Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1354283 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2650 στις: Δευ 10 Φεβ 2014 17:35 »
Eγω που λεω στα τσακιδια με ξεχασες...

Να φτιαχτει νεα ομας και να προσμετρηθει η ψηφος μου,σας παρακαλω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2651 στις: Τρι 11 Φεβ 2014 12:03 »
Αφού διαβάσουμε απαντάμε στα ερωτήματα:


1ον Ποιός ο πιθανότερος εμπνευστής του σλόγκαν "ο τζάμπας ζει";

2ον Μέχρι πόσους διαφορετικούς σταυρούς μπορεί να πιάσει κανείς στο χέρι;

3ον Δανεικοί από γαύρο πρέπει να παίζουν πάντα και στη θέση που θέλει αυτός ή αυτοί;



Υ.Γ: ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ...ΤΟ ΜΠΙΠΗΜΕΝΟ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ-ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2652 στις: Τρι 11 Φεβ 2014 22:42 »
κρυψε λογια ΛΑΜΙΑ που αναθαρησες μολις με περασες ενα ποντο..
γιατι θα θυμηθω πως ειχουμε βολεψει και ολους τους δικους μας μεσα στην ΠΑΕ
πως διατυμπανιζαμε μετα τον Κολεμπα το χαος
πως επειδη δεν μας αρεσε (εκανε τα χατηρια) ο Κουγιας βριζαμε τον οφητζη κιασσο
αλλα επειδη μας αρεσει ο Χριστοβασιλης δεν εχουμε προβλημα με τους οφητζηδες Κωτσιο και Πετρακη
ασε που θεωρουμε φυσιολογικο μια ομαδα-ιδεα να βγαινει πρωτη φορα στα 48(47 το καλοκαιρι) χρονια ιστοριας της ευρωπη να μη μπορει να παιξει με υπαιτιοτητα της ΠΑΕ και να δινουμε συγχωροχαρτι ανευ(?) ορων
εξαλλου φαινεται και στη συμμετοχη των μελων μας
ειτε στο γηπεδο που παροτι δεν εχουμε διχτυ μπροστα ειμαστε 50
αλλα και στο φορουμ μας που σχολιαζουν 3 ατομα χασουμε κεδισουμε

Δήλαδη pagourenke τώρα που βλέπεις την πλάτη μου (2,2 πόντοι στον 2ο γύρο, 20,2 η συνολική διαφορά) θα αρχίσεις να λες απίθανα πράγματα.

Ότι υπάρχουν κάποιοι που σε αυτή την ομάδα κάνουν το άσπρο - μαύρο για να απαλάσσουν την διοίκηση από τα τα λάθη της. Δηλαδή τι; Ότι δεν φταίει η ΠΑΕ που δεν βγήκαμε στην Ευρώπη αλλά  η εφορία, ο Αλαφούζος (όχι ότι δεν έχει ευθύνη), ο Δημητρίου, ο Φουφούτος και όχι η ΠΑΕ;
Ότι πάρα το ότι ο Πρόεδρος είχε δεσμευθεί ότι θα ξανανοίξει ο φάκελος της αδειοδότησης για να αποδείξει την αθωότητα του και μας ζητάνε να γίνουμε μέτοχοι στην ΠΑΕ; Ποιοι; Οι οπαδοί! Οι οπαδοί είναι για τις κερκίδες και όχι για τα μετοχικά συμβούλια των ΠΑΕ, δεν είναι σαν τα μούτρα τους!
Ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν έστω και στο ελάχιστο να δικαιολογήσουν τον χαρακτηρισμό "όχλος" του Πρόεδρου για τον κόσμο της ομάδας;
Ότι υπάρχουν οπαδοί που "ξηλώνουν" ποδοσφαιριστές της ομάδας ανάλογα με το πόσο λαλίστατοι είναι προς αυτούς ή όχι;
Που πουλάνε σανό, ότι υπάρχει πιθανότητα να γίνει νέο γήπεδο και προπονητικό κέντρο από την ΠΑΕ;
Που ισχυρίζονται ότι τα οικονομικά της ομάδας είναι άψογα;

Ότι και να...φαντάζεσαι φιλαράκι, ΔΕΝ μας ξαναπερνάς στην βαθμολογία!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2653 στις: Τετ 12 Φεβ 2014 14:22 »
Παράθεση
«Ο μυστικός δείπνος» από τα Σχολιανά του Β. Μπίτα


Γεια σας φίλοι μου!

