Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1369871 φορές)

Αποσυνδεδεμένος GEROKSEKOYTIS

• Full Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #225 στις: Πεμ 22 Απρ 2010 14:14 »
Ειπα να ηρεμησω λιγο και να μη γραφω για λιγο καιρο

Για να καθαρισει και λιγο το μυαλο μας ,αλλα και το μυαλο του προεδρου βρε αδερφε....

Ομως με αυτα που ακουω και διαβαζω.....

Δεν θα πω κατι για κατι κατινιες που ακουγονται στα πρακτορεια και τα καφενεια για προπονητη Μουφ,και γενικο αρχηγο Μιλογιεβιτς.....γιατι σεβομαι τους συνφορουμιτες μου...

Ουτε θελω να παρω στα σοβαρα το θεμα Ελευθεροπουλου.Πως ειναι δυνατον, ενας γαυρος εως κοκκαλο,που δεν εκλεισε καν ενα ημερολογιακο χρονο στα Γιαννενα,που το επαιζε (η' και ηταν) τραυματιας για πολυ καιρο,που μας στοιχησε 7 βαθμους τουλαχιστον με την αδιαφορια του,να προοριζεται για αλλο ποστο (παω πασο αν προοριζεται για προπονητης τερματοφυλακων)....

Ομως κυριε προεδρε,αυτην την περιβοητη αναδιαρθρωση στο διοικητικο κομματι,ποτε θα την κανετε?Αφου κλεισουμε προπονητη-παιχτες-προπονητικο κεντρο?Βρειτε εναν προεδρο γατα,σχετικο με το ποδοσφαιρο.Βαλτε παλιους ποδοσφαιριστες(αψαγαδιαστους) στο ποστο των μεταγραφων.Βαλτε εναν γενικο αρχηγο ''φωνακλα'' και προσωπικοτητα,και μετα ψαξτε (ολοι μαζι) προπονητη,κοινως αποδεχτο...

Οσον αφορα τα ονοματα προπονητων που ακουγονται,δεν θελω να δωσω σημασια,γιατι ακομα εχω μια μικρη ελπιδα οτι κανατε ενα μικρο φορματ στον σκληρο σας,και μαθατε οτι...'' Ελληνας προπονητης-γνωστης Ελλ πραγματικοτητας''=Μπεος-Στυλιανιδης-Ψωμιαδης-κλπ.......
Εμεις θελουμε ΟΜΑΔΑ κυριε προεδρε.Οχι μονο να ξανανεβουμε......

Αποσυνδεδεμένος REX

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Πεμ 22 Απρ 2010 15:14 »
Μην εχεις αυταπατες, με το βασιλχρηστο προεδρο-ιδιοκτητη δεν υπαρχει προκοπη. Ουτε μπορει, ουτε θελει να κανει τιποτα. Η ομαδα ηταν και παραμενει μια μεγαλη ομαδα της β εθνικης. Για να γινει αγωνιστικη υπερβαση, πρεπει πρωτα να γινει υπερβαση στο μυαλο του εκαστωτε ιδιοκτητη. Αυτα που εμεις λεμε, οτι ειμαστε μεγαλη ομαδα κλπ ΚΑΝΕΝΑΣ απο τους 4 τελευταιους προεσδρους δεν τα πιστεψε. Απλα επικαλουνται την εννοια του κοσμου για να του χαιδευουν τα αυτακια και να τον αρμεγουν κατα το δοκουν.

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Πεμ 22 Απρ 2010 20:32 »
αν μου βρήτε κάποιον που να μην έχει πάρει ποτέ λάθος αποφάσεις πείτε μου να τον φέρω εγώ για πρόεδρο.

Ηλια ή ζεις μονος σου ή εισαι ο χοντρος!!!
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος ArXiLaMaS

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Πεμ 22 Απρ 2010 20:37 »
αν μου βρήτε κάποιον που να μην έχει πάρει ποτέ λάθος αποφάσεις πείτε μου να τον φέρω εγώ για πρόεδρο.

Ηλια ή ζεις μονος σου ή εισαι ο χοντρος!!!

