστε πρώτοι στο ξεκίνημα, δεν σημαίνει τίποτα, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τα κεφάλια χαμηλά. Αν εξελιχθούν έτσι τα πράγματα και στα επόμενα παιχνίδια τότε προφανώς και θα αλλάξουν οι στόχοι, εμείς παραμένουμε προσγειωμένοι.

Η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι εντυπωσιακό να ακούγεται, αλλά το ρόστερ και γενικότερα η ομάδα δεν είναι για Τσάμπιονς Λιγκ, με τις συνθήκες και τη κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα θα ήταν κοροιδία να πεις ότι υπάρχει οποιαδήποτε ομάδα επιπέδου τσάμπιονς λιγκ.

Εμείς θέλουμε να πάρουμε μια θέση κοντά στη τρίτη για να αποφύγουμε τη ταλαιπωρία της 4ης θέσης, έτσι ξεκινήσαμε, οτιδήποτε καλύτερο καταφέρουμε θα είναι καλοδεχούμενο και τεράστια επιτυχία, αφού είμαστε πρωτάρηδες και θα πιστωθεί στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μου.

Το χειροκρότημα των οπαδών του ΠΑΟΚ μας έδωσε ικανοποίηση αλλά θεωρώ ότι ήταν στεναχωρημένοι από την εικόνα της δικής τους ομάδας και ίσως να μην ήταν και τόσο αυθόρμητο, σκέφτομαι ότι μπορεί να ήταν για πικάρισμα στους συντελεστές της δικιάς τους ομάδας. Όπως και να έχει όμως θεωρώ ότι ήταν μια αναγνώριση των προσπαθειών μας.

Από εκεί και πέρα αύριο ξεκινάει η διαδικασία της αδειοδότησης κάναμε ότι μας έχει ζητηθεί τα υπόλοιπα θα τα δούμε στη πράξη, θεωρώ ότι η επιτροπή πρέπει αντικειμενικά να εξετάσει τον φάκελλο μας, κλείνοντας τ αυτιά σε όσα καιρό τώρα εντέχνως "διαρρέονται" εξυπηρετώντας δεν ξέρω ποιού συμφέροντα.
Φτάνει να πάρουμε τα θετικά αποτελέσματα και την αγάπη προς την ομάδα μας


Loco Christovassilis  8)

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1852 στις: Τρι 21 Μάι 2013 11:30 »
"Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα" ... Ακης Πάνου.

Χτες νόμιζα πως είχα πιεί αρκετή  vodka Ιβάν Τουμπανόφ και έκανα απόσυρση στα ακόλουθα … λάθος εκτίμηση να σΠΑΣ έτσι από 1 χειρογλύκανο για μια δήλωση ... μεταξύ σαρδάμ και ήξεις αφίξεις ουκ.

«Κανείς δεν έχει άδικο,δίκιο έχουμε όλοι,γι’ αυτό και με τρελάδικο μοιάζει ετούτη η πόλη. Δίκιο έχει ο αστυνόμος, μα κι ο κλέφτης δίκιο έχει, δίκιο δυο φορές κι ο νόμος, κι ο κοσμάκης που αντέχει …» … όμως το γμμν, το βιομηχανοποιημένο, ποδόσφαιρο των επιχειρηματιών αυτά έχει ... και να είστε σίγουροι ότι θα βγάλουμε κέρατα ως τα τέλη του Ιούνιου.

Όσο πιο ψύχραιμα μπορώ ... ένας Πρόεδρος σκέφτεται ως επιχειρηματίας και όχι ως οπαδός, στην περίπτωση Πασολές.
Κίνητρο και μπούσουλας είναι το ίδιον όφελος και όχι το «όφελος» του Πασολέ (προσδοκίες, συναισθήματα, δόξες, ιστορίες, μια φορά κι εμείς Ευρώπη ρε πστ μου κ.ά., …) ... τα ευρώ!!!
Αν το ίδιον όφελος του Προέδρου ξεπερνάει ή συμπίπτει με το «όφελος» του Πασολέ, τότε προχωράς, διαφορετικά όσοι είναι καβάλα στον Ταύρο της «συλλεκτικής» φανέλας, το πολύ μέχρι Βουκουρέστι.