Απέφυγα να μπω στη μεγάλη κρίση της ομάδας για ευνόητους λόγους. Είμαι όμως εδώ, στις μεγάλες χαρές της. Τέτοια νίκη, όπως με τον Παναιτωλικό, είχα πολλά χρόνια να δω.

Θυμάμαι μια φορά στα Γιάννενα ο ΠΑΣ έπαιζε με τον Αχαρναϊκό. Οι του Μενιδίου είχαν φράξει την περιοχή και το τέρμα και ο «Άγιαξ της Ηπείρου» δεν μπορούσε να πετύχει γκολ με τίποτα. Έτσι ανέλαβε δράση ο Αλβαρέζ. Περνώντας τρεις στο ενενήντα φεύγα, έσκισε τα δίχτυα και ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη. Και οι Γιαννιώτες, ιερολοχίτες της εποχής, μπήκαν από τη χαρά τους στον αγωνιστικό χώρο.

Εδώ με τον Παναιτωλικό δεν μπήκαν. Ποιοι να μπουν; Οι δημόσιοι υπάλληλοι ή οι «γκρίζοι λύκοι» που είναι ελάχιστοι πια και χωρίς δόντια;

Το «κλου» των σημερινών Σχολιανών είναι η σύντομη συνάντηση-συζήτηση που είχε ο  Σχολιανός με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, κ. Χριστοβασίλη. Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, τρελαμένος από χαρά, πήγα να μπω στη συνέντευξη Τύπου ξεχνώντας ότι υπάρχει το γνωστό απαγορευτικό. Στην πόρτα ήταν ένα παλικάρι με μια κατάσταση στα χέρια.

«Πού πάτε κύριε;», με ρώτησε το παλικάρι της πόρτας. «Κ. Καρύτσα, μπορώ να περάσω;», ρώτησα τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. «Αν σε αφήσει το παλικάρι, μπορείς να μπεις» ήταν η απάντηση του υπεύθυνου επικοινωνίας. Έξαλλος ο Σχολιανός κατέβηκε τα σκαλιά και πήγε σφαίρα στον πρόεδρο της ΠΑΕ για να ακολουθήσει η παρακάτω στιχομυθία:

«κ. Πρόεδρε, δε μου επιτρέπουν την είσοδο στη συνέντευξη Τύπου».

«Μα γιατί; Εσείς κ. Μπίτα δεν έχετε απαγορευτικό».

«Σοβαρά; Δεν το ήξερα. Άλλα πράγματα συμβαίνουν όμως. Πάμε στη συνέντευξη να λύσετε το πρόβλημα κ. Πρόεδρε».

«Όχι τώρα. Την επόμενη αγωνιστική θα μπορέσετε να μπείτε».

«Γιατί κ. Πρόεδρε δημιουργούνται αυτά τα προβλήματα;»

«Υπάρχουν κάποιοι/ες που δε σέβονται την ομάδα και το πρόσωπό μου και κάνουν ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς».

«Γιατί κ. Πρόεδρε δεν τους καλείτε σε ένα διάλογο για να λυθούν οι όποιες διαφορές;»

«Τους κάλεσα δύο φορές. Εσείς γράφετε σε αυτούς;»

«Βεβαίως!»

«Α, δεν το ήξερα».

«Τι ακριβώς σας πείραξε κ. Πρόεδρε από τα παιδιά που γράφουν;»

«Για παράδειγμα η κοπελιά, που θα μπορούσε να είναι και εγγονή μου, προβαίνει σε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, κάτι που συμβαίνει συνέχεια κι αυτό ενοχλεί».

«Και δεν υπάρχει λύση λέτε, κ. Πρόεδρε;»

«Δύο φορές προσπαθήσαμε αλλά δεν ήρθαν σε διάλογο και συνεχίζουν ακάθεκτοι. Κ. Μπίτα, εγώ ποτέ δεν έδιωξα προπονητή, αλλά οι συγκεκριμένοι γράφουν στα site και μιλούν στα ραδιόφωνα ότι ο πρόεδρος απολύει προπονητές δημιουργώντας αρνητικό κλίμα στο σύνολο της ομάδας. Εγώ προσωπικά δε θέλω να γράφουν για μένα εγκωμιαστικά σχόλια, όμως πρέπει να γράφουν την αλήθεια και μόνο αυτή».

