πεζει στους ομιλους του UEFA (για τα παοκια)
Δεν ξέρω για ποιόν τηλεοπτικό χαλέ μιλάς και για ποιους κουραδολόγους... αλλά στα ίδια διερωτώμουν κι εγώ στο εγγύς παρελθόν...
http://www.pas.gr/forum/index.php?action=search2... τελικά ο Παόκ είναι συνεπής στις διακανονισμένες υποχρεώσεις του με το Δημόσιο, δηλ., ο Κοντορωσοπόντιος... απλά δεν περνάει ο ντούκου παράς του, για λόγους που είπαμε...
Η διαφορά μας (Χριστοβασίλης) είναι... εμείς νομίζαμε ότι με το σπρώξε-γλείψε στην παλαιοκομματική νοοτροπία (πολιτικός, τραπεζίτης, έφορας, στραβά μάτια) περί γραφειοκρατίας (σου κράτησα αριθμό πρωτοκόλλου περσινό
) θα τους τριπλάρουμε όλους και Δημητρίου και Τραβέρσο.
Συμπέρασμα: Τακτοποίησε εσύ το Φάκελό σου και ας ελέγξουν άλλοι τους άλλους.
Έλα όμως που δεν μπορώ να βρω 1 περσινό (Φεβρουάριος) "ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ" όπου ο άνθρωπος της ΠΑΕ* απαντούσε σε ερώτησή μου για την μέριμνα και πρόνοια Αδειοδότησης, λέγοντάς μου ότι "είναι νωρίς να σκεφτόμαστε την αδειοδότηση, πρώτα το χτίσιμο της ομάδας και το καλοκαίρι βλέπουμε για αδειοδότηση".
*
αν θυμάμαι καλά κ. Καρύτσας ή κ. Καρφύτσας, κάπως έτσι τον έλεγαν τον "διαβεβαιωτή" τους, μπορεί όμως και να κάνω τραγικό λάθος... μόνο αυτοί θα έχουν το προνόμιο αυτό???