Just lol  :pashat:
Πάλι κώτσιους μας πιάσανε!!! ^^

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Παρ 23 Απρ 2010 16:43 »
Άσχετο-σχετικό...Να ξηλώσει όλο το γκαζόν στο πάρκο στην Γαριβάλδη πήγε ο Remezzos και στην θέση του να βάλει τσιμέντο για τα τραπεζάκια και είχαμε πάλι αστυνομία. Στο μεταξύ, συγγενικό του πρόσωπο έχει πεί το κορυφαίο:''Θέλαμε να κόψουμε και έναν πλάτανο στην μέση, αλλά θα φώναζαν οι @@λάκες...θα δούμε, μπορεί να το κάνουμε μπαρ γύρω-γύρω''...
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Παρ 23 Απρ 2010 17:02 »
κρατα τον πλατανο ρε τενεκε
θα σου χρειαστει να ανεβεις πανω να μη σε φτανουμε
ξεφτηλησμενε

μας εφαγες τα λεφτα τα εκανες μαγαζια και γουστα μετα στεναχωρεθηκες και καλα και ηρθες να μας πεις τη μαλακια περι αυτοκριτικης και λαθων.αποποιηθηκες ολες τις ευθυνες και τωρα παλι θες να μας τα ξαναφας.......!!!!!!!

οσοι καλουπατζηδες προσελθουν στο remezzo θα αναστεναξουν τα τσιμεντα!!!!!!

σου ερχεται η ωρα ξεφτιλα...........
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Παρ 23 Απρ 2010 17:10 »
Βιαστης της ομαδας κ της πολης ταυτοχρονα........Ρε τι τζακποτ ειναι ο τζες........
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Παρ 23 Απρ 2010 17:15 »
Συμπληρωνω και ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Παρ 23 Απρ 2010 18:38 »
Τι εκβιαστης λες κι εσυ ρε pastaki, θες να κανει ντουκου ντουκου η καρδια μ' και να ψαχνω παλι για χαπακι;   :'(
Προσεξτε τι γραφετε σας ειπα, να προσεχω κι εγω τι διαβαζω, τιποτα εσεις, εκει!
Πως να παω καλα αμα μου κανετε τετοια;   :-?
Ρε σεις... μη το φερνετε γυρω γυρω αμα ειναι... πειτε το κατευθειαν... απο κανα κερασακι στην τουρτα θα παω τελικα;:(
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Παρ 23 Απρ 2010 18:43 »
προσεχε γιατι στο τελος θα το ξεστομισεις μονος σου δεν κρατιεσε :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Παρ 23 Απρ 2010 18:51 »
Τιποτα δεν ξερω εγω  :)

Αλλα να... πες πες πες μου δηλητηριασατε το μυαλο, περνανε σκεψεις απο το μυαλο και θα πνιγω καμμια ωρα απ' αυτο  :(

Δολοφονοι  >:(

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Παρ 23 Απρ 2010 18:58 »
Κάτω τα χέρια από τον Ντρέβεν!!! Εκ βιαστές των πάρκων, τουρκόγυφτοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Παρ 23 Απρ 2010 19:28 »
κρατα τον πλατανο ρε τενεκε
θα σου χρειαστει να ανεβεις πανω να μη σε φτανουμε
ξεφτηλησμενε

Οχι στον πλατανο ο χοντρος ΑΠΕΙΡΕ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΕΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #238 στις: Σαβ 24 Απρ 2010 21:20 »
Παράθεση
τουρκόγυφτοι

Δε μ' λες ντισιβερα...

Τοσο πολυ σε πειραξε η αποκαλυψ οτ δεν σ καν κου-κου-τσα και το βαλες σκοπο να μ εξολοθρεψς ρα;

Τυχαια δηθεν ταχαμ κτλ ποσταρες τς τουρκογυφτους ξανα α;

Δεν... ξερς οτ εχω προβλημα και τς περναω για τοκογλυφους και με πιαν καρδια ε;

Και δηθεν...

Παράθεση
Κάτω τα χέρια από τον Ντρέβεν!!!

...ετσι δηθεν α;

Λοιπον... κι επειδη δεν τα πιστευω εγω τα πατσιαρια σ αυτα, στο λεω καθαρα:

DECEIVER ΟΧΤΡΕ ΤΟΥ DREVEN ΔΟΛΟΦΟΝΕ  >:(

Υ.Γ: της ΑΜΟ και του προεδρα too...

Αποσυνδεδεμένος alcoholic

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Κυρ 25 Απρ 2010 17:25 »
Ήθελα να σχολιάσω κάτι για τους έμμισθους συνεργάτες του προέδρου τους οποίους ο ίδιος αποκάλεσε στη συνέντευξη τύπου υπαλλήλους οι οποίοι δεν έχουν καμία ευθύνη, καθώς εκτελούν εντολές τις διοίκησης.