«κ. Πρόεδρε, ευχαριστώ για τη συζήτηση αλλά θα σας πω κάτι τελευταίο. Να προσέχετε την αυλή σας. Αυτή δημιουργεί τεράστια θέματα παραπληροφόρησης με αποτέλεσμα να βγαίνουν λάθος συμπεράσματα από όλη την αθλητική κοινωνία των Ιωαννίνων».

«κ. Μπίτα, όλα αυτά θα λυθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Να είστε βέβαιος γι’ αυτό».

Δίπλα μου ακριβώς ήταν ένας λύκος χωρίς δόντια. Προσπαθούσε με κάθε τρόπο να ακούσει τη συζήτηση τη δική μου με τον πρόεδρο. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να ακούσει κάποιος ένα διάλογο μεταξύ εμού και του προέδρου.

Ρώτησα κάποιους ποιος είναι αυτός μου με αποκαλεί «σινεμά» στο διαδίκτυο. Ένας φίλος μου παλιός, συνταξιούχος αστυνομικός από τους Φιλιάτες, μου είπε κάποια πράγματα και έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Να τα γράψω; Άστα να τα πάρει ο άνεμος… κι αν χρειαστεί θα τους μαζέψει ο «σινεμάς» τους ασκούς του Αιόλου.

Γιατί όταν οι ρεπόρτερ, «καλοί» ή «κακοί», μιλούν απευθείας με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κάνουν κάποιους να χέζονται πάνω τους; Γιατί τρέμουν τον απευθείας διάλογο και πιάνουν αμέσως τα πληκτρολόγια βάζοντας σε λειτουργία τον ανεμιστήρα της λάσπης; Μπορεί ο Σχολιανός να ηρέμησε σχετικά και να αφήνει δρόμους σε νέους συναδέλφους, όμως δεν έπαψε ποτέ να λέει και να γράφει με το δικό του τρόπο την αλήθεια για τα δρώμενα της ομάδας και όχι μόνο.

Νέα συνάντηση με τον πρόεδρο θεωρείται «γλύψιμο»; Έτσι την καταλαβαίνουν μερικοί, γιατί κρίνουν εξ’ ιδίων τα αλλότρια. Αλλά τώρα πια οι «λύκοι» έχουν χάσει την παλιά τους αίγλη. Ξεδοντιάστηκαν, δεν μπορούν να φάνε. Μόνο ρουφάνε πια λίγο από το αίμα της ομάδας.

Πάμε τώρα στα αγωνιστικά. Μεγάλη νίκη επί της Ξάνθης, κάτι που πρόβλεψε εδώ και καιρό ο Σχολιανός. Το έγραφε και το έλεγε σε όλους τους τόνους. Είχα μιλήσει για τέσσερις νίκες και ήρθαν οι τρεις. Με τον Πανιώνιο διπλό είναι, ΑΛΛΑ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗΣ ΒΑΘΜΩΝ και ανησυχώ μήπως γίνουμε ο άμεσος αιμοδότης του. Μετά τη σφαγή του στο «Χαριλάου» χρειάζεται οπωσδήποτε τρεις… φιάλες αίματος.

Μεγαλύτερη όμως χαρά για όλους τους φίλους του ΠΑΣ ήταν η νίκη επί του Παναιτωλικού. Μια νίκη που ήρθε στο 94’ με κεφαλιά «τζόκερ» του Ρουμάνου Κίτσου. «Του Κίτσου η μάνα κάθονταν…»…. Χαχαχαχαχαχα!

Μια νίκη που «ξεμπούκωσε», κατά τα λεγόμενά τους, τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ. Αλήθεια από τι ήταν μπουκωμένοι; Από το άγχος, θα μου πείτε. Μα οι μεγάλοι παίκτες δεν έχουν άγχος. Έχουν δημιουργικό στρες. Οι μέτριοι και οι τίποτα έχουν άγχος, γιατί απλά δεν μπορούν ή δε θέλουν.

Έχουν δίκιο ως ένα βαθμό. Δεν μπορούν εύκολα να αφομοιώσουν τη σύγχρονη και δημιουργική προπόνηση, το επιθετικό ποδόσφαιρο, το σύστημα που δεν έχει θέσεις του κ. Τσιώλη. Δεν τα μπορούν αυτά οι παίκτες του ΠΑΣ. Μπουκώνουν! Με αποτέλεσμα να χάνουν σίγουρους βαθμούς.