Με βάση τις δηλώσεις του!!! ... που αν κάποιος τις ερμηνεύ(σ)ει επιδερμικά και με αφέλεια … «διαπιστώνει» να είναι ήδη αντιμέτωπος με τον Πασολέ, τον Πασολέ που ναι μεν δεν είχε ποτέ μετοχές στην ΠΑΕ … είχε όμως βιβλική υπομονή για μια τέτοια στιγμή, που η ματαίωσή της θα ήταν ηθικός όλεθρος.
Αυτό, και για τον Πασολές με τα πολλά – πολλά τα φράγκα και για τον Πασολέ με τα καθόλου ευρώ.
Ο 1ος παρακολουθεί πολύ στενά επιχειρηματικά και πασολέδικα τα πράματα ... ο 2ος στενάζει 1 για το "απρόσιτο" εισιτήριο της Ομάδας του.
Μετράει η αποφασιστικότητα και των 2 ... εδώ που φτάσαμε στην Ευρώπη, τώρα.   
 
Από την άλλη, τη μικρολογιστική ... τί συμφέρει 1 "προβληματικό" επιχειρηματία (πρόεδρο) τελικά???
Αη πέστου τίποτα του δικού μας ... και είναι ΑΓΙΑΞ φανατικός από μικρός «παναθεμά τον», ο Πρόεδρος ...

Πως θα διαχειριστεί τα υλικά του οφέλη που συγκρούονται με τα ηθικά "οφέλη" του Πασολέ?
Πως θα βγει ασπροπρόσωπος απέναντι στους ... ισχυρούς της τοπικής κοινωνίας, για πει το «Ορίστε Κύριοι, αυτός είναι ο ΠΑΣ που κατάφερα!» («Σας τον παραδίδω, σώο και γαμάτο?») (??

Εδώ είναι και μεγάλο ρίσκο του, που λένε στο sinema ... "Εγκληματίας, Αυτόχειρας ή Ζωοδότης?"
Είναι και οι χρόνιες αδυναμίες ... των υποδομών, των διακανονισμών, των πιστωτών και οι "υπεραξίες" των Κ. Μαρξ και Φ. Ένγκελς .,, και να ρεφάρουμε επιτέλους βρε αδερφέ Ευρωπαϊκά.
   
Εδώ πατάει το επιχείρημα «αλλά το ρόστερ και γενικότερα η ομάδα δεν είναι για Τσάμπιονς Λιγκ».
Αν αυτό το συγκρίνουμε ρεαλιστικά με μια ομάδα που θα έλαχε ... στον ΠΑΣ, πατάει ... μόνο βγάλεις έξω τη "βαθιά ψυχή" των Παιδιών. Το ηθικό και την καύλα τους ...
 
Τι μαλλί έχουν τα ευρωπαϊκά γκρουπάκια και σε τι κατάσταση "μαλλί" είναι ο Πρόεδρος ???
Αυτό είναι το κουμπί. Πως ρεφάρεις και γράφεσαι στην ιστορία … ως «Ο Πρόεδρος!»

Στους ισχυρούς των ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ … επιδίωξη του Παόκ … σήμερα είναι ο ΠΑΣ?   π.χ., η  Άντερλεχτ, πήρε πρωτάθλημα … 
Ο άλλος μπαίνει στους ισχυρούς του Γιουρόπα Λιγκ … η Τσέλσι το πήρε φέτος? 
Μετά στους αδύνατους και για την τιμή των όπλων ή ό,τι και με το αζημίωτο.

Νομίζω ότι, και με βάση το «Χριστόπουλος: “Αν μπορέσουμε, θα το κυνηγήσουμε … να παραμείνουμε ταπεινοί και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».,  ... ουσιαστικότερο “πρόβλημα” ή στόχος (μέσα σε αυτή την ασάφεια των επόμενων ημερών) είναι η καταξίωση του ΠΑΣ στη S.L., και η διασφάλιση της παραμονής του κ. Χριστόπουλου  στον πάγκο ... μη τον "κάψουμε" τον ΠΑΣ έτσι από "μεθύσι και καύλα"... κάτι που θα δικαίωνε αύριο, τον ψυχραιμότερο ή μετριοπαθή του σήμερα.