Εγώ ξέρω υπάλληλοι είναι οι υπάλληλοι γραφείου, οι λογιστές και οι βοηθοί τους κ.λ.π.

Οι διευθυντές, οι διευθύνοντες σύμβουλοι, οι οικονομικοί διευθυντές, οι υπεύθυνοι Μάρκετινγκ, οι υπεύθυνοι ασφαλείας, οι διευθυντές ποδοσφαιρικού τμήματος, οι προπονητές και οι σύμβουλοι περί ποδοσφαιρικών θεμάτων είναι ΣΤΕΛΕΧΗ που πληρώνονται αδρά (ή πρέπει να πληρώνονται αδρά) γιατί έχουν ευθύνες και λογοδοτούν απέναντι στη διοίκηση.

Όταν οι στόχοι της εταιρείας επιτυγχάνουν πρέπει να επιβραβέβονται ηθικά και υλικά, όταν αποτυγχάνουν πρέπει να αποπέμπονται εφ΄όσον δεν έχουν την ευθιξία να παραιτηθούν.

Πάντως στα Άγναντα υπάρχουν πολλά στελέχη για αξιοποίηση, όλοι business administration στο LCE έχουν κάνει.

Είμαστε η μοναδική ομάδα που έπεσε και δεν φταίει κανείς.

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 25 Απρ 2010 17:55 από alcoholic »

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: Κυρ 25 Απρ 2010 18:49 »
Παράθεση
Είμαστε η μοναδική ομάδα που έπεσε και δεν φταίει κανείς.

Φταιει ο Χατζηπετρης φιλε μην τα ισοπεδωνουμε ολα :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Δευ 26 Απρ 2010 14:03 »
Οι τσομπαναραίοι με πήραν στο λαιμό τους

Ο κτηνοτρόφος που δεν κάνει κουμάντο για τριφύλλια και καρπούς πριν το χειμώνα, κι αρνάδες δεν κρατάει μετά το γέννο, έχει σκοπό να το πουλήσει το κοπάδι του. Σίγουρα πράματα. Όσο για … τσοπαναραίους, έτσι γύρα τα φέρει μοναχά κι ότι κάμουν τα σκυλιά, θα φάει κι ο λύκος κανένα. Οπωσδήποτε αυτή τη στιγμή το βάρος πέφτει στα σκυλιά. Ο τσομπάνος έφυγε ο καλός πήρε το φταίξιμο κι έφυγε, τώρα θα πρέπει να αποδείξουν τα πρόβατα ότι, μόνο αυτά δεν φταίνε. Εκτός κι αν βρει κανένας με λίγα λεφτά και το με φαγητό μαζί … κανένας αλλοδαπός δηλαδή, έστω κια χωρίς χαρτιά. Όσο να τα ξεκάμει. Γιατί έχει κάμει εκείνος το λογαριασμό του μια χαρά, σαν καλός τσιαμπάσης και κτηνοτρόφος. Τα ‘χει τσεπώσει τα χαρτιά στην ώρα τους και στην αξία τους.

Κι ύστερα, αρχίζει η κλάψα και η υπόσχεση, «Τζάμπα τα ‘δωσα τα πρόβατά μου, θα πεις φτωχά ήταν, δε λέω. Κι άλλα μου πήραν οι χασάπηδες, ψόφια. Διάφορο μηδέν, φύρα και χασούρα πήρα. Κι είχα καλό κοπάδι. Οι τσοπαναραίοι με πήραν στο λαιμό τους, δεν τα βόσκησαν καλά κι είχα καλό λιβάδι. Φέτος έφαγα μαλλί, με γέλασαν οι έμπορες κι οι τιμές ήταν τέτοιες... Που να πρωτοβάλεις εμπιστοσύνη. Έχει όμως ο Θεός, θα φτιάξω άλλο κοπάδι, κάπως θα γίνει. Λίγα προβατάκια θέλω, λίγα, γαλάρια και καλά. Θα τα βγάζω γύρα στα φραχτίρια, κρατάν χορταράκι, μήτε τζιομπάνο, εκτός κι αν κρατήσω τον αλλοδαπό, μήτε τροφές, μήτε παχνιά, λίγο κουμάντο και τα μαντριά, τα ίδια, τα παλιά. Μόνο άρμεγα, άρμεγμα, βάρεμα και σφύριγμα. Κι όσο μπορώ θα τα κρατώ. Μου φτάνουν τα δικαιώματα, οι επιδοτήσεις, τ’ αρνιά και το μαλλί. Το μαλλί έχει την αξία, το μαλλί. Δεν έπιασες μαλλί; Δε κάνεις για πρόβατα»

New Pas. Pas (πρώην k.p.s. Pas)
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Δευ 26 Απρ 2010 20:38 »
Τελικά η διακοπή συνεργασίας με τον Αγγελή παρέμεινε ως απλη σκέψη που έκανε κάποτε ο Χριστοβασίλης ...