Ήρθε λοιπόν ο Κρητικός και από την πρώτη στιγμή κατάλαβε με τι έχει να κάνει. Και ως άλλος Ρεχάγκελ μπήκε στην ψυχοσύνθεσή τους. Προσέχουμε, δηλαδή, την άμυνά μας (να μην είναι σαν τον Επιτάφιο της Μ. Παρασκευής), ελέγχουμε όσο μπορούμε το ρυθμό και βγαίνουμε χωρίς κλασικό σέντερ-φορ (αυτό δεν υπάρχει) στις αντεπιθέσεις. Και με λίγο καλή ψυχολογία ήρθαν οι νίκες. Περσινή, πετυχημένη συνταγή. Βάζει στις πτέρυγες τον Ίλιτς, πετάει και τον Γιάκο να μοιράζει δεξιά και αριστερά πάσες και να κρατάει και λίγο την μπάλα και έτοιμο το φαγητό. 3 στα 3 και ΠΑΣάς ο Κρητικός (όχι ο Τάσος) στα Γιάννενα!

Ρώτησα πολλούς φίλους μου εκτός Ιωαννίνων για τον Γιάννη Πετράκη.  Μόνο καλές κουβέντες άκουσα. Καλός, εργατικός, δίκαιος και έξυπνος κόουτς. Τι ρωτάω κι εγώ; Κλασικός Κρητικός. Είναι καλός άνθρωπος ο Γιάννης Πετράκης, με δυνατότητες τέτοιες που θα κάνουν τον ΠΑΣ, τουλάχιστον φέτος, να μην έχει κανένα θέμα όσον αφορά την παραμονή του στην κατηγορία.

Βεβαίως έχω κάποιες ανησυχίες και για την περίπτωση Πετράκη γιατί κάποιοι δε γουστάρουν καλούς κι εργατικούς ανθρώπους στο τιμόνι της ομάδας.

Μου λέει ο πρόεδρος ότι δεν έδιωξε κανέναν από τους έξι τελευταίους προπονητές που ήταν στον ΠΑΣ και μάλλον έχει δίκιο. Δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω. Κάποιοι άλλοι όμως -και αυτό είναι σίγουρο για τον Σχολιανό- προετοίμαζαν το έδαφος για τη φυγή τους. Αυτούς πρέπει να βρούμε κ. Πρόεδρε και να τους βγάλουμε έξω από το σώμα της ομάδας. Αυτοί όντως κάνουν κακό.

Άρης, Βέροια και Πλατανιάς θα δώσουν τη μάχη της παραμονής. Αλλά τώρα με τον Άγγελο ο Πλατανιάς μπορεί να γίνει Μπαρτσελόνα της Κρήτης. Αν και πιστεύω ότι μπορεί να έρθει και άλλη ομάδα προς τα κάτω.

Τέλος η ζωή για τον Νίκο Αναστόπουλο στην Κρήτη. Ο Πλατανιάς τον έστειλε στο «Da Cappo» για εσπρεσάκι. Ήταν λίγο πεσμένος  γενικά ο Νικόλας. Έκανε μεγάλες νίκες αλλά έχασε από τα γνωστά χαμαιτυπεία. Τη σκυτάλη τώρα την πήρε η Παναγιά. Μεγάλη η χάρη της, γιατί ο Σχολιανός γουστάρει κόκκινο τριφύλλι και φυσικά Άγγελο.

Άσχετο: Πιο εύκολα φεύγει ο Πούτιν παρά ο «βλάχος» από την Περιφέρεια. Έτσι μου είπε παλιός φίλος μου όταν είχε ανοίξει η συζήτηση για τις περιφερειακές εκλογές και έπαιζε δυνατά το όνομα της Όλγας από την Άρτα μέσα σε νεανικό στέκι. Καλή η Όλγα, δε λέω, αλλά ο «βλάχος» είναι μέγα σέντερ-φορ. Έτσι και σε βάλει μέσα στην περιοχή, σε πήρε από τα αποδυτήρια. Όχι, τώρα δε γλύφω (γνωστέ ξεδοντιασμένε γερόλυκε), απλά κάνω πλάκα.