Δηλαδή, θέλω να πω ότι ... αν αυτά που δηλώνει ο Πρόεδρος ήταν και απόψεις του Κόουτς που θα τις ανακοίνωναν από κοινού στο ίδιο τραπέζι, προσωπικά θα έβαζα αρκετό νερό στο κρασί μου :( ... και νομίζω ότι, η καθυστέρηση στο "ραντεβού" έχει να κάνει με αυτά τα διλήμματα ... και με τις αναμονές για ενδεχόμενες ανακατατάξεις, συνεπεία της αύξησης του Μ.Κ., και της Ε.Ε., ... 1ης  επιστολής.

Ο Πρόεδρος έσΠΑΣε τον πάγο σε 1η φάση ... αν όχι όλον, τον «ράγισε»  κάπως και όποιος καλός πέσει, μέσα.
Αν όμως τα υλικά οφέλη του Προέδρου που συγκρούονται με τα ηθικά "οφέλη" του Πασολέ … συγκρούονται και με τα κατ’ Αρχήν ηθικά και επαγγελματικά οφέλη, με τα γόητρα και τις αξιοπρέπειες του Κόυτς, στοιχεία που τα κατέχει με το παραπάνω … τότε "κλάψτε μας πουλιά κι αηδόνια??".
Σίγουρα όμως, δε θα μας αφήσουν έτσι στο έλεος, θα υπάρχει έτοιμο σενάριο για «ψεκασμούς» κερκίδων και κωλοΤουμπικά λογίδρια για ηθικόν ακμαίον ... μάλλον από αμηχανία ή αγωνία, λέγεται.
Γιατί, έρπει και αυτή η άποψη … "το μοναστήρι να είναι καλά κι εμείς καλλίτερα και για την ομάδα και για τον κόσμο" … του γηπέδου.

Οι Τσιώλης, ο Γεωργιάδης και ο Ημιπροπονητής (πρώην) που κατέλαβε θέση απλήρωτου συναδέλφου, έχουν καλλίτερες ομάδες … ?
Βρε Πρόεδρε, τα είπες με το στόμα σου ή τα έβγαλαν από τον κώλο τους?
Ως τώρα γράφαμε "EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ", άλλο φασούλι τώρα  "EΥΡΩΠΗ - ΡΟΣΤΕΡ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ".?

Αν φρενάρει η ομάδα, πέτρινο το μέλλον της … αυτό, ως υπόθεση απευκταία.
Μαλακίες λέω τώρα ... μάλλον έληξε ο Kaspersky μου και χτύπησε ιός το ΟΝΕΙΡΟ. 
Όπως είπα … άλλα είπες και άλλα εννοείς κ. Χριστοβασίλη … ας τα ακούσουν αυτά οι Βασιλοπιτάδες του ΠΑΣ.
Ευτυχώς η Βασιλόπιτα ήταν "ρεφενέ" ... άλλος την πίτα, άλλος το μαχαίρι.

Ο ΠΑΣ χρειάζεται ΓΕΡΟ «πανωσήκωμα» και αλλαγή "πλανήτη" … ο ΠΑΣ δε γυρίζει πίσω!!!

Εδώ κάναμε 3κομματική με τη Δωροθέα, στον ΠΑΣ δε θα κάνουμε ... ?
 :flag: :flag: :flag:


Υ.Γ.: Δε γράφω ως lemorsero, ως Νew Pas. Pas γράφω ... ok?  :P
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 21 Μάι 2013 11:52 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος bones

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 11
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1853 στις: Τρι 21 Μάι 2013 11:55 »
Κάπως δεν κολλάει το "Δεν είμαστε για Champions League" με το "Αν εξελιχθούν έτσι τα πράγματα και στα επόμενα παιχνίδια τότε θα αλλάξουν οι στόχοι".

