Κατ αρχας δεν εχω καμια σχεση με τον προεδρο ουτε κανενα συμφερον, θελω να πιστευω πως ο προεδρος δεν διαβαζει οποιαδηποτε αποψη που γραφεται στο πας φορουμ. Λοιπον για πρωτη φορα στην ιστορια και χωρις τον κοουτς της καρδια σας απο την αρχη της χρονιας παρα πολλοι μιλουσατε για ευρωπη ( αυτο ειναι επιτυχια του πας αλλα οχι του προεδρου ε?), τον κ. χριστοπουλο ποιος τον ανεδειξε σαν προπονητη ( του εδωσε μαλιστα την ευκαιρια να δουλεψει απερισπαστος πραγμα σπανιο για νεο) με μια ομαδα που οι παιχτες δεν ειχαν ερθει για τον χριστοπουλο,(οταν ο μεσσηνιος εκτιμησει τον χριστοβασιλη μπορει να ξαναγινει προπονητης). Οι προπονητες ερχονται και παρερχονται ( αλλαζουν στα γιαννενα ειτε λογω πιεσης του κοσμου βλ. παντελιδης ειτε λογω αποτελεσματων βλ. τσιωλης ειτε λογω απαιτησεων) εχω αλλωστε αντιλειφθει απο τα πρωτα χρονια του χριστοβασιλη στον πας οτι δεν ηταν αυτης της λογικης και σιγουρα ηθελε εναν προπονητη για χρονια. Καποτε εδω μεσα στηριζατε τον ντεμολ και ο προεδρος ειχε κανει ενα ανοιγμα φερνοντας ζαιρι, φεγκρους, μπουζιντ κ.α. με μεγαλα συμβολαια και ο βελγος απο την αλλη εκανε οτι μπορουσε να καταστεψει την προσπαθεια(παρεπιμπτοντως η τελευταια του δουλεια ηταν στον πας και ακομη αξιωνει ολο το ποσο της αποζημειωσης απο τον πας). Φετος τα ειχατε βαλει με τον παντελιδη, ενω η ομαδα στα ιδια παιχνιδια με τα περσινα ειχε τους ιδιους ποντους και μαλλον και +2 απλα συμφωνω οτι ηταν μετριος, αλλα παντως ταπεινος( η συγκεκριμενη ομαδα που εχουμε τα παει καλα με ταπεινους προπονητες). Οι παικτες γιατι ολοι ανανεωνουν με τον προεδρο (εγω ξερω οτι οσοι εργαζονται για τον προεδρο δεν εχουν χασει ουτε ενσημο ακομα και στο μαγαζι που ειχε, αλλωστε ο χριστοβασιλης τα λεφτα τα εβγαλε στην αμερικη οπου δεν μπορεις να κλεψεις την εφορια και ηρθε στην ελλαδα να τον βγαλουν απατεωνα (για χρεη αλλων). Και εκτος απο τους μεγαλυτερους που βαζουν ρητρα (για το καλο του πας) μηπως εχει ρητρα και ο μολις 18 ετων Κρητικος? (και ομως το παλικαρι με αυτα που ακουγονται και γινονται στα γιαννενα θα θελησει να φυγει. Για εμενα το καλο της ομαδας ειναι συνηφασμενο με το καλο ολων των εμπλεκομενων με την ομαδα και περισσοτερο απο καθε φιλαθλο με το καλο του προεδρου. Εσεις οι λιγοι που γραφεται εναντιον του προεδρου σας βλεπω να αναθερμαινεστε μετα τα τελευταια ατυχη, το μονο που θα πετυχεται ειναι το κακο του πας, οποιος θελει να μου απαντησει να ξερει οτι στο επομενο θα τον προκαλεσω να πεσουν οι μασκες δημοσιως, ενα απο τα λιγα σημαντικα λαθη που εκανε ο χριστοβασιλης ηταν με τον ογιος και οχι τοσο με καποιον φλωρο το καλοκαιρι.