Αποστολέας Θέμα: Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννινα  (Αναγνώστηκε 10121 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννινα
« Απάντηση #25 στις: Κυρ 31 Αύγ 2014 12:22 »
Με Γιακο-Κοροβεση δε γαμησε κανείς.

Αποσυνδεδεμένος gecks

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Κυρ 31 Αύγ 2014 13:29 »
Άλλος ένας προπονητής που σημάδευε σχεδόν αποκλειστικά το δεξί άκρο της άμυνάς μας, έχοντας εντοπίσει εκεί την πιο χτυπητή αδυναμία της εντεκάδας.
Κάτι που θα συνεχίσει να γίνεται αν δεν έρθει ένα στοιχειώδες αριστερό μπακ για να μετακινηθεί ο Στρούνα στη φυσική του θέση.

5)Γιακος.......Σημερα για πρωτη φορα καταλαβα ακριβως ποια ειναι τα θετικα του στοιχεια και ποια τα αρνητικα!!!!!Αμπαλο δεν τον λες,καθως εχει ενα παρα πολυ καλο κοντρολ και ''ποδοσφαιρικα'' νοιωθει το χωρο και ξερει πως πρεπει να ανοιγει την μπαλα αλλα τα μειονεκτηματα του δεν θα τον βοηθησουν να εξελιχθει σαν ποδοσφαιριστης ,που ειναι η ταχυτητα,η δυναμη,και η εκτιμηση του σωστου ζυγισματος πασας(εννοω πως ενω σκεφτεται σωστα πως να δωσει την μπαλα σε συμπαιχτη του την καταλληλη στιγμη κανει λαθη παιδαριωδη και η πασα πηγαινει 2-3  μετρα μακρια απο τον συμπαικτη του)
Ποια θετικά στοιχεία; Ποιο καλό κοντρόλ; Που θέλει 4 επαφές με την μπάλα για να κάνει κοντρόλ και να ξεκινήσει να κινείται;
Μιλάμε σοβαρά τώρα; Που η αγαπημένη του κίνηση είναι το να του γίνεται πάσα από τα χαφ εξω από την περιοχή και με τη μία να τη γυρίζει στην άμυνα;
Η (οποια) ανάπτυξη της ομάδας γίνεται 3 φορές πιο αργή όταν η μπάλα περνάει από τα πόδια του Γιάκου, κρατάει την μπάλα (όταν μπορεί) 2-3 δευτερόλεπτα παραπάνω από όσο χρειάζεται. Αν ήμουν συμπαίκτης του θα είχα αγανακτήσει.
Εχει κρατήσει το ανέκδοτο 3 σεζόν τώρα, νισάφι. Ο Χριστόπουλος (όλα γύρω σου γυρίζουν κόουτς) ευτυχώς το ήξερε το αντικείμενο και δεν τον έβαζε, από όταν έφυγε πονάνε τα μάτια μας με το Γιάκο.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Κυρ 31 Αύγ 2014 15:29 »
Καλό το Χ αλλά μπορούσαμε το διπλό αν είχαμε ΔΕΚΑΡΙ λέμε...
Ούτε εμένα με ενθουσιάζει ο Γιάκος αλλά θέλει στήριξη...
ΔΕΚΑΡΙ λέμε...πάντως δεν είναι...
Ο Βελλίδης είναι καλός τερματοφύλακας,αν ήταν τέλειος δεν θα έπαιζε στον ΠΑΣ...
Τρύπες στην άμυνα,τόσο στο κέντρο της όσο και στα άκρα...
Αριστερό και κεντρικό μπακ λέμε...να παίξει επιτέλους ο Στρούνα στη θέση του...
ΔΕΚΑΡΙ λέμε...
Όταν μπει για τα καλά ο Μανιάς θα δούμε άλλον ΠΑΣ...τον πιστεύω πολύ...
ΔΕΚΑΡΙ λέμε...

Η ομάδα δεν είναι άσχημη,δε νομίζω να κινδυνεύσουμε...
Ώθηση χρειάζεται από την διοίκηση %-|...αλλά και από εμάς...για πεντάδα μιλάω...
ΔΕΚΑΡΙ λέμε...
Α,ρε χαϊβανάκι παικτούρα...
Α,ρε πρόεδρα με τα εγκλήματά σου...

Όσο για τον cj...ας μην ασχολούμαστε άλλο ρε παιδιά...
Στην τελική δεν έχει ακούσει και λίγα...