Κι όμως κολλάει απολύτως, γι'αυτό και δεν κάνετε καλά όλοι όσοι τον βρίζετε.

Ο άνθρωπος απλά δεν αεροβατεί, και καλό είναι να μην αεροβατούμε ούτε εμείς, ούτε πολύ περισσότερο οι παίχτες. Καλό να έχεις φιλοδοξίες, και με τη δήλωσή του δεν περικόπτει καμμία φιλοδοξία (="συνεχίστε έτσι και θα αλλάξουν οι στόχοι"), αλλά το να περπατάς στα σύννεφα ενέχει και τον κίνδυνο να χτυπήσεις θανάσιμα αν πέσεις.

Δηλαδή όπως σταθήκαμε και τυχεροί στην Τούμπα και κερδίσαμε, αν στα 2 παιχνίδια με Ατρόμητο είμαστε καλοί αλλά δεν έχουμε την ίδια τύχη, θα πρέπει να τα βάψουμε μαύρα επειδή δε θα πιάσουμε την πρώτη θέση των play-ωχ? Σε καμμία περίπτωση...

Ούτε καν για την αδειοδότηση θα πρέπει να τα βάψουμε μαύρα, εφόσον τη χάσουμε από λαμογιά. Μαύρα θα πρέπει να τα βάψουμε αν δεν κρατήσει ο πρόεδρος τον Χριστόπουλο, και τότε βεβαίως θα πρέπει να τον κράξουμε όλοι πολύ άσχημα! Ο προπονητής μας είναι σκυλί του πολέμου!



Αυτή τη φωτογραφία την έχω wallpaper στο laptop για να εμπνέομαι κάθε πρωί!

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 502
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1854 στις: Τρι 21 Μάι 2013 12:59 »



Παράθεση
Όταν το περασμένο καλοκαίρι έπαιρνε μία σημαντική απόφαση για τον πάγκο της ομάδας του, κάποιοι τον χλεύαζαν. Τώρα όλοι του βγάζουν το καπέλο. Και δικαίως... Ποιος να είναι;


Παράθεση
Αναφερόμαστε, φυσικά, στον Γιώργο Χριστοβασίλη και στην απόφασή του το περασμένο καλοκαίρι να δώσει τα κλειδιά του ΠΑΣ Γιάννενα στον Γιάννη Χριστόπουλο. Έναν προπονητή που δεν είχε καθίσει ξανά σε πάγκο ομάδας της Σούπερ Λίγκας, αλλά ο Χριστοβασίλης είχε καταλάβει ότι μπορεί να ξεχωρίσει.

Και τι δεν έλεγαν, τότε, για την απόφαση του προέδρου. "Άπειρο" και "ρούκι" ανέβαζαν τον Χριστόπουλο, "αναλυτή" τον κατέβαζαν οι λογής λογής ειδικοί. Να, όμως, που ο Χριστοβασίλης δικαιώθηκε, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννενα εξασφάλισε εύκολα την παραμονή του στην κατηγορία, μπήκε στα πλέι οφ και, μέχρι στιγμής, πρωταγωνιστεί. Παίζοντας, παράλληλα, ωραίο ποδόσφαιρο. Ποιος ήταν εκείνος που θα πίστευε κάτι τέτοιο τον περασμένο Σεπτέμβρη; Ίσως μόνο ο πρόεδρος του "Άγιαξ"...

Να πει κάτι ακόμα για το θέμα ο σκύλος; Σημειολογικά, ο Χριστόπουλος που χειροκροτήθηκε στην Τούμπα από τις "βαριές φανέλες", δεν έχει δουλέψει ποτέ στον ΠΑΟΚ ή τον Άρη. Αν και ποτέ δεν είναι αργά...