Ο καλός άνθρωπος Σάββας Παντελίδης δεν έμεινε από δουλειά. Ο Κομπότης τον άρπαξε τελευταία στιγμή. Όσο για τον Καραγεωργίου, έκλεισε η χρονιά για φέτος, εκτός κι αν πάει προς Βέροια μεριά.

Να τελειώνουμε σιγά σιγά. Περαστικά στον αγαπημένο μου φίλο Χάρη Παππά που ξεπέρασε την περιπέτεια της υγείας του και γύρισε πάλι μαζί μας με πολλά χαμόγελα και πολλά χαρούμενα σχόλια για την αγαπημένη του ομάδα.

Με κάλεσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη σε ένα μυστικό δείπνο. Είπαμε πολλά, φάγαμε πάρα πολύ και γλείψαμε πολλά κόκκαλα. Μόνο αυτά γλείφουμε εμείς. Τα άλλα είναι για τους άλλους. Η φωτό είναι από το λουκούλειο γεύμα…. Ουφ, σκάσαμε… Στο επόμενο θα υπάρχει κατσικάκι και οι δύο πρόεδροι (ΠΑΕ και Ερασιτέχνη) μαζί. Αυτός είναι ο στόχος τουλάχιστον.

Σας χαιρετώ με αγάπη και σεβασμό.

Υ.Γ.: Την ομάδα και τα μάτια σας!
ΣΧΟΛΙΑΝΟΣ
http://www.passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=10408%3A%CE%BF-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B2-%CE%BC%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B1&Itemid=149

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2654 στις: Τετ 12 Φεβ 2014 21:46 »
Παράθεση
«Ο μυστικός δείπνος» από τα Σχολιανά του Β. Μπίτα


Γεια σας φίλοι μου!

(...)

Υ.Γ.: Την ομάδα και τα μάτια σας!
ΣΧΟΛΙΑΝΟΣ
http://www.passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=10408%3A%CE%BF-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B2-%CE%BC%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B1&Itemid=149

Ωωω Μπίλη Μπίτα, ποιος σας την έβγαλε τη φωτογραφία?
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pantser

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 520
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2655 στις: Τετ 12 Φεβ 2014 22:43 »
ΝΕW ο φωτογράφος φαίνεται απ το καθρέφτη..
Καλά τα πε ο Μπίττας.Αυτός τα λέει και κλαίει,αλλά ρε Μπίττα οι άλλοι που τα λέτε μαζί τα λένε και χαίρονται για τα όσα συμβαίνουν.Ούτε γαυροΒΟΛΟβαζελοι να ταν...αντε και χανούμια.
ΥΓ  Την ομάδα και τα μάτια σας
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 12 Φεβ 2014 22:53 από pantser »
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2656 στις: Τετ 12 Φεβ 2014 22:57 »
ΝΕW ο φωτογράφος φαίνεται απ το καθρέφτη..
Καλά τα πε ο Μπίττας.Αυτός τα λέει και κλαίει,αλλά ρε Μπίττα οι άλλοι που τα λέτε μαζί τα λένε και χαίρονται για τα όσα συμβαίνουν.Ούτε γαυροΒΟΛΟβαζελοι να ταν...αντε και χανούμια.
ΥΓ  Την ομάδα και τα μάτια σας

Pantser  ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν υπάρχει ούτε ένας αθλητικογράφος στα Γιάννινα που να είναι μόνο ΠΑΣ. Αλλά είστε μια μερίδα οπαδών που τρώτε το παραμύθι και βλέπετε μόνο 3-4.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pantser

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 520
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2657 στις: Τετ 12 Φεβ 2014 23:32 »
και ποιοι ειναι οι υπολοιποι εσυ που δεν τρως παραμυθι.Για μενα εκτος απο Μπιττα Γυφτοπουλο οι αλλοι ειναι για τα μπαζα.Αντε κι ο Τσιολης που ποναει για την ομαδα.
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2658 στις: Τετ 12 Φεβ 2014 23:39 »
και ποιοι ειναι οι υπολοιποι εσυ που δεν τρως παραμυθι.Για μενα εκτος απο Μπιττα Γυφτοπουλο οι αλλοι ειναι για τα μπαζα.Αντε κι ο Τσιολης που ποναει για την ομαδα.

Λεβεντιά μάθε να διάβαζεις!!!