Στημένο??? %-| %-|
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 31 Αύγ 2014 15:33 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Κυρ 31 Αύγ 2014 17:52 »
Γειας πετρακη ποθ στο 2ο ημιχρονο κοιμοσουν ορθιος
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Κυρ 31 Αύγ 2014 22:57 »
Κατα την γνώμη μου , σημαντικος λόγος που δεν πήραμε το 2πλο στο τέλος ´ηταν η αναποφασιστικότητα / ατολμία του Πετρακη , η οποία πέρασε αυτούσια στους παίκτες . Ακόμη και τώρα εάν τον ρωτήσει κάποιος για το τι σκεφτόταν το τελευταίο 15 λεπτό , μάλλον δεν ξέρει να σου απαντήσει . 51-49 ίσως αρέσκονταν στο Χ , αλλα και πάλι δεν έγινε ξεκάθαρο στους παίκτες ούτε αυτο .

Βεβαια υπήρξε και ατυχία σε κάποιες περιπτώσεις ( Λιλα ... ) , ενω οι αποφάσεις του τραγικού διαιτητή και τα καραγκιοζιλίκια της αντιπαθεςτατης ( πλέον ) ομαδουλας μας έβαζαν στην περιοχή μας συνεχώς .Για να μην αναφέρω πάλι την στιγμή της αλλοίωσης του αποτελέσματος .

Και για τους φίλους που ανέφεραν τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό , και πάλι κατα την γνώμη μου , η μοναδική περίπτωση ´´ στησίματος ´´ ειναι η πιθανότητα να στήθηκε ο διαιτητής για να χάσουμε .

Αυτα ...

Υ.Γ. Χρειαζόμαστε κεντρικό χάφ ΚΑΙ αριστερό μπακ . Για το πρώτο δεν εχω τίποτε να προτείνω 31 Αυγούστου . Για το δεύτερο ,ο Βανγκελι του Άρη έιναι εξαιρετική περίπτωση .
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 31 Αύγ 2014 23:01 από christos »

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Κυρ 31 Αύγ 2014 23:13 »
Έβλεπα τα στιγμιότυπα στην "Αθλητική Κυριακή" και οι εμφανίσεις των ομάδων παραπέμπουν σε ματς "τρόφιμοι φυλακών σιγκ σιγκ Vs τροχονόμοι". 
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Δευ 01 Σεπ 2014 16:28 »
Ούτε καν 2 σελιδες για το παιχνιδι . 2η αγωνιστική έπειτα απο μεγάλη νικη και καταπληκτική εμφάνιση , 1-1 με καλη εμφάνιση ,  καταλυτική διαιτησία , σε ένα γήπεδο που περσι είχαμε χάσει .

Μισή σελίδα γραφτηκε πριν .
Μιση σελίδα αφορά τον Τζάνη .
3-4 φορές ( ίσως και παραπάνω ) υπήρξαν μηνύματα με υπονοούμενα ( έστω και με γελαστά emoticons ) περί στημένου .

Θλιβερό , μα την αλήθεια , για ένα τόσο ''ζωντανό'' forum ...

Ας μην το επιτρεψουμε ρε σύντροφοι ... Και ας ξυπνήσουμε .

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Τρι 02 Σεπ 2014 00:23 »
christos η εξηγηση ειναι ευκολη , το καλο ξεκινημα δεν αρεσε σε πολλους , λογω Χριστοβασιλη .Εχει κουρασει πια αυτη η ιστορια με τους προεδρους , πολλα χρονια τωρα κι οχι μονο με τον τωρινο .Το καλο παντως ειναι οτι στην πρεμιερα ειχαμε 4 χιλιαδες κοσμο .

Αποσυνδεδεμένος pagouras7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Τρι 02 Σεπ 2014 01:31 »
στην πρεμιερα ειχαμε το πολυ 2000 ατομα στο γηπεδο...αυτα..

(δεν στη λεω..απλα ημουν μεσα και δεν ειχε 4000..κατα τα αλλα συμφωνω..ολοι πας ειμαστε..απλα καποιοι- η πλειοψηφια μαλλον- ξενερωσαν με χριστοβασιλη..δεν πιστευω οτι καποιος δε θελει να κερδιζει ο πας ομως...ακομα και ο πας του χριστοβασιλη..)

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Τρι 02 Σεπ 2014 01:48 »
Εγω δεν ημουν μεσα , αλλα ειδα καποιον που το εγραψε , και οι 2 χιλιαδες παντως για τελη Αυγουστου και με τις συνθηκες ππου επικρατουν δεν ειναι λιγοι .Τωρα για το αν υπαρχουν  Γιαννιωτες που δε θελουν να κερδιζει ο ΠΑΣ , οσο κι αν μας χαλαει και δε θελουμε να το πιστευουμε, δυστυχως υπαρχουν .