http://www.sportdog.gr

επαγγελματική προστασία...είσαι πολύ μεγάλος κύριέ μου...
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος christos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.725
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1855 στις: Τρι 21 Μάι 2013 13:24 »
Από εχθές προσπαθώ να γράψω 2 αράδες ...Μπα... Ήταν τέτοιο το σοκ από το ''αίνιγμα της Σφίγγας'' που μου μπλόκαρε εντελώς τον εγκέφαλο . Και είναι η πρώτη φορά εδώ μέσα που ...όλοι έχουν δίκιο !
Ήταν άκυρη -χρονικά τουλάχιστον -η δήλωση ? ΝΑΙ !
Υποβίβασε την αξία των παικτών και τις επιλογές του Προπονητή λέγοντας ότι πάλι καλά που δεν μας έριξαν 7 γκολ ? ΝΑΙ !
Θα μπορούσε να εκληφθεί ως μήνυμα τύπου ''όποιος ενδιαφέρεται για 2η θέση , εδώ είμαστε εμείς '' ? ΝΑΙ !
Ξενέρωσε τον κόσμο ( συγγνώμη αλλά τους 2500 εννοώ , για να μην παρεξηγούμαστε ...) ? ΝΑΙ !
Μίλησε σαφέστατα για πιθανή αλλαγή στόχων ? ΝΑΙ !
Είπε αλήθειες , που όμως αφορούν όλες τις Ομάδες και το ελληνικό ποδόσφαιρο εν γένει ? ΝΑΙ !
Η μέχρι τώρα στάση του έχει δείξει ότι δεν εμπλέκεται καθόλου στο ποδοσφαιρικό τμήμα και κατά καιρούς εκφράζει μόνο προσωπικές απόψεις ? ΝΑΙ !
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ έχουν δείξει ότι πάνε απρόσκοπτα και με χίλια για την υπέρβαση ? ΝΑΙ !
ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΝΕΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ...

Υ.Γ. Πάντως οι δηλώσεις του - εάν απομαγνητοφωνήθηκαν σωστά , διότι δεν τις άκουσα - από ειρμό σκέψης , ροή λόγου και σύνταξη ήταν επιπέδου τουλάχιστον παιδιού προσχολικής ηλικίας , για να μην πιο τίποτα χειρότερο ...

Αποσυνδεδεμένος goutos

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 108
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1856 στις: Τρι 21 Μάι 2013 13:52 »
Πώς μιλάνε πριν από τη μεγάλη μάχη οι πολέμαρχοι για να εμψυχώσουν τους πολεμιστές;

Ε, ακριβώς το αντίθετο...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.813
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1857 στις: Τρι 21 Μάι 2013 14:24 »
εγω θελω να περασω ενα μυνημα προς τους ΠΑΙΧΤΕΣ και τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

ΠΑΣ ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ

μην ακουτε κανεναν απο αυτους που εχουν προσωρινα την τυχη της ομαδας στα χερια τους
και παπαγαλιζουν ασυναρτησιες υποβαθμιζοντας μια τον κοσμο μια εσας και μια την ιδια την ΙΔΕΑ που λεγεται Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ:
Ειστε οτι καλυτερο εχει να επιδηξει αυτη η ομαδα στα 47 χρονια ιστοριας της
Οτι εχετε πετυχει ανηκει σε εσας και μονο σε εσας...
και ασχετα με τη γνωμη που εχουν οι εμισθοι και οι διοικουντες
για τον απλο φιλαθλο και οπαδικο κοσμο
αποτελειτε ΗΡΩΕΣ
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΕΛΕ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ
ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΜΑΣ
ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ

ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ  ΣΑΣ

το ΛΑΟ σας που καποιοι τον αναγκασαν να βλεπει τα ματς απο την τηλεοραση.
Ομως ειτε απο τους Ζωσιμαδες ειτε απο την τηλεοραση ειτε απο το ιντερνετ να ξερετε οτι ολοι αυτοι οι ανθρωποι ειναι διπλα σας. Αρρωστοι, βαμμενοι μπλε και ετοιμοι ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ για τα μεγαλα πραγματα που ερχονται


« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 21 Μάι 2013 14:27 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος tzoumerkomania

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 29
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1858 στις: Τρι 21 Μάι 2013 14:48 »
 Επιτέλους σταματήστε την εσωστρέφεια! Οι παίκτες και ο προπονητής δεν ήρθαν από μόνοι τους, κάποιος τους προσέλαβε και τους στηριξε!!!Πρέπει να είμαστε οι πάντες ενωμένοι και όσοι έχουν στοιχειώδη φράγκα να πάνε γήπεδο, για την ομάδα πάνω απ'όλα και όχι για τα πρόσωπα.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1859 στις: Τρι 21 Μάι 2013 14:58 »
επαγγελματική προστασία...είσαι πολύ μεγάλος κύριέ μου...