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Πεμ 29 Απρ 2010 21:06 »
Να τα μας!!!! Τι είπε ο μοντελοπνίχτης σήμερα στη συνέντευξη στο sportfmpatras;;;;

"Τέλος ο πρόεδρος της ΠΑΕ αποχώρησε από την αίθουσα λέγοντας με αφορμή την συνάντηση με τον κ. Χριστοβασίλη στα Γιάννενα: "Δεν αποκλείεται το βράδυ να έχω δυο ομάδες στα χέρια μου".

Λέτε;;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #244 στις: Πεμ 29 Απρ 2010 21:56 »
Ολόκληρο το άρθρο:

Αλ. Κούγιας: «Δεν θα πω όχι σε έντιμο, παντοδύναμο επενδυτή»

Σε μια συνέντευξη – ποταμό, ο Αλέξης Κούγιας λίγες ημέρες πριν το κομβικής σημασίας παιχνίδι στο Άργος, άνοιξε τις πόρτες σε υποψήφιους επενδυτές με μεγάλη οικονομική δύναμη που να ικανοποιούν τις προϋποθέσεις που θέτει, ενώ παράλληλα, μίλησε για το παρασκήνιο και για την μερίδα φιλάθλων που τον «πολεμούν», ενώ ευχαρίστησε όλο το Δ.Σ. των Αχαιών, για την προσέγγιση και τον τρόπο με τον οποίο απάντησαν στο χθεσινό εξώδικο που απέστειλε ο ίδιος. Συγκεκριμένα ο κ. Κούγιας τόνισε:
* ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ: Δεν έχω καμία διάθεση να πουλήσω ούτε μια μετοχή μου. Οφείλω όμως να πω ότι υπήρξαν στιγμές μέσα από όλη αυτή την βρωμιά που πέρασε από το μυαλό μου να τα παρατήσω αλλά εγώ δεν είμαι κρυμμένος στο καβούκι μου και έχω αίσθημα ευθύνης. Δεν μπορώ να αφήσω την ομάδα σε φερέφωνα εγκληματιών που στήνουν παιχνίδια. Αν όμως υπάρξει πρόταση από κάποιον παντοδύναμο οικονομικά που έχει την δυνατότητα να κάνει τεράστια υπέρβαση εγώ παρόλο που είμαι ερωτευμένος με την Παναχαϊκή με το αίσθημα ευθύνης που με διακρίνει θα’ μαι ο πρώτος που θα το πράξει.

Αυτός που θα έρθει θα πρέπει να έχει φορολογική δήλωση σε νόμιμα μέσα. Αν υπάρχει έστω και ένας σε όλο τον κόσμο που να έχει την δύναμη, την εντιμότητα και οποίος θέλει να έρθει σε επαφή μαζί μου, δεν θα πω όχι γιατί τότε θα έχω ήσυχη την συνείδησή μου. Δεν θέλω να υποθηκεύσω την λαχτάρα των οπαδών στα χέρια ενός αδίστακτου που θα ξεπλένει μόνο χρήμα. Αυτή μου η δέσμευση ισχύει, ανέβει δεν ανέβει η ομάδα αν και πιστεύω ότι την Κυριακή το βράδυ θα πανηγυρίσουμε την άνοδο στη Β΄ Εθνική. Μακάρι να μπορέσει κάποιος να εγγυηθεί όλα αυτά και εγώ την επομένη θα είμαι παρελθόν».

* ΓΙΑ ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ – ΣΤΑΘΑΚΗ: Δυστυχώς παραμονή του πιο κρίσιμου αγώνα γιατί η νίκη την Κυριακή δίνει την άνοδο, αυτοί οι 30-40 φίλαθλοι -γιατί τόσοι ήταν και χθες στο κλειστό- ανέλαβαν να αποπροσανατολίσουν την ομάδα ώστε να πάει χωρίς ηθικό και με ανασφάλεια στο Άργος.