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Τρι 02 Σεπ 2014 08:22 »
Άλλοι στην αγωνία και άλλοι στη γωνία...
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τρι 02 Σεπ 2014 08:31 »
στην πρεμιερα ειχαμε το πολυ 2000 ατομα στο γηπεδο...αυτα..

Στα σάιτ γράφουν για 1500 εισιτήρια. Περιλαμβάνει και διαρκείας;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τρι 02 Σεπ 2014 12:19 »
Φυσικά.Ότι περνάει από τα τουρνικέ.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τρι 02 Σεπ 2014 14:36 »
Πάντως εμένα μου φάνηκαν πολλοί παραπάνω γιατί π.χ. το ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων στη θύρα 9 είχε χαλάσει.
Η μεγάλη ήταν 2/3 γεμάτη και η 9-10 ήταν 80% γεμάτη.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τρι 02 Σεπ 2014 16:36 »
Πλέον με τα τουρνικέ δεν γλυτώνει κανένας.Δεν γίνεται να φουσκώσεις το νούμερο.Γιατί γινόταν και αυτό.Γενικά,όχι μόνο εδώ.Εγώ σου λέω ότι μπήκαν και έτσι άτομα.Πόσα να είναι αυτά όμως;2000 πάνω δεν γίνεται.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Τρι 02 Σεπ 2014 21:02 »
Εγω δεν ημουν μεσα , αλλα ειδα καποιον που το εγραψε , και οι 2 χιλιαδες παντως για τελη Αυγουστου και με τις συνθηκες ππου επικρατουν δεν ειναι λιγοι .Τωρα για το αν υπαρχουν  Γιαννιωτες που δε θελουν να κερδιζει ο ΠΑΣ , οσο κι αν μας χαλαει και δε θελουμε να το πιστευουμε, δυστυχως υπαρχουν .

Ωραια και να κερδισει ο ΠΑΣ και τα 28 παιχνιδια που απομενουν,θα παρουμε αδειοδοτηση και θα παμε Ευρωπη,ποια η ουσια?????????Πλεον δεν μπορω να χαρω το ποδοσφαιρο με αυτον τον χοντρο και για εμενα δεν αλλαζει η γνωμη.......Με μια νικη του ΠΑΣ καποτε πετουσα στον αερα η με μια ηττα του ΠΑΣ καποτε μου γυρνουσε το μυαλο...............Τωρα ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ

Δεν υπαρχουν ΠΑΣολεδες που χαιρονται με μια ηττα της ομαδας,αλλα υπαρχουν ΠΑΣολεδες που πλεον εχουνε γινει ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ και δεν τους νοιαζει καν τι θα κανει η ομαδα π.χ με την Ξανθη και αναμεσα σε αυτους ειμαι και εγω.....Οσο ειναι αυτος για πρωτη φορα στα χρονικα μου σαν φιλαθλος θα μενω αμετοχος στα κοινα του ΠΑΣ τελεια και παυλα ..........Πεστε με μαλακα για να νοιωσετε καλα και να θεωρειτε τους ευατους σας πιο ΠΑΣολεδες ,εγω σε αυτον τον καραγκιοζη δεν δινω φραγκο......Δινοντας λεφτα σε αυτον νοιωθω οτι εξαπατω τις ιδεες της ομαδας με τις οποιες εχω μεγαλωσει απο πιτσιρικας .............Πλεον θελουν δεν θελουν μερικοι η ομαδα μας ο ΠΑΣ μας εχει γινει ενα και το αυτο σαν την Βεροια,Πανιωνιο και Λεβαδειακο που κοροιδευαμε εδω και χρονια και τουλαχιστον προσωπικα το θεωρω κοροιδια να γλειφω εκει που που εφτυνα

Και να σε ρωτησω κατι αλλο που ειναι ολοι αυτοι οι φιλαθλοι που γεμιζαμε καποτε το γηπεδο ακομα και στην Γ εθνικη εχεις αναρωτηθει ποτε?

Γιατι απλα συνεχιζουμε στο ιδιο τροπαριο καθε χρονο με την λεσχη συδιοικηση εδω και ποσα χρονια,δημοσιογραφους γυμνοσαλιαγκες που για ενα ξεροκομματο πουλανε την ψυχη τους στο διαολο,προεδρο οπως παντα στο απυροβολητο,,και εμεις οσοι ειμαστε ενω ξερουμε το προβλημα,πανυγηριζουμε το γκολ του Τζημοπουλου και του καθε Τζημοπουλου λες και θα αλλαξει τιποτα,κρυβοντας οπως παντα το προβλημα κατω απο το χαλι

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 02 Σεπ 2014 21:23 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Τρι 02 Σεπ 2014 21:11 »
Η μεγάλη ήταν γεμάτη κατά το 1/3. Το κάτω διάζωμα εντελώς άδειο. Στην ευθεία των 9&10 κάπου 70%. Άδειες άκρες και στη μέση... όχι και σαρδέλα όπως άλλοτε. Κατά προσέγγιση 2.500 κόσμου. Ήμουν μέσα.

