Αποστολέας Θέμα: Γρηγόρη μας άφησες νωρίς ...  (Αναγνώστηκε 3177 φορές)

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
Γρηγόρη μας άφησες νωρίς ...
« στις: Παρ 29 Αύγ 2014 20:49 »
Πριν από λίγο άφησε την τελευταία του πνοή ένας άνθρωπός με Α κεφαλαίο! Ο πόνος είναι ανείπωτος γιατί πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια ... εάν η απώλεια είναι συνάρτηση της προσφοράς, τότε το κενό που αφήνει πίσω το είναι  δυσαναπλήρωτο , ο Γρηγόρης  δεν έδινε μαθήματα μόνο στο πανεπιστήμιο έδινε μαθήματα καθημερινά σε όλους μας , στις κερκίδες στις εκδρομές στο νοσοκομείο παντού , δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αύριο δεν θα δούμε μαζί το παιχνίδι... δεν μπορώ να πω περισσότερα το μόνο που μου βγαίνει είναι ένα γιατί ... η ζωή του έπαιξε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι και σ αυτόν και στη γυναίκα του (όλοι θυμόμαστε την ηρωική Άννα στη Βέροια)

Το κοινό πάθος που είχαμε για την αγαπημένη μας ομάδα ήταν η αιτία που σε γνώρισα και αισθάνομαι πολύ τυχερός , θέλω να γράψω πολλά για τη πάρτη σου άλλα το σταματάω εδώ γιατί το σιχαίνεσαι  ... δεν πρόλαβες  πολλά ρε φίλε ... θα μας λείψεις ...
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 29 Αύγ 2014 20:58 από αντι-ΟΦΗ »

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος tasosGR

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Γρηγόρη μας άφησες νωρίς ...
« Απάντηση #1 στις: Παρ 29 Αύγ 2014 21:04 »
Δεν υπάρχουν λόγια για να  περιγράψεις την λύπη για την απώλεια ενός τέτοιου ανθρώπου...οι καλύτεροι φεύγουν νωρίς, τι να πεις...
Θα σε θυμόμαστε πάντα!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Παρ 29 Αύγ 2014 21:24 »
δυσαναπληρωτο το κενο που αφηνει...
σπουδαιος επιστημονας
και σπουδαιος ανθρωπος πανω απο ολα οπως λενε ολοι οσοι  τον γνωριζαν καλα
δεν εχει μοημα να πουμε πολλα παρα μονο συλληπητηρια και κουραγιο στους οικειους του

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Παρ 29 Αύγ 2014 21:49 »
Συλλυπητήρια  :( :( :( :( :(

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Πεμ 27 Αύγ 2015 17:45 »
Πριν από λίγο άφησε την τελευταία του πνοή ένας άνθρωπός με Α κεφαλαίο! Ο πόνος είναι ανείπωτος γιατί πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια ... εάν η απώλεια είναι συνάρτηση της προσφοράς, τότε το κενό που αφήνει πίσω το είναι  δυσαναπλήρωτο , ο Γρηγόρης  δεν έδινε μαθήματα μόνο στο πανεπιστήμιο έδινε μαθήματα καθημερινά σε όλους μας , στις κερκίδες στις εκδρομές στο νοσοκομείο παντού , δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αύριο δεν θα δούμε μαζί το παιχνίδι... δεν μπορώ να πω περισσότερα το μόνο που μου βγαίνει είναι ένα γιατί ... η ζωή του έπαιξε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι και σ αυτόν και στη γυναίκα του (όλοι θυμόμαστε την ηρωική Άννα στη Βέροια)

Το κοινό πάθος που είχαμε για την αγαπημένη μας ομάδα ήταν η αιτία που σε γνώρισα και αισθάνομαι πολύ τυχερός , θέλω να γράψω πολλά για τη πάρτη σου άλλα το σταματάω εδώ γιατί το σιχαίνεσαι  ... δεν πρόλαβες  πολλά ρε φίλε ... θα μας λείψεις ...

Την Κυριακή 29-8-2015 συμπληρώνουμε ένα χρόνο απ τη μέρα που έφυγε πρόωρα και άδικα από κοντά μας  ο φίλος Γρηγόρης Μητσιώνης. Μια πολύ ξεχωριστή προσωπικότητα που κοσμούσε τη πόλη , το πανεπιστήμιο , το νοσοκομείο , τις κερκίδες , τις ταβέρνες , ένας πραγματικά καλός άνθρωπός που όποτε μου δίνεται η ευκαιρία θα τον μνημονεύω ! Τέτοιες μέρες πάντα βρισκόμασταν στο πανηπειρωτικό για να ανανεώσουμε τα διαρκείας , φέτος το έκανα μόνος μου χωρίς την παρουσία του , χωρίς τις ατελείωτες πλάκες του , χωρίς το παραδοσιακό τσιμπούσι ! Μου ήταν πολύ δύσκολο αλλά το έκανα γιατί όπως έλεγες κι ο ίδιος η ζωή συνεχίζεται , θα συμφωνήσω μαζί σου ναι η ζωή συνεχίζεται αλλά είναι πολύ πιο δύσκολη όταν λείπεις εσύ , όταν ξέρω ότι το πρώτο mail που θα λάβω το πρωί της Δευτέρας δεν θα είναι το δικό σου !

ΥΓ Γρηγόρη θα τον κερδίσουμε το παλιόπουστα το παοκ τη Κυριακή , θα τον ξεκολιάσουμε όπως θα έλεγες κι εσύ....

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Πεμ 27 Αύγ 2015 21:06 »
Αυτός ο ξεκολιάρης ο Χάρος μας έχει βάλει στο σημάδι. Θερίζει ο καριόλης, Ο κυρ - Σπύρος, ο Γρηγόρης, ο pasoleole, ο Μήτσος θα έχουνε κάνει μια ωραία ΠΑΣολέδικη κερκίδα εκεί ψηλά. Ας ελπίσουμε να είναι και οι τελευταίοι.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!