Πίσω από αυτούς βρίσκονται οι Τσακογιάννης και Σταθάκης και πίσω από αυτούς το κύκλωμα του παράνομου στοιχήματος. Ηλιούπολη, Καλλιθέα και ομάδες με ιδιοκτήτες γνωστούς παράγοντες ενεπλάκησαν στα στημένα παιχνίδια. Όλοι αυτοί έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, είναι ανεπάγγελτοι ή δεν έχουν την δυνατότητα να διοικούν όπως ο Σαλευρής και αναγκάζονται να εμπλακούν στο παράνομο στοίχημα».

«Πέρυσι ο Πέτρος Σταθάκης, μου ζήτησε να συναντηθώ με τον Τσακογιάννη και να συμφωνήσουμε να εξαφανίσουμε τη Ρόδο με την Ηλιούπολη να τελειώσει πρώτη το πρωτάθλημα και την Παναχαϊκή δεύτερη. Γιατί αυτό είχαν συμφωνήσει με τον Μακρή. Δεν θα μπορούσα όμως να συμφωνήσω και η Παναχαϊκή να είναι κάτω από το νοσηρό δημιούργημα που λέγεται Ηλιούπολη. Φέτος δυστυχώς έγινε πάλι το ίδιο και πάλι με μεσολαβητή τον Σταθάκη. Και πάλι εγώ αρνήθηκα με κατηγορηματικό τρόπο. Όπου έχω διοικήσει έχω ακολουθήσει τον έντιμο δρόμο. Το έχω «πληρώσει» αλλά το έχω εισπράξει όμως ηθικά. Ειλικρινά πίστευα πως όλα αυτά δεν θα συνεχίζονταν. Θέλω όμως να καταγγείλω πως ότι γίνεται εις βάρος μου, εις βάρος της Παναχαϊκής είτε αφορά στα όσα έγιναν στη Ζάκυνθο είτε στην κινητοποίηση του Μερτύρη έχουν ως «εγκέφαλο» τον Τσακογιάννη. Και η κινητοποίηση της Ζακύνθου αλλά και το στημένο παιχνίδι Παναργειακός – Ζάκυνθος».

«Αυτοί οι άνθρωποι κρύβονται και πίσω από την αναστάτωση που προκλήθηκε εις βάρος μου και εις βάρος της Παναχαϊκής μετά τα παιχνίδια με τον Κεραυνό και την Ζάκυνθο. Εκβιάζομαι με ακραίο τρόπο και απειλείται η ζωή μου. Μπήκα σε μια χρεωμένη εταιρία διέθεσα 2.000.000 ευρώ για χρέη και έχω αναλάβει άλλες 800.000 ευρώ και σήμερα ήρθε και άλλο χρέος ύψους 400.000 ευρώ από τις διοικήσεις Μακρή και Μουντζουρούλια. Δεν θα ξεπουλήσω όλα αυτά που διέθεσα. Ήρθαν κάποια άτομα και μου είπαν πως αν δεν δώσω τις μετοχές για 500.000 δεν θα ξαναμπώ στο γήπεδο. Έχω ενημερώσει γι’ αυτή την πράξη αλλά δεν περίμενα οτι αυτό θα γινόταν πραγματικότητα. Κάποιοι νόμιζαν ότι θα με τρομοκρατήσουν. Στο παιχνίδι με τον Πλατανιά όμως θα τους πάρω όλους φωτογραφία».

* ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ: «Αύριο κατατίθεται επίσημη καταγγελία και αν υπάρχει έστω και ίχνος ντροπής είτε στην Ένωση είτε στον αθλητικό εισαγγελέα, είτε στον αθλητικό δικαστή, οι ομάδες αυτές θα πρέπει να κληθούν σε απολογία και εν συνεχεία να υποβιβαστούν. Πέρυσι είχα κάνει σοβαρές καταγγελίες, για τον Τσακογιάννη και την παρέα του, διαβιβάστηκαν αλλά κανείς δεν έκανε τίποτα.