Είναι ντροπή να συζητάμε για προσέλευση στο "Ζωσιμάδες" τα τελευταία 3 χρόνια. Όπως ντροπή είναι να συζητάμε και για τα "διαρκείας" αν ήταν 600 ή 1.000 ή 2.000.

Ντροπή είναι και να συζητάμε για το αν υπάρχει οπαδός του ΠΑΣ που στενοχωριέται όταν κερδίζει η ομάδα. Θέλω να φύγει η τωρινή διοίκηση αλλά φυσικά και γουστάρω να κερδίζει η ομάδα. Τι μιζέρια είναι αυτή; αν ήταν θα κόβαμε και το γήπεδο και τις κουβέντες και τα καφέ και τα ταξίδια... Τις στενοχώριες για τέτοια να τις ψάξει, όποιος θέλει να τις ψάξει, έξω απ' το φόρουμ ή το γήπεδο.

Αν υπάρχει κανένας τόσο ΝΤενεκές οπαδός της ομάδας που έρχεται γήπεδο για να γουστάρει με την ήττα της, τι να πω; η διαστροφή δεν έχει όριο.

:mono: και πάντα για τη Νίκη 

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Τρι 02 Σεπ 2014 21:31 »
Η μεγάλη ήταν γεμάτη κατά το 1/3. Το κάτω διάζωμα εντελώς άδειο. Στην ευθεία των 9&10 κάπου 70%. Άδειες άκρες και στη μέση... όχι και σαρδέλα όπως άλλοτε. Κατά προσέγγιση 2.500 κόσμου. Ήμουν μέσα.

Είναι ντροπή να συζητάμε για προσέλευση στο "Ζωσιμάδες" τα τελευταία 3 χρόνια. Όπως ντροπή είναι να συζητάμε και για τα "διαρκείας" αν ήταν 600 ή 1.000 ή 2.000.

Ντροπή είναι και να συζητάμε για το αν υπάρχει οπαδός του ΠΑΣ που στενοχωριέται όταν κερδίζει η ομάδα. Θέλω να φύγει η τωρινή διοίκηση αλλά φυσικά και γουστάρω να κερδίζει η ομάδα. Τι μιζέρια είναι αυτή; αν ήταν θα κόβαμε και το γήπεδο και τις κουβέντες και τα καφέ και τα ταξίδια... Τις στενοχώριες για τέτοια να τις ψάξει, όποιος θέλει να τις ψάξει, έξω απ' το φόρουμ ή το γήπεδο.

Αν υπάρχει κανένας τόσο ΝΤενεκές οπαδός της ομάδας που έρχεται γήπεδο για να γουστάρει με την ήττα της, τι να πω; η διαστροφή δεν έχει όριο.

:mono: και πάντα για τη Νίκη

Kαι αμα φιλε michael sin ηταν λογω χαρη Τσακογιαννης η Μπεος(μιας και ειναι μετρ στο ειδος τους)  στο τιμονι της ομαδας μας και εβλεπες καθε βδομαδα ασο ημιχρονο-διπλο τελικο θα ειχες την ιδια αποψη?Ερωτησις πονηρη :P

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Τρι 02 Σεπ 2014 22:05 »
Νομίζω οτι είμαι ξεκάθαρος. Θεωρώ οτι η τωρινή διοίκηση δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και πρέπει να αλλάξει. Από εκεί και πέρα, αν είχαμε "στησίματα" που μπορούσα να συλλάβω και τα αποτελέσματα που λες, ούτε εδώ θα έμπαινα, ούτε θα συζητούσα για ΠΑΣ, ούτε θα πήγαινα στο γήπεδο.   

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Τρι 02 Σεπ 2014 23:09 »
Η τωρινή διοίκηση οφείλει όχι μόνον να σταθεί, αλλά να υπερβεί το ύψος των περιστάσεων και να μεταστραφεί θεαματικά προς το καλλίτερο... αν όχι... τότε να πάμε να βρούμε τον ΑΡΗ.

Νομίζω ότι έγινα σαφής και η ΠΑΕ θα το πάρει το μηνυματάκι.