Έγραψα:

ΝΕW ο φωτογράφος φαίνεται απ το καθρέφτη..
Καλά τα πε ο Μπίττας.Αυτός τα λέει και κλαίει,αλλά ρε Μπίττα οι άλλοι που τα λέτε μαζί τα λένε και χαίρονται για τα όσα συμβαίνουν.Ούτε γαυροΒΟΛΟβαζελοι να ταν...αντε και χανούμια.
ΥΓ  Την ομάδα και τα μάτια σας

Pantser  ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν υπάρχει ούτε ένας αθλητικογράφος στα Γιάννινα που να είναι μόνο ΠΑΣ. Αλλά είστε μια μερίδα οπαδών που τρώτε το παραμύθι και βλέπετε μόνο 3-4.


ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!!! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!!! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!!!! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!!!

Ο Γυφτόπουλος ε; Για πες μας ο Γυφτόπουλος τι ομάδα είναι;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2659 στις: Τετ 12 Φεβ 2014 23:51 »
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2660 στις: Πεμ 13 Φεβ 2014 10:10 »
Ο Γυφτόπουλος ε; Για πες μας ο Γυφτόπουλος τι ομάδα είναι;

Να πω εγώ? ::)

ΠΥΡΣΟΣ από τις μεγάλες και ΠΑΣ από τις μικρές... επαγγελματίας τοπικός σχολιαστής - ανταποκριτής και βαθύς γνώστης των πραγμάτων του ΠΑΣ, προς το ζειν.

Ποτέ και κανένας στον ΠΑΣ δεν ήταν ΠΑΣ... πρόεδρος, παράγοντας, οπαδοπαράγοντας παίκτης, υπάλληλος (?), δημοσιογράφος, ... μόνον ο διαχρονικός Πασολές... ο σύγχρονος  Πασολές της παλιανέας και 2 δημοσιογράφοι που γνωρίζω προσωπικά.


Υ.Γ.: Τα παράπονα στο "κυτίο" παραπόνων του Σταδίου...

Υ.Γ.2: Να πληροφορήσω τον κ. Χρηστοβασίλη ότι ο κ. Αναστασιάδης κάθεται για 2η φορά στον πάγκο του Πλατανιά.

Υ.Γ.3: Ο Μ. ΛΟΚΟ είχε πει "Όλοι αυτοί που κρέμονται από τον ΠΑΣ και δεν τον αφήνουν...", ο "Άγγελος τους ονόμασε "δυνάμεις του σκότους - φαντάσματα" ... Εμείς εδώ λέμε συχνά "Τους ξέρετε ποιοι είναι αυτοί που..."...
Οι 2... 1οι ... δεν είναι  δεν είναι σε θέση, ούτε έχουν λόγο να τους κατονομάσουν... ενδεχομένως κι εμείς από "φόβο ή πάθος", αλλά δείτε λίγο 1 προς 1 τα πρόσωπα που "κρέμονται" πεισματικά από την καμπούρα του ΠΑΣ τουλάχιστον την τελευταία 10ετία και ανεξαρτήτως χομπιστικού ρόλου ή θεσμικής ιδιότητας και όπαααααα 1ς προς 1ς και μετά μια λίστα, αλφαβητικής κατάταξης. 

 
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 13 Φεβ 2014 11:08 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.813
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2661 στις: Πεμ 13 Φεβ 2014 13:15 »
Παράθεση
Για πες μας ο Γυφτόπουλος τι ομάδα είναι;

σκατοgayρος

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2662 στις: Πεμ 13 Φεβ 2014 13:55 »
Παράθεση
Για πες μας ο Γυφτόπουλος τι ομάδα είναι;

σκατοgayρος

Ότι ομάδα θέλει ας είναι! Σκασίλα μου!

Όταν ο όμως ο συνταυρός μας αναφέρει ότι πολλοί (όλοι λέω εγώ) οι δημοσιογράφοι της πόλης είναι γαυρόβαζελόχάνουμα και από τους αρεστούς αναφέρει τον Γυφόπουλο που ανέφερε τον γαύρο ως "Θρύλο..." σου ανάβει τα λαμπάκια!