Καλά, αητός είσαι ρε GyPas ...  %-|

Μόνο ο Αλασκούζος, (αν) θα είχε πρόβλημα με τη sportdog … που δεν σχολιάζει τη σκυλοζωή.
Έχεις πρόβλημα??


Παράθεση
Αν μη τι … το ARENA FM  ξέρει να τιτλοφορεί.

Χριστόπουλος: «Γιατί όχι και Τσάμπιονς Λίγκ»
Χριστοβασίλης : «Δεν είναι για Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΣ»

Άλλο Ρ/Φ ...

Χριστογιάννης: «Δεν είναι για Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΣ, αλλά και γιατί όχι»

 
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 21 Μάι 2013 15:01 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1860 στις: Τρι 21 Μάι 2013 15:13 »
Από εχθές προσπαθώ να γράψω 2 αράδες ...Μπα... Ήταν τέτοιο το σοκ από το ''αίνιγμα της Σφίγγας'' που μου μπλόκαρε εντελώς τον εγκέφαλο . Και είναι η πρώτη φορά εδώ μέσα που ...όλοι έχουν δίκιο !


Υ.Γ. Πάντως οι δηλώσεις του - εάν απομαγνητοφωνήθηκαν σωστά , διότι δεν τις άκουσα - από ειρμό σκέψης , ροή λόγου και σύνταξη ήταν επιπέδου τουλάχιστον παιδιού προσχολικής ηλικίας , για να μην πιο τίποτα χειρότερο ...
  απο ενα γνωστο γιατρο που ρωτησα μου ειπε οτι   ηλιαση, η αφυδατωση μπορει να οδηγησει σε παραληρημα...βαλε και το μπουκοβο στο σαντουιτς :P   και να πως εξηγειται...μονο ετσι.... :P
υ.γ.οντως εκανε αφορητη ζεστη προχτε στ Σαλονικ... :joker:
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1861 στις: Πεμ 23 Μάι 2013 19:09 »
Ρε ΧΒ τι αλλη θυσια θα κανω για την ομαδα μηπως παρουμε αδειοδοτηση;

Εγω ο κλασσικος Amstelακιας, αρχισα να πινω FIX μηπως και παρουμε καμια αδειοδοτηση!

Αν ομως δεν την παρουμε υα SFIXουνε οι κ...ι για πολλους!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 642
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1862 στις: Πεμ 23 Μάι 2013 19:42 »
Παράθεση
Συναγερμός σήμανε από σήμερα στον ΠΑΣ Γιάννινα προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα που είχαν επισημανθεί στον πρώτο βαθμό της εξέτασης του «κυανόλευκου» φακέλου. Στόχος είναι η ΠΑΕ να είναι έτοιμη στην έφεση που θα καταθέσει το αργότερο ως την Δευτέρα.

Ο κ. Χριστοβασίλης άρχισε τα τηλέφωνα από το πρωί προς διάφορους συνεργάτες, ακόμα και προς κάποιους που είχε αποστασιοποιηθεί το τελευταίο διάστημα και εδώ και μερικές ώρες ο συναγερμός αρχίζει να μεταφράζεται σε πανηπειρωτική εκστρατεία για να βρεθούν λύσεις.

Ακόμα και στην ΕΠΣΗΠ υπήρξε το απόγευμα σύσκεψη με τη συμμετοχή ανθρώπων και εκτός Ένωσης, στην οποία γίνεται μια ενημέρωση και ζητείται η συνδρομή οποιουδήποτε. Ενημέρωση έγινε και ζητήθηκε βοήθεια και από ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν λόγω θέσης.