Αύριο όμως θα κάνω αίτηση προσωπικά στον πρόεδρο της ΕΠΟ, να παραστώ στο Δ.Σ και να πω τι γίνεται. Την ίδια αίτηση θα καταθέσω και στον πρόεδρο της Ένωσης Β΄, Γ΄ Εθνικής. Θα απευθύνω επίσης της καταγγελίες αυτές και στην εκτελεστική επιτροπή της UEFA και στον εντεταλμένο ανταποκριτή της. Μετά την δημοσιοποίηση των στημένων αγώνων, έχω σκοπό να κινητοποιηθώ και μαζί με άλλους παράγοντες όπως ο κ. Θεοδωρίδης, να επισκεφτούμε την κ. Γκερέκου, τον υπουργό δικαιοσύνης αλλά και Προστασίας του Πολίτη. Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κ. Μπιτσαξή για την συζήτηση που είχαμε. Η πρόταση μου για άσκηση ποινικών διώξεων για κακουργηματικές πράξεις θα πάρει σάρκα και οστά και το σχετικό νομοσχέδιο θα περάσει από την Βουλή. Αυτός ο οργανωμένος κύκλος 6-7 ομάδων αλλοιώνει τα πρωταθλήματα και αποτρέπει ομάδες χωρίς χρέη, με εκατοντάδες χιλιάδες οπαδών, αξιόπιστους ιδιοκτήτες ανεξάρτητες και που δεν συμμετέχουν σε παράνομα παιχνίδια από το να πετύχουν».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ομάδας αναφέρθηκε στο χρονικό της αντιπαράθεσης με ομάδα οπαδών καθώς και στα όσα συνέβησαν μετά τις πολύκροτες αναμετρήσεις σε Ζάκυνθο και Άργος, υποστηρίζοντας πως θα δώσει νομική προέκταση στην υπόθεση, καταθέτοντας μηνύσεις εναντίον των υπευθύνων.

Αρνητικά σχολίασε επίσης την στάση της διοίκησης της Ερασιτεχνικής που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του αν και αρχικά είχε ανάψει «κόκκινο» φως για την πραγματοποίηση στο κλειστό την συγκέντρωση των οπαδών εν τέλει έλαβε χώρα στο γήπεδο της ομάδας.

Τέλος ο πρόεδρος της ΠΑΕ αποχώρησε από την αίθουσα λέγοντας με αφορμή την συνάντηση με τον κ. Χριστοβασίλη στα Γιάννενα, «Δεν αποκλείεται το βράδυ να έχω δυο ομάδες στα χέρια μου».

Άρθρο του/της ΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Εκδόθηκε την 29/04/2010 19:27
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Πεμ 29 Απρ 2010 22:29 »
Aν δεν κανω λαθος η αποπληρωμη της αγορας των μετοχων
γινετε σε δόσεις..φανταζομαι θα αναφερεται σε κάποια καθυστερηση...
που φυσικα τυπικα τουλαχιστον,αν ισχυει η καθυστερηση,έχει δικαιωμα
μεσα απο καποια διαδικασια,που σιγουρα την γνωριζει ως δικηγορος..
να προσβαλει την αγοραπωλησια και να θεωρηθει άκυρη..

Στην ουσια πιστευω πως ειναι ένας μοχλος πιεσης για να επιταχυνει
τις πληρωμες..

Φυσικα αν ισχυει κατι αλλο σε σχεση με το ιδιοκτησιακο καθεστως της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιαννινα
θα ειχε ενδιαφερον να το μαθουμε..

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: Πεμ 29 Απρ 2010 23:22 »
Νομικά γίνεται να έχει 2 ομάδες;;;;Θα είναι μεγάλο το καλοκαίρι φέτος....

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Παρ 30 Απρ 2010 00:20 »
τις πληρωμες..

Κι αυτό, αλλά και λαβή για τον χ.β. ώστε να πετύχει συσπείρωση των πασολέδων. Ας βγει στο παλάδιο να δει αν έρχονται.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: Παρ 30 Απρ 2010 00:21 »
Aν δεν κανω λαθος η αποπληρωμη της αγορας των μετοχων
γινετε σε δόσεις..φανταζομαι θα αναφερεται σε κάποια καθυστερηση...
που φυσικα τυπικα τουλαχιστον,αν ισχυει η καθυστερηση,έχει δικαιωμα
μεσα απο καποια διαδικασια,που σιγουρα την γνωριζει ως δικηγορος..
να προσβαλει την αγοραπωλησια και να θεωρηθει άκυρη..

τις πληρωμες..

Φυσικα αν ισχυει κατι αλλο σε σχεση με το ιδιοκτησιακο καθεστως της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιαννινα
θα ειχε ενδιαφερον να το μαθουμε..

Κι αυτό, αλλά και λαβή για τον χ.β. ώστε να πετύχει συσπείρωση των πασολέδων. Ας βγει στο παλάδιο να δει αν έρχονται.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Παρ 30 Απρ 2010 00:22 »
Παράθεση
Αυτο δεν το χα σκεφτει...αλλα δενει..