Για τον Μπίττα και τον Τσόλη συμφωνώ και εγώ. Αλλά για τον Γυφτόπουλο με τίποτα! Που όταν έστελναν το καλοκαίρι οι σύνδεσμοι τις ανακοινώσεις τους για την ΜΗ αδειοδότησης της ομάδας ΑΝ της δημοσίευε τις έκανε μια περίληψη και έβγαζε συμπεράσματα κατά το δοκούν. Ενώ της Λέσχης...αυτούσιες!

Αυτό λέγεται καλή δημοσιογραφία και σωστός δημοσιογράφος;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.597
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2663 στις: Πεμ 13 Φεβ 2014 14:02 »


 Αλήθεια ποιος είναι ο ξεδοντιασμένος γερασμένος λύκος, που ρουφάει το αίμα της ομάδας εδώ και τόσα χρόνια, κατά τον Μπίτα; Ένα κουίζ που για να το απαντήσετε μπορείτε να πάρετε το χαρακτηρισμό κατά κυριολεξία.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος araxthos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 392
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2664 στις: Πεμ 13 Φεβ 2014 14:11 »
ασχετα απτο τι ομαδα ειναι,δημοσιαγραφος καλος δεν μπορει να ειναι καποιος που τον κους ενα τεταρτο και εχεις γλαρωσει!
καλυτερα να παει σε κανα κεντρο διαλογισμου να τους κανει υπνοτισμο οταν χρειαζεται,εχει ταλεντο εκει!
στις καμερες δεν νομιζω!  :stop:

Αποσυνδεδεμένος PASaris

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Μηνύματα: 466
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2665 στις: Πεμ 13 Φεβ 2014 15:52 »
Όσο συνεχίζουν να υπάρχουν φίλαθλοι-οπαδοί που κρίνουν την ποιότητα ενός δημοσιογράφου απ' το ποια ομάδα αυτός υποστηρίζει, τόσο θα υπάρχουν "δημοσιογράφοι" που θα διαστρεβλώνουν τις ειδήσεις με σκοπό να δώσουν σ' αυτό το κοινό, ακριβώς αυτό που επιθυμεί να διαβάσει.
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 477
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2666 στις: Πεμ 13 Φεβ 2014 16:15 »
Μπιτας και τσολης αρρωστακια και παντα ΠΑΣ ΚΑΙ  :mono:..

Επιση δημοσιογραφαρα ειναι και ο κ. Καραλης ο οποιος αν και αεκτζης ειναι καλο παιδι και γι αυτο ειναι και επιτιμο μελος :P

Αποσυνδεδεμένος pantser

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 520
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2667 στις: Πεμ 13 Φεβ 2014 17:39 »
ΛΑΜΙΑ αν τα γραφόμενά σου ακολουθήσουν την σκέψη σου ίσως καταλαβουμε τι λες!
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2668 στις: Πεμ 13 Φεβ 2014 18:48 »
Το διημερεύον πρόσωπο πάντως, προ ημερών, σε μιά συνέντευξη ποταμό, σε μια συνέντευξη χείμαρο και με μιά συγκλονιστική κατάθεση ψυχής, μιλώντας σε σεσημασμένο εχθρό, εδώ από το 08:30 κι επί παντός επιστητού, είπε τα πάντα όλα για:

Κόκκινα πουλιά, Ζαραβούτσι, άμυνα, Πετράκη, Χούλσοφ, Χριστόπουλο, Τσιώλη, 1200κυβικά και τούρμπο, ταλέντα, δανεικούς από γαύρο, σκάουτερ, κίνδυνο παραμονής, μη κίνδυνο παραμονής, Μήτρογλου, γαύρο, μη παραρτήματα, γαύρο, μη παραρτήματα, Αρη, λαό του Αρη, Ξάνθη, Αναστόπουλο, Αναστόπουλο, Αναστόπουλο, προπονητές κολοσσούς, Ζέτσεφ, προπονητές της σειράς, Πετράκη, μπαράζ ανόδου-υποβιβασμού, β' εθνική, μπαράζ με Ηλυσιακό, υποβιβασμό Αρη, σωτηρία Αρη, υποβιβασμό Αρη, χρέη, δρόμο της ΑΕΚ και της Λάρισας, τρόϊκα και βιώσιμα χρέη, κακοδιαχείριση, μαύρη τρύπα, χρυσή κότα, Λάρισα, Λέλοβα, Φιλιππιάδα, Πράσινα πουλιά, Δόξα Πενταλόφου, Καμπανιακό Χαλάστρας, αβεβαιότητα του αύριο, ΠΑΣγενάρη, καλό Φλεβάρη και καλή άνοιξη! 