Το βασικότερο πρόβλημα που έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η υπαγωγή στη ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές στην εφορία, όπου πρέπει να γίνουν όλα αυτά που δεν έγιναν επί 7 μήνες. Τι πρέπει να γίνει; Φυσικά να «σπρωχτεί» λίγο γρηγορότερα η αίτηση, αφού τελικά συνειδητοποίησαν στον ΠΑΣ ότι το να περιμένουν το «τέρας της γραφειοκρατίας» δεν αρκεί για να δείξει επιείκεια η επιτροπή αδειοδοτήσεων, παρόλο που ξέρει πότε ψηφίστηκε ο Νόμος και πόσα έχει πληρώσει η ΠΑΕ ως σήμερα στην εφορία.

Το θετικό είναι ότι η κινητοποίηση αρχίζει να φτάνει πολύ ψηλά και να συνειδητοποιούν όλοι ότι αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί σε καμία περίπτωση, αφού η ομάδα γράφει μια «χρυσή σελίδα» στην ιστορία της και είναι υποχρεωμένη και η ΠΑΕ να ακολουθήσει σ' αυτούς τους ρυθμούς.

Τα πράγματά είναι απλά , παίρνεις αδειοδότηση παίζουμε Ευρώπη γράφεις το όνομά σου με χρυσά γράμματα  , δεν παίρνεις ... στο καλό και να μας γράφεις


ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος REX

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 407
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1863 στις: Πεμ 23 Μάι 2013 20:30 »
Ξυπνα προεδρε, δεν ειναι ντροπη...

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 477
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1864 στις: Πεμ 23 Μάι 2013 21:29 »
Κανε ρε αγορι μου αυτο που πρεπει...μη μας γαμας την ψυχολογια...
Εσυ θα γινεις πρωτος μαγκας και μας τα ονειρα μας θα γινουν πραγματικοτητα...
Αμαρτια απο το θεο ειναι...φτασαμε μεχρι εδω!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1865 στις: Πεμ 23 Μάι 2013 21:35 »
Ξυπνα προεδρε, δεν ειναι ντροπη...

Δικαίωμα στην .αύλα του ονείρου και στο "ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΤΩΡΑ!" δεν έχουν όχι μόνο οι οπαδοί, αλλά και ... οι πρόεδροι.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 23 Μάι 2013 22:00 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 502
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1866 στις: Παρ 24 Μάι 2013 23:44 »
Παράθεση
-Κάτι τελευταίο πρόεδρε. Υπάρχει καμία πρόταση από ενδιαφερόμενο για να πάρει την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, πόσο μάλλον τώρα που έχει φτιάξει τόσο ωραία ομάδα; «Όχι, δεν έχω κανένα ενδιαφέρον από κανέναν και μακάρι να υπήρχε κάποιος! Κάποιος που να άξιζε, να μπορούσε να προχωρήσει ακόμα καλύτερα από εμάς την ομάδα».


που είναι οι επενδυτές;
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος christos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.725
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1867 στις: Σαβ 25 Μάι 2013 13:22 »
ΙΣΩΣ να είναι η απάντηση στην ''προτροπή'' κάποιων φίλων ''ΠΟΥΛΑ - ΦΥΓΕ''...

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ρε γαμώτο ??? Οέο ???

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1868 στις: Σαβ 25 Μάι 2013 16:57 »
ο κοντος (κουγιας) ειχε βαλει επισημα πωλητηριο και δε ξεραμε ουτε σαν ονομα τον διαδοχο (μαυρη ωρα)
γιατι τωρα θελετε να τον ξερετε απο πριν?

απλα να θυμισω οτι κι εκεινες τις μερες υπηρχαν πολοι που λεγανε.........

