επιπεδο εχουμε... απλα ειναι πολυ χαμηλο
αντε ciao
και μοδερατορες βαλτε σκουπα μαζευτηκε πολυ σαβουρα στο θεμα
Kastrine,
Συγνωμη αλλα εισαι αλλου για αλλου αγορι μου!
1. Ο ΠΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ! ΤΕΛΟΣ! ΓΚΕ - ΓΚΕ;;;;;
2. ΤΟ ΑΝ Ο ΧΒ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ.
3. ΠΟΙΟ ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΡΙΝΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΩΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
4. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ: Ο ΠΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ! ΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.
5. ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΙΔΕΣ; ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ..
6.Ο ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΓΙΑΤ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΓΙΗ ΕΝΩ Ο ΧΒ ΟΧΙ!
7. ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΞΑΝΘΗΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ; Ο ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΚΑΟΥΤΙΝΓΚ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ (ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ) ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΛΑΜΟ;
8. ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ! Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ! ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ - ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΑΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ! ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΛΙΠΗ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!
αγορι, τσολια ή οπως αλλιως σου αρεσει να σε φωναζουν
1) το ερωτημα ειναι το εξης: γινεται υποχρεωτικα ελεγχος ολων των φακελλων, καθε χρονο, σε ολες τις ομαδες που ειναι να παιξουν ευρωπη? αν ναι καλως κοπηκαμε.
αν οχι, τοτε η δουλεια ειναι στημενη, εχει γινει καρφωτη και λογιζομαστε παραπλευρη απωλεια στο σκηνικο της αγγελικα πλασμενης GREEK super league.
2) τριτη χρονια στην Α εθνικη και δυο ανοδοι. πρωτη πωληση γιαννιωτη ποδοσφαιριστη μετα την εποχη γιουρκα με διπλασια χρηματα. Νακος, Χαρισης ετοιμαζονται για του χρονου. εγω αυτο θελω απο την ομαδα , να ειναι φυτωριο και να προσφερει μια διεξοδο στα παιδια της περιοχης.
3) το αν χωριζει η ενωνει δε με ενδιαφερει και δε το γνωριζω και ουτε θελω να το γνωριζω γιατι δεν ειμαι επαγγελματιας οπαδος. το ποδοσφαιρο ειναι απλα χαβαλες για μενα, διασκεδαση. ουτε παιρνω αξια απο αυτο ουτε διεκδικω θεση.
4) επενδυσεις σε εγκαταστασεις κανει μια ομαδα που εχει διαρκεια στην μεγαλη κατηγορια, εχει βιτρινα δηλαδη για να πουλησει παικτες, συνεπως γινεται ευρωστη οικονομικα και μπορει να προχωρησει σε επενδυσεις. ο θειος απο την αμερικη, ο γκιγκανι και ο αραβας που θα ερθει να σπρωξει εκατομμυρια γιατι ειδε οραμα εναν ταυρο σε φοντο μπλε ή γιατι αγαπησε τη λεβεντογεννα ηπειρο ειναι φρουδες ελπιδες
5) τον γεωργιου, τον ντεβινσεντι, τον τζημοπουλο, τον ιλιτς, τον παντο, το φεγκρους κλπ ο χριστοπουλος τον εφερε??
αυτη η συζητηση χριστοπουλος ή χριστοβασιλης ειναι σαν τη συζητηση του αυγου και της κοτας
6) ο πανοπουλος εχει κινδυνεψει παμπολες φορες να υποβιβαστει και τον σωζανε οι "διασυνδεσεις" του
αντε τσαο και