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Τρι 02 Σεπ 2014 23:23 »
Ο κοσμος γεμιζε το γηπεδο επι γαμα εθνικης και για τρεις επιπλεον λογους , πρωτον γιατι ηταν προ κρισης και πληρωνε πιο ευκολα το εισητηριο, δευτερον γιατι ο κοσμος ειχε το ενστικτο της αυτοσυντηρησης της ομαδας και ηθελε να τη στηριξει να παει και παλι ψηλα και τριτο γιατι τοτε δεν εδειχνε τα παιχνιδια η nova .

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Τρι 02 Σεπ 2014 23:26 »
Ο κοσμος γεμιζε το γηπεδο επι γαμα εθνικης και για τρεις επιπλεον λογους , πρωτον γιατι ηταν προ κρισης και πληρωνε πιο ευκολα το εισητηριο, δευτερον γιατι ο κοσμος ειχε το ενστικτο της αυτοσυντηρησης της ομαδας και ηθελε να τη στηριξει να παει και παλι ψηλα και τριτο γιατι τοτε δεν εδειχνε τα παιχνιδια η nova .

...και τέταρτο δεν υπήρχαν "οπαδοί".

Υ.Γ.: Τι έκανε πάλι Μπασάρ Αλ Άσαντ και μας τιμώρησαν στην Κομοτηνή?
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 02 Σεπ 2014 23:57 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Τετ 03 Σεπ 2014 14:18 »
Ταπεινή προσωπική μου άποψη.

Δεν πιστεύω πως υπάρχει φίλαθλος-οπαδός του ΠΑΣ που να μην χαίρεται ή να στεναχωριέται άμα κερδίζει η ομάδα.
Πιθανόν να υπάρχουν κάποιοι που δεν χαλιούνται (όπως παλιότερα ίσως) εάν δεν κερδίζει.

Όπως επίσης δεν θεωρώ πως η παρουσία κάποιου στο γήπεδο είναι σημείο στήριξης (ή μη), αποδοχής (ή μη) στην διοίκηση, απαραίτητα.
Όπως επίσης δεν είναι βέβαιο πως το μοναδικό ζήτημα για το οποίο πολλοί πλέον δεν πάνε γήπεδο, είναι η διοίκηση.

Είναι ένας παράγοντας (σημαντικός ή μη), αλλά μάλλον όχι ο μοναδικός.

Είναι μια συνισταμένη γεγονότων, καταστάσεων που οδηγούν σε ξενέρωμα, αδιαφορία, διαμαρτυρία ίσως.

Αυτό είναι και το βασικό πρόβλημα που πρέπει να λύσει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Να ξανά κάνει το κόσμο του να παθιαστεί μαζί του.

Είναι ένα πρόβλημα που εάν δεν λυθεί και παγιωθεί μπορεί να οδηγήσει σε μακροχρόνιο μαρασμό την ομάδα.

Η αλλαγή διοίκησης και προσώπων θα μπορούσε να προκαλέσει επανεκκίνηση, ίσως όμως να μην αρκεί από μόνη της.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Τετ 03 Σεπ 2014 17:11 »
Γιατί όμως ο κόσμος του οφη είναι παθιασμένος ενώ μάλιστα το Ηράκλειο έχει 2 ομάδες στη σκουπρολίγκα;
Αν βρεθεί η απάντηση τότε βρίσκεται και η λύση στο δικό μας πρόβλημα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Τετ 03 Σεπ 2014 18:57 »
Γιατι οι φιλαθλοι του Οφη ειναι εξοικοιωμενοι με την λεξη τσατσιλικι εδω και 3 δεκαετιες και την πασι κοροιδια καθε προεδρου τους,και δεν τους κανει αισθηση ξερω εγω οτι παιρνουν ποδοσφαιριστες του Γαυρου η στο ακουσμα στημενων παιχνιδιων,σε αντιθεση με εμας που εχουμε ζησει τον ΠΑΣ καθαρο και περηφανο  μακρια απο απο τα κεντρα ληψεων αποφασεων και τωρα ζουμε πρωτογνωρες καταστασεις για την ομαδα μας οπως υποψια στημενων αγωνων και υποψια παραρτηματος της ομαδας μας και διαφορα αλλα λογης πραγματα που συμβαινουν,και κατα δευτερον λογο.....Οι οπαδοι του Οφη θελουν επιτυχια με καθε τιμημα σε αντιθεση με εμας που βαζουμε την αξιοπρεπεια πιο πανω απο την επιτυχια
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 03 Σεπ 2014 19:01 από ayuto1966 »