...........ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?..........
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1869 στις: Σαβ 25 Μάι 2013 17:23 »
Είναι δύσκολο. Υπάρχει κρίση. Οι επενδυτές είναι δυσεύρετοι.
Το να βρεθεί σήμερα κάποιος να ξεκινήσουν όλα από την αρχή
Να ξεπληρώνει την εξαγορά της ομάδας από τα έσοδα της ίδιας της ομάδας
Να συντηρεί και αυξάνει τα χρέη προς στάδιο, εφορία, ικα, παίχτες και προπονητές
Να συνεργάζεται άψογα με τους συνιδιοκτήτες πολιτικούς, οπαδούς, δημοσιογράφους
σε οργανωτικά επικοινωνιακά και εισοδηματικά θέματα
Και να ενταχθεί αρμονικά στα κυκλώματα στην Αθήνα
Είναι δύσκολο. Υπάρχει κρίση. Οι επενδυτές είναι δυσεύρετοι.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1870 στις: Σαβ 25 Μάι 2013 17:42 »
Παράθεση
-Κάτι τελευταίο πρόεδρε. Υπάρχει καμία πρόταση από ενδιαφερόμενο για να πάρει την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, πόσο μάλλον τώρα που έχει φτιάξει τόσο ωραία ομάδα; «Όχι, δεν έχω κανένα ενδιαφέρον από κανέναν και μακάρι να υπήρχε κάποιος! Κάποιος που να άξιζε, να μπορούσε να προχωρήσει ακόμα καλύτερα από εμάς την ομάδα».

Όποιος πιστεύει ότι φτιάξαμε ομάδα, πλανάται.
Ενώ πηγαίναμε με πλάνο την Παραμονή και ό,τι καλλίτερο ... μας κάθησε μια χρονιά θαύμα!
Νομίζω ότι, ολοκληρώνουμε 1 πετυχημένο πείραμα για το πως μπορείς να φτιάξεις μια ομάδα και με όσα η προβληματική της χρονιάς έδειξε σε λάθη και ελλείψεις.
Το ότι αυτή η Ομάδα σε πάει Ευρώπη ... δε θα είναι κάθε χρόνο της Ευρώπης.
Γιατί αν σΠΑΣει και σκορπίσει το δυναμικό της, αυτό που προφανώς μένει θα είναι γκρίνια και λάσπη και την πολυτέλεια ενός "μούσια" προπονητή.

Θέλεις ... 1 κανονικό Προπονητικό, 1 ασφαλές Γήπεδο, το Χριστόπουλο εδώ, 2 Συμβούλους ξύπνιους εκεί, το Χρήμα σου εδώ και 1 Φάκελο για τα χαρτιά τα σκόρπια, που τα ψάχνουμε τελευταία στιγμή.

Βασικά για να περπατήσει (αύριο) η Ομάδα (καθιέρωση) σύμφωνα με τον τρέχοντα ενθουσιασμό και ανάλογο στόχο, θέλει ηθικά και οικονομικά στηρίγματα, πακέτα, ΝΤΟΠΙΑ.

Κοινοπραξία ή Διαδοχή?
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 25 Μάι 2013 17:48 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 642
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1871 στις: Σαβ 25 Μάι 2013 18:01 »
πρόεδρε πέφτουμε στα γόνατα , σε ικετεύουμε  , παρ την τη ριμάδα την άδεια , μη μας στερήσεις το όνειρο , οι στιγμές που θα ζήσουμε θα είναι μοναδικές !



πάρε την άδεια


ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1872 στις: Σαβ 25 Μάι 2013 21:57 »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1873 στις: Κυρ 26 Μάι 2013 17:10 »
με άδεια ή χωρίς θα ζήσουμε μοναδικές στιγμές....αυτό είναι το μόνο σίγουρο....

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1874 στις: Τετ 29 Μάι 2013 22:34 »
"Το ρόστερ δεν είναι για Τσάμπιονς Λιγκ" … ο Μπακασέτας, ο Καπάνταης και ο Αθανασιάδης είναι?

Παράθεση
"Εμείς θέλουμε να πάρουμε μια θέση κοντά στη τρίτη για να αποφύγουμε τη ταλαιπωρία της 4ης θέσης» και κατέληξε:»

Τα θερμά μου συγχαρητήρια κ. Χριστοβασίλη για την επίτευξη του στόχου σας

 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς