Δηλωσεις
Ο Νίκος Αναστόπουλος δήλωσε στην συνέντευξη τύπου: «Πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς για την επίτευξη του στόχου. Βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση, όμως συνεχίζουμε. Σήμερα είχαμε και λίγο τύχη, που μας τη χρώσταγε όμως ο Θεός, αφού εξαιτίας της τύχης, είχαμε χάσει προηγούμενα ματς
Το πιο σημαντικό είναι οι βαθμοί, αυτοί οδηγούνε στο στόχο. Τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς, αυτό με τον ΠΑΟ για το κύπελλο, όπου θα πάμε να παίξουμε τη μπάλα μας, να χαρούμε το παιχνίδι. Φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός. Όσο για τ' άλλα αποτελέσματα, δεν μας απασχολούν. Κόπωση δεν θα υπάρξει. Αυτή είναι η δουλειά μας. Στο β΄ μέρος, διαπίστωσα υπερβολικό άγχος. Όμως, πρέπει να δικαιολογούμε τους παίκτες Δεν είμαι ο Πιτ Παπαδάκος να γνωρίζω στους πόσους βαθμούς θα κριθεί η παραμονή. Δεν σχολιάζω ποτέ συναδέρφους. Εδώ ήρθαμε να κρίνουμε το παιχνίδι».
ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ: «Ταμείο στο τέλος»
Ο σκόρερ της χθεσινής αναμέτρησης, ο Μπακαγιόκο δήλωσε; «Προσπαθήσαμε για το καλύτερο, σ' ένα δύσκολο παιχνίδι. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Είμαι περήφανος που φοράω τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα»
Ο Δώνης δήλωσε: «Διευκρινίζω ότι οι τοποθετήσεις μου δεν αφορούν τον ΠΑΣ. Πέρασα ένα 6μηνο απ' τον ΠΑΣ και έχω μάθει να σέβομαι όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα.
Το Ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν, είναι και θα παραμείνει αναξιόπιστο. Όλο αυτό το διάστημα, έλεγαν ότι θα παρουσιαστούμε αδιάφοροι. Εμείς είμαστε έντιμη ομάδα και παίζουμε πάντα για τη νίκη. Όλοι την εβδομάδα πιπίλιζαν ότι ο Ατρόμητος θα είναι αδιάφορος. Είμαστε έντιμοι και είναι άδικο κάποιοι άλλοι παράγοντες να ορίζουν την τύχη της δικής μας ομάδος. Στο τέλος, διαμαρτυρήθηκα για μία φάση. Όμως εμείς για να πάρουμε πέναλτι, πρέπει να μας πυροβολήσουν ή να μας μαχαιρώσουν. Δεν με απέβαλε ο διαιτητής, έφυγα μόνος μου απ' τον πάγκο»
sportsioannina.gr