Πάει και το ρεκόρ του Κούγια στην επικοινωνία!
Τώρα, εγώ πάλι, δεν μπερδεύτηκα τόσο. Κατάλαβα τα περισσότερα. Αλλά μου έμειναν κι εμένα μερικές απορίες...
1. Τι έγινε, Δευτέρα βράδυ δεν έκανε εκπομπή ο πρόεδρος στην TV; Μεταφέρθηκε για Σάββατο μεσημέρι ή ήταν έκτακτη αυτή και από Δευτέρα συνεχίζεται κανονικά;
2. Ο πρόεδρος μίλαγε πάντα διαβάζοντας έτοιμο κείμενο που ήταν φανερό πως δεν το είχε από τα πριν μελετήσει. Αυτή τη φορά το είχε πάρει μαζί του στα μπάνια, το διάβαζε όλη την ώρα στην ξαπλώστρα και για αυτό τα ήξερε απ έξω κι ανακατωτά;
3. Οι παρουσιαστές στο δελτίο του μέγκα, είχαν ακουστικό στο αυτί και μεταφέραν του κοντρόλ την απάντηση. Εχει προχωρήσει η τεχνολογία τόσο πολύ, που αυτό μπορείς να το κάνεις και με τηλεπάθεια;
4. Ο ετσιλάκημ μελετάει κάθε μέρα απόψεις εδώ, σιάχνει μετά ένα ποτπουρί και κάθε βράδυ το διαβάζει στην TV. Ο πρόεδρος βλέπει τον αλλομεαυτό κάθε Δευτέρα στην ΤV, ρουφάει τα λόγια του σαν σφουγγάρι και μας τα κάνει όλα, άπαξ, αυτούσια επανάληψη;
5. Λίγο χλωμό τον είδα τον πρόεδρο, και το μάτι να γυαλίζει. Επειδή τον γυρόφερνε, μήπως τον κατέλαβε τελικά εξ ολοκλήρου και μίλαγε ο εξαποδώς;