8)
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2669 στις: Πεμ 13 Φεβ 2014 19:09 »
ΛΑΜΙΑ αν τα γραφόμενά σου ακολουθήσουν την σκέψη σου ίσως καταλαβουμε τι λες!

Γιατί ρε συνταύρε τι δεν κατάλαβες;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pantser

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 520
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2670 στις: Πεμ 13 Φεβ 2014 20:02 »
ΛΑΜΙΑ αν τα γραφόμενά σου ακολουθήσουν την σκέψη σου ίσως καταλαβουμε τι λες!

Γιατί ρε συνταύρε τι δεν κατάλαβες;

δεν κατάλαβα τίποτα μόνος σου τα γράφεις μόνος σου τα καταλαβαίνεις. τελείωσε το θεμα, γειά σας.
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2671 στις: Πεμ 13 Φεβ 2014 20:36 »
Σβήστηκαν...

 


« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 13 Φεβ 2014 21:33 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2672 στις: Πεμ 13 Φεβ 2014 22:44 »
ΛΑΜΙΑ αν τα γραφόμενά σου ακολουθήσουν την σκέψη σου ίσως καταλαβουμε τι λες!

Γιατί ρε συνταύρε τι δεν κατάλαβες;

δεν κατάλαβα τίποτα μόνος σου τα γράφεις μόνος σου τα καταλαβαίνεις. τελείωσε το θεμα, γειά σας.

Προφανώς ΔΕΝ θες να καταλάβεις, γιατί όλοι οι υπόλοιποι κατάλαβαν, τι έγραψα όπως και εσύ.

Για ξανά:

1. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ αθλητικογράφος της πόλης δεν είναι μόνο ΠΑΣ.
2. Ο Μπίττας και ο Τσόλης είνια αυτοί που δείχνουν να πονάνε την ομάδα.
3. Ο Γυφτόπουλος, που σου αρέσει τι ομάδα είναι;


Στο 3 δεν θες να απαντήσεις! ;) ;)
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pantser

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 520
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2673 στις: Παρ 14 Φεβ 2014 00:41 »
Αλλά είστε μια μερίδα οπαδών που τρώτε το παραμύθι και βλέπετε μόνο 3-4.
1.πρώτα μη χαρακτηρίζεις σε δευτερο πληθυντικό γιατί αυτό ξερω να το κανω και εγω προς εσενα.Δευτερον μ'αυτο το <βλεπετε μονο 3-4> μονο εσυ ξερεις τι ακριβως εννοεις.
2.Αφου λες οτι δεν υπαρχει ουτε ενας δημοσιογράφος μονο ΠΑΣ..ο μπίτας κι ο τσόλης τι είναι για πεσ μας? πριν έγραψες συμφώνησες γι αυτούς.Μια ετσι μια αλλιως τα γραφεις.
3.Αν νομιζεις οτι ο γυφτοπουλος, επειδη ειναι γαυρος, ειναι άχρηστος και δεν εχει προσφέρει στον ΠΑΣ και στην τοπικη αθλητική δημοσιογραφια όλα αυτα τα χρονια, τοτε μπράβο σου, ωραίο κριτηριο. Σε λιγο οσοι διαβαζουν γυφτοπουλο ή τολμησουν να μπουν στο σαιτ, θα χαρακτηριστούν γαύροι. υπαρχει κ η λυση να μη τον διαβαζεις δημοκρατικο ειναι.Και αυτο το <δε θες να απαντησεις> καλυτερο θα ταν να μη δημιουργεις εντυπωσεις. οκ? βγηκαμε εκτος θεματος .καληνυχτα
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος araxthos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 392
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2674 στις: Παρ 14 Φεβ 2014 03:13 »
panster το γραψα και παραπανω.....
ασχετα απτο τι ομαδα ειναι,δημοσιογραφος ο γυφτοπουλος δεν ειναι με ολη  τη σημασια της λεξεως!
μη μου πεις εχει χαρτι για να ασκει το επαγγελμα! και εγω εχω προφισενσι και δεν ξερω γρι αγγλικα να διδαξω!
αν εσυ θες να τον θεωρεις δικαιωμα σου αλλα ασε μας να χουμε αλλη αποψη,οσοι εχουμε!